Netkafejka dla Przyjaciół ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Strony Poprzednia 1 … 153 154 155 156 157 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10,011 do 10,075 z 30,541 ]

10,011

Odp: Netkafejka dla Przyjaciół ;)

narzuc temat smile  Pobujamy sie razem....hi hi

Zobacz podobne tematy :

10,012 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-04-14 22:14:10)

Hm... Oglądałas może film pl produkcji "Galerianki" ?? Jst to film o dziewczynach które wyhaczają w galeriach handlowych facetow i robią im dobrze w zamian za nową bluzkę, spodnie... Co o takim czymś sądzisz ? Zaznaczam, ze tak owe dziewczyny maja po 14-15 lat...

10,013

Cześć dziewczątka smile
Oglądałam "Galerianki". Film podobał mi się, ale bez rewelacji. Zwrócił uwagę na problem, który jest od dawna ale nagle wszyscy zaczęli o tym mówić...

10,014

Hej ja tez oglądałam urywki tego filmu, pełno jest takich dziewczyn . Chodzą po centrach handlowych i łapią sponsorów.
Sponsorami są starsi dużo od nich panowie którzy za towarzystwo a nie rzadko seks kupują im droga torebkę czy kosmetyki czy buty.Okropne i tragiczne są losy takich panienek. A jaka uwagę poswiecają tym dzieciom ich rodzice? Gdzie są. W pracy u znajomych wszedzie nie ze swymi dziećmi.

10,015 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-04-14 22:38:07)

Sorry,ze tak znikam Caroline wink ale net mnie rozlacza !!  mad  ehhh

Ogladalam ten film smile  Spodobal mi sie,bo nie jest koloryzowany,tylko jest prawda pokazana...To bardzo smutne i przykre,ze tak sie dzieje sad  Ale niestety jest to wina doroslych,ktorzy nie poswiecaja swojego czasu wlasnym dzieciom.

Wystarczy jak jedna porzadna 12-latka czuje sie samotna i olewana przez rodziciow i spotka na swojej drodze takie dziewczyny....wciagnie sie w to i tyle...No chyba ze bedzie bardzo silna (nie chwalac sie jak ja na przyklad)

Powiem ci Karola,ze mnie przeraza to co widze !!!  Takie ,,gowniary"za przeproszeniem,dzieci jeszcze(8-15lat)...ubieraja sie teraz tak,jak ja zaczelam ubierac sie w wieku 17 lat!! 

Jak ja widze,ze 10-latka ma odsloniety brzuch i mini,a do tego jeszcze kolczyk w pepku to mnie trzesie!! 

BOze,widzisz i nie grzmisz !!!   Ja sie dziwie naprawde rodzicom,ktorzy pozwalaja na takie rzeczy... hmm

Ja majac nawet te 17 lat,nie potrafilam sie ubrac powiedzmy ,,wyzywajaco'' bo sie glupio czulam....A pozatym,kiedy facet ze mna rozmawia to wolalabym aby skupil sie na moich oczach i na tym co mowie,a nie na dekolcie czy nogach...

Kiedys tak nie bylo....  A teraz te dzieci szaleja....ehhhh  szkoda slow...ja swojemu dziecku w zyciu bym nie pozwolila sie tak ubierac.

Czesc Vinnga i Roza co slychac? big_smile

10,016

Emuś, wróciłam sobie z urodzin koleżanki i wpadłam do was poczytać, bo mam zaległości smile

10,017

Dokładnie, szkoda słów... W gimnazjum, które jest przy liceum do ktorego chodze, są własnie takie galeriany... Ja nawet teraz bym się nie ubrała tak jak one w wieku 14-15 lat... Szok... Własnie, gdzie w takiej sytuacji są rodzice ? Nie wyobrażam sobie żeby nie wiedzieć co robi dziecko, a szczegolnie jeśli robi coś złego... W takich sytuacjach trzeba od razu interweniować...

