Netkafejka dla Przyjaciół ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Strony Poprzednia 1 … 192 193 194 195 196 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12,546 do 12,610 z 30,541 ]

12,546

Odp: Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Ehhh spóźniłem się ........

Witam smile

Zobacz podobne tematy :

12,547

Spóźniłeś się. Minutę i 58 sekund smile

Zamykam forum i zajmę się pracą...

12,548

Nie obiecuj, nie obiecuj smile

12,549 Ostatnio edytowany przez coco59 (2010-05-11 10:27:59)

Trzecia,trzecia..ho ho Witajcie ludziki...
Ale ta spikeria fajna..cos dla mnie pokoj prywatny..mozna gadac i gadac..
Czemu to tak zimno przeciez to maj...
Miłago Dnia!!!!
http://i43.tinypic.com/30iidma.jpg

12,550

Hej wszystkim, ech ale rześkie powietrze u mnie na dworze..Coco brak mi było tych twoich ślicznych budujących obrazeczków.
Pytałam cie nie dawno czy nauczysz mnie wstawiać ale zapomiałaś odpowiedzieć to nic.

12,551

Hej wink Nareszcie wyklułam się z łóżeczka wink fajnie się spało wink
Za oknem ponuro i jakoś chłodno jak na maj ;(

Czeka mnie dziś troszkę nauki, a mnie się nie chce, tak, że szok ;(

12,552 Ostatnio edytowany przez coco59 (2010-05-11 11:31:57)

różyczka napisał/a:

Hej wszystkim, ech ale rześkie powietrze u mnie na dworze..Coco brak mi było tych twoich ślicznych budujących obrazeczków.
Pytałam cie nie dawno czy nauczysz mnie wstawiać ale zapomiałaś odpowiedzieć to nic.

Rozyczko Czesc kochana,masz wiadomosc na gg..Miłego Dnia..
Elnett, jak troszke musisz sie uczyc to jest git...Pozdrowionko

12,553 Ostatnio edytowany przez coco59 (2010-05-11 11:50:10)

http://i41.tinypic.com/c2mbk.jpgTo drugie powitanie,ale chodzi o obrazek...

12,554 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-05-11 12:52:58)

Czesc smile

He he Vinnga pierwsza smile

Grazynka jakie ladne obrazki smile

Dzisiaj mam wolne i sie wyspalam big_smile MOje plany na dzis sa bardzo ambitne . Bede sie LENIC !!!   big_smile

BUziaki..

Grazynka wyslalam ci emaila smile

12,555 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-05-11 12:54:06)

http://image.lagata.pl/images/62444366906076054055.jpg

Hi hi taki malutki slodziaczek smile

12,556

Marzenko, a to mi nie wolno być pierwszej? Nie przystoi czy jak?

Wkleję wam coś pociesznego. Pierwsze pranie mężczyzny - to nie jest z internetu tylko oryginalny opis tego traumatycznego przeżycia przysłany mi przez znajomego niby zaradnego i przedsiębiorczego faceta. Zamieszczam za zgodą autora wink

No więc:
Postanowiłem napisać coś o praniu, w końcu to nowe moje doświadczenie życiowe i nigdy tego nie robiłem wcześniej smile.

Pranie!

