Netkafejka dla Przyjaciół ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Strony Poprzednia 1 … 219 220 221 222 223 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 14,301 do 14,365 z 30,541 ]

14,301 Ostatnio edytowany przez mamba (2010-05-31 00:55:07)

Odp: Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Marzenko to odwiedź Polskę latem skoro Ci tak tęskno smile
Dobranoc Bajkowicze :*

Haha, przykro kiedy dostaje się kwiatki, jesteś wyjątkowa Tosiu ^^

Zobacz podobne tematy :

14,302

ja juz po papce smile
bogacie popisaliście się - nie ma co tongue
Mambus- jakby Ci brakło chęci do działania - zgłoś się po pozytywnego kopka w przydatek wink
Adam- myśli mi się nie chciało czesać i wyszło nie tak jakbym chciała smile
Beata- jak bedziesz miała sprawny komunikator daj znać smile

14,303

Tosia tak samo można powiedzieć biedna świnka jak wcinasz kotleta albo biedna kurka jak wcinasz skrzydełko smile

Życie może być bajką, wystarczy w to wierzyć. Faceto nie powinien opowiadać kobiecie bajek, ale robić wszystko by jej życie było bajką.

Dobranoc Mamba.

14,304

Rafix napisał/a:

. Faceto nie powinien opowiadać kobiecie bajek, ale robić wszystko by jej życie było bajką.

Rozmarzyłam się

14,305

Mambuniu odwiedze Polske ,ale niestety w zimie sad

14,306 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-05-31 01:10:17)

Rafał, lepszego porównania nie było? smile Uwielbiam owoce morza smile Nie jem świnek, kurek, itp smile

Dobranoc Mamba smile Kolorowych...

Życie z Zorro, na pewno jest bajką, w to nie wątpię wink

14,307

Owoce morza- okrutnie zabijane - żywe spadają do wrzątku.
Martyna szukaj uważnie takiego co ma predyspozycje do takiego działania.

14,308 Ostatnio edytowany przez Rafix (2010-05-31 01:12:30)

Ja zawsze jak widzę owoce mora na stole to bardzo mi ich żal, bo mogły by sobie dalej życ w morzu wink

Tosia - żeby nie było wątpliwości nie uważam siebie za Zorro, ale chciałbym być choć troszkę taki jak on wink

Martyna warto marzyć i czekać smile

14,309 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-05-31 01:16:26)

Hahaha...co za Ludziki smile Chyba już czas na mnie smile Przyłączę się do Adama, i również będę obserwować - przynajmniej nikomu nie będzie przykro smile

Hahaha.... Ja również nie twierdzę, że Nim jesteś smile Nie pochlebiaj sobie tongue:P:P

Zmykam spać smile Życze Wszystkim niezapomnianej nocy wink Buziaki smile

14,310

hahaha a gdzie ja takiego znajdę big_smile:D

14,311

Tosia nie obserwuj tylko pisz, kolorowo tu z Tobą wink Bez Ciebie nie będzie tak samo.

Martynka Zorro nie znajdziesz, on Cie znajdzie wink

Oki dziewczyny lecę spać. Życzę Wam kolorowych snów i fantastycznego poniedziałku smile

14,312

Ale tworzycie jak szaleni !  smile

Dobranoc wszystkim ktorzy poszli spac smile

14,313

Normalnie Martynka haha nie bede pisać wszystkich miejsc. Rusz dynką. Obserwuj.
Dobranoc. Miłego spania i pracy jutro i przez cały kolejny tydzień smile

14,314

Poszli sobie, no jak tak można tongue

14,315

Zwijam sie ,bo rano znowu nie uslysze pierwszego,drugiego i trzeciego budzika ....  !   Dobrze,ze dzis mialam ustawiony na wszelki wypadek czwarty !!  Bo bym zaspala big_smile      nie smiejcie sie..ja mowie powaznie....  ehhh

DOBRANOC KOCHANI  :****

14,316

Good morning People ! big_smile big_smile  Pierwsza.pierwsza ??   OOO  :0

A to ciekawe gdzie jest Vinnga ?? wink   Zycze milego dnia smile

14,317

Tu jestem smile Po o tworzeniu biura poszłam zapalić zamiast do komputerka, więc jestem druga, druga smile

Ala - mam sprawny komunikator, tylko internet do d***. I mi się czasem rozłącza a potem z gg zostają strzałki smile A mi się nie chce mu restarcika robić...

