Netkafejka dla Przyjaciół ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Strony Poprzednia 1 … 218 219 220 221 222 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 14,236 do 14,300 z 30,541 ]

14,236

Odp: Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Nie opadła na tyle niestety..Wały w każdej chwili mogą puścić ..A zapowiadają opady i fale zarazem...Ehh

Zobacz podobne tematy :

14,237

No i Karoli Francuzy nie porwali smile

A żabę jadłaś? Albo ślimaka?

14,238

No to masz przechlapane, Pawełku... A możesz mieć przechlapane dosłownie ...

14,239

vinnga napisał/a:

A jak się dobrze dobiera muzykę?
Bo taka co koi mój układ nerwowy okrutnie rozstraja układ nerwowy mojej siostrze, szczególnie jeśli ciut za głośno jej słucham smile

Vinnga jeżeli Twoja siostra jej nie toleruje to znaczy, że to nie jest taka muzyka jaką powinnaś słuchać wink. Posłuchaj sobie Preludium deszczowe - Chopina.
Ala spróbuję. A sentencja daje nadzieję na wylecznie? Jeżeli mnie to już za późno wink
Tosia dzięki smile. Nie daj się zwieść Vindze, jezeli zamierzasz pójść spać wink

Paweł, ale na razie jest wszystko ok? A na, którym piętrze mieszkasz. Woda w Warszawie jest już dosyć niska.

14,240 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-05-30 22:11:47)

Hehe Beatko nie porwali, ale poznałam przystojnych francuzów lol Jeden najbardziej mi zapadł w pamięć, miał taki fajny akcent ehh że ja nie zrobiłam sobie z nim pamiątkowej foty !

Koleżanki jadły żabie udka, ale ja nie mogłam... Wcześniej odwiedzaliśmy akwarium i oceanarium gdzie była fauna i flora i jak mi się przypomniały takie śliczne pomarańczowe żabki to aż żal mi bylo...

14,241

Na "razie" to mam zablokowane ulice i porobione wały z worków..
Mieszkam w domku jednorodzinnym którego sam zbudowałem zresztą..I szkoda by było...
O Warszawie to już nie chcę nic słyszeć! Media tylko o niej...Rzygać się chce...A o zagrożeniach ani słowa

14,242 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-05-30 22:24:14)

Daje nadzieję na to ze nawet jak cos spieprzymy ma to sens- czyli nie warto się smucić po porażkach tylko dalej isc i walczyc.
Adam co nas od zycia wyleczy ktoś poruszył trybiki co mają nadzieję chodzic jak perpetum mobile.
KAROLA! nareszcie! juz się nie mogę doczekać zdjęć! swietnie się bawiłaś wink super smile wyspij się a potem maglowanko wink hehe
ja idę - PA smile

14,243

No widzisz, a moja psiapsióła z Bydgoszczy bardziej panikowała nad wynajętą kawalerką w Warszawie niż nad swoim rodzinnym domkiem w B.

Warszawka jest widocznie bardziej medialna.... A generalnie to coraz mniej słychać o powodzi...

Karola - tych łądnych żabek na pewno by wam nie dali. Zazwyczaj płazy jaskrawo ubarwione są trujące...

Ultrafiolet - zamiast się wymądrzać lepiej powiedz czemu mi gg nie działa...

14,244

Będzie dobrze Paweł. Nie chodzi o media. Mieszkam w Warszawie, nieraz przejeżdżam przez most i chciałem poinformować. Wisła w Warszawie jest niższa i nie ma brunatnego koloru. A u Ciebie się obniża już ten stan wody?

14,245

Dobry wieczór wszystkim, co słyszę Paweł grozi ci zalanie?Mam nadzieję że jednak mimo kiepskich prognoz będzie jednak dobrze..

14,246 Ostatnio edytowany przez coco59 (2010-05-30 22:29:26)

Biedny Paweł to naprawde zmartwienie,dobrze ze prowadze wedrowniczy tryb życia...  smile
London ja Cie poprosze o zdjecia na i maila,chetnie przyjme twoje dzieła do mojej galerii,ech ze nie zrobiłas fotki Francuzika...  wink
Ciesze sie ze jestes zadowolona z wycieczki..  smile ..Wypocznij a jutro zdasz relacje szczgołowo oki?
Czesc Vinga i ultrafiolet....  smile   smile
Matko tak wolno pisze ze Rozyczka sie pojawiła..

