Netkafejka dla Przyjaciół ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Strony Poprzednia 1 … 205 206 207 208 209 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 13,391 do 13,455 z 30,541 ]

13,391 Ostatnio edytowany przez Elnett (2010-05-25 20:35:29)

Odp: Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Nie chciałabym pracować za barem hmm całe to robienie drinków przeraża mnie- jeszcze bym ludzi potruła heh a także to bieganie po miedzy klientami hmm pogubiłabym się tongue

Wolę spokojniejsze zajecia

Zobacz podobne tematy :

13,392

Cześć smile

13,393 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 10:00:52)

smile

13,394

Dobry wieczór o widzę że dziś więcej nas do pieczenia chleba, Tosienko martwiłam się o ciebie...

13,395

Elnett i co wymyśliłaś, dlaczego Martyna nie lubi nastolatek?

13,396 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 10:01:22)

smile

13,397 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 10:01:42)

smile

13,398

Martyna777 napisał/a:

A nie lubi? A jak ja z Martyną czasem się zetnę światopoglądowo to zaraz znaczy, że jej nie lubię?

13,399 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 10:02:04)

smile

13,400

Cześć Tosiu smile Proszę bardzo :*

Od dzisiaj bliską duszę w tobie widzę smile I na pewno wiesz co mam na myśli smile

13,401

Czesc Robaczki moje kochane big_smile

Grazynko piekne zdjecia jak zawsze..a jak ten konik patrzy fajnie wink

Natalia nic tak nie oczyszcza zwiazku jak klotnia wink Wyjdzie wam to na dobre smile

Elnet napisał/a:

Hej, Ema musisz mieć dużo pracy, że tak rzadko tutaj gościsz. Tesknię.

Marta..zapracowana i rozne takie,ale dzis samopoczucie nienajlepsze,wiec nie mam sily na nic ..to posiedze troszke na necie big_smile
Dziwnie sie czuje...zawsze bylam codziennie..a teraz tak z doskoku sad Ale co zrobic ?

Marta na pohaduchy przy slodkosciach to i ja chetnie posiedze big_smile Nie zebym sie wpraszala.. lol

MNiam...ten sex na plazy napewno pyszny !!

13,402

Beata, to Elnett zasugerowała że ja nie lubię nastolatek wink
Raczej nic do nich nie mam po za niektórym tongue
Ja uważam że każdy ma swoje zdanie i może je wyrazić a czy się ktoś z nim zgadza to inna sprawa wink

13,403

Marzenko, strasznie cię brakuje na forum... Zobacz jak bez ciebie wolno stron przybywa...

Martynka, toż ty sama niedawno byłaś nastolatką...

13,404 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 10:02:49)

smile

13,405

Byłam niedawno a czasem się nią nawet czuje, sama nie wiem dlaczego, może dlatego że nie robiłam tego co nastolatka powinna?

13,406 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 10:03:16)

smile

13,407

Powinna się bawić, cieszyć życiem raz w życiu ma się te naście lat tongue
Chodzić po dyskotekach nawet tych szkolnych w moje szkole nie było cóż.
Przeżywać pierwsze miłostki cieszyć się nimi w końcu tylko raz w życiu ma się to 18 wink

13,408

vinnga napisał/a:
Martyna777 napisał/a:

A nie lubi? A jak ja z Martyną czasem się zetnę światopoglądowo to zaraz znaczy, że jej nie lubię?

Po tym co Martyna napisała wcześniej, a mianowicie coś w stylu: to forum nie jest tak fajne jak dawniej, bowiem nastki uważają sie za doświadczone itp. Mniejsza o to.

Martynka, nic nie wymyśliłam, bo mnie ta sprawa nie interesuje.

zresztą jak mi instruktor na prawko powtarzał, tak i tu można tak powiedzieć : "nie pamieta wół, jak cielęciem był".

Hej EmaKochana, na reszcze zagosciłaś u nas wink
Oczywiście, że  się nie wpraszasz to ja zapraszam wink

Sex na plaży, rozmarzyłam się Heh:)Szkoda tylko, że wokół ten cholerny piasek...

