Netkafejka dla Przyjaciół ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Strony Poprzednia 1 … 182 183 184 185 186 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11,896 do 11,960 z 30,541 ]

11,896

Odp: Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Witam wszystkich. Marzenko smile Uśmiech dla Ciebie, by się lepiej szło do tej pracy, nawet w deszczu smile

Miłego dnia.

Zobacz podobne tematy :

11,897

O czesc Slodki Rodzynku big_smile  Dziekuje bardzo za usmiech smile Przyda sie bardzo .Mam nadzieje,ze sie nie rozpada.. wink

A ty w pracy??  smile

11,898 Ostatnio edytowany przez bianka25 (2010-04-29 09:15:36)

Czesc Ema smile Czesc RafiX smile

Na razie to u mnie slońce gorące smile

i dzień jak co dzień sie zapowiada smile

11,899

No w pracy siedzę i sobie piszę, czasem tu zajrzę smile Pociesze Was, że u mnie też szaro i deszczowo.

11,900

bianka25 napisał/a:

Czesc Rafał smile

a co Ty nie pracy?

Ja mam pracę nieetatową, więc pracuje w różne dni i godziny. wink

Ten tydzień mam luźny. teraz akurat mam dyżur przy Wikuś, a Beata pojechała chwilkę pracować wink

11,901 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-04-29 09:28:39)

Bianka to podaj mi troche tego slonca big_smile

Raf..pocieszyles mnie big_smile 

No zmykam narazie ..ide do pracy...ehh dzisiaj mamy samych facetow w hotelu..jak ja to zniose? tongue lol  tongue

Rafik czesc...To ty wierzysz,ze Beata pracuje???  lol  lol

11,902

Nic tylko się cieszyć Marzenko smile Nad facetami łatwiej zapanujesz tongue

Miłej pracy i oby szybko zleciało.

11,903 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-04-29 09:40:56)

Dziekuje Raf smile  Z tym panowaniem nad facetami..to roznie bywa...niektore egzemplarze sa wyjatkowo uparte tongue Znowu niektorzy,beda do mnie oczami mrygac tongue haha Ciekawe o co im chodzi???  tongue

Wiesz..postanowilam,ze pojade rowerem smile Jakby padalo,to mniej zmokne smile  big_smile  papa

11,904

Ema napisał/a:

Rafik czesc...To ty wierzysz,ze Beata pracuje???  lol  lol

Dzisiaj akurat ma krótkie spotkanie z kierownikiem kierowników i  właścicielem biura w jednym, więc jednak popracuje lol

11,905

Witam was Serdecznie....
Rafix na nogach, i Rafik towarzysze dla kobietek..
Emka Milego Dnia,Bianeczka tez,Pozdrawiam dwie dziewczynki....

11,906

Papa Emko smile

Witaj Coco smile

Rafik jakbym wiedział, że jest już na forum taki podobny nick, to bym sobie innego wymyślił smile

11,907

Rafix napisał/a:

Rafik jakbym wiedział, że jest już na forum taki podobny nick, to bym sobie innego wymyślił smile

No cóż Ci na to poradzę przyjacielu wink Damy radę wink

Ci co maja Nas rozróżniać to rozróżnią wink Choćby po awatarku lol

11,908

No poszukam może w weekend jakiegoś wyrazistego awatarka i to już na dobre załatwi sprawę smile

Do później smile

11,909

Rafix napisał/a:

No poszukam może w weekend jakiegoś wyrazistego awatarka i to już na dobre załatwi sprawę smile

Do później smile

Bardzo dobry pomysł wink

11,910

Zapracowany ludzik macha łapką ludzikom- leniwcom smile

Dlaczego mnie tak wnerwia ludzka niepunktualność? A jak ja się spóźniam to mnie nie wnerwia smile

11,911

Czesc Vinnga i twoja zabka....

11,912

Kochani wejście do kafejki z rana wprawia mnie zaraz w dobry nastrój...Ech u mnie tez szarawo za to na trawniku mi przed domem mnóstwo żółtych mleczy kwitnie, wrrrrrrrr ile sie z tym na walczę no.

Piję poranna kawę a raczej południową, i uśmiecham się czytając wasze wpisy.
Widzę że Coco była ale mi uciekła a tak pusto bez niej, ale Beatko jęzorek się nie stępił tak trzymać.

Em fajnie że masz humorek z rana zaraz  wszyscy weselsi w kafejce, o i Bianka była  i chłopaki .
Bianka ten twój facio musi być egzemplarz, pamiętam jak mówiłaś że ci w szafkach rewolucje robił, zawsze się uśmiecham jak pomyśle co cie później czekało...
Mam podobnie, mój chciał pomóc a teraz nic mi nie pasuje wszystko gdzie indziej.

