Netkafejka dla Przyjaciół ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Strony Poprzednia 1 … 155 156 157 158 159 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10,141 do 10,205 z 30,541 ]

10,141

Odp: Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Nie jestem zbyt zadowolona z egzaminu.
Co do niego, to nie jest mój facet smile
Tyle, że takie słowa, a  jak nie chcesz na czacie to idź na rynek z książką może się ktoś dosiądzie.
To sobie pomyślałam jak wezmę kc, albo książkę o tytule zobowiązania mam jak w banku że żaden się nie dosiądzie

Zobacz podobne tematy :

10,142

Witaj Iza,fajnie,ze zajrzalas,tylko szkoda ze tak szybko sobie poszlas...... wpdanij jeszcze smile

Czesc dziewczyny :**** 

Martynko,jak bedziesz ludzi debilami nazywac...to sorry.....  hmm   Chcialabys,aby ktos tak o tobie mowil??

A pozatym facet tez czlowiek,ja nie widze nic zlego w tym co zrobil. Przeciez uprzedzil cie ,ze wyjezdza! Wolalabys zostac wystawiona,czekasz i czekasz a on nie przychodzi???  Widocznie musial wyjechac,postaraj sie go zrozumiec i nie odbieraj jego zachowania jako atak na ciebie... 
Poinformowal cie przeciez....i nawet zaproponowal,abys tez sie rozerwala troche,wiec pomyslal o tobie smile A,ze ty nie masz z kim i gdzie to juz nie jego wina!
Ja nie rozumiem twojego zachowania... Emocje cie ponosza wink

PS.,,Debil"- by cie olal totalnie,wyjechal bez slowa,potem wrocil i zachowywalby sie jak gdyby nigdy nic....   Wiesz ,,Debil'' to mocne slowo. Uzywaj tego ostroznie...

Jak tam Gosiu....swietujesz jakos urodzinki ???  <postaw flaszke? tongue >  Ja przygotuje kieliszki big_smile  >>  Y Y Y oto one smile ja braknie to sie dostawi big_smile

10,143 Ostatnio edytowany przez Martyna777 (2010-04-15 21:53:58)

No może przesadziłam ze słowem, ale zabolało mnie te jego rady.
Wie doskonale czego ludzie szukają na czacie.
Tyle że ten ważny wyjazd to wyjazd żeby się rozerwać z koleżankami i kolegami z innego miasta

Dzięki Marzenko, że chociaż od Ciebie mogę liczyć na jakieś dobre słowo ;*

10,144

Ok Gosiu....obys wpadla jeszcze big_smile

Hej Grazynko :**

10,145

Cześć Marzenko smile i hej Martyna. I wszyscy, którzy siedzą i się nie odzywają smile

10,146 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-04-15 22:00:22)

Ok jestem w stanie zrozumiec,ze Ciebie to zabolalo. Ale on pewnie nawet o tym nie wie? Tak jak Gosia wyzej nadmienila,facetowi trzeba mowic wszystko prosto z mostu....niestety rzadko ktory ma dar lub checi wogole sie domyslac ... hmm No chyba,ze po dluuuuuugiej praktyce wink

A co do jego wyjazdu,to byl umowiony na to wczesniej? Zanim sie z toba umowil?

No czesc Raf smile smile how are u?

10,147

No nie wiem, gdzie by się facet domyślił.
Było mi cholernie przykro, ja skupiona o on sms że on wyjeżdża i jak chce to możemy się z czwartek zobaczyć.

Już jest na czarnej liście

10,148

No Martyna...szybko skreslasz ludzi....... sad jedna wada...raz sie zdarzylo i juz????  Czarna lista?  Cos czuje,ze dluuga jest sad

10,149

Martynko, no wystawił Cię jednym słowem palancik... Skoro umówiliście się na piatek, to powinien dotrzymać słowa i spotkac się z Tobą. Będzie dobrze żabko, jesteś młoda jeszcze i wszystko się ułoży co do facetów. smile :*********

Ja zmykam kochani, bo się nie wyspałam dziś. A jutro woolne <jupi> Dobranoc ! smile

10,150

Bardzo długa.
Raz w życiu starałam się dla faceta to mnie olał dla ... ( wolę jej nie komentować)
Dlatego ja nigdy się nie staram.
Trudno najwyżej będę sama smile

Marzenko, to nie chodzi o to ze mi odmówil, ale jak to zrobił. No sorry jakbyś się poczuła jakby Ci facet powiedział wyrwij sobie kogoś na czacie skoro tam tylko na sex ludzie szukają? Aż tak nisko mnie ocenia?

