Netkafejka dla Przyjaciół ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Strony Poprzednia 1 … 217 218 219 220 221 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 14,171 do 14,235 z 30,541 ]

14,171 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 11:12:43)

Odp: Netkafejka dla Przyjaciół ;)

smile

Zobacz podobne tematy :

14,172

rafix napisał/a:

Jak Tosia pisze, że nie to nie

sad sad sad  Robicie czlowiekowi nadzieje i co ???  Chyba mam juz temat na moj wiersz wink

TOsia...my musimy sobie pogadac na stronie .....jak dwie kobiety mowia tak,to trzecia te powinna !  Po czyjej stronie jestes ??  tongue tongue

Jajniki gora !!  lol

14,173 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-05-30 02:17:33)

Wiecie co...ja mam jutro na 9 rano,wiec bede sie juz zwijac...wiem ze dla was to trudne tongue  ale poradzicie sobie bezemnie lol

Ahhh niech ta nasza Karolka juz wraca....  smile

NO WIEC DOBRANOC DZIECI MOJE KOCHANE smile  kOSMATYCH SENKOW  :**************************

14,174 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 11:13:38)

smile

14,175

...pełnia smile Powinnam zawyć hahaha wink

14,176

hahahaha  dobre... papapapa

14,177

Tosia, nie nudna. Ani nic z tych rzeczy smile. To moja nieobecność przy komputerze.
Nie dobiję się na dłuższą chwilę na tym forum, więc pozostaje rola obserwatora. Patrz: wymagająca żona wink.

Dobranoc wszystkim smile

14,178 Ostatnio edytowany przez Rafix (2010-05-30 02:44:40)

Tosia nie wyj do księżyca, bo jeszcze się zmienisz smile

Dobranoc tym co idą spać smile

Sam też się pożegnam, dobranoc.

14,179

Wszyscy poszli spać?

14,180 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-05-30 14:54:45)

Ema napisał/a:

Zakaszlnęła. Czuje jak zimno za każdym podmuchem wiartu rozprzestrzenia się po jej ciele. Tak samo jak kiedyś.. nie tego nie rozpamiętuje choć w pierwszym odruchu dotknęła ust. Jej chłopiec- (dobrze że chociaż płeć jej powiedzieli) jest już małym mężczyzną - czy wie że ma tu matkę -w miejscu gdzie diabeł mówi dobranoc?

James malymi krokami zblizal sie do miejsca,ktore zna tylko z opowiadan  starego grabarza...z ktorym zawsze zamienial slowo po powrocie ze szkoly.....im blizej sie znajdowal..tym ciezsze i trudniejsze stawaly sie jego kroki...czul bicie swego serca...slyszal swoj oddech. A powietrze stawalo sie jakies malo przejrzyste...Zobaczyl ja.....

...bezbronną  -  w Jej  oczach wciąż palącą iskrę, która dała mu poczucie bezpieczeństwa...
Ja...cały ten czas...Słowa zawisły w powietrzu i tylko ich spojrzenie od czasu do czasu spotykało się ze sobą, by znowu uciec gdzieś w przestrzeń...Gesty wyrażały wszystko - myśl:"Dlaczego na to pozwoliłaś...?" ...zapoczątkował kolejną linię po której potoczyły się z hukiem wagony Jego nieskrępowanych myśli...coraz więcej obrazów, pytań... Chłonął Jej dźwięki, spojrzenia, słowa...
Proszę, chodź do mnie... ..za oknem, głęboka noc, gwiazdy i księżyc na czystym, letnim niebie - rzucały lekką poświatę na wtulone w siebie dwa serca... które tak długo się szukały...
Cały ten czas...

14,181 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 11:14:28)

smile

14,182 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 11:14:55)

smile

14,183

A ja to co?

14,184 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 11:15:44)

smile

14,185

Właśnie zakończyłam czytanie wink
Kolega mi zajął spooooro czasu wink

14,186 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 11:16:17)

smile

14,187

Sama nie wiem, rozglądam się po allegro i tak nic nie ma sad

14,188 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 11:16:44)

smile

14,189

Mnie też nie ma i nie pałaczę tongue

14,190 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 11:17:12)

smile

14,191

I znowu poranne zdziwko - zaczynacie tworzyć całodobowo smile

Dziewczyny - jakie wy poetyczne... A ja prosta istota tylko błazeńskie teksty umiem pisać wink

Zaraz zmykam na wiochę. Miałam tam jechać bladym świtem, ale jakoś niechcący świt zaawansowany się zrobił...

