Nie chciałabym pracować za barem
całe to robienie drinków przeraża mnie- jeszcze bym ludzi potruła heh a także to bieganie po miedzy klientami
pogubiłabym się ![]()
Wolę spokojniejsze zajecia
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)
Strony Poprzednia 1 … 205 206 207 208 209 … 470 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nie chciałabym pracować za barem
całe to robienie drinków przeraża mnie- jeszcze bym ludzi potruła heh a także to bieganie po miedzy klientami
pogubiłabym się ![]()
Wolę spokojniejsze zajecia
Cześć ![]()
![]()
Dobry wieczór o widzę że dziś więcej nas do pieczenia chleba, Tosienko martwiłam się o ciebie...
Elnett i co wymyśliłaś, dlaczego Martyna nie lubi nastolatek?
![]()
![]()
Elnett i co wymyśliłaś, dlaczego Martyna nie lubi nastolatek?
A nie lubi? A jak ja z Martyną czasem się zetnę światopoglądowo to zaraz znaczy, że jej nie lubię?
![]()
Cześć Tosiu
Proszę bardzo :*
Od dzisiaj bliską duszę w tobie widzę
I na pewno wiesz co mam na myśli ![]()
Czesc Robaczki moje kochane
Grazynko piekne zdjecia jak zawsze..a jak ten konik patrzy fajnie
Natalia nic tak nie oczyszcza zwiazku jak klotnia
Wyjdzie wam to na dobre
Hej, Ema musisz mieć dużo pracy, że tak rzadko tutaj gościsz. Tesknię.
Marta..zapracowana i rozne takie,ale dzis samopoczucie nienajlepsze,wiec nie mam sily na nic ..to posiedze troszke na necie
Dziwnie sie czuje...zawsze bylam codziennie..a teraz tak z doskoku
Ale co zrobic ?
Marta na pohaduchy przy slodkosciach to i ja chetnie posiedze
Nie zebym sie wpraszala..
MNiam...ten sex na plazy napewno pyszny !!
Beata, to Elnett zasugerowała że ja nie lubię nastolatek ![]()
Raczej nic do nich nie mam po za niektórym ![]()
Ja uważam że każdy ma swoje zdanie i może je wyrazić a czy się ktoś z nim zgadza to inna sprawa ![]()
Marzenko, strasznie cię brakuje na forum... Zobacz jak bez ciebie wolno stron przybywa...
Martynka, toż ty sama niedawno byłaś nastolatką...
![]()
Byłam niedawno a czasem się nią nawet czuje, sama nie wiem dlaczego, może dlatego że nie robiłam tego co nastolatka powinna?
![]()
Powinna się bawić, cieszyć życiem raz w życiu ma się te naście lat ![]()
Chodzić po dyskotekach nawet tych szkolnych w moje szkole nie było cóż.
Przeżywać pierwsze miłostki cieszyć się nimi w końcu tylko raz w życiu ma się to 18 ![]()
Martyna777 napisał/a:Elnett i co wymyśliłaś, dlaczego Martyna nie lubi nastolatek?
A nie lubi? A jak ja z Martyną czasem się zetnę światopoglądowo to zaraz znaczy, że jej nie lubię?
Po tym co Martyna napisała wcześniej, a mianowicie coś w stylu: to forum nie jest tak fajne jak dawniej, bowiem nastki uważają sie za doświadczone itp. Mniejsza o to.
Martynka, nic nie wymyśliłam, bo mnie ta sprawa nie interesuje.
zresztą jak mi instruktor na prawko powtarzał, tak i tu można tak powiedzieć : "nie pamieta wół, jak cielęciem był".
Hej EmaKochana, na reszcze zagosciłaś u nas ![]()
Oczywiście, że się nie wpraszasz to ja zapraszam ![]()
Sex na plaży, rozmarzyłam się Heh:)Szkoda tylko, że wokół ten cholerny piasek...
Elnett ja jak miałam te naście lat to siedziałam w domu, więc nie pamięta wół jak cielęciem był raczej nie pasuje ![]()
Toska, u mnie tez gitara psuje nerwy znajomkom, i chłopu ulubiony mój sport.Dobry wszystkim moim drogim ludkom
Elnett ja jak miałam te naście lat to siedziałam w domu, więc nie pamięta wół jak cielęciem był raczej nie pasuje
Hm, przepraszam, nie wiedziałam ![]()
W takim razie teraz za nic w świecie nie siedź w domu tylko baw się jak nastolatka
Masz jeszcze na to czas. A o przeszłości zapomnij ![]()
Tośka, a ty czasami nie masz za dużo tej energii, odstąpiłabyś mi troszeczkę???
