Netkafejka dla Przyjaciół ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Strony Poprzednia 1 … 198 199 200 201 202 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12,936 do 13,000 z 30,541 ]

12,936

Odp: Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Cześć Pawełku. My dawno nie gadu bo obie strony zajęte ostatnimi czasy:)

Teoretycznie, bo sobie zaległości w czytaniu innych wątków nadrabiam smile

Ale dla ciebie mogę być i praktycznie smile

Zobacz podobne tematy :

12,937

oo miło mi wink
co tam u ciebie? Jak mały się czuje?

12,938

Mały? Masz na myśli moje dziecko płci żeńskiej? Jeśli tak, to czuje się dobrze. I okrutnie mnie dzisiaj w zoo wymęczyła smile

12,939

ooo Żeńskiej? A byłem pewien że chłopczyka widziałem na NK..Hmmm

12,940

A to miałbyś wielki talent, gdybyś 2-letnim dzieciom płeć rozróżniać umiał na zdjęciach bezbłędnie smile Ale na tej fotce na trawie zdecydowanie już jest dziewczyną smile

Gdzie twoja baba, że o tej porze przy kompie siedzisz?

12,941 Ostatnio edytowany przez Paweł-1979 (2010-05-16 01:18:24)

nie.. Chodzi mi to z tym piwem..Że się wdał w ojca czy cuś...No nic tak czy siak gafa na całej lini.. sad
Baba śpi..Ja tylko nocny Marek ..Jutro wolne..
No nic..Azymut sypialnia..

" No bo co z tego, że paskuda, skoro coś w sobie ma? " hmmm Beatko..Jakieś dziwne kompleksy?
Masz bardzo dużo w sobie a na urodę nie jeden by zawył wink Dobranoc...

12,942 Ostatnio edytowany przez vinnga (2010-05-16 01:21:16)

Aaa - blisko. Dziewczynka i wdała się w mamusię smile

Ja też jutro wolne i nawet miałam założenie, że się w końcu wyśpię smile Jak zwykle założenia są po to, żeby je modyfikować smile

Nie mam kompleksów, Pawełku... Mam za to lustro smile Generalnie się z nim przyjaźnię, ale czasem szczerze rozmawiamy smile

Dobranoc.

12,943 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 09:30:17)

smile

12,944

Pierwsza pierwsza~~~~~~Witam Ludziki~~~~~~~~~

Miłego Niedzielnego Dzionka!
Antosia gdzie uciekasz ????

12,945 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-05-16 08:10:22)

Druga,druga... big_smile

Antosia jak to na kilka dni ???  sad  Gdzie?

Hmm..niedziela dzis..nie czuje jej hmm Zaraz do pracy wychodze...

Pozdrawiam wszystkich Kochani :***

PS>Pioseneczka dla was smile   http://www.youtube.com/watch?v=7beP1eIe … re=related

12,946 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-05-16 09:41:21)

Witam wszystkich smile

vinnga napisał/a:

Ale co ja zrobię, że spanie uważam za marnowanie czasu? sad

Witaj w klubie Beata. big_smile Z tym, że ja uważam, że spanie do późna to marnowanie czasu. big_smile Zazwyczaj wstaje wcześnie, choć nie powiem, że pospać sobie nie lubię. wink

Ema dziękujemy za pioseneczke ! Aż tak miło z rana sobie coś posłuchać. smile

Miałam dziś jechać do ciotki nad morze, ale pogoda nie dopisuje, więc jadę z mamuśką na miasto połazić po sklepach. Miłego dnia wszystkim życzę. smile:*********

12,947

Hejka smile

Ciesze sie Karola,ze ci sie spodobalo smile W niedziele sa sklepy otwarte u ciebie ??  smile 

Jaka tu cisza !!  sad                    Znalazalm przypadkiem smile >>>>  http://www.youtube.com/watch?v=ikBg4BDg … re=related

