Netkafejka dla Przyjaciół ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Strony Poprzednia 1 … 187 188 189 190 191 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12,221 do 12,285 z 30,541 ]

12,221

Odp: Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Kotku a Ty miałaś randkować smile bo jeszcze R**** ostygnie smile
miałam dodać to co napisałaś w pkt. 1 ale liczyłam na to że koleżanka się rozwinie ale jak widać poszła spać.

Zobacz podobne tematy :

12,222 Ostatnio edytowany przez Ona3003 (2010-05-05 00:35:39)

Koleżanka, jeszcze nie poszła spać wink

12,223 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-05-05 00:32:43)

a jednak nie poszłaś smile fajnie

12,224 Ostatnio edytowany przez Ona3003 (2010-05-05 00:36:31)

Nie mam pojęcia, skąd to pytanie. Nie jestem mężczyzną.

12,225

Wisienko, przecież się randkuję smile Ile można faceta słuchać - przynajmniej co pół godziny należy na mądre kobiety popatrzeć tongue

12,226 Ostatnio edytowany przez Ona3003 (2010-05-05 00:41:55)

"Mądrych" kobiet tu pełno wink

12,227 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-05-05 00:34:18)

Jest tu nawet na forum o tym wątek o ile dobrze kojarzę.

12,228

To pytanie Beatko ma sens..
Zależy mi na partnerce więc  pytam (jak nie wyczuje)
Jeżeli nie miała, to kontynuje.. Jeżli sama nie chce dokończyć a bardzo pragnie.. wink tongue

12,229 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-05-05 00:35:12)

Beata mam nadzieję ze kiedyś bedziemy mogły na siebie popatrzeć do woli a przede wszystkim pogadać smile
"mądre kobiety" - jeje -gwoli ścisłości- ja się jeszcze muszę duuuużo nauczyć wink

12,230 Ostatnio edytowany przez Ona3003 (2010-05-05 01:31:21)

Inteligencja wrodzona. Mądrość niestety musi być nabyta smile

12,231

To niedobrze że przychodzi taka myśl... Tak mi się wydaje przynajmniej..

12,232 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-05-04 23:56:28)

Dobranoc Dzióbki smile

12,233

Dobranoc wszystkim..Dawno już nie gasiłem światła..

12,234

W tych ciemnościach już nic  nie widzę wink Dobranoc, słodkich snów.

12,235

Czesc Grażynko smile

A co Ty spania nie masz, ranny ptaszku?

12,236

Witajcie.

Vinngus piekny kawalek,to co zapodalas smile Ja tez tego kiedys sluchalam na okraglo,lubie taka muzyke wink

Karola twoj link mi tez podchodzi wink

Pawel,dlaczego ty odbierasz moja wypowiedz jako wzburzenie ???  Ja sie NIE wzburzylam ani NIE zdenerwowalam....niewiem o co ci chodzi ??? Napisalam swoje zdanie tylko na ten temat smile Normalna opinia.

Vinnga napisał/a:

A ja uciekam się randkować :)Gdzie Marzenkę wcięło?

Marzenie net mulil....i tylko GG jej pozostalo wczoraj smile

Alik,KWA KWA hahaha  to byly czasy ! smile

Bianka pierwsza jak zazwyczaj smile

12,237

Dzień dobry wszystkim milutkiego dnia bez stresów.Pozdrawiam ciepło.

12,238

Czesc ludziki,ja wcześnie wstaje,jak moj M wychodzi to szybko do kompcia...
Do dwunastej musze miec obiad,i tak krece cały dzien...niemiecka punktualnosc... tongue

Miłego Dnia...:):):):)

12,239

Hej kochani smile

A ja dziś od rana na nogach... O 8 w przychodni, później zakupy i jeszcze raz zakupy i tak mi zeszło do teraz lol

12,240

Hejka ...

Roza Dziekuje za zyczenie milego dzionka...niestety taki nie byl sad

Grazynka Niemiecka punktualnosc? Powaga?

Karolka Co ciekawego kupilas?

