Marzenko to odwiedź Polskę latem skoro Ci tak tęskno ![]()
Dobranoc Bajkowicze :*
Haha, przykro kiedy dostaje się kwiatki, jesteś wyjątkowa Tosiu ^^
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)
Strony Poprzednia 1 … 219 220 221 222 223 … 470 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Marzenko to odwiedź Polskę latem skoro Ci tak tęskno ![]()
Dobranoc Bajkowicze :*
Haha, przykro kiedy dostaje się kwiatki, jesteś wyjątkowa Tosiu ^^
ja juz po papce
bogacie popisaliście się - nie ma co
Mambus- jakby Ci brakło chęci do działania - zgłoś się po pozytywnego kopka w przydatek ![]()
Adam- myśli mi się nie chciało czesać i wyszło nie tak jakbym chciała
Beata- jak bedziesz miała sprawny komunikator daj znać ![]()
Tosia tak samo można powiedzieć biedna świnka jak wcinasz kotleta albo biedna kurka jak wcinasz skrzydełko ![]()
Życie może być bajką, wystarczy w to wierzyć. Faceto nie powinien opowiadać kobiecie bajek, ale robić wszystko by jej życie było bajką.
Dobranoc Mamba.
. Faceto nie powinien opowiadać kobiecie bajek, ale robić wszystko by jej życie było bajką.
Rozmarzyłam się
Mambuniu odwiedze Polske ,ale niestety w zimie ![]()
Rafał, lepszego porównania nie było?
Uwielbiam owoce morza
Nie jem świnek, kurek, itp
Dobranoc Mamba
Kolorowych...
Życie z Zorro, na pewno jest bajką, w to nie wątpię ![]()
Owoce morza- okrutnie zabijane - żywe spadają do wrzątku.
Martyna szukaj uważnie takiego co ma predyspozycje do takiego działania.
Ja zawsze jak widzę owoce mora na stole to bardzo mi ich żal, bo mogły by sobie dalej życ w morzu ![]()
Tosia - żeby nie było wątpliwości nie uważam siebie za Zorro, ale chciałbym być choć troszkę taki jak on ![]()
Martyna warto marzyć i czekać ![]()
Hahaha...co za Ludziki
Chyba już czas na mnie
Przyłączę się do Adama, i również będę obserwować - przynajmniej nikomu nie będzie przykro ![]()
Hahaha.... Ja również nie twierdzę, że Nim jesteś
Nie pochlebiaj sobie
:P:P
Zmykam spać
Życze Wszystkim niezapomnianej nocy
Buziaki ![]()
hahaha a gdzie ja takiego znajdę
:D
Tosia nie obserwuj tylko pisz, kolorowo tu z Tobą
Bez Ciebie nie będzie tak samo.
Martynka Zorro nie znajdziesz, on Cie znajdzie ![]()
Oki dziewczyny lecę spać. Życzę Wam kolorowych snów i fantastycznego poniedziałku ![]()
Ale tworzycie jak szaleni !
Dobranoc wszystkim ktorzy poszli spac ![]()
Normalnie Martynka haha nie bede pisać wszystkich miejsc. Rusz dynką. Obserwuj.
Dobranoc. Miłego spania i pracy jutro i przez cały kolejny tydzień ![]()
Poszli sobie, no jak tak można ![]()
Zwijam sie ,bo rano znowu nie uslysze pierwszego,drugiego i trzeciego budzika .... ! Dobrze,ze dzis mialam ustawiony na wszelki wypadek czwarty !! Bo bym zaspala
nie smiejcie sie..ja mowie powaznie.... ehhh
DOBRANOC KOCHANI :****
Good morning People !
Pierwsza.pierwsza ?? OOO :0
A to ciekawe gdzie jest Vinnga ??
Zycze milego dnia ![]()
Tu jestem
Po o tworzeniu biura poszłam zapalić zamiast do komputerka, więc jestem druga, druga ![]()
Ala - mam sprawny komunikator, tylko internet do d***. I mi się czasem rozłącza a potem z gg zostają strzałki
A mi się nie chce mu restarcika robić...
Rafix - ja za to zawsze myślę "biedna świnka" jak wsuwam kotleta... Co nie przeszkadza mi je często wsuwać ![]()
Hej Kobieto pracujaca
Pierwsze minuty w pracy i juz lenistwo ??