10,151

I po co ci taka dluga lista?  hmm  I do tego czarna sad   Starac trzeba sie zawsze!!  Nowy facet nowe starania....

Jak sie juz nigdy nie starasz....to wiesz co.......powiem ci,ze nikt nie lubi jak tylko jedna polowka cos z siebie daje sad
Moze faceci,ktorych spotykasz to zauwazaja?? 

No,nie poczulabym sie za fajnie.... hmm Ale strzelilabym mu riposte ze hej!!!!!   lol  A niech wie co mysle....a co.. smile

Nie bedziesz sama no... smile   Wyrzuc ta czarna liste i szukaj w ludzaich dobra.....niektorzy sa tacy,poniewaz ukrywaja smutna prawde o sobie....przy blizszym poznaniu zyskuja smile

10,152

Marzenko wiesz są pewne granice, mógł mi powiedzieć nie siedź sama jedź do rodziców, o ile milsze, a na to samo wychodzi.
U rodziców też siedzę i nudzę się jak rolmops, no ale nie sama to jedyny plus.
Nie wiem czy któreś z Was siedzi cały dniami samemu w domu, od tego sie wariuje dlatego stale się tak użalam

10,153

Ema napisał/a:

[b]

Jak tam Gosiu....swietujesz jakos urodzinki ???  <postaw flaszke? tongue >  Ja przygotuje kieliszki big_smile  >>  Y Y Y oto one smile ja braknie to sie dostawi big_smile

W domu nie świętuję, mogę troszkę z Wami, kieliszki się przydadzą <stawia flaszkę na stół> i zakąska też się znajdzie, śledzie i ogórki kiszone;) a o torcik poproszę Marzenkę, bo słyszałam, że umie różne cuda upiec<prosi i trzepoce rzęsami>

10,154 Ostatnio edytowany przez efilo (2010-04-15 22:52:49)

Wiecie co, mam jedno małe "ale" na ten dzisiejszy dzień wink a mój M chyba dziś sobie zapomniał o moich urodzinach smile ale ja mu nie będę przypominać, jak się skapnie za kilka dni będzie mu głupio hihihi big_smile żebym tylko aparat miała pod ręką to uwieczniłabym jego minę wink

10,155

Martynka....on tylko rzucil pomyslem....skad ma wiedziec jak spedzasz wolny czas? A moze to o tym czacie bylo zartem,ktorego ty nie zrozumialas?  Przeanalizuj sytuacje smile

Jak powiedzial ze jedzie,powiedzialas mu ,,ok to jedz" ??   Czy bardziej sie rozwinelas??

I wogole jak dlugo sie znacie??  Samotnie siedziec w domu nie jest fajnie to fakt i dlatego trzeba sie ruszac z domu a chociazby na samotny spacer....moze akurat sie ktos pojawi smile

10,156

Nie chce już o nim pisać.
W tej chwili to sprawa zamknięta. smile

I co mam iść w taki na samotny spacer, mam 21 lat a nie 71.
To już nie ważne.
Kolejny weekend który prześpię lub przesiedzę przed komputerem sad

10,157

Ok jest flaszka big_smile  poczekaj dostawie kieliszek dla Rafa wink  <  Y >  oto on smile

NO dziewczyny i Raf....chodzcie Gosia polewa tongue   Mniam....sledzie i ogorki -pychota...a bedzie pomidorek z cebulka ?? smile

Pewnie,ze bedzie mu glupio!!!   heheh  nie smuc sie < przytula> bedzie musial ci to wynagrodzic lol

10,158

Witam wieczorkiem wink

10,159

Dzięki za kieliszeczek smile Chętnie wypiję za zdrówko jubilatki.