11,913 Ostatnio edytowany przez Ona3003 (2010-05-01 22:48:44)

Cześć.
.

11,914

Czesc Róza i Ewel smile

Różyczko czy ja wiem czy mam dobrze... smile
Ledwo G. przyjdzie z pracy, zje i zaczyna myć naczynia..po obiedzie, i choc chce, żeby się troche ogarnał i poszedł ze mna i z Ola na spacer, to potrafi sie szykować... bardzo długo... smile Ja zdążę, wypalić papierosa, umalowac oczy, ubarac sie, Ole, zniesc wózek pózniej Ole i musze pod blokiem czekać z 10 minut..  big_smile

Ewel wiem cos o tych tesciowach.. tylko ja mam cięty język.. hymmm...

11,915 Ostatnio edytowany przez Ona3003 (2010-05-01 23:42:59)

Cześć Bianka smile

11,916

Nie to, az tak? Robiła Wam wpadki?

He he he ona Cie chyba nie lubi smile

11,917

Cześć Ewelina, witaj Bianko, witaj Różo smile

A mnie się wydaje, że każda kobieta zrozumie teściową dopiero wtedy, jak sama ma syna i go musi oddać później jakiejś obcej pannie big_smile Żadna nie jest godna, by zajmować się doskonałym, pozbawionym wad synalkiem smile

11,918

Wiesz to dziwne RafiX. Mój G. trzyma sztamę z moja mama (czuje sie osaczona) a moja teściowa nie potrafi mnie zrozumieć, uważa mnie za ta złą, i ta co sobie zawsze rade da.. smile

11,919

Ha ha ha kochana teściowa no współczuje Ewel masz swoje życie i rób po swojemu a  mężowi jak by mamusi bronił tekst  mieszkasz ze mną czy z nią, ona to nie ja.
Bianka to taki dokładny pracuś typu kubki na odpowiednie miejsca , zlew wytrzeć bo zacieki ?Identyk mój taki pedantycznie idealny a ja mam ochotę wleźć i zrobić bałagan na złość.

11,920

Bianka u mnie jest podobnie mąż zawojował moją matkę i ta przyjdzie i potrafi mnie pouczać jak to go źle traktuje i jaka jedzą jestem. Teściowa rozumiem przez pierwsze lata faktycznie miała zal że zabrałam jej synusia 200km dalej ale pamiętam jak kiedyś mi powiedziała ze jest dumna że  jestem z nim bo widzi ze jest szczęśliwy.
Rzadko mówi tak prywatne wyznania i bardzo cenne te małe oznaki ze już nie żałuje bo widzi jak zadowolony jest.

11,921

No tak Róza smile

He he he i też tak czasami mam, i nie powiem czasami na złosc zostawię cos tam gdzie nie powinno lol

Najgorzej ma Ola, i ekstra zabawę również..
Ola porozrzuca klocki, tatuś zbiera, ona znowu, tatuś zbiera.. do trzech razy.. a później zrozpaczony G. woła: Bianka, no powiedz jej coś!! smile lol
Czasami czuję jakbym miała dwójke big_smile

11,922

różyczka napisał/a:

Bianka u mnie jest podobnie mąż zawojował moją matkę i ta przyjdzie i potrafi mnie pouczać jak to go źle traktuje i jaka jedzą jestem. Teściowa rozumiem przez pierwsze lata faktycznie miała zal że zabrałam jej synusia 200km dalej ale pamiętam jak kiedyś mi powiedziała ze jest dumna że  jestem z nim bo widzi ze jest szczęśliwy.
Rzadko mówi tak prywatne wyznania i bardzo cenne te małe oznaki ze już nie żałuje bo widzi jak zadowolony jest.

Wiesz, napisałabym to samo, ale głupio by wyszło.. Ale to tak jakbys wyrwała słowa i prawde z mojego zycia..

Jakis czas temu (ona mieszka też 200km od nas) powiedziała, ze do niej możemy tylko przyjeżdżać we trojkę, odwiedzić ja.. smile
Ale do tego ona i ja musiałyśmy dojrzeć smile

11,923

Czyżby te 200km to jakaś strefa bezpieczeństwa? big_smile

11,924

U mnie kiedyś TAK lol smile

Ok, ja zmykam, jade z Ola sie ćwiczyc smile

11,925

Właśnie musiał jej ten żal minąć a obiektywnie spojrzała i no na szczęście nie można inaczej powiedzieć jak szczęście.
Dojrzewamy z wiekiem, ona i ja może kiedyś powiem jej co myślę i czuję. Wiesz ja akurat podziwiam ogromnie teściowa za to jak wychowała , jak dała rade sama z dziećmi. Zresztą jako kobieta spełnia się w swojej pasji, zadbana, ciepła osoba chciała bym taka być na starość. Mojej matki nie ma w moim życiu a teściowa znaczy dla mnie dużo, a to ze czasem powie coś dziwnego to tylko daje mi do myślenia .
Ale nie ujawniam się bo po co , jest jaj jest kiedyś powie do mnie córko i zasłużę w jej oczach a jak nie to tez nic złego ona w moich zasługuje na mamo.