13,409

Elnett ja jak miałam te naście lat to siedziałam w domu, więc nie pamięta wół jak cielęciem był raczej nie pasuje wink

13,410

Toska, u mnie tez gitara psuje nerwy znajomkom, i chłopu ulubiony mój sport.Dobry wszystkim moim drogim ludkom

13,411

Martyna777 napisał/a:

Elnett ja jak miałam te naście lat to siedziałam w domu, więc nie pamięta wół jak cielęciem był raczej nie pasuje wink

Hm, przepraszam, nie wiedziałam hmm
W takim razie teraz za nic w świecie nie siedź w domu tylko baw się jak nastolatka wink Masz jeszcze na to czas. A o przeszłości zapomnij wink

13,412

Tośka, a ty czasami nie masz za dużo tej energii, odstąpiłabyś mi troszeczkę??? smile:):)

13,413 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 10:03:47)

smile

13,414

He he oj to nie takie łatwe wink Już wiele rzeczy jest innych wink Mam już ileś lat nie mogę o każdą złotówkę prosić rodziców trzeba się za jakąś pracą rozejrzeć no i studia zresztą nie najłatwiejsze wink

13,415

Najważniejsze jest to że jakoś się z tym pogodziłam wink

Tosi życzę Ci wiele tych nowych miłostek smile

A Marzenka co nie będzie się odzywać tongue

13,416

Ale mi net muliii  szlak mnie jasny trafii zaraz !!!! 

Vinngus kochana jestes ..wiem ze nie lubisz ,ale posylam buziaczki :**

Martyna...ja tez nie skorzystalam z wieku nastoletniego..nawet nie mialam  okazji nacieszyc sie swoim mlodym wiekiem, Inne sprawy byly wazniejsze. Nie chodzilam po dyskotekach..a wspomnienia nastolatki nie sa takie jakie powinny..Ale przeciez nie bede sie z tego powodu zalamywac nie  wink

Za to teraz bede sobie wszystko odbijac ! A co wink

13,417

Dobranoc Wszystkim smile Słodkich snów smile

13,418 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 10:04:19)

smile

13,419 Ostatnio edytowany przez Martyna777 (2010-05-25 22:41:56)

Jasne Marzenko odbijaj sobie ile tylko możesz wink

Ja może po studiach sobie odbiję, (kiedyś na pewno tongue ) teraz moje koleżanki nie są zainteresowane szaleństwami, bo albo facet albo nauka

Różyczkę też mam pogonić żeby coś pisać zaczęła?

Tosia wszyscy wiemy jak wygląda nauka i wiemy kiedy ona jest tongue

13,420 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 10:04:42)

smile

13,421

Wiesz co Martynka,tobie dobrze zrobilaby zmiana otoczenia..zmiana ludzi ktorzy cie otaczaja..Bo ja mam wrazenie,ze to oni,ich nastawienie maja na ciebie taki negatywny wplyw..

13,422

Marzenko może masz rację, jednak przez najbliższe lata nie zmienię otoczenia, co więcej mogę je zmienić tylko na gorsze wink
Dziewczyny nie jest tak źle, no nie korzystam teraz może będę korzystać później one będę zajmować się dziećmi a ja będę robić co innego proste, najwyżej nie będę mieć rodziny tongue

13,423 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-05-25 22:50:40)

Antosia widocznie za malo jeszcze sie znamy..bo ja bardzo korzystam !! smile big_smile

Uwazam,ze nie ma co sie uzalac nad soba bo i po co ?   Ale ten temat byl juz przerabiany kiedys smile

Teraz dzialam na maksa..dlatego tez po czesci, czasu nie mam ostatnio tu byc sad

Ja nie jestem pesymistka ...a realistka smile

PS> Jak mnie szlak trafi to juz sie tu nie pojawie..wiec oby nie .. wink

13,424

Martyna, net mi dziś robi szajbę no i nie mogę...

