Netkafejka dla Przyjaciół ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Strony Poprzednia 1 … 209 210 211 212 213 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 13,651 do 13,715 z 30,541 ]

13,651 Ostatnio edytowany przez Martyna777 (2010-05-27 02:16:12)

Odp: Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Mam cholerne wyrzuty sumienia za to, że się nie uczyłam, za to że jedyne co robię to się użalam. Nie umiem żyć chwilą

Dlaczego uważasz że kogoś zranisz?

Zobacz podobne tematy :

13,652 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 10:19:12)

smile

13,653

Szczęście?
Całymi dniami myślę dlaczego to właśnie ja? Dlaczego inni układają sobie życie a ja stoję w miejscu? Na te pytania nie znalazłam odpowiedzi może kiedyś znajdę smile Z pewnością mi jest może i łatwiej bo ja miłość postrzegam przez pryzmat ciekawości, chęci odczucia tego. Ja tego nie przeżyłam widziałam to tylko filmach czy u innych.

13,654 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 10:19:37)

smile

13,655

Witajcie Przyjaciele smile
Odnośnie tego co pisałyście: syty głodnego nie zrozumie. A szkoda bo by było mniej rozpaczania i bólu.
Martyna Tośka ma rację 100% proszę przemyśl to bo jest chyba 7 (?) os. z rzędu która Ci to mówi.
Tosia- Kochana Twój opis mnie zauroczył smile musiało być wspaniale na tej randewu. Ale proszę nie odsuwaj go od siebie. Daj szansę na wykazanie się. Gdybym miała taką sytuację nie skreśliłabym człowieka tylko dlatego  ze jest możliwosc ze się ze mną nie zestarzeje. Starałabym się każdy dzień wycisnąć do końca i dać mu jak najwięcej radości. Trzeba walczyć!
Życzę Wszystkim miłego dnia!!

13,656

Witajcie smile

Życze miłego dnia wszystkim smile

13,657

Witam smile

13,658

Witam.

Tosia chyba nie mieliśmy okazji wymienić jeszcze zdań ze sobą wink.
Tosia masz pozytywne myśli - czytajac wyrywkowy post można wywnioskowac że od niedawna smile.
Więc nie kombinuj za dużo i w tym względzie. Nie obarczaj siebie za to ile masz życia. Tak naprawdę nikt nie wie ile ma życia. Nie rezygnuj przez siebie. Powiedziałaś prawdę. Resztę pozostaw naturalnym emocjom. Powodzenia smile.

Również miłego dnia wszystkim smile.

13,659

Elnett napisał/a:

Przepraszam. Miałam zgrzyt w domu ;(

Elnett skarbie co jest? Napisz na maila

13,660

Antoninaa napisał/a:

Dobry wieczór smile

Ludziki, zaczarował mnie smile Przyjemne uczucie smile Jego oczy - obłęd smile Zawsze to ja dużo mówię, dzisiaj milczałam jak głupia smile Achhh...jak On do mnie mówił, jego gesty.. Kurcze wink Brak mi słów smile

Tosia to bardzo fajnie. smile i długo Wam tam chyba zleciało. smile

13,661

Mój M. zrobił mi dzisiaj rano niespodziankę i przyjechał przed pracą, jak jeszcze spałam. smile Miłego dnia. :*

13,662

Cześć wszystkim.

Tosia, masz super podejście z jednym wyjątkiem. Jeżeli nie ukrywasz prawdy - jesteś w porządku. Pozwól jemu zdecydować czy będzie chciał cię z takimi perspektywami jakie masz. A gwarantuję ci, że będzie chciał...

13,663 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 10:20:17)

smile

13,664 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 10:20:38)

smile

13,665

Ja spałam do 10(póki nie przyjechał mój facet i mnie obudził. Ale przywiózł pączki, także jest ok tongue) i dalej bym sobie spała. Ale trzeba iść do pracy niestety..

13,666

Jak można spać do 10? Nie umiem tak smile Chyba, że położę się o 7 smile

Tosiu - Ultrafiolet ma na imię Adam i bardzo zajęty chłopczyk jest, więc rzadko wpada smile

13,667 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 10:21:01)

smile

13,668

Jasne chcecie mnie wygonić a nie chcecie się do tego przyznać. tongue Zasnęłam jakoś nad ranem, bo całą noc męczył mnie kaszel i dlatego tak.. Jak idę spać o 23 to wstaje normalnie. Gorzej jak się męczę całą noc i zasypiam koło 3...
A pączkami chętnie się podzielę. smile Ale musicie się spieszyć bo z 6 zostały tylko 3. smile

13,669 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 10:21:32)

smile

13,670

Witajcie smile Ciekawie wczoraj przebiegały rozmowy, oj ciekawie.