Ja sie zle dzisiaj czuje ..  sad  A na dodatek wolny dzien jaki mialam miec jutro....odwolany i musze isc do pracy ... Ahhh..co oni by bezemnie zrobili tongue

12,241 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-05-05 21:59:06)

Emka kochana :* <przytula>

Kupiłam sobie dresy, bluzke zwykłą białą na krótki rękawek z jakimś tam srebrnym napisem, i krótkie spodenki takie na lato raczej wink Ale na wyjazd się przydadzą smile

Boże... ja już prawie za 2 tyg. jade na tą wycieczkę yikes a w ogóle tego nie czuje... tongue

Coś ostatnio cięzko jest nam wszystkim się zgrać na wieczorki... Nie pozostaje mi nic innego jak życzyć wam dobrej nocy smile Wybaczcie ale mam właśnie TE dni... Jestem po całym dniu po 7 ibupromach, więc idę się położyć, podobno sen leczy ból, buziaki ! :*

12,242 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-05-05 22:49:33)

Karolka <buziaczki> Dresy do biegania ?
                                Biala bluzeczka zawsze sie przyda..
                                 Krotkie spodenki..Wow..bedziesz nogi pokazywac smile

Poczujesz jak beda dwa dni do wyjazdu smile

Biedna Karolka sad 7 ibupromow...ehhhh

Ja mialam jutro na zakupy jechac...moze jeszce mi sie uda po pracy ?Zobaczymy...

12,243

Emuś, a czenu dzień był taki fuj?

12,244

Czesc Vinngus smile

A bo jakos w pracy sie zle czulam....glowa mnie bolala niesamowicie..krecilo mi sie w glowie...ale to akurat juz trwa kilka dni...moze cisnienie? ...Zero tabletek...a na dodatek mnie mdlilo..niedobrze mi bylo...i z sil opadlam.... sad Tak jakbym oslabla....Caly dzien taki w pracy...a na dodatek skonczylam dopiero o 17 sad

Dziwnie sie czulam...glowa mi troche przeszla..ale teraz znowu boli eh..

Co u ciebie??  Cicho tu i smutno sad

12,245

Jeżeli każdemu internet działa tak jak mi to się nie dziwię, że cicho i smutno na forum...

Marzenko, ja nie dam rady dzisiaj z niego korzystać... Więc znikam. na pocieszenie powiem ci, że ja też dzisiaj nieciekawie czuję. Ale raczej z takich powodów, co Karola...

Dobranoc...

12,246 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-05-05 23:30:30)

Hej
dołączam do klubu pękającej dynki tongue i towarzystwa które odwiedziła ciotka z hameryki hmm

"jaki tu spokój na-na-na nic się nie dzieje na-na-na
nikt się nie bawi na-na-na wszyscy się nudzą na-na-na" <---- wiecie kto to spiewa?

12,247 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-05-05 23:34:14)

Dobrze rozumiem smile

DOBRANOC.

Hej Alik..pamietalam kto to spiewa ale juz zapomnialam lol Ale lubie to...na-na-na-na....

Witaj w klubie pekajacej dynki....A co do cioci wink to wrocila do ameryki... big_smile

12,248 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-05-05 23:55:28)

stara raszpla mogła by w ogóle nie przyjeżdzać tongue zachciało się waryjotce wojaży tongue
no właśnie chciałam sobie posłuchać ale nie wiem kogo to jest numer.

światło zgaszone. jak ktoś chce siku to po ciemku big_smile

12,249

No moglaby nie przyjezdzac !!  yikes 

Ja tez nie wiem kto to spiewa, ale na YT znjadziesz to bez problemu smile

No i przyszlo mi po ciemku siusiac ...ehhh  wink

12,250

Życze Wam miłego dnia smile

U mnie jest paskudna pogoda, pada deszcz.. ech , moze sie wypogodzi..

12,251

Witam dziewuszki ?
London na wycieczkie ,ciekawe gdzie?>>dzieki za przepisy>>
Emcia ,dzisiaj chyba lepiej ..
Bianka dietujesz ,bo ja troche...lubie sałatke z tunczyka >pycha>

Miłego Dnia Wszystkim...Czemu to tak zimno u haha...

