Netkafejka dla Przyjaciół ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Strony Poprzednia 1 … 212 213 214 215 216 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 13,846 do 13,910 z 30,541 ]

13,846

Odp: Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Martynko wiem jak trudno się nie przejmować komentarzami rodziny, oj wiem dobrze.Ale skarbie spójrz na to masz jedna młodość, ona ci mija, nigdy się nie cofnie i na prawdę za kilka lat zgorzkniejesz i znielubisz siebie taka.

Masz okazje stawić losowi wyzwanie, nie dam się, potraktuj rodziców jako nie życzliwych tobie wrogów nie mających racji.
Spójrz na to że przez myślenie o tym co oni myślą tracisz swoje życie, tracisz cenne momenty młodości.

Wiesz przyznam szczerze już parę razy chciałam cie poprosić o gg i zawsze coś mnie wstrzymuje mimo iż chce...
Jesteś fajna kobieta myślę ze miała bym frajdę móc cie rozgryźć ale się boję..
Byłam kiedyś w stanie takim jak ty, wiem jaki czułam ciemny dół, i po wyjściu z depresji boje się że gdybym nie mogła ciebie z doła wyciągnąć, to byś mnie pociągnęła na dno...A tak bardzo bym chciała cie poznać..

Zobacz podobne tematy :

13,847

Ala moja przyjaciółka miała trwałą, włosy nie są aż tak zniszczone.
Rafał dzięki za nadzieję wink

13,848

Za to moja znajoma miała trwałą i włosy miała bardzo zniszczone. To chyba zależy od rodzaju włosa. A co Alaclaudie chcesz sobie zrobić?

13,849

http://gieldakoni.com/index.php?strona= … p;id=17029
Ja chcę tego konika,
http://gieldakoni.com/index.php?strona= … ;id=17040]
tego,
http://gieldakoni.com/index.php?strona= … p;id=17099
tego,
http://gieldakoni.com/index.php?strona= … p;id=17174
i tego. big_smile

13,850

http://gieldakoni.com/index.php?strona= … p;id=17029
Ja chcę tego konika,
http://gieldakoni.com/index.php?strona= … ;id=17040]
tego,
http://gieldakoni.com/index.php?strona= … p;id=17099
tego,
http://gieldakoni.com/index.php?strona= … p;id=17174
i tego. big_smile
I oczywiście wiele innych, ale już pominęłam. smile

13,851

Miłego dnia wink

Pozdrowionka smile

13,852

Witaj Afrodytko, miłego dnia. smile

13,853 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-05-28 13:33:43)

Witajcie big_smile

coco59 napisał/a:

Emcia to sie dobrze wyspij,reszta niech sie uczy..

Wyspalam sie big_smile :**** Dziekuje smile

Rafix napisał/a:

Marzenko ostatnio Ty się pojawiasz na forum jak ja już śpię sad Nie zapracuj się tam.

Nic nie poradze sad  Praca mnie przytlacza juz na maksa ! sad sad Ja tez Cie lubie :* wink

Bianka napisał/a:

No a tak Wam sie pochwale, Olka robi postepy do przodu. Z tyg. na tydzień ma coraz silniejsze nogi i wszedzie mi już sama wstaje przy różnych rzeczach, a  ja musze miec oczy dookoła głowy smile

WOW !!  No to superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...:D  Ciesze sie bardzo kochana,oby tak dalej smile  Olenka ma wspaniala mamusie :**

Elnett napisał/a:

Marzenko pisałaś, że na 15 dopiero do pracy. Odezwij się jeśli wejdziesz przedpołudniem wink
Kocham Cie Skarbelku ;*

OO  wzruszylam sie sad  Melduje ze jestem smile Buziaczki :****  I love you too wink
Daj znac jak wrocisz od lekarza.co z toba ?  hmm

coco59 napisał/a:

hmm...  Musze upiec takie grube ptysie,dla Niemcow i karpatke....tez grubą haha
Maja dni straży i kazda rodzina cos piecze na sprzedanie...z uzbieranych pieniedzy kupia sprzet>>cwaniaki>>

Biedna Grazynka zarobiona sad  A napiecz im tego,niech ZRa lol   i grubna hehe wink

Rafix napisał/a:

Niestety jak ktoś chce być dobry z wszystkiego najczęściej jest przeciętny we wszystkim.

Swieta racja ! smile

Martyna777 napisał/a:

To nie jest presja rodziców, nikt z Was nie wie co to znaczy słyszeć stale, że jest najgorszy, że nigdy do niczego nie dojdzie. Ja to słyszę stale.

