Netkafejka dla Przyjaciół ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Strony Poprzednia 1 … 158 159 160 161 162 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10,336 do 10,400 z 30,541 ]

10,336

Odp: Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Nigdy nie miałem dziewczyny no chyba ze ta co ze mna aż dwa dni była dawno temu jak byłem w technikum, szukała po cieszenia po zerwaniu z swoim ex, ale doszła do wniosku ze nie mozemy byc razem bo mysli ciagle o nim. Pózniej tez sie podkochiwałem w innych dziewczynach ale nic mi nie wychodziło. Po technikum dałęm sobie spokój z szukaniem dziewczyny bo w sumie nie miałem czasu bo studai praca no i tak sobie to tłumaczyłem nie mam czasu

Zobacz podobne tematy :

10,337

Mi się podoba taki brązowy ala złoty makijaż hmmm nie wiem jak to opisać... tongue

10,338 Ostatnio edytowany przez Martyna777 (2010-04-16 18:48:19)

To przykre Marcinie, czasem tak jest że nam nie wychodzi.
Ważne jest to że tego chcesz smile, wiesz, że chcesz mieć kogoś i do tego dążysz smile

W złotym to ja tragicznie wyglądam sad

10,339

Martynka a dlaczego złoty myślisz ze Ci nie pasuje?

10,340

A mi nawet pasuje, ja sama dokładnie nie wiem jakie mam oczy, ostatnio pani która mnie malowała stwierdziła, że lekko zielonkawe, w dowodzie mam niebieskie, jak patrze w lustro niebiesko szare, w kątach trochę czegoś innego, takie bez koloru dla mnie, kupiłam sobie taki leciutko ciemny brązowy z drobinkami brokatu i na razie mi się podoba tongue

10,341

lubie być szczery i powiem ci tak wiedzac o tym ze masz przykre wspomnienia z przeszłosci  w relacjach damsko-meskich podobnie jak ja i los raczej nie był dla nas łaskawy pomyslałem sobie ze moglibyśmy sie dogadać

10,342

Bianka wszyscy to mówią ja w złotym i pomarańczu wyglądam fatalnie.
Mam jasne włosy niebieskie oczy i złoty to nie mój kolor, nawet w beżu kiepsko wyglądam, w pastelach się dobrze czuję, we wszystkich odcieniach fioletu, ale w takim kolorze ciężko robić makijaż, ubóstwiam, czerwony ale taki wiśniowy kolor czerwonego wina, malinowy.
Kocham szafirowy kolor, srebrny, ale złoty to nie mój kolor

Na szczęście bilety NBP mają też inne kolory niż ten z najwyższego nominału tongue

10,343

Ja uciekam, bo inaczej mi pociąg ucieknie i pojadę do rodziców chyba na hulajnodze tongue

10,344

To do usłyszenia wink

10,345

To przyjemnej podrózy. Mam nadzieje ze jeszcze poklikamy smile

10,346

Ja włąśnie wróciłam ze spacerku smile Fajnie pooddychać takim świezym powietrzem późnym wieczorem smile

A WAm jak mija wieczór? smile

10,347

Ech nic nadzwyczajnego hmm A u Ciebie co tam???

10,348

Nikogo nie ma, ale nie mogę się powstrzymać, żeby czegoś nie wtrącić smile

alaclaudie napisał/a:

Hejka - normalnie musiałam się zalogować tongue:P:P
Martynka masz szansę wink
Witaj Marcinie i Aniu smile

A ja byłam dzielna i wytrwałam śledząc rozwój sytuacji wylogowana smile smile smile

10,349

Martyna777 napisał/a:

Afrodyta Ty masz 20 lat!
Masz jeszcze sporo czasu wink

Oj tak Afrodytko, masz mnóstwo czasu. Cały rok przed Tobą na zachowywanie się jak zakochana nastolatka. Bo w wieku 21 lat to wg Martyny czas najwyższy zapożyczyć system zachowań od 70-letnich staruszek...

Aczkolwiek odnoszę wrażenie, że znaczna część tych staruszek jest bardziej dziecinna od Martyny wink

10,350

vinnga napisał/a:

Oj tak Afrodytko, masz mnóstwo czasu. Cały rok przed Tobą na zachowywanie się jak zakochana nastolatka. Bo w wieku 21 lat to wg Martyny czas najwyższy zapożyczyć system zachowań od 70-letnich staruszek...

