Netkafejka dla Przyjaciół ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Strony Poprzednia 1 … 188 189 190 191 192 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12,286 do 12,350 z 30,541 ]

12,286 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-05-06 20:16:22)

Odp: Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Antonina przedstaw nam się ładnie smile coś wiecej niż na ogólnym - ta kafejka jest szczególna! ( przykład wzorowej prezentacji- str. wcześniej)

Mambo a moze zmiana fryzury? co do malowania na codzień- dodałabym kolorowy błyszczyk- jak masz zdrową cerę nie ma sensu byś się pudrowała.
Na teraz- może zainwestuj w kolorowe rajstopki? czarna kreska do oczu  może Cię postarzyc niepotrzebnie.
Lumpeks- dobry pomysł- najlepiej z kolezanką która zna temat.

Zobacz podobne tematy :

12,287 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-05-06 20:43:29)

Mambuś kochana ja maturę mam dopiero za rok smile Teraz jestem w 2kl. LO smile A jutro mam próbną z matmy...

Co do Twojego wyglądu. Wiesz, ja na codzień też tylko oczy i usta, a imprezy itd. pełny makijaż. Jestem takiego samego zdania jak Alik- dodaj jakiś kolorowy błyszczyk, pomadkę. smile Może zamiast zmieniać całą garderobę pomyśl o jakiś dodatkach, które ją ubarwią ? Korale, bransoletki, apaszki ? smile Szkoda, że nie mieszkamy blisko siebie, to bym Ci poprzerabiala ciuszki które już nie sprawiają Ci radości lol smile

12,288

Macie rację, jakiś fajny błyszczyk by mi się przydał smile.
Pomysł z dodatkami dobry! Będę musiała wyruszać na jakieś poszukiwania.
London, aaa to jutro lol. Ale nie panikuj smile! Jeśli będzie taka jak na wzór tegorocznej, to myślę, że nie masz się czego obawiać. Ja jestem noga z matmy, ale patrzyłam na arkusz i nawet ja wiedziałam jak zabrać się za te zadania, więc zła nie była big_smile. Mam nadzieję, że mi też się taka przytrafi.
A gdzie Ty mieszkasz tak właściwie tongue?

No Antonina przedstaw się, przedstaw smile

12,289

Ja mieszkam w Policach, tych przy Szczecinie. smile

12,290 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 06:28:11)

smile

12,291

Tośka, jesteś niezwykle kreatywną osobą. Malowanie, gra na pianinie, jak dla mnie super! A do tego zainteresowanie medycyną... Godne podziwu smile. Ja też lubię czytać książki, jakich autorów kryminałów polecasz smile? Standardowa Agata Christie czy coś bardziej rozbudowanego, mniej "suchego"?
Wytrwałość na pewno znajdziesz, z naszą kafejką uniesiesz głowę do góry smile.

London, tak daleko sad sad sad. No szkoda sad.

12,292 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 06:28:40)

smile

12,293

Tośka ciekawy opis wink U nas napewno bedziesz czuła się dobrze smile Ja jestem Karolina, miło mi Cię poznać wink

Mamba, wielka szkoda... a Ty jak podejrzewam z drugiego końca Polski ? tongue

12,294

Witajcie dziewczyny jak mija wam wieczór? Ja jem gofry właśnie sobie zrobiłam.

12,295 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 06:29:02)

smile

12,296

Karola, ja jestem z Wrocławia, więc za blisko to do Ciebie nie mam tongue.
Różyczko, smacznego! Gofry, sama pyszność smile. Ja właśnie zamierzam wybrać się pod prysznic, ale podniesienie się z krzesełka jak na razie marnie mi idzie sad

12,297 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 06:29:25)

smile

12,298

Ooo to rzeczywiście daleko... A szkoda tongue

Różyczko smacznego, też bym sobie gofra zjadła smile

12,299

No ja też, ale takiego z owocami tongue.

12,300 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-05-06 22:07:02)

Z owocami albo z bitą śmietaną i polewą <buja w obłokach> ....... smile

Spadam dziewuszki, dobranoc buziaki ! :*

12,301 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 06:29:47)

smile

12,302

Dobranoc, miłych snów smile.

12,303

A proszę częstuję was kochane moje bierzcie, no mężowi apetytu goframi narobiłam i wyszło ze zrobię.Witaj Antoninko i Mambe tez witam jakoś ciągle się mijamy.Karola jak zdróweczko?