Czesc Rozyczka kochana i Dobranoc Wszystkim  smile   smile   smile

14,247

Medialna, no tak w sumie..
Szlak mnie mnie trafia tylko jak 50 raz oglądam Hannę Gronkiewicz która coś piepszy o zamkniętych przedszkolach a o zalanym Toruniu i Solcu kuj. Dowiaduję się od mieszkańców..

14,248 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 11:26:36)

smile

14,249

Vinnga - tez mnie zastanawia, dlaczego masz problemy z ustawieniem statusu na gadu wink.

Ala - nie skomentuję. Za bardzo poleciałaś do przodu z myślami i nie nadążam wink

Paweł to prawda. Nic nie wiadomo o stanie Wisły z Twoich okolic, a przede wszystkim o zagrożeniu jakie może nieść. Bardzo słaba informacja. A potem nagłe ewakuacje. A jak w Warszawie był wysoki stan, to tam prawdopodobnie też. Tu nie trzeba nawet myśleć.

14,250

Tośka, poczekaj, aż my tu na intelektualne tory wejdziemy - wtedy się dopasowuj do towarzystwa smile Nie warto dla nas swej górnolotnej osoby zniżać smile

UV - nie mam możliwości statusu ustawić, bo zamiast słoneczka na dole (niezależnie od koloru) latają mi tylko dwie strzałki i się ganiają dookoła smile

14,251

Nie wiedziałam że Solec tez podtopiony no kurcze muszę coś poszukać w necie. Paweł trzymaj się. Widze że wszyscy wpadli, Tosia i Beata i Ultra tez o i Coco była...Aby Em i Ali brak chyba

14,252

Różyczko, Ala była, ale tv wybrała zamiast nas smile

A Marzenka może późną nocą zawita? W końcu dla niej to dopiero wczesny wieczór smile

14,253

Tosia. Tak mam absorbującą żonę, ale i też taką, która chce być absorbowana smile. Więc trzaba się starać wink.

Vinnga - ok, przestaję, bo jeszcze się odwiniesz smile. GADU - opcje - status po uruchomieniu gadu na niedostępny. Sama po uruchomieniu ustawiaj status. Uruchomienie jeszcze raz gadu lub reset kompa i uruchomienie gadu. Walcz dzielnie kocurze smile

Hej Różyczko.

14,254

Nie mogę wyłączyć i włączyć bo mi maila zeżre. Ponieważ i tak nie do ciebie, więc pewnie specjalnie takie rady dajesz smile
Nie odwinę się, bo nie biję słabszych wink

14,255

Szczerze, nie oglądam tv. Mam dość głupot. Niestety światopogląd ludzki buduje się na dominacji liczebnej słowa społeczeństwa: "obróć kłamstwo w prawdę" a głupi lud pójdzie na wszystko sad  W  ostatnich wydarzeniach jednego dnia nienawidzą Lecha Kaczyńskiego a kolejnego dnia dzięki sztuczce mentalistycznej zwanej "Cold Reading " media zmanipulowały głupim ludem, aby powstała pseudosolidarność. Jeśli ktoś chce i tak będzie żył w swoim dogmatycznym świecie nie uznając racjonalizmu oraz własnej analizy faktów. Pokazują powódź, obiecują - a po paru tygodniach będę się nawzajem obwiniać, zamiast zrobić "coś" porządnie. Nie zdziwię się, jak nie zdążą ze wszystkim na Euro 2012 - ciekawe na kogo, lub na co tym razem zrzucą winę hmm

Ehh....nie zamierzam już wychodzić w przyszłość.

14,256 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 11:27:08)

smile

14,257

Tośka, to pojechałaś... Chyba odnośnie podnoszenia poziomu to było? Może coś odpiszę jak przetłumaczę twojego posta na prosty język...

14,258 Ostatnio edytowany przez ultrafiolet (2010-05-30 23:18:09)

Vinnga - zapisujmy by nie tracić życia wink. Aż takiej telepatii nie mam jak Ci się wydaje. Słabszych, pijesz do czegoś? Chociaż wolałbym chyba nie wiedzieć wink.

Tosia.
Możesz żyć teraźniejszością. Ale dlaczego nie planować, planować przyszłości? Może nie jestem w tej sytuacji co Ty i nie wiem jak bym zareagował. Nie pozbawiaj się planów TWOJEGO szczęścia w Twoim życiu. Tymbardziej, że możesz dać go z łatwością innym przez co mogą stać się lepszymi ludźmi smile

Stadion w Warszawie na Euro rośnie jak na drożdżach. Sam się zdziwiłem.