Tosia - Vinnga ma 100% racji. Podobało się Tobie, polubiliście się z tego co pisałaś i jesteś wobec niego szczera od początku. Tak więc ciesz się życiem i nie zastanawiaj się co będzie. Nie limituj sobie sama szczęścia, niech los decyduje ile tego szczęścia się Tobie należy, ale Ty wyciągaj łapki po jak najwięcej smile

Martyna - mam nadzieję, że to przeczytasz mimo że Cie teraz nie ma. Dziewczyno byłem na studiach prawniczych. Zdałem wszystkie egzaminy (nie wszystkie za pierwszym razem tongue ), także te najcięższe. Mało tego również te, o których mówiono prawie nie do zdania. Jakoś się udało. Nie zakuwałem po nocach zbyt często. Jasne mogłem się uczyć lepiej i mieć lepsze oceny, tylko pytanie po co? Teraz pracuję i widzę, co znaczą te wszystkie stopnie. Nic! Uczyłem się dla siebie, a nie dla ocen. Uczyłem się przede wszystkim tego, z czym wiązałem przyszłość. Prawo kosmiczne? Prawo morza? Wybacz, ale na takie rzeczy nie warto było nawet poświęcać więcej niż godzinę. Co z tego, że było wymagane jak na egzaminie było moze jedno pytanie z tego na powiedzmy 50 pytań. Rozumiem, że traktujesz naukę priorytetowo, ale naprawdę wyluzuj troszkę. Aha i skończyłem studia na UMK w Toruniu, żebyś nie pomyślała że może gdzieś prywatnie wink

Nie uciekaj przed życiem w naukę, bo nie warto. Zacznij wreszcie myśleć i pisać jak młodziutka energiczna dziewczyna. Co musi się stać, żebyś zrozumiała o co tutaj wszystkim nam chodzi? Trudniej będzie Tobie poznać kogoś fajnego, nawet koleżankę, jeśli będziesz miała takie nastawienie. Wyobraź sobie, że masz identyczną sytuację jak miała Tosia. Umówisz się z takim facetem ot tak po prostu spontanicznie? Nie sądzę. Mówisz, że nie znasz się na kontaktach damsko-męskich. A jak chcesz się poznać skoro sama sobie ograniczasz możliwości? Założe się, że jesteś fajna dziewczyna i jak kogoś poznasz to bardzo się zmieni Twoje nastawienie. Sama siebie nie poznasz. Tylko po co czekać? Nie lepiej się zmienić od razu? Faceci lubią zaczepiać wesołe uśmiechnięte i pogodne dziewczyny. Wybacz, ale po lekturze Twoich postów nie chce mi się wierzyć byś idąc ulicą miała szeroki uśmiech na twarzy i wytwarzała wokół siebie aurę radości. Owszem nie wszyscy muszą mieć pogodne nastawienie, ale z uśmiechem łatwiej. Uwierz wreszcie. Mam nadzieję, że nie obrazisz się za to co napisałem, ale w końcu zmienisz swoje myślenie. Jaki miałbym cel by Ciebie obrażać? Jaki cel mieliby w tym inni na tym forum? Po prostu widzimy, że ta przemiana by Tobie dobrze zrobiła. Przemyśl to co napisałem. Zacznij patrzeć na świat jak szalona 21latka smile

Uff rozpisałem się. Życzę wszystkim miłego dnia!

P.S. Ultra wpadaj częsciej bo ostatnio tylko ja tu zaglądam z męskich osobników, no czasem Paweł.

13,671

Oj Tosia, ja to bym mogła spać cały dzień wink

13,672

Ja nie. smile Często jest tak, szczególnie w niedzielę, że budzę się bez budzika o 7.30 czasem 8 i muszę wstać bo nie wyrabiam w łóżku. tongue A już w ogóle sama. smile Wiadomo o co chodzi. smile Chyba to, że jestem chora spowodowało to, że jestem zmęczona.
No dobra Tosiu jak mnie nie wyganiasz to zostanę. smile Nie dam się dłużej prosić. big_smile

13,673 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 10:21:54)

smile

13,674

Rafix napisał/a:

Witajcie smile Ciekawie wczoraj przebiegały rozmowy, oj ciekawie.