Aczkolwiek odnoszę wrażenie, że znaczna część tych staruszek jest bardziej dziecinna od Martyny wink

Ja po prostu i tak nie mam szans na co najmniej 2 lata mieć dziecka więc i tak skorzystam z tego co mi przyjdzie, dla mnie dziecko nie jest tym co nie pozwoli mi żyć, dla mnie jest to osóbka, która mi dopiero pokaże co to życie i dopiero wtedy w pełni z niego skorzystam, na imprezy nie chodzę bo nie chcę, nie potrzebuję, jestem młoda i tak się czuję, korzystam z życia tak jak chcę, nie słucham uwag innych bo wiem, że jak przyjdzie co do czego to i tak ich nie ma nigdy i nie pomogą, więc niech wtrącają się w swoje życie... Podróżuję gdzie tylko chcę i to według mnie jest korzystanie z życia, a nie imprezy... Słyszałam już dużo opowieści jak dziewczyny nie umiały wykorzystać przyzwoicie słowa zabawa i do dziś żałują, jakbym była nieodpowiedzialna(proszę się nie obrazić jeśli kogoś to urazi) to nie mam skończonej szkoły, mam już dziecko, bo nie miał mnie kto przypilnować...

Martynę rozumiem... Dla niektórych rok to całe życie, a dla innych po prostu rok różnicy...

10,351

Ja też własnie wróciłam ze spacerku. smile

Widzę, że rozmawialiscie o perfumach i cieniach. Ja perfumy lubię delikatne i słodkie, a cienie jasne- pastelowa zieleń, złoty, ew. ciemny to tylko brąz. smile

Jak mija wieczór?

10,352 Ostatnio edytowany przez AfRoDyTa19 (2010-04-16 21:30:01)

Oglądam tv i czytam forum...
A używasz szminki, błyszczyka lub coś innego tp. pomadka???

10,353

Cześć Karola smile

Gosia, masz bardzo dojrzałe podejście. Aż zazdroszczę smile
Ale ja tylko nie mogłam powstrzymać się przed złośliwością wobec Martyny, bo jej pojmowanie czasu mnie po prostu powala wink I to, że inni w wieku 20 czy nawet 23 lat są wg niej młodzi i na wszystko przyjdzie czas a ona ma 21 i nic ją już w życiu nie spotka smile

Ale nie będę się już wyzłośliwiać

10,354 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-04-16 21:35:34)

AfRoDyTa19 napisał/a:

A używasz szminki, błyszczyka lub coś innego tp. pomadka???

Ja ? Błyszczyk obowiązkowo. smile A pomadka tylko okazyjnie. smile

Cześć Beatko. smile

10,355 Ostatnio edytowany przez AfRoDyTa19 (2010-04-16 21:38:20)

vinnga napisał/a:

Cześć Karola smile

Gosia, masz bardzo dojrzałe podejście. Aż zazdroszczę smile
Ale ja tylko nie mogłam powstrzymać się przed złośliwością wobec Martyny, bo jej pojmowanie czasu mnie po prostu powala wink I to, że inni w wieku 20 czy nawet 23 lat są wg niej młodzi i na wszystko przyjdzie czas a ona ma 21 i nic ją już w życiu nie spotka smile

Ale nie będę się już wyzłośliwiać

Nie ma czego zazdrościć, nie życzę największemu wrogowi, a szczególnie dziecku tego co przeszłam...
Moja kuzynka też tak stwierdziła, a teraz mieszka za granicą i żyje jak nikt... To jest po prostu użalanie się nad sobą, to trzeba samemu pokonać, powiedzieć koniec użalanie, dziś jest dziś i muszę zacząć tworzyć nowe życie... Bardzo mi się podoba przysłowie "Carpe diem"- Chwytaj dzień...
Nie ważne co przyniesie jutro, ważne co jest dziś wink

London69 Ja też błyszczyka, mam ich wiele różnego rodzaju tongue

10,356

AfRoDyTa19 napisał/a:

London69 Ja też błyszczyka, mam ich wiele różnego rodzaju tongue

To tak jak ja tongue Mam nawet taki czekoladowy, który pomaga mi gdy mam kryzys w niejedzeniu słodyczy lol Wystarczy, że nałozę go na usta i już nie potrzebuje jeść czekoladki lol

A jakich używacie tuszy do rzęs ?