13,425 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-05-25 23:18:02)

Dzieci narzuccie temat jakis ...

Dobra to ja spruboje moze.....napiszcie czy trudno jest wam kupic dobry biustonosz ? Chodzi mi konkretnie o odpowiedni rozmiar.
W Polsce zawsze kupowalam bez problemu a tutaj to jakas maskara.. Niby rozmiar ,,C'' ale za maly ,albo ,,B''ale za duzy...swira idzie dostac..takie to pomieszane tutaj..

13,426

Macie dziś niesamowity polot twórczy drogie panie tongue

13,427 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 10:05:21)

smile

13,428

Cześć Dziewuszki!
Emm Ty chyba zawsze bedziesz tam miała pb. Z tego co zauważyłam tam jest inna rozmiarówka- może wyjsciem by było zamawianie przez neta bielizny?

Tosia- ad. 1 - bo większość kobiet jest naiwnych bądz takie zgrywa wink
ad. 2- na pewno są typy którym odważna kobieta nie jest w smak- poczują się przy nim malutcy za malutcy jak na swoje wielkie ego.
ad. 3- ostatnio zostałam przekonana że to mit. z pustakiem można robić tylko 1 rzecz- reszta męczy tongue

13,429

ad 2 czują się przy nich gorsi, lubią dominować a taka kobieta sobie na to nie pozwoli wink
ad 3 Łatwiej jest poderwać ładną bo można jej powiedzieć że jest mądra a mądrej nie powiesz że jest ładna ja nie jest wink
Łatwiej im przychodzi patrzenie niż myślenie wink

13,430

Antonina napisał/a:

1. Dlaczego większość mężczyzn uważa, że kobiety są naiwne?
2. Dlaczego boją się atrakcyjnych, inteligentnych kobiet?
3. Czy to prawda, że mężczyźni wolą kobiety "puste" ale ladne, czy to tylko mit?

1.Widocznie takie wlasnie spotkali,albo nie zdazyli ich poznac..Albo poprostu lubia tak mowic tongue
2.Mysle tak samo jak Alik smile   I nie mozna zawladnac nad taka kobieta,a to sie niekotorym samcom nie podoba tongue
3.Nie wszyscy..ja sie raczej spotykam czesciej z tym,ze patrza na wnetrze kobiety..ladna i pusta jest dobra na jedna noc,ale nie na cale zycie.  Pozatym mysle,ze latanie za taka lasencja jest dla nich malo meczoce tongue

13,431 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 10:05:47)

smile

13,432 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-05-26 00:29:27)

Witaj Tośka smile Nie wiem czy dzis doczekasz wink
A TY co masz w tym temacie do powiedzenia??
MArtynka mnie unika wink chyba walnę foszka ostrzegawczego <zatruje>
no tak 1 z drugą poszły, Emm zaczytana
Emm bo nowy od razu nie zaskakuje. wywal stary włóż nowy i zostaw. po kilku postach bedzie sie wyswietlał.
gasze światło smile Dobranoc Laseczki smile

13,433 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-05-26 00:22:52)

Chce zmienic awatara...dlaczego nie moge cholerka !  Wgrywam nowy,wszystko pieknie ladnie.ale nadal jest stary wrrr

Alik z ta bielizna to rzeczywiscie..nigdy nie dojde do ladu i skladu z rozmiarowka.. hmm

Lece DOBRANOC KOCHANI :**********************

13,434

Dobry wieczór smile Jednak doczekacie się odpowiedzi jakiegoś pana tongue

ad.1 Bo jesteście czasem troszkę naiwne, takie słodkie idealistki. Zwłaszcza w kwestii uczuć. Ja nie uważam tego jednak za naiwność, a za wrażliwość.

ad.2 Nie wiem dlaczego inni się boją, ja się nie boję. Mnie kobiety inteligentne fascynują. Mam własną definicję inteligencji. Kobiety piękne i mądre tworzą czasem wokół siebie, nawet nieświadomie, barierę. Traktują facetów na dystans. Facet jest troszkę jak myśliwy - jeśli widzi, że nie ma szans upolować to często się poddaje smile

ad.3 Puste kobiety lubią mężczyźni, którzy sami są puści. Ewentualnie tacy, co szukają tylko jednego a nie poważnego związku. Myślę, że to mit. Ja uwielbiałem zawsze w randkach to początkowe poznawanie się, które odbywało się przez wielogodzinne i nigdy nie nudzące mnie rozmowy. A czy można przez wiele godzin rozmawiać z kobietą pustą?

