Netkafejka dla Przyjaciół ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Strony Poprzednia 1 … 210 211 212 213 214 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 13,716 do 13,780 z 30,541 ]

13,716

Odp: Netkafejka dla Przyjaciół ;)

noo to zajebiście się urządziłas <gratki> wink big_smile

Zobacz podobne tematy :

13,717

Oj dziękuję, dziękuję.. smile A najlepsze jest to, że one płacą mi głównie za jazdę na tych konikach. Także płacą mi za przyjemność. big_smile Ale ciężko u tutaj o osobę z doświadczeniem. tongue Także nie miały wyboru. tongue

13,718 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 10:25:44)

smile

13,719

Tosia nawet dwa pytania mi umknęły smile

Pierwsze - Co się tak lenię? Pogadam z Prezesem może da mi drugi monitor do pokoju i będę mógł mieć jednocześnie forum i pracę smile Choć i tak nie wiem czy więcej popiszę, bo rąk mi nikt nie dołoży wink

Drugie - Plany na dziś? Praca do 15:30, później do 17:00 siłownia, w domu około 18. Obiadokolacja własnej roboty, trochę sobie poleżę na łóżku przed tv może, później może lapka włącze, a później to już tylko siusiu, kąpanko i lulu smile Chyba nikt tak dokładnie nie opisał swoich planów co nie? tongue

13,720

Czemu ten czas tak szybko leci.. sad Dobra uciekam, to miłego dnia życzę. smile :*

13,721 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-05-27 13:32:10)

Hahaha Rafi dostaniesz medal- nawet z godzinami podałes big_smile:D:D
Bianka a Ty tak spokojnie stoisz jak taka "mądrala" się piekli ?

13,722

Ala ten medal chyba z pyry smile

13,723

haha może być i pyra ew. z gruli wink swoją drogą -pamiętacie zajęcia z techniki ( robienie pieczątek) ?

13,724 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 10:26:18)

smile

13,725

Przeważnie takie mądrale to starsze osoby, wiec z reguły nic nie mówie, bo nie widze sensu..

Kiedys wchodzac do autobusu zapchanego ludzmi, jakaś starsza pani na cały głos, zwróciła mi uwge: " Co to za matka, kiedy pcha sie z takim małym dzieckiem to autobusu" Jeszcze cos mówiła ale ja jej nie słuchałam, jakoś wtedy miałam ten słabszy dzień. Pełno ludzi, a dziadek z ponad 60 tka na karku wstał, i powiedział " zamiast rechotać, nikt nie zrobi miejsca matce z dzieckiem" Myślałam ze sie pod ziemie zapadnę, ale musiałam usiąść na miejsce tego pana, bo nie daj Boże bym straciła równowagowe przy hamowaniu, nieszczęście gotowe..

13,726

I tak bez sensu gadają. Nie pomoga a sztuczne zjawisko robią. Przecież gdybyś miała inną możliwość nie tarabaniłabyś się mzką.
Tak samo jak inne osoby- niepełnosprawne- lepiej zeby ich nie było widać (!)

13,727 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 10:26:42)

smile

13,728

Ja zmykam, wszystkiego dobrego na ten dzień :0

13,729 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 10:27:08)

smile

13,730

Tosia lubie to Twoje hahaha smile Praca jest czasem męcząca, czasem nie. Zależy od dnia. Generalnie siedzę sam w swoim pokoju, więc nikt mnie nie kontroluje jak robię, byle by było zrobione. Czy cięzko byłoby mi funkcjonować bez forum zawsze mogę sprawdzić w każdej chwili wink Dodam jedynie, że mimo swoich lat na karku nie dorobiłem się żadnego nałogu, więc może nic nie jest mnie w stanie uzależnić tongue
O moim gotowaniu to programy telewizyjne powstają, ale nie będę się chwalił. Dziś zupa kalafiorowa z grzankami smile Czy jadalna? Jeśli nie będę na forum do końca dnia to będziesz miała odpowiedź smile

Bianka ludźmi w autobusach lepiej nie przejmować się i nie zwracać uwagi. Ewentualnie można grzecznie powiedzieć, by taka osoba zajęła się swoimi sprawami.

