Netkafejka dla Przyjaciół ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Strony Poprzednia 1 … 221 222 223 224 225 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 14,431 do 14,495 z 30,541 ]

14,431

Odp: Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Może i czasami nie da się pogodzić dwóch fizycznych rzeczy. Ale rzeczy fizyczne z potrzebą uczuciową trzeba godzić. I nie tylko potrzebą bycia we dwójkę z kimś. Za 2, 3 lata też będziesz młoda smile. Jeżeli satyfakcjonuje Cię to co robisz to ok. Tylko nie zaniedbuj tak sfery swojego samopoczucia i daj mu chwilkę prawdziwej przyjemności, by nie czuło się zaniedbywane smile. Od pewnego czasu widzę, że jest lepiej i dbaj o to, by myślec bardziej pozytywnie tak jak teraz. To ważne. Przychodź też do tych ludzików tutaj. Są w porządku smile Wykluczając mnie, bo sam nie będę sobie prawił i jeszcze jestem obserwatorem tongue.

Niestety muszę już iść. Dobrego dnia.

Zobacz podobne tematy :

14,432 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 04:55:39)

smile

14,433

Tosiu nie wszystko, to nie jest tak że ja nie chce tego pogodzić, ale no inaczej się nie da.
Mam taką sytuację, że tak musi być. Nie każdy ma dobrze sytuowanych rodziców.
Jednak ja się nie zniechęcam, tylko liczę na to że kiedyś będzie lepiej wink

14,434

Martyna, od początku studiów utrzymywałam się sama i potwierdzam, że wszystko da się pogodzić!!! Wprawdzie nie studiowałam prawa tylko mizerną geografię, ale czasy studenckie wspominam jako super okres padania na ryjek z powodu godzenia zarabiania z rozrywkami smile

14,435 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 04:56:16)

smile

14,436

Ciężko się pisze ukradkiem patrząc tylko wink
Kocham Kraków big_smile Mam tu studia, jakiś tam znajomych wink, więc raczej z Wawy nici, nie znam tego miasta byłabym tam sama, 3 miasta jak na jedno życie wystarczą.
Co ja bym niby miała robić w tej stolicy?

14,437

To samo co w Krakowie - tu też przecież można narzekać smile
A serio - Martynko, przecież Tośka żartowała z tą warszawką... chyba wink

14,438

Ja tak wcale nie narzekam tongue
A co nie chcecie mnie tam? Kto wiem, może kiedyś tam przybędę. Trzeba będzie gdzieś szukać kiedyś pracy w przyszłym zawodzie tongue

14,439 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 04:50:30)

smile

14,440

Nie chcą mnie w stolicy, chyba się rozpłaczę tongue

14,441 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 04:51:19)

smile

14,442

Hmmm no a może Ty pofatygujesz się do miasta królewskiego tongue ?

14,443 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 04:52:04)

smile

14,444

Tosia zawsze możesz wpaść wink
Ja się nie użalam nie marudzę, staram się cieszyć tym co mam wink
Nikt nie mówił że będzie łatwo wink

A może kiedyś będzie lepiej big_smile:D

14,445 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 04:52:39)

smile

14,446 Ostatnio edytowany przez ultrafiolet (2010-06-01 15:48:58)

To jak Vinnga pojedzie do swoich rodzimych stron to Martyna przyjeżdżaj smile. Przyjedź na razie do Tosi na ciacho. Ja bym też zaprosił, ale trzeba by konsultacje z żoną przeprowadzać. Mogłaby posądzić, że się za małolatami oglądam wink. Chociaż kto wie, jakby kilka osób się spotkało siła argumentów by mi wzrosła. Ja też bym chciał do Krakowa pojechać, ale chwilowa niemożność się wdała. Wstyd, byłem tam tylko dotychczas przejazdem. Jak będę się wybierał do Krakowa to poproszę o polecenie miejsc, lub przewodnika w Twojej osobie ;P. A jakich pięć miejsc według Ciebie, nie przewodników warto odwiedzić w Krakowie?
Tosia dobrze powiedziane, dobre zarządzanie czasem to klucz do sukcesu i otworem do wielu możliwości. Tylko nie można przesadzać z ciągłym zarządzaniem wink.

