Netkafejka dla Przyjaciół ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Strony Poprzednia 1 … 197 198 199 200 201 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12,871 do 12,935 z 30,541 ]

12,871

Odp: Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Witaj  Antonina smile Wiecie byłam u ginekologa i mam jakąś infekcję.. sad Dostałam jakieś 2 lekarstwa. I muszę odstawić tabletki anty na miesiąc.. Ciekawe jak ja się tego diabelstwa nabawiłam.. A pogoda  nadal beznadziejna.. A jak Wam mija dzień? smile

Zobacz podobne tematy :

12,872 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 09:22:05)

smile

12,873

AAAA:) Całkiem możliwe Antosia:) Mi się szykuje wieczór z moim ukochanym. Też zrobiłam sobie dzisiaj wolne od szkoły. Co prawda drugi raz w tym tygodniu ale to nic. smile Nie opuszczałam dużo wcześniej.

12,874 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 09:22:56)

smile

12,875

Ja jestem z moim M.  półtorej roku. smile a ty? Masz rozpuszczonego psa? smile a ja 3 konie:)

12,876

Czesc Natalii,to sa twoje konie ,napisz cos prosze....

12,877

Opiekuję się nimi, ale jeździć mogę kiedy chce i ile chce. Poza tym jestem za nie bardziej odpowiedzialna niż ich właścicielki (szczególnie za dwa z nich). Mam na głowie weta, kowala opłaty wszystko. smile Ale nie narzekam, bo kocham moje 3 parzystokopytne zwierzaki lubię się nimi zajmować i jeszcze mi za to płacą. smile

12,878 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 09:24:28)

smile

12,879

Zwierzaki które mają dobrych właścicieli tak mają. smile Ciągle chcą więcej. smile

12,880

To swietnie ze lubisz to co robisz,ja sie nie zajmuje..... ale  robic zdjecia moge do woli,
Rowniez mam mozliwosci jezdzic ,pracuje gdzie wokoło jest pełno stadnin....
Ale jedno jest pewne kocham konie...juz mi chodziło po głowie kupic konika....ale na to potrzeba czasu...moze kiedys..

12,881

No właśnie. Też już bym chciała mieć swojego, ale nie wiem, czy miałabym dla niego odpowiednią ilość czasu. Bo u mnie w stajni jestem góra 4 razy w tygodniu.

12,882

Ja już uciekam niestety muszę posprzątać jeszcze.. Miłego wieczorku Wam życzę dziewczynki. smile :*

12,883 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 09:25:16)

smile

12,884

Dziewczątka poszły sad to się sama poszlajam tongue
mam nadzieje ze mimo pogody humor Wam dopisuje smile
Lenka co Ty tak często wpadasz wink wez przestań się tak czaic wink

12,885

Cześć smile

12,886

Hej hej smile

Pochwalę się wam, ze chemia zaliczona lol Miałam pozostałości zaliczać za tydzień, ale stwierdziłam, że teraz lepiej, bo później to przed wycieczką trzeba mózg odpręczyć lol Zaliczyłam na 4, Elnett możesz być dumna ze swojej netowej koleżanki big_smile:D

A ja miałam iść jutro potańcować ale nie pójde bo coś mnie znów bierze przeziębienie... A nie chce się rozłożyć przed wycieczką. Nie mogę !

Tosia to mamy coś wspólnego bo ja też od 3 miesięcy sama jestem lol tongue

12,887 Ostatnio edytowany przez Martyna777 (2010-05-14 18:06:01)

Ej dziewczyny nie przeżywajcie tak że od 3 miesięcy jesteście same bo nie ma powodu do zmartwień wink
Ja jakoś 21 lat jestem sama i żyję tongue

Gratuluję zaliczenia smile

12,888

Martyna Laski sie nie żalą tylko wymieniają info smile
Gratki Carol smile
no to by było na tyle wink

12,889

Jaka szkoda ja nie mam z kim wymienić info sad

12,890

Ehh Jak wszędzie pusto  sad

12,891

Dobry wieczór a co to się stało wszystkich nie ma?Szkoda, poczytam chwile i tez spadam.

12,892

Ja tam się cieszę Martynko że jestem sama. smile Mi to bardziej odpowiada niż jakiś chory związek.