Ja wiem jak to jest ...do 20 roku zycia slyszalam,ze jestem nikim,ze jestem nic nie warta,jestem smiec,dziwka i takie tam...Ale co mnie obchodzi,ze ktos tak mysli ??  Ja znam prawde o sobie i tego sie trzymam..nie pozwole sie komus zlamac big_smile Troche wiary w siebie i samozaprcia Martynko....Nie powiem..nie bylo latwo z tym zyc,ale trzeba sobie zdac sprawe z prawdy o sobie samej i odkryc swoja wartosc smile  A ty jestes bardzo wartosciowa kobietka...popatrz jak daleko zaszlas ..  Buziaczki :**

Ludzie maja podejscie do Ciebie jak do ofiary losu..bo sama tak o sobie myslisz.. sad A nie powinnas !

Rafix napisał/a:

Nie jakiś supermen, ale pewny siebie i zaradny facet.

lol supermen ha ha

Elnett napisał/a:

Martyna, ja też jestem wyzywana, jestem najgorsza, beznadziejna, do niczego niby sie nie nadaje i nic w życiu nie osiągne.
Wiesz, co... mam to w d...
Dobrze się uczę, wiem czego chce i chociaż jest cięzko, wiem, że muszę dać z siebie wszystko. Muszę wszystkim pokazać, że stać mnie na wiele. Moi znajomi to wiedzą, mama prawie też, a rodzeństwo jeszcze nie! Ale się przekonają...

BRAWO !!  I o to chodzi wlasnie !!  dzielna dziewczynka moja Martusia :***  Nie pozwolmy nikomu zanizyc naszej wartosci...bo kazdy kto tak mowi NIE ZNA nas  w takim razie smile

Rozyczka napisał/a:

Dzień dobry wszystkim, miłego przed południa życzę, Em i Coco piękne awatarki piękne.

Dziekuje kochana :*****************************************

alaclaudie napisał/a:

I kolejna bzdura- ze się nie nadajesz. Nie ma czegoś takiego. Musisz poczekać na osobę ktora Cię zachwyci i którą Ty oczarujesz.

DOKLADNIE smile

Nasza kochana waleczna Ala :****

KURCZE...Raf..czy Ty musisz naprawde TYLE pisac !!  tongue tongue Czytania mam ze ho ho tongue Dobrze,ze chociaz piszesz madrze smile  LUbiee czytac smile tongue  No i wlasnie ..co z twoim obrazkiem ????  wink

natalia17... napisał/a:

Ale nie możesz wszystkiego brać do siebie.

No ja bym nic do siebie nie brala smile

Przepraszam,ze powyrywalam was tak z kontekstu .... wink

13,854

Cześć Em smile Obiecuję pisać mniej i o to pierwszy post w ramach nowego postanowienia.

smile

13,855 Ostatnio edytowany przez Martyna777 (2010-05-28 13:38:40)

Cieszę się Marzenko, że jesteś wink

Rafał ja się tam cieszę jak piszesz dużo sad

13,856

To się nazywa post, weszła em i przebiła wszystkich... Ta kobieta ma w sobie tyle że cały świat obdzielić może, cudowna no Em jestem pod wrażeniem.

Martynko ja bym chciała żebyś mi odpisała coś bo zależy mi skarbie.

13,857

alaclaudie napisał/a:

Dziewczyny jak juz się zbierzecie do kupy to proszę o odpowiedz na następujące pytanie:
miala ktoras z Was  trwała? albo ktos bliski? czy włosy po były bardzo zniszczone? Czy pielęgnacja w trakcie uciążliwa? Jakie wrażenia i czy zrobiłybyście ją jeszcze raz. Acha i jak włosy wyglądały z jakiej długosci były zrobione.

Ja mialam trwala big_smile  Wiesz ja mam BARDZO cienkie wloski ,wiec moje byly troszke zniszczone..ale tylko koncowki..przycielam je i juz po sprawie smile

Pielegnacja nie jest trudna,przynajmniej dla mnie smile  Na samym poczatku nie moglam sie przyzwyczaic,,czesac tego..ale potrzebny jest specjalny gdzebien i po sprawie smile A potem to juz latwiej jest big_smile

Jakie wrazenia ?  Podobalam sie sobie w takich wlosach big_smile  Zrobilabym jeszcze raz i napewno zrobie jak najdzie mnie ochota !  Serio smile  Utrzymala mi sie przez 6 miesiecy smile