Papierosek..ehhh
Ja tez mam internet do d***
Kiedys zal mi bylo zwierzatek,ktore wcinalam...ale po tym jak babcia ugotowala moja przyjaciolke <kure> ...przejrzalam na oczy i juz wiedzialam....ze tak bedzie juz zawsze,,wiec nie szukalam nowych przyjaciol wsrod kur
No cos jesc trzeba ,nie
Ja zmykam do pracy papapa :*
Dzień dobry ![]()
Ema, Rafix ładne obrazki ![]()
Jej, nie było mnie 2dni i czytania ![]()
Miłego poniedziałku ![]()
Witam.
"cos" legendarny idiom Antoniny z nazwiska nieznanej. Oznacza, iż odpowiadający na myśl, zawartą w zdaniu podkreślonym tym idiomem musi wykazać się mózgiem w co najmniej 50%. Nie w 100% bo reszta to głupota. Kobieta wyławia tak szybkim sposobem ludzi, którzy wykazują się zrozumieniem, bo poziom wypowiedzi przekracza 50%, a w dalszym przypadku nie ważne w ilu procentach szerzy się już w jego mózgu głupota.
Przykłady: Jeżeli potencjalna ofiara odpowie, to "coś" znaczy i można kontynuować rozmowę. "Coś" da się z człowieka wyciągnąć, a i ludzie już z niego są
.
Tosia. Znajdzie się Książę, który zrozumie szeroko pojęte "coś" życia człowieka i da wiarę
.
To "coś" u Martyny jest dość wysokie w stosunku do mojej osoby, bo jeszcze nawet nie zostałem powitany
. Co prawda już żonaty, może dlatego
.
Przestaję, używać idiomu, bo nie wiem czy można używać, bez zgody autora
.
Adam co nas od zycia wyleczy ktoś poruszył trybiki co mają nadzieję chodzic jak perpetum mobile.
Adam- myśli mi się nie chciało czesać i wyszło nie tak jakbym chciała
Mógłbym przyczepić się do tych sformułowań, by nie ominąć przesłania
. Jak chcesz dopisz, jak nie chcesz pomiń ![]()
Gratulacje dla Vinngi za zwinięcię się przed północą, a i za grzeczną pracę ![]()
Hej London ja też bym chciał jakieś zdjęcia ![]()
Miłego dnia ludziki.
Witam dziewuszki i Chłopaki?:D
Hej wszystkim
W końcu się dziś wyspałam ! Wiecie, tam to nie dało rady... W autokarze to co to za sen... Na wycieczce chodziłam spać 3-4 i pobudka o 7-8... A dziś wstałam o 12 ![]()
Ale fajnie że tęskniliście za mną :* ![]()
Emcia, Coco, Tośka i Ultra- ok dostaniecie na e-mail.
Wybiorę takie najładniejsze widoczki (choć wszystkie były cudowene, ale wiecie... ciężko tak by było ok. 700 zdjęć tu wrzucić
) i wrzucę dziś po południu
Po południu... Hm czyli już powinnam
Ok, to w takim razie jak zgram na kompa to powrzucam ![]()
Miłego dnia !
Co nas od zycia wyleczy?- ktoś poruszył trybiki co mają nadzieję chodzic jak perpetum mobile
acha
czepiaj się ile chcesz jeśli uznasz to za konieczne ![]()
Karol -700- a palec nie boli od pstrykania
wrzuć tu choć 5 chętnie poglądam miejsca wygrzane słońcem i uśmiechami ludzi ![]()
Miasto Cieni leży w zatoce. Kilka małych fabrczek, jeszcze więcej sklepów z rzeczami mniej lub bardziej potrzebnymi.
Nastawione na turystów - tawerny, restauracje, miejsca gdzie można potańczyć. Jest i Mc Track- szybkie żarcie dla tych co są przejazdem.
Nadzieja mieszka tu od zawsze. Kiedyś bardzo lubiła to miejsce- nie chciała wyjeżdżać. Pózniej przestała zauważać zelen liści, uśmiechy klientów czy numery telefonów zapisane na serwetce. Jedyne czego nie zaniechała to wycieczki nad wodę. Zawsze po pracy szła w to samo miejsce. Słuchała szumu fal.
Witam wszystkich. Witaj Karolina. Pewnie cięzko wrócić po zagranicznych wojażach ![]()
Obudziłem się dziś z potwornym bólem gardła, że aż nie mogłem głosu wydobyć (w pracy pewnie kilka osób się cieszy). Mam jakieś tabletki na gardło ale kiepsko działają. Innych objawów chorobowych nie mam. Mam nadzieję, że przejdzie. Macie jakieś pomysły jak uzdrowić gardło w 3 dni? ![]()
![]()
Tosia, mogę edytować post, w końcu nieautoryzowany
. Pisz jak najwięcej, miło jest Cię posłuchać, a przede wszystkim nie przybieraj postaci obserwatora ![]()
To czekamy Karola na foty. Robię postępy wiem jak masz na imię
.