Rafix - ja za to zawsze myślę "biedna świnka" jak wsuwam kotleta... Co nie przeszkadza mi je często wsuwać smile

14,318

Hej Kobieto pracujaca big_smile Pierwsze minuty w pracy i juz lenistwo ??  tongue  Papierosek..ehhh

Ja tez mam internet do d***  hmm   

Kiedys zal mi bylo zwierzatek,ktore wcinalam...ale po tym jak babcia ugotowala moja przyjaciolke <kure> ...przejrzalam na oczy i juz wiedzialam....ze tak bedzie juz zawsze,,wiec nie szukalam nowych przyjaciol wsrod kur lol   

No cos jesc trzeba ,nie wink

Ja zmykam do pracy papapa  :*

14,319

Dzień dobry smile

Ema, Rafix ładne obrazki smile

Jej, nie było mnie 2dni i czytania tongue

Miłego poniedziałku smile

14,320

Witam.

"cos" legendarny idiom Antoniny z nazwiska nieznanej. Oznacza, iż odpowiadający na myśl, zawartą w zdaniu podkreślonym tym idiomem musi wykazać się mózgiem w co najmniej 50%. Nie w 100% bo reszta to głupota. Kobieta wyławia tak szybkim sposobem ludzi, którzy wykazują się zrozumieniem, bo poziom wypowiedzi przekracza 50%, a w dalszym przypadku nie ważne w ilu procentach szerzy się już w jego mózgu głupota.
Przykłady: Jeżeli potencjalna ofiara odpowie, to "coś" znaczy i można kontynuować rozmowę. "Coś" da się z człowieka wyciągnąć, a i ludzie już z niego są wink.

Tosia. Znajdzie się Książę, który zrozumie szeroko pojęte "coś" życia człowieka i da wiarę smile.

To "coś" u Martyny jest dość wysokie w stosunku do mojej osoby, bo jeszcze nawet nie zostałem powitany wink. Co prawda już żonaty, może dlatego wink.

Przestaję, używać idiomu, bo nie wiem czy można używać, bez zgody autora smile.

alaclaudie napisał/a:

Adam co nas od zycia wyleczy ktoś poruszył trybiki co mają nadzieję chodzic jak perpetum mobile.
Adam- myśli mi się nie chciało czesać i wyszło nie tak jakbym chciała smile

Mógłbym przyczepić się do tych sformułowań, by nie ominąć przesłania wink. Jak chcesz dopisz, jak nie chcesz pomiń smile

Gratulacje dla Vinngi za zwinięcię się przed północą, a i za grzeczną pracę smile

Hej London ja też bym chciał jakieś zdjęcia smile

Miłego dnia ludziki.

14,321

Witam dziewuszki i Chłopaki?:D

14,322

Hej wszystkim smile W końcu się dziś wyspałam ! Wiecie, tam to nie dało rady... W autokarze to co to za sen... Na wycieczce chodziłam spać 3-4 i pobudka o 7-8... A dziś wstałam o 12 lol

Ale fajnie że tęskniliście za mną :* smile

Emcia, Coco, Tośka i Ultra- ok dostaniecie na e-mail. smile Wybiorę takie najładniejsze widoczki (choć wszystkie były cudowene, ale wiecie... ciężko tak by było ok. 700 zdjęć tu wrzucić lol) i wrzucę dziś po południu smile Po południu... Hm czyli już powinnam big_smile Ok, to w takim razie jak zgram na kompa to powrzucam big_smile

Miłego dnia !

14,323

Co nas od zycia wyleczy?- ktoś poruszył trybiki co mają nadzieję chodzic jak perpetum mobile wink
acha smile czepiaj się ile chcesz jeśli uznasz to za konieczne smile
Karol -700- a palec nie boli od pstrykania wink wrzuć tu choć 5 chętnie poglądam miejsca wygrzane słońcem i uśmiechami ludzi smile

Miasto Cieni leży w zatoce. Kilka małych fabrczek, jeszcze więcej sklepów z rzeczami mniej lub bardziej potrzebnymi.
Nastawione na turystów - tawerny, restauracje, miejsca gdzie można potańczyć. Jest i Mc Track- szybkie żarcie dla tych co są przejazdem.
Nadzieja mieszka tu od zawsze. Kiedyś bardzo lubiła to miejsce- nie chciała wyjeżdżać. Pózniej przestała zauważać zelen liści, uśmiechy klientów czy numery telefonów zapisane na serwetce. Jedyne czego nie zaniechała to wycieczki nad wodę. Zawsze po pracy szła w to samo miejsce. Słuchała szumu fal.

