Czesc ![]()
U mnie sie chmurzy , pewnie bedzie padać... ojej, oby nie, bonie chce siedziec w domku..
Miłego dnia ![]()
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)
Strony Poprzednia 1 … 185 186 187 188 189 … 470 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Czesc ![]()
U mnie sie chmurzy , pewnie bedzie padać... ojej, oby nie, bonie chce siedziec w domku..
Miłego dnia ![]()
No i ja juz po pracy
U mnie pogoda piekna !! Wieje....ale tu zawsze wieje....
Na ocenie szaleja serferzy i tym podobni,po plazy biegaja dzieciaki....rodzinki spaceruja...kupuja lody
Ah ta Wiosna ![]()
Czesc Emka,no juz po pracy pewno radocha...u mnie zimno pada deszczyk rowno...
London bylas na zabawie majowej..Chyba tak...
Byłam byłam
Wybawiłam się.
Ale w moim mieście weekend był tragiczny- w piatek pod nowo otwartym klubem zamordowano młodego chłopaka (sprawca złapany), a dziś jakaś młoda dziewczyna i jakiś pan popełnili samobójstwo... Słyszałam w wiadomościach...
Oj czyżby pustki ![]()
Czesc Kasik ![]()
hej wszystkim
Jestem na majówce w środę się odezwę
![]()
Puk puk jest tu jakaś duszyczka ??
Jakoś nie mogę trafić na nikogo. ![]()
No cóż w takim razie nic tu po mnie. ![]()
Buziaków sto i tyle samo kolorowych snów wszystkim życzę !
Czesc... cicho tu...glucho tu ...
Grazynka,po pracy zawsze ulga
Dzisiaj sie nabiegalam po schodach jak szalona !! U mnie wlasnie sie rozpadalo...
Caroline Fajnie,ze sie wybawilas
A co do tragicznych wydarzen...to tutaj u mnie tez smierc krazy !
Kosi po koleji...
Kasia Czesc
Pustki sa,bo wszyscy romansuja w majowy weekend ....
Pawel Majowka..slodko....
A nic mi sie nie chce juz....znowu w szafie posprzatalam....segregacje kolejna zrobilam....ale teraz po to,aby pozbyc sie rzeczy, ktore mi tylko miejsce w szafie zajmuja...wogole ich nie nosze... A zrobie paczke i wysle rodzince,moze komus sie przyda
Znalazlam buty jedne i tak sie im przygladalam i sie zastanowilam...dlaczego ja je kiedys kupilam ?? Przeciez brzydkie sa...
hmm niewiem..
Rozmrozilam piersi z kurczaka....I teraz MUSZE je zrobic.....a taki mnie len zlapal ze szok... A przez was nawet wymowki nie mam...bo jakby ktos byl to bym gadala....a tak no coz mi pozostaje?? Ide robic ta glupia kure..ehh
PS> Dobranoc Karolka
ja tez dzisiaj tutaj kraze i nikoo nie ma ![]()
Teraz tak bede biegac z kuchni do pokoju.....robic kure i uczyc sie na prawko...Karola jak ci idzie teoria ?? Bo mi szlo super.....a teraz juz jestem zagubiona i juz nie wierze ze to zdam.....pokomlikowalo sie im dalej sie ucze...OJ...
Nie ogarniam tego wszystkiego...
Ale jeszcze mam czas.....duzo czasu...
Cześć Marzenko ![]()
Jesteś może?
Hej Martynko co u ciebie?
Jakoś leci. Przespałam cały weekend ![]()
Nie wiem co mi się dzieje ale tak mi się nie chce wstawać ![]()
Czuję, że nie mam po co wstać ![]()
Czesc
Jestem jestem
Co slychac ?
Już sama nie wiem co robić, żeby nie popadać w kolejne dołki
Martynko kryzys? Kochana tak nie można , wpędzić się w depresje łatwo ale wyleźć trudno, kochana a może na siłę byś wyszła ze skorupy?
Różyczko w sobotę wstałam o 12 a dziś o 13.
Ja już nie wiem co mi jest ![]()
Siedzę nad książką i nie wiem co czytam ![]()
Ja nie mogę tak robić, jestem młoda tyle życia przede mną powinnam się cieszyć każdą chwilą a nie mogę
Marzenko jak kurczaczek??
