Netkafejka dla Przyjaciół ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Strony Poprzednia 1 … 156 157 158 159 160 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10,206 do 10,270 z 30,541 ]

10,206

Odp: Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Hej Coco słoneczko i Bianka i wszyscy co dziś zajrzą. Miłego fajnego ranka i dużo radości na cały dzień.

Zobacz podobne tematy :

10,207

Dzieki Beata ze czuwasz smile smile

Widac smutek i zal na ulicach Wawy, w ten czas zaloby? W tv jak pokazuja stolice robi sie smutno a Ty jak to tam widzisz? W takiech miejscach małych gdzie ja mieszkam gdzie nie gdzie widac flagi z czarna wstązka, a tak życie toczy się dalej..

10,208

Czesc Rozyczko wianuszku polnych kwiatow******

Bianka zglosilam do usuniecia ,ale siedzi,i sprostowalam..
Moze ty cos wykombinuj

10,209

Grażynko pada u Ciebie? Jakie masz plany na ten dzień, do wyjazdu?

Ja to sie jak na razie plątam po domu ( w piżamie tongue tongue big_smile )

10,210

Bianko u mnie tez podobnie , tylko w dwóch domach są wywieszone flagi z kirem a tak to ludzie pracują , chodzą i żyją.
Ale gdy stoją w kolejce w sklepie nikt głupot jakoś nie gada , ludzie milczą zamyśleni. smutek jak ten pył w powietrzu wisi nad krajem.
Wiecie śmieszy mnie to ze mówi się naród podzielił się po decyzji Dziwisza że pogrzeb na Wawelu, tak było nie wiem tysiąc osób , a przecież tysiące stoi w kolejce. Tyle ludzi patrzy godzinami na relacje w tv i gdzie ten podział , to tylko medialny szum , a szkodzi to tylko wizerunkowi polski demonstracje i w ogóle.

10,211 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-04-16 10:29:51)

Witajcie dziubaski smile

A czegóż to ja się wczoraj doczytałam ? :

Martyna777 napisał/a:

I co mam iść w taki na samotny spacer, mam 21 lat a nie 71.

Martynko kochana, samotny spacer nie ma żadnych ograniczeń a tym bardziej wiekowych. wink Czemu nie samemu ? Ja czasem wolę sama się przejść, z słuchawkami na uszach, odciąć się od całego świata.

U mnie w miasteczku też są powywieszane flagi, nie da się nie zauwazyć... Ech...

Miłego dnia skarby moje ! smile

10,212

bianka25 napisał/a:

Grażynko pada u Ciebie? Jakie masz plany na ten dzień, do wyjazdu?

Ja to sie jak na razie plątam po domu ( w piżamie tongue tongue big_smile )

Jak ja to lubie,w wielkopolsce slonce ale zimno,ja teraz czekam ,az umyja auto...
Bo wczoraj sie zakopalam w blocie na lace ,i musieli mnie wyciagac ciagnikiem..
Potem jedziemy do miasta,reszte spraw zalatwic...
Rozyczka ja ograniczam ogladanie telewizji,meczy mnie to wszystko co sie dzieje Ach....

10,213

bianka25 napisał/a:

Widac smutek i zal na ulicach Wawy, w ten czas zaloby? W tv jak pokazuja stolice robi sie smutno a Ty jak to tam widzisz? W takiech miejscach małych gdzie ja mieszkam gdzie nie gdzie widac flagi z czarna wstązka, a tak życie toczy się dalej..

Nie wiem czy smutek i żal widać tak samo w całej Warszawie, spektakularnie jest na Trakcie Królewskim i to najczęściej pokazuja w tv. Ale w całej Warszawie jest jakoś inaczej. W oknach dużo flag, wszelkie budynki publiczne obowiązkowo obwieszone flagami, flagi z czarnymi wstążeczkami na autobusach, taksówkach, samochodach prywatnych...

Korki w dziwnych miejscach, mnóstwo samochodów na obcych rejestracjach, ogłoszenia na sklepach, że w sobotę nieczynne... No i zamknięte centrum, wszyscy myślą jak do domu po pracy wrócić...

