Witam wszystkich. Marzenko
Uśmiech dla Ciebie, by się lepiej szło do tej pracy, nawet w deszczu ![]()
Miłego dnia.
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)
Strony Poprzednia 1 … 182 183 184 185 186 … 470 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam wszystkich. Marzenko
Uśmiech dla Ciebie, by się lepiej szło do tej pracy, nawet w deszczu ![]()
Miłego dnia.
O czesc Slodki Rodzynku
Dziekuje bardzo za usmiech
Przyda sie bardzo .Mam nadzieje,ze sie nie rozpada..
A ty w pracy?? ![]()
Czesc Ema
Czesc RafiX ![]()
Na razie to u mnie slońce gorące ![]()
i dzień jak co dzień sie zapowiada ![]()
No w pracy siedzę i sobie piszę, czasem tu zajrzę
Pociesze Was, że u mnie też szaro i deszczowo.
Czesc Rafał
![]()
a co Ty nie pracy?
Ja mam pracę nieetatową, więc pracuje w różne dni i godziny. ![]()
Ten tydzień mam luźny. teraz akurat mam dyżur przy Wikuś, a Beata pojechała chwilkę pracować ![]()
Bianka to podaj mi troche tego slonca
Raf..pocieszyles mnie
No zmykam narazie ..ide do pracy...ehh dzisiaj mamy samych facetow w hotelu..jak ja to zniose?
![]()
Rafik czesc...To ty wierzysz,ze Beata pracuje???
![]()
Nic tylko się cieszyć Marzenko
Nad facetami łatwiej zapanujesz
Miłej pracy i oby szybko zleciało.
Dziekuje Raf
Z tym panowaniem nad facetami..to roznie bywa...niektore egzemplarze sa wyjatkowo uparte
Znowu niektorzy,beda do mnie oczami mrygac
haha Ciekawe o co im chodzi??? ![]()
Wiesz..postanowilam,ze pojade rowerem
Jakby padalo,to mniej zmokne
papa
Rafik czesc...To ty wierzysz,ze Beata pracuje???
![]()
Dzisiaj akurat ma krótkie spotkanie z kierownikiem kierowników i właścicielem biura w jednym, więc jednak popracuje ![]()
Witam was Serdecznie....
Rafix na nogach, i Rafik towarzysze dla kobietek..
Emka Milego Dnia,Bianeczka tez,Pozdrawiam dwie dziewczynki....
Papa Emko ![]()
Witaj Coco ![]()
Rafik jakbym wiedział, że jest już na forum taki podobny nick, to bym sobie innego wymyślił ![]()
Rafik jakbym wiedział, że jest już na forum taki podobny nick, to bym sobie innego wymyślił
No cóż Ci na to poradzę przyjacielu
Damy radę ![]()
Ci co maja Nas rozróżniać to rozróżnią
Choćby po awatarku ![]()
No poszukam może w weekend jakiegoś wyrazistego awatarka i to już na dobre załatwi sprawę ![]()
Do później ![]()
No poszukam może w weekend jakiegoś wyrazistego awatarka i to już na dobre załatwi sprawę
Do później
Bardzo dobry pomysł ![]()
Zapracowany ludzik macha łapką ludzikom- leniwcom ![]()
Dlaczego mnie tak wnerwia ludzka niepunktualność? A jak ja się spóźniam to mnie nie wnerwia ![]()
Czesc Vinnga i twoja zabka....
Kochani wejście do kafejki z rana wprawia mnie zaraz w dobry nastrój...Ech u mnie tez szarawo za to na trawniku mi przed domem mnóstwo żółtych mleczy kwitnie, wrrrrrrrr ile sie z tym na walczę no.
Piję poranna kawę a raczej południową, i uśmiecham się czytając wasze wpisy.
Widzę że Coco była ale mi uciekła a tak pusto bez niej, ale Beatko jęzorek się nie stępił tak trzymać.
Em fajnie że masz humorek z rana zaraz wszyscy weselsi w kafejce, o i Bianka była i chłopaki .
Bianka ten twój facio musi być egzemplarz, pamiętam jak mówiłaś że ci w szafkach rewolucje robił, zawsze się uśmiecham jak pomyśle co cie później czekało...
Mam podobnie, mój chciał pomóc a teraz nic mi nie pasuje wszystko gdzie indziej.