12,252

Czesc Grazynko

Tak, próbuję trzymać sie z dietą big_smile

I nie powiem, jest dobrze, bo gotuję co za czym ja nie przepadam, a moi lubią jesc.. smile

I strasznie są z tego zadowoleni big_smile

12,253

Własnie kto nie lubi jesc,a ktoś musi szykowac i gotowac..
Mi czasami też sie nie chce,ale musze...Wiesz wczoraj byłam na zakupach w OBI..wiec kasjerka zrobiła taki przeglad w moim wozku,jak bym cos ukradła,bardzo przykre takie sytuacje...dlaczego polakow tak traktuja,za dobra prace ,chociaż czesto sie słyszy...ze polki cos tam podbieraja ,ale nie wszyscy sa tacy....
Ja rownież sie ograniczam z jedzeniem ,byc moze coś to da...Ale poki co bedziemy sobie dopingowac...

12,254

Czesc smile

Bianeczko,a Ty co tak skromniutko ? Napisz co slychac ? Jakies ciekawe rzeczy sie dzieja ? smile Jak Olenka ?

Grazynka,narazie nic mnie  nie boli smile Dziekuje :**

Ja jeszcze nie zaczelam dietki sad  Ale robie brzuszki od kilku dni,wiec jakos dzialam lol

Grazynko.,ja tez mam tutaj takie sytuacje z Polkami .... a potem kazdy mysli,ze kazda taka sama sad

Pozdarwiam I zycze Lekkiego dnia smile

12,255

Witam wszystkich i życzę miłego dnia smile

12,256

Dzień dobry smile

12,257 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-05-06 10:39:55)

Hej wam smile

Ema napisał/a:

Karolka <buziaczki> Dresy do biegania ?

Tak do biegania smile I napewno przydadzą się na podróż w autokarze... żeby było wygodnie wink

Super Emcia , że dziś już się lepiej czujesz... :* smile U mnie też już jest lżej. wink

Alik jak ja bym się cieszyła jakby tej ciotki w ogole nie bylo tongue:P

Grażynko jadę na wycieczke szkolna na lazurowe. smile

Miłego dnia ! U mnie dziś bez słoneczka i bez deszczu, tak nijak.

12,258

Ja również witam i zakopuję się w ciężkiej pracy smile

12,259

A ja dzisiaj w domku siedzę i zastanawiam się co tu popsuć wink Pogoda fatalna - od rana deszcz.

12,260

Hej dziewczyny, bardzo miło tutaj, w Waszej Kafejce. Właśnie ją znalazłam wink mogę się przyłączyć??? wink
Mam na imię Marta. Jeśli macie ochotę chętnie przedstawię Wam się bliżej wink

Taka pogoda za oknem, że nawet nie chce mi się nigdzie wychodzić. Mam małą chandrę, ale jak wróci słoneczko z pewnością moje samopoczucie się poprawi.
bianka25, witaj, też jestem na diecie, w prawdzie dopiero zaczynam, ale nie jest źle wink Jak ci idzie? Uprawiasz jakieś sporty, czy tylko wprowadziłaś ograniczenia w diecie?

Pozdrawiam ;*

12,261

Cześć Marta smile Akurat jestem facetem, jednym z wyjątków w tej kafejce, ale i tak witam i namawiam do częstych odwiedzin smile

Myślę, że wyraże opinię większości jeśli powiem byś więcej o sobie napisała. Oczywiście tyle ile zechcesz smile

12,262

Witam Wszystkich prawie-że-weekendowo!

Hej Marta smile
w naszym wyjątkowym gronie mamy też facetów wink
wiec: opowiedz troszkę o sobie.

12,263

Cześć Marta wink

12,264

Czesc wszystkim smile

Mam chwile czasu to wpadlam do kafejki, bo juz mnie wieki nie bylo.

Ala to  Stauros spiewa "jaki tu spokoj..."

