Netkafejka dla Przyjaciół ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Strony Poprzednia 1 … 214 215 216 217 218 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 13,976 do 14,040 z 30,541 ]

13,976

Odp: Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Mroczne i tajemnicze...nie wiecie ?  Jakis mrok i jaks tajemniczosc tongue lol hahahah

Moze jakis ciemny las...z bluszczami..bardzo ciemno..ale niech ksiezyc sie przedostaje przez korony drzew....i niech wisi jakies tajemnicze niebezpieczenstwo w powietrzu....cos sie powinno za chwile stac..ale nie wiadomo co...moze jakis facet kosmaty hahaha
szla bym sobie przez ten ciemny las i pachnialo by sosnami i swierkami i wielki jelen by tam byl....popatrzyl by na mnie bardzo tajemniczo i mrocznie i pobiegl by sobie dalej.....poznioej okazalo by sie,ze ten jelen mial mi cos przekazac...tym spojrzeniem...ze zbliza sie niebezpieczenstwo......mroczne i zle....pojawil by sie facet,,,jak to bywa w kosmatych snach ......nie dziwcie sie....biegl by za mna...a ja bym uciekala....potem jednak by mnie dogonil..powalil na ziemie....na to cale bloto.........no i tak mozna opowiadac ......i opowiadac.... wink

Zobacz podobne tematy :

13,977

Rafix napisał/a:

No nie wiem. Napiszę "coś" do kogoś kto będzie chciał poczytać smile Nie wiem czy znajdę na forum taką osobę wink

Mam sie obrazic ??  tongue

13,978

Właśnie Martyna bo przesłodzisz tongue

Tosia romans na forum? To już nasz drugi wink Hmm komu by tu wysłać...... big_smile

Em piękna historia, ale urwana smile Rozumiem, że internet Tobie padł, bo inaczej nie da się tego wyjaśnić smile

13,979

Tak wiecie....ten internet mnie dobija tongue tongue hahaha

Po ciag dalszy prosze sie zglaszac na lini prywatnej tongue   Moze byc zbyt drastyczny dla deliktanych ludzi tongue

13,980

Hmmm   a kto ma romans na forum ???

13,981

Kto ma? A kto nie ma żadnego wink

13,982 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 10:48:40)

smile

13,983

Ja tam nie dociekam ile macie romansów, powiedzieć możecie nie powiem nikomu wink

13,984

Romanse.....wie cos ktos na ich temat ??  tongue tongue

13,985

Ja nie wiem nic, że tak powiem to nie moja działka tongue

13,986

A ogrodek ? tongue

13,987

Romanse? Ja nic nie wiem wink

Tosia - mnie takie porównanie nobilituje smile

13,988

No wlasnie....ja tez nic nie wiem o romansach zadnych....  wink

13,989 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 10:49:37)

smile

13,990

Ale czyjego końca? wink

13,991

Czy nie ma takiego powiedzenia,ze o romansach sie nie dyskutuje ?  tongue tongue lol

13,992

Rafix napisał/a:

Ale czyjego końca? wink

lol lol

13,993

Hmmm chyba o pieniądzach się nie dyskutuje tongue

13,994

No Martynka myslalam ze mi pomozesz troszke ....ojjjj  smile

13,995

smile

13,996

Ja to bym  chciała popisać o romansach może bym się czegoś wreszcie o tym dowiedziała wink

13,997

Tosia jeszcze jeden taki długi post i będzie karny jeżyk smile

13,998

Tosia....rozpisalas sie....jestes pewna,ze nie bedziesz miala zakwasow na rece jutro ??  tongue

A Rodzynek gdzie sie chowa ? hmm

13,999

Rafix napisał/a:

Tosia jeszcze jeden taki długi post i będzie karny jeżyk smile

hahahahaaha   rozwaliles mnie tym teraz  lol

14,000 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 10:50:15)

smile

14,001

Sama się musisz pilnować smile Ja tam Tobie ufam, że nie zejdziesz z jeżyka bez pozwolenia wink

