Nauczona. ![]()
Martuś ja tęskniłam
Hej Emm co u Ciebie ?
Martyko widziałam w tv...
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)
Strony Poprzednia 1 … 201 202 203 204 205 … 470 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nauczona. ![]()
Martuś ja tęskniłam
Hej Emm co u Ciebie ?
Martyko widziałam w tv...
Na razie nie wybieram się tam, ale gdy zajdzie taka potrzeba mam się tam zgłosić i w wszystkim mi doradzi
Bardzo pozytywna osóbka ta pani psycholog ![]()
Dzięki Marzenko
Ja też za Wami tęskniłam, zaglądałam tutaj codziennie, ale nie miałam dość czasu aby zostać na dłużej ;(
Karola, a na co się tak uczyłaś?
ciuszki poprasowane ?
Karolka gratuluje chemi :*
U mnie nic ciekawego..
Hehe Martus przeciez to normalne - musisz sie osłuchac a co do słówek mozesz oglądac z zeszytem - nie czaisz przerywasz zapisujesz- po seansie szukasz słówek.
To nie głupi pomysł, muszę tak spróbować... jeszcze raz obejrze ten film i bede robic w ten sposób ![]()
Dziękuję ![]()
Uczyłam się z geografii, historii, niemieckiego i angielskiego...
Ciuszki poprasowane ![]()
![]()
Karola, to z tych przedmiotów to masz wszystko w jeden dzień? Czyli jutro?
Tak... Niestety... I akurat na tych czterech lekcjach jutro jestem... Bo później zwalniam się na kontrol do lekarza.
Hej gdzie się wszyscy podziali?
karola, a co ci dolega
Chorusek z Ciebie ![]()
Ala sorry że tak poszłam, ale mama chciała pogadać ![]()
Co do tego jak się czuję, no to nie uważam siebie za pokrzywdzoną przez los, tak się stało a nie inaczej i tyle.
W swoim życiu nie odnosiłam tylko porażek ![]()
Nie wyszło mi w jednej dziedzinie trudno, może to i lepiej.
Może to właśnie tak miało być, że mi te młodzieńcze miłości nie są pisane.
Może jeszcze nie dorosłam do tego.
To nie jest najważniejsze w życiu, trzeba się cieszyć też czymś innym ![]()
To nie jest najważniejsze w życiu, trzeba się cieszyć też czymś innym
Dobrze powiedziane, nie powinnaś zadręczać sie tym co było. Nie naprawisz już tego co było, możesz jedynie starać się,aby odtąd było lepiej ![]()
Martuś, ze zdrówkiem ogólnie ok, tylko na kontrol ide do kardiologa.. ![]()
Piszecie poznasz wartościowego mężczyznę, ale ja takich poznałam i to dużo.
Każdy z nich jednak miał kogoś i kochał już kogoś, więc zastajemy znajomymi.
Dlatego też wypowiedzi że ja nie mam nic przeciwko współżyciu bez miłości bo tylko takie miałam czego żałuje, na co nie zawsze miałam ochotę, ale czasu nie cofnę nie zmienię tego co było.
Mogę codziennie płakać, albo iść dalej.
Miałam jedno marzenie o miłości nie spełniło się więcej nie mam nie marzę o tym nie planuję.
Chcę się cieszyć życiem.
Mimo że ja nie znałam damsko męskiej miłości, to jednak cieszę się kiedy moim znajomym się układa.
Ala zasugerowała że nie okazywano mi uczucia, okazywano, przynajmniej ja tak myślę, jednak to zawsze było tak że rodzice się cieszyli kiedy ich dziecko okazywało się najlepszą uczennicą w szkole.
Może i nie trochę skrzywdzili nie chcieli żebym tak jak moja była przyjaciółka poznała chłopców i zaczęła ćpać w 5 klasie, więc trzymali mnie przy sobie, kiedy koleżanki chodziły "na chłopców" ja chodziłam z mamą na zakupy pomagałam w domu.
Później przestałam to robić okres buntu.
A teraz to z nimi już nie mieszkam. Miesiąc temu byłam pierwszy raz w swoim życiu w jakims klubie a mam 21 lat ![]()
Martyno, ale czy każdy wartościowy facet, który akurat pojawi się w twoim poblizu, "zawsze" musi być zajęty? Wydaje mi się, że masz na to swoją ścisłą teorię i się tego trzymasz. A po co? Myśląc w ten sposób jeszcze bardziej się zadręczasz.