14,447

To zależy co chcesz robić, sama w sumie słabo znam Kraków sad Zawsze jest coś ważniejszego sad
Wawel rynek to takie powszechne, ale proponuje wybrać się nocą letnią nocą jak oświetlony Wawel odbija się w Wiśle.
Rynek nocą też wygląda dużo lepiej wink
Muzea to każdy zna, więc tu nie wypowiadam się.
Jeśli ktoś lubi takie unikalne inne miejsca to proponuję przejść się Grodzką Poselską Kanoniczą, ale jak jest szarówka już zwłaszcza te pomarańczowe kamienice wyglądają niesamowicie.
Sporo jest ciekawych miejsc, zleży od nastawienia zwiedzającego i wieku z pewnością wink

14,448

Kraków to piękne miejsce dla zakochanych big_smile Chyba ciężko o lepsze wink

14,449

Martyna777 napisał/a:

A może kiedyś będzie lepiej big_smile:D

Już jest lepiej. I nie może tylko na pewno. I nie lepiej tylko znakomicie wink
Uliczki, kamienice, zakamarki to klimaty moje i mojej żony.
Kraków chyba nie tylko dla zakochanych wink.

W Warszawie nie ma takiego staromiejskiego przedwojennego klimatu. Niby jest starówka, ale to bardzo mały obszar, który został odbudowany. I trochę Pragi.

Ciekawe Martyna co by Cię skłoniło byś przyjechała od tak sobie do Warszawy, pozwiedzać wink I ciacho z uciechą forum też zjeść, jeśli się nie wywinie od propozycji wink

14,450 Ostatnio edytowany przez Martyna777 (2010-06-01 14:56:35)

ultrafiolet napisał/a:

Uliczki, kamienice, zakamarki to klimaty moje i mojej żony.
Kraków chyba nie tylko dla zakochanych wink

Czyżbyś nie był zakochany w swojej żonie?

Co by mnie skłoniło na przyjazd do stolicy hmm nie wiem, byłam tam jakieś 4 razy i nie planuję tam przybyć w najbliższym czasie big_smile
Nie trafia do mnie to miejsce, jako miasto, może coś innego trafi co jest tam wink
A co to będzie hmm no może wiem, ale nie powiem tongue (napisać też nie napiszę! tongue )

14,451

Chodziło, o to, że Kraków jest interesującym miastem na tyle, że może się tam każdy udać.
Taaa, i teraz co mam napisać odnośnie zakochania. Najbardziej oczywistą oczywistością jest to, że kocham moją żonę smile. Martyna jesteś w kolaboracji z moją żona, bo to publiczne wyznanie jest tongue:).

A w jakim celu bądź nie celu byłaś w Warszawie?
Ciekawość to Ty umiesz wzbudzać tongue. I myślisz, że nie zapytam. Narazie snuję... iż możesz założyć tu biuro adwokackie... w celach dokształcania... przyjedziesz za człowiekiem w celu bliżej nieokreślonym... albo przyjedziesz i oczarujesz facetów, tak, że nie będą wiedzieć jak się wcześniej nazywali...
A więc jaka prawda? tongue

Ciacho Cię powinno skłonić. Mnie tam odpowiednie ciacho by skłoniło tongue. Chociaż musiałoby być takie jakie lubię, a jestem co do ciach wybredny. I proszę nie myśleć za dużo nad tymi sformułowaniami, bo się zmęczycie tongue:). Mowa tutaj o słodyczach, które... nie piszę dalej, bo wszedłem w kanał bez wyjścia.