14,002

He he widzę że bawicie się w super nianię tongue

14,003

No Tosia bedziesz musiala wysiedziec swoje 23 minuty lol  lol

14,004 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 10:50:43)

smile

14,005 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-05-29 03:19:58)

Ja widze,ze ty na jezyku jeszcze nie bylas big_smile  Tam nie ma mowy o przyjemnosciach !  tongue

14,006

Ok dziewczyny ja znikam spać smile

Do tematu jeżyka wrócimy Tosia bądź pewna wink

Kolorowych snów życzę wszystkim!

14,007

No i prosze dziewczyny....biedny facet nie wytrzymal z nami tongue lol   Zwinal sie....Tosia niepotrzebnie pytalas go o tego jezyka...pewnie wspomnienia wrocily.....i widzisz...odszedl w samotnosc lol

Dobranoc FAFIX smile  Kosmatych oczywiscie smile

14,008

Tosia to jesteś zodiakalna lwica?

14,009 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-05-29 03:28:48)

Ja tez jestem Lwica smile
A ty ?

14,010 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 10:51:10)

smile

14,011

Koziorożec wink

Nie dziwią mnie Wasz romanse bo to macie nawet w gwiazdach zapisane tongue

14,012

Oj A ty dalej z tymi romansami lol  Tak to juz jest...z nami smile

14,013

Lubię słuchać jak inni o tym opowiadają lubię o tym czytać no ja tak mam smile

14,014 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-05-29 03:39:55)

Horoskop dla Koziorożca na 2010 rok

Rozpoczyna się okres wielkich życiowych zmian. Pluton na dobre zagościł w twoim znaku, twoje zdecydowanie wzrośnie, możliwości się poszerzą i przestaniesz odkładać na wieczne nigdy ważne życiowe plany. Saturn działa dyscyplinującą kwadraturą na twój znak, co z jednej strony zapewni ci realne korzyści z dotychczasowej siedmioletniej pracy, ale z drugiej strony może nadszarpnąć twoje zdrowie. Uważaj na siebie i dbaj o życiową równowagę! Jowisz w sekstylu zapewni ci stały dopływ gotówki oraz nowe finansowe i zawodowe okazje.

Miłość

Kwadratura Saturna do twojego znaku umożliwi ci porządki w sprawach uczuć. Jeśli masz problemy z ich wyrażaniem, zapisz się wiosną na specjalny kurs umiejętności interpersonalnych, a twoje życie towarzyskie i uczuciowe stanie się łatwiejsze. Samotni mogą poznać kogoś wyjątkowego w styczniu, kwietniu i od września do grudnia.

Jeśli urodziłeś się między 25 i 27 grudnia, bądź czujny i nie przegap życiowej szansy. Pluton działa silnie na twoje Słońce, a co za tym idzie, skłania cię do podjęcia ryzykownych zmian w życiu uczuciowym. Ryzykuj, bo tylko w ten sposób zdobędziesz osobę, o której marzysz. Nie oddawaj pola innym innej okazji nie będzie. Jeśli jesteś w stałym związku, przeprowadź z partnerem poważne rozmowy o waszej przyszłości. Nie wahaj się zaryzykować dla waszego wspólnego szczęścia.
Tarot Kariery

Praca

Będziesz ambitny i przedsiębiorczy. Choć pracy będzie więcej niż w poprzednim roku, to nie będziesz z tego powodu narzekać. Twoje projekty i dokonania będą dochodowe, a co najważniejsze także trwałe. Uran w sekstylu do twojego Słońca zapewni ci niekonwencjonalne podejście do tradycyjnych spraw i problemów. Dzięki temu szef powierzy ci bardziej odpowiedzialne zadanie, a nawet stanowisko. Jeśli urodziłeś się między 25 i 27 grudnia, walcz o swoje i nie czekaj, aż inni dostaną to, co tobie się należy, nawet jeśli będziesz musiał być bezwzględny. Jeśli marzysz o usamodzielnieniu się zawodowym, znalezieniu lepszej pracy lub nawet zmianie branży, w tym roku Pluton da ci siłę o odwagę do podjęcia tak radykalnych kroków.

