Netkafejka dla Przyjaciół ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Strony Poprzednia 1 … 220 221 222 223 224 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 14,366 do 14,430 z 30,541 ]

14,366

Odp: Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Czekolada truskawki szampan ... no no coś pięknego

Zobacz podobne tematy :

14,367 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-05-31 21:21:55)

Haha Beata big_smile Na trzeźwo big_smile Co do tych urn, to nie wchodziliśmy, bo nie było to do zwiedzania. wink Ale chętnie bym je zobaczyła, skoro groby i grobowce były ciekawe, to te pewnie też musiały być równie interesujące.

Ema widzisz, czyli jednak dobrze dopasowałyśmy to imię do jaszczurki lol

Martyna ja polecam Korinos lub Paralie w Grecji smile Małe nadmorskie miejscowości, miałam możliwość tak być. Wcale nie jest daleko z nich do Aten, np. na port z którego płynie się na wyspę Skhiatos i do Meteorów też dosyć blisko. Polecam. smile

14,368 Ostatnio edytowany przez ultrafiolet (2010-05-31 21:28:22)

Vinnga lubisz cmentarze? To jak mój teść. Ema nie ma to jak wspólnie pomyśleć o teściach lub przyszłych teściach wink
Ten cmentarz, o którym mówisz Karola to sam bym z chęcią zobaczył.
Tosia, jakoś trudno uwierzyć w to, że mogłabyś nic nie mówić smile Wyzwanie, uprzedzam nie rób tego wink.

Dzięki za fotki Karola, pogoda i widoki magiczne, do tego stopnia, że aż nienaturalne smile.

Martyna to trzymaj ten humor, na tym poziomie smile. Pytania i kontakt bez odpowiedzi, ale mi przyszło wink.

Ema truskawki i czekoladę. Toż każda z tych rzeczy to rozkosz dla podniebienia i łączac te rzeczy chciałaś dowiedzieć się jak wygląda kumulacja rozkoszy? Widzę, że lubisz eksperymenty wink. I jeszcze rozkosz od karmiciela. Umiesz korzystac z życia wink

14,369

Chyba to wyjazd lekko nie na mój budżet hmm

14,370 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-05-31 21:30:10)

Martyna..wiesz co...im wiecej tych truskawek jem,tym bardziej mi smakuja....Mniam...to jednak jest pyszne tongue

OOO  ludzie sie pojawili big_smile 

Karola to imie swietne lol

czesc smile
Adam przyznam ze KOCHAM czekolade..... MNIAM>...  smile  Lubie eksperymenty i to nie tylko kulinarne wink tongue
Docenilam juz to magiczne polaczenie truskawki+czekolada big_smile  To jest Pyszne.....tylko szampana brak.....

AHAA..mam winko w szafce !!  smile  Isc po nie...nie isc..??  lol

14,371

Ja mam mało czas weszłam na chwilę a Wy tacy gadatliwi że szok

14,372 Ostatnio edytowany przez ultrafiolet (2010-05-31 21:39:49)

Ema napisał/a:

Karola to imie swietne lol

Wyrwane. Ema może starczy już tych truskawek z czekoladą, a Ty jeszcze po winko wink. A co do tesciów to Marzena to imię mojej teściowej. Hmm ;P:)

A dowiem się Martyna kiedy zaczynają Ci się wakacje? Hmm.

14,373

Hmm...otworzylam ta szafke....i to winko tam jest big_smile   Tylko napic sie czy nie.....19,5 % to sporo jak dla mnie lol  Ale moze jedna taka malutka lampka...a co mi tam.... jutro znowu robota.... smile

Martyna to mow cos....zarzuc temata tongue

14,374 Ostatnio edytowany przez Martyna777 (2010-05-31 21:40:14)

Jak zaliczę wszystko to w lipcu wink

Jak dobrze pójdzie to 25 czerwca już nawet wink

14,375 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-05-31 21:48:43)

ultrafiolet napisał/a:

Ema może starczy już tych truskawek z czekoladą, a Ty jeszcze po winko wink  A co do tesciów to Marzena to imię mojej teściowej. Hmm ;P smile

Hmm moze masz racje...potem znowu bede narzekac,ze lustro jest zepsute lol hahahaah
Winko..no tylko troszeczke...dla rozluznienia zmyslow...aby tak nie szalaly??  smile

