Netkafejka dla Przyjaciół ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Strony Poprzednia 1 … 206 207 208 209 210 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 13,456 do 13,520 z 30,541 ]

13,456 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 10:08:18)

Odp: Netkafejka dla Przyjaciół ;)

smile

Zobacz podobne tematy :

13,457

Tośka, jeśli wykładowca cię nie lubi za to, że z nim dyskutujesz to znaczy, że jest niedokształcony i boi się, że go skompromitujesz smile

Natalia, książkę mam w planach napisać od lat smile To mój plan awaryjny na wypadek jakby szef miał mnie dość. Wtedy napiszę książkę, będę bogata, wykupię podupadające beze mnie biuro i każę byłemu szefowi telefony odbierać. I będę na niego wrzeszczeć jak się spóźni smile

Ala - normalność to pojęcie względne. Nie znam nikogo, o kim można byłoby powiedzieć, że jest normalny...

13,458

No no Beata masz talent wink

13,459

Ja byłem normalny. Kiedyś. Nim zacząłem tutaj zaglądać tongue

13,460

Rafał a teraz co Ci się dzieje?

13,461 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-05-26 13:29:58)

Beatko fajny masz plan wink ja bym mu jeszcze dorzuciła założenie zeszytu- niech zapisuje godzinę wyj.i przyj. z wc - hehe ( nie nalezy się panu premia przez ostatni mies. spędził pan w ubikacji 8 godzin haha)

Jeżeli normalnością jest to co promuje się w mediach i w ogólnym przekonaniu jest na topie z uśmiechem na ustach stwierdzam ze do nich nie należę big_smile

Tosia tylko w pozytywnym znaczeniu - czyli jak najbardziej słodko smile

Rafi hehe chyba nie zniewieściałeś big_smile

13,462

Każdy ma swoje odchyły.. tongue Vinnga zarąbisty plan, mam nadzieję, że choć troszeczkę się spełni. smile
Tosiu a co do wykładowcy to uważam tak jak Vinnga. I wydaje mi się, że coś w tym jest. Mogłaś mu powiedzieć, że w wolnej chwili chętnie udzielisz mu korepetycji. smile

13,463

Rafix - czyżbyś zniewieściał od naszego towarzystwa?

Alu, taki zeszyt faktycznie może być dobrym pomysłem smile

13,464

alaclaudie napisał/a:

Beatko fajny masz plan wink ja bym mu jeszcze dorzuciła założenie zeszytu- niech zapisuje godzinę wyj.i przyj. z wc - hehe ( nie nalezy się panu premia przez ostatni mies. spędził pan w ubikacji 8 godzin haha)

Hehe to było piękne. smile

13,465 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-05-26 13:34:18)

hah Natalia ale rada - ten gosc pewnie nie ma za grosz poczucia humoru - takie stwierdzenie mogła by zapłacic kilkakrotnym zaliczaniem przedmiotu hmm

Hahaha pomyślałyśmy o tym samym Beata big_smile  co  to to nie! nie przeczytałam nie wiedziałam po prostu mamy podobny tok myślenia - i dobrze po jak Rafał zacznie się bronić- hehe noo we 2 razniej wink

13,466

Ala, nie czytaj mi w myślach! To ja wymyśliłam, że Rafał zniewieściał, a ty przeczytałaś i napisałaś szybciej!

13,467

Alaklaudie przyznaje racje w kwestii dziwolagow,kazdy nim jest we własnej dziedzinie....xd
A ja dzisiaj czytam posty ,nawet nie zauwazyłam ze Emcia ma nowego avatarka..
Pozdrawiam wszystkich Miłego Dnia???

13,468

alaclaudie napisał/a:

hah Natalia ale rada - ten gosc pewnie nie ma za grosz poczucia humoru - takie stwierdzenie mogła by zapłacic kilkakrotnym zaliczaniem przedmiotu hmm

Hahaha pomyślałyśmy o tym samym Beata big_smile
Tak wiem, ale nawet nie pomyślałąm o tym, żeby powiedziała mu to w twarz ale bardziej do siebie. tongue

13,469

Miłego dnia coco. :* Może chciaż dla Ciebie będzie miły, dla mnie po nieprzespanej nocy jest taki sobie.. hmm

13,470 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 10:08:56)

smile

13,471

Natalia zacytowalas ale komentarz Ci się zgubił wink

Coco tak to leciało : "każdy ma swojego bzika.." czy coś w ten deseń. Również życzę miłego dnia.

13,472

Martyna - a zacząłem nosić sukienki, buty na obcasie, maluje się codziennie. Więcej płaczę wink Sporo się pozmieniało.