12,304

No mijamy mijamy. Bo zwykle idę spać, kiedy Ty tutaj witasz albo Ty już piszesz, kiedy ja jeszcze śpię wink.
O, chętnie się poczęstuję, nic dziwnego, że narobiłaś mężowi apetytu smile.

12,305 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 06:30:15)

smile

12,306

Ja niby nie jestem, ale założę się, że jakbym przyłożyła głowę do poduszki to po trzech sekundach bym już spała. Tak to już ze mną jest.
Na razie nadal się zbieram żeby wstać i się umyć big_smile.

12,307 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 06:24:00)

smile

12,308

Witajcie...

Witam Marte i Tosie smile

12,309

Tośka jestem pod wrażeniem!
Też lubię od czasu do czasu posłuchać poważnej.

Dziewczyny gofrować się Wam zachciało big_smile

12,310

E dziewczyny ja to nocny marek z racji tego że choruje. Wiec długo siedzę czasem.

12,311

Antoninaa napisał/a:

I tak masz dobrze smile Ja przez naukę bardzo późno chodzę spać, potrafię siedzieć do 4.00 smile Czasem mam ochotę położyć się o 20.00 i przespać całą noc smile

yikes. To podziwiam Cię jeszcze bardziej! Jak jesteś w stanie później się skoncentrować?

No dziewczyny, a ja wreszcie byłam pod prysznicem, ale teraz muszę Wam powiedzieć dobranoc, bo niestety u mnie skutki niewyspania są aż nazbyt widoczne smile. Miłej nocki.
Różyczko, jak to chorujesz?

12,312 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 06:24:38)

smile

12,313

Dobranoc Mambusia smile

12,314 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 06:30:56)

smile

12,315

Ja uwielbiam arie operetkowe ale też, mam kilka płyt z symfoniami Mozarta , lubię takie liryczne delikatne dźwięki na uspokojenie.

12,316

Tośka spoko stary wróg, daje się go oswoić, walka z nim długa ale może kiedyś wygram.

12,317 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 06:31:20)

smile

12,318 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 06:31:41)

smile

12,319 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 06:32:05)

smile

12,320

Witam wszystkich z rana. Oj pospałoby się jeszcze godzinkę albo dwie smile Czas na kawkę.

12,321

Witajcie smile

Ooo Rafi dziś pierwszy wink

Różyczko, u mnie ze zdrówkiem wszystko ok. Serducho narazie <odpukać> nie daje się negatywnie we znaki. wink

Miłego dnia wszystkim życzę ! Trzymajcie za mnie kciuki big_smile

12,322

Powodzenia Karola smile

12,323 Ostatnio edytowany przez coco59 (2010-05-07 10:42:57)

Witajcie od rana,Rafix lubi kawke,ja tez...ale dzisiaj mi sie przysneło..i teraz nadrabiam..
Rozyczka ja lubie operetke,tylko na chwilke jak mnie dopadnie...melancholia...
Nowe dziewczyny.Witam ....Miłego Dnia...
http://i43.tinypic.com/1zyzuys.jpg

12,324

Cześć...

Spaaaać, spaaaać, spaaaać sad sad sad

12,325

Beata to wiosna nie zima w sen zimowy później zapadniesz, wiecie przeraża mnie pęd czasu, za 4 miesiące znów wróci jesień, i za pół roku śnieg...
Kurcze oj kiepsko ze mną skoro przed pięknym latem myślę tylko o tym że znów zima!

Ale nie dam się , Dzisiaj puszczam totoloto i zimę spędzę w ciepłych krajach.Oh palmy hamaczyk i kolorowe drinki z palemką.

12,326

Róża, to ja jednak optymistka straszna jestem... Bo na razie jest wiosna, niedługo będą cieplutkie wieczory, później lato, słoneczko, kajaki, pływanie w jeziorku, potem ciepłe jesienne dni, grzyby, kolorowe liście, potem melancholijna deszczowa pogoda a potem śliczny czyściutki śnieg, łyżwy, bałwany i takie tam... I wszystko takie fajne smile

Kto by się przejmował, że za 4 miesiące jesień smile

12,327

Vinnga mogłabyś bez większych trudności załapać etat w TVN Meteo smile

12,328

Niestety nie umiałabym stać z przyczepionym uśmiechem, powstrzymywać się od mówienia głupot przez całe 3 minuty i gapić się w obiektyw kamery... No i za nic na świecie nie założę kiecki za kolana wink Więc raczej by mnie nie wzięli smile

12,329

Beata właśnie było by odwrotnie , w Meteo musiała byś gadać  trzy minuty same głupoty ha ha ha.