Kurcze..musze uwazac,aby tak czasem za duzych przerw miedzy linijkami nie robic...bo Alik przyjdzie na inspekcje i bedzie sie czepiac tongue

Marzena...takie piekne imie....a oni tutaj je tak zdeformowali ....ehh wink  tutaj zwana jestem Majella . Bo ,,rz'' trudno im mowic lol 

Tesciowa ma tak na imie...To musi byc super babka wink tongue

14,376

smile
czepiłam się czegoś innego big_smile najwyżej bede ładować w systemie 1 post/1 strona lol
Tośśśśka Jesteś Elokwentną Dziewczyną Z Anomalią big_smile

teściowie - im dalej tym lepiej tongue no chyba że ktoś ma niezwykłych wink

Strasznie smaczne klimaty zapodaliście big_smile

Karola wybombiste foty- ja też tak chcę!!!! smile

14,377

Ala YO !  smile  Ale ja wiem,ze lubisz sie czepiac,bo mnie lubisz tongue tongue :****

Co do tesciow prawda !  Ale akurat przyszly tesc jest calkiem spoko....jakos z facetami lepiej sie dogaduje smile  To pewnie zasluga ciezkiego dziecinstwa w towarzystwie braci i ich kolegow lol  Duzo sie mozna bylo nauczyc i zaobserwowac samcze zachowania smile

haha  Wybombiaste? hi hi

14,378

Adam, uwierz mi że na zdjęciach to nie to samo co oczy widzą smile W rzeczywistości te widoki są jeszcze piękniejsze smile

Martynka, ja tam w Grecji byłam za niedużą sumę, hotel był ok, co prawda obsługa nie za miła, ale wcale nie drogo a dla nas pewnie byli nie mili bo całą wycieczką im się naraz zjechaliśmy i za duzo roboty mieli. big_smile

U mnie tez już niedługo wakacje hihi tongue Jutro, pojutrze do szkoły, czwartek piatek wolne i później to juz szybko zleci te 2-3 tygodnie. smile

Zmykam kochani, bo jutro czas wczesnie wstać... do szkoły. Buziaki !

14,379 Ostatnio edytowany przez Martyna777 (2010-05-31 22:05:51)

Z mim budżetem to sobie mogę jechać na Rakowicki bo to tylko bilet na autobus 1, 25 wink

14,380

Karola napisał/a:

Martynka, ja tam w Grecji byłam za niedużą sumę, hotel był ok, co prawda obsługa nie za miła, ale wcale nie drogo a dla nas pewnie byli nie mili bo całą wycieczką im się naraz zjechaliśmy i za duzo roboty mieli. big_smile

No pewnie ze dlatego,ze cala wycieczka sie zwalila  big_smile  a wiesz ile to roboty przy takich ??  tongue   jak do mnie przyjezdzaja wycieczki to wrrrrr....gotuje sie we mnie..bo oni chca wszystko naraz i wszyscy jednoczesnie....ehh  tongue

No nie Martyna..teraz to pojechalas hahahahaha  lol lol

14,381

Marzenko grunt to optymizm i zadowolenie big_smile
Może w przyszłym roku będzie mnie stać na wyjazd gdzieś dalej big_smile

14,382 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-05-31 22:17:04)

Tak Martyna to samo sobie powtarzam...moze za rok..moze za dwa big_smile

Leeee  mdli mnie od tych truskawek...dobrze ze posluchalam Adama i przestalam sie objadac,bo jak bym zjadla wszystko to teraz bym umierala....  ehhh ale mi nie dobrze....

14,383

Martynka specjalistka od przegięc wink  nie zapominaj że po studiach hohoho bedziesz zupełnie inne możliwości smile
Emm jestem grzeczna wink pomóż mi wytrwać w postanowieniu tongue

14,384

No tak może się trafi wycieczka z pracy do sądu, no może klient będzie np z Zakopanego big_smile

14,385

Pa Karola tylko zajrzyj jutro do nas !!  smile

Aliczku dziubasku....pomoge Ci byc grzeczna....chyba... wink

14,386

Martynka co tak skromnie wink
za wygraną sprawę zaprosi Cię do swojej posiadłości na Wyspach Owczych wink big_smile

14,387

Buhahah takich klientów to ja będę mieć może po 40, zresztą oni wolą facetów, podobno są bardziej opanowani sad
W sumie to przykre, tyle mówi się o nierównych szansach, a to pełna norma że panowie zarabiają raz tyle co kobiety o tych samych kwalifikacjach robiące to samo.