Dobry wieczór ![]()
Mam nadzieję że nie zawsze tak będzie ![]()
Jednak do tej pory tak było ![]()
Na ten temat nie mam teorii ![]()
Widzę pozytywne rzeczy tak jak to, że mogę sobie teraz poklikać z Wami ![]()
Witaj Ewelinko ? Dobrze pamiętam ? Jesli nie, to prosze popraw mnie i wybacz, ale ostatnio trochę nowych osób pojawiło się w kafejce i czasem to już człowiek się sam gubi z imionami ![]()
Dobrze Karolinko pamiętasz
Gratuluję wszystkich zaliczeń ![]()
Dziękuję. ![]()
Ja zmykam dziewczyny więc życzę wam dobrej nocki. ![]()
Dobranoc ![]()
Proszę i dziękuje
Dobranoc Karolinko
Słodkich snów.
Ludziki kochane,niestety jestem zmuszona od dzis rzadziej zagladac na forum. Wiec pisze,aby nikt sie nie zastanawial gdzie sie podzilalam. Bede zagladac jak czas pozwoli.
Do zobaczenia :******
Witaj Ewelino
Miło cię poznać ![]()
Dobranoc Wszystkim ;*
Marzenko nie załamuj mnie ![]()
Ludziki kochane,niestety jestem zmuszona od dzis rzadziej zagladac na forum. Wiec pisze,aby nikt sie nie zastanawial gdzie sie podzilalam. Bede zagladac jak czas pozwoli.
Do zobaczenia :******
Witaj
Życzę Ci, jak najwięcej wolnego czasu abyś do Nas nie tylko zaglądała ale również pisała ![]()
Witaj Ewelino
Miło cię poznać
Dobranoc Wszystkim ;*
Witaj, mi również miło
Dobranoc
Słodkich snów.
ooo widzę że nie śpicie. Witam!
Dziewczyny potrzebuję Waszej rady... zalożyłam temat- zaglądnijcie w wolnej chwili.
Witaj
Ewelina, miło mi
Podejrzewając partnera o niewierność, czy choćby jakieś potworne flirty unieszczęśliwiasz samą siebie i jego. Jego ? bo ujawniasz przykry brak zaufania. Sama zaś skazujesz się na życie w piekle podejrzeń i stajesz się ofiarą własnej głupoty.Zazdrość ma tę dziwaczną cechę, że funkcjonuje w kompletnym oderwaniu od realiów, to znaczy, że niewierny partner najczęściej znajduje się poza podejrzeniami i odwrotnie ? jeśli zwiążemy się z kimś rozpaczliwie uczciwym w monogamii, błyskawicznie zaczniemy podejrzewać go o romanse ze wszystkimi, łącznie ze stróżem, panią w przedszkolu, itp. W zazdrości widzę wyłącznie siłę niszczącą, coś co zżera od środka niczego w zamian nie oferując. Nie można partnera zamknąć w złotej klatce, i mieć go wyłącznie tylko dla siebie. Nigdy nie dostaniemy "prawa własności" jeśli tworzymy związek. Jaki jest sens bycia z kimś jeśli cały związek jest zdominowany zazdrością? Milość nie polega na ciągłej nieustannej walce. Jeśli naprawdę Cię kocha, warto mu zaufać. Jeśli jego relacje z koleżankami będą coraz czulsze - zwróć mu delikatnie uwagę, że tym postępowaniem Cię rani. Jak będzie kontynuuował, bądź bardziej stanowcza.
Każdy powinien znać granice.
Poza tym, niektórzy są tak bezczelni, że nawet jak flirtują z kimś otwarcie, nigdy się do tego nie przyznają.
Dobranoc. Życzę, przyjemnej nocy.
Dzień dobry wszystkim. ![]()
Miłego dnia życzę i wysyłam promyki słoneczka ode mnie. ![]()
Witajcie
Kogo ja widze ..Melisa zajrzala do nas,jak milo
Zycze Wam przyjemnego dnia
Ogladalam zdjecia z Krakowa....Boze ale zalane
Straszne.
Witam r?wnież wszystkich ![]()
Nawet nie wiecie jak mi się nie chce w tej robocie cholernej...
A jak myślicie..Czy sąd mnie zrozumie że miałem powody by zabić kierownika?
witam
u mnie nawet nie pada
w miare cieplo
pojazd sie laduje wyrusze w droge
kawusia czestuje i grzeskami
na zdrowie
![]()
Cześć ![]()
Lekko zmaltretowana po wczorajszej wycieczce witam wszystkich ![]()
Nie chce mi się pracować, ale to nic nowego...