Nie jestem pesymistka , dziś melancholia nad życiem mnie dopadła chyba smile urodziny się nie długo zbliżają pewnie dlatego  .

Ale wiecie , jest soczyście zielono , lubię ten moment wiosny gdy wszystko ma najbardziej zielony z zielonych odcieni.

Deszcz mi płynie po szybach ale widzę jak trawa co dzień robi się dłuższa, miękka, śliczna ta pani wiosna mimo iż dziś zimna.

12,330

Mnie na wieś strasznie ciągnie... Ale mam całkiem fajną palarnię w pracy smile Żeby zapalić wychodzę sobie na parking pod kasztany i tam mam nad głową taki zieloniutki kwitnący dach smile

Rózyczko - urodziny to fajna rzecz smile Coś jak Nowy Rok prawie: okazja do refleksji, postanowień, imprezki, oczekiwania, że kolejny roczek będzie lepszy od poprzedniego itp, itd smile

12,331

Właśnie ! Będzie dobry cudowny następny rok dla mnie, już ja się o to postaram. .! Absolutnie zdecydowanie będzie super w końcu kobieta jak dobre winko czym starsza tym fajniejsza... smile

A już ja czym dalej wiekowo od przeszłości tym bardziej rozkwitam  , och Beatko dziękuje dałaś mi dostrzec to co ważne a ja tu marudziłam...

Co do palarni to na prawdę super, a wiesz kiedyś w szkole podst nauczycielka kazała mi i bratu korę na maski przynieść. A na naszym podwórku rośnie wielki kasztan, ojców nie było wiec sami ta kore żeśmy brali...

Ludzie jak ojce wrócili, drzewo było łyse z kory a my mieliśmy małe kawałki ledwo co na tą maskę.
Dobrze że kasztan przeżył, rosnie do dziś. Ale szlaban oj bolał.

12,332

Ufff już po... Nie było tak źle wink Teraz tylko czekać na wyniki.

Jak wam mija piątek-weekendu początek ? tongue

12,333

Nudno okrutnie smile Jeszcze jakieś pół godziny muszę się ponudzić dla przyzwoitości a potem mogę zaczynać weekend smile

Kiedy wyniki Karol?

12,334

Nie mam pojęcia... Jak rok temu pisaliśmy w 1 kl. to dopiero we wrzesniu w 2kl. mieliśmy wyniki yikes Mam nadzieję, że teraz nie będą nas tak długo w niepewności trzymać tongue

Nudno powiadasz... Ale niedługo będziesz mogła zaszaleć wink U mnie weekend będzie raczej spokojny tongue

12,335

No co ty - nie masz ochoty odstresować się po wysiłku umysłowym?

Ja mam tak wypchany grafik, że chyba muszę zapas tigerków czy innego świństwa kupić... Dzisiaj kino, jutro się umówiłam na cały dzień z przyjacielem zwanym Braciszkiem (co będziemy robić - nie chciała flądra powiedzieć), wieczorkiem koncert Kultu (juwenalia), potem trochę spania i jadę na wioskę po dziecię smile I potem znowu 2 tygodnie grzeczna będę smile

12,336 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-05-07 16:24:11)

Ja rozrabiałam w zeszłą sobotę i w jeszcze poprzednią więc trochę chcę w ten weekend odpocząć lol Tzn. mam jutro w planach wypad do kina z moimi lejdis ale zobaczymy co z tych planów wyjdzie wink

A u Ciebie widzę weekend się ciekawie zapowiada lol

12,337 Ostatnio edytowany przez coco59 (2010-05-07 17:26:52)

http://i44.tinypic.com/206g8ck.jpgMiał sie wkleic malutki,ale koniki sa duże..Disiaj zrobione he

12,338

Piękny konik smile!
Karola, jak poszła maturka? U mnie w szkole 1 i 2 klasy nie mają matur tylko egzaminy semestralne sad.
Różyczko, nie myśl o tym, że za 4 miesiące będzie jesień tylko o tym, że te 4 miesiące będę cieplutkie i słoneczne! (Może smile )