10,214

Czesc Karola smile

Ja tez kocham takie samotne spacerki smile i wcale sie nie czuje z tym zle smile

10,215

bianka25 napisał/a:

Ja tez kocham takie samotne spacerki smile i wcale sie nie czuje z tym zle smile

Ja po takich spacerkach mam zwykle chęć do wszystkiego i na wszystko. wink Dużo sobie przemysle, przeanalizuje tak spacerując. Własnie niedługo chyba wybiorę się na taki spacerek tongue

10,216

Coco masz może i racje, kłótnie tylko i smutek zaraz wyłączę tv.  Coco w błocie utknęłaś?
Kurczę a jakiś fajny rolnik ci pomagał? Gdzie ty po bezdrożach jeździłaś kobietko? Żartuje oczywiście bo i u mnie ciężko wyjechać a auto częściej się myje niż nie który pan z naszej wsi.

10,217

I ja kocham samotne spacerki. Dawno, dawno temu jak koleżanki uganiały się za chłopakami to ja włóczyłam samotnie po odludziach smile

10,218

czasami musimy pobyć chwile sami, by to co nas otacza i spotyka jakos w sobie poukładać smile smile

10,219

Hej wszystkim.
Od pewnego czasu zacząłem śledzić to forum i jest to pożeracz bardzo dużej ilości czasu.

W zbliżający się pewnego rodzaju nałóg zechciała mnie wpędzić osoba, która wspomina tutaj o mnie na forum.

Jest dobra w wyciągania ludzi do ludzi i po raz kolejny jej się to udaje. Więc może dlatego lubi tak bardzo samotne spacerki,
by czasami przemyśleć te relacje międzyludzkie. Ja raczej jestem za wspólnym spędzaniem czasu, chociaż jest taka przypadłość im więcej samotności tym więcej tęsknimy do ludzi i odwrotnie...

10,220

Witaj ultrafiolet smile Jak Ci na imie ? Możesz napisać coś o sobie. smile

10,221

alaclaudie napisał/a:

ten facet Afordyto- bida z nedzą <wymioty> w sumie zastanawiam się czy to facet hmm

To był dzieciak tam było, że ma 16 lat i nie są jeszcze gotowi na dziecko...

Witam wszystkie dziewczyny big_smile

10,222

witam wszystkich smile

10,223 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-04-16 14:31:01)

Cześć Gosiu i Aniu smile Jak mija dzionek ? Jakieś plany na wieczór ? tongue

10,224

ja chyba przy kompie mężuś w pracy do 22 i najgorsze że jutro też
a ty masz jakieś plany?

10,225

Ja niestety żadnych nie mam planów, cały weekend sama sad

A dzionek na razie mija oki, przynajmniej słoneczko wyszło, na sklepach byłam, buty sobie kupiłam big_smile

10,226

u mnie też dziś słoneczko
już nie pamietam kiedy ostatnio świeciło

10,227

Ja też nie pamiętam tongue

Mam nadzieję, że teraz trochę poświeci zanim znów się pogoda zepsuje... wink

10,228

ja też mam taka nadzieję
cóż za buciczki sobie kupiłas?

10,229

A sportowe, ja na płaskim tylko preferuję tongue Jeszcze tylko jakieś balerinki się kupi i się trochę pochodzi wink

10,230

no to gratuluje zakupu  ja raczej na pantofelki czatuje ale na razie nic mi nie wpadło w oko

10,231 Ostatnio edytowany przez AfRoDyTa19 (2010-04-16 14:53:39)

Dziękuję wink

Mi też mało co wpada w oko, wstyd się przyznać, ale ze mną iść na zakupy to trzeba mieć cierpliwość tongue big_smile

10,232

U mnie raz słoneczko świeci, a raz się chowa. Co do planow to wieczorem biegam, a na weekend nie wiem... Miałam iśc na imprezkę, ale żałoba została do niedzieli przedlużona więc ide za tydz.

Ja własnie też poluje na jakieś balerinki tongue

10,233

ja ogólnie nie przepadam za zakupami co może dziwne jak na babę wink raz na jakiś czas na sklepy  kupić co trzeba i do domu

10,234

Nic dziwnego Ania, mnie to czasem zakupy męczą, bo nielubie wszelkiego tłoku itp w centrach handlowych hmm Dlatego jak już jadę na zakupy to wcześnie rano, albo do jakiś pojedyńczych sklepów (w sensie że nie do C.H). smile

10,235

Cześć dziewczyny big_smile a u mnie jak zwykle pada sad tęsknię za słoneczkiem smile

10,236 Ostatnio edytowany przez AfRoDyTa19 (2010-04-16 15:01:13)

London69, a jaki kolorek???

anula11 A u mnie zależy jaki mam humor w danym dniu tongue

Mi się podobają zakupy o 24.00 tongue

Hejka efilo wink

10,237

AfRoDyTa19 pewnie humor i pozytywne nastawienie to połowa sukcesu udanych zakupów:)