Nikogo tu nie ma to idę poprzytulać podusię. Dobranoc. smile

12,893

jesteśmy tylko na tej 2 stronie KArola

12,894

Hi wink

12,895

Hey Martynko smile

12,896

Podusia do przytulania też bardzo dobra, przynajmniej się nie skarży wink
Ale facet lepszy, mówie tak bo już się przyzwyczaiłam przytulać do mojego faceta tongue

Karola świetnie, że zaliczyłaś tę chemię wink Bingo, wiedziałam, że z "palcem w nosie" dasz sobie z tym radę ;p

12,897

Hej wszystkim Zapraszamy wink
http://spikeria.pl/room/netkafejka_przyjaciol
hasło :   netkafejka

12,898 Ostatnio edytowany przez Martyna777 (2010-05-14 22:31:22)

Ja tam kocham podusie, nieustannie się do niej tulę i jest OK smile

Elnett nie wiem jak przytula się do faceta ale podusia jest całkiem całkiem tongue

12,899

no wole faceta niż poduszkę elektryczną wink

12,900

Ja czasem tak mocno się tulę do podusi i  moja koleżanka się śmieję, że to objaw choroby sierocej tongue

12,901

o jaaaaa przy koleżance lepiej kolezanke przytul

12,902 Ostatnio edytowany przez Martyna777 (2010-05-14 22:47:43)

No ja spałam jak ona weszła tongue:P tak cicho żeby tylko zobaczyć czy śpię wink

Nie rozmowne jesteście, to sobie idę

12,903

Lecę. Dobranoc Wszystkim ;*

12,904

Witajcie jestem pierwsza znowu hahaha !  tongue tongue lol lol

No popatrz Vinngus...szampana otworzylam,a  nie mialam nawet kiedy  szyjki polizac sad tongue

Grazynka jaki ladny wierszyk...podoba mi sie ! :**

Bianka nasza szefowo kochana smile  Co dobrego ugotowalas twojej przeslicznej ksiezniczce? I jak bylo na ploteczkach ??  smile

natalia171092 napisał/a:

Witam:) u mnie taka beznadziejna pogoda znowu.. Aż żyć się nie chce.

Kurcze natalia171092 ale pojechalas... to tylko pogoda smile

Roza..az 5 GODZIN!!!  sad :0  i dlaczego marsz do domu??  Nie zdazylam Cie dzis zlapac,ale przynajmniej tu sie dowiem co nie co smile

Witaj Lena smile smile

Karola GRATULACJE ,buziaczki i przytulaski :***  Spoko..na wycieczce cos wyrwiesz..w koncu bikini ze soba zabierasz tongue I to te latwe do zdjecia lol

Martyna ja ci to powiem..Jak mozesz pisac ze jestes sama 21 lat ??? Przeciez zadna z nas nie miala faceta w wieku 6 lat !!? lol
Idac twoim tokiem myslenia..to kazda z nas byla samotna przynajmniej 14 lat smile

Doroslas...sama jestes co najwyzej od kilku lat..a nie od 21 ..Oj Martynka... smile Przypuscmy ze chlopaka zaczyna sie miec od 14 roku zycia...chociaz w tych czasach to juz 9latki maja ! haha  Ale co do tej 14...jezeli juz tak sie upierasz ze jestes sama dlugi czas...to pisz,ze jestes samotna 7 lat anie cale zycie ...bo to smieszne.

Dobranoc Robaczki :****

12,905 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 09:28:41)

smile

12,906

Trzecia???

Emuś, dopóki nie jest widno za oknem to się nie liczy sad

Więc pierwsza, pierwsza, pierwsza:)

Jakie plany sobotnie? Ja - kierunek zoo (lewki, hipcie i te sprawy smile )

12,907 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-05-15 08:38:56)

Widze,ze nie tylko ja sie po nocach szlajam tongue Antosia ja zapomnialam o Tobie ?  Nie sadze,widocznie nie mialam sie do czeo odniesc smile

Vinngus hej kobietko smile  POzdrow Lewki odemnie..to moje ziomki tongue

W ciemnosciach sie nie liczy ? sad

12,908 Ostatnio edytowany przez bianka25 (2010-05-15 08:46:49)