12,265

Cześć Marta i reszta, która przyszła po mnie smile

Karola - zapewniam Cię, że nie chciałabyś, żeby wizyt tej ciotki nie mieć. Przynajmniej teraz wink

Rafix - pojedynek słowny z Adamem - mistrzostwo świata.

12,266 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-05-06 11:55:46)

Asia! dzięki *** co Ty się tak chowasz i z ukrycia podczytujesz?? nie napiszesz jak dzieci rosną, czy mężowi zupa wczoraj smakowała bądz jaką książkę ostatnio przeczytałaś. Tak jak Małgorzatka znikłyście obie.

Kotek- podzielam Twoje zdanie. Niestety wszyscy którzy wypowiadali sie używając rozumu - to Ci co gnoją. wiec nanana nie udzielam sie.

Ewel- co będziesz robić? jak się czujesz?

Rafi smile czekam na przesyłkę nr. 2

co do ciotki- najlepiej by było zebyśmy siłą woli produkowały jajeczka -i zachodziłybyśmy w ciążę wtedy kiedy byśmy chciały.
Nie było by skoków nastroju, przyjmowania "cukierków".
No ale też było by nas dużo mniej wink

Karola sprawdz pocztę big_smile

12,267

Ala nie z ukrycia, po prostu niet czasa u mnie zeby siedziec przed kompem (nad czym ubolewam).A dziecko rosnie wzorowo, maz na szczescie nie ma francuskiego podniebienia."Miedzy wierszami" to czytalam ostatnio.To tak w skrocie.No i czekam na wyniki badan.Nie powiem stres jest lekki.

12,268 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-05-06 12:00:55)

alaclaudie napisał/a:

co do ciotki- najlepiej by było zebyśmy siłą woli produkowały jajeczka -i zachodziłybyśmy w ciążę wtedy kiedy byśmy chciały.

Dokładnie !! tongue I żeby cioteczki nie było, ale bez żadnych zobowiązań, że jak jej nie ma to coś tam... big_smile:D

Cześć Marta smile

Alik, mówisz i masz smile Już odpisałam wink

Kurcze... Jutro mam próbną mature z matmy i czas by było coś sobie powtórzyć lol

12,269

O czym ta książka??
wiesz tutaj jest konkurs na def. lit. kobiecej- może się przyłączysz/ cie??
czekasz na swoje wyniki?? 3mam kciuki aby były po Twojej myśli smile

Karola to logiczne że by nie było jakbyśmy same tym kierowały big_smile lalalala - marzenie tongue

12,270

Witaj Rafix i przepraszam, że byłam tak nieuważna i nie zauważyłam Cię. Wybacz.

Z chęcią się przedstawię wink Uczę się w 3 klasie technikum ekonomicznego. Za rok maturka wink
Najdroższą mi osobą jest Moj R. jesteśmy razem od 3 lat, a od roku jesteśmy zaręczeni.
Jestem osobą nieco zabieganą, uczę się "pilnie", myślę o swojej przyszłości, bowiem w mojej sytuacji mogę być zdana tylko na siebie. Jestem szczęśliwa, że jest przy mnie ukochana osoba, która wspiera mnie w każdej złej chwili. Miedzy mną a rodziną pojawiają się czasami spięcia (ale ten temat to może innym razem),mam sporo koleżanek, ale chyba nie przyjaciólek, na to miano żadna z nich jeszcze nie zasłużyła. Nawet nieco smutno mi z tego powodu. Może tutaj znajdę bratnie dusze.

Jestem osobą nerwową, łatwo wyprowadzić mnie z równowagi, mam parę kompleksów, ale nie jestem z tego powodu załamana wink

Od pół roku ( wtedy się dowiedziała) choruje na niedoczynność tarczycy. Tabletki będę musiała brać do końca życia sad

Na wypisywałam wyżej swoje gorsze strony, ale mam sporo dobrych cech. Bynajmniej tak mówią mi moi bliscy. Jestem twórcza, wrażliwa, pomocna, perfekcjonistka, zdolna, zorganizowana, uczuciowa, szczera ... wink
Wydaje mi się, że w trakcie pisania sami mnie poznacie wink
Jeszcze raz dziękuję za miłe przyjęcie wink

12,271 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-05-06 12:08:21)

Wygrałaś konkurs na najbardziej szczegółową prezentację wink
cieszę się ze do nas dołączyłaś smile
a Rafi nie jest jedynym przedstawicielem płci meskiej która tu zagląda big_smile ale sama sie przekonasz.
rysujesz, malujesz, fotografujesz... w jakiej dziedzinie jesteś twórcza?