10,238

aniula11 i pełny żołądek, bo jak człowiek głodny w sklepie to kupuje tyle nie potrzebnych rzeczy, że szok smile

10,239 Ostatnio edytowany przez efilo (2010-04-16 15:06:06)

Ja tam lubię zakupy, nienawidzę tylko kupować spodni sad jestem mała i zawsze są za długie, jakby już niskich ludzi na świecie nie było sad nawet w tym celu sobie sprawiłam maszynę do szycia i sama sobie przerabiam tongue

A jak Wasze drugie połówki?? lubią zakupy?? big_smile

10,240 Ostatnio edytowany przez AfRoDyTa19 (2010-04-16 15:07:54)

W ogóle według gustu sklepów są tylko osoby wysokie i chude hmm Nigdzie nie ma sklepu, w którym dopasuje każda kobieta coś dla siebie hmm

Moja połówka lubi, to on mnie wyciąga w każdą sobotę, tak jak i dzisiaj bo jutro go niema tongue

10,241 Ostatnio edytowany przez ultrafiolet (2010-04-16 15:13:44)

Jestem Adam. Jakby tu się przedstawić z dobrej strony? wink. Wiem o tym, że przedstawianie mi nigdy nie wychodzi i jest odbierane na opak, więc nie będe się przedstawiał smile. Jeśli chodzi o świat uczuciowy to jest skierowany w kierunku mojej kochanej żony smile.

A ja dzisiaj idę pilnować fachowców, by zrobili mi mieszkanie tak jak chcę. Dobrze trochę sobie pokierować pracą ludzi od czasu do czasu smile.

Lubię zakupy tylko wtedy, gdy jest określony cel zakupu. Szybko i bezboleśnie.

10,242 Ostatnio edytowany przez efilo (2010-04-16 15:12:43)

Zgadzam się Gosia, ja mając 155 cm wzrostu nie przypominam sobie żebym kiedyś kupiła spodnie i nie musiała ich skracać sad i to żeby kilka cm, zdarzają się takie, że muszę je obciąć nawet o 13cm big_smile

Cześć Adam big_smile Małgosia jestem big_smile

10,243 Ostatnio edytowany przez AfRoDyTa19 (2010-04-16 15:12:47)

Ja nie jestem mała, taka w sam raz, a i tak zawsze podginam nogawki tongue

Hejka Adam wink
A to może Ty lew jesteś bo ja tak i uwielbiam sobie porządzić, ale staram się nie przesadzać <zawstydzony> tongue

10,244

mój męzuś to za zakupami tak sobie jak coś dla niego to nawet pochodzi, poogląda i nie marudzi ale jak ja mam czegos poszukać to już inna sprawa szybko jest zmęczony;)
ale nie powiem lubi wiedzieć co kupiłam i jak jakis poważniejszy zakup to doradzi bez problemu

10,245

Właczam sie do dyskusji<lubie chodzic po sklepach, ale sama...
wtedy jak cos mi wpadnie w oko,to kupie
Ale przewaznie kupuje przez internet w katalogu..
Czasami zwracam zamowienie,ale ogolnie jest ok....

witam Afrodyta Anula Efilo London

10,246 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-04-16 15:18:19)

Poluje na czarne zwykłe balerinki smile Ale jak chcę zwykłe to wszędzie widze z jakimiś kokardkami i kwiatuszkami jak na złosć hehe tongue

Cześć Adam <rąsia> Karolina jestem.

Ja jeszcze nigdy nie skracałam sobie spodni lol Ale nic nie jest idealne. Rozmiar większy= dłuższe spodnie i niestety też szersze, więc trzeba zweżać...

10,247

cześć Adam

AfRoDyTa19 ja lwem jestem smile)

10,248 Ostatnio edytowany przez efilo (2010-04-16 15:18:25)

A cóż to Adam remoncik:) znam ja już tych fachofcuff, trzeba ich konkretnie pilnować, nie wiem czy tylko my mamy takie szczęście, ale przez naszą budowę przewijają się fachowcy lubiący%%%% big_smile

Nie no, żebyście widzieli mojego M na zakupach, gorzej niż baba smile będzie się w lustrze przeglądał, na sklep wychodził big_smile i nie marudzi na zakupach, czy są dla niego czy dla mnie big_smile uwielbiam z nim chodzić po sklepach big_smile

10,249

Hejka coco59 wink

Ach... Ci budowlańcy tylko jedno im w głowie tongue
efilo to masz super faceta wink
anula11 to pozdrawiam lwicę big_smile