Afrodyta witaj, chyba nie mieliśmy przyjemności smile Jestem Rafał jak nie trudno się domyślić i jestem tutaj mniejszościowym gatunkiem smile

10,160

A wiesz, że mam pomidorki, cebulka też się znajdzie smile

E tam, do smutku to mi daaleko big_smile na tym świat się nie kończy smile ja wiem, że on jest zabiegany (praca, budowa, rodzina), na pewno nie zrobił tego specjalnie, niemniej jak sobie przypomni będzie mu głupio big_smile

No to po jednemu big_smile

10,161

Martyna ja ma juz prawie 25 lat,cwierc wieku jakby nie patrzec wink  I CHODZE SAMA NA SPACERY !!!!  DUZO RZECZY ROBIE SAMA !

Jestem starsza od ciebie a wierze,ze jeszcze tyle mnie spotka.... skoro chcesz zamknac temat ok .

10,162

Rafix napisał/a:

Dzięki za kieliszeczek smile Chętnie wypiję za zdrówko jubilatki.

Afrodyta witaj, chyba nie mieliśmy przyjemności smile Jestem Rafał jak nie trudno się domyślić i jestem tutaj mniejszościowym gatunkiem smile

Hejka wink Miło mi druga Gosia jestem wink

10,163

Ja też czasami chodzę sama na spacery, ale tam gdzie ja spaceruję to raczej człowieka nie spotkam sad prędzej sarnę albo dzika big_smile

10,164

Czesc Afrodyta-Gosia smile Wkrecasz sie na imprezke ??   big_smile 

Raf to nasz Slodki Rodzynek big_smile

No i perwszy  < Y > za nami  big_smile  100 lat,100lat.......hehehe :****

Afrodyta twoj kieliszek jakby co big_smile  < Y >

10,165 Ostatnio edytowany przez AfRoDyTa19 (2010-04-15 23:09:53)

O dziękuję za zaproszenie na imprezę wink
Widzę, że bardzo wesoła więc z miłą chęcią się wkręcę big_smile

100 lat ;P

Z doświadczenia wiem, że o rodzynki się dba więc pewno dobrze mu tu wink

10,166

Oj wesoło to będzie za moment smile proszę o kieliszki, polewam drugą kolejkę <polewa> i przepitka  też jest jak by co wink

10,167

Nie narzekam Gosiu smile Dobrze mnie tutaj traktują smile

10,168 Ostatnio edytowany przez AfRoDyTa19 (2010-04-15 23:16:53)

Ważne, żeby uśmiech był big_smile A reszta sama się potoczy tongue

No to nic ja tylko być zadowolonym Rafix big_smile

10,169

No ja mysle,ze Jemu tu dobrze big_smile

No i chlust...druga kolejeczka big_smile

10,170

Ehhh, no i peszek, muszę się zmywać sad dziecię kwili, ale flaszeczkę pozostawiam big_smile

Dobranoc i kolorowych...

10,171

Dobranoc efilo wink

10,172 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-04-15 23:27:28)

Dobranoc Efilo smile  Wystarczy nam procentow na dzisiaj.... smile  Bo bedziemy glupoty pisac... heheh

Co slychac Gosia??  smile   Kurka...ale mi net swiruje..rozlacza mnie sad

10,173 Ostatnio edytowany przez AfRoDyTa19 (2010-04-15 23:28:32)

Hehe, ciekawe kogo pierwszego by fantazja poniosła tongue <hmmm>

A leci bez dzieci wink
Zdrzemnęłam się troszkę, ale nic nie pomogło tongue

10,174

Tego ktory w potrzebie najwiekszej pewnie lol

10,175

Pewnie tak tongue

10,176

Marzenko nie było sensu tego ciągnąć, on wiedział czym dla mnie jest czat i jak się kończyły moje pobyty tam, więc, że jak sie tłumaczyl chciał dobrze ciężko mi w to uwierzyć.

Nie lubię chodzić sama na spacery. Pewnie za jakiś czas i to się zmieni, zaakceptuję i to.

Nie ma się co przejmować z gorszymi rzeczami sobie radziłam, niż to że będę musieć spędzić 3 całe dni sama w domu smile

10,177

Martyna777 napisał/a:

Marzenko nie było sensu tego ciągnąć, on wiedział czym dla mnie jest czat i jak się kończyły moje pobyty tam, więc, że jak sie tłumaczyl chciał dobrze ciężko mi w to uwierzyć.

Nie lubię chodzić sama na spacery. Pewnie za jakiś czas i to się zmieni, zaakceptuję i to.