A mam pytanie do Was jako że tu pewnie same Panie teraz siedzą. Nie macie albo nie miałyście nigdy takiej myśli, że faceci Wam na tym forum przeszkadzają? W końcu to forum kobiet. Może bez facetów byłoby lepiej? Przyznajcie się smile

13,731 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 10:27:47)

smile

13,732

Także uznam to za komplement smile

Ale przesiadywać w kuchni czy gotować? tongue

A co do wieku, to skoro dotąd nie pojawiły się żadne nałogi, może żadnych nigdy nie będzie? wink A Ty masz jakieś nałogi?

13,733 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 10:29:24)

smile

13,734

Skończyłam moje wypracowanie wink Może nie będę Wam przeszkadzać w romansie tongue

13,735

Hmm te pomarańcze straszny nałóg, musisz z tym walczyć smile

Martyna - dopiero co wyszłaś ze skorupki, a wszędzie widzisz romanse wink

13,736 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 10:30:06)

smile

13,737 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-05-27 15:07:02)

Tosia a jadalaś kurczaka w  pomaranczach? takie lekkie i smaczne danie. A monologi nie powiem coraz lepsze big_smile
Martynka no co Ty wink jak chcesz to się Tobą zajmę tongue hahaha
Adam odezwij się w końcu wink
MAtuś wyczułam Ciebie też wink jak samopoczucie?

Tośka big_smile Ty się zajmuj pisarstwem na co Ci anatomia z takim polotem wink hehe
ciąg dalszy- patrzą sobie czule w oczy haha sorry w monitory

13,738

Ja nigdzie nie uciekłem jakby co smile Urozmaicenia powiadasz, hmm ciekawe wink Rozumiem, że nie chodziło by czasem pomarańcze zmienić na mandarynki? tongue

Ale teraz muszę się już naprawdę zbierać, więc miłego dnia Wam życzę! No i takiego humoru jak dotąd smile

13,739 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-05-27 15:13:12)

Wzajemnie Rafi- bedziemy sie starac big_smile

13,740

Miłego dnia! wink

13,741 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 10:30:40)

smile

13,742

Afro Ty sobie licznik nabijasz czy jak? napisz chociaż jaka pogoda, czy sniadanie smakowało, ile smsów juz Ci Misio przysłał wink

na homara to sama bym wbiła wink sałatki bardzo lubie smile

13,743 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 10:31:08)

smile

13,744 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 10:31:31)

smile

13,745 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-05-27 15:23:55)

Zrobiłyście tongue nie przesadzaj lol wybiła godzina odlotu big_smile
Pisz pisz co Ci szkodzi wink pozniej poczytam smile

Tośka napisał/a:

medycyna się przydaje

zgadzam się smile - do zabaw w doktora chociażby wink tongue

13,746 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 10:31:55)

smile

13,747 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-05-27 15:40:07)

Tosia big_smile zejdz na ziemię- dzieci dopiero ze szkoly wróciły tongue
a na 2 dzień pojechałaś po kolejne donice wink

teraz dopiero doczytałam że chcesz mnie uraczyć kremem cytrynowym! - bardzo mi miło- idę po kawę albo likierek- co wolisz ?
no to musisz być mocno zaprawiona w boju - tego łatwo się nie robi ;

13,748 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 10:32:17)

smile

13,749

no widzisz a tu kolejna fascynacja smile dziś też się spotykacie?

13,750 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 10:32:42)

smile

13,751

A może Ci się Tosiu uda z nim wink

13,752 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 10:33:03)

smile

13,753

Martynka na pewno się uda smile
Pewie znów do północy wink super Tośka.  na prawde smile

13,754

Witajcie wink
Alu, dobrze wyczułaś. Byłam tutaj. Wykupiłam sobie pakiet internetowy w telefonie i wracając ze szkoły autobusem, czytałam wszystkie wasze dzisiejsze wpisy tutaj wink Nie mogę jednak z telefonu dodawać odpowiedzi na forum sad
Alu, moje samopoczucie bardzo słabiutko sad Ale z tylko jednego powodu, dopadła mnie grypa. Wczorajszych wydarzeń, już nie rozpamietuje, bo nie chce miec doła do samego wieczora. Dlatego też Natalio nie będę nic na maila wysyłać, bowiem dziś rankiem zamknęlam te sprawe i nie chce się jeszcze bardziej pogrążać, roztrząsając to... Dzięki za zainteresowanie, jesteś Kochana wink