14,324

Witam wszystkich. Witaj Karolina. Pewnie cięzko wrócić po zagranicznych wojażach wink

Obudziłem się dziś z potwornym bólem gardła, że aż nie mogłem głosu wydobyć (w pracy pewnie kilka osób się cieszy). Mam jakieś tabletki na gardło ale kiepsko działają. Innych objawów chorobowych nie mam. Mam nadzieję, że przejdzie. Macie jakieś pomysły jak uzdrowić gardło w 3 dni? smile

14,325 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 05:22:13)

smile

14,326 Ostatnio edytowany przez ultrafiolet (2010-05-31 14:49:53)

Tosia, mogę edytować post, w końcu nieautoryzowany smile. Pisz jak najwięcej, miło jest Cię posłuchać, a przede wszystkim nie przybieraj postaci obserwatora smile

To czekamy Karola na foty. Robię postępy wiem jak masz na imię wink.

Nie pomogę Rafixie, gdyż nie miewam przypadłości bólu gardla. Życzę szybkiej kuracji. Widzę, że Tosia uprzedziła smile.

14,327 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 05:22:55)

smile

14,328

hehe ja się przyczepię tongue czy musisz po każdej linijce robić odstęp? chyba nikt nie ma aż takiego problemu ze wzrokiem wink
nikt Cię stąd nie wygania więc dziwi mnie Twoja zmiana- mamy po kolei pisać: Tosia zostan z nami smile :* ??

Do tych sposobów dodam neo-angin mi pomaga. ważne zeby wolno ssać. i jak pijesz coś ciepłego staraj się "zatrzymać" płyn- rozgrzać gardziołko.

14,329 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 05:23:30)

smile

14,330 Ostatnio edytowany przez Rafix (2010-05-31 15:07:16)

Tośka i tak już prawie nie gadam a nic lepiej nie jest smile

Pisz śmiało i nie przejmuj się czepialskimi wink

Dzięki dziewczyny za rady. Ala co do tego picia ciepłego to są podzielone zdania. Że niby ciepłe podrażnia. Sam nie wiem. Kurczę nie chciałbym spędzać następnego weekendu w domu sad

14,331 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 05:24:17)

smile

14,332

Mi pomaga. potem zaczyna lekko łaskotac- strasznie smieszne uczucie smile i gardziołko jak nowe.
Chciałes porady - masz nie pisałam o piciu wrzątku big_smile

Tośka Ty chyba masz okres tongue owszem przejaskrawiłam a komentuje to co mi się podoba i nie uważam żebym potrzebowała na to zgodę autora wink

14,333 Ostatnio edytowany przez ultrafiolet (2010-05-31 15:17:13)

Tosia. Zostaw te wykrzykniki w swoich postach, to odzwierciedla emocje, które zapewne dużo osób lubi. Potrzebuję towarzystwa, chociaż teraz nie bardzo powininem byc w towarzystwie, ale mimo wszystko piszę wink. Samopoczucie spoko.
Popatrz Ala, pijesz w tym momencie też do mnie? wink
Też bym polecił neo-angin. Zaraz nas wytną bo reklama wink.

Edit:
Tosia dotarło. Tak potrzebuję smile

14,334

nie Adam. chodzi mi o to ze kazdy sposób jest specjalnie oddzielony co wg. mnie nie ma sensu.
oddzielanie kazdej linijki poniewaz pisze się do kolejnej osoby moze byc.
jeszcze nam tu żadnej reklamy nie wycieli poza 1 linkiem smile spoko.

14,335 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 05:25:01)

smile

14,336

CZEŚĆ big_smile

14,337

Neo-angin chyba kiedyś brałem, coś mi się kojarzy. Może się skuszę jak polecacie.

I może ta szałwia, której nie znoszę, ale kiedyś mi pomogła. Zapomniałem o tym.