10,357

Ja teraz miałam superSchock z Avonu pogrubiającego bo długie rzęsy mam więc tylko je pogrubiam, a Ty???
Myślę jaki teraz spróbować, może jakieś propozycje wink

10,358

Cześć kobietki kochane big_smile
Widzę, że jakoś tak poważnie się zrobiło:) życiowo smile

A mnie mój M wyciąga jutro do Krakowa na uroczystości pogrzebowe, ale ja nie jestem przekonana, stać w tym tłumie i nic nie widzieć sad
to już wolę kiedyś tam pojechać do Krakowa i pójść na Wawel do tych sarkofagów.

A jak Wam mija wieczór???

10,359 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-04-16 21:48:47)

Ja mam z Astora Volume Artist smile Kupiłam go ze względu na plastikowo-gumową szczoteczkę z kolcami zamiast włosków, bo za tymi z włoskami nie przepadam. Bardzo fajnie rozdziela i pogrubia rzęsy, polecam. smile

Cześć Efilo, u mnie ok, niedawno wróciłam ze spacerku tongue

10,360 Ostatnio edytowany przez AfRoDyTa19 (2010-04-16 21:51:17)

efilo z tego co mówią to sama bym się tam nie pchała, też bym wolała tam kiedyś indziej się przejechać już i tak nie maja jak stamtąd uciec... Ale to moja wizja wink

Jakby nie Wy to źle by mijał, ale wieczór mi się podoba dzięki Wam wink

Może i ja się skuszę na Astor wink

10,361

Nie używam tuszu do rzęs, cieni, pudru, szminek i w ogóle nieobeznana jestem w babskich tematach smile

Afrodytko - jakoś tak się dziwnie składa, że bardzo wiele osób tu na forum ma za sobą ciężkie przeżycia lub właśnie jest na życiowym zakręcie....

Efilo - chyba lepiej w telewizji tłumy obejrzeć...

10,362

Na chwilkę zmykam kochani ale za jakies 30min wrócę. smile

Gosiu, polecam Ci ten tusz, jak masz długie rzęsy to ładnie je uwydatni. smile

10,363

Karolinka zaraziłaś mnie chyba tym ruszaniem się, ja na bieganie sobie nie pozwolę z braku czasu, ale wyciągnęłam mój steper i dziś się z nim przeprosiłam, mogę sobie poćwiczyć nawet przy dzieciach big_smile

Co do tuszy do rzęs, to mi jakoś z Avonu nie pasują sad obecnie używam Meybeline big_smile ale ja się rzadko maluję wink

10,364

Hej dziewczyny ja tez używam super schock z Avonu w kolorze brązu ale nie jest tak spektakularny jak tusze np Meybeline  XXL. Też pokochałam połączenie kredka do ust i błyszczyk Rimela, jest super bezbarwny i usta tylko lśnią. Mokre .
U mnie mąż woził moich dwóch braci w dwóch kursach a ja siedziałam sama.

10,365 Ostatnio edytowany przez AfRoDyTa19 (2010-04-16 22:01:33)

Ja o tym vinnga dobrze wiem, ale ja na to nic nie poradzę... I nie lubię bez zaproszenia inicjować w kogoś życie... Jak ktoś spyta, lub opowie coś i oczekuję odpowiedzi to chętnie podzielę się z swoim zdaniem wink

To dziękuję, posłucham i spróbuję, zdam relację tongue
Ja już tuszy miałam masa i szukam tego jednego, jedynego lol

10,366

Właśnie chcę mu ten wyjazd wyperswadować big_smile bez sensu jechać tam, stać w tłumie i nic nie zobaczyć, tym bardziej, że ja mała jestem lol wolę tv i nie ma ryzyka, że mnie rozdeptają big_smile

10,367

Stać w tłumie? Wy się nawet do Wawelu nie dopchacie smile

10,368

Zawsze można się tam wybrać w Dzień Wszystkich Zmarłych... wink A na tym pogrzebie to od dziś już ustalają sobie miejsca, jak nie od tygodnia wink

10,369 Ostatnio edytowany przez efilo (2010-04-16 22:10:45)

No właśnie Beatko to mu powtarzam, a być ta Błoniach i patrzeć na telebimy to już wolę tv w domku big_smile