Cześć.
.
Czesc Róza i Ewel ![]()
Różyczko czy ja wiem czy mam dobrze... ![]()
Ledwo G. przyjdzie z pracy, zje i zaczyna myć naczynia..po obiedzie, i choc chce, żeby się troche ogarnał i poszedł ze mna i z Ola na spacer, to potrafi sie szykować... bardzo długo...
Ja zdążę, wypalić papierosa, umalowac oczy, ubarac sie, Ole, zniesc wózek pózniej Ole i musze pod blokiem czekać z 10 minut.. ![]()
Ewel wiem cos o tych tesciowach.. tylko ja mam cięty język.. hymmm...
Cześć Bianka ![]()
Nie to, az tak? Robiła Wam wpadki?
He he he ona Cie chyba nie lubi ![]()
Cześć Ewelina, witaj Bianko, witaj Różo ![]()
A mnie się wydaje, że każda kobieta zrozumie teściową dopiero wtedy, jak sama ma syna i go musi oddać później jakiejś obcej pannie
Żadna nie jest godna, by zajmować się doskonałym, pozbawionym wad synalkiem ![]()
Wiesz to dziwne RafiX. Mój G. trzyma sztamę z moja mama (czuje sie osaczona) a moja teściowa nie potrafi mnie zrozumieć, uważa mnie za ta złą, i ta co sobie zawsze rade da.. ![]()
Ha ha ha kochana teściowa no współczuje Ewel masz swoje życie i rób po swojemu a mężowi jak by mamusi bronił tekst mieszkasz ze mną czy z nią, ona to nie ja.
Bianka to taki dokładny pracuś typu kubki na odpowiednie miejsca , zlew wytrzeć bo zacieki ?Identyk mój taki pedantycznie idealny a ja mam ochotę wleźć i zrobić bałagan na złość.
Bianka u mnie jest podobnie mąż zawojował moją matkę i ta przyjdzie i potrafi mnie pouczać jak to go źle traktuje i jaka jedzą jestem. Teściowa rozumiem przez pierwsze lata faktycznie miała zal że zabrałam jej synusia 200km dalej ale pamiętam jak kiedyś mi powiedziała ze jest dumna że jestem z nim bo widzi ze jest szczęśliwy.
Rzadko mówi tak prywatne wyznania i bardzo cenne te małe oznaki ze już nie żałuje bo widzi jak zadowolony jest.
No tak Róza ![]()
He he he i też tak czasami mam, i nie powiem czasami na złosc zostawię cos tam gdzie nie powinno ![]()
Najgorzej ma Ola, i ekstra zabawę również..
Ola porozrzuca klocki, tatuś zbiera, ona znowu, tatuś zbiera.. do trzech razy.. a później zrozpaczony G. woła: Bianka, no powiedz jej coś!!
![]()
Czasami czuję jakbym miała dwójke ![]()
Bianka u mnie jest podobnie mąż zawojował moją matkę i ta przyjdzie i potrafi mnie pouczać jak to go źle traktuje i jaka jedzą jestem. Teściowa rozumiem przez pierwsze lata faktycznie miała zal że zabrałam jej synusia 200km dalej ale pamiętam jak kiedyś mi powiedziała ze jest dumna że jestem z nim bo widzi ze jest szczęśliwy.
Rzadko mówi tak prywatne wyznania i bardzo cenne te małe oznaki ze już nie żałuje bo widzi jak zadowolony jest.
Wiesz, napisałabym to samo, ale głupio by wyszło.. Ale to tak jakbys wyrwała słowa i prawde z mojego zycia..
Jakis czas temu (ona mieszka też 200km od nas) powiedziała, ze do niej możemy tylko przyjeżdżać we trojkę, odwiedzić ja.. ![]()
Ale do tego ona i ja musiałyśmy dojrzeć ![]()
Czyżby te 200km to jakaś strefa bezpieczeństwa? ![]()
U mnie kiedyś TAK
![]()
Ok, ja zmykam, jade z Ola sie ćwiczyc ![]()
Właśnie musiał jej ten żal minąć a obiektywnie spojrzała i no na szczęście nie można inaczej powiedzieć jak szczęście.