Nie pomogę Rafixie, gdyż nie miewam przypadłości bólu gardla. Życzę szybkiej kuracji. Widzę, że Tosia uprzedziła
.
![]()
hehe ja się przyczepię
czy musisz po każdej linijce robić odstęp? chyba nikt nie ma aż takiego problemu ze wzrokiem
nikt Cię stąd nie wygania więc dziwi mnie Twoja zmiana- mamy po kolei pisać: Tosia zostan z nami
:* ??
Do tych sposobów dodam neo-angin mi pomaga. ważne zeby wolno ssać. i jak pijesz coś ciepłego staraj się "zatrzymać" płyn- rozgrzać gardziołko.
![]()
Tośka i tak już prawie nie gadam a nic lepiej nie jest
Pisz śmiało i nie przejmuj się czepialskimi ![]()
Dzięki dziewczyny za rady. Ala co do tego picia ciepłego to są podzielone zdania. Że niby ciepłe podrażnia. Sam nie wiem. Kurczę nie chciałbym spędzać następnego weekendu w domu ![]()
![]()
Mi pomaga. potem zaczyna lekko łaskotac- strasznie smieszne uczucie
i gardziołko jak nowe.
Chciałes porady - masz nie pisałam o piciu wrzątku ![]()
Tośka Ty chyba masz okres
owszem przejaskrawiłam a komentuje to co mi się podoba i nie uważam żebym potrzebowała na to zgodę autora ![]()
Tosia. Zostaw te wykrzykniki w swoich postach, to odzwierciedla emocje, które zapewne dużo osób lubi. Potrzebuję towarzystwa, chociaż teraz nie bardzo powininem byc w towarzystwie, ale mimo wszystko piszę
. Samopoczucie spoko.
Popatrz Ala, pijesz w tym momencie też do mnie? ![]()
Też bym polecił neo-angin. Zaraz nas wytną bo reklama
.
Edit:
Tosia dotarło. Tak potrzebuję ![]()
nie Adam. chodzi mi o to ze kazdy sposób jest specjalnie oddzielony co wg. mnie nie ma sensu.
oddzielanie kazdej linijki poniewaz pisze się do kolejnej osoby moze byc.
jeszcze nam tu żadnej reklamy nie wycieli poza 1 linkiem
spoko.
![]()
CZEŚĆ ![]()
Neo-angin chyba kiedyś brałem, coś mi się kojarzy. Może się skuszę jak polecacie.
I może ta szałwia, której nie znoszę, ale kiedyś mi pomogła. Zapomniałem o tym.
Lecę trzymajcie się, miłego popołudnia. I żeby mi tu spokojnie było, bo Wam powycinam "Z" na gatkach. Nawet stringi nikogo nie obronią ![]()
Do później ![]()
hahaha no zajebiście wyszło
muszę dbać o estetykę
ale starać się moge no nie
![]()
a Ty lepiej wytłumacz ten dziwny lot na którym od wczoraj jesteś.
haha z na stringach żeby to machnąć musiałbyś być niezwykle szybki i precyzyjny a co najważniejsze dogonić posiadaczkę owej bielizny ![]()
nic się nie martw tu nie jest kafejka skakania sobie do gatek
![]()
haha to raczej w moją stronę poleciał ładunek z glukozy
wieczorem- nie wiem czy będę obecna - napisz list <toTakieRomantyczne> hahahaha
dobra do bliżej nieokreślonego pózniej
![]()
Matrynka śliczny uśmiech ![]()
Nie ma to jak chwilowe towarzystwo Tosi
.
I też zmykam, a potem to nie wiem kim zostanę.
Ala. Pójdę w skrajność. Masz do czynienia z jakimś rodzajem pedantyzmu? ![]()
Hej Martynka. Co się dziś wydarzyło? Kiedy zaczynają Ci się wakacje? Martynka potem jako obserwator przeczytam
.
![]()
Taaa... Ja jestem.... I kurz.....
![]()
A z kurzu powoli zaczęły wyłaniać się ludzkie kształty... I oczy moje Tośkę ujrzały ![]()
W domku już, Tosik. W pracy zdecydowanie się dzisiaj nie nudziłam.Wprost przeciwnie - jeszcze kilka godzin dodatkowych by się przydało ![]()
Teraz w domku - zbieram natchnienie na zrobienie czegoś pożytecznego ![]()
No i zostałam przepędzona sprzed komputera... Teraz komputer będzie należał do "Muminków"...