10,018 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-04-14 22:47:47)

Vinnga...imprezka?  Bylo % ? tongue super,ze wpadlas big_smile  Kochana Beatka :**

Caroline....najgorsze jest to,ze te dziewczyny czuja sie swietnie i mysla ze robia dobrze....oj nie,mi sie to w glowie nie miesci.... sad

Ja tak czasem mam ochote podejsc do takiej i nia potrzasnac!!!  One mysla,ze wyglad jest najwazniejszy i tylko to sie liczy,wiec i makijaz musi byc !!

10,019

Ema napisał/a:

Ja tak czasem mam ochote podejsc do takiej i nia potrzasnac!!!  One mysla,ze wyglad jest najwazniejszy i tylko to sie liczy,wiec i makijaz musi byc !!

Ile razy ja mam taką ochotę ech... Ostatnio zwróciłam takiej jednej w szkole uwage zeby podciagnela sobie spodnie, bo nie kazdy chce jej tyłek ogladac.

10,020

Nie imprezka tylko grzeczna wizyta koleżeńska. Z Żabą iść musiałam a ponieważ leniwie nie chciało mi się jechać z nią tramwajem, więc kluczyki od samochodu skutecznie powstrzymały przed % smile

Co do małolat - zastanawiałyście się kiedyś nad tym, skąd się bierze taki model nastolatki? Bo przecież nie z samego braku dostatecznej opieki rodziców? Kiedyś jak się rodzice nie interesowali to dzieciaki sobie irokeza na głowie robiły i pare kolczyków tu i tam. Skąd więc teraz się wzięły takie smarkate tapeciary?

10,021

Em ciągle mi net ginie i ciągłe gadu nie chce mnie się zalogować.U mnie dziś dużo pracy fizycznej, i chyba grypa mnie bierze bo wszystkie kości mnie bolą, nawet w dłoniach te małe od palców.
U mnie jest taka duza dyskoteka , jak ostatnio tam byłam mając 27 lat czułam się jak mamut.
Poszłam wtedy do kibelka i co tam widzę , na podłodze leży córka mojej koleżanki z pracy 12 latka pijana w błocie łazienki.
Był u nas Stachurski i dostał tak po gębie bo wpadł na chwile do ubikacji bez ochroniarzy. Pobili go tak ze od tamtej pory nie grał u nas.Koszmar i to nastolatki go pobili.
Ochrona jest tam tak agresywna  ze pobiła przez pomyłkę chłopaka takiego kijami ze miał pęknięta czaszkę u podstawy.

10,022

Hejka dziewczyny smile

Czasami jest tak, ze rodzice sobie z takim dziecmi nie umieja poradzić chociaż chca. Mam na myśli, ze taka gówniara poczuje "smak tego", rodzice przyciskają pasa, a ona ma ten głupi młody wiek, ze na każde "tak" jest "nie"

10,023

Witam wieczorkiem wink

To są pewnie dziewczyny z patologicznych rodzin, rodzice oboje piją, a dziewczyna jak dziewczyna chce się ubrać i pokazać, jak to w tych czasach, pewnie stąd te Galerianki...
Słuchając wypowiedzi takich dziewczyn można dojść do takiego wniosku, że albo są w domu poniżane i nie mają totalnego szacunku dla siebie, albo po prostu ważniejsze są dla nich znajomości niż szacunek dla siebie...
Ciekawe co jeśli kiedyś znajdą kogoś kto ich pokocha i nie będą mogły wyjawić mu prawdy o swojej młodości, a to każdego człowieka dusi jeśli nie może powiedzieć komuś kochanemu prawdy...

10,024

Beata mi się wydaje, że im się bardzo spieszy do dorosłosci i chcą pokazać jakie to one sa już dorosłe i doświadczone (w jakimkolwiek tego słowa znaczeniu). Czasem niestety, a może nawet b.często źle się to dla nich kończy i albo zrozumieją, że to co robią nie jest koniecznie dobre, albo zostaną już takie na zawsze.

