Netkafejka dla Przyjaciół ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Strony Poprzednia 1 … 183 184 185 186 187 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11,961 do 12,025 z 30,541 ]

11,961 Ostatnio edytowany przez AfRoDyTa19 (2010-04-29 22:17:03)

Odp: Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Ja nie pamiętam kiedy ostatnio miałam grypę, ale za to inne dziadostwo mnie dopada...
Ale katar i tak mam bez wyjątku tongue
Bianka jeśli to prawda to nie mam się na razie czego bać lol
Dzisiaj to sobie mam ochotę w łeb strzelić, ale nie wiem czy trafię lol
Zaczęłam łykać ten Rigevidon, głowa mi nawala roll
London życzę szybkiego powrotu do zdrowia wink

Zobacz podobne tematy :

11,962

Jej Różyczko jestez uzalezniona od slodyczy?? to tak jak ja smile kocham to słodkie szalenstwo big_smile

11,963 Ostatnio edytowany przez bianka25 (2010-04-29 22:12:50)

Afro, ale ja jestm strasznie zła, i nie pamięta, kiedy leżałam z goraczka, wiec musisz zmienic imie w swoim poscie smile

Ok, ja zmykam smile

Rano wczesnie bede musiał wstac, kanapki robic smile tongue

11,964

Witajcie smile

Oh czytam wszystko grzecznie i uwaznie...ale o(przyszlej) tesciowej wypowiadac sie lepiej nie bede,szkoda slow... hmm

Ona 3003 napisał/a:

Cześć Fafix i Różyczka smile

haha lol czy ktos to zauwazyl????  Rafix - Fafix lol

Ewelinka,kiedy wszyscy naokolo pytaja nas o dzieci (podobna sytuacja do twojej) to nawet nie wiesz, jak bardzo chcialabym moc odpowiadac tak jak Ty... ehh

O swoich ,,pociagach" wole nie mowic tongue

11,965 Ostatnio edytowany przez kasia31a1 (2010-04-29 22:16:42)

Bianuś sprawdz jeszcze poczte bo udało mi sie odpisac:)

aaasz pomykła juz smile

11,966

Kasik i Róża- ja też jestem AS big_smile Anonimowy Słodyczocholik ;P No teraz to juz nie taki anonimowy hehe tongue Ostatnio tydzień nie jadłam słodyczy, a teraz znowu się zaczeło... A do 21 maja powiedzialam sobie że zrzucę 5 kg ! I jak ja to zrobie ?? hmm

11,967

bianka25 napisał/a:

Afro, ale ja jestm strasznie zła, i nie pamięta, kiedy leżałam z goraczka, wiec musisz zmienic imie w swoim poscie smile

Mała pomyłka sad Przepraszam smile

11,968 Ostatnio edytowany przez kasia31a1 (2010-04-29 22:22:52)

London69 napisał/a:

Kasik i Róża- ja też jestem AS big_smile Anonimowy Słodyczocholik ;P No teraz to juz nie taki anonimowy hehe tongue Ostatnio tydzień nie jadłam słodyczy, a teraz znowu się zaczeło... A do 21 maja powiedzialam sobie że zrzucę 5 kg ! I jak ja to zrobie ?? hmm

Jedz wiecej słodyczy big_smile nie no bez jaj kochanego ciałka nigdy nie za duzo smile

ja tam jem i jem i co i nic ile bym nie zjadła to warze tyle samo !więc mozesz mi troche oddac jak masz w zanadrzu big_smile ciałka no!

11,969 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-04-29 22:24:35)

Ja jak jem normalne potrawy to jest ok, nie tyje... Ale jak mam popyt na slodycze to jest gorzej big_smile Nie ma bata. Od poniedziałku zaczynam się ściśle ograniczać lol

Spadam dziewczynki się wygrzać w wannie i pod kołderkę... Spokojnej nocki wam życzę i dużo kosmatych snów żeby było wesoło big_smile :*

11,970

No ja tez lecem sobie...no to papaty wszystkim!kororowych senków smile

11,971

Witajcie moje siostry niedoli, a wiecie co ta irlandzka diablica dziś robiła? Torta robiła a ja ośliniłam całą klawiaturę czekając. smile

11,972

kasia31a1 napisał/a:

ja tam jem i jem i co i nic ile bym nie zjadła to warze tyle samo !więc mozesz mi troche oddac jak masz w zanadrzu big_smile ciałka no!