Czesc moi kochani...
Własnie,musze obejrzec Krakow...w Niemczech az dudni w wiadomosciach o tej powodzi...:(
Paweł,
mysle ze jednego do roku mozna ubic,albo puscic na tarło... ![]()
Miłego Dnia ![]()
hehe ale jak się rozpędzę to z 10ran kł?tych będzie ![]()
Beata powsinogo ,a ciebie gdzie nosi?
Pawełku - nie nosi tylko pracuję. A pracę pilota wycieczek to ja lubię i to bardzo
Lubię ten specyficzny stresik, adrenalinkę i poczucie władzy ![]()
O Vinga fajny job,a jestes pilotem wycieczek po kraju ,czy gdzies dalej?
He he Paweł,no dzisiaj nic nie wymyslisz,zadnej zemsty,ale jutro ho ho!!!!
Ide pomaszerowac,bo mi opona rosnie naookoło brzucha....hiii:P
I odwiedze mojego ulubionego konika Paco...Ciał Ciał..
Cześć wszystkim
Wreszcie jakiś dzień bez deszczu. Oby tak do weekendu, który już........jutro!
Beata pamiętam, że w czasach szkolnych różnych się spotykało pilotów wycieczek. Niektórzy mieli ogromną wiedzę i dar opowiadania, ale zdarzali się też tacy co pomylili zawód ![]()
Coco - wycieczki szkolne po kraju. Taka mieszanka pilota i przewodnika przy okazji.
Na zagranicę się nie piszę, bo ja patriotka jestem i tylko po polsku mówię
Zresztą nie lubię długo w autokarze siedzieć.
Miłego dnia! ![]()
Jak wam mija dzionek ? U mnie bardzo słonecznie i ciepło, chyba burza będzie wieczorem.
Zaczynam się już pakować. Więc będę zaglądała tak z doskoku. ![]()
Czesc ![]()
Miłego wieczorku ![]()
![]()
O Bianka ![]()
Cóż to za zmiana sytuacji, że popołudniem zaglądasz?
Olę w szafie zamknęłaś czy co?
Karola - miłej wycieczki
Zostaw parę rzeczy w domku - wszystkie ci się nie przydadzą ![]()
O i Tosik jest
No co ty, ja dzieci nie stresuję
Zresztą rozwydrzoną warszawską młodzież i przedmłodzież trudno czymś zestresować
Tym razem bardzo fajna grupa się trafiła. Nawet czasem słuchali co mam do powiedzenia. I, na moje nieszczęście, zadawali pytania. Na które nie znałam odpowiedzi czasem. Na przykład (przy wywodzie na temat wąwozów lessowych) - "a jaki tu jest największy wąwóz?" "a ile ma długości?". Musiałam się nieźle nagimnastykować, żeby wyjść z tego z twarzą ![]()
Rafix - ja zawsze chciałam być pilotem wycieczek, więc chyba jakieś powołanie mam
Aczkolwiek wychowawcą na koloniach też chciałam być i po pierwszym razie uznałam, że jednak powołania nie mam i nigdy nie znajdę
Wiedzę mam sporą ogólną, więc to mnie ratuje. No i dar kombinowania. Do poszczególnych wycieczek nigdy nie mam czasu się przygotować, więc o wiedzy na dany temat trudno mówić. Ale ponieważ w robieniu wrażenia jestem the best, więc panie nauczycielki są zazwyczaj bardzo zadowolone i nawet jedna kiedyś pisemną pochwałę na moją osobę do biura wysłała ![]()
Witam ![]()
Karola, spakowana? Będziemy za Tobą tesknić
Kiedy dokładnie wracasz?
U mnie od ranka słonecznie i ciepło, a teraz zbliża się burza, zaraz wyłączę kompa bo jeszcze mnie strzeli. ![]()
Napiszę później ![]()
Beata jestem tu i troche czytam na necie, bo Ole tatuś uspał
i teraz śpi.
Dzis Olka ma gorszy dzien, bo nie wiem czy bolą ja uszy, czy t przez zęby.
No ale pogoda sie u mnie wyrabia, i jak Olka mi sie nie rozlozy to pewnie jutro bedziemy na dworze do pózna ![]()
Przez to siedzenie w domu czuje sie taka zmęczonaaaaaaaaaaa ![]()
Hehe Beatko napewno coś zostawie w domu. ![]()
Spakowana.