Ale M chyba mięknie, wie, że mam rację big_smile

Co do ludzi po przejściach to tak to już jest, że człowiek szuka drugiego, który go pocieszy, zrozumie, wesprze, ja też poniekąd się po to na tym forum zalogowałam, u mnie też nie zawsze było tak różowo jak dziś sad ale optymistycznie podchodzę do życia i doceniam to co mam big_smile

10,370

Ja to się cieszę z kubka który kolory zmienia jak małe dziecko, a co dopiero coś większego, ja nie narzekam może to co było pomogło mi w byciu tym kim jestem, a jestem z siebie zadowolona i nie mam zamiaru się zmieniać tongue

10,371 Ostatnio edytowany przez efilo (2010-04-16 22:15:48)

Dziewczyny, długo jeszcze będę tą cioteczką bo coś mi się cioteczka źle kojarzy lol

Zmykam na razie, postaram się wpaść później smile

10,372 Ostatnio edytowany przez AfRoDyTa19 (2010-04-16 22:21:35)

A są gdzieś wypisane rangi jakie istnieją na tym forum???

Naraziątko... wink

Ale moim największym sukcesem jaki do tej pory osiągnęłam to schudłam w ciągu roku 18 kg big_smile A teraz niestety mogę to stracić hmm

10,373

Są wypisane tutaj: http://www.netkobiety.pl/t2417.html

Jak można schudnąć 18 kg? Ja chcę tylko 10 smile Albo i 8 wystarczy smile I nic...

10,374 Ostatnio edytowany przez AfRoDyTa19 (2010-04-16 22:31:03)

Nie wiem jak, ale udało mi się, wszyscy mi mówią, że straciłam się im w oczach wink
Zaczęłam dużo chodzić, można by nazwać nawet to walkingiem, tylko bez kijków i tak jakoś samo spadło big_smile Muszę tylko jeszcze brzuch wyrzeźbić i będzie super wink

Chodzę po górach, po całym mieście, dwa razy przeszłam 48 km w jeden dzień wink

10,375

Gosiu (Efilo) cieszę się że Cię zmotywowałam do ruchu lol

18kg ?! Wow ! Ja od dwóch miesięcy bezskutecznie probuje 5g zrzucic i nic tongue

10,376 Ostatnio edytowany przez AfRoDyTa19 (2010-04-16 22:38:26)

Może niektórzy nie uwierzą, ale na prawdę tyle schudłam.. Pojawił się tylko mały problem z krwią, a wszystko reszta była ok, wypiłam kilka soków porzeczkowych, ponudziłam się w szpitalu i wyszłam wink Dziś już jest ok wink

Jak raz byłam w szpitalu mając 15 lat to odwiedzał taką jedną chłopak, który schudł ze 180 kg na 100kg w ciąg dwóch lat, ale prowadził dietę jedząc dania rybne... Nie powiedział dokładnie jakie, ale dla mnie to by było już za nudne i chyba bym do dziś ryby nie zjadła wink

10,377

Dieta rybna ? Uuu hehe jak bym taką zastosowała to bym nie mogła patrzeć na ryby a jeść tym bardziej lol U mnie właśnie jest problem z motywacją... Narazie postanowilam ograniczyć słodycze, bo mam do nich ogromną słabość. No i ogólnie zdrowo wcinam wink Mam w planach te 5kg zrzucic do 21 maja ale coś cienko to widze hmm

10,378 Ostatnio edytowany przez AfRoDyTa19 (2010-04-16 22:48:14)

Ja znów nie mam słabości do słodyczy, jedynie jak mnie ma odwiedzić @ to mam takie smaki, że czekoladę całą zjem, ja mam słabość do owoców i sałatek z warzyw typu mizeria tongue

Niekiedy o dwunastej w nocy potrafię sobie zrobić na szybko jakąś sałatkę big_smile

10,379

Lepsza sałatka w nocy niż czekolada lol Dobra ja już nic nie gadam o słodyczach bo aż mi ślinka leci tongue

10,380

Ja mam silną wolę może dlatego wink

A jadłaś kiedyś paluszki krabowe???

10,381

A gdzie jest Emka? smile

Słodcze sa pyyycha smile big_smile tongue

10,382 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-04-16 22:58:05)

Nie jadłam... A warto spróbować ? smile

Właśnie też się zastanawiam gdzie nasza Emcia ? hmm

10,383

Afrodyto podziwiam wytrwałość na prawde. 18kg i tak szybko i ile sił musiałaś poświecić.