12,948

Są otwarte. smile A u Ciebie zapewne inaczej skoro pytasz, hm ? smile

12,949

Hej Wszystkim wink Pustki widzę tutaj ;(
Koniec weekendu to dla mnie najgorszy czas... od jutra zakuwka calutki tydzień. Nauczyciele zwariowali !!! protestuje..."dość nauki"
Weekend spedziłam u Mego R* dziś byliśmy na zakupach, które oczywiście się udały kupiłam sobie ślicznie 2 bluzki, niebieska koszule. Chciałam upolować sobie ciekawe balerinki, ale nic nie znalazlam w swoim guście. Muszę jeszcze poszukać... A popołudniu imprezka u mojego teścia, miał imieniny wink

Co słychać u Was Kochani, stęskiniłam sie za wami przez te dwa dni, a co to bedzie jak nie będę mogła spędzić czasu przed kompem przez najbliższy tydzień( muszę pracować na ostatnie ocenki tongue), chyba nie wytrzymię i będę zaglądać wieczorkiem wink

Dobranoc wszystkim :* Lecę powtórzyć na prawo smile

12,950

Ema napisał/a:

Hejka smile

Ciesze sie Karola,ze ci sie spodobalo smile W niedziele sa sklepy otwarte u ciebie ??  smile 

Jaka tu cisza !!  sad                    Znalazalm przypadkiem smile >>>>  http://www.youtube.com/watch?v=ikBg4BDg … re=related

Hmm, a ja dodam - http://www.youtube.com/watch?v=1zo2YGKO … re=channel

12,951

Martuś, ja też ten tydzień mam masakryczny. Jutro- geografia (praca klasowa), wtorek-chemia (kartkówka), środa-biologia (kartkówka), chemia (kartkówka), czwartek- angielski (kartkówka), historia (praca klasowa)... Tyle zakuwania !

Junior uspokajający ten utworek. wink

12,952

Dobranoc. smile

12,953

Ojej, nie rozpychajcie się tak bo nie ma gdzie się ruszyć...

Czy już mogę zamiatać, czy ok 4 rano wejdzie jakaś Tosia lub inna Ema i nabrudzi?

Wysypiacie się przed poniedziałkiem???

12,954

Juniorze...spokojna ladna muzyczka smile

Karola ale masz mlyn !!  yikes

Vinnga..Wchodze,mysle powiem dobranoc a tu co ? Jakies narzekanie na mnie tongue lol  No niech bedzie ,juz pozamiatam po sobie  smile

Czy sie wysypiamy przed poniedzialkiem ?  Dla poniedzialku nie warto sie wczesnie klasc spac smile Wtorek,sroda ok..ale poniedzialek ? tongue

Dobranoc :***

12,955 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-05-17 08:07:12)

http://liczniki.org/gif/D/z/DzienF20dobryF20-00ccccffffff272-3-0-2-orange008.gif  smile

Karola powodzenia z Geografia smile 

Mamy kolejny poniedzialek..trzeba go jakos przezyc tongue W pracy znowu harowka...nie da rady sie poobijac hmm

Zycze slonecznego Dnia Wszystkim Ludzikom  smile :***

12,956

Dzień dobry smile

Muszę przyznać, że nawet ja mam dość tego, co się dzieje za oknem. Dzień, dwa deszczowej pogody wprowadza taki fajny, refleksyjny nastój, ale kolejny dzionek, gdzie mokro i zimno - fuj!

I do tego poniedziałek - wszystkie zaległości wypędzone z sumienia na weekend dzisiaj znowu do mnie przylazły i się nabijają, że ja taka nieogarnięta i ich tyle nagromadziłam sad

12,957 Ostatnio edytowany przez coco59 (2010-05-17 16:16:07)

Dzien Dobry
Wkleje mniejszego,ale wieczorem ,teraz ide pobiegac...>moze szybszy marsz>haha
Miłego Dzionka!!

