Cześć Pawełku. My dawno nie gadu bo obie strony zajęte ostatnimi czasy:)
Teoretycznie, bo sobie zaległości w czytaniu innych wątków nadrabiam ![]()
Ale dla ciebie mogę być i praktycznie ![]()
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)
Strony Poprzednia 1 … 198 199 200 201 202 … 470 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Cześć Pawełku. My dawno nie gadu bo obie strony zajęte ostatnimi czasy:)
Teoretycznie, bo sobie zaległości w czytaniu innych wątków nadrabiam ![]()
Ale dla ciebie mogę być i praktycznie ![]()
oo miło mi
co tam u ciebie? Jak mały się czuje?
Mały? Masz na myśli moje dziecko płci żeńskiej? Jeśli tak, to czuje się dobrze. I okrutnie mnie dzisiaj w zoo wymęczyła ![]()
ooo Żeńskiej? A byłem pewien że chłopczyka widziałem na NK..Hmmm
A to miałbyś wielki talent, gdybyś 2-letnim dzieciom płeć rozróżniać umiał na zdjęciach bezbłędnie
Ale na tej fotce na trawie zdecydowanie już jest dziewczyną ![]()
Gdzie twoja baba, że o tej porze przy kompie siedzisz?
nie.. Chodzi mi to z tym piwem..Że się wdał w ojca czy cuś...No nic tak czy siak gafa na całej lini.. ![]()
Baba śpi..Ja tylko nocny Marek ..Jutro wolne..
No nic..Azymut sypialnia..
" No bo co z tego, że paskuda, skoro coś w sobie ma? " hmmm Beatko..Jakieś dziwne kompleksy?
Masz bardzo dużo w sobie a na urodę nie jeden by zawył
Dobranoc...
Aaa - blisko. Dziewczynka i wdała się w mamusię
Ja też jutro wolne i nawet miałam założenie, że się w końcu wyśpię
Jak zwykle założenia są po to, żeby je modyfikować ![]()
Nie mam kompleksów, Pawełku... Mam za to lustro
Generalnie się z nim przyjaźnię, ale czasem szczerze rozmawiamy ![]()
Dobranoc.
![]()
Pierwsza pierwsza~~~~~~Witam Ludziki~~~~~~~~~
Miłego Niedzielnego Dzionka!
Antosia gdzie uciekasz ????
Druga,druga...
Antosia jak to na kilka dni ???
Gdzie?
Hmm..niedziela dzis..nie czuje jej
Zaraz do pracy wychodze...
Pozdrawiam wszystkich Kochani :***
PS>Pioseneczka dla was
http://www.youtube.com/watch?v=7beP1eIe … re=related
Witam wszystkich ![]()
Ale co ja zrobię, że spanie uważam za marnowanie czasu?
Witaj w klubie Beata.
Z tym, że ja uważam, że spanie do późna to marnowanie czasu.
Zazwyczaj wstaje wcześnie, choć nie powiem, że pospać sobie nie lubię. ![]()
Ema dziękujemy za pioseneczke ! Aż tak miło z rana sobie coś posłuchać. ![]()
Miałam dziś jechać do ciotki nad morze, ale pogoda nie dopisuje, więc jadę z mamuśką na miasto połazić po sklepach. Miłego dnia wszystkim życzę.
:*********
Hejka
Ciesze sie Karola,ze ci sie spodobalo
W niedziele sa sklepy otwarte u ciebie ??
Jaka tu cisza !!
Znalazalm przypadkiem
>>>> http://www.youtube.com/watch?v=ikBg4BDg … re=related
Są otwarte.
A u Ciebie zapewne inaczej skoro pytasz, hm ? ![]()
Hej Wszystkim
Pustki widzę tutaj ;(
Koniec weekendu to dla mnie najgorszy czas... od jutra zakuwka calutki tydzień. Nauczyciele zwariowali !!! protestuje..."dość nauki"
Weekend spedziłam u Mego R* dziś byliśmy na zakupach, które oczywiście się udały kupiłam sobie ślicznie 2 bluzki, niebieska koszule. Chciałam upolować sobie ciekawe balerinki, ale nic nie znalazlam w swoim guście. Muszę jeszcze poszukać... A popołudniu imprezka u mojego teścia, miał imieniny ![]()
Co słychać u Was Kochani, stęskiniłam sie za wami przez te dwa dni, a co to bedzie jak nie będę mogła spędzić czasu przed kompem przez najbliższy tydzień( muszę pracować na ostatnie ocenki
), chyba nie wytrzymię i będę zaglądać wieczorkiem ![]()
Dobranoc wszystkim :* Lecę powtórzyć na prawo ![]()
Hejka
![]()
Ciesze sie Karola,ze ci sie spodobalo
W niedziele sa sklepy otwarte u ciebie ??