Mialam wlosu poza ramiona...jesli chodzi o ich dlugosc smile A ja zrobilam trwala to wiadomo...byly do ramion,bo sie poskrecaly troszke smile

Rozyczko pieknie napisalas Martynce :***

13,858

Różyczko przeczytałam twoje posta, cieszy mnie że piszesz.
Wiesz to nie jest tak że ja już kompletnie się poddałam jest mi ciężko, ale mimo wszystko chce dalej iść tą drogą, to że nie mam wsparcia w bliskich trudno, może kiedyś się to zmieni.
Czy stanę się nieludzka i  nie będę lubić samej siebie nie wiem, wiem że będę się starać, aby tak nie bylo wink
Czy zmarnuję młodość możliwe, ale przecież później też jest życie, może trudniejsze, ale widocznie to mi jest pisane ...

13,859

Rafix napisał/a:

Cześć Em smile Obiecuję pisać mniej i o to pierwszy post w ramach nowego postanowienia.

smile

ha ha lol  Pisz sobie na zdrowie smile Wiesz,ze to zarcik taki byl smile wink

Martyna777 napisał/a:

Cieszę się Marzenko, że jesteś wink

Rafał ja się tam cieszę jak piszesz dużo sad

Milo mi smile  Nie boj sie Martynka..Raf nie przestanie pisac..bo jak przestanie bedzie miec doczynienia ze mna tongue tongue   

Rozyczka napisał/a:

To się nazywa post, weszła em i przebiła wszystkich... Ta kobieta ma w sobie tyle że cały świat obdzielić może, cudowna no Em jestem pod wrażeniem.

Martynko ja bym chciała żebyś mi odpisała coś bo zależy mi skarbie.

Kochana moja..ja tego nie pisze dla wrazenia tongue  Buziaczki.. :****  Calego swiata moze sloncem nie obdziele,ale przynajmniej z wami sie podziele kochani ludzikowie :*****

13,860

No i co ??  Wszyscy sobie poszli ?  sad  Nie wiem kiedy bede znowu na forum.. ?  Ok trudno papa milego dnia smile :*******

13,861

Nie ma Was nie mam do kogo nawet napisać sad

13,862

Hej smile

13,863

Marzenka smile

13,864 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-05-28 15:05:32)

Marzenka a czemu ja opieprzki nie dostałam?? tez się trochę nawywodziłam tongue
dziękuję za komplement ( troszkę za wielki jak na moje malutkie serduszko wink )
Acha opowiadaj jak z tą pielęgnacją? i czy długo Ci robilii trwałą.
Martyna juz po obiedzie?

13,865

Przed... i właśnie nie wiem co zjeść hmm

13,866

I znowu marnuje czas bo teraz nie wiem co zjeść a głodna jestem cholernie hmm

13,867

Hej Kochane, wróciłam, lekarz przepisał mi leki i muszę łykać.
W dodatku dowiedziałam się, że cierpię na nerwice natręctw Heh big_smile
Idę coś zjeść, zaraz wracam wink

13,868

Ehh Kobieto zrób to co wczoraj napisalam.
czesć MArti:)

13,869 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-05-28 15:20:41)

Ale uwierz mi na slowo,ze mialam Cie opieprzyc za twoje wywody tez !!  Ale zrezygnowalam,bo ja sie Ciebie troszke boje tongue

Pielegnacja...wiesz ja nie robilam nic specjalnego po trwalej..nadal uzywalam tej samej odzywki do wlosow..kupilam sobie tylko szampon do wlosow kreconych big_smile

Trwala robila mi szfagierka....trawalo to ok 30 min... big_smile 

Marta..nerwica natrectw ??  sad

Martyna jakbys byla glodna jak cholerka,to nie zastanawialabys sie co zjesc ....  wink

13,870

Właśnie nerwica natręctw. Już bliżej to opisuje.
A więc Kochane, ma moich pleckach pojawiają mi się krostki. Robię raz w tygodniu peeling, ale to nic nie pomaga ;( Wiecie zresztą, że ja się duużo uczę,a więc jak się zaczytam w czymś to z rączkami nie mam co robić, siegam do plecków i drapie te kroski non stop ;( Wiem, że nie mogę tego robić, już wszystkiego probowałam, paznokcie co tylko mi odrastały zaraz ponownie obcinałam, ale nawet to nie pomogło.
Lekarz mówi, że to przez stres, nerwy, pewnie mam problemy z którymi cięzko mi się uporać i w ten sposób wyładowuje swoje emocje. Coś jest w tym prawdy.
Zapisał mi jakieś tabletki na uspokojenie i maść na gojenie.
Zbliża się lato, a ja mam takie ranki na pleckach ;( Mam nadzieję, że to zagoję i sięgać rękami już nie będę... jeszcze troszkę i przestanę się uczyć, bo zbliżają się wakacje wink

13,871 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-05-28 15:34:29)

Hehehe Emm no wiesz wink mnie tongue - żart przedni big_smile
dzieki za wyczerpującą odpowiedz- chyba się zdecyduję na loki.
Martus- no to lekarz miał rację.