Tosia - Vinnga ma 100% racji.

Nasz kochana Vinnga często ma rację. smile

13,675

Rafał masz rację sad

13,676 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 10:22:17)

smile

13,677

Wow - to się Rafix rozpisał smile I jak zawsze mądrze smile

Ja wam za to mogę trochę rozrywki przytoczyć z dzisiejszej wizyty w serwisie renault smile

pan: jaki to espace?
ja: bordowy

pan: co się z nim dzieje?
ja: no jakiś dziwny jest

ja: jakaś kontrolka się teraz pali
pan: jaka?
ja: taka jak ślimak wyglądająca, taka zawinięta

pan: dlaczego miał blacharkę robioną?
ja: bo mi murek stanął na drodze
pan: aha, i nie chciał zejść z drogi?

smile smile smile

13,678

One by sobie chętnie poszalały gdzieś w terenie. (o ile już tego nie robią tongue) smile W sumie nie ma potrzeby, żebym była tam tak wcześnie. Wyjdę o 13 mam nadzieje i będzie ok. smile Ja wiem, Tosiu, że Ty na prawdę chcesz mnie wygonić ale to Ci się nie uda tak łatwo. Za bardzo Cię kocham. big_smile

13,679

Vinnga to było piękne. smile Dobrze, że jestem sama w domu bo jeszcze ktoś by stwierdził, że coś jest ze mną nie tak skoro śmieję się do monitora. big_smile

13,680

Tosia - A jak nie chcę to wtedy dopiero potrafię wink

Vinnga - Szkoda, że Ty nie pracujesz w serwisie smile

Martyna - Nie chciałem Cie dołować, ale zmotywować. Jak zaczniesz częściej widzieć szklankę do połowy pełną zamiast tej do połowy pustej, to sama się zdziwisz jak zacznie zmieniać się Twoje życie. Będzie dobrze tylko głowa do góry i żadnych smutnych minek.

13,681

Wiem że powinno być dobrze, ale ...

13,682

Witajcie Kochani pozdrawiam Was serdecznie wiele się u mnie wydarzyło ... mam zepsuty komp  I Komunia synka , powódz

ale sercem jestem z Wami Pozdrawiam Wszystkich cieplutko Julka smile <przytulaski> <buziolki> pa

13,683

Dlatego Martynko powinnaś się uśmiechać. Szkoda życia na załamywanie się.

13,684 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 10:22:57)

smile

13,685 Ostatnio edytowany przez natalia171092 (2010-05-27 12:27:04)

Witaj Julia i trzymaj się. smile :*
Dobrze Tosiu ale co mam robić jak wy mnie rozśmieszacie do łez? big_smile
U ,mnie pogoda jest taka beznadziejna, że szkoda gadać..

13,686

pozdrawiam Was / tych których znam i Nowych bywalców /

jak coś to mój gg 13873262

tak mi Was brak ... ;(

13,687

Julka, wiesz, że nas zawiodłaś i trudno teraz traktować cię jak dawniej...

13,688 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 10:23:34)

smile

13,689

Ja idę pisać mój elaborat, a później coś zrobię a potem hmm idę spać

13,690 Ostatnio edytowany przez bianka25 (2010-05-27 12:41:42)

Hej wszystkim smile

Moje plany na dziś wyglądają tak jak zawsze we czwartki smile
Pózniej moze jakiś spacerek, zalezy od pogody, jak na raie za moim oknem jeszcze nie pada.

No, a juz jak jest ciemno za oknem bawie sie w krawcowa smile
No i z tym korci mnie by Grześkowi nogawki pozaszywać, ale wydaje mi sie ze na ten dowcip sie chyba wkurzy big_smile big_smile

Ps. A Ty Tośka, co masz w planach n a dzis?