![]()
Jaka tu cisza !!
Znalazalm przypadkiem
>>>> http://www.youtube.com/watch?v=ikBg4BDg … re=related
Hmm, a ja dodam - http://www.youtube.com/watch?v=1zo2YGKO … re=channel
Martuś, ja też ten tydzień mam masakryczny. Jutro- geografia (praca klasowa), wtorek-chemia (kartkówka), środa-biologia (kartkówka), chemia (kartkówka), czwartek- angielski (kartkówka), historia (praca klasowa)... Tyle zakuwania !
Junior uspokajający ten utworek. ![]()
Dobranoc. ![]()
Ojej, nie rozpychajcie się tak bo nie ma gdzie się ruszyć...
Czy już mogę zamiatać, czy ok 4 rano wejdzie jakaś Tosia lub inna Ema i nabrudzi?
Wysypiacie się przed poniedziałkiem???
Juniorze...spokojna ladna muzyczka
Karola ale masz mlyn !!
Vinnga..Wchodze,mysle powiem dobranoc a tu co ? Jakies narzekanie na mnie
No niech bedzie ,juz pozamiatam po sobie
Czy sie wysypiamy przed poniedzialkiem ? Dla poniedzialku nie warto sie wczesnie klasc spac
Wtorek,sroda ok..ale poniedzialek ?
Dobranoc :***
Dzień dobry ![]()
Muszę przyznać, że nawet ja mam dość tego, co się dzieje za oknem. Dzień, dwa deszczowej pogody wprowadza taki fajny, refleksyjny nastój, ale kolejny dzionek, gdzie mokro i zimno - fuj!
I do tego poniedziałek - wszystkie zaległości wypędzone z sumienia na weekend dzisiaj znowu do mnie przylazły i się nabijają, że ja taka nieogarnięta i ich tyle nagromadziłam ![]()
Dzien Dobry
Wkleje mniejszego,ale wieczorem ,teraz ide pobiegac...>moze szybszy marsz>haha
Miłego Dzionka!!
Witajcie Ludki
Carol mam nadzieje ze z gegrą poradziłas sobie spiewajaco!
Junior powiesz coś w końcu o sobie czy nie ![]()
Elnett za Ciebie również 3mam kciuki!
Kotku nie fustruj się - podobno do końca mies. ma kapać z chmurek.. ![]()
Życzę Wam miłego popołudnia róbcie to na co macie ochotę/ to co musicie ale z przekonaniem
buziaczki
pa.
Alu, jak mam się nie frustrować, jeśli mi ciągle coś futerko moczy? Ja upałów nie lubię, ale takie cuś jak za oknem to zdecydowanie przegięcie.
Robię to co muszę, robię z przekonaniem, tylko za dużo tego
I jeszcze mi się przypomniało, że w środę mam wycieczkę do Kazimierza... Miało być odstresowanko, a to tylko dodatkowo atmosferę zagęszcza, bo nie mam czasu na wyrwanie dnia z pracowego grafiku
![]()
Co do Juniora - Alu, rusz główką i będziesz wiedziała o nim sporo ![]()
Coco - wiem, że koniki są duże, ale Twoje są aż za duże i sie nie chcą otwierać. 5 minut czekam i tylko uszy widać...
Kotku ja zdaję sobie sprawę z tego co Ty sugerujesz (Dżunior)
haha
a Grażka wystarczy jak je zmniejszy- nic trudnego
A ta wycieczka to służbowa ?
Hej wszystkim ![]()
Ema dzięki, wiem że napisałam dobrze z gegry a co dostanę to się okaże w czwartek. ![]()
A ja sobie popiorę ciuszki na wycieczkę, bo dziś mi się przypomniało ![]()
Miłego wieczoru !
Hej Wszystkim!
Jakimś cudem wyrobilam się nieco wczesniej i postanowiłam tutaj zajrzeć. Mam kilka nowinek.