11,926

Rozyczko zawsze Cie znajde,choc po omacku...Twoja lampka sie swieci haha...
Onna3003 kazdy ma swoje zycie,ty rowniez ,a twoja tesciowa powinna wiedziec gdzie jej miejsce...Przepraszam Cie ale takie jest  moje zdanie...

11,927 Ostatnio edytowany przez Ona3003 (2010-05-01 22:50:06)

Przepraszam smile Już jestem smile

11,928 Ostatnio edytowany przez Ona3003 (2010-05-01 22:51:19)

...

11,929

Och Ewela ja tez jestem po slubie 10 lat i nie mam dzieci i tez przy kazdej okazji wszyscy dają rady od kulturalnych po bezdennie głupie i jedno mąż odpowiada jak uzbieram pieniądze to sobie kupie jak wy , a ja odpowiadam  dziecko to nie kiełbasa ze w mięsnym kupujesz.
Wierzę ci ze to boli , okrutnie boli bo ktoś nie zna sytuacji i wali teksty z radami.

11,930

Cześć smile
Różyczko - co do mleczy - mogę ci pożyczyć dziecka na tydzień - gwarantowane, że nie zostanie ci ani jeden żólty kwiatuszek smile

A ja mlecze uwielbiam - takie śliczny, żółty dywan z nich powstaje smile

Teściowe... Nie znam się, nigdy nie miałam... Ale widzę jak jest z moją babcią i jej stosunkiem do mojej mamy. Wprawdzie synowa jej synka nie zabrała dalej niż 50 metrów ale kontrola być musi. I narzekanie. No bo jak to może w ogóle być, że kobieta nie robi codziennie mężowi obiadków, albo nie kupi nowych butów tylko mężczyzna sam musi sobie buty jechać i kupić...

Gdyby babcia jeszcze wiedziała, że mój tata wstaje codziennie wcześnie rano i robi mamie kawę, żeby sobie mogła w mikrofali odgrzać w czasie, kiedy on robi wyprawę po świeże bułeczki... tongue

11,931

Ach zmienie wam trche nastroj....
http://www.slide.com/r/sAlbcZNwpD93MG2U … bedded_url

11,932

Cześć Vinnga, Coco  smile

Przykro mi Różyczka - doskonale Cię rozumiem.

11,933

Coco piękny wzruszający utwór i zamyśliłam się nad tymi zdjęciami , przypomina mi to że nie wszystko widzimy czasem takim jakie jest.

11,934

Czesc smile  smile 

Ja tylko na chwileczke wpadlam,zobaczyc co i jak smile  I musze spadac...ide piec,piec i piec ... big_smile

Chyba sie wyrobie do wieczora,wiec postaram sie zajrzec smile

POzdrawiam was i poczytam p[ozniej wszystko smile  Buziaki :*****

11,935

Dokładnie. Nikt nie jest idealny, również czasem brakuje okazji aby pokazać się z tej drugiej strony. Tak naprawdę każdy chcę jak najlepiej ale nie wszyscy porafią to dostrzec. W tych czasach trudno szczerze ufać... Przykre. Myślałam, że to świat jest pokręcony ale to zasługa ludzi, którym coraz bardziej brak pokory. Nie potrafią odczuć granicy pewności siebie, a co z tym idzie? Nie potrafią wątpić w siebie - wątpią w innych. Coraz częściej nie umiemy przyznać się, że czasem czegoś nie wiemy, a przecież w tym tkwi nasza siła. Mylę się? Brakuje mi ludzi którzy intuicyjnie wyczuwają, jakich pytań oczekuje,  którzy naprawdę potrafią  słuchać.  (nie miałam na myśli wszystkich)

11,936

Ewel- szczerze współczuje!!!

dziewczyny mądrość na dziś- jak kandydat na męża to co najmniej z sąsiedniego województwa wink

pozdrawiam Wszystkich smile

11,937

Cześć Wisienko smile

To może rozważmy plusy kandydata na męża z dzikiej Afryki?

Teściowie na pewno wtrącać się nie będą a dodatkowo przymus atrakcyjnych wakacji parę razy w życiu smile

11,938

Hej Beatko smile
NIE! tu są same minusy.
Już wolałabym z ... Białorusi czy Argentyny.

widziałas atavarek MArtynki?? fajnuśny smile

11,939

Alu, a czemu akurat taki dobór narodowościowy? Mnie raczej Szwedzi i Norwedzy pociągają tongue

11,940

dobór był losowy. co ślina na palec przyniosła big_smile

O a dlaczego??????