Dojrzewamy z wiekiem, ona i ja może kiedyś powiem jej co myślę i czuję. Wiesz ja akurat podziwiam ogromnie teściowa za to jak wychowała , jak dała rade sama z dziećmi. Zresztą jako kobieta spełnia się w swojej pasji, zadbana, ciepła osoba chciała bym taka być na starość. Mojej matki nie ma w moim życiu a teściowa znaczy dla mnie dużo, a to ze czasem powie coś dziwnego to tylko daje mi do myślenia .
Ale nie ujawniam się bo po co , jest jaj jest kiedyś powie do mnie córko i zasłużę w jej oczach a jak nie to tez nic złego ona w moich zasługuje na mamo.
Rozyczko zawsze Cie znajde,choc po omacku...Twoja lampka sie swieci haha...
Onna3003 kazdy ma swoje zycie,ty rowniez ,a twoja tesciowa powinna wiedziec gdzie jej miejsce...Przepraszam Cie ale takie jest moje zdanie...
Przepraszam
Już jestem ![]()
...
Och Ewela ja tez jestem po slubie 10 lat i nie mam dzieci i tez przy kazdej okazji wszyscy dają rady od kulturalnych po bezdennie głupie i jedno mąż odpowiada jak uzbieram pieniądze to sobie kupie jak wy , a ja odpowiadam dziecko to nie kiełbasa ze w mięsnym kupujesz.
Wierzę ci ze to boli , okrutnie boli bo ktoś nie zna sytuacji i wali teksty z radami.
Cześć
Różyczko - co do mleczy - mogę ci pożyczyć dziecka na tydzień - gwarantowane, że nie zostanie ci ani jeden żólty kwiatuszek ![]()
A ja mlecze uwielbiam - takie śliczny, żółty dywan z nich powstaje ![]()
Teściowe... Nie znam się, nigdy nie miałam... Ale widzę jak jest z moją babcią i jej stosunkiem do mojej mamy. Wprawdzie synowa jej synka nie zabrała dalej niż 50 metrów ale kontrola być musi. I narzekanie. No bo jak to może w ogóle być, że kobieta nie robi codziennie mężowi obiadków, albo nie kupi nowych butów tylko mężczyzna sam musi sobie buty jechać i kupić...
Gdyby babcia jeszcze wiedziała, że mój tata wstaje codziennie wcześnie rano i robi mamie kawę, żeby sobie mogła w mikrofali odgrzać w czasie, kiedy on robi wyprawę po świeże bułeczki... ![]()
Ach zmienie wam trche nastroj....
http://www.slide.com/r/sAlbcZNwpD93MG2U … bedded_url
Cześć Vinnga, Coco ![]()
Przykro mi Różyczka - doskonale Cię rozumiem.
Coco piękny wzruszający utwór i zamyśliłam się nad tymi zdjęciami , przypomina mi to że nie wszystko widzimy czasem takim jakie jest.
Czesc
Ja tylko na chwileczke wpadlam,zobaczyc co i jak
I musze spadac...ide piec,piec i piec ...
Chyba sie wyrobie do wieczora,wiec postaram sie zajrzec
POzdrawiam was i poczytam p[ozniej wszystko
Buziaki :*****
Dokładnie. Nikt nie jest idealny, również czasem brakuje okazji aby pokazać się z tej drugiej strony. Tak naprawdę każdy chcę jak najlepiej ale nie wszyscy porafią to dostrzec. W tych czasach trudno szczerze ufać... Przykre. Myślałam, że to świat jest pokręcony ale to zasługa ludzi, którym coraz bardziej brak pokory. Nie potrafią odczuć granicy pewności siebie, a co z tym idzie? Nie potrafią wątpić w siebie - wątpią w innych. Coraz częściej nie umiemy przyznać się, że czasem czegoś nie wiemy, a przecież w tym tkwi nasza siła. Mylę się? Brakuje mi ludzi którzy intuicyjnie wyczuwają, jakich pytań oczekuje, którzy naprawdę potrafią słuchać. (nie miałam na myśli wszystkich)
Ewel- szczerze współczuje!!!
dziewczyny mądrość na dziś- jak kandydat na męża to co najmniej z sąsiedniego województwa ![]()
pozdrawiam Wszystkich ![]()
Cześć Wisienko ![]()
To może rozważmy plusy kandydata na męża z dzikiej Afryki?
