Netkafejka dla Przyjaciół ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Strony Poprzednia 1 … 170 171 172 173 174 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11,116 do 11,180 z 30,541 ]

11,116

Odp: Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Helo jest tu kto? Chyba trafiłam na jakąś przerwę w odbiorze.Szukam tu Leny hej kochana nie bądź tak cichutko śmiało , powiedz no nam coś o sobie więcej, co cie interesuje, co ciekawi?
A gdzie to się podziewa moja droga Coco krejzolka gdzieś zatrzymał cie ten przystojny monter od internetu oj  oj zazdroszczę.

Spałam kilka tylko godzin ale po powrocie od lekarzy pewna osóbka podniosła mnie na duchu, jak ja się jej wypłacę....

Zobacz podobne tematy :

11,117 Ostatnio edytowany przez ultrafiolet (2010-04-23 13:39:54)

Dobre maniery to powitanie. Więc dzień dobry wszystkim wink

Nie ma to jak "budująca krytyka" pań smile

Odnośnie ładnych i inteligentnych dziewczyn, kobiet. A co to nie idzie w parze nigdy? Stanowczo zaprzeczam, a kobietki jakoś cicho siedzą smile
Nie męczący związek, to taki na podobnych poziomach tego ilorazu. Ale to wedle uznania, są też inne preferencje.

Do zakochania wystarczy COŚ w mgnieniu oka. Dla każdego coś innego, ciekawe czy tutaj jest ktoś w stanie to wyjaśnić? smile

Nie ma to jak nieduże miasto. Tyle spraw pozałatwianych i dopiero po 13. Kiedyś może się przeprowadzę, by nie tracić czasu.

11,118

Witam serdecznie w ten słoneczny dzionek wink

11,119

Hej Afro jak mija ci dzień? Mnie dziś nawiedziło stado telefonów, no ciągle ktoś czegoś chce.

Ultra pytasz o definicje tego czegoś co nas pociąga w jednych a zupełnie nie działa na drugich?

Tak jak mówiła Em u każdego jest to coś innego  u mnie np  jest to wyraz jego oczu gdy się uśmiecha, sposób w jaki przechyla głowę gdy słucha co mówię. Ponieważ to ja poderwałam jego i to otwarcie niezmiernie zafascynował mnie niewinny sposób w jaki patrzył w stylu < to mnie na prawdę mnie chcesz na randkę zaprosić> takie słodkie niedowierzanie i rozszerzone źrenice  .

Do tej pory uwielbiam sprawiać że ma zaszokowane jak dziecko oczy co dostaje upragniony prezent na gwiazdkę.
Cholernie jak ja to mówię uwielbiam psuć tego aniołeczka , deprawować pomysłami.

Ale  to co podobało mi się u niego to u innych partnerów już nie, w ich przypadku inna rzecz była ta właściwą.
Więc głównej definicji nie ma oczywiście.I to jest bardzo fajne bo każda następna osoba wydaje się nam ciekawa i chcemy dowiedzieć się czy ma to coś.

11,120

Mija powolutku wink
Na razie jak zwykle pozytywnie ;p

Jak ktoś czegoś chce to umi zadzwonić, a jak Ty chcesz to nikogo niema hmm

11,121

Tak czasem otacza nas pełno ludzi a potrzebnych momentach człowiek sam.

11,122

Więc ja już wolę sobie sama poradzić tongue
A tak jak humorek???

11,123

U mnie dobry , choć spędziłam od 5 rano początek dnia w przychodni , ale potem dzień jest ekstra.Szukam w necie sukienki na wesele bo mnie na jesieni czeka ale nie widzę nic wieczorowego dla dużych kobiet.

11,124 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-04-23 15:35:59)

ultrafiolet napisał/a:

Odnośnie ładnych i inteligentnych dziewczyn, kobiet. A co to nie idzie w parze?

Adamie o ile KAZDY z nas jest na swój unikatowy sposób piękny o tyle inteligencja jest albo jej brakuje.

Witka Rózo i Afro smile

11,125

Hej Alu jak tobie dziś mija dzień? No jakie mam problemy z tym forum dziś no tragedia.

11,126 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-04-23 15:16:43)

http://www.ullapopken.pl/ullapopken/ueb … mp;mand=pl
Rózo postanowiłam Ci pomóc- obejrzyj sobie tą stronkę jesli jeszcze na niej nie byłas.