Z elektorniką i urządzeniami elektrycznymi nie mam problemu więc kręcę fajnymi gałeczkami, a ciuchy wrzucam do bębna. Trochę tam poskaczą, pomielą się, popienią i pranie się skończyło. Myślę fajnie, ale mi filozofia uprać. I tu zaczeły się problemy...
Zadowolony, wyciągam pranie. Głupi nie jestem. Miska stała się odpowiednim materiałem na przechowanie prania.
ZALEŻNOŚĆ1: By włożyć kolejne pranie do pralki należy wyjąć uprane rzeczy do miski.
Napiąłem się i włączam moje szare komórki.
Skoro upiorę kolejne rzeczy i będzie miska zapełniona, będę musiał ją opróżnić i nie sądzę, żeby ktoś zostawiał pranie w misce, aby się wysuszyło.
Porozglądałem się po mieszkaniu i zauważyłem, że tak jakby coś takiego ma już miejsce. Doznałem silnej potrzeby wykorzystania tego pomysłu w celu pozbycia się prania z miski.  Pranie rozwiesza się na suszarce.
ZALEŻNOŚĆ2 : By mieć pustą miskę, pranie rozwiesza się na suszarce.
Jedna jest zajęta, więc idę na razie po najmniejszej linii oporu rozstawiam wolną suszarkę.
ZALEŻNOŚĆ3: By rozwiesić pranie, należy mieć przygotowaną wolną suszarkę.
Prania jest bardzo dużo i na wolnych suszarkach się nie zmieści. Stwierdziłem, że skoro potrzebna mi kolejna suszarka zdejmę niepotrzebne suche rzeczy na łóżko. I też tak zrobiłem.
ZALEŻNOŚĆ4: By rozwiesić pranie na zajętej suszarce należy wcześniej zdjąć suche rzeczy.
Już czuję poprzez wewnętrzną intuicję, że znowu potrzebne są szare komórki.
Zdjęte rzeczy na kanapie chyba nie bardzo pasują do wystroju pokoju.
Olśniło mnie, że rano skądś wyciągam takiego rodzaju rzeczy, tylko jakieś takie poskładane.
Stwierdzam, że trzeba poskładać to wszystko i poodnosić w odpowiednie miejsca.
Więc tak robię.
ZALEŻNOŚĆ5: By suche rzeczy nie leżały na kanapie, poskładać i poodnosić w miejsca, w których znajdujemy je rano.
Nareszcie koniec prania smile.

12,557

Oczywiscie ,ze mozesz byc pierwsza ! Ale tak fajnie zareagowaas smile

BARDZO mi sie podoba ta historia hahaha lol powiedz,ze masz takich wiecej ???  smile 

Lubie czytac takie rzeczy big_smile

12,558

Ale myślenia przy jednym praniu big_smile
Kto by pomyślał, że tylko trzeba się nagłowić, haha big_smile
Ale dał radę, dzielny facet! wink

12,559 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-05-11 13:50:00)

Czesc Mambunia smile Odebrales mojego ostatniego emaila ?  Szukalam swojego posta,tego o ktorym rozmawialysmy,ale za duzo tego mam..na 79 stronie swoich postow sie poddalam sad  Nie znalazalm..ehhh

Co slychac ?

Wklejam to,bo mnie rozbawilo lol Tylko Rodzynki sie nie oburzajcie,to dla zabawy smile

Mąż - instrukcja Obsługi

Mąż - to zaobrączkowany osobnik płci męskiej z możliwością do przystosowania w niewoli.

Odnosząc się do sytuacji w domu, od razu zaczyna szukać jedzenia i miejsca do spania. Trzeba pamiętać, że jest on bardzo daleki od ideału, dlatego wymaga nieustannej opieki i pielęgnacji. Męża należy trzymać w ciepłym i dobrze przewietrzonym pomieszczeniu.

Należy męża wyprowadzać na spacer raz dziennie na smyczy, ponieważ może ujawnić się instynkt do uciekania. Nawet najlepiej wytresowani mężowie zostawieni bez opieki mogą nie znaleźć albo nie będą chcieli znaleźć drogi powrotnej.

Niestety urzędy zajmujące się wydaniem i rejestracją mężów tak zwane Urzędy Stanu Cywilnego, nie dają żadnej gwarancji oraz nie odpowiadają za zaginięcie lub ucieczkę męża.

Należy pamiętać, że okres udomowienia męża źle wpływa na jego naturalne funkcjonowanie - u niektórych pojawia się chęć ciągłych ucieczek, a niektórzy z czasem stają się niepotrzebną i nieestetyczną rzeczą w domu, o którą należy się ciągle opiekować. Lecz przy dobrej technice tresowania, mąż może stać się pożyteczny.

Zastosowanie:
Należy ustalić po co kobiecie, która świetnie daje sobie radę, komplikować sobie życie nabywając męża. W najprostszym użyciu tego osobnika, mąż jest potrzebny do zapłodnienia, lecz przy odpowiednim wytrenowaniu może być użyteczny również w innych sferach życiowych, takich jak: poprawienie sytuacji materialnej, w ciężkich pracach domowych, itd.