Karola no wez.. Wy macie teraz na ławce tablice, kalkulatory pewnie też- no to czego się będziesz uczyć wink ??

12,272

Zajrzałam na chwilę do książki ale wszystko pamiętam, tablice będą także looz lol Zobaczymy jak to będzie w praktyce tongue

Marta muszę przyznać, że naprawdę bardzo ciekawie nam siebie zaprezentowałaś smile

12,273

Jak to moja wychowawczyni powiedziała: "jestem świetna w organizacji" Jakichś wyjazdów, spotkań klasowych. Jednak nie ograniczam sie jedynie do tego, ze mną można wszystko załatwić i ja idę wszystko załatwiać z czego czesto pojawiają się "owoce" .udzielam korepetycji bez opłat, osobą w trudnej sytuacji z mojej klasy.
Co do mojej twórczości to mój wolny czas jest bardzo ograniczony. Od kilku miesięcy zastanawiam sie nad podjęciem się robienia biżuterii sztucznej. Ale nie jestem do konca przekonana, czy dam sobie radę.
Lubię jeździć konno, ale przyznam się bez bicia, że dawno nie jeździłam, bowiem stadnina jest daleko prawie 60km ;(
Lubię za to czytać książki, czasami jak mnie któraś wciągnie potrafię zarywać noce. Po czym rano dostaje ostrego kopniaka w tyłeczek... ;D

12,274 Ostatnio edytowany przez Joankola (2010-05-06 12:22:42)

"Miedzy wierszami" Alu to zbior maili Domagalik i Wisniewskiego.Warte przeczytania.

Co do wynikow to musi byc dobrze.Innej opcji nie biore pod uwage.

Karola dasz rade, zobaczysz.

Marta brawo!

12,275

Vinnga mam nadzieję, że nie ironizujesz smile W sumie nie wiem po co w ogóle mu coś napisałem. Na pożegnanie wypadało pare słów prawdy napisać, bo chłopak sobie z wątku z prośbą o rady zrobił wątek o autopromocji. A mnie mdli jak czytam ciągle co ktoś wygrał, co osiągnął, kogo zna. Pisze, że rozmawia z 300 osobami dziennie przez telefon, a nie potrafi się z nikim na randkę umówić. A teraz dla odmiany nagle wszystkie rozumy zjadł na temat miłości. Wszystko o niej wie i wszystko rozumie.

Marta - nie ma czego wybaczać. Wkrótce się przekonasz, że paru nas tutaj jest i nie musimy się ukrywać jak w Seksmisji smile Teraz już coś o Tobie wiemy smile

Karolina powodzenia z matmą smile

12,276 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-05-06 12:49:47)

Asia zainteresowałaś mnie tą książką!
Pozytywne nastawienie to podstawa. Wierzę że się uda!

Marta świetnie! koniki- wspaniałe zwierzęta. zazdroszczę troszkę tych jazd.

Będzie dobrze Karola- wcześniej nie było takich ułatwien tongue poza tym to dopiero za rok!

Ale widzisz Rafi- dziewczyny się odezwały w wątku wiec na pewno Beatka jaj sobie nie robiła.

12,277 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-05-06 12:53:22)

Nie dziękuję wink

Za rok to dopiero będzie brrr.... lol Polski, matma, niemiecki, biologia... Nie no, dam radę jakoś a nagrodą będą studia smile

Spadam kochani, bo się rozpogodziło u mnie. Buziaki i jak zwykle do wieczorka ! wink

12,278

same fajne przedmioty smile no to ja przyłączam się do zjazdu big_smile paa! do pózniej

12,279

http://www.youtube.com/watch?v=bayzCFJU … re=related -kawalek, ktory chodzi za mna od rana.Jeden z moich ulubionych smile

Tez zmykam.