12,958

Witajcie Ludki smile
Carol mam nadzieje ze z gegrą poradziłas sobie spiewajaco!
Junior powiesz coś w końcu o sobie czy nie  yikes
Elnett za Ciebie również 3mam kciuki!
Kotku nie fustruj się - podobno do końca mies. ma kapać z chmurek.. hmm
Życzę Wam miłego popołudnia róbcie to na co macie ochotę/ to co musicie ale z przekonaniem wink
buziaczki smile pa.

12,959

Alu, jak mam się nie frustrować, jeśli mi ciągle coś futerko moczy? Ja upałów nie lubię, ale takie cuś jak za oknem to zdecydowanie przegięcie.

Robię to co muszę, robię z przekonaniem, tylko za dużo tego sad I jeszcze mi się przypomniało, że w środę mam wycieczkę do Kazimierza... Miało być odstresowanko, a to tylko dodatkowo atmosferę zagęszcza, bo nie mam czasu na wyrwanie dnia z pracowego grafiku sad sad sad

Co do Juniora - Alu, rusz główką i będziesz wiedziała o nim sporo smile

Coco - wiem, że koniki są duże, ale Twoje są aż za duże i sie nie chcą otwierać. 5 minut czekam i tylko uszy widać...

12,960

Kotku ja zdaję sobie sprawę z tego co Ty sugerujesz (Dżunior) tongue haha
a Grażka wystarczy jak je zmniejszy- nic trudnego 
A ta wycieczka to służbowa ?

12,961 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-05-17 16:41:50)

Hej wszystkim smile

Ema dzięki, wiem że napisałam dobrze z gegry a co dostanę to się okaże w czwartek. lol

A ja sobie popiorę ciuszki na wycieczkę, bo dziś mi się przypomniało lol

Miłego wieczoru !

12,962

Hej Wszystkim!
Jakimś cudem wyrobilam się nieco wczesniej i postanowiłam tutaj zajrzeć. Mam kilka nowinek.
Jutro na 8.00 mam być w poradni. Jakoś dziwnie się czuje, nigdy tam nie byłam i nie mam pojecia jak bedzie wygladać rozmowa z pania psycholog. Może ktoś mi coś poradzi, jesli miał tego typu doświadczenia?

Alu, Wisienko, opowiadałam ci w zeszłym tygodniu o tym konkursie szkolnym, nie widziałam się na nim , jak pamietasz zresztą, owszem był w miarę... ale nie spodziewałam się, że coś zajmę wink Znalazłam się na 3 miejscu tongue Jak na razie dostane ocenę, ale czy jakieś nagrody to nie mam pojęcia wink

Carola, no ładną masz zakuwkę w tym tygodniu ;P Przypomnij mi kochana, na tę wycieczkę, kiedy wyruszacie? Życzę wam ładnej pogody, nie takiej jak u nas. U mnie leje jak z cebra...

12,963

W ten piątek wyjeżdżamy. smile W sobotę pod wieczór powinniśmy być na miejscu. Już bym chciała czwartek i pakować się. tongue

A u mnie pogoda dziś ładna, Emcia chyba przesłała promyczki słońca do mnie. tongue

12,964

Czesc London!
Gdzie ty wyjezdzasz, pochwal sie...

12,965

Witajcie smile

12,966

Witaj Marzenko smile
Czemu ten Twój post taki nie w twoim stylu?

12,967

Nie w moim stylu ? He he..a bo nic ciekawego do napisania nie mam ....zreszta kiedy mialam?

Net mi muli..3 razy tu probowalam sie dostac,aby przeczytac co napisalas smile

12,968

Czesc dziewczyny  smile

U mnie dzis nie padało, ale rzeki strasznie wylały, właśnie wróciłam ze spacerku bo byłam zobaczyć efekty nocnej ulewy..
No oczywiscie piwnice zalało, ale jeszcze nie jest tak tragicznie..