Lecę trzymajcie się, miłego popołudnia. I żeby mi tu spokojnie było, bo Wam powycinam "Z" na gatkach. Nawet stringi nikogo nie obronią tongue

Do później smile

14,338 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-05-31 15:35:01)

hahaha no zajebiście wyszło smile muszę dbać o estetykę wink
ale starać się moge no nie tongue big_smile
a Ty lepiej wytłumacz ten dziwny lot na którym od wczoraj jesteś.

haha z na stringach żeby to machnąć musiałbyś być niezwykle szybki i precyzyjny a co najważniejsze dogonić posiadaczkę owej bielizny big_smile
nic się nie martw tu nie jest kafejka skakania sobie do gatek

14,339 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 05:12:35)

smile

14,340

haha to raczej w moją stronę poleciał ładunek z glukozy wink
wieczorem- nie wiem czy będę obecna - napisz list <toTakieRomantyczne> hahahaha
dobra do bliżej nieokreślonego pózniej wink smile

Matrynka śliczny uśmiech smile

14,341

Nie ma to jak chwilowe towarzystwo Tosi wink.
I też zmykam, a potem to nie wiem kim zostanę.
Ala. Pójdę w skrajność. Masz do czynienia z jakimś rodzajem pedantyzmu? smile

Hej Martynka. Co się dziś wydarzyło? Kiedy zaczynają Ci się wakacje? Martynka potem jako obserwator przeczytam wink.

14,342 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 05:13:19)

smile

14,343

Taaa... Ja jestem.... I kurz.....

14,344 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 05:13:55)

smile

14,345 Ostatnio edytowany przez vinnga (2010-05-31 17:49:01)

A z kurzu powoli zaczęły wyłaniać się ludzkie kształty... I oczy moje Tośkę ujrzały wink

W domku już, Tosik. W pracy zdecydowanie się dzisiaj nie nudziłam.Wprost przeciwnie - jeszcze kilka godzin dodatkowych by się przydało smile

Teraz w domku - zbieram natchnienie na zrobienie czegoś pożytecznego smile

No i zostałam przepędzona sprzed komputera... Teraz komputer będzie należał do "Muminków"...

14,346 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 05:14:43)

smile

14,347

Muminki się skończyły smile

Nadpobudliwa? Mam potrzebę wykorzystywania każdej chwili, szkoda, że ostatnio głównie wykorzystuję te chwile przed komputerkiem wink

Ja w domku mam duuużo do roboty. Znacznie więcej niż chęci smile Np rybki znowu w milczeniu proszą o umycie akwarium... Chciałam, żeby roślinki mi rosły szybko, więc postawiłam akwarium na słońcu. Skutek jest taki, że glony na ściankach rosną faktycznie szybko, a rośliny w środku i tak światła nie mają...
Kolejny priorytet to balkon. Miałam go posprzątać jak śnieg zniknie. Śniegu nie ma od dawna, a szkoda, bo przynajmniej syf na balkonie przykrywał...

Widzisz, ja nudzić się nie mogę, bo gdybym chociaż przez chwilę znudzoną minę zrobiła to bym została zmobilizowana przez moje dziecię do większej aktywności...  Np celnym rzutem butelką z "Kubusiem". Przypływ energii natychmiastowy, tylko limo koło oka po tym zostaje...

Po stole łażą mi 2 wielkie winniczki... Oślimaczyły mi klawiaturę...

14,348

Coco, Ema, Ultra dwa e-maila czekają na was. smile

Tosia z Tobą miałam problem z wysłaniem, ale napisałam Ci wiadomość więc mam nadzieję, że się to wyjaśni i zobaczysz zdjęcia. smile

Za chwilkę wrzucę tu parę fotek dla was kochani, przepraszam, ze tak dużo czasu mi to zajmuje ale jeszcze się do końca nie rozpakowałam i jednocześnie pakuje się na jutro do szkoły, więc ciężko mi się rozdwoić tongue

14,349 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-05-31 19:49:02)

Proszę bardzo:

http://img155.imageshack.us/img155/4569/dsc05511mediolanniesamo.jpg  Nagrobek z cmentarza w Mediolanie. Naprawdę niesamowity cmentarz, na każdym nagrobku jest wyrzeźbiona postać, która w pewnym sensie opisuje pochowaną osobę.

http://img185.imageshack.us/img185/4424/dsc05608widoczek.jpg widoczek z autokaru smile

http://img227.imageshack.us/img227/8285/dsc05608nicea.jpg kamienista plaża w Nicei smile

http://img267.imageshack.us/img267/2091/dsc05608monako.jpg Monako smile

http://img31.imageshack.us/img31/2429/dsc05608genova.jpg port w Gonovi smile

http://img413.imageshack.us/img413/4972/dsc05608katedramediolan.jpg Katedra w Mediolanie.