Wracając do mojego samopoczucia, to czuję się fatalnie mam straszny katar, boli mnie gardło i głowa sad
Jedząc obiad nawet smaków nie czułam, a o zapachach nie wspomne heh tongue Musiałabym ruszyć się, wziać pigułki i do łóżka, ale hm, nie chce mi się, wolę posiedzieć na forum. Póki jeszcze oczka posłuszeństwa mi nie odmawiają wink
Jestem zawiedziona, nikogo już nie ma, zostawiłyście mnie tak samą, nie ładnie sad

Jakie plany na dzisiaj wink Oczywiście być tutaj z Wami, potem muszę przeczytać książkę, którą wypożyczyłam w publicznej bibliotece, za tydzień muszę ją oddać. Potem jakiś krótki spacerek, jak padać nie będzie, z powrotem na forum i tak do wieczora.
Do szkoły jutro nie idę, bo już dziś miałam ciężko wytrzymać z tym kichaniem i smarkaniem na lekcji tongue Heh wink

Natalia, ale ty również w szkole nie byłaś? Mówiłaś, że chora jesteś, a jeszcze na tyle godzin do koników biegasz?

Martynka, bardzo się cieszę, że opuściłaś swoją skorupkę, pamietaj tylko ją podeptać wink

Tośka, życzę udanej randki. Nie skreślaj tego tak od razu, niech się chłopak wykaże, a może akurat i w tobie coś zaiskrzy.
Miłego dnia Wszystkim życzę smile

13,755

Witaj Elnett. Niestety z moich obowiązków nikt mnie tam nie wyręczy niestety... hmm A i tak większość czasu spędziłam  w szatni pijąc herbatkę. smile Dobrze, że sytuacja u Ciebie się poprawiła. smile:* Cieszy mnie to. Dzisiaj nocuję u mojego M. także nie będzie mnie później. sad

13,756

Hm, ale pobędziesz troszkę, prawda tak sama tutaj jestem ;(
Grypsko mną pomiata i nie czuje się najlepiej, ale do łóżka nie chce mi sie iść.
Fajnie masz, mój R* pracuje cały tydzień. W weekendy na zmiane raz u niego, a raz on u mnie nocuje.
Do szkoły jutro, Kochana?

13,757

Nie, mam zwolnienie do końca tygodnia i muszę skorzystać z okazji i zrobić sobie wolne.. Mam już wszystko zaliczone także jutro do 12 będę leżeć do góry brzuchem najpierw z M. a potem jak on pojedzie, to sama. smile Mnie dzisiaj strasznie kaszel męczy, chyba się uduszę zaraz. A jak Tobie minął dzień Elnett? W szkole pewnie same 5 i 6 co? smile :*

13,758

Dokładnie po jednej 5 i 6 tongue Strasznie męczyłam się w szkole z tym katarem.
Całą zimę nie chorowałam, a teraz dopiero mnie chwyciło, dziwię się, bowiem zazwyczaj nie choruję sad

Jak minął dzień, a no tak, że 7h siedziałam w szkole, potem padało a ja do domu jechałam autobusem i na szczęscie przestało padać, gdy z niego wysiadałam wink Teraz siedzę na kompie i buszuję po forum tongue:)

13,759

haha. smile Skąd ja to wiedziałam, że dostałaś dobre oceny. tongue Chyba jakoś telepatycznie. smile Mnie też to choróbsko złapało dopiero teraz a nie w zimę... Ja choruję najczęściej raz do roku albo wcale. Ja na razie też siedzę sobie na forum, ale niedługo będę uciekać, bo muszę się jeszcze wykąpać i spakować.. U mnie też całe popołudnie padało. Moja mama się pytała o której M. kończy, bo ma dla niego kolację. tongue Ciekawe co ona od niego chce w zamian. big_smile

