Netkafejka dla Przyjaciół ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Strony Poprzednia 1 … 207 208 209 210 211 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 13,521 do 13,585 z 30,541 ]

13,521

Odp: Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Antosia powodzenia w powstrzymywaniu śmiechu. tongue Ja też niedługo spadam. U mnie powstrzymanie się od śmiechu dzisiaj nie będzie mega trudne... hmm

Zobacz podobne tematy :

13,522 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 10:13:38)

smile

13,523 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-05-26 15:03:45)

Oj nie chodzi o kompletne ciapostwo tylko o to żeby troszkę był "zakłopotany" to jest szalenie miłe.
Każdy po mału się bierze smile
Nie mogę Tośka - podobne jesteśmy smile wink
Powodzenia i pa!

13,524

Przynajmniej nie masz kompleksów. smile Bo tematy  na forum mówią same za siebie, że niektórzy ludzie nie akceptują swojego wyglądu.. hmm Przykre to trochę..

13,525

Ale wy małpiszony jesteście! Zajęliście mi cały czas pracy a teraz spadacie?

Cześć Afro smile

Rafix - no to nieświadomie zrobiłeś prawdziwego piorunka smile To niesamowicie działa na kobietę, jeśli pewny siebie i zaradny facet w jej obecności zaczyna zachowywać się jak nieporadny chłopczyk smile
Nie znoszę gierek typu: zadzwonić należy drugiego czy trzeciego dnia itp. Gdyby facet nie odezwał się szybko po spotkaniu to bym go sobie odpuściła, a na pewno trudno mu by było potem doprowadzić do tego, żebym go traktowała poważnie

13,526

Oj no ja jestem niska i co mam płakać?

13,527 Ostatnio edytowany przez natalia171092 (2010-05-26 15:07:23)

Broń Boże Martynko! smile Najważniejsza jest samoakceptacja. Ja jestem za wysoka na początku mi to nie pasowało. Teraz mam to gdzieś i tak niczego nie zmienię.. Nawet zaczął mi się podobać mój wzrost.

13,528

Kotku nie  płakusiaj zajmnie się teraz Tobą szef wink
A kto powiedział ze niska jest blee??
Zazdroszczę Wam- potraficie tak ładnie opisać a ja jak żołnierz - prosto i do celu wink

13,529

Jestem niska, nie jestem długowłosą brunetką a tak jakoś sobie radzę, faceci raczej nie zwracają na mnie uwagi no może od czasu starsi panowie się do mnie uśmiechną, ale i tak się nie załamuję wink

13,530

I bardzo dobrze. Każdy typ urody ma swoje wady i zalety. smile

13,531

Wszystkie moje koleżanki mają ok 170 cm ja mam 161 cm, większość z nich jest szczupła, ja gruba nie jestem ale mogłabym schudnąć parę kg, ale i tak się akceptuję. Mogę się zamknąć w domu i wyrzucić lustra, ale jakoś tego jeszcze nie zrobiłam, a chyba powinnam <myśli>

13,532

Oj nie nie nie nie.... Martynko nawet o tym nie myśl..

13,533

Dobra ja już będę zmykać. Jak dobrze pójdzie to zajrzę tu do Was jeszcze wieczorem. Miłego dnia. smile :*

13,534

Pa !

13,535

Martyna, jesteś tylko centymetr niższa niż ja smile I na pewno sporo chudsza smile A ja nie zamierzam luster z domu wyrzucać, bo jak bym wtedy podziwiała moje minki i szelmowski wyraz oczek?

Spróbuj mi podać chociaż jeden powód, dla którego lepiej być wyższym. Bo ja ci mogę z marszu podać kilka atutów bycia kurduplem, za to atutów bycia wysokim nie widzę smile

13,536

Kurde, Tośka, podobasz mi się tongue Jak wrócisz od mamy to szybko napisz czy lubisz dziewczynki tongue

13,537

vinnga napisał/a:

Martyna, jesteś tylko centymetr niższa niż ja smile I na pewno sporo chudsza smile A ja nie zamierzam luster z domu wyrzucać, bo jak bym wtedy podziwiała moje minki i szelmowski wyraz oczek?