Użycie:
Każdy osobnik płci męskiej pasący się na wolności może być potencjalnym mężem.
Zainteresować mężczyznę można czymkolwiek - rozpoczynając od butelki, kończąc górnolotną frazą, którą on wcale nie musi zrozumieć. Lecz należy pamiętać, że, jeżeli mężczyzna oddzielił się od stada i poszedł za kobietą, to najczęściej dlatego żeby doznać jednorazowej przyjemności i zaspokoić swój pierwotny instynkt.

Celem kobiety jest doprowadzić mężczyznę do kompletnego niezrozumienia swych czynów, bowiem tylko w takim stanie jest możliwe zaobrączkowanie, co jest głównym celem kobiety. Po zaobrączkowaniu najczęściej jest zaplanowane wesele, które ma spowodować, żeby mężczyzna jeszcze dłużej nie mógłby zrozumieć, co się stało.
Niektóre kobiety uważają, że mąż po zaobrączkowaniu, już nigdzie nie ucieknie. Niestety, to kompletna bzdura. Po zaobrączkowaniu należy zająć się procesem tresowania.

Tresowanie:
Po nabyciu męża należy od razu przystąpić do tresowania. Należy pamiętać, że nie tresowany mąż jest niebezpieczny dla kobiety, jak również dla całego społeczeństwa. Każdy, nawet najbardziej otępiały mąż poddaje się tresowaniu, należy tylko go regularnie żywić i mieć dużo cierpliwości.

Tak samo jak w przypadku tresowania psów tak i w przypadku tresowania męża należy zacząć od podstawowych komend, takich jak: "siadać", "leżeć", "obok" itd. Lecz komendy należy dawać nie w sposób dyrektywny, lecz miło: "Kochanie usiądź, chcę na Ciebie popatrzeć", "Kochanie połóż się, na pewno jesteś zmęczony", "Kochanie chodź bliżej, lubię jak jesteś obok mnie". Przy prawidłowym wykonaniu komend należy podkarmić albo pochwalić, żeby ukształcił się odpowiedni refleks przy usłyszeniu komend. Po przekonaniu, że dobrze są oswojone podstawowe komendy, należy przystąpić do tresowania bardziej skomplikowanych komend, takich jak: "przynieś", "podaj", "pozamiataj", "kup mi", "oddaj wypłatę", "pomóż mojej mamie", itd.

lol lol lol

12,560 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 06:47:41)

smile

12,561

Czesc Antonina smile My chyba nie mialysmy jeszcze okazji ze soba popisac ? smile

Ja tez dzisiaj WOLNE w koncu big_smile 

Emaile dotycza prywatnych spraw miedzy nami,o ktorych nie piszemy na forum,bo sa zbyt osobiste smile

Co slychac??

12,562 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 06:48:02)

smile

12,563 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 06:48:34)

smile

12,564 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-05-11 14:06:28)

Mam nadzieje ze Rodzynki sie nie wypowiedza ! Bo ja nie mialam zamiaru ich obrazac.... hmm To taki zart tylko smile

A to fajnie big_smile ja nie lubie red bulla bleeee tongue

12,565 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 06:48:56)

smile

12,566

Polaczony z czekolada !!!???!! Fuuuuuuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjjj !! 

Czekolade lubie Mniam smile

Ja bym tego nie nazwala sekretami Tosiu smile Jak troche z nami pobedziesz to sama bedziesz slac takie emaile smile

12,567 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 06:49:22)

smile

12,568

Tak Emciu dostałam Twojego maila smile.
Nie musisz szukać posta smile.
Smacznego Tosiu tongue

12,569

Nie strzelaj focha, Tośka smile Do mnie też nie piszą smile Chyba, że razem się nadąsamy? tongue tongue tongue

12,570

Tosia fuujjj redbull polaczony ze wspaniala chocolate !!  Grzech tongue tongue

Mambunia dobrze,ze nie musze juz szukac bo marna szansa na znalezienie hmm  Ala ma racje.....licznik nie powinien naliczac postow z kafejek,bo za duzo tego potem i nie da sie znalezc tego co sie szuka ehh...

Vinnga widze ze twoja slaba silna wola jest jeszcze za slaba lol

12,571 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 06:50:08)

smile

12,572 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 06:50:39)

smile

12,573

Noo bez fochów kobietki! tongue

12,574

ha ha Tosia no wlasnie nie rozumiem jak sie moglas osmielic na takie polaczenie tongue tongue

12,575 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 08:18:57)

smile

12,576

Witajcie Dziewczęta wink Naumiałam się a teraz odpoczywam wink
Jaka u Was pogoda?