Mi mija super:) świetna pogoda wiec mam w planach sprzątanie smile i spacer za jakieś 2-3 h
na szczescie nie musiałam wstac w nocy tak jak Ty (ps.: ile kaw juz wypiłaś ??)

11,127

Alu żadnej kawy a poszłam spać o drugiej wstałam o 4 .Wiesz kiedyś pracowałam w takim zakładzie bywało ze dwa tyg po od 6 rano do 22 i wszystkie soboty niedziele. Chyba organizm mi się przyzwyczaił, a i jak choruje to nie śpię nocami, a w dzień potem odsypiam. Tak widziałam stronę Ulli popken na pewno coś wybrała bym ale sklep najbliższy w poznaniu a przez internet jeszcze nigdy nie kupowałam.

11,128

Witam, ponownie smile
Mogę się do Was dołączyć? wink Troszkę się nudzę sad

11,129 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-04-23 15:39:22)

Myslałam ze szukasz własnie sukni w internecie Różo smile i powiem Ci ze znam ból tak wczesnego wstawania ( bez wdawania sie w szczególy)
poza tym - odwiedzasz moze skrzynkę pocztowa??

Ewelinko czuj się częścią kafejki smile widzę ze zmieniłaś podpis- ten o wiele ciekawszy smile
na początek tak jak poradziła Róża powiedz nam coś o sobie. mnie generalnie najbardziej inetesuje to co robisz z największą przyjemnością smile

a KAWA jest moją namiętnością z mleczkiem i jak mam słabszy dzien łyżeczką cukru smile bez kawy bida z nedzą by była!

11,130

Witam wszystkich cieplutko wink
Ewelina my się chyba jeszcze nie znamy- RĄSIA w górę kapelusik smile

11,131

Cześć Ewelina dziewczyny wiecie u mnie ostatnio remont i szukałam kasy skąd by tu zasilić konto weszłam w stronę o monetach bo mam kilka starych. Nawet jedna z czasów augusta króla wiec może by tak upłynnić, mój mąż jest fanatykiem  zbierania monet ale ostatnio w samochód zapatrzony i może by tak cos w tym kierunku....

11,132 Ostatnio edytowany przez Ona3003 (2010-05-02 00:25:22)

,,,

11,133

Paweł-1979 napisał/a:

Witam wszystkich cieplutko wink
Ewelina my się chyba jeszcze nie znamy- RĄSIA w górę kapelusik smile

Witaj wink

11,134

oj nie pytaj czy być może
bardzo ciekawe tylko ta klatka od razu mnie zdrażniła mocno yikes
jaki taniec najbardziej Ci odpowiada??

Róza lepiej ta sprzedarz uzgodnij z właścicielem < bedzie jatka>

Witaj przełożony wink

11,135 Ostatnio edytowany przez Ona3003 (2010-05-02 00:25:56)

,,,

11,136

Masz racje oczywiście przecież nie jestem samobójczynią, ale nie ma co tego lepiej tykać, mam kilka innych pomysłów.

Ona czyli izoluje cie właściciel, coś czytałam na forum , biedactwo rozumiem twój ból i chęć choć troszkę rozwinięcia skrzydeł.

11,137

Różyczka, monety zatrzymaj smile Na pewno znajdziesz inny sposób smile Powodzenia smile

11,138

Ewelinko te tańce bardzo bardzo smile  a to jest chłopak czy mąż ??

No Róza dobrze napisałaś o tym samobóju. to mówisz ze przez internet nie kupowałaś ubrań jeszcze??

11,139

Ala, Ala - zrobiłaś ortografa smile smile smile Ale i tak pozostajesz moją idolką wink

Cześć Różyczko, Ewel, Pawcio - chyba wszystkich obecnych wymieniłam?

11,140

Nie jest tak źle. Myślę, że z czasem przejdzie smile

11,141

hehe Kotku byk mi się wkradł w zagrodę big_smile a nie widzę chochlika big_smile
to dobrze że jednak pozostanę w stanie łaski smile

no Afro była i Bianka dosłownie około minuty smile

11,142

Hey smile "Ewel", coś nowego wink

11,143

Ala ja kompletnie się boje kupować w internecie, nie umiem to raz a dwa ciągle nie ufnie do komputera podchodzę.

11,144

Mąż smile

11,145 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-04-23 16:31:55)

Róza to bardzo proste.
w 1 stronach podajesz dane os. i masz swoje konto w innych nie.
płacisz przy odbiorze lub przelewem.
przesyłke nawet masz w ciagu 2 dni.
zwrócic też mozesz.
swój rozmiar znasz- wystarczy poszukac.