Spróbuj mi podać chociaż jeden powód, dla którego lepiej być wyższym. Bo ja ci mogę z marszu podać kilka atutów bycia kurduplem, za to atutów bycia wysokim nie widzę smile

Dzięki... tongue

13,538

Choćby nawet to że większość facetów nie zwraca uwagi na niskie dziewczyny tongue nie żeby mi to przeszkadzało, ale jest coś w tym

13,539

Martynko, a ta teoria to chyba najbardziej nietrafione spostrzeżenie ze wszystkich Twoich rewelacyjnych odkryć smile

Większość facetów woli niskie dziewczyny. No, może nie takie 150 cm, ale 160 to już całkiem przyzwoity wynik. Wielu facetów jest niższych niż 180 cm i oglądają się za dziewczynami odpowiednio niższymi. Poza tym czują się wtedy bardziej męsko. Ja uwielbiam swój wzrost (no, ale czego ja narcyzek w sobie nie uwielbiam?). Wszędzie się mieszczę, nie mam problemów z umiejscowieniem nóg w autobusie albo pociągu, mogę stać się niewidoczna w tłumie jeśli mam taką potrzebę, no i mogę podskakiwać wyższym facetom - zarówno dosłownie, jak i w przenośni smile

13,540

Wiem że to jest plus, ja mogę sobie pozwolić na szpilki a moje koleżanki już nie zawsze, ale ja i tak nigdzie nie chodzę z żadnym facetem więc to ile mam wzrostu w tym aspekcie nie ma znaczenia wink

13,541

Kurde, Martyna, a nie zdarzyło ci się czuć jak wielka krowa przy malutkim chudziutkim koledze z uczelni? Nie musisz się randkować, żeby to co wyżej napisałam znalazło zastosowanie.

13,542

Większość wysokich dziewczyn to nie są wielkie krowy wink
Beatko ja akceptuję swój wzrost ja już nie urosnę, nie mam na to wpływu wink

13,543

Miałaś kiedyś kontakt z facetem poniżej 160 cm? Ponieważ jest niższy od ciebie to czujesz się jak krowa bez względu na to czy jesteś krową czy wysmukłą łanią smile

13,544

No nie raczej nie, nigdy takiego nie poznałam wink

Nie ważne ile się ma wzrostu ja siebie z wyglądu akceptuję, nie jestem typową pięknością, nie byłam i nie będę smile

13,545

Hej smile Widać, rozpisałyście się, miałam sporo czytania wink

Natalia, wracaj prędko do zdrowia. Zwolniłaś się z lekcji, bo źle się czułaś, a na koniki poleciałaś? Łobuziara smile

Ema, ja też mam problem z doborem odpowiedniego biustonosza, jak dobry w miseczkach to znów obcisły w obwodzie, jak dobry obwód to za duże w miseczkach sad

hm, ja też jestem niska 156cm, kilka kg za dużo, spory biust, kilka oponek na brzuszku i jakoś się akceptuje wink

13,546

Hej Vinnga big_smile

13,547 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 10:14:35)

smile

13,548 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 10:14:55)

smile

13,549

Ja to się mogę porandkować ale sama ze sobą, albo z jakąś książką sad

13,550

sad Wszystkie się poszły randkować sad

13,551

Ja nie poszłam randkować wink Mnie już to nie potrzebne ;p

13,552

Widocznie się już wyrandkowałaś tongue
Też masz przecież jakiegoś faceta wink

13,553

Heh, ale to powiedziałaś "jakiegoś"

Martynka,a jakbys ty ubrała dres tak jak Tośka i pospacerowała po parku, jeszcze lepiej jak masz pieska to z nim. Może akurat wpadłabyś w oko jakiemuś samcowi wink:D

13,554 Ostatnio edytowany przez Martyna777 (2010-05-26 18:21:11)

sad Idę i ja się porandkuję z jakąś książką bo pisać przecież sama do siebie nie będę sad

Elnett sorry ale nie mam psa a samej to głupio ja się nie będę prosić.
Cieszy mnie że jej się udało smile

Mi to nie jest pisane, może mi jest pisane co innego wink

13,555

A co uważasz, że sama do siebie piszesz tutaj? <foch>

Chyba troszkę przesadzasz z tym negatywnym myśleniem wink
Ale proszę, nie gniewaj się.

13,556

Antoninaa napisał/a:

Cześć Afrodytko smile

Hej big_smile

Martyna to Ty też idź randkować tongue

13,557

hm, z książką tongue

13,558

Heja!
http://www.youtube.com/watch?v=9Vks4C1CJKk - co myślicie o tej  piosence? nie mogłam sobie podarować jak ją usłyszałam to od razu sobie skojarzyłam kogoś.

13,559

Elnett napisał/a:

hm, z książką tongue

No, a jak, przynajmniej jak będzie niestosowanie sie będzie chłopak zachowywał to będzie miała czym przywalić i mądrzejszy będzie lol

Ala co do piosenki http://kobietatoja.jun.pl/images/smiles/thumbup.gif
Mi się podoba tongue

13,560

Heh świetny utworek wink
Mamy tutaj przykład, że można szaleć w każdym wieku tongue

13,561

Idę tylko zjem i zbieram się może jakiś pożytek będzie wink
Pouczę się, coś zrobię.
A na coś innego też przyjdzie czas.

13,562

Ala może ja jak w tej piosence będę szaleć mając 50 lat tongue

13,563 Ostatnio edytowany przez Martyna777 (2010-05-26 18:42:33)

http://www.youtube.com/watch?v=ciLphjzRk4I&NR=1  co o tym myślicie?