P.S. Tosia przeczytałem pewien wątek i masz mój wielki szacunek. Rano coś odpiszę w temacie, bo chce się do tego odnieść smile

Pozdrawiam wszystkie miłe Panie, które tutaj były i nadal siedzą mimo późnej pory smile

13,435 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 10:06:13)

smile

13,436 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 10:06:50)

smile

13,437

Ooo, prawie południe a ja PIERWSZA smile
Miłego dnia ludziki smile

13,438

Witajcie! I korzystajcie z pięknego dnia smile

Tosia niektórzy mężczyźni lubią kobiety naturalne i takie są dla nich zadbane. Inni wolą kobiety, które spędzają w łazience 3 godziny nim zgodzą się wyjść na miasto wink Kwestia gustu. Dla mnie kobieta nie musi być co drugi dzień u fryzjera, kosmetyczki, chodzić na solarium, nie musi się malować. Jeśli chce coś takiego robić to niech robi, ale dla siebie. Moja ciągle mi powtarza, że jest blada i musi iść na solarium, a ja jej zawsze mówię że taka mi się podoba i nie ma się truć tymi lampami smile Ogólnie dla mnie stwierdzenie "kobieta zadbana" to troszkę mija się z celem. Wiadomo od faceta też się wymaga by o siebie dbał. I nie mam tutaj na myśli podstawowych zasad higieny bo to akurat oczywiste. Dla mnie liczy się kobiecość. Makijaż delikatny ale podkreślający to co trzeba, np piękne oczy albo wyraziste usta. A nie twarz jak jedno wielkie płótno malarskie. Strój kobiecy podkreślający to co warto podkreślić, ale nie jakaś wystrzałowa kreacja za grube pieniądze. Coś w czym sama czuje się wygodnie i kobieco. Włosy najlepiej jeden pasujący kolor, a nie co miesiąc inny odcien smile Dużo by mówić. No i uśmiech koniecznie, bo on często sprawia, że szara myszka (wg własnej oceny) staje się dla facetów ideałem kobiecości.

13,439

Antoninaa napisał/a:

1. Dlaczego większość mężczyzn uważa, że kobiety są naiwne?
2. Dlaczego boją się atrakcyjnych, inteligentnych kobiet?
3. Czy to prawda, że mężczyźni wolą kobiety "puste" ale ladne, czy to tylko mit? big_smile

Ad1. Bo są naiwne - nie wszystkie oczywiście, ale zdecydowana większość
Ad2. Tylko wtedy, kiedy czują się gorsi i widzą, że nie mają szans dorównać takowej kobiecie
Ad3. A to zależy w jakim celu im ta kobieta potrzebna... Ale generalnie wydaje mi się, że nawet w celu mało ambitnym jednak wolą bardziej skomplikowane kobiety niż klasyczne barbie

O stanikach:
Marzenko, zabawne jest to, że w naszym pięknym kraju zaczynają robić furrorę internetowe sklepy z UK - można tam kupić opakowania na biust dużo taniej niż tą samą markę w Polsce. A Ty marudzisz, że stanika nie możesz dobrać smile Zasada nowoczesnego dobierania staników jest taka, że wybierasz mniejszy obwód pod biustem niż masz w rzeczywistości a miseczkę większą niż normalnie. Czasem fajne rezultaty wychodzą - moja koleżanka np nosi 75G smile smile smile Dla niewtajemniczonych wydaje się to mega cyckami smile