Jak bylam w twoim wieku,to tez jadlam co chialam i ile chcialam...i nic sie nie zmienialo !  A teraz sad

Od slodyczy mam odrzut ostatnio .... nie moge duzo zjesc..bo mi sie niedobrze robi zaraz....starzeje sie ??  lol

Dobranoc Karola :**

11,973

Wszyscy sobie idą i z kim ja będę pisać?

Zasiadłam przed monitorem z kanapka z pysznym mięskiem i widzę, że mi psujecie apetyt jakimiś wstrętnymi słodyczami smile

Karola, jak schudniesz 5 kg to nie będziesz mogła wychodzić z domu jak będzie wiatr. Może Cię zdmuchnąć na jakieś drzewo...

11,974 Ostatnio edytowany przez AfRoDyTa19 (2010-04-29 22:39:03)

Ema to Ty masz tak jak ja big_smile Mam nadzieję, że to nie objawy starości yikes

Dobranoc dziewczyny wink Witam Ema wink

11,975

Czesc Rozyczka smile NIkt mnie nie przywital jeszcze a juz sie zegnaja sad 

TORT gotowy.. w koncu ehhh teraz tylko trzeba pozmywac wszystko sad sad  Niezla sterta sie uzbierala......Jakbym robila 10 tortow a nie jeden ehhh     I babeczki zrobilam tez big_smile

Mam nadzieje,ze wytarlas guziczki...??  Bo jak bedziemy pisac ? tongue

<dzieli sie tortem > :**

11,976

To chyba są objawy starości, bo jestem od was starsza i kiedyś lubilłam słodycze, a teraz nie lubię smile

11,977

No to Vinnga pocieszyłaś mnie yikes

11,978

Afri, więc może nazwijmy to objawem dojrzałości? Może być też, że wraz ze wzrostem mądrości spada apetyt na słodycze.... Oj, ideologii można dużo stworzyć, zależnie od potrzeb wink

11,979

Czesc Vinngus i Afri smile  Ja tez mam nadzieje,ze to nie objaw starosci yikes  yikes

11,980

Oooo to mi się bardzo podoba, szczególnie z tym wzrostem mądrości bo w końcu by mi się przydało lol big_smile

11,981

Em klawiatura mokra i zobaczysz od tego prąd mnie kopnie i dopiero będę szalona!

11,982

vinnga napisał/a:

To chyba są objawy starości, bo jestem od was starsza i kiedyś lubilłam słodycze, a teraz nie lubię smile

Oj no tak...Vinnga ,Ty to juz taka starowinka jestes...dwa kroki do cmentarza lol 

MNie nie przestraszysz wink ...chociaz mam zmarszczke na czole..  yikes

11,983

różyczka napisał/a:

Em klawiatura mokra i zobaczysz od tego prąd mnie kopnie i dopiero będę szalona!

To jeszcze mozna byc bardziej szalonym ??!!!   yikes    lol :***

Wycieraj klawiature szybko,bo nie chce Cie miec na sumieniu smile  Twoj maz mi zyc nie da... smile Znajdzie mnie i dobije... tongue

11,984

Emuś, ja tylko o latach egzystencji na tym świecie mówię i choćbyś ustała na uszach i nimi tupała to i tak wyjdzie, że jak ja do zerówki chodziłam to ty pod stół na stojąco wchodziłaś...