Teściowie na pewno wtrącać się nie będą a dodatkowo przymus atrakcyjnych wakacji parę razy w życiu ![]()
Hej Beatko
NIE! tu są same minusy.
Już wolałabym z ... Białorusi czy Argentyny.
widziałas atavarek MArtynki?? fajnuśny ![]()
Alu, a czemu akurat taki dobór narodowościowy? Mnie raczej Szwedzi i Norwedzy pociągają ![]()
dobór był losowy. co ślina na palec przyniosła ![]()
O a dlaczego??????
A jakoś mam ciągutki do Skandynawów
Fascynują mnie
Chociaż w sumie pająki też mnie fascynują...
ale czym ta fasynacja jest spowodowana?? chodzi mi o S.
jak znajdziesz chwilkę to odpisz
ja lecę
pa
Pewnie tym samym co fascynacja do pająków
Czyli jakieś fragmenty mojego mózgu ożywają na myśl o potomkach Wikingów
Racjonalnej przyczyny brak ![]()
Zmykam chwilowo (chwila = 3 godz). Będę wieczorem ![]()
Cześć kochani ![]()
A ja mam pociąg do greków
Serio... Od małego mnie pociągają, nie wiem dlaczego, chyba tym swoim temperamentem. Tak jak Hiszpani- takie nieposkromione byczki ![]()
Zmykam na dwór bo ładna pogoda, buziaki ![]()
HELLO witam was dziś ![]()
A ja mam słabość do Azjatek <ehh> Hineczki są śliczne
Ja wylizuje mieszkanie bo dziś powrót lubej z delegacji.. i jestem w doskoku..
Fajne te Azjatki....a ja nie mam zadnych ciagot do narodowosci,chociaz zawsze znajdzie sie ktos w tlumie...
Co mi wpadnie w oko,ostatnio spodobal mi sie doktorek ,wloch...sniada cera,biale zeby....ach ach ,
Pomarzyc mozna...
![]()
Witam, miłego wieczorka życzę ![]()
No jak tu pusto!!
Śpicie juz??
Ja nie śpię
Chociaż pewnie niedługo zawitam do łóżeczka bo jutro mamy pożegnanie maturzystów i muszę być wcześnie w szkole....... ![]()
Jakie plany na weekend dziewczyny ? ![]()
Cześć wszystkim ![]()
hej Bianuś jak tam Ci wieczorek mija?? Ola spi?
Planów jest mnóstwo tylko ciekawe co z tego wyjdzie ![]()
u mnie z tymi planami lepiej nie przesadzac ![]()
To tak jak u mnie Kasiu
Planów od cholery za przeproszeniem, ale coś mnie choróbsko rozkłada i nie wiem co z tych planów będzie ![]()
To tak jak u mnie Kasiu
Planów od cholery za przeproszeniem, ale coś mnie choróbsko rozkłada i nie wiem co z tych planów będzie
No to do łóżeczka i sie grzej
Nie daj sie! ![]()
Czesc ![]()
Oj bo taka pogoda, ciepło, a wiatr zdradliwy ![]()
KAsik, poczte sprawdz
Nie muszisz dzis odpisywac ![]()
Moi juz śpią
Jestem WOLNA ![]()
Pije fervex i nałykałam sie rutinoscorbinu o dawke wiecej niz na codzien wiec mam nadzieje ze będzie ok
W końcu tydzień wolnego przede mną więc nie mogę się rozłożyć !
Hej wieczorkiem,widzę że tylko Karol i Kasia i Afro widzę że grypa was dopada? A ja na razie dzięki Bogu zdrowa ,ale chyba że uzależnienie od słodyczy można uznać za dolegliwość.
Złego diabli nie biora
podobno ![]()
Rózyczko pozwoliłam sobie zajrzyc do sasiedniej kafejki ![]()
Wiesz, ja kocham zapach magnolii, kiedys polowała na takie perfumy ![]()
Lubie kwiaty, czesto podziwiam ludzi ogrody ![]()
Kurcze mam normalnie "goracą" linie i nie mogę sie wyrobic z pisaniem
niektórzy ludzie nie mogą spac po nocach ![]()
Kasik,
Bo pewnie oni w dzień spia ![]()
Niki Ci pewnie śpi, a mąż?
Strony Poprzednia 1 … 182 183 184 185 186 … 470 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024