Pieniądze

Trzymaj się swojej starej zasady: dobry zwyczaj nie pożyczaj. Choć Uran będzie ci podsuwał coraz to nowe pomysły na wydanie ciężko zapracowanych oszczędności, nie ulegnij jego podszeptom. W styczniu nie daj się wciągnąć w kosztowną sprawę sądową. W lecie nie żałuj sobie jednak na podróże i wakacje. Saturn od stycznia do marca i od sierpnia do grudnia działa dyscyplinującą kwadraturą na twój znak. Nie wydawaj wtedy pieniędzy na byle co i ostrożnie zaciągaj kredyty.

Horoskop miesięczny

Koziorożce tej wiosny nie będą skłonne do przejmowania się tym, czego chcą od nich inni ludzie. Twoje pomysły okażą się najważniejsze. Osobiście pilnuj ważnych spraw i nie pozwól, aby ktoś swoim narzekaniem zdenerwował cię lub wywiódł w pole. Czas sprzyja służbowym sukcesom, a nawet oczekiwanym triumfom. W sprawach miłosnych i rodzinnych wreszcie będzie trochę więcej radości i spokoju.

14,015

Marzenko, ale ja nie urodziłam się w grudniu, więc mnie miłość nie jest pisana tongue
Cieszę się z innych rzeczy smile

14,016

No cóż kochane bo to jest tak, kiedy lwice romansują, kozice ciężko pracują smile
Jeszcze trochę i pomyślę że mam talent tongue

14,017

Dziewczynki,  ja również zmykam - podusia pragnie przytulenia tongue
Życzę, przyjemnej nocki. Dobranoc :*

14,018

Dobranoc Tosia smile

Martyna....lwice tez ciezko pracuja......nad romansem hahaha  lol  tongue

14,019

Dobranoc smile

14,020

O charakterze Koziorożca

Zodiakalne Koziorożce to osoby ambitne i wytrwałe. Dzięki własnej pracy i stanowczości osiągają w życiu sukces.

Patronem Koziorożców jest Saturn, żywiołem ziemia.

Koziorożce to osoby poważne i sympatyczne. Ich obietnicom można zaufać, nigdy nie rzucają słów na wiatr. Trudno namówić je na ryzykowne przedsięwzięcia i eskapady, potrafią realnie ocenić możliwości i dobrze zaplanować swoje działania.

Koziorożce na ogół są nieco poważniejsze od swoich rówieśników, chętnie przyjaźnią się z osobami starszymi od nich. Wewnętrzna powaga sprawia, że ludzie chętnie powierzają im odpowiedzialność. Słowo to towarzyszy im często od najmłodszych lat życia, a wiele przyjemności zarezerwowanych dla młodzieży zwyczajnie je omija.

Koziorożce zdają sobie sprawę z trudności, na jakie napotyka się w życiu i zawczasu do nich przygotowują. Chętnie się uczą i mają talent w kierunku przedmiotów ścisłych. Interesują je tylko poważne sprawy, jednak jeśli już odnajdą swoje przeznaczenie poświęcają się mu bez reszty. Artyści spod tego Znaku pozostawiają po sobie dzieła niezwykłe i ponadczasowe. Najlepiej wiedzie się Koziorożcom w zawodach związanych z pieniędzmi i ziemią. Znają wartość czasu i potrafią wycenić pracę. Mają poczucie sprawiedliwości, nie ulegają tanim sentymentom. Są doskonałymi rachmistrzami, księgowymi, planistami. Potrafią wytrwale pracować i czekać na sukces. Zwykle udaje im się zgromadzić pokaźny majątek.