12,969

U mnie cały czas pada ;(

12,970 Ostatnio edytowany przez coco59 (2010-05-17 20:39:39)

Czesc Emcia....Elnnet i Bianka...
http://www.youtube.com/watch?v=vVTPZB4D … re=related

12,971

A u mnie słoneczko. smile

Grażynko na Lazurowe Wybrzeże (pogranicze Francji/Włoch) wybywam. smile

12,972

Carola, jak masz dobrze. Pozazdrościć wink

Grażynko, dzięki wink jezu.. jak ja za konikami tęsknie. Coś czuję, że w wakacje uzbieram sobie troszkę forsy i wybiorę sie kilkanascie razy do stadniny, tak dawno nie byłam...

12,973

Dobranoc wszystkim i lepszej pogody wam życzę wink <wysyłam promyczki z zachodniopomorskiego>

12,974 Ostatnio edytowany przez ultrafiolet (2010-05-17 22:30:42)

Witam ludzików, których zdążyłem poznać smile

4 dni, to zbyt długa nieobecność, by to w szybkim tempie nadrobić. Czytania dużo, czasu mało. Nie wiadomo co ruszyć najpierw wink.

Ala - "Adamowi życzę udanego wyjazdu- pogody tej z natury i z serc". Dzięki. Pogoda była, bo zawsze jest smile. Wszystko przerobiliśmy, słońce i ciepło. Kilka burz. I pochmurną pogodę. Ogólnie zmoczyło Nas tylko raz. A i z serca pogoda udała się smile. Było naprawdę spoko, nazbieraliśmy trochę bursztynu, bo fale były duże smile. Byliśmy też w obozie w Sztutowie. Przerażające. Cieszmy się tak naprawdę wolnym życiem.

Vinnga - "Druga, druga!", a to w Twoim stylu? wink. I Ciebie pogoda jest w stanie ruszyć? Niemożliwe tongue:). Mnie jakoś jeszcze nie ruszyło smile.

Poznam się może z Martyną, bo jakoś nie miałem okazji. Hejka smile. Chociaż tutaj jakoś się mijamy. Trochę postów Twoich przeczytałem smile.
Warto czasami wyjść poza kanony swoich autorytetów. Gdy posłuchamy innych tzw. naszych nie autorytetów, dopiero z perspektywy długiego okresu okazuje się, że te nasze autorytety to nie były nasze wartości, których w życiu szukaliśmy, tylko do naszego większego szczęścia ruszył nas krok innych. Warto wsłuchać się w głosy ludzi forum tego, a i nie tylko wink.

12,975 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-05-18 01:24:05)

Witam pozna pora. Ale sie u mnie znajoma zasiedziala...nie mialam szansy z wami pogadac sad <wielki smutek>

i na spikerie za pozno dotarlam sad

Czesc Ultrafiolet po przerwie.

Zycie jest okrutne.

Dobranoc.

12,976

Ha ! Pierwsza ! lol

Miłego dnia. tongue :********

12,977

Dzien dobry kochani smile

Wtorek....kolejny dzien w pracy .  Nie wyspalam sie dzisiaj wcale.Mam nadzieje,ze szybko skoncze prace. smile

Na dworze przyswieca sloneczko niesmialo i pachnie skoszona trawa,dwie wrony walcza pod moim oknem o kawalek chleba...moze powinnam rzucic im drugi ?  smile

Nic mi sie nie chce... hmm <wielki len>   Pozdrawiam i milego dnia zycze .

12,978 Ostatnio edytowany przez ultrafiolet (2010-05-18 09:31:03)

Hejka.

Ema napisał/a:

Zycie jest okrutne.

A co lub kto Cię pokierował do takiego stwierdzenia? Chyba nie to, że nikogo nie było. Chociaż to stwierdzenie tutaj by było może nawet pasujące wink.

Ja się nie zgadzam z tym w obrazie większego wydźwięku tego sformułowania. Jest mnóstwo pozytywnych aspektów życia smile.