Mąż... no to już ciężej.. a wczesniej nie miał takich ciągotek? i jak mocno jesteś ograniczana??

WIEM!! to była literówka, tak??

11,146

Toż to takie popularne skrócenie Eweliny... Jak do Ciebie mówią znajomi?

11,147

różyczka napisał/a:

Ala ja kompletnie się boje kupować w internecie, nie umiem to raz a dwa ciągle nie ufnie do komputera podchodzę.

Również, jednak wolę w rzeczywistości zobaczyć czy "coś" na mnie dobrze leży, niż rozmyślać... 
Choć z drugiej strony, zakup w ten sposób jest wygodny smile

11,148

Cześć robaczki smile

Witaj Ewelinko <rąsia> smile

Różyczko, ja jak byłam mała to ciocia mi dała trochę takich monet i kolekcjonowałam, teraz już nie, ale nadal je mam, tak na pamiątkę. smile

W końcu weekend ! Pogoda u mnie dopisuje, w niedziele chyba przejadę się nad morze do cioci lol smile

11,149

vinnga napisał/a:

Toż to takie popularne skrócenie Eweliny... Jak do Ciebie mówią znajomi?

Ojej, to gdzie ja się chowałam? wink Nie słyszałam smile
Przeważnie: Ewelina smile Szczerze, nie lubię tego imienia wink

11,150 Ostatnio edytowany przez Paweł-1979 (2010-04-23 16:38:37)

Ewel a jak już wyłamiesz zamek złotej klatki,to co chciała byś robić ?
W czym się czujesz dobrze ?
Cześć Karola wink

11,151

Karolina oj zazdroszczę, zakochałam się w morzu i ciągnie mnie bardzo... Ewelina masz rację lepiej w sklepie obejrzeć, dotknąć, spojrzeć, ale w tym kłopot dużo choruje i muszę kiedyś tego internetowego sposobu spróbować.

Alu to mam sobie wybrać np na gratce założyć konto i po wypełnieniu i zalogowaniu mogę skorzystać z zakupów?

11,152

Róza pierwsze przeglądnij strony. i na tej gdzie bedzie towar który Ci odpowiada się zaloguj.
ja jak np. nie ma przymusu logowania to tego nie robię. potem tylko spam przychodzi na e-mail.

KArolka!! którego jedziesz?

11,153 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-04-23 16:50:34)

Alik, nad nasze Polskie morze może w tą niedziele się wybiore ale tylko na 1 dzionek, bo mam blisko... A 21 maja wyjeżdżam z klasą do Francji i tam też będę miała śliczne morze...... smile Juz nie mogę się doczekać smile

11,154

mmm FR Ci troszkę zazdroszczę tongue smile

Róza na gratce szału nie ma z sukniami- przeglądałam własnie.

do pozniej papa < całuski>

11,155 Ostatnio edytowany przez Ona3003 (2010-05-02 00:22:19)

,,,

11,156

No proszę FRANCJA tylko pozazdrościć wink
Moja szkoła co najwyżej Ciechocinek mogła zafundować tongue

11,157 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-04-23 17:00:12)

Oj Paweł lol Ciechocinek b. ładne miasto, byłam tam parę razy tongue

Ewelinko, widocznie Twój mąż ma być o co zazdrosny. wink Może obawia się że Ciebie straci ? Chociaż napewno bardzo się kochacie. smile Fajnie, że się troszczy o Ciebie, ale z drugiej strony mógłby nie być aż takim zazdrośnikiem, prawda ? tongue

11,158 Ostatnio edytowany przez Ona3003 (2010-05-02 00:23:09)

,,,

11,159 Ostatnio edytowany przez Ona3003 (2010-05-02 00:23:39)

...

11,160

Facetów Ewelino czasem trudno zrozumieć, w twoim przypadku tylko przemyślana długotrwała  inwazja zapewniająca ze jaka to jesteś z nim szczęśliwa, jak z innym byś w życiu nie była.Utwierdzanie go że jest właściwym idealnym nic innego, bo on musi sam chcieć cie wypuścić z miłości bo przecież jest taki macho.
Jest zazdrosny bo ma jakiś kompleks ze ktoś mu ciebie zabierze, że koleżanka na złą drogę sprowadzi, miałam i ja taki etap w swoim związku.Ma gdzieś w sobie głęboko lęk że cię straci , i tylko tłumaczenie do bólu i racjonalne przykłady pomogą.