Nie ma się co przejmować z gorszymi rzeczami sobie radziłam, niż to że będę musieć spędzić 3 całe dni sama w domu smile

Martyna77 to posiedzimy razem wink

10,178 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-04-15 23:34:02)

Dobrze Martynko rozumiem.

Ludziki o czym pogadamy? smile

Afrodyta napisał/a:

A leci bez dzieci wink

hehe dobre haslo lol  a i do mnie pasuje hihiihi

10,179

Dziękuję za wsparcie, ale od jakiegoś czasu nie lubię weekendów, jak jest normalny tydzień to chociaż idę na zajęcia, a tak. To siedzę i mam poczucie, że marnuje czas.

10,180

Hehe do mnie też tongue Na razie mi się podoba big_smile
Martyna77 ja mam tak samo, trzymaj się, spróbuj sobie coś wymyślić dla zabicia czasu wink

10,181

Cześć smile

Zabieram się za czytanie stron stworzonych pod moją nieobecność smile

Może wyrwane z kontekstu, ale powiem wam, że Martyna ma obrońcę smile Mój Przyjaciel-Braciszek zarzucał mi, że go zaniedbuję, więc przyznałam się, że mam taki nałóg jak netkobiety. No i zaczął tu zaglądać czasem. I wczoraj napisał mi: "nie czepiajcie się tak tej młodej". Chodziło o Martynkę wink wink wink

10,182 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-04-15 23:42:16)

Czesc Vinnga big_smile  Co slychac?   Bylas na hulajnodze? tongue Przyznaj sie...jezdzilas.....   tongue

Czytaj na zdrowie smile

No prosze....obronca smile To moze sie zarejestruje tutaj i ten tego troche tongue big_smile

Ja sie nie czepiam big_smile wink

10,183

Zwariowałaś Marzenko? Na miałam jeździć na hulajnodze? Przecież ona jest różowa...

Idę zapalić, zaraz wracam. Alkohol wywołuje u mnie głod nikotynowy smile A alkoholu u was dużo smile

10,184

Dziewczyny, a może jeśli siedzicie przed komputerem to ja lubię grać w ogródki online typu : Wolni farmerzy i Farmerama...
Może którąś z Was też by to zainteresowało...

10,185

Gosia moja siostra gra w te gry i się dobrze przy tym bawi smile

No nic dziewczyny ja pójdę spać, bo już padam. Bawcie się dobrze i żeby kaca rano nie było smile

Dobrej nocy

10,186 Ostatnio edytowany przez AfRoDyTa19 (2010-04-16 00:00:48)

Dobranoc Rafix wink

Mi się też bardzo podobają, przynajmniej jakoś zabijają mi czas... tongue Dziecinne, ale dla mnie fajne big_smile
Dużo trzeba też logicznie myśleć i zapomina się trochę o życiu tongue
W tą drugie grają ludzie nawet 50 lat wzwyż wink

10,187 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-04-16 00:11:12)

Chyba zwariowalam ...  tongue A co rozowa to bleee  ???  smile

Flaszka stoi,ale nikt sie nie dotyka juz lol

Dobranoc Raf smile

Gosia....farmerama??

10,188

Nom farmerama big_smile

10,189

Wszystko co różowe jest blee smile

Po przemyśleniu ja też flaszki nie tykam smile Wystarczy mi jutro trzeźwe niewyspanie smile

Buszuję po innych wątkach i przeraża mnie niewiedza niektórych dziewczyn. Tekst typu "czy za pierwszym razem można zajść w ciążę?". Kurde - oczywiście, że nie pod warunkiem, że pierwszy raz nie odbywa się na polu kapusty. Przecież dzieci w kapuście się znajduje...

10,190

Ok Gosia zajrze jutro big_smile

No i flaszka do jutra bedzie stala smile  he he  ja lubie rozowy,byle nie za duzo,,Barbie nie jestem tongue

Oj Vinnga.. he he nie stresuj sie smile Dzieci Bocian przynosi przeciez....ale ty nie doinformowana lol

Ja zmykam juz spac,bo rano wczesniej do pracy hmm  Dobranoc buziaki :***

10,191 Ostatnio edytowany przez AfRoDyTa19 (2010-04-16 00:23:36)

Niektóre pytania to nawet mnie przerażają, a sama nie mam wielkiego doświadczenia, wstyd się przyznać hmm
Ja np. jeśli bym podejrzewała ciążę to na pewno bym nie pytałam o tym w internecie bo po prostu bym sprawdziła... Raz mnie zaszokowało jak synek 16 lat zapytał czy możliwa jest u jego dziewczyny ciąża, ale opisał to w taki sposób, że oczy mi na wierzch wyszły...