Dziewczyny zniewieściałem? No wiecie co smile Ale serio jak poczuję, że to zmierza w tym kierunku będę musiał przestać tutaj pisać i zamknąć konto smile

13,473 Ostatnio edytowany przez natalia171092 (2010-05-26 13:37:57)

Ala świnia komentarz jest w cytacie. smile

13,474

Antosia wcale nie wymagasz dużo, bo ja też tego nie lubię. tongue
Dobrze, że się udzielasz. Lepiej mówić dużo niż wcale.

13,475 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 10:09:22)

smile

13,476

Rafał, polecasz jakieś sklepy już czy jeszcze nie tongue?

13,477

Natalia nie mam w zwyczaju czytać zdanie po zdaniu wink generalnie jest tak że komentarz jest pod cytatem by było przejrzyście.
Ładnie to tak od świnki przezywać? to już bardziej na miejscu jest kret tongue

Rafi jak dojdziesz do pms to rozważ to konto wink

13,478

alaclaudie napisał/a:

MArtynka mnie unika wink chyba walnę foszka ostrzegawczego <zatruje>

Nie unikam Cię Ala, wczoraj no cóż ... musiałam pogadać z kimś innym też sad

13,479

Dzieki za pozdrowienia
Natalia,jestes smutna...
Czy kiedys miałyscie takie marzenie ,przeleciec sie balonem...lub bandżi ctp...
O ja tak...

13,480 Ostatnio edytowany przez Rafix (2010-05-26 13:47:37)

Tosia piwo też lubiłem a odstawiłem tongue Oj taki żarcik, żeby się żadna dziewczyna nie poczuła przypadkiem urażona porównaniem wink Narazie nie przewiduję nigdzie się stąd zabierać chyba że mnie wyprosicie same kiedyś smile

Martyna - raczej sam liczę na jakieś dobre namiary smile Narazie mam problem z Waszą kobiecą rozmiarówką. Próbuję się połapać smile

Ala - pms jeszcze chyba nie mam, ale z niepokojem wypatruje objawów smile

13,481

Ala to było małe zagapienie. Kret?? tongue Hehe.
Coco ja bym chciała polecieć balonem, ale bungie to nie dla mnie.. Miałabym mokro w majtkach. tongue

13,482

Coco - lot balonem mnie nie podnieca, ale bungee strasznie mnie kusi smile Tylko nie mogę znaleźć innego wariata chętnego, a samej pierwszy raz to tak dziwnie smile

Rafix - z rozmiarówką tu obecne kobiety mogą cię poratować. Ja nie bardzo bo babskie klimaty to nie moje klimaty smile

13,483 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-05-26 13:51:36)

Co taka smutna minka Martynko- miałaś wczoraj nieprzyjemny telefon?

Nie przejmuj się my też mamy z nią pb Rafi. hahahaha pms nie przenosi się przez łącze tongue

Ja bym chciała skoczyc ze spadochronem ale nie sama tylko z tym trenerem czy jak to się nazywa. Bardzo!

Natalia a co Cię tak zauroczyło??

13,484

Coco bungee jest przereklamowane wink Sporo się płaci, a trwa tylko chwilkę i niewiele się pamięta poza adrenaliną tongue

13,485

Ala wręcz odwrotnie smile jednak trochę Was przez to zaniedbałam sad

I pytanie za 100 punktów co to są redy?

13,486 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 10:09:59)

smile

13,487

Ooo, spadochron - tak! Tylko ja bym wolała sama a tak to mi nikt nie da smile Ostatnio czytałam, że są ludzie pozbawieni strachu - tacy ryzykanci. To było w reportażu wojennym. I takich ryzykantów się usuwa z akcji wojennych, bo stanowią zagrożenie nie tylko dla siebie ale też dla reszty. Tak sobie myślę, że mnie chyba by z wojska wyrzucili... Nie potrafię sobie wyobrazić niczego, czego bym nie zrobiła bo bym się bała...

13,488

Tosia mądrości czy "mądrości"? wink

13,489 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-05-26 13:58:24)

No wiesz po przeszkoleniu pewnie by Cię samą puścili smile
A to musi być niesamowite uczucie choćby ten skok na linie nie dość ze jesteś mokra bo wysoko okropnie to jeszcze leeeeecisz w dół- bliskie uniesieniu wink
W tym przypadku co opisałaś może występuje brak instynktu samozachowawczego ??

13,490

Ala do uniesienia bym tego nie porównał smile Ale najlepsze uczucie jest na ziemi już jak się stoi. Energia niesamowita i uczucie, że można wszystkiego dokonać smile

Vinnga - byłby pierwszy jednoosobowy oddział do zadań specjalnych smile

13,491

Podobno nie brak instynktu samozachowawczego tam działa ale uzależnienie od adrenaliny. Nie czuję się uzależniona od adrenaliny (no, może nie jakoś drastycznie uzależniona), ale mam jakiś strasznie wysoki próg odczuwania strachu...