Więc miłej niedzieli wam życzę. I twórczej smile

14,192

Czesc Kochani smile

O widze Tosiu,ze o godzinie 3.03 wena do ciebie zawitala big_smile  Pieknie !  Ta ksiazka to bedzie bestseller big_smile

Vinngus jestem pewna,ze jeestes w stanie dopisac cos wspanialego do naszej ksiazki smile  Nie krepuj sie :*   jedziesz na wioche...fajnie ?  A mnie nikt nie chce porwac z mojej wioski smerfow lub muminkow jak kto woli lol

Kochane kobietki....przydalby sie nam tytul..nie sadzicie ?  Pomyslcie o tym smile

Buziaczki dla WSZYSTKICH ! :***********************************************************************

14,193

Tytuł? Pójdę tropem myślenia Ultrafioleta (?) (a może Rafixa - nie chce mi się sprawdzać, ale na pewno jakiś facet to wymyślił smile ):

AlaEmTos - tyle, że to mi się z antycznymi dramatami kojarzy wink

lub:

AnEmAla - to kojarzy się z anomalią, więc chyba bardziej pasuje smile

14,194 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-05-30 09:28:06)

Wow Vinngus...to mi sie podoba :* 

EmmAntoAlik   moze tez byc lol tongue   No to tytul gotowy smile

14,195 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-05-30 11:41:56)

Bonjour!
U mnie tyle słońca! Strasznie jestem szczęśliwa jak jest ładna pogoda -o razu lżej na sercu. Za chwilę wyruszę na długi spacer smile
Tosia - śliczna piosenka. Szkoda że Pani Edyta zniknęła ze sceny.
Beata- myślę że coś dodasz do bazgrołków smile poza tym laski już tytuł układacie, nie za wcześnie?
Sorry za wczoraj- nie miałam kompletnie pomysłu na dalsze posty więc wolałam milczeć.
Życzę Wam miłego słonecznego dnia! A tu macie kawałek na rozruszanie i dobry humor, kobietki mogą podziwiać chrypę Boba ( ktora powstała z rumu i cygar hehehe) http://www.youtube.com/watch?v=v0NSeysrDYw
Martynka pytasz skąd Emm bierze anołki - mam dla Ciebie atavar: http://enlucielabisma.files.wordpress.c … 1024-1.jpg  wink

14,196

Witam Kobietki? smile
Miłego Dnia? smile

14,197

Witam i życzę miłej niedzieli smile

14,198

Rafix napisał/a:

Witam i życzę miłej niedzieli smile

OOO ? Czesc Rafix...Nowy avatar....to teraz jestess >>Zorro>>

14,199 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 11:18:03)

smile

14,200 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 11:18:39)

smile

14,201

Cześć smile

14,202 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 11:19:05)

smile

14,203 Ostatnio edytowany przez Martyna777 (2010-05-30 13:46:32)

Wyspana wink Z jaką nadzieją i cudownymi myślami smile
Trzeba się coś pouczyć od jutra codziennie egzamin a na żaden nic nie umiem, może być ciężko sad

Tosia zarejestrowałaś się tu niedawno, ale chyba polubiłaś to forum wink

14,204 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 11:19:28)

smile

14,205

Muszę sobie poradzić, jestem dobrej myśli smile
Widać że jestem w lepszym nastroju?

14,206 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 11:19:52)

smile

14,207

Czesc Antoninka>>>Martyna>>>
Antonina no to zapowiada Ci sie fajny dzien>>>poranny opis jest swietny>>>A kto to jest wilk?
Martyna ale lepiej sie poucz:)

14,208

Sama jestem w szoku wink

14,209 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 11:20:14)

smile

14,210

Aż tak dobrze być nie musi wink

14,211 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 11:23:46)

smile

14,212

Jakiej?

14,213 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 11:24:17)

smile

14,214 Ostatnio edytowany przez Martyna777 (2010-05-30 14:37:13)

Tosiu ja mam nadzieję że będzie lepiej niż jest wink

W sumie to nie jest źle, jeszcze studiuję wink ( co za cud), jeszcze nie muszę się martwić o pracę, przez min rok, jestem zdrowa, no może poza jakimiś małymi problemami, jakieś koleżanki kolegów mam, więc tak na prawdę nie jest źle smile

14,215

Hejka wink

Miłego dnia big_smile

14,216

Cały ten czas, wierzyła, że na zawsze będą już razem... Czas płynął...
Słońce ukryło się za samotna chmurą. Nie mogła znieść myśli, że kolejny raz będzie musiała odejść...
...odejść, i już nigdy nie wrócić - niebo miłości, którym otaczała Syna, rozpływało się coraz wolniej...
Słońce znów zaświeciło, chmura odpłynęła. Zamknęła oczy...za czarna ścianą ujrzała wybrzeże, odsłaniając niczym pokrywa szkatuły, piekną, lśniącą zielenią zatokę, która bez pytania chwyciła Ją za serce... Gorące promienie słońca ogrzały Jej zimne ciało. Osłoniła oczy dlonią, widząc szmaragdowe wzgórza...wzięła głęboki oddech, niesiony przez wiatr rozmarynu... Ogarneło Ją ogromne podniecenie na myśl, że jest już w domu, że za chwilkę ujrzy Jego, który był zawsze przy Niej...
Wstrzymała oddech...serce od nagłych wzruszeń...pęka.