![]()
Muminki się skończyły ![]()
Nadpobudliwa? Mam potrzebę wykorzystywania każdej chwili, szkoda, że ostatnio głównie wykorzystuję te chwile przed komputerkiem ![]()
Ja w domku mam duuużo do roboty. Znacznie więcej niż chęci
Np rybki znowu w milczeniu proszą o umycie akwarium... Chciałam, żeby roślinki mi rosły szybko, więc postawiłam akwarium na słońcu. Skutek jest taki, że glony na ściankach rosną faktycznie szybko, a rośliny w środku i tak światła nie mają...
Kolejny priorytet to balkon. Miałam go posprzątać jak śnieg zniknie. Śniegu nie ma od dawna, a szkoda, bo przynajmniej syf na balkonie przykrywał...
Widzisz, ja nudzić się nie mogę, bo gdybym chociaż przez chwilę znudzoną minę zrobiła to bym została zmobilizowana przez moje dziecię do większej aktywności... Np celnym rzutem butelką z "Kubusiem". Przypływ energii natychmiastowy, tylko limo koło oka po tym zostaje...
Po stole łażą mi 2 wielkie winniczki... Oślimaczyły mi klawiaturę...
Coco, Ema, Ultra dwa e-maila czekają na was. ![]()
Tosia z Tobą miałam problem z wysłaniem, ale napisałam Ci wiadomość więc mam nadzieję, że się to wyjaśni i zobaczysz zdjęcia. ![]()
Za chwilkę wrzucę tu parę fotek dla was kochani, przepraszam, ze tak dużo czasu mi to zajmuje ale jeszcze się do końca nie rozpakowałam i jednocześnie pakuje się na jutro do szkoły, więc ciężko mi się rozdwoić ![]()
Dzień dobry
Ema, Rafix ładne obrazki
Jej, nie było mnie 2dni i czytania
Miłego poniedziałku
Bianeczka wpadla
Tylko dwa dni Cie nie bylo ? A zlecialo jak tydzien
Ale dobrze ze sie pojawilas
Raf mam nadzieje,ze gardelko juz lepiej ??
Ale Ci Tosienka terapie zapodala
Karolineczko no pewnie,ze tesknilismy !!!! Masz buziaczki i przytulaski :**********
Martyna no prosze ! Z jakim ogromnym usmiechem wjechalas
Milo widziec
Lecę trzymajcie się, miłego popołudnia. I żeby mi tu spokojnie było, bo Wam powycinam "Z" na gatkach. Nawet stringi nikogo nie obronią
a to dobre ha ha ha
Ps. A jeśli ktoś nie nosi gatek, stringów? Hahahah......
To ma przeciag i mu zimno ha ha ha
Vinnga...slimaki ci po stole laza ??
A w jakim celu? Jakas terapia ?
Czy to milusinscy twojej zabki ?
Bo jak to jej przyjacielele,to raczej sa malo przyjemnie bleee ![]()
A teraz zabieram sie za ogladanie zdjec od Karolki
Kochana emaila odbiore pozniej,bo teraz sie nie da....narazie musze sie zadowolic tym co tu wklejisz ![]()
Karola PRZEPIEKNE te zdjecia !! teraz zaluje,ze nie zaproponowalam Tobie,abys mnie jednak przemycila w bagazu
Co za Boskie widoki ! RAJ... ![]()
Karola - super widoczki. Ale mi i tak najbardziej podoba się opis cmentarza. Uwielbiam cmentarze...
Emuś - ślimaki to przyjaciele mojej żaby. Zostały 2, bo 2 pozostałe zginęły tragicznie przez nieopatrzność swojej większej przyjaciółki. Zazwyczaj siedzą na balkonie, ale czasem zostają przeniesione w inne, niekoniecznie dla nich właściwe, miejsce...
Cmentarze lubisz ?? ciekawe dosyc...
Dwa zginely tragicznie ....bywa
Fajnie sie czyta..ze dwa pozostale zazwyczaj siedza na balkonie haha
Jakbysmy o ludziach rozmawialy
Kiedys lubialam slimaki...teraz sa blee
Mowisz,ze ich miejscowka jest na balkonie...a co bedzie jak zapelzna pod balkon ??
Albo uciekna ?
Ciekawa jestem jak twoja zabeczka sie nimi zajmuje...organizuje im jakos czas ? Powiedz mi,ze maja imiona ? ![]()
O widzisz - zapomniałyśmy je nazwać!!! Nie dziwne, że czują się urażone i próbują uciekać...
Żaba się nimi intensywnie zajmuje - ciągle je gdzieś nosi, daje listki, sprawdza do czego można przyczepić ślimaka, wkłada palce w oczy, urządza wyścigi po drzwiach balkonowych...