11,985 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-04-29 22:48:47)

hahah  Vinnga smile  Pieknie napisalas  wink  A wiesz ....zdradze Ci sekret.....w niektore miejsca lub przejscia,nadal wchodze na stojaco lol

OH>>>Ide pozmywac sad sad   ale wroce.. big_smile

11,986

Cała diablica  poleciała do garów a może te babeczki ja skusiły ?:) <zastanawia się>

Tak em mąż jak by cie znalazł to by se ciebie zatrzymał nie od dziś wiadomo że  fantastyczna kobietka z ciebie.

Wchodzisz na stojąco? Oj lepiej nie zapędzać się w te rejony...

11,987

Ja tam też szczególnie rosła nie jestem i czasem mogę się nie schylać smile

Generalnie wydaje mi się, że jest więcej plusów niż minusów bycia kurduplem smile

11,988

Rozyczko smile babeczki mnie nie skusily.....ale gdyby to byli faceciki !!  lol To napewno bym sie skusila lol

Oczywiscie ,ze jest wiecej plusow niz minusow !!  smile  Ale jak sie wspinam po meblach w kuchni,aby siegnac szklanke z najwyzszej polki to sie zadstanawiam....gdzie sie podzialy moje dodatkowe centymetry??  Bo to nieraz niebezpieczne bywa lol

A tak prosto mozna sobie poprostu przysunac taboret.....ale ja mysle ze po mojemu jest szybciej lol

11,989

Emuś, to ty jesteś spiderwoman tongue

Minusem chyba głównym jest to, że wszystkie spodnie trzeba skracać. Nawet te "made in china" gdzie podobno małe ludki żyją i długich spodni nie powinni robić hmm

11,990

Mój mąż ma 164 wzrostu i jak go ktoś pyta gdzie był jak wzrost dawali to mówi że stał w kolejce po rozum. Ja jestem większa o dwa cm od niego ale nigdy mnie to nie obchodziło.

11,991

O Rózyczko, ja podobnie mówię czasem. Chociaż częściej mówię, że nie mogłam się zdecydować czy stać w kolejce po wzrost czy po rozum. I w końcu obu produktów dla mnie zabrakło hmm

11,992

haha lol Spiderwoman smile  dobre..

A nawet mi nie mow o tych spodniach !!!  mad  Czlowiek kupi i nie moze sie nacieszyc ich noszeniem od razu po zakupie,bo trzeba je do ,,babci''zaniesc aby skrocila !!  Tak mnie  to wkurza !!  A niektore spodnie po skroceniu to juz nie to samo...traca fason sad

wrrrrrr....  Tutaj dodatkowo wkurza mnie jeszcze jedna rzecz.... mad Co sobie wypatrze jakis fajny ciuch..to bardzo czesto jest tak,ze mojego rozmiaru oczywiscie nie ma !  A tak mi sie nieraz cos podoba!!  Biore ciucha gnam do gory,do obslugi klienta i pytam o moj rozmiar...a oni to samo...nie ma mniejszych ... wrrrr

Raz to z takim wielkim zalem sklep opuscilam sad  Piekna sukienka byla.....Boze ale ja ja chcialam !!!! smile Oczywiscie co widze?  Same rozmiary XXL albo jedna ostatnio L  ....a gdzie M i S ???  sad

11,993

A mnie kiedys kolezanka spytala tez.. Gdzie ja bylam jak wzrost rozdawali? Mowie jej,ze stalam po rozum . A ona do mnie tekst :

,,Oj biedna......Ani tego,ani tego nie dostalas !!  " hmm

11,994

No tak Marzenko, z rozmiarami jest problem smile Wypatrzę jakiś fajny ciuch, szukam, grzebię a tu same S-ki wiszą. Może powinnyśmy razem chodzić na zakupy - wtedy nie ma opcji, że obie byłybyśmy niezadowolone - jak by były małe to dla ciebie, większe dla mnie smile

11,995

vinnga napisał/a:

No tak Marzenko, z rozmiarami jest problem smile Wypatrzę jakiś fajny ciuch, szukam, grzebię a tu same S-ki wiszą. Może powinnyśmy razem chodzić na zakupy - wtedy nie ma opcji, że obie byłybyśmy niezadowolone - jak by były małe to dla ciebie, większe dla mnie smile

No Vinngus Niepojete !!  lol     Chodzic razem na zakupy??  Swietny pomysl...tylko trzeba ustalisc,ktora z nas do samolotu wsiadzie ? smile

11,996

E nawet mi nie mówcie o kupowaniu rzeczy dla xxl z tym to u nas taki problem nic nie można dostać.
Wchodzę do sklepu nawet gęby nie otworze a pani na cały sklep w pani rozmiarze nic nie ma...