14,350 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-05-31 19:59:25)

bianka25 napisał/a:

Dzień dobry smile

Ema, Rafix ładne obrazki smile

Jej, nie było mnie 2dni i czytania tongue

Miłego poniedziałku smile

Bianeczka wpadla big_smile   Tylko dwa dni Cie nie bylo ?  A zlecialo jak tydzien sad   Ale dobrze ze sie pojawilas smile

Raf mam nadzieje,ze gardelko juz lepiej ??  smile Ale Ci Tosienka terapie zapodala smile

Karolineczko no pewnie,ze tesknilismy !!!!  Masz buziaczki i przytulaski :********** 

Martyna no prosze !  Z jakim ogromnym usmiechem wjechalas big_smile  Milo widziec smile

Rafix napisał/a:

Lecę trzymajcie się, miłego popołudnia. I żeby mi tu spokojnie było, bo Wam powycinam "Z" na gatkach. Nawet stringi nikogo nie obronią tongue

lol lol a to dobre ha ha ha

Antoninaa napisał/a:

Ps. A jeśli ktoś nie nosi gatek, stringów? Hahahah...... tongue

To ma przeciag i mu zimno ha ha ha lol  tongue

Vinnga...slimaki ci po stole laza ??  yikes   A w jakim celu?  Jakas terapia ? tongue  Czy to milusinscy twojej zabki ? smile Bo jak to jej przyjacielele,to raczej sa malo przyjemnie bleee  tongue

A teraz zabieram sie za ogladanie zdjec od Karolki big_smile    Kochana emaila odbiore pozniej,bo teraz sie nie da....narazie musze sie zadowolic tym co tu wklejisz smile

Karola  PRZEPIEKNE te zdjecia !!  teraz zaluje,ze nie zaproponowalam Tobie,abys mnie jednak przemycila w bagazu lol
Co za Boskie widoki !  RAJ... smile

14,351

Karola - super widoczki. Ale mi i tak najbardziej podoba się opis cmentarza. Uwielbiam cmentarze...

Emuś - ślimaki to przyjaciele mojej żaby. Zostały 2, bo 2 pozostałe zginęły tragicznie przez nieopatrzność swojej większej przyjaciółki. Zazwyczaj siedzą na balkonie, ale czasem zostają przeniesione w inne, niekoniecznie dla nich właściwe, miejsce...

14,352

Cmentarze lubisz ??  ciekawe dosyc... tongue

Dwa zginely tragicznie ....bywa smile Fajnie sie czyta..ze dwa pozostale zazwyczaj siedza na balkonie haha lol Jakbysmy o ludziach rozmawialy wink

Kiedys lubialam slimaki...teraz sa blee  smile   Mowisz,ze ich miejscowka jest na balkonie...a co bedzie jak zapelzna pod balkon ??  tongue Albo uciekna ? big_smile

Ciekawa jestem jak twoja zabeczka sie nimi zajmuje...organizuje im jakos czas ?  Powiedz mi,ze maja imiona ? smile

14,353

O widzisz - zapomniałyśmy je nazwać!!! Nie dziwne, że czują się urażone i próbują uciekać...

Żaba się nimi intensywnie zajmuje - ciągle je gdzieś nosi, daje listki, sprawdza do czego można przyczepić ślimaka, wkłada palce w oczy, urządza wyścigi po drzwiach balkonowych...

A dlaczego kiedyś ślimaki lubiłaś a teraz są bleee? Ja chyba bardziej stała w uczuciach jestem, bo zawsze lubiłam i lubię dalej.

Cmentarze... Dawna fascynacja. Lubię takie wiejskie albo stare. Kiedyś łaziłyśmy godzinami z koleżanką czytając losy ludzi z zatartych tablic i wymyślałyśmy historie...