Czas już na mnie wink

Dobranoc wszystkim.

14,259

I po co Tosi ładowarka, skoro podłączyć i tak nie umie? Wnioskuję po tym, że znikła smile

W ramach mojego nowego uporządkowanego życia (od jutra oczywiście) wdrażam pierwsze postanowienie, czyli chodzić spać przed północą smile

Więc dobranoc...

14,260

Dobry wieczór wszystkim smile Dużo Was tu dzisiaj mimo późnej godziny.

Paweł masz sprawę to pisz na maila, jak chcesz to mogę Ci podać gg. Mam nadzieję, że będzie dobrze z tą wodą.

14,261

hejka ludziczki big_smile big_smile

No ja widze,ze Ty Grazynko jestes juz lepsza w te klocki niz ja !  !  smile   ja tak n ie potrafie sad

Tosiu nie ma za co szkrabie tongue  I zastanawia mnie jedno,gdy czytam co piszesz.....strasznie mi sie to w oczy rzuca..dlaczego slowo ,,cos'' zawsze w cudzyslowiu piszesz ?  Zawsze...hmm..  i to czesto uzywasz tego slowa hahaha  musisz je bardzi lubiec .....  ,,cos''  ,,cos''  lol

Karola wrocila !!!!!  JUPI !!  smile  No ja sie juz doczekac nie moge tych fotek !!!!!   Ahh..  malibu ze spritem ? i dobre to takie ....ja wole z mlekiem smile tongue
Jutro sobie popiszemy moja slodka smile big_smile  Jak dobrze ze jestes juz smile

Poczytalam was sobie kochani troszke smile

14,262 Ostatnio edytowany przez vinnga (2010-05-30 23:24:57)

To żeś się Rafix w porę pojawił... Jak wszyscy spać idą... Chyba pozamiatać przyszedłeś?

Chociaż...może jak Tośka podłączy ładowarkę to ci towarzystwa dotrzyma smile O, i Marzenka smile

14,263

Ja też Beato będę leciał niedługo więc jakoś przeżyję wink Może też wprowadzę w życie chodzenie spać przed północą?

14,264

Ludzie oszaleliscie !!!  jak wy zaczniecie mi chodzic spac przed polnoca to z kim ja bede pisac ???   sad sad <przerazona >

14,265 Ostatnio edytowany przez vinnga (2010-05-30 23:29:59)

Tylko dlaczego mam wrażenie, że u mnie to postanowienie, jak każde inne zresztą, upadnie przed wdrożeniem?

Marzenko, są tu tacy, którzy mają zwyczaj o 4 kończyć pisanie smile Więc spokojnie smile
Poza tym droga od słów do czynów daleka i wyboista smile

14,266 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 11:28:31)

smile

14,267

Vinnga mam nadzieje,ze twoje plany nie wypala lol lol  Zostan z nami jeszcze troche smile <prosi >

Dzieki Tosia smile :*  Chetnie skorzystam smile

14,268

Marzenko, ty dobry duszek do złego mnie namawiasz? Chcesz mieć wyrzuty sumienia, jak jutro będę wypisywać, że ledwo żyję i wcale nie myślę? A jutro myślenie mi się przyda... Sprawne smile

14,269 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 11:29:03)

smile

14,270

Czasem musze namawiac <diabelek> ..nie ma wyjscia big_smile     Wyrzuty sumienia nie dadza mi zyc pewnie ale co tam ...zaryzykuje tongue

I nie udawaj ze bedziesz pracowac tongue lol

14,271

Tosia ja duzo nie pije...nawet jakbym chciala to sie nie zmiesci tongue ..powiedzmy ze wypilam wystarczajaco tongue

14,272

Rafix wejdź na Spikerię do nas jak możesz ok?

14,273

Dzisiaj nie słcham diabełków smile

Grzecznie mówię dobranoc smile

A rano może będę miała zaszczyt powiedzieć "pierwsza, pierwsza" wink

14,274

Dobranoc Beatko smile

14,275

Vinnga Dobranoc sad

14,276

Dobranoc Beti smile

14,277

Rafał, to może jeszcze coś napiszesz, również sobie idziesz? smile

14,278

No chwilkę jeszcze będę. A jak pojdę to będziesz tęsknić za Zorro? wink Powiedz lepiej skrótowo jak się Twój romansik układa. Chociaż tak skrótowo, nie wymagam szczegółów i nie chcę być wścibski wink

14,279

Toska a ty co taka cicha ?  I ty Raf tez ? hmmm

14,280

Czy będę tęsknić? Możliwe... Romansik? Zauroczył się, a może jedynie gra. Przechodzi mi.  To nie jest interesujący temat smile A Ty? Co porabiałeś - dzień z Ukochaną? smile

Wybacz Marzenko, chyba za chwilkę pójdę spać.