11,161

Ona3003 napisał/a:

Wróciłam dwa tygodnie temu - na pewno Ci się spodoba smile Choć nauczyciele czasem potrafią utrudnić przyjemność z pobytu wink

A gdzie dokładnie byłaś, tzn. w jakich okolicach Francji ? smile

11,162

Nie, nie ma powodu :) Może masz rację, że boi się, że mnie straci - dlatego z Nim codziennie o tym rozmawiam. Z tą zazdrością bywa ciężko ;)

11,163 Ostatnio edytowany przez Ona3003 (2010-05-02 00:18:27)

Saint-Paul-de-Vence - to miejscowość i gmina we Francji, w regionie Prowansja-Alpy-Wybrzeże Lazurowe, w departamencie Alpes-Maritimes

11,164

Ooo a ja na Lazurowe Wybrzeże się wybieram. smile Czyli mówisz, że wyjazd udany. Fajnie, mam nadzieję, że mój też taki będzie.

11,165 Ostatnio edytowany przez Ona3003 (2010-05-02 00:19:22)

Różyczka, jak długo można tłumaczyć?

11,166

London69 napisał/a:

Ooo a ja na Lazurowe Wybrzeże się wybieram. smile Czyli mówisz, że wyjazd udany. Fajnie, mam nadzieję, że mój też taki będzie.

Udany smile Twój pewnie również będzie - w końcu to wycieczka wink Pamiętam swoje, zawsze było zabawnie smile Chyba, że jesteś bardzo grzeczną dziewczynką, po dobranocce - podusia i łóżeczko wink

11,167 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-04-23 17:40:16)

Czesc smile   Kto bedzie taki dobry i mi zrobi masaz??    Wszystko mnie boli sad

Dobra, zartowalam....widze ze nikt nie chce lol 

Ema przyszla-wszystkich wywialo sad <chlipie>

11,168

Emuś za te parówki wczorajsze masz masażyk gwarantowany smile Chyba, że Paweł zobaczy i mi inicjatywę wyrwie wink

11,169

Cześć kurczaczku wink pomasuje cię myślami tongue

11,170

Ema napisał/a:

Czesc smile   Kto bedzie taki dobry i mi zrobi masaz??    Wszystko mnie boli sad

Witaj wink
Zapraszam, tylko nie każ na siebie czekać smile)))

11,171

Ewelinko, ja raczej nie należę do tych grzecznych i spokojnych lol Full HD hehe tongue

Chyba pójdę zaraz pobiegać smile

Emaa !!! JA się polecam do masowania lol Na wycieczkach szkolnych zawsze wszystkim masuje... plecy oczywiście tongue Mogłabym nieźle na tym zarobić lol

11,172

HAHA  empatii Beaty tylko pozazdrościć wink

11,173

O widzisz! Wybieraj Emik smile Masażystów tu bez liku. A Pacio chyba na ciebie czatował gdzieś za rogiem smile

11,174

OOO  Ile chetnych big_smile  Dziekuje Wam....trzy masaze...hmmm...to bedzie jak w niebie !!  smile :**

Co u was slychac??   Vinngus jak zaba??  smile

11,175

Żaba odstawiona na peron I Dworca Centralnego i już chyba nawet na wieś dojechała. Więc mam wolność do jutra bo bladym świtem też za nią jadę smile

11,176

I jeszcze wiecej masazow??  WOW !!  big_smile 

Pawel...masaz myslami??  smile  A chociaz goracy???  tongue:P

11,177

Hahaha..., to dobrze, że korzystasz smile

11,178

vinnga napisał/a:

Żaba odstawiona na peron I Dworca Centralnego i już chyba nawet na wieś dojechała. Więc mam wolność do jutra bo bladym świtem też za nią jadę smile

OO smile I wieczorem bedziesz robic cos,co sie nie nadaje do opisania na forum,jak dobrze pamietam?  tongue tongue

11,179 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-04-23 17:51:31)

U mnie ok Marzenko, lepiej powiedz co tam u Ciebie ? smile

11,180

Ja ujrzałem reklamę filmu "Dorwać Byłą" I mój wzór kobiecości (Jennifer Aniston)
Od razu ściągnąłem i  seansu czas zacząć !  cool

Posty [ 11,116 do 11,180 z 30,541 ]

Strony Poprzednia 1 … 170 171 172 173 174 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024