10,384 Ostatnio edytowany przez AfRoDyTa19 (2010-04-16 23:02:54)

Ja na początku miałam dystans, ale skosztowałam i teraz ja w sklepie na pytanie "co jeszcze bierzemy" odpowiadam paluszki krabowe nawet do sałatki je daję, skosztuj sobie wink

Na początku różyczko tylko strasznie nogi mnie bolały, a potem to już z górki wink Ciało tylko trzeba przyzwyczaić potem to one same od nas będzie tego oczekiwać bo będzie się czuło osłabione bez tego...

10,385 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-04-16 23:03:42)

Ok napewno spróbuje smile

Macie wszyscy pozdrowionka od naszej Juleczki-Wiosenki smile

10,386

Dziękuję i również pozdrawiam wink

10,387

Podziękuj Julce smile

Gosia za Twój luby dziś tez pracuje az tak do pózna?

10,388

Mój codziennie tak pracuje do 24, że moja stała pora spania to godziny po 24 chyba, że wezmę jakąś tabletkę wink

10,389

Podziękowania przekazane. wink

Ok pszczółki, zmykam spaciu. Dobranoc, kosmatych snów lol smile

10,390

Wiesz miałam tak jak zaczęłam jeździć po 20 km rowerem dziennie, jak przestałam na dwa trzy dni to byłam jak chora i nogi mnie bolały jakby potrzebowały tych km.

10,391 Ostatnio edytowany przez AfRoDyTa19 (2010-04-16 23:10:42)

Dobranoc London69, słodkich snów wink

Ja właśnie też tak mam, np na wf jak ćwiczę to nigdy nie siadam na przerwach bo wiem, że potem już nie będę mieć ochoty, wpadam w trans tak jakby i nie mogę go przerwać wink

10,392

Ale pewnie do pracy chodzi na popołudnie smile Więc myślę, ze macie też troszke czasu dla siebie smile

JA też ide uspac Ole, bo mała zołza nie spi jeszcze smile

10,393

Tak ma na południe, ale nie zawsze teraz np w ten weekend będzie pracował po 15 godzin dwa dni  hmm

Dobranoc bianka25, kolorowych snów wink

10,394

Martwię się gdzie to dziś podziewa się droga nimfa irlandzko polska.No coś długo jej nie ma.

10,395

Miejmy nadzieję, że nimfę irlandzką miłe rzeczy zatrzymały, Rózyczko smile

10,396

No tak nie ma co czarnych scenariuszy  tworzyć , ma prawo dziewczyna zaszaleć młoda jest a poza tym po pracy pewnie była zmęczona.

10,397

Zmykam dziewczątka.
Dobranoc smile

10,398

Dobranoc wink

10,399

Czesc Kochani smile

Efilo jestem wyzsza od ciebie o 1cm !!   <yes,yes> lol Fajnie byc wyzszym od kogos big_smile

Z tymi spodnami to samo mam...wszystko trzeba skracac non stop....chodze do takiej babci tutaj,oj zarobia ona na mnie smile Sama talentu nie mam,wiec dla bezpieczenstwa sie takich niebezpiecznych narzedzi jak igla i nitka nie tykam big_smile

WITAM ADAMA smile < podaje reke>

Afrodyta ja tez Lew big_smile  Widze,ze temat kosmetykow na tapecie po raz kolejny...  O I widze,ze Martynka adoratora ma big_smile  SUperrrr.....
Marcin moze Tobie sie uda Martynke na duchu podnosic wink

Hmmm gadacie o rybie...mniam...no wiec bede miala rybke na obiad dzisiaj,smaka mi zrobiliscie smile

Kochane dziewczynki...nie bylo mnie wczoraj ,bo prosto z pracy musialam do szpitala pojechac i wrocilam ok 2.00 w nocy i prosto do lozka smile 

Wiecie co?...Dziwnie mi hmm Pierwszy raz od zalogowania nie bylo mnie na forum....

Kurka tyle czytania,ze do pracy sie spoznie zaraz..... hmm 

Pozdrawiam i spadam,teraz bede musiala szybciej isc hmm

10,400

Czesc śpiochy big_smile

No tylko Emka dziś w pracy?

Posty [ 10,336 do 10,400 z 30,541 ]

Strony Poprzednia 1 … 158 159 160 161 162 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024