Wracam 30 maja w nocy więc na forum pewnie pojawię się 31. ![]()
Wystarczy, że człowiek jednego posta w innym temacie napisze, a tu już pustki...
Bianko, zęby? Toż jej już chyba wszystkie wyrosły a popsuć się nie zdążyły? Jak uszy to przechlapane masz...
Ja też zbieram się do pakowania. Jutro po pracy jedziemy na weekendowe szkolenie. Z działań w zespole
Już się cieszę - będzie rywalizacja!!
Witam wieczorowa pora,a na konia sie pogniewałam bo mnie ugryzł.... ![]()

Witam
Paweł, zawsze możesz powiedzieć, że działałeś w obronie koniecznej przed bezprawnym zamachem ze strony kierownika
Czyli, czyn Twój nie wypełnia przesłanek przedmiotowych przestępstwa, co skutkuje uniewinnieniem
Vinnga, gratuluję cierpliwości oraz twórczego umysłu
Mój Chrześniak (pięć lat) straszna Mądrala, zadaje mnóstwo pytań. Zawsze staram się dać wyczerpującą odpowiedź, aby nie męczył kolejnymi
Czasem mówi: Ciocia, jaki ja jestem szczęśliwy, że Nasze Panie w przedszkolu tyle nie mówią
Tosia, a czego Ty się tak cały czas uczysz? Wyjdź - polataj troszkę
U mnie świeci słoneczko, oby tak dalej.
Grażynko, a to co? Kurvenstrasse buuhaha
U mnie niedawno burza była, lubię pioruny ![]()
Grażynko, a to co? Kurvenstrasse buuhaha
U mnie niedawno burza była, lubię pioruny
To nic wulgarnego,to nazwa Niemieckiej ulicy,i dla nich ma inne znaczenie.....
Ale mi sie teskni do domu,Matko Jedyna nie wyrabiam.....Pozdrawiam
Wiem grażynko, tylko dla nas Polaków wydaje się być bardzo zabawne ![]()
Hehe no zabawna nazwa tej ulicy.
Mieliśmy coś takiego związanego z tym słowem w podstawówce na j.niemieckim i cała klasa chichotała z tego słowa. ![]()
Hm, ja juz dziś się tutaj nie pojawię
Dobranoc.
Karola udanej podróży. 3maj się cieplutko ![]()
Dziewczyny mam do Was prośbę, jakiś czas temu dwójka młodych ludzi założyła portal Marzycielska Poczta, akcja polega na wysyłaniu listów i kartek do chorych dzieci...zajrzyjcie na stronę www.marzycielskapoczta.pl może, któraś z Was zechce sprawić całą masę radości karteczką z Francji tym dzieciom. Z doświadczenia wiem ile to dla nich znaczy bo mój synek Kubuś jest jednym z marzycieli ![]()
Na mnie też już czas bo jutro o 8:00 muszę wstać. ![]()
Dziękuję Elnett będę tęskniła za Wami wszystkimi. :*
Cześć ![]()
Idziesz jaka szkoda ![]()
Kochana London trzymaj sie przewodnika..obys nam nie zgineła,i szczesliwie wrociła...
Zycze Ci wspaniałych przezyc,no i goracych....troszke zaszalej i Zrob jakas fotke ...
<<Do usłyszenia>>
Witam
![]()
Paweł, zawsze możesz powiedzieć, że działałeś w obronie koniecznej przed bezprawnym zamachem ze strony kierownika
Czyli, czyn Twój nie wypełnia przesłanek przedmiotowych przestępstwa, co skutkuje uniewinnieniem
No dobra..Z 10 ran kłutych i 5 szarpanych może jakoś się wymigam..Ale Jak wytłumaczę że gość miał krtań odgryzioną??
A w ogóle co tu tak pusto?
Nie wiem tak jakoś pusto ![]()
OOOO Martynka Co u ciebie? Żyjesz ty czy nie żyjesz?
Ona3003 napisał/a:Witam
![]()
No dobra..Z 10 ran kłutych i 5 szarpanych może jakoś się wymigam..Ale Jak wytłumaczę że gość miał krtań odgryzioną??
A w ogóle co tu tak pusto?
Haa,no >bo go ktos wytrzebił>>
Mysle ze bedziesz troche samotny,pusto w tym domu..
DOBRANOCCCCCC
Strony Poprzednia 1 … 201 202 203 204 205 … 470 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024