13,760

Heh, a może tak z zwykłej uprzejmości smile
heh,a  może chce zięcia ubłagać, aby czegoś ci nie zmajstrował<żarcik>

13,761

Też może być. smile Hehe. Albo chce, żeby podskoczył jej do sklepu po coś słodkiego. tongue Często tak robi. smile Ale tak szczerze, to nie zależy mi na tym, żeby jechać na noc do niego.. Jakoś niezbyt dobrze3 między nami się ostatnio układało i po prostu nie mam ochoty. Może zmienię zdanie jak mi kupi czekoladkę. big_smile (łakomstwo jest u mnie rodzinne jak widać tongue)

13,762

Może przy czasie opiszesz o co poszło i prześlesz na maila?

13,763

Ok. Może jutro? Będę miała więcej czasu, żeby się rozpisać, z resztą będę miała cały dzień wolny. smile

13,764

Cóż za pogaduchy wink

13,765

Witaj z powrotem Martyna. smile Jak samopoczucie? Skorupka wylądowała w koszu? tongue

13,766

Hej Kochana smile co słychać ???;)

13,767

Martyna była i znikła smile Dobrze, natalio będę jutro czekać na maila wink Też zostaje w domu.

13,768

Samopoczucie trochę lepiej. Za chwilę wychodzę. Później będę, a potem akcja edukacja tongue
Natalia w takim razie miłej zabawy wink

13,769

Ktoś tu sobie małe waksy zrobi jutro widzę. smile Tak koło 12.30 powinnam być już z powrotem od mojego faceta, muszę do szkoły jeszcze zawieźć zwolnienie lekarskiej tej małpie mojej wychowawczyni. tongue

13,770

Dlaczego jej tak nie lubisz?

13,771

Moja wychowawczyni jest w porządku wink
Jakie wagary, jutro idę do lekarza to wypisze mi z jednego dnia zwolnienie.

13,772

Dziękuję Martyna. A gdzie się wybierasz? smile
Bo jest wredna czepia się każdego w mojej klasie który opuścił jakiś dzień bez jej wiedzy... Dlatego byłam specjanie wczoraj na chwilę w szkole, żeby powiedzieć tej mendzie, że okropnie się czuje i idę do lekarza i nie wiem kiedy wrócę ze zwolnienia. tongue Powiedziała tylko że dobrze. Małpiszon.. tongue Czasem nazywa mnie swoją rybką a czasem jedzie po mnie przy całej klasie.

13,773 Ostatnio edytowany przez Martyna777 (2010-05-27 19:14:49)

Na angielski idę wink

Ja wychowawców miałam nawet spoko wink

13,774

Elnett napisał/a:

Moja wychowawczyni jest w porządku wink
Jakie wagary, jutro idę do lekarza to wypisze mi z jednego dnia zwolnienie.

Aha no tak. :* Dobrze, że idziesz do lekarza. Ja pierwsze oznaki choroby lekceważyłam i dalej chodziłam do szkoły (ze względu na moją wychowawczyni tak na prawdę... )

13,775

A my w klasie, jesteśmy jej aniołkami wink

13,776

Aaaa... smile Doceniam, bo mi wieczorami angielskiego uczyć już by się nie chciało.. tongue

13,777

Martyna777 napisał/a:

N

Ja wychowawców miałam nawet spoko wink

Ja też. smile Do czasu tej paskudy.. tongue Ale co zrobić. Wychowawców się niestety nie wybiera.

13,778

ze wzgledu na wychowawczynie, a co boisz się jej? Zdrowie jest najważniejsze.
Z drugiej strony to jak dla mnie to ty dobrze się czujesz, jak jedziesz do M* winktongue

13,779

Akurat tak wyszło, że o tej godzinie mam angielski smile
Nie ma się co wychowawcą przejmować tongue
Ja w LO to swoim się tak przejmowałam

13,780

Czesc dziewczyny smile

Posty [ 13,716 do 13,780 z 30,541 ]

Strony Poprzednia 1 … 210 211 212 213 214 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024