10,025

Czesc Gosia smile

10,026

bianka25 napisał/a:

Czesc Gosia smile

Hejka, miłego wieczorka wink

Pozdrowionka smile

10,027

Karola ale one robia to wzamian za cos, czego nie moga dostac od rodziców, bo po prostu ich na to nie stac..
Żyjemy takze w społeczeństwie gdzie biedni, ubrani w byle co są poniżani i wysmiewani. Szczególnie w szkołach miedzy dziećmi, czy nastolatkami.

10,028

A co Gosiu już zmykasz? smile

10,029 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-04-14 23:11:07)

bianka25 napisał/a:

Karola ale one robia to wzamian za cos, czego nie moga dostac od rodziców, bo po prostu ich na to nie stac..
Żyjemy takze w społeczeństwie gdzie biedni, ubrani w byle co są poniżani i wysmiewani. Szczególnie w szkołach miedzy dziećmi, czy nastolatkami.

Dokładnie, oni po prostu uciekają do czegoś czego jest im brak... Przykre to ale prawdziwe.

Spadam kochani już spać, buziaczk i dobrej nocki :*

10,030

bianka25 napisał/a:

A co Gosiu już zmykasz? smile

Nie nie zmykam to tak z przyzwyczajenie już piszę tongue

Postaram się wstrzymywać wink

10,031 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-04-14 23:14:33)

Karola albo te stringi co to maja ,,modnie''wystawac !!! 

No Vinnga,grzeczna dziewczynka :*** 

Roza nie przejmuj sie rozumiem...wczoraj wieczorem ja tak mialam sad  Mialas sie nie przemeczac!!  mad  I jeszcze ta grypa??   NO nie.....   Moja biedna sad

Jak mamut lol ha ha

No okrucienstwo nastolatkow nie zna granic...nie pamietam dokladnie..ale cos kojarze,ze kiedys byla taka sprawa w tv,ze nastoletni chlpcy gnebili kolege mlodszego...az e koncu wpadli na pomysl,aby wlac mu do gardla kwas!!!    Boze.....wyobrazacie sobie co ten chlopiec czul??!!  Jak cierpial??  Przeciez mu wszystko wyzarlo!!!!!!   Nie pamietam,czy to przezyl.....  TRudno w to uwierzyc,do czego sa zdolne dzisiaciaki !!!!   Strach wlasne dziecko do szkoly puscic sad A nauczyciele oczywiscie nic nie widza!!!

Tak Bianko...,,ten wiek''ma swoje prawa,ale to co sie dzieje....okropne... sad

Witaj Afrodyta smile   Nie zawsze sa to dziewczyny z patologicznych rodzin...czasem bywa,ze dziewczyna ma wszystko w domu,rodzice sa normalni,tylko ze zyja wlasnym zyciem...i takiej dzieczynie brakuje milosci i rozrywki.Przeciez bylo mowione w tv tyle razy,ze sa laski z bogatych domow,a kradna ciuchy ze sklepow dla zabawy !! ?? !!

Karola,one zrozumieja napewno zrozumieja,tylko ze po czasie i beda bardzo zalowac ze byly takie.....ech...

Dobranoc Karola smile

10,032

Afrodytko wiesz to nie zawsze z tą patologia. Często widziałam mamusia lekarka tatuś policjant a córka  na jednej dyskotece z kilkoma wychodziła i  zawsze super ciuchy i biżuteria i tapeta na twarzy pół kilo.
No i weszła taka chora moda na sponsora, ze w gimnazjum jak ma się takiego przyjaciela w dobrym aucie, super telefon od niego i kieszonkowe za paro minutowy seks to jesteś cool.

10,033

PA Karola smile

Ale mimo tego co jest nie rozumiem tych młodych. Skąd biora sie w ich głowach takie pomysły. Ta agresja, ten barak szacunek do siebie.
W dorosłosci jest pózniej trudniej zyc w zgodzie ze soba..