Jutro na 8.00 mam być w poradni. Jakoś dziwnie się czuje, nigdy tam nie byłam i nie mam pojecia jak bedzie wygladać rozmowa z pania psycholog. Może ktoś mi coś poradzi, jesli miał tego typu doświadczenia?
Alu, Wisienko, opowiadałam ci w zeszłym tygodniu o tym konkursie szkolnym, nie widziałam się na nim , jak pamietasz zresztą, owszem był w miarę... ale nie spodziewałam się, że coś zajmę
Znalazłam się na 3 miejscu
Jak na razie dostane ocenę, ale czy jakieś nagrody to nie mam pojęcia ![]()
Carola, no ładną masz zakuwkę w tym tygodniu ;P Przypomnij mi kochana, na tę wycieczkę, kiedy wyruszacie? Życzę wam ładnej pogody, nie takiej jak u nas. U mnie leje jak z cebra...
W ten piątek wyjeżdżamy.
W sobotę pod wieczór powinniśmy być na miejscu. Już bym chciała czwartek i pakować się. ![]()
A u mnie pogoda dziś ładna, Emcia chyba przesłała promyczki słońca do mnie. ![]()
Czesc London!
Gdzie ty wyjezdzasz, pochwal sie...
Witajcie ![]()
Witaj Marzenko ![]()
Czemu ten Twój post taki nie w twoim stylu?
Nie w moim stylu ? He he..a bo nic ciekawego do napisania nie mam ....zreszta kiedy mialam?
Net mi muli..3 razy tu probowalam sie dostac,aby przeczytac co napisalas ![]()
Czesc dziewczyny ![]()
U mnie dzis nie padało, ale rzeki strasznie wylały, właśnie wróciłam ze spacerku bo byłam zobaczyć efekty nocnej ulewy..
No oczywiscie piwnice zalało, ale jeszcze nie jest tak tragicznie..
U mnie cały czas pada ;(
Czesc Emcia....Elnnet i Bianka...
http://www.youtube.com/watch?v=vVTPZB4D … re=related
A u mnie słoneczko. ![]()
Grażynko na Lazurowe Wybrzeże (pogranicze Francji/Włoch) wybywam. ![]()
Carola, jak masz dobrze. Pozazdrościć ![]()
Grażynko, dzięki
jezu.. jak ja za konikami tęsknie. Coś czuję, że w wakacje uzbieram sobie troszkę forsy i wybiorę sie kilkanascie razy do stadniny, tak dawno nie byłam...
Dobranoc wszystkim i lepszej pogody wam życzę
<wysyłam promyczki z zachodniopomorskiego>
Witam ludzików, których zdążyłem poznać ![]()
4 dni, to zbyt długa nieobecność, by to w szybkim tempie nadrobić. Czytania dużo, czasu mało. Nie wiadomo co ruszyć najpierw
.
Ala - "Adamowi życzę udanego wyjazdu- pogody tej z natury i z serc". Dzięki. Pogoda była, bo zawsze jest
. Wszystko przerobiliśmy, słońce i ciepło. Kilka burz. I pochmurną pogodę. Ogólnie zmoczyło Nas tylko raz. A i z serca pogoda udała się
. Było naprawdę spoko, nazbieraliśmy trochę bursztynu, bo fale były duże
. Byliśmy też w obozie w Sztutowie. Przerażające. Cieszmy się tak naprawdę wolnym życiem.
Vinnga - "Druga, druga!", a to w Twoim stylu?
. I Ciebie pogoda jest w stanie ruszyć? Niemożliwe
:). Mnie jakoś jeszcze nie ruszyło
.
Poznam się może z Martyną, bo jakoś nie miałem okazji. Hejka
. Chociaż tutaj jakoś się mijamy. Trochę postów Twoich przeczytałem
.
Warto czasami wyjść poza kanony swoich autorytetów. Gdy posłuchamy innych tzw. naszych nie autorytetów, dopiero z perspektywy długiego okresu okazuje się, że te nasze autorytety to nie były nasze wartości, których w życiu szukaliśmy, tylko do naszego większego szczęścia ruszył nas krok innych. Warto wsłuchać się w głosy ludzi forum tego, a i nie tylko
.