14,217 Ostatnio edytowany przez coco59 (2010-05-30 17:04:55)

http://i49.tinypic.com/u81gk.jpgMiłego Wieczorka?

14,218

Hejka big_smile  Ja na sekund 5 tylko..wlasnie wrocilam z pracy smile  Dzien nie jest taki zly..ide do sklepu po ciastka i winko i posiedze troche ze szfagierka...  poplotkujemy i ponarzekamy na facetow big_smile lol

Czuje sie swietnie !!!  Mam mnostwo energii big_smile    Ala bardzo lubie ta piosenke i juz dawno jej nie slyszalam ..dzieki :***********

Grazynka jak ty czarujesz tymi zdjeciami smile  nie dosc ze zdjecie wkleji dla nas to jeszcze napis zrobila !  WOW... super smile :****

Martyna jak sie ciesze,ze masz dobry humor !!!!!!!!!   smile   Utrzymaj go jak najdluzej..a przynajmniej do momentu az wroce tongue

Antoninka fajny dzien mialas,tylko pozazdroscic tongue

Pozdrawiam wszystkich do ktorych nic nie napisalam narazie tongue  Powinnam byc pozniej smile   Buziaczki :**********************

14,219

http://i48.tinypic.com/35cj2hu.jpg

14,220

Gdzie jesteście?

14,221 Ostatnio edytowany przez ultrafiolet (2010-05-30 20:02:21)

Witam.
A ja dzisiaj byłem sam w Muzeum Powstania Warszawskiego i na wystawie katyńskiej, która się już kończy.

Tosia niezły opis dnia. Super sprawozdawczość smile. I te pięć groszy, bym coś wyprodukował tongue:). A proszę Cię bardzo.

Antoninaa napisał/a:

Czy Wy się ze mnie śmiejecie? Klapsa każdy powinien dostać.

Próbujesz niewinnym klapsem wprowadzić swoistego rodzaju przemoc i to tak nawet przed poznaniem się?. Ciekawie i miło się zanosi smile.

Hej Martynko. Ten kolega, który odwiedził Cię, dobrze wpłynął na Ciebie i wcale nie musi każdy być tym potencjalnym kandydatem. Staraj się wychodzić do ludzi. Miłego wieczoru.

Reszcie też, bo tamto było idnywidualne wink.

14,222

Siemanko wink Wszystkim
Poszukuję Rafixa Widział go ktoś kiedyś ktoś ??

14,223

Hej wink i PaPa ;(
Cieżki miałam dziś dzień i jeszcze się nie dończył ;(
Zabieram się do roboty.
Pozdrowienia dla Wszystkich do wtorku ;*

P.S. Nie będzie mnie jutro, mam wyjazd i późno wracam ;*
Kocham Was:*

Dobrej Nocki ;*

14,224

Rafix się znajdzie - przecież żyć bez nas nie może smile

Obserwator co obserwujesz, skoro nikt tu nic nie pisze?

Elnett - wyśpij się smile

14,225

Tutaj niekoniecznie, tylko nie udzielam się w innych tematach.

Znienacka:
"W latach osiemdziesiątych XX wieku naukowcy z Japonii, Skandynawii i Stanów Zjednoczonych wykazali, że muzykoterapia wpływa na te części mózgu człowieka, które odpowiedzialne są za emocje, a także pobudza wytwarzanie endorfin, czyli hormonów szczęścia. Dobrze dobrana muzyka koi ból, aktywizuje układ immunologiczny, wpływa na sferę emocjonalną i intelektualną." - cytat z artykułu mojej kochanej żony smile. Umieszczone za jej zgodą wink

14,226

ultrafiolet napisał/a:

" muzykoterapia wpływa na te części mózgu człowieka, które odpowiedzialne są za emocje, a także pobudza wytwarzanie endorfin, czyli hormonów szczęścia. Dobrze dobrana muzyka koi ból, aktywizuje układ immunologiczny, wpływa na sferę emocjonalną i intelektualną.")

ŚWIĘTA PRAWDA!!! Bez muzyki chyba bym się powiesił...