Jak ja nie pracowalam przez dluzszy czas to wstawalam nawet o 15 !!!!! Tak dobrze widzisz...Bo po co mialam wstawac ?? Zadnych spraw do zalatwiania nie mialam....a jak wstalam to cos sie zjadlo i sie znulo po domu.....dopiero pozniej m,i sie to znudzilo....i wyszlam na dwor zobaczyc slonce ![]()
O jakim kurczaczku jest mowa? Bo nie jarze.....
Za dużo monotonii słoneczko w twoim życiu, dziewczyno bo po chorujesz się na prawdę...Wiem studia ważne, ale ty zdrowiem przypłacisz to że nie dajesz swojej głowie odprężenie luzu, tylko nauka i nauka zero przyjemności.
Powiedz co fajnego sobie kupiłaś ostatnio? Jakiś ciuszek albo kosmetyk?
Poszłam z przyjaciółką w piątek niby do klubu a ona mi przed wejściem że ją nogi bolą stałam przez 2h przed wejściem bo ona się zastanawiała co zrobić myślałam że wyjdę z siebie.
Ostatnio o to kupiłam sobie puder całkiem fajny w okazyjnej cenie.
Różyczko ja się nie uczę, ja siedzę nad książką ![]()
Pisałaś, że rozmroziłaś kurczaka i teraz musisz go zrobić ![]()
A powiesz mi dlaczego siedzisz skoro nie interesuje cie w tej chwili ta książka? Nie lepiej zrobić coś innego?
Różyczko a co mam robić?
Wszyscy gdzieś pojechali i tak jest stale ![]()
Tak bardzo nie chce się użalać.
Nawet sobie ładnego avatarka sprawiłam ![]()
A no tak..o tego kurczaczka Ci chodzi
Juz zjedzony
A jaki puder uzywasz? Kulki,kamien,fluid ???
Jak by mi tak kolzenka zrobila..to z miesiac bym sie do niej nie odzywala ![]()
Nie ona ona na drugi dzień przyszła żebym jej pomogła.
Używam podkładu i puder w kamieniu, czasem w kulkach
Wszyscy gdzies pojechali i swietnie sie bawia ze swoimi polowkami...a My siedziemy same w domu..po nocach
I co.dlatego ze reszta sie bawi,to ja mam sama sobie kare zadawac ? Bede smutna i zlapie dola? EEE tamm....
PO co ...?
Niestety, tak zawsze jest i to mnie do szału doprowadza, bo jak trzeba pomóc to do Martyny, a jak ona coś chce to nikt nie ma czasu
Martynko, czy ty widzisz jakiś pozytywny aspekt teraźniejszości?
Tak, mam nadzieję że się kiedyś to skończy.
Jak byłam na pierwszym roku to wpadłam w depresję, siedziałam w wirtualnej rzeczywistości teraz widzę że może być podobnie ![]()
To jest spowodowane tym że ja mam mniej zajęć i tak powinnam się uczyć bo mam w czerwcu nie do zdania egzamin i jeszcze w czwartek zaliczenie, a nie mogę się do tego zebrać.
Zapisałam się na angielski to mam tam ludzi którzy są aspołeczni ![]()
Przybij piatke
Ja tez uzywam kamienia ![]()
Wolicie błyszczyki czy szminki a może jedno i drugie ??
A znajomych dużo mówisz miałaś w dawnym miejscu, a teraz jest net, gg nasza-klasa wiec kontakt powinnaś mieć?
Niestety, tak zawsze jest i to mnie do szału doprowadza, bo jak trzeba pomóc to do Martyny, a jak ona coś chce to nikt nie ma czasu
Cholerka jasna !! Martyna ....dlaczego im nie powiesz w takim momencie co o nich myslisz? No ja bym nie wytrzymala !!! Siebie trzeba szanowac !
Marzenko to co mam zostać sama?
A tak mam się chociaż do kogo odezwać od czasu do czasu.
Jestem na studiach lubiana mimo że raczej nie pomagam nikomu, ale to taka uczelniania sympatia.
Ja mam duże usta wiec konturówka, czasem delikatny beżowo różowa szminka a le rzadko raczej tylko przezroczysty błyszczyk.
Martyna .....UWIELBIAM blyszczyki !!