Czesc wszystkim smile

Oj u mnie za oknem szaro, tak jakby miało zaraz padać, oby nie..
Bo wczoraj z planów moich nici, no niby nie padało.. zniosłam wózek, pózniej Ole, i co, stałam godz. w klatce, bo myślałam ze przestanie big_smile

No tak żle nie było, bo Grzesiek stał ze mna i mi gadał: " mówie Ci Bianka, robią sie bąbelki na kałużach, nie przestanie padać"
Na to ja, Ole z wózka, wózek do domu, przestało padać big_smile big_smile

12,909 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-05-15 08:56:11)

Czesc Bianka smile :***  Haha lol usmialam sie z tych babelkow smile  hi hi

No tak pogoda lubi platac figle tongue jak sie sobota zaczela ?

Antosiu...aby nie bylo smile To dla Ciebie smile

http://liczniki.org/gif/A/n/Antosia-000000ffffff352-2-2-8-green021.gif

12,910 Ostatnio edytowany przez vinnga (2010-05-15 08:54:37)

Ooo, nie wiedziałam, że bąbelki na kałużach długość deszczu przewidują smile Widocznie bardziej na północy nie mają one tak istotnego znaczenia na długość opadów smile

Marzenko, pozdrowię od ciebie lewka. Idąc tym tokiem rozumowania to od siebie muszę barana pozdrowić smile A jak znam życie i własne dziecko to na małpach się zacznie i skończy smile

A w ciemnościach - no cóż, dużo ciekawych rzeczy można robić, ale mówić dzień dobry? Nieeee...

12,911 Ostatnio edytowany przez bianka25 (2010-05-15 08:58:10)

Ema ja tez nie wiedziałam big_smile

Beata ale Grzesiek krawaciarz i ze stolicy to "tu" przywiózł lol
Idziesz do tego zoo na Pradze?

Sobotę zaczełam od kawy, która moge spokojnie wypic, bo Grzes śpi, a Ola patrzy sie na żółwia, patrzy i patrzy.. smile

12,912

Fajnie,ze pozdrowisz smile  Tak twoja corcia malpiszony wielbi ?

A sa Barany  w zoo ??  Nawet nie wiem..?

Vinnga napisał/a:

A w ciemnościach - no cóż, dużo ciekawych rzeczy można robić, ale mówić dzień dobry? Nieeee...

Ha ha lol  Co racja to racja wink Wychodzi na to,ze nudna jestem,bo nie mialam nic innego do roboty hmm tongue

12,913 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-05-15 09:05:37)

Nie lubie zolwi...sa takie obslizle blee.. hmm  I maja taki swidrujacy wzrok tongue

Kurcze,czy moje wlosy zawsze musza mi problemy sprawac?  Kazdy w inna strone swiata sterczy mad  Bez prostownicy ani rusz...ehh..

Bianus niewiem czy czytalas wczesniej ?  Pytalam co na shopinngu upolowalas ? I co na obiadek ksiezniczce ugotowalas? smile

Ja tez pije kawe 3in1 smile Odkad Karola powiedziala mi o dosypywaniu cukru cynamonowego,ten napoj ma inny wymiar smile MNIAM. Juz nie pije jej inaczej .. smile

12,914 Ostatnio edytowany przez bianka25 (2010-05-15 09:08:32)

Zniszczysz sobie włosy od częstego prostowania smile

Trampki sobie kupiłam smile I bardzo mi sie podobają big_smile
oczywiscie Oli też musiałam kupić bo nie mogłam sie oprzeć, i ona ma rózowe smile

A co gotowałam? Mielone, robiłam, smażyłam, a zołza polizała, wzieła do buzi i ... wypluła.. smile

12,915

Bianka,az tak czesto nie prostuje..raz na jakis czas ..A przed praca musze cos z nimi zrobic,aby klienci sie mnie nie bali tongue

Ja mam bardzo cienkie i bardzo suche wlosy ...ile ja juz szamponow wyprobowalam !!  Nic sie nie zmienia..No moze troche po odzywce smile Teraz testuje nastepny szampon big_smile

12,916

Wiesz, szamponów sie nie zmienia, najlepiej myć jednym, z którego jestes zadowolona smile

No i obowiązkowo odżywka, ale musisz wypróbować jaka by Ci pasowała, do spłukiwania, czy bez spłukiewania.