Witam pozna pora. Ale sie u mnie znajoma zasiedziala...nie mialam szansy z wami pogadac
<wielki smutek>
i na spikerie za pozno dotarlam
Czesc Ultrafiolet po przerwie.
Zycie jest okrutne.
Dobranoc.
Ha ! Pierwsza ! ![]()
Miłego dnia.
:********
Dzien dobry kochani
Wtorek....kolejny dzien w pracy . Nie wyspalam sie dzisiaj wcale.Mam nadzieje,ze szybko skoncze prace.
Na dworze przyswieca sloneczko niesmialo i pachnie skoszona trawa,dwie wrony walcza pod moim oknem o kawalek chleba...moze powinnam rzucic im drugi ?
Nic mi sie nie chce...
<wielki len> Pozdrawiam i milego dnia zycze .
Hejka.
Zycie jest okrutne.
A co lub kto Cię pokierował do takiego stwierdzenia? Chyba nie to, że nikogo nie było. Chociaż to stwierdzenie tutaj by było może nawet pasujące
.
Ja się nie zgadzam z tym w obrazie większego wydźwięku tego sformułowania. Jest mnóstwo pozytywnych aspektów życia
.
Witajcie ![]()
Zyczę Wam dobrego humorku, bo mój przystosował sie do pogody, ani zły, ani dobry.. hymm.. ![]()
Znowu pada.
Cześć ludki...
Nastrój smętny...
Zapracowana nieziemsko...
Dziecko zasmarkane...
Muszę się przygotować do wycieczki....
Wszystko pe....
Cześć ludki... - hej ![]()
Nastrój smętny... - ojej, czyzby jakas odmiana
. Slonce jest tylko bawi sie w chowanego i jeszcze nikt go nie znalazl. Troche wytrwalosci
.
Zapracowana nieziemsko... - troche pracy nikomu jeszcze nie zaszkodzilo ![]()
Dziecko zasmarkane... - to pewnie tylko chwilowe, musi sie wychorowac, by potem byc tak silna jak Ty ![]()
Muszę się przygotować do wycieczki... - to lekka przesada jak na Ciebie ![]()
Wszystko pe... - nic w zyciu nie jest pe. Prosze o kolejne przyklady ![]()
Łał
Adam, czytając Ciebie wyczuwam pełny optymizm w takim smętnym dniu ![]()
Słońce bawi się w chowanego.... - nie będę go szukać, nie lubię zadań, które nie dają się wygrać w pierwszym podejściu...
Trochę pracy nikomu nie zaszkodziło.... - trochę nie, ale ja mam jej w wymiarze jak przytaczani przez ciebie więźniowie w Sztutowie. Może nikt mi nie każe wykopywać dołka i zakopywać go z powrotem, ale presja psychiczna jest za duża a rzeczy na "na wczoraj" też za dużo...
Chwilowe zasmarkanie... - długa ta chwila i strasznie często powtarzająca się....
Przygotowanie do wycieczki nie jest przesadą... - nie lubię wychodzić na idiotkę, zwłaszcza jak mi się trafią bachorki z mądrej szkoły. A V klasa podstawówki potrafi przewodnikowi niewiedzę udowodnić, oj potrafi...
Czasami w życiu wszystko jest pe....
Dasz rade ze wszystkim sie uporac. Moze z latwoscia to nie przyjdzie, ale ile bedzie satysfakcji jak przetrwasz ta presje psychiczna.
Kazdy ma swoja prace, inaczej wszyscy by tutaj caly czas byli ![]()
Czas zwolac sped na poszukiwania slonca w rejonach gdzie juz go dlugo nie ma
.
Jaka satysfakcja? Normalka. Przecież to oczywiste, że przetrwam, bo co mam zrobić innego? Iść się utopić? Brrr, zimna woda w Wiśle. Poza tym ciężko się topić, kiedy się umie pływać...
Witaj Bianuś ![]()
Papa, Bianuś ![]()
A teraz będę pracować...
Witajcie moi drodzy u mnie przerwa w dostawie wody z nieba, wiec chwilowo jest dobrze. Moje biedne kości w taka pogodę dostają świra, najgorzej na dłoniach i pisać ciężko.Pozdrawiam ciepło i buziaczki.
A u mnie słoneczko.
Grażynko na Lazurowe Wybrzeże (pogranicze Francji/Włoch) wybywam.