Szminek tez kilka mam..I pomadek .
Ja tam używam jedno i drugie najpierw szmineczka a później przejazd błyszczykiem i mam taki efekt jak na moim avatorze, no na uczelnię to raczej jedno ![]()
Martyna nie masz zostac sama ! Uwazasz ze jak im sie postawisz to Sobie pojda? To co to za kumpele..? Ja bym takich trzymala jak najdalej od siebie.
To wychodzio na to,ze lubimy blyszczec ![]()
Pewnie sobie nie pójdą, nie mam problemów żeby komuś coś wypomnieć, tylko po co? Jak wiem ze to nic nie zmieni.
One są zakochane, co mam je odciągać od ukochanego?
Propozycja mojej przyjaciółki choć ze mną z moim facetem jego przyjacielem i jego dziewczyną tak 5, no to ręce opadają jak 5 koło u wozu.
Jak by szedł jeszcze ktoś nie wazne facet dziewczyna to spoko, ale tak
Dobra fajnie sie gada,ale ide spac bo rano nie wstane...
DOBRANOC LASECZKI :****
No tak w piatke to rzeczywiscie glupio. ![]()
Tak ja lubię podkreślać coś ładnego w sobie dobra i mała drobinka ale jest.
Marzenko mam dość wyraźne rysy twarzy jasne włosy, jednym słowem wyróżniam się w tłumie ![]()
Ja podkreślam talię zazwyczaj czasem tez biust
Też będę się zbierać ![]()
Dzięki dziewczyny za pomoc ![]()
Czyli jesteś Martynko wyjątkowa, a nie doceniasz swoich możliwości jako dusza towarzystwa, a może jakiś wirtualny klub co spotyka się w Krakowie na np czytanie poezji..Swojej lub czyjejś? Oderwała byś się
Może Różyczko, nie wiem, może spróbuję.
Dobranoc
Czesc dziewczyny,ach szkoda ze poszlam wczoraj wczesnie spac, fajny temat..kosmetyki
Ja uzywam pudru(codziennie),a szminkuje sie raz blyszczykiem,czasami pomadka...roznie...
MILEGO DNIA dla wszystkich
![]()
Dzień dobry ![]()
U mnie deszcz, deszcz, i deszcz
![]()
Witam ! ![]()
U mnie też deszczowo.
A miał być dziś grillek...
Marzenko ja dopiero lipiec/sierpień idę na prawko.
Ale juz się nie mogę doczekać i zarazem boję się, że nie dam rady.........
Martynko świetny awatarek. ![]()
Rzeczywiście wczoraj temacik się zapodał hihi
Ja błyszczyk zawsze mam przy sobie.
Pomadek też mam kilka i szminek, ale wolę błyszczyk.
A co do podkładu to używam taki puder w kremie taki z Maybelline- Matte Mousse. ![]()
Ta pogoda nieźle potrafi zdemotywować człowieka do czegokolwiek... Pomimo wszystko, miłego dnia ! ![]()
Czesc Karola ![]()
Czesc Alik ![]()
Ostatni dzień weekendu majowego.. Jakie macie plany na ten dzień? ![]()
Cześć Bianka
ja mam zamiar nawdychać sie powietrza ile wlezie- żeby mi starczyło do wakacji ![]()
i muszę troszkę popracować.
A Ty???
Ja jeszcze chwile posiedzę w domku, i pójdę do lasu.. na zamek..
bo ścieżka jest kostką wyłożona, a mokro jest ![]()
Przestało padać, może sie wypogodzi..
U mnie na razie nie pada ale wyjdę kolo 15 najwcześniej.
muzyczka dla Was: http://www.youtube.com/watch?v=XUXrWLGT8pI
A ja miałam jechać na grilla do rodzinki, ale chyba nici z tego bo pogoda jest wrecz 'świetna'...
Posprzątam sobie może w szafie tak jak Emcia wczoraj. ![]()
Hej
Karola,ale to kiedy zamierzasz zaczac sie uczyc do prawka ???
Temat kosmetykow wraca jak bumerang...hehe ![]()
Zaraz poslucham co tam Alik nam wkleila
Pozdrawiam.