:):)
![]()
He he oj to nie takie łatwe
Już wiele rzeczy jest innych
Mam już ileś lat nie mogę o każdą złotówkę prosić rodziców trzeba się za jakąś pracą rozejrzeć no i studia zresztą nie najłatwiejsze ![]()
Najważniejsze jest to że jakoś się z tym pogodziłam
Tosi życzę Ci wiele tych nowych miłostek ![]()
A Marzenka co nie będzie się odzywać ![]()
Ale mi net muliii szlak mnie jasny trafii zaraz !!!!
Vinngus kochana jestes ..wiem ze nie lubisz ,ale posylam buziaczki :**
Martyna...ja tez nie skorzystalam z wieku nastoletniego..nawet nie mialam okazji nacieszyc sie swoim mlodym wiekiem, Inne sprawy byly wazniejsze. Nie chodzilam po dyskotekach..a wspomnienia nastolatki nie sa takie jakie powinny..Ale przeciez nie bede sie z tego powodu zalamywac nie
Za to teraz bede sobie wszystko odbijac ! A co ![]()
Dobranoc Wszystkim
Słodkich snów ![]()
![]()
Jasne Marzenko odbijaj sobie ile tylko możesz ![]()
Ja może po studiach sobie odbiję, (kiedyś na pewno
) teraz moje koleżanki nie są zainteresowane szaleństwami, bo albo facet albo nauka
Różyczkę też mam pogonić żeby coś pisać zaczęła?
Tosia wszyscy wiemy jak wygląda nauka i wiemy kiedy ona jest ![]()
![]()
Wiesz co Martynka,tobie dobrze zrobilaby zmiana otoczenia..zmiana ludzi ktorzy cie otaczaja..Bo ja mam wrazenie,ze to oni,ich nastawienie maja na ciebie taki negatywny wplyw..
Marzenko może masz rację, jednak przez najbliższe lata nie zmienię otoczenia, co więcej mogę je zmienić tylko na gorsze ![]()
Dziewczyny nie jest tak źle, no nie korzystam teraz może będę korzystać później one będę zajmować się dziećmi a ja będę robić co innego proste, najwyżej nie będę mieć rodziny ![]()
Antosia widocznie za malo jeszcze sie znamy..bo ja bardzo korzystam !!
Uwazam,ze nie ma co sie uzalac nad soba bo i po co ? Ale ten temat byl juz przerabiany kiedys ![]()
Teraz dzialam na maksa..dlatego tez po czesci, czasu nie mam ostatnio tu byc
Ja nie jestem pesymistka ...a realistka ![]()
PS> Jak mnie szlak trafi to juz sie tu nie pojawie..wiec oby nie .. ![]()
Martyna, net mi dziś robi szajbę no i nie mogę...
Dzieci narzuccie temat jakis ...
Dobra to ja spruboje moze.....napiszcie czy trudno jest wam kupic dobry biustonosz ? Chodzi mi konkretnie o odpowiedni rozmiar.
W Polsce zawsze kupowalam bez problemu a tutaj to jakas maskara.. Niby rozmiar ,,C'' ale za maly ,albo ,,B''ale za duzy...swira idzie dostac..takie to pomieszane tutaj..
Macie dziś niesamowity polot twórczy drogie panie ![]()
![]()
Cześć Dziewuszki!
Emm Ty chyba zawsze bedziesz tam miała pb. Z tego co zauważyłam tam jest inna rozmiarówka- może wyjsciem by było zamawianie przez neta bielizny?
Tosia- ad. 1 - bo większość kobiet jest naiwnych bądz takie zgrywa ![]()
ad. 2- na pewno są typy którym odważna kobieta nie jest w smak- poczują się przy nim malutcy za malutcy jak na swoje wielkie ego.
ad. 3- ostatnio zostałam przekonana że to mit. z pustakiem można robić tylko 1 rzecz- reszta męczy ![]()
ad 2 czują się przy nich gorsi, lubią dominować a taka kobieta sobie na to nie pozwoli ![]()
ad 3 Łatwiej jest poderwać ładną bo można jej powiedzieć że jest mądra a mądrej nie powiesz że jest ładna ja nie jest ![]()
Łatwiej im przychodzi patrzenie niż myślenie ![]()
1. Dlaczego większość mężczyzn uważa, że kobiety są naiwne?
2. Dlaczego boją się atrakcyjnych, inteligentnych kobiet?
3. Czy to prawda, że mężczyźni wolą kobiety "puste" ale ladne, czy to tylko mit?
1.Widocznie takie wlasnie spotkali,albo nie zdazyli ich poznac..Albo poprostu lubia tak mowic
2.Mysle tak samo jak Alik
I nie mozna zawladnac nad taka kobieta,a to sie niekotorym samcom nie podoba ![]()
3.Nie wszyscy..ja sie raczej spotykam czesciej z tym,ze patrza na wnetrze kobiety..ladna i pusta jest dobra na jedna noc,ale nie na cale zycie. Pozatym mysle,ze latanie za taka lasencja jest dla nich malo meczoce ![]()
![]()
Witaj Tośka
Nie wiem czy dzis doczekasz ![]()
A TY co masz w tym temacie do powiedzenia??