12,280

Raf - napisałam to z całą powagą na jaką mnie tylko stać wink Podziw tym większy, że ja sobie odpuściłam. Po prostu uznałam, że lepiej już mu przytaknąć. Każdy z nas chyba w pewnym momencie żałował, że się w ogóle odezwał... Może oprócz Marzenki, ale to tak obrzydliwie dobra dusza, że nie sposób jej posądzić o inne podejście wink

12,281

Dzień dobry wszystkim! Ale mnie dziś zimno ludzie wichura i deszcz leje totalnie , brrr ja chce słoneczka. Witaj Elnet ja tez kocham książki.

12,282 Ostatnio edytowany przez Antoninaa (2010-07-25 06:27:23)

smile

12,283

London69, na pewno spokojnie poradzisz sobie z matmą wink Trzymam kciuki wink Chcesz delikatnego kopniaczka? Za rok też zdaje maturkę, jako, że jestem w technikum zdaje jeszcze egzamin zawodowy w czerwcu ;( Matura za rok to z polskiego, matmy, niemieckiego i chemii.
Na razie zmykam, pozdrawiam wink odezwę się później wink

12,284 Ostatnio edytowany przez bianka25 (2010-05-06 18:22:10)

Witam wieczorkiem wszystkich stałych bywalców, oraz nowe osoby w Naszej kafejce smile

Marta, ja mam okazje w dwa razy w tygodniu skorzystać z siłowni, jak moją Ole zawożę na cwiczenia smile
No tylko w tym roku ciezko ruszyc mi tyłek do wieczornego biegania, i czuje sie taka zasiedziała.. big_smile

12,285 Ostatnio edytowany przez mamba (2010-05-06 18:59:30)

Elnett napisał/a:

London69, na pewno spokojnie poradzisz sobie z matmą wink Trzymam kciuki wink Chcesz delikatnego kopniaczka? Za rok też zdaje maturkę, jako, że jestem w technikum zdaje jeszcze egzamin zawodowy w czerwcu ;( Matura za rok to z polskiego, matmy, niemieckiego i chemii.
Na razie zmykam, pozdrawiam wink odezwę się później wink

Chemia yikes!
Podziwiam smile.

Różyczko, u mnie też zimno i padało do południa, ale teraz się jakoś uspokoiło. Nie lubię takiej pogody sad.

Karola, jak poszła matma?

Dziewczyny, od jakiegoś czasu mam ogromną chęć coś zmienić w swoim wyglądzie, zrobić coś żeby wyglądać jakoś bardziej... szałowo (?). Nie chodzi o to, żeby zostać blacharą, ale czuję się taka pospolita. Z fryzurą niczego nie mogę chyba zrobić, bo moje włosy są takie jakby kręcone, ale się puszą i jedyne co mogę to 'odświeżać' loki lokówką, ale same wiecie, że to mega czasochłonne...
Maluję się tylko na imprezy, codziennie jedynie muskam rzęsy maskarą, myślicie, że to źle?
No i ubiór... Na lato mam się w co ubrać. Mam szeroki wybór w koszulkach na ramiączkach, długich i krótkich. Mam też bluzki bardziej klasyczne, więc tu jest ok. Mogę je dopasować do spódniczek i spodenek. Ale na taką pogodę jak teraz mam ciuchy, w których czuję się źle. Pomóżcie skołatanej dziś mambie tongue. Nie mam za bardzo pieniędzy żeby kupić sobie nowe ubrania, bo rozumiem kupić jedną, dwie bluzki, ale nie stać mnie na wymienienie całej szafy tongue! Może macie jakiś sprawdzony lumpeks? Co sądzicie?
Ale ze mnie dziś maruda. Tylko, że już od dawna przejawia się we mnie taka chęć małej zmiany...
Ema, gdzie się podziewasz? Chyba jednak zaryzykuje czarny eyeliner!

Posty [ 12,221 do 12,285 z 30,541 ]

Strony Poprzednia 1 … 187 188 189 190 191 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024