13,872

He he Ala no tak...  tongue  No dobra odwaze sie chyba.... jest Marta,wiec nic mi nie zrobisz jak by co tongue tongue lol

No wiec Ala..NIE PISZ TAK DUZO I ROZLEGLE CO ?  MUSZE POZNIEJ DUZO CZASU POSWIECIC NA CZYTANIE WASZYCH BAZGROL tongue tongue

No...czujesz sie opieprzona ?  lol  hehe

Marta przykro mi sad   Powiem tylko tyle,ze plecy nic nie znacza...przeciez nie musisz ich pokazywc nie ?  Da sie z tym zyc ... smile

13,873

Ala....loki sa Sexy podobno... smile  ja na bank sobie jeszcze trwala zrobie ! To kwestia czasu smile

13,874

No właśnie ja jak jestem głodna to myślę, ja mam zawsze ultra pustą lodówkę hmm

13,875

Może to przez to, że się tak wszystkim denerwuje, problemy z rodziną, stres, sporo nauki ;( Straszne to ;(
Beznadziejna jestem.
Oszewm pleców pokazywać nie muszę, strasznie to nie wygląda, ale sam fakt, ze takie coś sobie robię, nieświadomie... Bo gdy się nie uczę, nie drapie

13,876 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-05-28 15:44:17)

a musiałas KRZYCZEĆ?? jeszcze sie zamknę w sobie tongue ( było bosko big_smile) hahaha
mogą być i saksy wink chodzi o to by coś zmienić a w lokach mi ładnie <samochwala tongue> wink
tylko nie chciałabym potem kupować peruki hmm dlatego Was zapytuje

MArtus to moze jak się uczysz wez do ręki ołówek i stukaj rytm o blat tak zeby odwrócić uwagę od pleców.

13,877

witam wszystkich  wink

13,878

Oj Martuś to nie dobrze, chcesz skończyć jak ja? Z załamaniem i depresją?

13,879

Czesc Pawel smile

Ala krzyczalam dla efektu wink   Mi tez mowia ze w kreconych mi ladnie <wstydziucha>

Ala jakby co to i klapsa ci dam tongue

13,880

Martynka a Ty wiekie słowa odsun od siebie i pros Boga zeby Ci rozumu nie odejmował
nie dam sobie dać klapsa tongue no chyba ze zmienisz płeć i urośniesz tongue  wink
czesc.

13,881

Kurcze ..chyba juz nie urosne tongue  A plci nie zmienie za nic w swiecie !!

Ja zmykam do roboty sad  Papatki kochane ludziki :**

13,882

Właśnie przyjechałam na chwilkę do domku na moim Białym koniku, żeby coś zjeść i przy okazji zajrzeć do Was. smile

13,883

Martuś masz maila ode mnie

13,884

Martynko, ja  też mam problemy z rodzinką, z nauką nie, bo to jeszcze nie studia i spokojnie daję radę wink
Owszem, nie chce się załamać, dużo ku temu nie brakuje.

Ale wiesz co, jestem ambitną dziewczyna i dam sobie jakoś radę. Będę bronić się przed załamaniem i depresją rękami i nogami, może sie uda. Zresztą pojawiając się tutaj poznałam sporo wspaniałych  inteligentnych osób, które mnie wsparły i powiedziały co o tym myślą. Za To Wam dziękuję. Cieszę się, że jest ktoś komu mogę się wyżalić i poznać Wasz punkt widzenia.
Martynko, Ty również uwierz w siebie. damy radę.

Witaj Paweł, jak woda w twojej okolicy, mocno wylało?