13,691 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 10:23:58)

smile

13,692 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-05-27 12:46:45)

A ja miałam być na pizzy ale przełożyłam na jutro. Dzis pojdę do centrum odnowy i rekreacji- spytam o karnet na zajęcia.
Tosia masz e-mail.
Beata hehe- to chyba najbardziej odpowiedni komentarz. Aha za wypowiedz w innym wątku- dziękuję <buraczek> z tym że wieniec chwały będę nosiła na współkę z dziadkiem G. ( na pewno go znasz) wink
Martynka skorupa zaczyna pękać? zdaje mi się czy pojawiły się ryski ?
Adam- witamy, witamy smile:)
Julka nie pisz tak bo sama na siebie bicz ukręciłas. Rowniez pozdrawiam.
Bianka!! po opisie widzę ze jest coraz lepiej- oby tak dalej. Żart dobry ale na twoim miejscu ograniczyłabym go do 1 pary spodni wink big_smile

13,693

Ty już Tosia wiesz jakie plany ja mam. smile później wrócę zapewne pójdę siusiu wykąpać się zajrzę do Was i pójdę spać. smile

13,694

Pęka smile

13,695

Martyna777 napisał/a:

Pęka smile

Ale co? tongue

13,696 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-05-27 12:52:02)

!!!!!! <tanczy> tralalalaa <piątka> !!!!!! <----------- to było do Martynki.

Natalia napisał/a:

zapewne pójdę siusiu

a to ciekawe wink sorry nie mogłam sie powstrzymac tongue haha wiesz ze my tez??

13,697

Ala coś Ty? tongue smile Wiesz to był takie mega szczegółowy plan dnia.. smile

13,698

Spoko Natalia smile w każdym razie dzionek zaczął Ci się supeer smile

13,699

Moja skorupka pęka wink

13,700

Jak nam wszystkim. smile Wątpię, że któreś z nas ominęło dzisiaj toaletę. big_smile (Boże co za temat tongue )

13,701 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 10:24:33)

smile

13,702

Martyna777 napisał/a:

Moja skorupka pęka wink

Aha. smile

13,703

Nie Tosiu zdążyłam już pójść. smile Hehe, fajnie było. big_smile

13,704

Martyna777 napisał/a:

Moja skorupka pęka wink

I teraz nawet jak poczujesz, że chcesz się znowu schować do tej skorupki to nie rób tego. Dwa razy się nie wchodzi do tej samej skorupki! A może rzeki? smile Nieważne. Ważne byś zachowała tę iskierkę optymizmu, którą teraz widać. Z czasem z iskierki powstanie wielki płomień smile

13,705

Alik jest dużo lepiej.. To ja zmieniłam troche nastawienie do tego wszystkiego i jest dobrze..

Miałam na myśli jedna parę, wiecej to byłaby juz przesada smile tongue

Miłego popołudnia Natalia smile

13,706

Może jakoś mi się to uda tongue

13,707

Martynko najprostszym rozwiązaniem, żeby do skorupki z powrotem nie włazić jest ją podeptać i wyrzucić. smile
Jeśli ja mówiłam, że o 13 chcę wyjść do pracy, to Wam się tylko tak wydawało. big_smile

13,708

Dziękuję Bianka i wzajemnie. smile

13,709

Martynko uda Ci się smile

13,710

Cześć Bianka smile Jakoś mi umknęło że się pojawiłaś wink

13,711

Czesc, czesc Rafix smile

Ja dzis jestem tak z doskoku, bo jak zwykle robię tysiac rzeczy na raz smile

No jeszcze zaczeło grzmieć za oknem.. a wcale m sie to nie uśmiecha..
Bo znowu bede słyszec głupie komentarze na temat matki z dzieckiem 2 letnim na rękach i z parasolka na przestanku autobusowym, ech..

13,712 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 10:25:16)

smile

13,713

u mnie też grzmi a ja muszę do stajni lecieć..

13,714 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-05-27 13:21:30)

Bianko to wspaniale! Oby on miał równie badz wiecej zapalu !!!
Martynko uzbrój kilof tym co zostało napisane a skorupa już na widok tego narzędzia zacznie się sypac!
Powoli a skutecznie dojrzysz piękno tego świata. Mam dla Ciebie piosenkę ale niestety tylko słowa- wkleję wieczorem (nie znam na pamięc).
Natalia a Ty co - szefowa ze przyłazisz do roboty kiedy chcesz ? tongue wink
Dzięki Tośka smile

13,715

Ja sobie sama wszystko ustalam a one nie dość, że mi płacą, to jeszcze mi są bardzo wdzięczne, że w ogóle się tam pojawiam po szkole. tongue

Posty [ 13,651 do 13,715 z 30,541 ]

Strony Poprzednia 1 … 209 210 211 212 213 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024