Dobranoc Ema wink

10,192

Zaciekawiłaś mnie Gosiu smile W jaki sposób opisał?

10,193

No takie słówka tam leciały w stylu jak się pieprz...., wsadziłem jej h...., jak to znajdę to Ci linka mogę podać na priv, ale wątpię tak został zbluzgany, że matko... Ja nie wiem co on chciał tym pokazać, a potem napisał poniżej, nie jest w ciąży ciota jej się zbliżała... Heh...

10,194

Biedny, głupi chłopczyk...

Gosiu, ja zmykam spać, bo budzik będzie bezlitosny o 6.30... Jakbyś znalazła linka to prześlij smile

Przyjemnych snów smile

10,195

Dziękuję i wzajemnie, dobrej nocki wink

10,196 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-04-16 08:26:50)

o imprezka była wczoraj big_smile
Małgorzatko kochana życzę Ci by kolejny roczek życia był jak ciasto czekoladowe :***
ten facet Afordyto- bida z nedzą <wymioty> w sumie zastanawiam się czy to facet hmm
Matrynko - troszkę wiecej empatii i uśmiech Ci posyłam z rana smile
Bracie Beaty- luzzzz wink

Miłego dnia Przyjaciele!

10,197

Cześć Alu i wy późniejsi smile

Zabieram się za ciężką pracę. Ktoś musi pracować, żeby inni mogli się lenić wink

10,198

Witaj Kotku smile
racja. choć jak popatrzysz na to z 2 str. ...... lenienie sie to ciężkie zajęcie hahaha

10,199

Dzień dobry Przyjaciele big_smile
Jeszcze raz bardzo dziękuję wszystkim za życzenia smile

Mówicie, że dzieci bocian przynosi??? Boszee a po mojej łące łażą dwa bociany!!!!!Bliźnięta?????????

Miłego dnia wszystkim smile dziś weekend zaczynamy big_smile

10,200 Ostatnio edytowany przez bianka25 (2010-04-16 09:52:12)

Małgosiu smile jeszcze ode mnie przyjmij spóznione życzenia smile

Zdrowia szczęścia pomyślności,
piwa wódki i miłości,
miłych dni ciekawych wrażeń,
I spełnienia wszystkich marzeń!

Witam wszystkich smile

10,201

Witanko dla wszystkich moich przyjaciol

*Zycie to nie rozdział powieści,
ani też piękna ballada,
ale dramat,który w swej treści,
poważne cele posiada...,
-ale idż śmiało przez życie,
uśmiechaj się zawsze i wszędzie,
nie żałuj tego,co było
i nie bój się tego,co będzie* _?____________(?`v´?)
___?_________(?`(?)´?)
?_____________(_.^._)
_____(?)(?)(?)______(?)(?)(?)

10,202

bianka25 napisał/a:

Grazynko jeszcze ode mnie przyjmij spóznione życzenia smile

Zdrowia szczęścia pomyślności,
piwa wódki i miłości,
miłych dni ciekawych wrażeń,
I spełnienia wszystkich marzeń!

Witam wszystkich smile

Bianka kochanie wykasuj to ja nie mam urodzin tylko Efilo....
Chyba ze jest inna Grazyna..Buziaczki skarbie....

10,203

Garażynko dzieki smile ale gafę bym szczeliła smile tongue

A Ty co wracasz dziś do siebie? Tak dobrze pamietam?

10,204

Grażynko, to teraz Ty wykasuj, bo gafę Bianki widać:)

Witajcie Bianuś i Coco smile

10,205

Bianeczka tak ,dzisiaj o 9 wieczor,ciesze sie i smuce bo Pawla zostawiam
Ale mnie pocieszyl ,wiec jestem spokojna...
Czy to Emcia ma urodziny...Miłego Dnia malutka/

Posty [ 10,141 do 10,205 z 30,541 ]

Strony Poprzednia 1 … 155 156 157 158 159 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024