W miłości są powściągliwe i szczere, nie tolerują udawania i drobnych kłamstewek. Wielkie namiętności pozornie nie wzruszają Koziorożców, z trudem mówią o swoich uczuciach. Czekają na miłość idealną i osobę, która w pełni zaakceptuje ich poważną duszę. Często największa miłość spotyka je dopiero po 30 roku życia, a wszesna młodość obfituje w kompleksy.

Prawdziwość i szczerość uczuć są dla Koziorożców najważniejsze, urodę czy bogactwo stawiają na drugim miejscu. Cenią partnerstwo i wspólnotę zainteresowań. Lubią porządek w domu, a wszelkie przejawy ekscentryzmu dziwią je i niepokoją. Są wierne, choć czasami nieco apodyktyczne. W głębi duszy są tradycjonalistami, szanują rodzinne i religijne tradycje.

14,021 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-05-29 03:50:12)

Martynka.....to prawda o Tobie smile

Ale juz pozno-wczesnie.....Dobranoc smile

14,022

Nie odważę się napisać, że pierwsza jestem... Ale przyszaleliście - normalnie jak za starych, dobrych czasów smile

Wstawać! Nie marnować soboty!!!

14,023

Witajcie. smile :* Choroba wcale nie chce ze mnie wyjść, wczoraj tylko trochę sobie odpuściła..
U mnie niby słońce ale wieje.

14,024 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 10:52:14)

smile

14,025 Ostatnio edytowany przez natalia171092 (2010-05-29 11:50:50)

Witaj Tosiu. :* Czemu okrutną? tongue Ja właśnie jem drugie śniadanie. smile]

Ehh wszyscy sobie poszli.. sad

14,026

Witam Dziewczyny?? Emcia...horoskop podoba mi sie >>>Ja jestem Koziorozec>>a Ty??????
A dzisiaj mnie pobolewa ząb,i to jedynka>jak mi wypadnie to zrobie sobie zdjecie i wam wkleje>>Miłego Dnia?????
http://i49.tinypic.com/rhio02.jpghttp://i49.tinypic.com/fw5eup.jpg

14,027

Hehe. smile Nie ma sprawy coco czekamy z niecierpliwością. big_smile
Twoje zdjęcia zdecydowanie upiększają forum.

14,028 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 10:52:46)

smile

14,029

Aaaa... smile Fajnie, jestem normalna. smile Spałam do 10 znowu. Nie wiem czemu ale ostatnio jak mam wolne to budzę się punkt 10.
Tosiu a gdzie konkretniej błądzą Twoje myśli? smile

14,030 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 10:53:15)

smile

14,031

Jestem sobie sama po tym co napisałaś w stanie wyobrazić o czym myślisz. smile Czyli się szykuje impreza rozumiem. smile A ja strzelam muła dzisiaj w domu niestety.. A jutro do pracy. Życie.. tongue A to ciągle ten sam mężczyzna Tosiu?

14,032 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 10:53:41)

smile

14,033

Jak Ty jesteś stara, to ja niedługo przejdę na emeryturę chyba. tongue
Widzę, że nadal jesteś optymistycznie do niego nastawiona. smile Czuję, że będą z tego dzieci. big_smile big_smile

14,034 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 10:54:08)

smile

14,035

Tosiu jeszcze dwa posty temu byłaś stara. big_smile hehehe. smile

14,036 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 10:54:54)

smile

14,037

Hehe. smile To były takie dzieci w cudzysłowie. big_smile
Dobra zmiana tematu. A co planujecie na dzisiejszy wieczór? big_smile

14,038 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 10:55:19)

smile

14,039

Tosiu nauka tańca zbliża.. smile Baaardzo zbliża. big_smile Także w razie deptania palców nauczysz go tańczyć. smile Mój M. nie potrafi. tongue No cóż. tongue

14,040 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 10:55:46)

smile

Posty [ 13,976 do 14,040 z 30,541 ]

Strony Poprzednia 1 … 214 215 216 217 218 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024