12,979

Witajcie smile

Zyczę Wam dobrego humorku, bo mój przystosował sie do pogody, ani zły, ani dobry.. hymm.. smile

Znowu pada.

12,980

Cześć ludki...
Nastrój smętny...
Zapracowana nieziemsko...
Dziecko zasmarkane...
Muszę się przygotować do wycieczki....
Wszystko pe....

12,981

Cześć ludki... - hej smile
Nastrój smętny... - ojej, czyzby jakas odmiana wink. Slonce jest tylko bawi sie w chowanego i jeszcze nikt go nie znalazl. Troche wytrwalosci wink.
Zapracowana nieziemsko... - troche pracy nikomu jeszcze nie zaszkodzilo smile
Dziecko zasmarkane... - to pewnie tylko chwilowe, musi sie wychorowac, by potem byc tak silna jak Ty smile
Muszę się przygotować do wycieczki... - to lekka przesada jak na Ciebie smile
Wszystko pe... - nic w zyciu nie jest pe. Prosze o kolejne przyklady wink

12,982

Łał big_smile Adam, czytając Ciebie wyczuwam pełny optymizm w takim smętnym dniu smile

12,983

Słońce bawi się w chowanego.... - nie będę go szukać, nie lubię zadań, które nie dają się wygrać w pierwszym podejściu...
Trochę pracy nikomu nie zaszkodziło.... - trochę nie, ale ja mam jej w wymiarze jak przytaczani przez ciebie więźniowie w Sztutowie. Może nikt mi nie każe wykopywać dołka i zakopywać go z powrotem, ale presja psychiczna jest za duża a rzeczy na "na wczoraj" też za dużo...
Chwilowe zasmarkanie... - długa ta chwila i strasznie często powtarzająca się....
Przygotowanie do wycieczki nie jest przesadą... - nie lubię wychodzić na idiotkę, zwłaszcza jak mi się trafią bachorki z mądrej szkoły. A V klasa podstawówki potrafi przewodnikowi niewiedzę udowodnić, oj potrafi...
Czasami w życiu wszystko jest pe....

12,984

Dasz rade ze wszystkim sie uporac. Moze z latwoscia to nie przyjdzie, ale ile bedzie satysfakcji jak przetrwasz ta presje psychiczna.
Kazdy ma swoja prace, inaczej wszyscy by tutaj caly czas byli wink

Czas zwolac sped na poszukiwania slonca w rejonach gdzie juz go dlugo nie ma wink.

12,985 Ostatnio edytowany przez vinnga (2010-05-18 11:24:44)

Jaka satysfakcja? Normalka. Przecież to oczywiste, że przetrwam, bo co mam zrobić innego? Iść się utopić? Brrr, zimna woda w Wiśle. Poza tym ciężko się topić, kiedy się umie pływać...

Witaj Bianuś smile
Papa, Bianuś smile

A teraz będę pracować...

12,986

Witajcie moi drodzy u mnie przerwa w dostawie wody z nieba, wiec chwilowo jest dobrze. Moje biedne kości w taka pogodę dostają świra, najgorzej na dłoniach i pisać ciężko.Pozdrawiam ciepło i buziaczki.

12,987

London69 napisał/a:

A u mnie słoneczko. smile

Grażynko na Lazurowe Wybrzeże (pogranicze Francji/Włoch) wybywam. smile

Zabierz mnie ze soba,obiecuje bede grzeczna....życze wspaniałych przeżyc,pogody pieknej......
Baw sie dobrze kochana Pozdrawiam....

12,988

Witam wszystkich,mało nastrojonych..to skutek pogody....