13,564

Ja wole "W malowanym dzbanku) tej Pani. tej piosenki jeszcze nie słyszałam.
MArtynka dobry pomysł ze spacerkiem smile
Wiecie dla mnie tamta piosenka co podałam jest strasznie smutna- zewsząd ograniczenia a "koza" nie potrafiła się postawic czy po kryjomu dać upust swoim marzeniom/ etc.

Afro skąd masz takie emoty ?

13,565

Ala babochłopy nie są podrywane sad

13,566

Martynka, jak wg ciebie wygląda charakterystyka babochłopa?

13,567

Nie wiem jak wygląda babochłop, ale właśnie się dowiedziałam że nim  jestem. Nie myślę uczuciami tylko racjonalnie więc nie jestem kobietą a z racji posiadanych narządów płciowych nie jestem też facetem, wiec jestem babochłopem tongue

13,568

No to możesz być dumna! Posiadasz cechy obojga płci, więc możesz z każdej wziąć to co najlepsze i będziesz jedyna w swoim rodzaju - the best smile

13,569

Jednak to prawda nigdy nie byłam emocjonalna. Zawsze racjonalna. Może dlatego nigdy się nie zakochała tongue

13,570

Martyna, twoja kolejna teoria... Babochłop, na pewno nim nie jesteś smile

13,571

chwile mnie nie ma a tu takie nowości. umysł ścisły- to powinna być bomba a nie przeszkoda wink

13,572 Ostatnio edytowany przez Martyna777 (2010-05-26 19:21:09)

Elnett nie przypominam babochłopa wink

Zawsze słyszałam że jestem uosobieniem kobiecości wizualnie a tu że jestem babochłopem po jestem racjonalna smile

13,573

A ja jestem babochłop i dobrze mi z tym smile Mam babską wrażliwość, ciepełko i strategiczne wymiary, męską zawziętość, zdecydowanie, odwagę i potrzebę rywalizacji smile Za nic na świecie nie chciałabym być delikatną kobiecą kobietą!

13,574

Czy ja bym chciała hmm nie wiem.
Cieszy mnie to jaka jestem wink

13,575 Ostatnio edytowany przez Elnett (2010-05-26 19:27:32)

Nie miałam tutaj na mysli wyglądu tylko to jaka jesteś... pod względem emocji przez co uważać by można ciebie mogło za faceta. Na pewno masz w sobie dużo emocjonalizmu wink

To jesteście już dwie. W dwójkę zawsze raźniej smile

13,576

Mogę być i babochłopem nie przeszkadza mi to wręcz jest super smile

13,577

Jeśli i to akceptujesz- masz u mnie plus wink Najważniejsze, aby siebie całą akceptowac:)

13,578

Nie zmienię się, taka jestem i tyle wink

13,579

A co to za zbiorowe milczenie?

13,580

Elnett napisał/a:

Hej smile Widać, rozpisałyście się, miałam sporo czytania wink

Natalia, wracaj prędko do zdrowia. Zwolniłaś się z lekcji, bo źle się czułaś, a na koniki poleciałaś? Łobuziara smile

Ema, ja też mam problem z doborem odpowiedniego biustonosza, jak dobry w miseczkach to znów obcisły w obwodzie, jak dobry obwód to za duże w miseczkach sad

hm, ja też jestem niska 156cm, kilka kg za dużo, spory biust, kilka oponek na brzuszku i jakoś się akceptuje wink

Hej Elnett smile Musiałam je chociaż nakarmić, bo poza mną oczywiście:) w mojej stajni są bezmózgowcy i sami by tego nie zrobili.. Jestem zmęczona, dobita, obolała i jakaś..... zdołowana..

13,581 Ostatnio edytowany przez natalia171092 (2010-05-26 21:07:52)

A ja bym chciała pójść na randkę. tongue Ale tylko i wyłącznie z moim M. tongue Antosia opowiadaj dalej ta historię jak to poszłaś z koleżanką zmienić ciuchy. smile

13,582

Cześć Natalia smile

13,583

Witaj ponownie. smile Jak tam wieczór mija? Ja się czuję tak beznadziejnie, że szok... Do tego wpadłam w jakiegoś doła. Może przez ostatnie spory "małżeńskie" i dopiero teraz to wychodzi.. Ehh...

13,584

Ja mam doła od jakiegoś czasu i co mam powiedzieć?

Będzie dobrze.  Masz 18 lat i mówisz spory małżeńskie.
Czuje się jak stara panna tongue

13,585

Martynko to małżeńskie było w cudzysłowie. smile Ehh.. Rzadko kiedy mam jakiegoś doła ale jak już załapie to tylko zawodowiec jest mnie w stanie z niego wyciągnąć...

Posty [ 13,521 do 13,585 z 30,541 ]

Strony Poprzednia 1 … 207 208 209 210 211 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024