Gosia a Ty co porabiasz na co dzień? smile

10,034 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-04-14 23:21:35)

Tak Roza masz racje .....  niestety.... szkoda,ze nikt im nie powie ze robia zle,I ze nikt im nie daje milosci sad

Bianeczko,skad pomysly takie..to ja tez pojecia nie mam....

10,035 Ostatnio edytowany przez AfRoDyTa19 (2010-04-14 23:23:34)

Witam Ema, zgadzam się z Tobą, takie rodziny też niestety istnieją, a niby każdy sobie myśli bogaci są, oni to mają życie, a jednak nie....
Tyle już widziałam "niby" idealnych rodzin, a potem i tak wychodziło szydło z worka... W tych czasach nie do pomyślenia jest co ci ludzie wyprawiają, ja jeszcze nie mam swoich dzieci, a już się boję ich do szkoły puścić hmm
Gwałcą, biją, zabijają,  ja w ich wieku to nigdy bym nie powiedziała, że w szkole takie rzeczy się będą dziać...

bianka25 napisał/a:

PA Karola smile

Ale mimo tego co jest nie rozumiem tych młodych. Skąd biora sie w ich głowach takie pomysły. Ta agresja, ten barak szacunek do siebie.
W dorosłosci jest pózniej trudniej zyc w zgodzie ze soba..

Gosia a Ty co porabiasz na co dzień? smile

Na co dzień się uczę w Liceum Uzupełniającym wink staram się jakoś ustatkować...

A po szkolę spaceruję, zwiedzam, itp...

10,036

Dziewczyny, masakryczny temat jak dla mnie... Uświadamia mi jaką mam ciężką misję do wypełnienia. Rezultaty za jakieś 18 lat... A już za 10 zapewne zacznie się kilkuletni egzamin... Na razie Żaba grzecznie śpi...

10,037

Witam po raz drugi smile

Zniknęłam żeby pomóc M poskręcać łóżko dla Miśka, bo łóżeczko ciut ciasnawe się robi big_smile ehhh rosną te nasze pociechy smile

Witaj Gosiu-Małgośka jestem big_smile

10,038

efilo napisał/a:

Witam po raz drugi smile

Zniknęłam żeby pomóc M poskręcać łóżko dla Miśka, bo łóżeczko ciut ciasnawe się robi big_smile ehhh rosną te nasze pociechy smile

Witaj Gosiu-Małgośka jestem big_smile

Miło poznać imienniczkę big_smile

10,039

Dziewczyny dobrej nocy ja zmykam spać smile

Pa pa  big_smile

10,040

Mnie najgorzej przeraża agresywność coraz gorsza. Ostatnio pokazywali materiał w dzienniku jak grupa kobiet pijanych kopała na ulicy jakiegoś konkubenta jednej z nich. Kobiety kopały po głowie lezącego człowieka.
Albo ta sprawa Ani która wszyscy w szkole tak zatruli, szykanowali ze zabiła się. Nikt nie pisnął słowa jak ją poniżali koledzy.

10,041

Gosia tak??  Milo poznac :***    Ja tez nie mam dzieci i jak pomysle ze moje dziecko ma chodzic z nimi wszysykimi to jest strach!! 

W szkole dzieja sie rzeczy takie o ktorych nam sie nie sni....nastolatki sa okrutne do bolu,ale tylko w grupie!!  Wez ich rozdziel to sie poplacza i wogole,sile i pewnosc siebie zniknie ...cholera...gnojki male...