14,281

Spoko rozumiem... sad

14,282 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-05-31 00:13:44)

Od 8.00 do 13.00 mam zajęcia. Powinnam się wyspać.

Nie smutaj się, jeszcze chwilkę zostanę smile Może mnie zagadasz wink

14,283

Oczywiscie Tosiu smile  Wyspij sie ..Dobranoc :* :******  smile

ja tez jutro do roboty od 8.00 do 16.00  ehhh

14,284 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-05-31 00:18:01)

Dobranoc? Już mnie wyganiasz?:) Zostanę do 1.00

...nie lubię nocy.

14,285

ja nie wyganiam....NEVER big_smile  Raczej Cie nie zagadam...mam pustke w glowie sad

14,286

Cześć Wam...
Chciałam tylko usprawiedliwić swoją nieobecność brakiem czasu tongue. Trochę mnie jeszcze nie będzie.
Marzenko, Ty pustkę wink?

14,287

Czesc Mamba :!!!  Moja biedna zaganiana..co sie dzieje ? 

tak ja mam pustke ...ehh

14,288

A po prostu uroki ostatniego miesiąca roku szkolnego plus sprawy moich przyjaciół...

A co się dzieje? sad sad sad

14,289

Tośka no tak właśnie widzę że minął Tobie ten dobry humorek..... Mam nadzieję, że nie z powodu tego faceta hmm Ja spędziłem dzień z ukochaną. Fajnie było smile Wczoraj też z resztą smile Ja lubię noc. Najbardziej latem.

14,290

CZEŚĆ big_smile

14,291 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 11:30:41)

smile

14,292 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 11:31:10)

Rafał, błędnie odczytujesz smile Noce są przyjemne, zwłaszcza jak spędzasz je z drugą osobą smile

Nikt mi nie odebrał humoru, nic się nie zmieniło wink

Hey Martynko smile

14,293 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-05-31 00:39:16)

Rafał,  fajnie jest  w przedszkolu tongue Cudownie - lepiej brzmi wink

Długo zbieracie myśli, za chwilkę usnę smile

14,294

Hehe masz rację Tośka smile Ale Zorro nie jest od pięknego gadania tylko od działania smile To ciesze się, że masz dalej dobry humor. I zaczynasz pisać w stylu który lubię wink I faktycznie było cudownie tongue

Cześć Mamba i Martyna

14,295

Mamba nic sie nie dzieje smile   Kocham Polskie lato noca !!!!  Pachnie tak pieknie to powietrze....czuc skoszona trawe...owady brzecza w trawie.......ehhhh   kupa wspomnien.....spalo sie przy otwartym balkonie i nasluchiwalo odglosow natury....wspomnienia....

Ja tez bym chciala wierzyc w bajki...ale juz nie potrafie...

14,296

Przynajmniej Zorro lubi tongue wink I z tego co pamiętam, to Zorro był baaardzo romantyczny big_smile Więc skończ ściemniać, że tylko działasz tongue

14,297

Ale bycie romantycznym to działanie, a nie ściemnianie tongue Ja pamiętam, że Zorro przede wszystkim miał poczucie humoru wink

A jak się mam chwalić to piękne kwiatki kupiłem mojej w sobotę tongue Często kupuję, ale tym razem aż mi się podobały tongue

14,298 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-05-31 00:55:23)

Marzenko, a nocnych kąpieli w oceanie nie lubisz? tongue

Również nie potrafię, ale kiedyś... Kto wie, może znajdzie się Książę big_smile, który nauczy mnie znów w nie wierzyć wink

14,299

Jak dla mnie to nie ma bajek w życiu, ale to nie znaczy, że nie może być miło tongue

14,300 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-05-31 00:57:37)

Hahaha...uwierz, że nie zawsze tongue Biedne kwiatki sad Mi jest przykro jak je dostaje, a jeszcze bardziej jak usychają wink Hm, już wolę słodkiego całusa big_smile

Posty [ 14,236 do 14,300 z 30,541 ]

Strony Poprzednia 1 … 218 219 220 221 222 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024