Zabierz mnie ze soba,obiecuje bede grzeczna....życze wspaniałych przeżyc,pogody pieknej......
Baw sie dobrze kochana Pozdrawiam....
Witam wszystkich,mało nastrojonych..to skutek pogody....
Miłego Dnia!
Koniki Zimnokrwiste...aj jakie piekne....I pieknie kosztuja?????????
http://www.youtube.com/watch?v=ovhppqSM … re=related
witam popoludniem
na szczescie nie pada wieje i pochmurno
![]()
kocurek tez ma dosc tej pogody
placze ni slonka ni braci na podworku
rozyczko wiem co znaczy bol palcow
ja to tez przerabialam
artro stop plus mi pomogl szybko przyniosl ulge
a teraz biore glukozamine wapno i nie czuje lamania w kosciach
nawet obojczyki sie uspokoily i nie smaruje ziajka diclo
a TY co bierzesz? zycze zdrowka
Witajcie.
ja tylko na chwilę, bo muszę niedługo lecieć do koników. Dzisiaj w stajni pomoże mi mój M.
Jestem tak chora, że ledwo do szkoły dzisiaj wstałam..
Natalko współczuje , chyba grypsko znów łazi po kraju mój ojciec tez ciągle kicha...Lenka ja właśnie biorę od kręgosłupa ale nic w stylu artrostopu, a myślałam coby sobie kupić , boli jak sztylet w stawach palców.
Lenka wyśle ci coś na e-mail sprawdź w wolnej chwili ok.
tak rozyczko
dzieki
Witajcie ![]()
Grażynko z chęcią bym Ciebie zabrała i was wszystkich gdyby to było możliwe. ![]()
A mi się moja kość ogonowa daje we znaki... Zawsze tak mam po podrózy na stojąco w autobusie... Ale niektóre osoby bardziej potrzebują siedzieć niż ja.
Młoda dupka ze mnie więc dam sobie radę ![]()
Ultrafiolet do stwierdzenia ze zycie jest okrutne,przekonalo mnie samo zycie.Pewnie ze jest mnostwo przyjemnych aspektow zycia.Ale aby nie bylo za rozowo..troche negatywnych tez musi byc. Kiedys negatywne mnie przywalily,ale sie podnioslam i utrzymuje na powierzchni ![]()
Beatko..Zabka znowu zasmarkana?
Karola,pewnie ze dasz sobie rade ![]()
Tak, przyjemne aspekty to gdy się układa. Ale przeważnie występują takie aspekty dość rzadko. Zgodnie z matematyką co poniektórym ciągle, a innym nigdy... Pozdrawiam ![]()
Czesc Junior ...masz racje...niestety
No ja nie moge powiedziec,ze mnie szczescie nie spotyka wcale..bo zdrowa jestem..a bez zdrowia nie ma nic !
Sa problemy...ale trzeba z tym zyc.
Co u ciebie? My sie chyba nie znamy? Marzena jestem milo poznac ![]()
O nie zgodzę się. Niektórym czasem się układa, czasem nie. A niektórym okresowo. A niektórym się układa a oni myślą, że się nie układa. Marzenka jest z tych co nawet jak się nie układa to wie o tym, że będzie lepiej.
Emuś, silna baba jesteś. Dasz radę. Jak zwykle zresztą.
jedni przyjechali a inni sie pakują pomału..
Carol dasz rade -Dupko
( taki zarcik jez. nie obrażaj sie)
Lena twoj e-mail jest widoczny obok nicka wiec mozesz go skasowac
Kotku - masz w takim st. wycwiczony jezorek ze zaden pryszczaty
nastolatek Ci nie podskoczy ![]()
Hmm, po co mówić silna jesteś, jak ktoś tego nie czuje? To wtedy słowa bezsilne..Układa się wtedy gdy ta osoba to czuje, raczej. Bo nikt w głowie i myślach nie siedzi... Ja bym powiedział, jeśli cokolwiek widzisz pozytywnego - bądź.
Ps. ja po prostu R.
Junior są ludzie co by wszystko mieli a tego w życiu nie docenia.
Emm dała radę w wielu przeciwnościach losu coby nie jednego pokonały - bedziesz z nami pisał - chciał poznac i dal sie poznac - zobaczysz.
Strony Poprzednia 1 … 198 199 200 201 202 … 470 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024