MArtynka mnie unika
chyba walnę foszka ostrzegawczego <zatruje>
no tak 1 z drugą poszły, Emm zaczytana
Emm bo nowy od razu nie zaskakuje. wywal stary włóż nowy i zostaw. po kilku postach bedzie sie wyswietlał.
gasze światło
Dobranoc Laseczki ![]()
Chce zmienic awatara...dlaczego nie moge cholerka ! Wgrywam nowy,wszystko pieknie ladnie.ale nadal jest stary wrrr
Alik z ta bielizna to rzeczywiscie..nigdy nie dojde do ladu i skladu z rozmiarowka.. ![]()
Lece DOBRANOC KOCHANI :**********************
Dobry wieczór
Jednak doczekacie się odpowiedzi jakiegoś pana ![]()
ad.1 Bo jesteście czasem troszkę naiwne, takie słodkie idealistki. Zwłaszcza w kwestii uczuć. Ja nie uważam tego jednak za naiwność, a za wrażliwość.
ad.2 Nie wiem dlaczego inni się boją, ja się nie boję. Mnie kobiety inteligentne fascynują. Mam własną definicję inteligencji. Kobiety piękne i mądre tworzą czasem wokół siebie, nawet nieświadomie, barierę. Traktują facetów na dystans. Facet jest troszkę jak myśliwy - jeśli widzi, że nie ma szans upolować to często się poddaje
ad.3 Puste kobiety lubią mężczyźni, którzy sami są puści. Ewentualnie tacy, co szukają tylko jednego a nie poważnego związku. Myślę, że to mit. Ja uwielbiałem zawsze w randkach to początkowe poznawanie się, które odbywało się przez wielogodzinne i nigdy nie nudzące mnie rozmowy. A czy można przez wiele godzin rozmawiać z kobietą pustą?
P.S. Tosia przeczytałem pewien wątek i masz mój wielki szacunek. Rano coś odpiszę w temacie, bo chce się do tego odnieść ![]()
Pozdrawiam wszystkie miłe Panie, które tutaj były i nadal siedzą mimo późnej pory ![]()
![]()
![]()
Ooo, prawie południe a ja PIERWSZA
Miłego dnia ludziki ![]()
Witajcie! I korzystajcie z pięknego dnia ![]()
Tosia niektórzy mężczyźni lubią kobiety naturalne i takie są dla nich zadbane. Inni wolą kobiety, które spędzają w łazience 3 godziny nim zgodzą się wyjść na miasto
Kwestia gustu. Dla mnie kobieta nie musi być co drugi dzień u fryzjera, kosmetyczki, chodzić na solarium, nie musi się malować. Jeśli chce coś takiego robić to niech robi, ale dla siebie. Moja ciągle mi powtarza, że jest blada i musi iść na solarium, a ja jej zawsze mówię że taka mi się podoba i nie ma się truć tymi lampami
Ogólnie dla mnie stwierdzenie "kobieta zadbana" to troszkę mija się z celem. Wiadomo od faceta też się wymaga by o siebie dbał. I nie mam tutaj na myśli podstawowych zasad higieny bo to akurat oczywiste. Dla mnie liczy się kobiecość. Makijaż delikatny ale podkreślający to co trzeba, np piękne oczy albo wyraziste usta. A nie twarz jak jedno wielkie płótno malarskie. Strój kobiecy podkreślający to co warto podkreślić, ale nie jakaś wystrzałowa kreacja za grube pieniądze. Coś w czym sama czuje się wygodnie i kobieco. Włosy najlepiej jeden pasujący kolor, a nie co miesiąc inny odcien
Dużo by mówić. No i uśmiech koniecznie, bo on często sprawia, że szara myszka (wg własnej oceny) staje się dla facetów ideałem kobiecości.