Ala ja nie mam takich wymagań. Nie wiele widziałam, więc i Zakopane dobre big_smile

14,388

Emcia zajadasz truskawki w czekoladzie >>a może jestes przy nadziei>>hmm big_smile
o ale na wierszyk czekam no tez o Nadziei...?
Karolinko to ty jestes przy tym basenie ,fajna laseczka z Ciebie...o nogach nie wspomne  big_smile

14,389

Niestety nie Grazynko sad 

Na wierszyk sie doczekasz smile

14,390

ee tam po 40 ale jak zachowanej!:D  czy Ty myslisz że tylko w okolicach tego wieku można miec duża kase za przekręty?

14,391 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 04:57:07)

smile

14,392

alaclaudie napisał/a:

ee tam po 40 ale jak zachowanej!:D

Co masz na myśli?

alaclaudie napisał/a:

czy Ty myslisz że tylko w okolicach tego wieku można miec duża kase za przekręty?

Nie tylko big_smile Jednak to domena panów smile

14,393

Antoninaa napisał/a:

Hey Dzieci big_smile

Jeśli chcecie zobaczyć smerfów świat. Tosia pokaże dziś Wam tongue

Oj coś mam za dobry ten humor tongue

14,394 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-05-31 22:40:18)

Hej Tosia..no dalas z siebie wszystko widze lol

Ala a mialam pytac....DOszla do ciebie ta ksiazka,ktora wygralas???

14,395 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 04:57:36)

smile

14,396

Biedactwo <przytula>

14,397

Matrynka wiedziałam! Ty jednak jesteś bi ( i super) wink
chciałabyś poznać takiego jednego- nie wygląda na swoje lata i smile super.
Książka jeszcze płynie. Mają czas do miesiąca po ogł. wyników wysłać hmm
Tośka wbijaj na komunikator za 7 min.bede gotowa ( teraz rozgrzewam się wink )

14,398

alaclaudie napisał/a:

Matrynka wiedziałam! Ty jednak jesteś bi ( i super) wink

Szkoda że ja o tym nie wiem tongue Po czym to wywnioskowałaś?

alaclaudie napisał/a:

chciałabyś poznać takiego jednego- nie wygląda na swoje lata i smile super

Jakiego?

14,399 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 04:58:03)

smile

14,400

Tosia nic się nie martw ja to znam i to doskonale.
Mój ojciec interesuje się tylko moim bratem.
Mama tylko tym drugim bratem, a mnie mają ...
Nic się nie martw będzie dobrze wink

14,401

Macie minutę jeśli któraś czegoś nie napisze to się nie odezwę prze tydzień

14,402

A ja sie ciesze ze oni daleko odemnie big_smile

MOC przytulasow dla ciebie :**********************************************************

14,403 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-05-31 23:02:12)

Matryna do Ciebie trzeba drukowanymi i bez żartów, tak ? dobrze- żartowałam, zakończyłam perskim okiem. uff
Takiego o jakich myślisz ze są mało atrakcyjni.

14,404

Domyśliłam się Ala o co Ci chodzi wink
Nie pierwszy raz mogę przeczytać od Ciebie że panowie w okolicach 40 są ok

14,405

haha dziwnie to trochę zabrzmiało <jakkolwiek> no nic. nie będę pogłębiać tematu wink

14,406

Nie wiem dlaczego mnie uświadamiasz, że taki mnie czeka, a może mój rówieśnik? big_smile

Akurat to jest w tej chwili najmniejsze z moich zmartwień wink

14,407 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 04:58:48)

smile

14,408

DOBRANOC :****

14,409 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 04:59:18)

smile

14,410

Tosiu, co tak sama tu siedzisz?

14,411 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 04:53:46)

smile

14,412 Ostatnio edytowany przez Martyna777 (2010-06-01 01:09:29)

To co ja czytam raczej nie jest śmieszne wink
W jakim mieście studiujesz?