10,042

Tak Gosia wink również miło wink

A najgorsze jest to, że to już są gnojki w wieku 10 lat, czasem młodsze sad

10,043 Ostatnio edytowany przez efilo (2010-04-14 23:36:46)

Wracając do tematu tych młodych dziewcząt, moim zdaniem, może nie wszystko, ale na pewno w dużej mierze dużo zależy od rodziców smile
Jak tak sobie pomyślę kiedy miałam 13-15 lat tata potrafił zwrócić mi uwagę na pomalowane paznokcie smile nawet lakier bezbarwny nie umkną jego uwadze smile jak poszłam do liceum to przestał się tak czepiać smile malować zaczęłam się w trzeciej klasie liceum, do tego czasu zero tapety:)

A dziś jak się patrzy na te dzieci to... yikes świat staną na głowie sad

Dobranoc Bianka smile kolorowych snów

10,044

Dobranoc Bianko :**** 

Hej Efilo smile

Roza...wlasnie to milczenie jest najgorsze....wszyscy widza i wszyscy milcza!!  Zgroza....Pamietam historie Ani sad

Dla tak mlodego czlowieka,kiedy to psychika jest jeszcze bardzo krucha,rzeczy ktore my teraz postrzegamy jako drobiazgi,dla nich sa strasznie wielkimi problemami!!  I nie radza sobie z nimi sad

A te wszystkie akcje z uczniami i nauczycielami? Ta agresja w stosunku do nauczycieli?

10,045

W dużym przypadku to wina nauczycieli, ja do dziś pamiętam jak mnie nauczycielka uderzyła w twarz za nic hmm
Od nas oczekują szacunku, a sami go dla nas nie mają sad

Niektóre młode nauczycielki się ubierają jak młodzież, a chcą, żeby słuchać ich jak my mamy się ubierać...
Te romanse z nauczycielami o których się słyszy to dopiero żałosne hmm

10,046

Wiecie co, może powiem teraz coś głupiego, ale wydaje mi się, że to bezstresowe wychowanie daje nam znać o sobie sad

Broń Boże nie jestem za biciem dzieci, ale kiedyś, nawet patrząc na siebie, był szacunek do nauczyciela, do rodziców, do starszych a dziś...

10,047 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-04-14 23:49:30)

Wlasnie Afrodyta.....mlodsze....ja sama na wlasne oczy widzialam kiedys 7-latki jak palily fajki !!  Niedowierzalam i oczy mi z orbit wyskoczyly !!   A jak pieknie lacina jechali!!   

A kiedys mialam taka sytuacje ( mialam 19 lat) 

Szlam z kolezanka do sklepu,mijalysmy jakies dzieci,na oko mialy moze po 8-9 lat,my idziemy,a jeden z nich do nas haslo; ,,Gdzie idziecie dupeczki,fajne macie cycuszki" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   No cholera,najpierw SZOK,ze takie male dziecko takim tekstem rzuca...Potem sie odezwalam; ,,Maly,a ty nie powinienes byc w szkole? Znam twoich rodzicow,zadzwonie do nich dzisiaj i powiem co od ciebie uslyszalam. ""  Przerazil sie biedny...przeprosil mnie bardzo i blagal,abym nie mowila jego rodzicom !!  Powiedzialam,ze sie zastanowie...  Spotykalam go potem jeszcze,to mi dzien dobry mowil lol

Ale to byl Szok......

10,048 Ostatnio edytowany przez AfRoDyTa19 (2010-04-14 23:47:42)

Tu się też zgodzę z efilo, ja do dziś nie przeklnę przy rodzicach... A teraz nawet uderzyć taki mały umie...
Dobija mnie tez teraz jak młodzi rodzice się śmieją, jak ich dziecko małe przeklina, nie rozumie dobrze tego słowa, ale widzi, że się śmieją to dalej mówi, a oni nic, a potem się dziwią jak taki dorośnie i nie czai się klnąć przy nich...

Ema To do mnie podszedł kiedyś 8-latek i spytał "czy mam ognia" mnie zatkało normalnie, albo do mojej koleżanki taki mały powiedział "spadaj q..."
bo mu powiedziała coś do rozumu...