Ja osobiście lubie mieć nie ład na głowie, z czego często pytają sie mnie o dowód gdy kupuję papierosy.

12,917

Trampki kupilas smile Ja tez ostatnio ogladalam takie czerwone..ale w koncu wybralam inne..na obcacse hi hi..Ale chyba wroce po te trampki.. smile Butow nigdy dosc big_smile

Mielone sa pyszne smile  A jadlas lub gotowalas Lasagnie ?  Uwielbiam <mniam>

To mama sie trudzi w kuchni,gotuje a mala co?  Polize i podziekuje ? lol  hihi   Tak jak ja z szampanem...otwarty i nietykany sad

Bardzo dlugo uzywalam ,,Timotey henna''..ale potem wyhaczylam cos innego i kupilam smile  A ja slyszalam,ze szampony wlasnie nalezy zmieniac .. ??  Ciekawe kto ma racje? 

Odzywke uzywam jedna juz dlugo,to w sumie taka maska na wlosy na 5 minut i do tego uzywam jeszcze taki preparat z Avonu,aby mi wlosy ladnie lsnily big_smile

Papirochy blee...  Nie zamierzasz rzucic ??  smile

12,918

No nie wiem, kto ma racje smile

No ja też miałam dylemat z butami, ale doszłam do wniosku ze na obcasie mam zdecydowanie dużo, czarne, bordowe, brązowe, jeszcze jedne czarne, no teraz sandały powyciągam z szaf, wiec wyszło, ze kupiłam trampki smile

Wiesz, chyba sobie kupię jeszcze rzymianki smile Ostatnio zaczęły mi sie podobać smile

He he he big_smile wiesz ja palę bo lubie big_smile

12,919

Ahh te nasze buty big_smile   Rzymianki mi sie nie podobaja.. hmm 

Fajnie sie gada,ale musze do pracy leciec smile  pa Bianeczko i Vinnguniu smile  :*** 

Do pozniej bay bay smile

12,920

Ja też pomykam, miłego dnia smile

12,921 Ostatnio edytowany przez vinnga (2010-05-15 09:41:21)

Marzenko - trampki na obcasie? Takiego dziwa to nie widziałam jeszcze smile

Bianko - w Warszawce to różne dziwne przesądy mają wink Ale ja jestem warszawska imigrantka, więc znam tylko przesądy z północnego wschodu smile O bąbelkach nie słyszałam. Ale tak na logikę - w Warszawie jest taki syf, że jak deszcz zrobi kałuże to oprócz wody w nich pływa tyle substancji chemicznych, że bąbelki zawsze muszą być - nie ma innej opcji smile Więc wynika z tego, że tutaj zawsze długo deszcz powinien padać smile

Kurde, jeden odcinek muminków musiałam włączyć i obie mi uciekły...
A jak któraś wróci to może mi powie, skąd się bierze cukier cynamonowy i ile się go do kawy wsypuje?

12,922 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-05-15 10:21:16)

Hej kochani smile

Elnett dziękuje lol I wszystkim dziekuje pewnie to dlatego ze trzymaliscie za mnie kciuki big_smile

A wiecie ja też sobie ostatnio kupiłam trampki. smile Takie zwykłe, nie na obcasie. Lubie trampeczki. smile

Ahhh te włosy ! Ja też mam z moimi nielada problem. hmm Jakieś loki, fale i do tego cale życie wysuszone. Ostatnio zainwestowałam w fajny szampon nawilżający i jest lepiej. smile A prostuje włosy tylko na balety. tongue

Balety... Na które dziś nie pójdę bo trochę chora jestem sad No cóż... Podobno tam na wycieczce puszczą nas na jakas imprezke lol

Beatka ten cukier cynamonowy mozesz kupic w kazdym większym sklepie, ja mam w takich kryształkach i one są w takim młynku i jak wsypuje do kawy to się mielą. tongue Do kawy zawsze tak na oko wsypuje, do smaku. A smakuje naprawdę świetnie z tym !