11,941

A jakoś mam ciągutki do Skandynawów smile Fascynują mnie smile

Chociaż w sumie pająki też mnie fascynują...

11,942 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-04-29 18:17:16)

ale czym ta fasynacja jest spowodowana?? chodzi mi o S.

jak znajdziesz chwilkę to odpisz smile
ja lecę smile pa

11,943

Pewnie tym samym co fascynacja do pająków smile Czyli jakieś fragmenty mojego mózgu ożywają na myśl o potomkach Wikingów wink Racjonalnej przyczyny brak smile

Zmykam chwilowo (chwila = 3 godz). Będę wieczorem smile

11,944

Cześć kochani smile

A ja mam pociąg do greków lol Serio... Od małego mnie pociągają, nie wiem dlaczego, chyba tym swoim temperamentem. Tak jak Hiszpani- takie nieposkromione byczki big_smile

Zmykam na dwór bo ładna pogoda, buziaki smile

11,945

HELLO witam was dziś wink
A ja mam słabość do Azjatek <ehh> Hineczki są śliczne
http://img.interia.pl/sport/nimg/Kobiety_2466300.jpg
Ja wylizuje mieszkanie bo dziś powrót lubej  z delegacji.. i jestem w doskoku..

11,946

Fajne te Azjatki....a ja nie mam zadnych ciagot do narodowosci,chociaz zawsze znajdzie sie ktos w tlumie...
Co mi wpadnie w oko,ostatnio spodobal mi sie doktorek ,wloch...sniada cera,biale zeby....ach ach ,
Pomarzyc mozna... tongue  tongue

11,947

Witam, miłego wieczorka życzę wink

11,948

No jak tu pusto!!

Śpicie juz??

11,949 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-04-29 21:44:22)

Ja nie śpię smile Chociaż pewnie niedługo zawitam do łóżeczka bo jutro mamy pożegnanie maturzystów i muszę być wcześnie w szkole....... sad

Jakie plany na weekend dziewczyny ? wink

11,950 Ostatnio edytowany przez kasia31a1 (2010-04-29 21:45:16)

Cześć wszystkim smile

hej Bianuś jak tam Ci wieczorek mija?? Ola spi?

11,951 Ostatnio edytowany przez kasia31a1 (2010-04-29 21:46:36)

Planów jest mnóstwo tylko ciekawe co z tego wyjdzie smile

u mnie z tymi planami lepiej nie przesadzac big_smile

11,952 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-04-29 21:47:14)

To tak jak u mnie Kasiu smile Planów od cholery za przeproszeniem, ale coś mnie choróbsko rozkłada i nie wiem co z tych planów będzie hmm

11,953

London69 napisał/a:

To tak jak u mnie Kasiu smile Planów od cholery za przeproszeniem, ale coś mnie choróbsko rozkłada i nie wiem co z tych planów będzie hmm

No to do łóżeczka i sie grzej smile Nie daj sie! smile

11,954

Czesc smile

Oj bo taka pogoda, ciepło, a wiatr zdradliwy smile

KAsik, poczte sprawdz smile Nie muszisz dzis odpisywac smile

Moi juz śpią smile Jestem WOLNA smile

11,955

Pije fervex i nałykałam sie rutinoscorbinu o dawke wiecej niz na codzien wiec mam nadzieje ze będzie ok smile W końcu tydzień wolnego przede mną więc nie mogę się rozłożyć !

11,956

Hej wieczorkiem,widzę że tylko Karol i Kasia i Afro  widzę że grypa was dopada? A ja na razie dzięki Bogu zdrowa ,ale chyba że uzależnienie od słodyczy można uznać za dolegliwość.

11,957

Złego diabli nie biora smile smile podobno smile

11,958

Rózyczko pozwoliłam sobie zajrzyc do sasiedniej kafejki smile

Wiesz, ja kocham zapach magnolii, kiedys polowała na takie perfumy smile

Lubie kwiaty, czesto podziwiam ludzi ogrody smile

11,959

Kurcze mam normalnie "goracą" linie i nie mogę sie wyrobic z pisaniem smile niektórzy ludzie nie mogą spac po nocach big_smile

11,960 Ostatnio edytowany przez bianka25 (2010-04-29 22:11:01)

Kasik,

Bo pewnie oni w dzień spia smile

Niki Ci pewnie śpi, a mąż?

Posty [ 11,896 do 11,960 z 30,541 ]

Strony Poprzednia 1 … 182 183 184 185 186 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024