12,577

Słoneczko smile Grzechem jest patrzenie na nie przez szybę sad

12,578

Słońce wyszło smile w końcu. Wcześniej było tak jakoś szaro i deszczowo...

12,579

tak jak u mnie wink
Kurcze, ale mam dzisiaj lenia ;(

12,580

Wiosna idzie, odpoczywaj wink

12,581

Czterech żonatych mężczyzn w niedzielne przedpołudnie gra w golfa. Przy trzecim dołku jeden z nich mówi:
- Nie macie pojęcia co musiałem przejść, żeby dzisiaj z wami zagrać. Musiałem obiecać żonie, że w przyszły weekend pomaluję cały dom.
Na to drugi:
- To jeszcze nic, ja musiałem obiecać, że wykopię w ogródku basen...
Trzeci:
- I tak macie dobrze... ja będę musiał przejść całkowity remont kuchni...
Czwarty z graczy nie odezwał się ani słowem, ale oczywiście pozostali nie dali mu spokoju:
- A ty czemu nic nie mówisz? Nie musiałeś nic obiecać żonie żeby cię puściła?
- Nie - odparł czwarty. - Ja po prostu nastawiłem budzik na 5:30 rano. Gdy zadzwonił, to szturchnąłem żonę i spytałem: "Seksik czy golfik?"
W odpowiedzi usłyszałem:
- Odp***dol się, kije są w szafie... hahahaahaha

12,582

Haha big_smile Zarzuć więcej kawałów big_smile

12,583 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-05-11 15:14:45)

Żona w czasie stosunku pyta męża:
- A jeśli urodzi nam się dziecko, to jak damy mu na imię?
Mąż bierze prezerwatywę i robi jeden supełek, drugi, trzeci, po dwudziestym mówi:
- Jeśli się stąd wydostanie, to nazwiemy go MacGywer.

Trzy ciężko harujące kobiety postanowiły raz zaszaleć i poszły po pracy na piwko. Szybko się ululały. Po drodze do domu, na skutek ilości wypitego browaru, wszystkie trzy zaczęły odczuwać ostre parcie na pęcherz. Jedynym w miarę zacisznym zakątkiem w okolicy był mały cmentarzyk. Ponieważ dłużej już nie mogły, postanowiły tam właśnie załatwić swoje potrzeby fizjologiczne. Przycupnęły w kątku miedzy nagrobkami. Na tej czynności przyuważył je znudzony swym fachem, dobrze już "wcięty" grabarz. Postanowił dla rozrywki babki postraszyć. Jak pomyślał, tak zrobił. Z dzikim wrzaskiem i uniesionym wysoko szpadlem zaczął przedzierać się ku nim przez alejki. Baby przerażone hałasem pierzchnęły w panice, tratując groby, przewracając drewniane krzyże, gubiąc odzież i drąc się w niebogłosy. Nazajutrz w knajpie spotykają się trzej mężowie tychże trzech kobiet. Wszyscy miny do pasa, ponurzy, że bardziej nie można. W milczeniu walą setę za setą. Wreszcie jeden wszedł w "fazę zwierzeń" i mówi:
- Moja żona gdzieś się puszcza. Wczoraj wieczorem wróciła do domu pijana i bez majtek.
- Moja jeszcze gorzej - mówi drugi. - Przyszła do domu pijana, nie miała majtek, a cała suknia była na niej poszarpana i podarta.
- Eeeech - wzdycha na to trzeci. - To jeszcze nic. Moja wróciła wczoraj pijana, bez majtek, w podartej sukience i opasana szarfa z napisem: NIGDY CIĘ NIE ZAPOMNIMY - CHłOPAKI Z RADOMIA.