12,339

Grażynko śliczny ten konik. smile

Mamba, zadowolona jestem z tego co tam nabazgrałam, wyniki będą albo pod koniec czerwca albo dopiero we wrześniu... Poczekamy, zobaczymy smile

12,340

Hej Kochani wink Przybyłam wink Puk Puk wink Nareszcie dotarłam do domu : )
Szkoła-->kółko chemiczne--> zakupy i nareszcie odpoczywam wink

Grażynko, rzeczywiście piękny konik, jak tak patrzę na niego to tęsknię za tymi moimi konikami ;(

London69, tymi maturkami, chyba nie ma się co stresować? co? "Profesorki" wstawiają Wam za to jakieś oceny?

12,341

Wstawiają, wstawiają... Ale jestem dobrej myśli wink

Widzę, że Ty lubujesz się w chemii hmm ? U mnie to dosyć słaba strona tongue Na półrocze musiałam zaliczać test żeby nie mieć zagrożenia... Z innymi przedmiotami lajcikowo mi idzie ale z tą chemią coś nie mogę być za pan brat tongue

12,342

Wiadomo, nie można być dobrym z wszystkiego. Jeszcze dwa lata temu uwielbiałam biologię, a teraz jakoś sie przestawiałam i jako dodatkowy przedmiot na maturze wybrałam już- chemię.
Przestawiałam się temu, że już na pewno nie zdawałabym historii, wosu, ani gegry. Miałam do wyboru chemię i biologię. Z biologi mam taką babkę co niewiele nauczy, więc przerzuciłam sie na chemię smile w sumie to zdaje chemię, tak tylko, aby mieć jakoś alternatywe, bo w rzeczywistosci swoją przyszłość wiąże, bardziej z przedmiotami ekonomicznymi. Jak na razie myślę aby studiować zarządzanie biznesem, nie jestem tego kierunku 100% pewna, ale na pewno będzie to coś w tym stylu wink

12,343

Ja napewno będę zdawała biologię z wiadomych względów- na mój wybrany kierunek (choć to dopiero za półtora roku, to już jestem zorientowana smile) trzeba mieć maturkę z biologii lub historii. A z historią cięzko by było, więc wybieram już biologię. Co prawda zbytnio też się to nie wiąże z moim wymarzonym kierunkiem, ale w wymaganiach jest biol. zawarta. smile

12,344

Jaki to kierunek?

12,345 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-05-07 20:50:08)

Pedagogika przedszkolna i wczesnoszkolna smile Później marzy mi się magisterka i może podyplomówka z psychopedagogiki lub logopedii smile

12,346

Lubisz tak z dziećmi?
Ja lubię dzieci, ale jak zaczynają "rojbrować" to nie mam na to cierpliwości hmm

12,347

Ja lubię. wink I dzieci mnie też lol

Dużo mam do czynienia z dziećmi. W środowisku domowym mam młodsze kuzynostwo (co prawda nie na codzień), a w wakacje pracuje jako niania.

12,348

No to ładnie wink Do dużej grupy dzieci to trzeba mieć cierpliwość, ja chyba bym nie miała. Jestem bardziej przekonana, że sprawiłabym się w pracy, która opiera się na bezpośrednim kontakcie z ludzmi wink

London, ty pewnie chodzisz do liceum? O jakim profilu?

12,349

Tak, jestem w Ogólniaku, profil klasy ekologiczno-turystyczny. wink Rozszerzona biologia, geografia i chemia.

A Ty gdzie się edukujesz ? smile

12,350 Ostatnio edytowany przez ultrafiolet (2010-05-07 21:13:15)

Hejka wszystkim, pojawiłem się ileś stron temu wink

Rafix - <Gratulacje> cierpliwości w pewnym wątku smile

Vinnga - Wiesz, że śledzę dość mocno ten wątek. Jakoś silniejsza jest kwestia odpowiedzi Tobie, niż to, że już wszyscy w tym momencie wiedzą kim zostałem smile. Nie ma to jak dobre przedstawienie się wink. Wzmocniło to moje przekonanie o ilości osób na juwenaliach. Nikt nie mówił, że ja tam nie mogę iść smile

London - A na jaką uczelnię chcesz złożyć papiery?

Posty [ 12,286 do 12,350 z 30,541 ]

Strony Poprzednia 1 … 188 189 190 191 192 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024