14,452 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-06-01 16:32:17)

Marzenko cukiereczku skusiłaś mnie na te truskawki z czekoladą lol Chorwacja następna, zgadza się widzę że jesteś na czasie wink

Coco nie ma sprawy wyślę Ci jeszcze więcej fotek z oceanarium dziś wieczorkiem. smile

Oj praca, praca... tongue Też mam zamiar pracować w wakacje już nawet mam "ofertę". tongue Cały lipiec i troszkę sierpnia.

O widzę zapraszacie się tu na ciasta hehe. Jakby ktoś był w okolicach Szczecina to i do mnie zapraszam. tongue

14,453

Hej Kochani wink
Ale się za Wami stęskniłam, ale byłam tak zabiegana, że nie miałam czasu zajrzeć tutaj na dłużej wink
Ale już jestem ! big_smile

Witaj Karolinko wink Widzę, ze wycieczka sie udała, genialnie. Jeśli ładnie poproszę równiez o foteczki, to wysłałabys mi je?
A więc : PROSZĘ ;*:*:*

Co słychać Rybko (czyt. Martynko)? Z Krakowa jesteś? Podoba mi się to miasto wink

Wyobraźcie sobie, że to zaziębienie z zeszłego tygodnia trzyma mnie do dzisiaj sad Poprawy nie widać.

14,454

Ok jasne, już wysłałam Marta możesz odbierać. smile

14,455

ultrafiolet napisał/a:

Chodziło, o to, że Kraków jest interesującym miastem na tyle, że może się tam każdy udać.
Taaa, i teraz co mam napisać odnośnie zakochania. Najbardziej oczywistą oczywistością jest to, że kocham moją żonę smile. Martyna jesteś w kolaboracji z moją żona, bo to publiczne wyznanie jest tongue:).

Mam talent wink wiem jak wyciągnąć z człowieka wszystko tongue

ultrafiolet napisał/a:

A w jakim celu bądź nie celu byłaś w Warszawie?
Ciekawość to Ty umiesz wzbudzać tongue. I myślisz, że nie zapytam. Narazie snuję... iż możesz założyć tu biuro adwokackie... w celach dokształcania... przyjedziesz za człowiekiem w celu bliżej nieokreślonym... albo przyjedziesz i oczarujesz facetów, tak, że nie będą wiedzieć jak się wcześniej nazywali...
A więc jaka prawda? tongue

Tu mi też facetów nie brak tongue A o biurach adwokackich nie słyszałam, o zespołach kancelariach, ale biura tongue
Dokształcam się już wystarczająco, no ale może kto wie może kiedyś zamienię miasto królewskie na inne tongue

14,456

Cóż za ciekawe rozmowy smile nawet zaproszenia się posypały wink
Matruś i znów Cię wywiało wink
Adam nie mam schizy na pkt. porządku - spokojnie big_smile myślałam ze zartowałes dlatego pominęłam pytanie smile
Martynka zgadzasz się by do Ciebie pisać per Rybko? bądz MM ?

14,457

Ala jasne że możecie pisać do mnie Rybko, albo MM może nawet lepiej niczym boska Merlin tongue

14,458

Ok smile Merlin smile
a w sumie to trochę dziwne imie - bardziej mi do chłopaka pasuje big_smile
Jak minął dzień?

14,459 Ostatnio edytowany przez Martyna777 (2010-06-01 19:48:00)

MM szybciej wink
Cały dzień siedzę na książkami a raczej staram się tongue Właśnie obejrzałam reportaż z przemiany Anny Kalaty hmm chyba pojadę do Indii tongue

A Ty co dziś robiłaś?

14,460

ja się dziś obijałam niestety.
opowiedz o tym reportażu jak masz ochotę smile

14,461

Nasz była minister pracy pojechała do Indii, było jej gorąco i zaczęła się odchudzać, teraz z kobiety przypominającej 50 zaniedbaną wygląda na zadbaną 40 no no może i ja tam pojadę big_smile
Kto jedzie ze mną?

14,462

ja nie jestem kobietą, ale czemu by nie? A towarzyszką podróży jesteś ciekawą Martyna?