10,049

Afrodyta masz racje!!!   Ja tez sie spotkalam z taka nauczycielka-psycholog !!   Nauczyciel to powinien byc autorytet dla ucznia.

Ale kiedy ubiera sie tak,ze piersi z dekoltu wystaja,albo jest krotka mini....to sorry...jakim prawem oczekuje od ucznia czegos innego??

,,Od nas oczekują szacunku, a sami go dla nas nie mają sad "--- DOKLADNIE !!

Jak mnie ktos nie szanuje,to ja sie nawet nie potrafie zmusic aby szanowac taka osobe...

Efilo.....bezstresowe wychowanie.......trzeba potrafic sie tym poslugiwac...

10,050

Właśnie dlatego tacy teraz uczniowie są bo stracili totalny szacunek dla nauczyciela...

10,051

A przestancie...co to sie dzieje...ech... hmm

A z tym, ze jakis gowniarz powiedzial do mnie czy do wlasnjej matki,ty Q...... to sie tez spotkalam...

Albo u nas pod sklepem czesto grupa dzieciakow sterczal pod sklepem i polowala na kogos,kto im fajki kupi......i ludzie kupowali..

10,052 Ostatnio edytowany przez efilo (2010-04-14 23:58:37)

Powiem tak, nie jestem za tym aby bić dzieci (mam dwoje, też czasami nerwy puszczają), nie jestem za tym aby dzieci bały się rodziców, ale żeby czuły respekt, ja nawet dziś jak przy tatusiu mi się wyrwie jakieś przekleństwo to mi po prostu głupio i wstyd a takie dzieci sobie używają ile wlezie nawet przy rodzicach, szok sad

Z drugiej strony, powiem szczerze, zdarzyło mi się oberwać klapkiem czy ścierką od mamy za np. pyskowanie i co?? korona mi z głowy nie spadła smile a weźmy takiemu dzisiejszemu małolatowi ścierką to policją nas będą straszyć sad

10,053

A po drugie to ?Ludzie ludziom zgotowali ten los? jak to w utworze "Medalionów" napisane i nic nie ma bez czyjejś inicjatywy, teraz w każdym sklepie kupisz legalnie piwo nie mając osiemnaście lat, a papierosy to dopiero hmm

10,054

Mam znajomych,maja syna 5 lat,jak on klnal !!!!  Do rodzicow do dziadkow....do wszystkich....ja nawet takich slow nie uzywam jakie od niego slyszalam!!

Ale na szczescie wzieli sie za niego....mieli akcje w sklepie i postanowili cos z tym zrobic.  Otoz,ich synek chcial soczek,a rodzice powiedzieli ze mu nie kupia,a on na pol sklepu;  ,,TY jeb......  qu...... masz mi kupic i h..  !!   

Ludzie sie gapili.....  Teraz juz nie przeklina wcale!!

10,055

Ema napisał/a:

Mam znajomych,maja syna 5 lat,jak on klnal !!!!  Do rodzicow do dziadkow....do wszystkich....ja nawet takich slow nie uzywam jakie od niego slyszalam!!

Ale na szczescie wzieli sie za niego....mieli akcje w sklepie i postanowili cos z tym zrobic.  Otoz,ich synek chcial soczek,a rodzice powiedzieli ze mu nie kupia,a on na pol sklepu;  ,,TY jeb......  qu...... masz mi kupic i h..  !!   

"Mądry Polak po szkodzie" niestety hmm
Dobrze, że chociaż się zmienił bo nie każde dziecko tak łatwo się udaje poprawic...