14,354 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-05-31 20:30:06)

My z dziewczynami na wycieczce miałyśmy jaszczurkę Mariannę big_smile Zawsze w nocy jak pilyśmy Martini to do nas przychodziła i obserowała nas big_smile

Ten cmentarz był świetny, Beatko jak kiedyś będziesz w Mediolanie to wbijaj tam koniecznie. Nigdy nie myslałam, że takie miejsce może mnie tak zachwycić. Te nagrobki są starsze, na jego początku, a nowsze są z tyłu cmentarza. Jest on naprawdę ogromny, podobno miejsce na nim kosztuje od 70tyś do nawet 1miliona złotych. A te rzeźby, figury po prostu idealnie oddają klimat tego miejsca. Na początku jest też taka kapliczka i tzw. lochy pod nią i w tych lochach znajdują sie urny, ale tam nie wchodziliśmy.

14,355

Cześć wink

Oj zazdroszczę takiej pięknej wycieczki wink

14,356

Ale nie wchodziliście, bo nie chcieliście, czy nie wchodziliście bo nie są do zwiedzania?

Ja widziałam tylko polskie cmentarze. Powązki są ładne, ale jakoś mnie nie zachwycają. Za to najładniejszy cmentarz na jakim byłam to ten w Krakowie - chyba Rakowiecki?

14,357

Jakie miejsca polecacie na wycieczki? Gdzie warto jechać?

14,358

Kochana Karolino zdjecia klasa,no przepiekne...Dziekuje Serdecznie**
Pozdrawiam ?

14,359

No nie... te slimaki to takie bezpanskie psy lol Zeby imion nie nadac ? tongue

He he sprawdza do czego mozna przyczepic slimaka lol Dzieci sa urocze smile

Lubialam kiedys bo mi sie fajne wydawaly smile  tez im wyscigi robilam...i rozne takie smile  Przez krotki czas nawet nosilam jednego ze soba do szkoly w piorniku big_smile  Chyba sie domyslasz,dlaczego przez krotki czas ....  hmm  ehh zycie jest takie kruche lol

Jak bylam mala zawsze marzylam o tym,aby miec  malego,wlasnego czlowieczka,ktory miesci sie w kieszeni...Moglabym go wszedzie ze soba zabierac i z nim rozmawiac big_smile   bardzo go pragnelam,ale nigdy nie dostalam...ciekawe czemu ? big_smile 
To by byl moj THE BEST FRIEND big_smile

Teraz nie lubie,bo sa oslizgle.....hmm  chyba wyroslam ze slimakow.... sad 

WOW  Vinnga..to fajnie musialo byc na cmentarzach ... !  smile  Ja sie balam...pamietam jak robilismy zaklady,kto pojdzie o polnocy na cmentarz .... heh  stare czasy.... ja raz poszlam...ale daleko nie doszlam... zwialam spowrotem...ehh. smile No przeciez tam strasznie jest... wink

BUAHHHhahahahahaa  jaszczurka Marianna hahahahaahaha  lol lol Karola rozwalilas mnie teraz !!  Moja przyszla tesciowa ma tak na imie...i bardzo mi pasuje do jaszczurki hahaha  ale mi wyobraznia podzialala lol  Albo raczej Jaszczurzyca Marianna haha

Oj Karola...

Martyna hej big_smile Czy humor nadal wzorowy ?

14,360

Karola, a wy tę jaszczurkę widziałyście też na trzeźwo, czy tylko patrzyłą jak piłyście martini?

14,361

Nadal nie jest źle wink
Fakt ile mam do zrobienia mnie lekko przeraża, ale nie jest źle wink

14,362 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-05-31 21:09:31)

hej Coco..tworze wiersz o nadziejii spacjalnie dla Ciebie..ale srednio mi to idzie ... hmm  weno nadejdz !!  wink

Martyna to co tam u Ciebie dzis ciekawego ? smile

14,363

Ciekawego w sumie nie wile. Przydałyby mi się jakiejś wakacje

14,364

Nic ciekawego ?  Hmm... a moze jednak? Nie ?  hmmm  tongue  Przypomnij sobie ...napewno cos interesujacego bylo.. smile

A ja sobie robie truskawki w czekoladzie...jeszcze nigdyb tak ich nie jadlam...i powiem Ci,ze zadna rewelacja......hmm

Moze jakby mnie ktos nimi karmil..to by mi smakowaly bardziej lol  hi hi

14,365

Oj Marzenko wtedy by smakowały ...

Posty [ 14,301 do 14,365 z 30,541 ]

Strony Poprzednia 1 … 219 220 221 222 223 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024