14,463 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-06-01 20:02:10)

Wow! sporo pracy wykonała! ile jej to zajęło ?
JA SIĘ ZGŁASZAM! na każde łazikowanie małe i wielkie!

Junior a Ty jaki jesteś ? jak bys samego siebie okreslił? 3 pozytywy i negatywy ?

14,464

Heh, a co ona tam robiła, że wyglądała ponownie jak 40latka? Co to za odchudzanie, może w Polsce też dałoby radę tak się zmienić wink

14,465

Gorąco jej było, to nie wiem w Polsce by trzeba było w szklani siedzieć. Hmm ja mam gdzieś stary namiot w lecie gorąco będą Indie, rozbijemy na Błoniach w Krakowie i będziemy mieć Indie smile
Warzywa jadła podobno, ciekawe w jakiej klinice jadła te warzywa i ile one tam kosztują tongue

14,466

haha MM właściwe podejście widzę wink
wiecie co ona chyba jadła ostre potrawy a one spalają wink jeszcze ta sauna od rana do wieczora wink
Mogą być i błonie hehe ale ktos nam ten namiot musi dobrze rozłożyc wink

14,467

Ja jestem wspaniałą towarzyszką podróży big_smile
Mogę cały dzień chodzić w szpilkach i nie narzekam tongue
Kiedy widzę wysokie ceny za syfne jedzenie przestaję być głodna big_smile

14,468

Aluś kochana Błonia mają to do siebie że są tuż obok AGH, 90% to panowie połowa z nich za jeden uśmiech traci głowę

14,469

MM to co Ty tutaj robisz - ja bym codziennie z innym amatorem usmiechu na randce była wink
super ale w wakacje to bysmy pewnie trafiły na tych co mają poprawki big_smile

14,470

Czyli na większość big_smile
Jakby zobaczyli takie super laski to by zostali wink
Te warzywa ważą, a co Ty myślisz że ja będę worek z ziemniakami na plecach niosła?!
Nie wiesz co się mówi facetowi? "że powinien widzieć same profity w tym, trening niczym na siłowni i to jeszcze za darmo big_smile"
Czemu nie jestem tam bo pada?
Zachęcali mnie tu do opuszczenia Krakowa i aż się biedactwo rozpłakało big_smile

14,471 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-06-01 20:21:29)

Aa widziałam przemianę tej kobietki nono naprawdę powalająca. Porównując jej teraźniejszy wygląd do poprzedniego to teraz wygląda jakby sobie jakąś porządną operację plastyczną strzeliła hehe. tongue

14,472 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-06-01 20:25:58)

haha a Ty zamierzasz na wakacje ziemniaki targać lol nie no myślę że to by było niezapomniane przeżycie! dobrze ze to juz niedługo wink
wyobrażam sobie te tłumy - w nagrode za kolejny termin - worek! haha
wiesz to nam by bardziej się przydal wojskowy namiot- jakby chłopaki były kumate to mogli by się dołączyc big_smile

Karola a na tych wakacjach to jakich ludzi spotkałas?

14,473 Ostatnio edytowany przez Martyna777 (2010-06-01 20:27:33)

No jasne że weźmiemy tych kumatych tylko big_smile

To by były wakacje big_smile
No jak można zapomnieć o wszystkim w jednej chwili tongue

14,474

alaclaudie napisał/a:

Wow! sporo pracy wykonała! ile jej to zajęło ?
JA SIĘ ZGŁASZAM! na każde łazikowanie małe i wielkie!

Junior a Ty jaki jesteś ? jak bys samego siebie okreslił? 3 pozytywy i negatywy ?

Pozytywy - szczery, ciekawy co w kobiecej duszy jest, zaskakujący
Negatywy - zapominalski, bałaganiarz, czasem zbyt wrażliwy
smile

14,475 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-06-01 20:38:35)

ale nie za kumatych - jeszcze bysmy sie obudzily bez namiotu hahaaha albo gdzies indziej wink

Junior a inny zestaw pozytywów?