U nas jest tak, że 3 miesiące przed 18stką można zacząć i wtedy się chodzi na zajęcia teoretyczne i w między czasie uczy się teorii, później po teoretycznych zajęciach zaczyna się jazdy i po urodzinach mozna już zdawać egzaminy. ![]()
Jak dzionek minął Emcia ? ![]()
Alik,chcialam posluchac co wkleilas...ale wyskakuje informacja po niemiecku ze nie jest to mozliwe....moze pozniej...
Ciekawa jestem jak Bianka z dieta Dukana,bo moja do kitu...w tej chwili musze robic posilki w roznych porach..a dla siebie nie mam czasu...poprostu nie chce mi sie....ach (tylko piec kilo) satysfakcja gwarantowana....
Czesc London...moze ty cos doradzisz z tymi dietkami....
U mnie zimno i zimno...ja mam prawojazdy dziesiec lat,nie mam auta chociaz mozliwosci wiele...ale co z tego mam blokade....
Jechac bym jechala ale sama na ulicy....boje sie wyprzedzac,wjezdzac w miejsce na parkingu i cos tam cos....jeszcze
Milego Wieczorku...
Jak chcesz Grazynko to mogę Ci wysłać przepisy, tak jak wysłałam Biance i innym. ![]()
Tylko wtedy wyślij mi na e-mail Twój adres mailowy, bo nie wyświetla się. ![]()
Jak chcesz Grazynko to mogę Ci wysłać przepisy, tak jak wysłałam Biance i innym.
Tylko wtedy wyślij mi na e-mail Twój adres mailowy, bo nie wyświetla się.
Jeśli przepisy kulinarne to ja bym tez chciała ![]()
Jak chcesz Grazynko to mogę Ci wysłać przepisy, tak jak wysłałam Biance i innym.
Tylko wtedy wyślij mi na e-mail Twój adres mailowy, bo nie wyświetla się.
Dziekuje kochana,jestes slodka juz wyslalam...
Dobranoc Kochani....
Afri, Coco- wysłany mail. ![]()
Wszystkim życzę dobrej nocki i kolorowych snów. :*
A jakie to przepisy :>? Wybaczcie, ale nie chce mi się przewijać w poszukiwaniu ![]()
Cześć ![]()
Poklikam parę minut i lecę trenować mój angielski straszna rzecz w moim wykonaniu ![]()
HEJO
Jak to mowia teletubisie ![]()
Alik ale trafilas w moje gusta z tym linkiem !! Nie dosc,ze lubie spokojne utwory,to jeszcze obu wykonawcow BARDZO lubie sluchac !! I Erosa I Andrea
No to mnie Karola oswiecilas !!
(co do prawka)
Mamba .. ty leniszku
Przepisow i tak niema na forum ...Karola emailem wysyla
Hej Martyna
Dlaczego straszna rzecz ???? <zastanawia sie>
Nie miałam szczęścia do nauczycieli tego języka ![]()
Kurcze Adam taki szczęśliwy ![]()
Ja jak patrzę na mojego avatarka to się uśmiecham
kurcze mogłam go wcześniej wstawić ![]()
A kto cie uczy? Facet czy babeczka?
Kobiecy masz avatarek ![]()
Good Night Everybody Kisses :*******
Dzień dobry śpiochy
JA już działam na nogach, bo jakoś ostatnio wtorki mam zdecydowanie za krótkie, i nie mogę sie wyrobic..
Grażynko, ja się nie chwaliłam, bo wcale ta dieta mi nie wyszła.. Robiłam naleśniki, na grillu byłam, no i Grzesiek mnie do kawiarni zaprosił ![]()
Tak wieć, od wczorajszego świtu zaczełam, ale nie wiem ile wytrwam, zobaczymy ![]()
Miłego dnia ![]()
Czesc ![]()
Dla mnie wogole te dni sa za krotkie ...
Bianka...ja nawet jeszcze nie zaczelam tej diety
nie mam czasu hehe...moze od nastepnego tygodnia zaczne,bo ten tydzien bedzie zwariowany i zapracowany...
Ale musze sobie ugotowac te pulpeciki...musza byc pyszne !
Ciekawe ile ja wytrwam ? Czy to musi byc takie trudne ?
Karola Ogladalam pogode...u ciebie ma dzisiaj byc 13 stopni bez deszczu ![]()
Milego dnia papa
Strony Poprzednia 1 … 185 186 187 188 189 … 470 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024