13,440

Witam wszystkich. :* Czuję się beznadziejnie. Jestem głupia bo pojechałam do szkoły i od razu po pierwszej lekcji się zwolniłam. Mam okropny kaszel i boli mnie w klatce... Mam na 11.20 lekarza i jutro sobie robię wolne. Pogada dalej beznadziejna co z tego, że czasem wyjrzy słońce, jak ciągle mocno wieje.. Co za dzień.. Może wasz będzie lepszy. :*

13,441

AfRoDyTa19 napisał/a:
natalia171092 napisał/a:

A ja z soczkiem jestem zaproszona? big_smile Soczek Cię nie robi to mnie już nie chcesz? smile

Tu już jesteś zaproszona jako pierwsza big_smile

Faaaaaajnie... big_smile

13,442 Ostatnio edytowany przez natalia171092 (2010-05-26 10:50:26)

Antoninaa napisał/a:

A ja nie piję alkoholu hmm  Soczek pomarańczowy, również jest dobry tongue Wam Dziewczynki, to dobrze wink

Tośka ja mam soczek chodź do mnie. smile
Ale tak w ogóle to potrzebuję czystej na rozgrzanie albo winka, bo coś czuję, że mam jakieś cholerne zapalenie..
Ema co do Twojego tematu to ja mam ogólnie z kupnem ciuchów problem. tongue Nie dość, że jestem wybredna, to jeszcze jestem wysoka i mam mega długie nogi:p Także wyobrażasz sobie co mój M. przeżywa jak jedzie ze mną na zakupy. smile I tak mnie kocha. tongue big_smile

13,443

http://i49.tinypic.com/5v56i1.jpg Dzisiaj Dzien Matki >>Wszystkim mamusiom zycze życze radosci z pociech>>MiŁeGo DnIa

13,444 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 10:07:25)

smile

13,445

Ja Cię Antosiu pochwalę. smile A więc pochwalam Cię. big_smile Ja właśnie wróciłam od lekarza dostałam jakieś antybiotyki.. A takie naleśniki to sama bym zjadła..

13,446

Tośka, jak chcesz to ci mogę jakiś hymn pochwalny wypłodzić w wolnej chwili smile
Kurcze, słodkości nie lubię, ale naleśniki z truskawkami... mniam smile

13,447

vinnga jesteś pierwszą osobą którą znam co nie lubi słodkości. smile

13,448

Tośka wspaniała jest i mądra
mądrzejsza nawet od wielbłąda,
wielki jej rozum, uroda, cnota
nikt jej nie powie, że jest niemota smile

To tak na poczekaniu między telefonami od klientów tongue

13,449

nieźle. smile

13,450

Czy u was też wyskakuje jakiś error jak chcecie wejść na jakiś temat?????

13,451 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 10:07:52)

smile

13,452

natalia171092 napisał/a:

vinnga jesteś pierwszą osobą którą znam co nie lubi słodkości. smile

A bo ja takie dziwo jestem smile I nie tylko w kwestii słodkości smile Ale wiesz jak fajnie patrzeć na koleżanki, które jęczą, że chce im się czekoladki albo batonika a ja mogę udawać silną wolę, że nie dam się skusić smile

13,453

Chciałabym... sad Vinnga marnujesz się. Nie chcesz jakiejś książki napisać /niczym Mickiewicz?/ tongue smile Pomiędzy telefonami? smile
Tosiu my jesteśmy z Ciebie dobrze. Ten kto to powiedział chyba po prostu jest zazdrosny.

13,454

No chyba, że tak. smile Hehe z jednej strony fajna sprawa, bo ja bez słodkich rzeczy żyć nie mogę a jak nie ma ich pod ręką to jest dla mnie tragedia. smile

13,455

No ładnie smile smile fajnie się Was czytało smile
Emm Twoj atavar juz sie wyświetla smile
Beata widzę że odkryłaś przed nami kolejny talent smile
Co do dziwolągów- każdy co tu pisze po części nim jest - czyż nie wink tongue

Posty [ 13,391 do 13,455 z 30,541 ]

Strony Poprzednia 1 … 205 206 207 208 209 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024