10,250

Cześć Grazynko smile

10,251 Ostatnio edytowany przez efilo (2010-04-16 15:26:09)

Nom chyba nie mogę narzekać na faceta smile

Wiecie, dziś sobie zrobiłam dzień piękności dla siebie smile idę pozmywać maseczki zanim dzieci się obudzą, żeby się mamusi nie przestraszyły lol

10,252 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-04-16 15:32:58)

efilo napisał/a:

Wiecie, dziś sobie zrobiłam dzień piękności dla siebie smile idę pozmywać maseczki zanim dzieci się obudzą, żeby się mamusi nie przestraszyły lol

Gosiu, ja kiedyś zrobiłam sobie taki dzień piękności i listonoszka przyszla- zapomnialam ze mam maseczke na twarzy i na luziku otworzyłam drzwi.... Mina listonoszki- bezcenna big_smile:D

Narazie zmykam dziubaski, będę za jakiś czas a wieczorkiem napewno. Buziaki :********

10,253

Akurat moi chyba nie nadużywają %. Ale warto sprawdzić co robią. To po części zaufani ludzie więc nie ma obawy. Chociaż na razie kuli i rozwalali ścianki, dlatego jadę sprawdzić czy co tam nowego powstaje i czy wogóle...

Jestem barankiem i urodziłem się 8 dni przed tą osobą, która skusiła mnie swoim zachowaniem na zalogowanie się na tym forum. A rządzić chyba każdy lubi smile.

Czasami chodzę, z żoną na zakupy ciuchowe. Ale staram się skutecznie wymijać takie eskapady, chociaż nie zawsze wychodzi smile.

10,254 Ostatnio edytowany przez AfRoDyTa19 (2010-04-16 15:34:48)

A jakich używasz maseczek???

ultrafiolet baranki tez lubią rządzić bo mój jest pod tym znakiem zodiaku tongue

London69 ja też szukam czarnych balerinek, ale jak nie jakieś cekiny to znowu jakieś sztywne i jak tu coś kupić lol

10,255

Karolinka dobrze, że to była listonoszka a nie listonosz bo padłby na zawał lol

Ja też jestem baran wink znaczy się mój znak zodiaku to baran big_smile

10,256

Cześć smile
Co tam u Was? smile

10,257 Ostatnio edytowany przez AfRoDyTa19 (2010-04-16 15:42:42)

To pozdrawiam baraninkę big_smile Jesteś bezcenna wink Ale za to jaka pyszna wink
Słyszałyście może o opuszczonym miasteczku Kozubnik??? Jakie to jest piękne miejsce jakbym wygrała w totka to się tam przeprowadzam, tylko czy bym pozwolenie dostała tongue

Hejka Martyna77 wink

10,258

Cześć Martynka smile dzień jak co dzień big_smile żeby tylko słoneczko się pokazało to byłoby wspaniale big_smile

10,259

Mój dzień nie najlepiej jak każdy tego typu.
Samotność przed komputerem

10,260

Skąd jesteście??? Ja z Rybnika wink

Może by któraś się znalazła i spotkać się można było big_smile
Martyna ja mam tak samo, nie jesteś sama wink

10,261 Ostatnio edytowany przez efilo (2010-04-16 15:55:05)

Martynka, jaka samotność, my jesteśmy, może tylko wirtualnie ale jesteśmy big_smile

Ja jestem a Podkarpacia, ok 30 km od Rzeszowa, rzut beretem w Bieszczady big_smile do Rybnika to jednak kawałek lol

10,262

No i to niezły kawałek tongue

Ale może kiedyś coś się wykombinuje tongue

10,263

Czesc dziewczyny pozdrawiam was wszystkie

10,264

Hejka Max_D wink Również pozdrawiam wink

10,265 Ostatnio edytowany przez efilo (2010-04-16 16:03:56)

Może kiedyś... kto wie... big_smile

Muszę się pożegnać na chwilę, bo maluchy powstawały i jeść się domagają lol

Cześć Max big_smile jeszcze się zapytam czy Max to Twoje imię???? big_smile

Zmykam papapa...

10,266

Oki, a ja idę nakarmić koszatki big_smile

10,267

nie naprawde mam na imie Marcin

10,268

Cześć Marcin smile

10,269

a ja ide nakarmic świnke morską

10,270

Czesc Martynko jak pogoda u ciebie?

Posty [ 10,206 do 10,270 z 30,541 ]

Strony Poprzednia 1 … 156 157 158 159 160 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024