14,413 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 04:54:47)

smile

14,414

Witam wszystkich smile

Marzenko oczywiście że zajrzę, inaczej się nie da hehe to forum uzależnia a szczególnie Wy. big_smile

Coco hehe to ja, taka mała niespodzianka hehe. tongue

Miłego dnia wink

14,415 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-06-01 09:36:42)

Czesc Kwiatuszki I Rodzynki smile big_smile 

100 całusów z rana+ 2 do śniadania+ 2 na potem i 2 z powrotem,to wszystko razy 2 na miły początek dnia.  big_smile  Prosze sie podzielic sprawiedliwie tongue

Karola z Ciebie to taka laska,ze zaden Francuz nie mogl sie pewnie powstrzymac od obejrzenia sie za toba smile  Ty to masz figure.. WOW...Ja mialam taka 4 kg temu big_smile 

No tak...ale jak sie czlowiek raczy truskawkami z czekolada....hmm  tongue

Zycze milego Dnia :****

PS>Obejrzalam foty z emaila.BOSKIE..dziekuje :**************  Nastepnym razem wpycham sie do bagazu podrecznego smile  Spoko schudne i nie bedzie ci ciezko lol  ha ha ha   To co..gdzie jedziemy..nastepna podobno CHorwacja ??  wink

Odbierz emiala moja wiewioreczko sliczna

14,416

Witajcie:*
W sobotę wieczorem byłam w Gdyni na imprezie..
W niedziele cały dzień w pracy..
Wczoraj cały dzień z M. trzeba było szukać prezentu dla jego chrześniaka... 
A dzisiaj do stajni.
Chciałabym mieć jeden taki na prawdę wolny dzień od wszystkiego. Nawet oddychać mi się nie chce. tongue
Nawet nie ogarnęłam waszych postów, bo za dużo tego. tongue

14,417

Witam Dziewczyny!!
Miłego Dnia?
Karolinko mozesz mi wysłac>>jesli masz ochote>>jeszcze pare zdjec z oceanarium,sa takie egzotycznie>>prosi>>
A ja musze jechac dzisiaj do Polski do dentysty,tutaj mi za drogo leczyc zeba...a przy okazji zobacze sie z rodzinka...
Bo i tak tesknie....
Pozdrowiam;)

14,418 Ostatnio edytowany przez ultrafiolet (2010-06-01 10:12:09)

Hejka.
Ema, to ja wpadnę, po to co rozdajesz tongue;). A poza tym sam może spróbuję tych truskawek z czekoladą, pokusiłaś i nie straszne mi mdłości. Też uwielbiam czekoladę, ale myślę (albo mi się tak wydaje tongue), że mam dosyć duży umiar. Truskawki nareszcie, też miło je zagościć w ustach.

Ema napisał/a:

Tesciowa ma tak na imie...To musi byc super babka.

Nie narzekam, spoko kobieta. Chociaż dzieli nas odległość wink. A rozszeżając. Moją sympatią była dziewczyna o imieniu Marzena, a potem żona z mamą o tym imieniu. Heh, całe szczęscie, że nic roztrzepanego z tego nie wynikło ;P:).
Tosia no i powoli poszłaś w moje ślady, jednak się myliłem tongue. Z przyczyn techniczno-związkowych nie udało się tutaj zawitać na dobranoc.
Vinnga chyba sobie wzięła do serca grzeczność. Wieczorem też jej nie było, ale to już lekka przesada wink. Chociaż zależy co w ramach grzeczności rozumieć. Zrezygnować z uzależnienia forumowego tez nie jest prosto. Więc pochwały się należą smile.
Hej Ala, nie było odpowiedzi na moje pytanie. To jak się tutaj zadaje pytanie wprost do osoby to się nie odpowiada tongue;). Chociaż ok, nie naciskam, chęć uzyskania odpowiedzi powoli zanika, aczkolwiek ciekawośc jest na tym samym poziomie smile
Martyna to już niewiele Ci zostało, bądź dobrej myśli, a ja życzę, aby ta data chwila nadeszła jak najszybciej. Będziesz mogła oddać się temu co lubisz najbardziej. A wogóle lubisz aktywnie-sportowo spędzać czas?
Coco współczuję dentysty. Duże prawdopodobieństwo, że masz na imię Grażynka, ale nic nie dam sobie odciąć wink.

Dobrego dnia.