12,584

Elnett masz maila ode mnie:) nie wiem czy czytałaś

12,585 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-05-11 15:21:06)

Jedzie facet samochodem. Obok siedzi żona. Dopuszczalna prędkość 40 km/h. Facet jedzie mniej więcej z tą prędkością. Nagle żona rozpoczyna monolog:
- Już cię nie kocham. Po dwunastu latach po ślubie chcę rozwodu.
Mąż nic nie mówi tylko przyspiesza do 50 km/h. Żona mówi dalej:
- Pokochałam twego najlepszego przyjaciela - Kazia.
Mąż nic nie mówi, tylko dalej przyspiesza do 60 km/h. Żona przystępuje do rozważania warunków rozwodu:
- Chcę dzieci!
Na liczniku widać 70 km/h.
- Chcę dom i samochód!
Mąż dalej nic nie mówi, ale przyspiesza do 80 km/h.
- Chcę aby wszystkie karty kredytowe i akcje były na moje nazwisko.
Mąż dalej nic nie mówi ale przyspiesza do 90 km/h.
- A czego ty chcesz?
- Ja już mam wszystko co mi potrzeba!
Mąż przyspiesza do 100km/h.
- A co masz?! - pyta zaciekawiona żona.
Mąż skręca na przeciwny pas jezdni, odwraca się do swojej ukochanej i z uśmiechem mówi:
- Poduszkę powietrzną - kochanie!

Witaj Natalko smile co slychac??

12,586

Ten ostatni kawał jest okropny xD!
Witaj witaj smile

12,587

Okropny ? hahaha  trzeba sie tez posmiac z naszej plci,bo jeszcze ktos mi zarzuci feminizm tongue <czytaj Rodzynki zarzuca> smile

12,588

Witam wszystkich smile

Słuchajcie jak to jest, że z wszystkich przedmiotów na koniec roku mam 3 i 4... oprocz chemii !! musze do środy poprawic cztery sprawdziany yikes Boozee jak mi sie nie chce uczyc sad Jutro poprawiam dwa i za tydz. dwa.... Ehhh... Bedziecie musiely trzymac za mnie kciuki tongue

Niezłe kawały big_smile
Ale się uśmiałam haha lol

12,589

http://liczniki.org/gif/T/r/TrzymamF20kciukiF20Karola-ffff00ffffff342-2-2-1-green001.gif

12,590

http://tmp2.glitery.pl/text/130/64/2-Ja-te-trzymam-8457.gif
Dobre jesteśmy big_smile

12,591

http://liczniki.org/gif/N/o/NoF20jestesmyF20-0033ffffffff352-1-1-3-yellow006.gif

he he he smile

12,592

Hej dziewczyny jak po południe? Wpadłam na moment co u was

12,593 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-05-11 16:59:31)

Czesc Rozyczko smile  A ja sie legalnie obijam dzis !!!  big_smile A co u ciebie ??

http://liczniki.org/gif/D/z/Dziekuje-000000ffffff352-2-0-8-green021.gif

Juz Ty wiesz za co :********

12,594

Ja zrobiłam zapis ze swoimi przychodami i wydatkami, takie zadanie na przedsiębiorczość. Przeraziłam się smile.
Została mi matma do nauki, ale mi się nie chce, później się zabiorę do tego tongue.
Marzenko, w końcu pora kiedyś odpocząć!
A jak tam u Ciebie, Różyczko smile?

12,595

Matma nie zajac nie ucieknie tongue tongue

12,596 Ostatnio edytowany przez ultrafiolet (2010-05-11 17:48:08)

Hejka.

Trzymam również kciuki London.

To ja poobserwuje trochę. Ciekawie, ciekawie było tutaj smile. A vinnga nadała ton smile.

Ema. Nie ma to jak ubezpieczenie się na przyszłość wink A poważnie to, Ema zawsze znajdzie <złoty środek>.

Miłego wieczorku kobietki wink

12,597

Czesc  smile A ty znowu bedziesz sie bawil w obserwatora ? tongue

12,598 Ostatnio edytowany przez ultrafiolet (2010-05-11 17:48:29)

Lubię zabawy, a ta mi się podoba. Ema, spowodowałaś w tym momencie, że musiałem odejść od mojej zabawy tongue:)

12,599 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-05-11 17:57:02)

Przykro mi tongue  Ale co ty wlasciwie obserwujesz co?  Bo w kafejce to sie akurat nic nie dzieje sad

I serio lubisz to ???????  Oj przepraszam,zapomnialam ze ty jestes wrazliwy na punkcie znakow interpunkcyjnych tongue tongue tongue

A moze powinnam dodac jeszcze jeden znak zapytania jednak ? tongue lol

12,600

Natalia, maila przeczytałam i odpisałam.