Chociaż u mnie to chyba działa raczej na zasadzie przekonania, że skoro ktoś jest coś w stanie zrobić to na pewno ja też smile

13,492 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 10:10:39)

smile

13,493 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 10:11:03)

smile

13,494

Beata nieraz ludzi ponosi fantazja, widzą że ktoś coś zrobił i też chcą to zrobić. Problem w tym, że ten ktoś to robi np po raz setny i po długich treningach.

Tosia - rozwiń co za extrim smile Chyba że Twój piesek to ten w awatarku, to nie musisz rozwijać wink

13,495 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-05-26 14:11:11)

Jak bym juz była po skoku nie wykluczam pawia. Masz rację on nie należy do zespołu pounienieniowego wink haha

Beata Ty po prostu wierzysz w swoje możliwości. I dużo już masz za sobą co Cię w tym utwierdziło.
Czyli to takie samo uzależnienie jak od hazardu, czy narkotyków- grasz o najwyższą stawkę.

Taa spacer też może być ekstremalnym wyczynem nieoczekiwanie. Opowiadałam Wam kiedyś smile Tyle że zbój nawet w 1/10 wielkiego psa nie przypominał.

13,496

Dla mnie ekstremalnym sportem jest jazda konna na niezaspokojonym koniu. tongue

13,497

Masz rację, Alu. Faktycznie wierzę w swoje możliwości. I mam skłonność do wpadania w nałogi. Tutaj jest pozytyw palenia papierochów - myślałam, że umiem się kontrolować no i się zdziwiłam smile Ale dzięki temu od hazardu trzymam się z daleka i nawet nie chcę okazjonalnie się w to pobawić bo wiem jak by się skończyło smile

Kiedyś pracowała ze mną dziewczyna o podobnym charakterku do mnie. Popracowała 4 miesiące i rzuciła pracę, żeby iść do wojska. W tym roku pojechała na misję do Afganistanu. Cholerka, jak ja jej zazdroszczę. Na szczęście rola Matki Polki działa chłodząco na moje zapędy smile

13,498

Vinnga trochę Ci tego zazdroszczę, bo tyle rzeczy chciałabym zrobić ale nie mogę się przemóc ze względu na strach. Na przykład z bungie albo ze spadochronem..

13,499 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-05-26 14:20:59)

A przy tym jesteś odpowiedzialna. Brawo Beata - poznałaś siebie i swoje granice.

Jazda na koniu to nie wątpiliwie wspaniała sprawa! Super by było kiedyś móc wziąć zwierze i ruszyć z kopyta!

13,500 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 10:11:38)

smile

13,501

Tośka super!!!
małe zawsze do dużych podskakują ( psi kompleks czy co wink )

13,502 Ostatnio edytowany przez natalia171092 (2010-05-26 14:24:12)

Ja za godzinę będę musiała pójść i ruszyć 4 kopyta x 3 tongue Ktoś chciałby mi pomóc? Ogier w mojej stajni(kuc) też zwraca uwagę tylko na konie o prawie metr wyższe od niego. tongue Tylko żeby mógł sobie "poużywać" to musiałby chyba ktoś podsadzić bo nie dosięga. tongue Biedaczek... smile
Tosia ale Ty szybko zawierasz nowe znajomości. smile Fajnie. smile

13,503

Tośka wisisz mu dużą kość wink

13,504

Oj chętnie bym poszła z Tobą na te konie.
A co do znajomości- jak zaczepia sympatyczny chłopak - to czemu nie?
MArtyna nie wiem co to red- może red bull?

13,505

No pewnie, jeśli zaczepił to nie ładnie odmówić. smile
Mi się tak nie chce. Jeździć 3 razy w tyg. za każdym razem na 3 koniach to strasznie wyczerpujące. Szczególnie jak jestem chora. Ale za to mi płacą. smile Z resztą i tak kocham moje trzy dzieciaczki z ogonami. smile

13,506 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 10:12:09)

smile

13,507

Tośka, nie skreślaj go od razu. Facet może być niezaprawiony w gierkach damsko-męskich. Aczkolwiek raczej podejrzewam, że coś z nim nie tak smile Ale to ocenisz w dalszym rozwoju znajomości. Nie masz nic do stracenia poza odrobiną czasu, ale w sumie czas stracony w sposób przyjemny nie jest czasem straconym smile

13,508

Wiesz Tosia niektórzy faceci tak słodzą nawet nie wiedząc o tym, że przesadzają, bo bardzo (aż za bardzo) chcą zdobyć kobietę. Myślę, że on po prostu bardzo chce Cię bliżej poznać i spędzać z Tobą więcej czasu, ale nie wie, że Ty nie lubisz słodkości. smile A przynajmniej nie tak dużo.