Oj a jak już mowa o sukienkach  absolutnie poniżej 250 nie dostaniesz w dużym rozmiarze.

11,997

Boze Roza ... Tutaj byl by dla ciebie RAJ !!  Wiecej jest takich XXL niz S ... Dlugo bys nie szukala ,serio smile

11,998

czesc....:):):)dziękuje bardzo za zaproszenie...;)

11,999

Czesc Hania smile  Witaj cieplutko wsrod nas smile

Powiesz nam cos o sobie? smile

12,000

Cześć Hania smile Też poproszę krótki zestaw informacji o tobie smile

12,001

Hej Haniu wchodź i dołącz do naszej dyskusji właśnie czytałam twój watek...

Em na zakupy do Irlandii? Kobieto mnie żaden boeing nie udźwignie do tego raju...

12,002

Rozyczka napisał/a:

Em na zakupy do Irlandii? Kobieto mnie żaden boeing nie udźwignie do tego raju...

mad  Co ty gadasz !!??  Dawaj buzie....zaraz Cie otrzezwie big_smile <plask> Przestan tak mowic kochana smile  Przeszlo Ci juz??  wink

12,003

Ufff otrząsa się , Tak kochana pomogneło , na ciebie zawsze idzie liczyc jesli idzie nawet o lanie po ry... znaczy twarzy.

12,004

Dobranoc kochane wink
Do jutra wink Miłych snów smile

12,005

różyczka napisał/a:

Ufff otrząsa się , Tak kochana pomogneło , na ciebie zawsze idzie liczyc jesli idzie nawet o lanie po ry... znaczy twarzy.

No !  I zeby mi to bylo ostatni raz smile Bede pomagowac Tobie big_smile   No,no tylko nie po ry.. ! mad Po buzince smile

Dobranoc Afri smile

12,006

Nie ma to jak pomocna reka, ha ha ha ale wiesz na pewno łatwiej dobre spodnie skrócić niż mi  dobre w ogole na górze kupić.

12,007

Po długich walkach z internetem udało mi się wygrać na tyle, żeby nie zniknąć bez pożegnania.
Dobranoc kobiety smile

12,008 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-04-30 01:16:30)

Biedna Beata ..walczy sad  Ale dzielna kocica z niej i wygrala smile Dobranoc smile

Roza pomocna reka zawsze do uslug wink lol

Dobrze dzieci drogie wink  Emka idzie spac smile BO rano trzeba wstac ehh  smile

DOBRANOC :*******************

12,009

Witajcie kochani smile

Miłego dnia !

12,010

Czesc Karola smile

JAk sie dzis czujesz?

Za moim oknem jest już słoneczko, zapowiada sie ładny dzień smile

12,011

Cześć dziewczyny smile
Jak tak się rano wstanie i włączy net kafejkę, to nie można powiedzieć, że się wstało lewą nogą smile. Co ja się nauśmiecham jak czytam Wasze posty big_smile.
Ja też jestem kurduplem, chociaż wszyscy w rodzinie są wysocy, ja musiałam zostać niska i drobna tongue. Ale przyznam szczerze, że lubię nosić szpilki, więc czasami oszukuję trochę i robię się na wyższą hehehe.
A co do spodni ja albo podwijam nogawki albo idę do babci żeby mi skróciła. I powiem tyle, że łatwiej jest kupić za długie i skrócić smile niż mieć długie nogi i przeklinać wszystkie spodnie, bo są za krótkie (moja koleżanka ma ten problem i wciąż narzeka) wink.