Karola, trzymamy kciuki wink Wiesz mogę służyć pomocą, gdy masz problemy z chemią ;p

Witaj Ultrafiolet dawno <od wczoraj> Cię nie widzialam wink

Witaj różyczko wink Ja robię zadanie z polaka, jakies poranione jest... buu.  A popołudnie OK -słonko świeci i jest git wink

12,601

Wiem, Ema. Dlatego skłaniam się ku obserwowaniu forum, chociaż może czas przerwać tę zabawę smile. Jest o tyle dobra, że wystarczy parę chwil by zerknąć w jakiś temat nieregularnie i na minutkę.

12,602

Cześć wszystkim..:)
Kurczaczku będę za jakiś czas (wiesz gdzie) Dam ci znać zresztą na gg wink

12,603 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-05-11 18:08:08)

Ja lubialam Polski w szkole ....zwlaszcza pisac dyktanda i wypracowania smile matmy nienawidze do dzis...Historie lubie teraz kiedys nie !

geografia mnie nie pociagala wcale...  Kochalam w-f big_smile  Oj to skakanie przez skrzynie !!

UF co ci daje takie obserwowanie ? smile

Czesc Pawel smile ok .

12,604 Ostatnio edytowany przez ultrafiolet (2010-05-11 18:25:48)

Ema, przy powtarzających się kilkakrotnie znakach interpunkcyjnych to boli klawiaturę. Inna wersja - im więcej znaków zapytania, tym większe zdziwienie osoby pytającej wink
Ciekawe rzeczy, które rozbudowywują poglądy, a i w jakimś stopniu przybliża zrozumienie postępowania ludzi smile

Ja matmy nie uczyłem się nigdy. Przyjemna i bezbolesna. Polski, hmm. Chyba rozumiem Cię Elnett smile. W-f - rywalizacja - to już wiecie.

12,605 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-05-11 18:30:52)

Nie dziękuje smile tongue

Elnett pomyślałam o Tobie, ale jak narazie musze samej teorii sie nauczyc wiec chyba lekko pojdzie. smile Ale dzieki za oferte lol

A ja lubie biologie. smile Na polskim są nudy, matma ujdzie, chemia to zależy jaki mam chumor, geografia zawsze jest ostatnia wiec nudyy, ale za to lubie tez w-f lol

Emcia jak ładnie ! Dziękuję za glittera wink :*

12,606 Ostatnio edytowany przez mamba (2010-05-11 18:31:38)

Polski nie jest taki tragiczny... Matma przyjemna? O niee wink
O biologia jest ciekawa!

12,607

No wlasnie wiem,ze im wieksza liczba znakow tym wieksze zdziwienie smile Dlatego stawiam je wedlug swojego zdziwienia.

Ja tez duzo tutaj czytam na forum.Ale raczej rzadko cos odpisuje w watkach... A tak sie skradne poczytam i mam swoje refleksje smile

Moj brat tez sie nigdy nie musial uczyc matmy....ale mi pomoc to nie mial kto ...ehhh

Karola,z biologi bralam udzial w konkursie...i wiesz co? Taka mnie trema zezarla,ze przy prostym pytaniu ,,Wymien trzy drzewa iglaste' poleglam lol lol  Masakra....a bylam przygotowana na piatke..ehh  co stres robi z ludzmi ..  smile

Nie ma za co Karolinko :****  To moja nowa zdolnosc....kolezanka z forum mnie nauczyla smile

12,608

No no no Em, konkurs z biologi ? To sam fakt że poszłaś na taki smile Ja tam nigdy nie byłam na żadnym konkursie z biologii... Ale nadrobie maturką z tego przedmiotu. big_smile

A mówiłam wam że z tego dyktanda matematycznego zajełam 2 miejsce w calej szkole ? lol <chwalipieta>

12,609

Ema napisał/a:

Matma nie zajac nie ucieknie tongue tongue

Właśnie sama siedzę nad matmą i chyba wezmę sobie do serca te słowa:)

12,610 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 08:20:00)

smile

Posty [ 12,546 do 12,610 z 30,541 ]

Strony Poprzednia 1 … 192 193 194 195 196 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024