13,885

Wiem Kochana, zaraz przeczytam i odpisze... na razie muszę zapoznać się z ulotkami leków jakie przepisał mi lekarz

13,886

Dobrze. Niedługo będę musiała wracać do stajni, także jak coś to odpiszę jak wrócę. Ale jeszcze chwilę posiedzę. smile

13,887

Jak się człowiek naje to od razu jest mu niedobrze sad

13,888

Ja się właśni najadłam i jest mi super. smile Muszę jednak trochę odczekać, bo z pełnym brzuchem na konia się nie wsiada. tongue

13,889

Gdzie wy wszystkie jesteście? tongue

13,890

Natalio masz maila ode mnie?

Emcia w pracy, nie pogadałam sobie z nią ;( Moze jutro big_smile

Martynka, jak się czujesz? Zakuwasz?

13,891

Fatalnie, głowa boli mnie niesamowicie sad
Już zjadłam ibuprom i nic sad

13,892

Czesc dziewczyny??
Co was tak wszystko boli..Enett biedactwo chore,Martyne głowa ech ech...
Mnie tylko boli w mojej wsi,a czemu to nie wiem...
Pawełek nawet sie przywitał,skromnie ale szczerze... >Miłego Wieczorka>
Ach wkleje wam jakas moja fotke...
http://i50.tinypic.com/2upy26u.jpghttp://i45.tinypic.com/5luuxc.jpg

13,893 Ostatnio edytowany przez Elnett (2010-05-28 19:47:04)

Mnie też głowa boli, brałam proszki.\
Martynko, ale lek tak od razu nie zacznie działać, musisz poczekać z pól lub nawet godzinkę.
jakie masz plany na weekend, Kochana?

Śliczny ten różowy kwiat, znasz jego nazwę? To są takie, rośliny o sztywnych twardych liściach?

13,894

A jakie ja mogę mieć plany?
Śpię użalam się, patrzę w sufit hmm

13,895 Ostatnio edytowany przez natalia171092 (2010-05-28 21:13:05)

Już się ładnie wykąpałam. smile Martuś masz maila. :*
Zbliża się weekend. Chyba pierwszy raz w życiu nie cieszę się z niego. hmm No cóż.
Martynka jak się czujesz? A Ty Elnett?

13,896

Głowa mnie przestała boleć smile
Zbieram się do nauki, chyba najwyższy czas sad

13,897

Dasz radę Martynko. smile Jesteś ambitna dziewczynka.
Coco zarąbiste zdjęcia. smile :*

13,898

Martyna777 napisał/a:

A jakie ja mogę mieć plany?
Śpię użalam się, patrzę w sufit hmm

Smutno mi się robi, jak tak mówisz, a może chociażby samotny wypad do kina?

natalia, zaraz odczytam wink Już czuję się nieco lepiej. Głowa nie boli, jedynie ten katar hmm
Wyobraźcie sobie, że wzięłam się o tej porze za sprzątanie... Biegam z szmatką i sprzątam kurze wink Przynajmniej jutro będę miała z tym mniej roboty.

13,899

Też czasem załapię taki film na sprzątanie wieczorem. smile

13,900

zajrzyj natalio na maila.

13,901

Już Ci odpisałam kochana i odezwę się jutro bo już padam na pysk.. hmm Dobranoc skarbie śpij dobrze. :* I wszystkim innym też życzę dobranoc. smile

13,902

Dobranoc ;* Spij Słodko :*

13,903 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-05-28 22:29:31)

Grazynka ..sama zrobilas zdjecie tego dmuchawca ? !

Kochane ludzie moje .....co slychac ????

13,904

Hej dziewczyny jak mija wieczór? Weekend i może jakiś grill? U mnie odpada bo zimno ma być i deszczowo kiedy będzie lato?

13,905

No faktycznie Grażyna zdjęcia super, tamte z końmi sobie wiele razy oglądałam.Ale i te z kwiatkami piękne.

13,906

OOO  Grill byl by fajny..jakbym miala na niego czas sad

13,907

Heh, fajny pomysł z tym grillem, ale zapowiadają deszcz wink Chyba, że pod jakimś tarasem wink

13,908

No właśnie kiedy w końcu będzie na tyle lato żeby iść gdzieś na imprezę pod gwiazdami.Dziewczyny a robiłyście takiego wielkiego grilla? Z różnym mięskiem, ciastami sałatkami?Bo wypadała by na mnie kolejka w okolicy 20 lipca i kurcze stracham sie czy dam rade

13,909

Nie martw się Różyczko poradzisz sobie smile

13,910

dasz radę, możemy ci doradzić, co mogłabyć zrobić wink

Posty [ 13,846 do 13,910 z 30,541 ]

Strony Poprzednia 1 … 212 213 214 215 216 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024