14,419

Melduję się i ja smile
Dzisiaj reprezentuję lud pracujący smile

UV - nie da się zrezygnować z uzależnienia forumowego, można je jedynie na chwilę zawiesić jeśli się ma inne, równie atrakcyjne propozycje spędzania czasu...
Coco faktycznie ma na imię Grażynka, więc mogłeś zaryzykować i jakiś członek w zastaw postawić wink Nikt by ci nic nie odciął, a adrenalinka by była wink

członek = ręka, oczywiście wink wink wink

14,420 Ostatnio edytowany przez ultrafiolet (2010-06-01 10:36:02)

Jeśli się kontroluje to to nie uzależnienie ;P. A zawieszenie to nie kontrola? Tylko gdzie istnieje granica kontroli, a gdzie już jej nie ma?

Adrenalinka? Hmm, może następnym razem wink. Teraz akurat by mi nie odcięło nic, ale w takich sytuacjach wolę nie ryzykować i zastanowić się czasami, gdy jesteś obecna. Bywa to niebezpiczene tongue:).

14,421

CZEŚĆ big_smile
Ultrafiolet lubię spędzać czas aktywnie, mimo że mam niewiele czasu no to niestety sad
Czy oddam się w wakacje temu co lubię raczej nie.

14,422

To postaraj się spędzać go aktywnie, nawet jeśli to będzie jednoosobowo.
A co lubisz robić jeśli można wiedzieć i czemu nie chcesz się temu oddać? Są jakieś przyczyny?

14,423

Na wakacje mam inne plany niż przyjemności wink

14,424

Martynka, tak nie można!!! Wakacje są po to, żeby jakoś przyjemne z pożytecznym łączyć. Co Ty będziesz wspominać na starość?

14,425

A to podzielisz się tymi planami? A może jeżeli to nie są przyjemności, tylko rozwój to spowodują, w dużo odleglejszym czasie przyjemności? Takie przyszłościowe myslenie wink

14,426 Ostatnio edytowany przez Martyna777 (2010-06-01 10:51:05)

Są ważniejsze rzeczy niż przyjemności, niestety za wszystko w życiu trzeba płacić.
Nie zawsze jest taka możliwość że ma się wszystko co się chce.
Nie mam zamiaru się tak szybko starzeć wink
Podjęłam się czegoś to mam zamiar to skończyć wink

Nie wiem czy praca jest czymś przyjemnym ale za to daje coś co pozwoli mieć coś innego big_smile

14,427 Ostatnio edytowany przez ultrafiolet (2010-06-01 11:00:50)

Tylko Martyna, nie całe wakacje praca tongue. Trzeba z życia korzystać i niekoniecznie zostawiać wszystko na później. Bo czasami później może zabraknąć. Dzisiaj świat jasno pokazuje pogoń za lepszym. Tylko warto się właśnie zastanowić, zatrzymać i realizować też rzeczy przyjemne dla siebie. Oczywiście z dozą czynów na przyszłość, ale nie ciągłym patrzeniem w jutro i pomijaniem dzisiaj.

Ok. Można coś podjąć, ale nie kosztem całego swojego życia smile. Przyjemności też się należą.
Niewiele ludzi ma od razu co chce. Nawet większą satysfakcję sprawia osiągnięcie czegoś samemu niż podane na tacy.

14,428

Czasem jest tak, że może być tylko jedno. I nie da się połączyć tego.
Mówi się trudno i idzie się dalej smile
Ja się cieszę z tego wink
Zmarnowałam tyle młodych lat, więc 2 czy 3 kolejne nie sprawią mi żadnej różnicy big_smile

14,429

Nie ma rzeczy, których nie da się pogodzić. Niech się obudzi w Tobie ta wola, która chce przyjemnych rzeczy smile. Chociaż sam czasami przeholowywuję. Ale wtedy zapala się czerwone światełko STOP i wtedy warto odpuścić, by oddać się innej sferze naszych potrzeb.
Czasami to jest jak nałóg, z którego nie można się uwolnić, ale postaraj się dać upust i nie iść w kierunku jednego priorytetu, na którym podupada Twoje samopoczucie.

14,430

Oj nie zawsze się da wink
Czasem jak się decyduje na coś to trzeba z czegoś zrezygnować, bo nie da się tego łączyć, nie ma takiej fizycznej możliwości wink
Jednak mnie to nie przeraża a wręcz cieszy, że sama coś zrobię.
Może kiedyś będzie lepiej wink Ja jestem dobrej myśli, świat się nie kończy na młodości, później też jest życie wink

Posty [ 14,366 do 14,430 z 30,541 ]

Strony Poprzednia 1 … 220 221 222 223 224 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024