Witajcie 
coco59 napisał/a:Emcia to sie dobrze wyspij,reszta niech sie uczy..
Wyspalam sie
:**** Dziekuje 
Rafix napisał/a:Marzenko ostatnio Ty się pojawiasz na forum jak ja już śpię
Nie zapracuj się tam.
Nic nie poradze
Praca mnie przytlacza juz na maksa !
Ja tez Cie lubie :* 
Bianka napisał/a:No a tak Wam sie pochwale, Olka robi postepy do przodu. Z tyg. na tydzień ma coraz silniejsze nogi i wszedzie mi już sama wstaje przy różnych rzeczach, a ja musze miec oczy dookoła głowy 
WOW !! No to superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...:D Ciesze sie bardzo kochana,oby tak dalej
Olenka ma wspaniala mamusie :**
Elnett napisał/a:Marzenko pisałaś, że na 15 dopiero do pracy. Odezwij się jeśli wejdziesz przedpołudniem 
Kocham Cie Skarbelku ;*
OO wzruszylam sie
Melduje ze jestem
Buziaczki :**** I love you too
Daj znac jak wrocisz od lekarza.co z toba ? 
coco59 napisał/a:hmm... Musze upiec takie grube ptysie,dla Niemcow i karpatke....tez grubą haha
Maja dni straży i kazda rodzina cos piecze na sprzedanie...z uzbieranych pieniedzy kupia sprzet>>cwaniaki>>
Biedna Grazynka zarobiona
A napiecz im tego,niech ZRa
i grubna hehe 
Rafix napisał/a:Niestety jak ktoś chce być dobry z wszystkiego najczęściej jest przeciętny we wszystkim.
Swieta racja ! 
Martyna777 napisał/a:To nie jest presja rodziców, nikt z Was nie wie co to znaczy słyszeć stale, że jest najgorszy, że nigdy do niczego nie dojdzie. Ja to słyszę stale.
Ja wiem jak to jest ...do 20 roku zycia slyszalam,ze jestem nikim,ze jestem nic nie warta,jestem smiec,dziwka i takie tam...Ale co mnie obchodzi,ze ktos tak mysli ?? Ja znam prawde o sobie i tego sie trzymam..nie pozwole sie komus zlamac
Troche wiary w siebie i samozaprcia Martynko....Nie powiem..nie bylo latwo z tym zyc,ale trzeba sobie zdac sprawe z prawdy o sobie samej i odkryc swoja wartosc
A ty jestes bardzo wartosciowa kobietka...popatrz jak daleko zaszlas .. Buziaczki :**
Ludzie maja podejscie do Ciebie jak do ofiary losu..bo sama tak o sobie myslisz..
A nie powinnas !
Rafix napisał/a:Nie jakiś supermen, ale pewny siebie i zaradny facet.
supermen ha ha
Elnett napisał/a:Martyna, ja też jestem wyzywana, jestem najgorsza, beznadziejna, do niczego niby sie nie nadaje i nic w życiu nie osiągne.
Wiesz, co... mam to w d...
Dobrze się uczę, wiem czego chce i chociaż jest cięzko, wiem, że muszę dać z siebie wszystko. Muszę wszystkim pokazać, że stać mnie na wiele. Moi znajomi to wiedzą, mama prawie też, a rodzeństwo jeszcze nie! Ale się przekonają...
BRAWO !! I o to chodzi wlasnie !! dzielna dziewczynka moja Martusia :*** Nie pozwolmy nikomu zanizyc naszej wartosci...bo kazdy kto tak mowi NIE ZNA nas w takim razie
Rozyczka napisał/a:Dzień dobry wszystkim, miłego przed południa życzę, Em i Coco piękne awatarki piękne.
Dziekuje kochana :*****************************************
alaclaudie napisał/a:I kolejna bzdura- ze się nie nadajesz. Nie ma czegoś takiego. Musisz poczekać na osobę ktora Cię zachwyci i którą Ty oczarujesz.
DOKLADNIE 
Nasza kochana waleczna Ala :****
KURCZE...Raf..czy Ty musisz naprawde TYLE pisac !!
Czytania mam ze ho ho
Dobrze,ze chociaz piszesz madrze
LUbiee czytac
No i wlasnie ..co z twoim obrazkiem ???? 
natalia17... napisał/a:Ale nie możesz wszystkiego brać do siebie.
No ja bym nic do siebie nie brala 
Przepraszam,ze powyrywalam was tak z kontekstu ....