A dlaczego kiedyś ślimaki lubiłaś a teraz są bleee? Ja chyba bardziej stała w uczuciach jestem, bo zawsze lubiłam i lubię dalej.
Cmentarze... Dawna fascynacja. Lubię takie wiejskie albo stare. Kiedyś łaziłyśmy godzinami z koleżanką czytając losy ludzi z zatartych tablic i wymyślałyśmy historie...
My z dziewczynami na wycieczce miałyśmy jaszczurkę Mariannę
Zawsze w nocy jak pilyśmy Martini to do nas przychodziła i obserowała nas ![]()
Ten cmentarz był świetny, Beatko jak kiedyś będziesz w Mediolanie to wbijaj tam koniecznie. Nigdy nie myslałam, że takie miejsce może mnie tak zachwycić. Te nagrobki są starsze, na jego początku, a nowsze są z tyłu cmentarza. Jest on naprawdę ogromny, podobno miejsce na nim kosztuje od 70tyś do nawet 1miliona złotych. A te rzeźby, figury po prostu idealnie oddają klimat tego miejsca. Na początku jest też taka kapliczka i tzw. lochy pod nią i w tych lochach znajdują sie urny, ale tam nie wchodziliśmy.
Cześć ![]()
Oj zazdroszczę takiej pięknej wycieczki ![]()
Ale nie wchodziliście, bo nie chcieliście, czy nie wchodziliście bo nie są do zwiedzania?
Ja widziałam tylko polskie cmentarze. Powązki są ładne, ale jakoś mnie nie zachwycają. Za to najładniejszy cmentarz na jakim byłam to ten w Krakowie - chyba Rakowiecki?
Jakie miejsca polecacie na wycieczki? Gdzie warto jechać?
Kochana Karolino zdjecia klasa,no przepiekne...Dziekuje Serdecznie**
Pozdrawiam ?
No nie... te slimaki to takie bezpanskie psy
Zeby imion nie nadac ?
He he sprawdza do czego mozna przyczepic slimaka
Dzieci sa urocze ![]()
Lubialam kiedys bo mi sie fajne wydawaly
tez im wyscigi robilam...i rozne takie
Przez krotki czas nawet nosilam jednego ze soba do szkoly w piorniku
Chyba sie domyslasz,dlaczego przez krotki czas ....
ehh zycie jest takie kruche
Jak bylam mala zawsze marzylam o tym,aby miec malego,wlasnego czlowieczka,ktory miesci sie w kieszeni...Moglabym go wszedzie ze soba zabierac i z nim rozmawiac
bardzo go pragnelam,ale nigdy nie dostalam...ciekawe czemu ?
To by byl moj THE BEST FRIEND
Teraz nie lubie,bo sa oslizgle.....hmm chyba wyroslam ze slimakow....
WOW Vinnga..to fajnie musialo byc na cmentarzach ... !
Ja sie balam...pamietam jak robilismy zaklady,kto pojdzie o polnocy na cmentarz .... heh stare czasy.... ja raz poszlam...ale daleko nie doszlam... zwialam spowrotem...ehh.
No przeciez tam strasznie jest... ![]()
BUAHHHhahahahahaa jaszczurka Marianna hahahahaahaha
Karola rozwalilas mnie teraz !! Moja przyszla tesciowa ma tak na imie...i bardzo mi pasuje do jaszczurki hahaha ale mi wyobraznia podzialala
Albo raczej Jaszczurzyca Marianna haha
Oj Karola...
Martyna hej
Czy humor nadal wzorowy ?
Karola, a wy tę jaszczurkę widziałyście też na trzeźwo, czy tylko patrzyłą jak piłyście martini?
Nadal nie jest źle ![]()
Fakt ile mam do zrobienia mnie lekko przeraża, ale nie jest źle ![]()
hej Coco..tworze wiersz o nadziejii spacjalnie dla Ciebie..ale srednio mi to idzie ...
weno nadejdz !! ![]()
Martyna to co tam u Ciebie dzis ciekawego ? ![]()
Ciekawego w sumie nie wile. Przydałyby mi się jakiejś wakacje
Nic ciekawego ? Hmm... a moze jednak? Nie ? hmmm
Przypomnij sobie ...napewno cos interesujacego bylo.. ![]()
A ja sobie robie truskawki w czekoladzie...jeszcze nigdyb tak ich nie jadlam...i powiem Ci,ze zadna rewelacja......hmm
Moze jakby mnie ktos nimi karmil..to by mi smakowaly bardziej
hi hi
Oj Marzenko wtedy by smakowały ...
Strony Poprzednia 1 … 219 220 221 222 223 … 470 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024