13,509

Wczoraj nie pisałam do Was bo doszłam do porozumienie z tym facetem o którym Wam pisałam wink

Oj Tosiu cholernie Ci zazdroszczę wink

13,510

Chyba nikt nie lubi nadmiaru cukrowania. No bez przesady! Kobiety też jakiś tam instynkt łowcy mają a taki facet od razu upolowany to dla kobiety to samo co padlina dla lwa...

13,511 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 10:12:48)

smile

13,512

Martynko, nie ma czego zazdrościć tylko poszukać podobnych okazji, żeby i ciebie jakiś facet zaczepił. Ale gdyby ciebie spotkała taka sytuacja to zapewne byś pomyślała, że nieznajomemu nie dasz numeru bo:
a) na pewno jest nieciekawy
b) na pewno chce cię wykorzystać
c) na pewno jest zajęty
d) jesteś za stara, żeby się w takie podrywy zabawiać...

Sorki za złośliwość, ale nie mogłam się powstrzymać...

13,513 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-05-26 14:43:56)

Tosia zgadzam się z Beatą. A po opisie stwierdzam- trafił swój na swego big_smile   
Czyli co na co wyszło  Martynko?

13,514

Antoninaa napisał/a:

Na pewno coś z nim nie tak tongue Jest niezłym flirciarzem, przystojny, wykształcony a co najważniejsze, moja osoba go wcale nie krepuje.  Szczery, do bólu hmm
Jak przeżyję, zrelacjonuje hahaha..., big_smile

Przeżyjesz smile Niektórych nic nie jest w stanie ukatrupić ... To już prędzej on powinien się obawiać tongue

13,515

Tosia czasem taki spacer zmienia człowiekowi życie smile Spacerujesz sobie spokojnie z pieskiem, a tu bach w łeb obuchem i jest po Tobie wink Nie zdarza się tak często, ale się zdarza. Ktoś na tym forum kiedyś pisał o jakiś gierkach. Nie pamiętam gdzie dokładnie i kto, ale czytałem, że facet powinien ileś tam odczekać z telefonem by nie pokazać, że mu za bardzo zależy. Guzik prawda. Jak facetowi kobieta wpadnie w oko, to powinien działać a nie siedzieć jak ciapa i rozmyślać czy wypada. Zadzwonił po godzinie, widać bardzo mu się spodobałaś. Uwierz mi że naprawdę można się w kimś zauroczyć i w kilka minut. Kwestia tego, czy zaiskrzy po kilku minutach rozmowy, ale to sama wiesz pewnie doskonale smile

Jeśli on także wydał się Tobie fajny, to spotkaj się z nim. Dopiero na spotkaniu zobaczysz co z niego za egzemplarz. Może jest faktycznie niezaprawiony. Możesz też dać mu deilkatnie do zrozumienia, że od nadmiaru słodyczy może zemdlić smile W każdym razie powodzenia smile

13,516 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 10:13:14)

smile

13,517 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-05-26 14:50:04)

A własnie że tacy niezaprawieni są fajniejsi! O! przynajmniej nie kombinują jak ci z przytoczonego przez Rafix'a wątku.
Tosia pamiętaj o relacji smile
No jak to co? wydajesz się być otwarta znasz swoją wartość jesteś elokwentna i znasz się na żartach- miodzio. Nie wiem jak wyglądasz ale skoro Cię zaczepił musiałaś go nim ująć. Czyż nie wink tongue

13,518

Miłego i słonecznego dnia wszystkim... big_smile

Mamusiom zdrówka i wszystkiego co najlepsze dzisiaj! big_smile

13,519

Ja tam jakiś Romeo nigdy nie byłem, ale i o nieśmiałość mnie posądzić nie można raczej. Za to moja mi kiedyś powiedziała, że na pierwszej randce ją urzekło, że byłem taki zestresowany i nieporadny smile A wcześniej wydałem się jej taki pewny siebie i opanowany smile Oczywiście nie chodzi o to by facet był taką właśnie ciapą, ale uważam że na pierwszym czy drugim spotkaniu taka lekka ciapowatość wynikająca z tego, że bardzo zależy jest do zaakceptowania. Zależy na tym, by dobrze wypaść i by oczarować osobę, która nam się podoba, bo chyba nikt rozsądny nie ma dalszych planów na pierwszej randce wink

Ja lecę dziewczyny, miło się gadało smile Do wieczorka!

P.S. Powodzenia Tosia smile

13,520

No mnie co wyszło ja z nim się już trochę znam, jednak żadnych podejrzeń nic z tego nie będzie tongue

Tosia ja mam randewu ale z czymś innym sad

Beata nie wiem co bym zrobiła nie miałam takiej sytuacji i pewnie miała nie będę, oj no nie jestem za stara wink a zajęci mi już coraz mniej przeszkadzają przecież to też ludzie

Posty [ 13,456 do 13,520 z 30,541 ]

Strony Poprzednia 1 … 206 207 208 209 210 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024