14,476

szalejecie... MM i Ala wink
wojskowy namiot o wiele lepszy... mozna jakąś impreze zorganizować z nowymi kolegami wink

Kochane, jak reagujecie na pobieranie krwi?
Cholera jutro mnie to czeka ;(

14,477

Ja spoko, nie martw się jak zawsze Ci możemy z naszego namiotu jakiegoś na chwilę odstąpić do potrzymania za rękę big_smile

14,478

Elnett napisał/a:

szalejecie... MM i Ala wink
wojskowy namiot o wiele lepszy... mozna jakąś impreze zorganizować z nowymi kolegami wink

Kochane, jak reagujecie na pobieranie krwi?
Cholera jutro mnie to czeka ;(

Krwi nie oddawałem, chyba się blady po tym robi człowiek i nie jestem pewny czy czekolada pomaga...
Na libido dość słabo, o ile wiem

14,479

Mnie sie nogi miekkie robią... a dalej to wiadomo, siedzę tyle... aż dojdę do siebie wink

14,480

oddawanie krwi a pobieranie to 2 rózne sprawy Junior!
ja nie lubie ale przezyje

14,481

Alu, ale ja już oddawałam i zyje Haha ;D

14,482

Martynko, a ty oczywiście zakuwasz? mam rację?

14,483

witam wszystkich zgromadzonych smile wink

14,484

Hej kasiu, byłaś tutaj wcześniej?
Jesli nie napisz coś o sobie;)

14,485

Kasienka - kope kartek! big_smile co u Ciebie ?

14,486

cześć Kasia, no napisz coś o sobie, jak mówią koleżanki

14,487 Ostatnio edytowany przez kasia31a1 (2010-06-01 21:01:00)

Jej niebyło mnie tu juz ło ho ho i jescze troche...nie mialam jakos ostatnio czasu na komputer ale wkoncu trzeba sie rozerwac smile
a wiec dla tych których nie znam i którzy nie nie znają... Jestem Kasia smile mam 21 latek ,małego bobaska który słodko śpi i ma na imie  Nikolka no i męża który siedzi w robocie smile

cos jeszcze może??;)

14,488

czym taka zajęta byłas ?
córcia zdrowa ?

14,489 Ostatnio edytowany przez Elnett (2010-06-01 21:08:32)

Heh starczy wink

Ale tutaj tłok... gdzie reszta?

14,490

No bo wiesz jak mój miał ostatnio na pierwsza zmiane ostatni i wracał mo 17 do domciu no to siedzielismy razem do wieczorka no i nie było czasu na necika a ze ostatnio mielismy troszki ciezko no to musilismy sie znowu do siebie zblizyc bardziej (dziwnie namieszałam chyba smile) no a w dzien no to a to tu a to tam i nie bylo jakos czasu ...allleee trzeba to nadrobic no bo mi was troche brakowało noo;)

a Nikolka dziekuje narazie wszystko dobrze oby tak dalej smile

14,491

Super smile najważniejsze ze teraz juz ok jest smile
tylko widzisz teraz trochę za wczesnie - kolo 23 powinno byc wiecej ludzi.

14,492

no zauwarzyłam własnie ze pusto troche... a co tam u was??

14,493

he zależy o kogo pytasz.. wiele osób doszło inne przestały pisać.
ogólnie jest w porządku - znowu piszemy wieczorami bo mielismy przerwę. ja nawet nie wiem o kim Ci napisac- kogo "znasz" wink

14,494

Heh ja o tej godzinie będę już spać. Jutro do szkoły.

14,495

Jej ja rzeczywiście jestem daleko w tyle...pytam tak ogólnie!mieliście ostatnio tu jakąś imprezke online?? smile kiedys to my tu sobie ognisko zrobiły big_smile

Posty [ 14,431 do 14,495 z 30,541 ]

Strony Poprzednia 1 … 221 222 223 224 225 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024