1. Dlaczego większość mężczyzn uważa, że kobiety są naiwne?
2. Dlaczego boją się atrakcyjnych, inteligentnych kobiet?
3. Czy to prawda, że mężczyźni wolą kobiety "puste" ale ladne, czy to tylko mit?
Ad1. Bo są naiwne - nie wszystkie oczywiście, ale zdecydowana większość
Ad2. Tylko wtedy, kiedy czują się gorsi i widzą, że nie mają szans dorównać takowej kobiecie
Ad3. A to zależy w jakim celu im ta kobieta potrzebna... Ale generalnie wydaje mi się, że nawet w celu mało ambitnym jednak wolą bardziej skomplikowane kobiety niż klasyczne barbie
O stanikach:
Marzenko, zabawne jest to, że w naszym pięknym kraju zaczynają robić furrorę internetowe sklepy z UK - można tam kupić opakowania na biust dużo taniej niż tą samą markę w Polsce. A Ty marudzisz, że stanika nie możesz dobrać
Zasada nowoczesnego dobierania staników jest taka, że wybierasz mniejszy obwód pod biustem niż masz w rzeczywistości a miseczkę większą niż normalnie. Czasem fajne rezultaty wychodzą - moja koleżanka np nosi 75G
Dla niewtajemniczonych wydaje się to mega cyckami ![]()
Witam wszystkich. :* Czuję się beznadziejnie. Jestem głupia bo pojechałam do szkoły i od razu po pierwszej lekcji się zwolniłam. Mam okropny kaszel i boli mnie w klatce... Mam na 11.20 lekarza i jutro sobie robię wolne. Pogada dalej beznadziejna co z tego, że czasem wyjrzy słońce, jak ciągle mocno wieje.. Co za dzień.. Może wasz będzie lepszy. :*
natalia171092 napisał/a:A ja z soczkiem jestem zaproszona?
Soczek Cię nie robi to mnie już nie chcesz?
Tu już jesteś zaproszona jako pierwsza
Faaaaaajnie... ![]()
A ja nie piję alkoholu
Soczek pomarańczowy, również jest dobry
Wam Dziewczynki, to dobrze
Tośka ja mam soczek chodź do mnie.
Ale tak w ogóle to potrzebuję czystej na rozgrzanie albo winka, bo coś czuję, że mam jakieś cholerne zapalenie..
Ema co do Twojego tematu to ja mam ogólnie z kupnem ciuchów problem.
Nie dość, że jestem wybredna, to jeszcze jestem wysoka i mam mega długie nogi:p Także wyobrażasz sobie co mój M. przeżywa jak jedzie ze mną na zakupy.
I tak mnie kocha.
![]()
Dzisiaj Dzien Matki >>Wszystkim mamusiom zycze życze radosci z pociech>>MiŁeGo DnIa
![]()
Ja Cię Antosiu pochwalę.
A więc pochwalam Cię.
Ja właśnie wróciłam od lekarza dostałam jakieś antybiotyki.. A takie naleśniki to sama bym zjadła..
Tośka, jak chcesz to ci mogę jakiś hymn pochwalny wypłodzić w wolnej chwili ![]()
Kurcze, słodkości nie lubię, ale naleśniki z truskawkami... mniam ![]()
vinnga jesteś pierwszą osobą którą znam co nie lubi słodkości. ![]()
Tośka wspaniała jest i mądra
mądrzejsza nawet od wielbłąda,
wielki jej rozum, uroda, cnota
nikt jej nie powie, że jest niemota ![]()
To tak na poczekaniu między telefonami od klientów ![]()
nieźle. ![]()
Czy u was też wyskakuje jakiś error jak chcecie wejść na jakiś temat?????
![]()
vinnga jesteś pierwszą osobą którą znam co nie lubi słodkości.
A bo ja takie dziwo jestem
I nie tylko w kwestii słodkości
Ale wiesz jak fajnie patrzeć na koleżanki, które jęczą, że chce im się czekoladki albo batonika a ja mogę udawać silną wolę, że nie dam się skusić ![]()
Chciałabym...
Vinnga marnujesz się. Nie chcesz jakiejś książki napisać /niczym Mickiewicz?/
Pomiędzy telefonami?
Tosiu my jesteśmy z Ciebie dobrze. Ten kto to powiedział chyba po prostu jest zazdrosny.
No chyba, że tak.
Hehe z jednej strony fajna sprawa, bo ja bez słodkich rzeczy żyć nie mogę a jak nie ma ich pod ręką to jest dla mnie tragedia. ![]()
No ładnie
fajnie się Was czytało
Emm Twoj atavar juz sie wyświetla ![]()
Beata widzę że odkryłaś przed nami kolejny talent
Co do dziwolągów- każdy co tu pisze po części nim jest - czyż nie
![]()
Strony Poprzednia 1 … 205 206 207 208 209 … 470 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024