12,923

vinnga są trampki na obcasie i tak jak te, na koturnie...:http://stylio.pl/zdjecia/295/295447_l/Milkaaa/Trampki+na+obcasie+%5E%5E.jpg http://www.wizaz.pl/szafa_stara/images/48767_2882_1.jpg

Te na koturnie znacznie ładniej się prezentują smiletongue

Karola, ja też nie byłam dawno na żadnej imprezie, ale jak na razie przy takiej pogodzie nie mam na nie ochoty... Może załapie się jeszcze na jakąś słoneczną majówkę w tym roku wink

Witaj Marzenka i Blanka wink dawno was nie widziałam Kochane. Do zobaczenia Wieczorkiem wink

Jakoś zimno dziś... łapki i nosek mam zimny sad Bylebym chora nie była, przyszły tydzień to istny Sajgon w szkole, Dzień w dzień sprawdziany, a nie chcę robić sobie niepotrzebnych zaległości.
Już dziś muszę zacząć sie uczyć... bo bym z tym nie wyrobiła ;( Kurcze, tylko jakoś nie chce mi sie za to zabrać...

Karola, co słychać? Opowiadaj?

12,924

Czesc Dziewczynki ??
Lubie takie tematy ,ciuszki buciki...no ja juz wyniuchałam reklame....
Po południu ruszam..poogladac...
Najgorsze ze ja lubie sportowe ciuchy...jak musze gdzies wyjsc na szykowna impreze..
To >>Co na siebie mam włozyc>>

Miłego Dnia ! Buziaczki

12,925

Oj śliczniutkie te na koturnie tongue
Aż mam na nie ochotę tongue

Ja kocham szpilki wink

12,926

czesc wszystkim
juz spacerek byl
zakupy tez zrobione
nawet slonko wyjrzalo
inny swiat weselszy cieplejszy
tylko jak dlugo sie utrzyma?
poczestuje was flakami na zdrowie

12,927

A u mnie nic ciekawego Marta, muszę się kurować, bo co to będzie za wycieczka jak chora będę ?

Śliczne trampeczki na koturnie, na obcasie też ładne. smile

12,928 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 09:29:29)

smile

12,929 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-05-15 21:16:42)

Hejka smile

Vinngus ja kupilam te buty big_smile Trampki kupie nastepnym razem wink

http://image.lagata.pl/images/99491906873016053534.jpg

Ehh,,zdjecie i tak nie oddaje ich uroku smile

Marta te na koturnie PIEKNE !!!  Dawaj mi je tongue tongue   Sliczne sa smile

Antosia ja sie znam na zartach spoko wink

12,930 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-05-15 22:39:23)

Jeeeju Ema jakie śliczne yikes Naprawdę cudne butki smile

Co tam słychać ? Ja właśnie skończyłam robić fiszki na angielski, pójdę się wykąpać i... wbijam na spikerię, mam nadzieje, że będziecie tam lol

No, także tego... Pocałowałam klamke w naszym pokoiku, bo nikogo tam nie było lol Chyba wszyscy dziś imprezują. tongue

Dobranoc. smile

12,931

Ja nie imprezuję. Na szczęście, bo i tak chyba zapasy żywotności mi się dawno wyczerpały i jadę na rezerwie od dłuższego czasu smile Ostatnio słyszałam, że powinno się spać 6-8 godzin, bo zarówno krótszy, jak i dłuższy sen skraca życie. Więc jakbym chodziła godzinę czy dwie wcześniej spać, to bym się w limicie recepty na długi sen wyrobiła. Ale co ja zrobię, że spanie uważam za marnowanie czasu? sad

Przyszłam pozamiatać. Tylko miotły nie widzę... Zabrałyście na zlot czarownic, czy jak?

Dobranoc smile

12,932

Dobry wieczór, a raczej kiepski, nikogo nie ma a ja tak potrzebowałam kogoś... Dobranoc miłego weekendu pa.

12,933

Hej Róża co tam?
Jest tu jeszcze ktoś?

12,934

No ja teoretycznie jestem...

12,935

Cześć Becia wink My już dawno nie gadu..Teoretycznie?

Posty [ 12,871 do 12,935 z 30,541 ]

Strony Poprzednia 1 … 197 198 199 200 201 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024