12,012

Cześć mamba smile

No dzięki koleżance z długimi nogami to ja czasem mam dodatkową parę spodni smile Bo ona sobie kupuje, wymyśla teorię, że jak jej tyłek schudnie to się spodnie te 3 cm wydłużą ale po jakimś czasie stwierdza, że dalej jej kostek nie przykrywają i oddaje mi smile A ja biegnę zanieść papi os skracania i mam spodnie smile

12,013

Dzien dobry bardzo smile big_smile

Karola pierwsza dzisiaj ??!!  Hehe 

Ja takze zycze wszystkim milego dnia smile

Cos na dobry humor dla Was :  big_smile

Dwóch gości popija sobie winko pod sklepem.
Nagle podjeżdża elegancki samochód z którego wysiada jakieś zamożne małżeństwo.
Kupują w sklepie niegazowaną wodę i zaczyną ją sobie popijać.
- Popatrz - mowi jeden z pijaczków - Piją wodę!
- No - mówi drugi - Jak zwierzęta...

smile

Facet siedzi spokojnie w kuchni i robi tzw. poranny przegląd prasy. Nagle stojąca za nim żona z patelnią w jednej ręce szturcha go bezsensownie.
"Ee! Co ty! Za co to"
"Co to za karteczka z napisem Daisy wystaje ci z kieszeni?"
"Nie pamiętasz kochanie? W zeszłym tygodniu postawiłem na wyścigach na konia o takiej nazwie."
Uspokojona żona przeprasza męża.
Kilka dni później facet siedzi znowu w kuchni i podobnie dostaje w łeb od żony...
"Za co znowu!"
"Twój koń dzwonił..."

lol

Papa

12,014

Czesc dziewczyny smile

Emik wysłałam Ci na poczte coś smile

12,015

Emka, widzę, że humorek od rana dopisuje smile

Cześć Bianuś smile

Ja zbieram motywację do ogarnięcia siebie i Żaby i ruszamy na wioskę smile

12,016

Ok Bianka..nawet wiem co smile Zajrze tam po pracy,dzieki big_smile

Vinngus,humorek dopisuje smile Ruszacie na wioske ? A to Zabka ma sie lepiej?  smile

Ja spadam do pracy papa big_smile

12,017

Żabka ma się trochę lepiej ale właśnie w wiejskim klimacie, pod czułą opieką babci i dziadka ma za zadanie dojść do stanu używalności przez następny tydzień smile

To jak wszyscy zaczynają pracować to ja zaczynam się ogarniać smile

12,018

Żabka to Twoja córka tongue?

12,019

Czesc Diewczyny życze Milego Dnia``````
Cześc Mamba?

12,020

Witam i życzę miłego dnia wink

12,021 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-04-30 13:55:21)

Witajcie ponownie smile

Bianka, już lepiej się czuje, zrobiłam sobie wczoraj kuracje uzdrawiającą big_smile smile

A ja mam własnie nieraz problem ze spodniami... Chociaż ostatnio trafiają mi się idealne, nie za krótkie smile

12,022

Dziś taki piękny dzień, ze szkoda siedzieć w domku..

Ola mi śpi, obiad sie robi.. hymm... kawę sobie zrobie smile

12,023

Dzień dobry Bianko dziękuję, zawstydzona totalnie jestem ... Jak twoje plany na weekend? U mnie jutro mąż pracuje wiec dopiero w niedziele wpadnę do znajomych. Upiekę sernik i zawiozę ze sobą dzieciaki ucieszą się.

12,024

Kochana Rozyczko....Jestes dzisiaj pelna dumy....100°% Netkobietko....Moje gratulacje...Madre i fajne dziewczyny zywsze
    Czeka nagroda....

12,025

Ja nie mam żadnych planów, ale na pewno nie będziemy siedzieć  w domu smile

JA właśnie miałam dużo sera białego i chodził za mną sernik, ale  jednak zrobiłam naleśniki... bardzo duuużo..

Posty [ 11,961 do 12,025 z 30,541 ]

Strony Poprzednia 1 … 183 184 185 186 187 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024