Miłego Dnia!
Koniki Zimnokrwiste...aj jakie piekne....I pieknie kosztuja?????????
http://www.youtube.com/watch?v=ovhppqSM … re=related

12,989

witam popoludniem
na szczescie nie pada wieje i pochmurno
sad sad sad
kocurek tez ma dosc tej pogody
placze ni slonka ni braci na podworku
rozyczko wiem co znaczy bol palcow
ja to  tez przerabialam
artro stop plus mi pomogl szybko przyniosl ulge
a teraz biore glukozamine wapno i nie czuje lamania w kosciach
nawet obojczyki sie uspokoily i nie smaruje ziajka diclo
a TY co bierzesz? zycze zdrowka

12,990

Witajcie. smile ja tylko na chwilę, bo muszę niedługo lecieć do koników. Dzisiaj w stajni pomoże mi mój M. smile Jestem tak chora, że ledwo do szkoły dzisiaj wstałam..

12,991

Natalko współczuje , chyba grypsko znów łazi po kraju mój ojciec tez ciągle kicha...Lenka ja właśnie biorę od kręgosłupa ale nic w stylu artrostopu, a myślałam coby sobie kupić , boli jak sztylet w stawach palców.

Lenka wyśle ci coś na e-mail sprawdź w wolnej chwili ok.

12,992

tak rozyczko

dzieki

12,993 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-05-18 18:06:46)

Witajcie smile

Grażynko z chęcią bym Ciebie zabrała i was wszystkich gdyby to było możliwe. smile

A mi się moja kość ogonowa daje we znaki... Zawsze tak mam po podrózy na stojąco w autobusie... Ale niektóre osoby bardziej potrzebują siedzieć niż ja. wink Młoda dupka ze mnie więc dam sobie radę lol

12,994

Ultrafiolet do stwierdzenia ze zycie jest okrutne,przekonalo mnie samo zycie.Pewnie ze jest mnostwo przyjemnych aspektow zycia.Ale aby nie bylo za rozowo..troche negatywnych tez musi byc. Kiedys negatywne mnie przywalily,ale sie podnioslam i utrzymuje na powierzchni smile

Beatko..Zabka znowu zasmarkana? sad

Karola,pewnie ze dasz sobie rade smile

12,995

Tak, przyjemne aspekty to gdy się układa. Ale przeważnie występują takie aspekty dość rzadko. Zgodnie z matematyką co poniektórym ciągle, a innym nigdy... Pozdrawiam smile

12,996

Czesc Junior ...masz racje...niestety hmm

No ja nie moge powiedziec,ze mnie szczescie nie spotyka wcale..bo zdrowa jestem..a bez zdrowia nie ma nic !

Sa problemy...ale trzeba z tym zyc.

Co u ciebie?  My sie chyba nie znamy? Marzena jestem milo poznac smile

12,997

O nie zgodzę się. Niektórym czasem się układa, czasem nie. A niektórym okresowo. A niektórym się układa a oni myślą, że się nie układa. Marzenka jest z tych co nawet jak się nie układa to wie o tym, że będzie lepiej.

Emuś, silna baba jesteś. Dasz radę. Jak zwykle zresztą.

12,998 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-05-18 20:05:58)

jedni przyjechali a inni sie pakują pomału..
Carol dasz rade -Dupko wink ( taki zarcik jez. nie obrażaj sie)
Lena twoj e-mail jest widoczny obok nicka wiec mozesz go skasowac
Kotku - masz w takim st. wycwiczony jezorek ze zaden pryszczaty wink nastolatek Ci nie podskoczy smile

12,999

Hmm, po co mówić silna jesteś, jak ktoś tego nie czuje? To wtedy słowa bezsilne..Układa się wtedy gdy ta osoba to czuje, raczej. Bo nikt w głowie i myślach nie siedzi... Ja bym powiedział, jeśli cokolwiek widzisz pozytywnego - bądź.
Ps. ja po prostu R.

13,000 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-05-18 20:05:26)

Junior są ludzie co by wszystko mieli a tego w życiu nie docenia.
Emm dała radę w wielu przeciwnościach losu coby nie jednego pokonały - bedziesz z nami pisał - chciał poznac i dal sie poznac - zobaczysz.

Posty [ 12,936 do 13,000 z 30,541 ]

Strony Poprzednia 1 … 198 199 200 201 202 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024