14,227

A jak się dobrze dobiera muzykę?
Bo taka co koi mój układ nerwowy okrutnie rozstraja układ nerwowy mojej siostrze, szczególnie jeśli ciut za głośno jej słucham smile

Pawełku, a czemu cię ostatnio prawie tu nie ma?

14,228 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 11:25:07)

smile

14,229 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-05-30 21:58:18)

Kotek napisał/a:

A jak się dobrze dobiera muzykę?

w zależności od schorzenia wink
MArta w takim razie baw się dobrze! smile
Adam - sentencja daje nadzieje smile
Wiecie jest szansa na dobrą rozrywkę - tv1- to wlasnie miłosc- 22.20
Proszę uprzejmie: 10 historii miłosnych rozgrywających się w Londynie w okresie poprzedzającym święta Bożego Narodzenia. Bohaterów łączą rodzinne i towarzyskie koligacje, a każdy wątek ukazuje inny odcień miłości. Karen i Harry są małżeństwem z kilkunastoletnim stażem. Pewnego dnia kobieta dowiaduje się, że w życiu męża jest inna kobieta. Pisarz kryminałów, odkrywszy małżeńską zdradę, wyjeżdża do Francji, gdzie spotyka wielką miłość. Wdowiec usiłuje nawiązać kontakt z pasierbem. Premier Wielkiej Brytanii pierwszego dnia urzędowania zakochuje się w sekretarce.

14,230

Tośka, a ty wlazłaś tylko spokojnej nocki pożyczyć? Zamierzasz uciekać już? Aczkolwiek jeśli nocka ma być dla nas spokojna to faktycznie powinnaś szybko udać się do łóżeczka. Bo inaczej podejrzewam, że grożą nam napady śmiechu ...

Wisienko, zareklamuj bardziej rę dobrą rozrywkę, bo nie wiem czy mi się opłaca pilota szukać ? smile

14,231

Rafix, bo mam sprawę do niego..
Jestem rzadziej bo na walizkach siedzę (powódź)
Częściej wchodzę na SPIKERIĘ bo bo można pogadać na głos z ludzikami..

14,232

Hmmm, a to woda w Bydgoszczy nie opadła jeszcze na tyle, żeby te walizki rozpakować?

Rafixa najprościej znaleźć na gg albo mailem smile Ale weekend jest, więc zapewne serduchowe sprawy go od kompa odciągnęły wink

14,233 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 11:25:41)

smile

14,234

Tośka, ty dokumentnie zgłupiałaś od wczoraj? Bo wczoraj jeszcze gdzieniegdzie między wierszami resztki rozumku było widać.... Jak ty niby miałabyś nam zacząć przeszkadzać? Pisząc swoje hahaha? smile smile smile

14,235 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-05-30 22:08:53)

Witam wszystkich ! Wróciłam. smile Ale się za wami stęskniłam ! :* Moje robaczki ile tu nawypisywaliście i co niektórzy widzę nowe awatarki nono. smile

Na wycieczce było super, podróż znośna, apartamenty mieliśmy boskie... smile Mieszkaliśmy we Włoskiej części Lazurowego Wybrzeża- w Andorze, ale zwiedzaliśmy przede wszystkim Francję: Nicea, Cannes (ahhh festiwal filmowy...), Grasse, w drodze powrotnej San Remo i Monaco- ah te kasyna tongue A we Włoszech w drodze przed przyjazdem do Andory Mediolan akurat nam się trafiło jak był mecz i kibice chodzili pod telebimy, Milano i w czasie wycieczki Portofino, Genova i Torino (Turyn). smile Zdjęć mam mase, najbardziej podobało mi się w Cannes, Nicei i Monako. smile Apartamenty mieliśmy położone na wzgórzu, codziennie przepiękny basen na ośrodku od 10:00-19:00 był czynny  więc opalanko i kąpanko. big_smile Codziennie wieczorem z dziewczynami w ogródku Malibu+Sprite lol a obok nas miał domek wychowawca, który pod koniec wycieczki stwierdził, że myślał, ze będziemy chodziły wcześniej spać .:D Ale było w porządku, naprawdę mieliśmy dużo luzu i potrafiliśmy się pilnować, sami znaliśmy granicę co do zabaw i szaleństw. wink

Obiecałam wam, że wrzucę tu najładniejsze zdjęcia, Marzence wyślę widoczki na e-mail. smile Chyba, że ktoś chce osobiście to dajcie znać. smile

Zajrzę tu jutro bo narazie marzę o kąpieli i odpoczynku, a jutro nie idę do szkoły, więc się odezwę. Buziaki ! :*

Posty [ 14,171 do 14,235 z 30,541 ]

Strony Poprzednia 1 … 217 218 219 220 221 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024