10,056

Teraz jestem na urlopie wychowawczym, ale pracowałam w takim malutkim sklepie wiejskim, przyznaję się bez bicia papierosy sprzedawałam ale alkohol niet, dowodzik prosiłam big_smile

10,057

Hmmmm..ciekawe gdzie Roza sie zgubila ???  sad sad

Oj Efilo....<niegrzeczna>  smile

10,058 Ostatnio edytowany przez AfRoDyTa19 (2010-04-15 00:05:58)

Każdy efilo robi to co według niego słuszne, ja np. miałabym wyrzuty taka już jestem, ale niekiedy strach przewyższa to co myślimy bo w niektórych miejscach to bałabym się odmówić sprzedaży hmm

10,059

Ha ha ha ja miałam takie zdarzenie byłam z mężem w barze na kawie i stały tam automaty do grania i podchodzi do nas 9latek i mówi daj złotówkę a ja ze na granie nie dam a ten napluł mi do kawy. Właściciel lokalu osobiście mnie przepraszał, a gówniarz wyleciał. Ale często takie żebranie daj złotówkę na grę spotykam, myślę ze te dzieci już uzależnione totalnie.
Agresywny był jak mu nie dałam kasy do tego jego oczy jak szklane jakby nie liczyło się nic prócz ta głupia maszyna.

10,060

AfRoDyTa19 napisał/a:
Ema napisał/a:

.

Ja mam dzisiejszą historyjkę, dziś szwagierka wróciła zszokowana od koleżanki big_smile 5-letni syn koleżanki kazał sobie zrobić coś innego do jedzenia niż było na obiad, matka na to,że właśnie jest obiad, na to synek "ty pie... debilu sama sobie jedz taki gówniany obiad" i histeria yikes

10,061 Ostatnio edytowany przez AfRoDyTa19 (2010-04-15 00:14:03)

No i właśnie to jest to, jak się młodzi rodzice i nie tylko młodzi wyśmiewają z przeklinającego dziecka hmm
Aż normalnie coś się robi w środku jak to widzę...
Ja mam pytanie do Was, a jakie macie podejście do portalu "naszej klasy"??? Miała to nie być "fotka.pl", a jednak...

10,062 Ostatnio edytowany przez efilo (2010-04-15 00:20:01)

AfRoDyTa19 napisał/a:

Każdy efilo robi to co według niego słuszne, ja np. miałabym wyrzuty taka już jestem, ale niekiedy strach przewyższa to co myślimy bo w niektórych miejscach to bałabym się odmówić sprzedaży hmm

Ja sprzedawałam w wiejskim sklepie, każdy każdego zna, dlatego mogłam pozwolić sobie na nie sprzedanie smile choć znam takie przypadki gdzie właściciel sklepu z góry nakazywał sprzedaż alkoholu nieletnim (jak znasz, widzisz, że nie obcy to sprzedaj) a upije się potem taki gówniarz narobi głupot a potem sprzedawca odpowiada bo mu sprzedał alkohol...

Ale czasem sami rodzice sobie zasługują na to jakie mają dzieci, 4 lata sprzedawałam w tym sklepie, napatrzyłam się dość, ojciec wieczorem zamiast w domu z rodziną, to do sklepu na piwo, codziennie, wypił 5 piw-koszt ok 11 zł, a dziecku daj coś tylko niedrogiego-o ten lizak za 20 groszy może być- a mnie po prostu szlag trafiał sad

10,063

Heh, właściciel nakazuje, a ciekawe, że się nie boi, że poniesie karę, skąd on wie co ten pijamy młodzik powie policji, a takich ponosi fantazja hmm

10,064

No dzieci szokuja !!! 

Zawsze sie zetkna z takim slowami,chocby na podworku lub w szkole,pozostaje nam jedynie konsekwentne tlumaczenie i rozmowa.

No Roza jestes big_smile   Tak te automaty to juz wielki problem sie stal...Ale ja myslalam,ze wto mozna grac od 18 lat ??

Albo najlepiej posadzic dziecko przed play station i miec reszte gdzies.....i to z jakas krwawa gierka...

10,065

Miło się rozmawiało na nie miłe tematy, ale ja już będę mykać bo rano do szkoły sad

Dziękuję za rozmowę wink

Dobranoc Kochane, wyśpijcie się dobrze, jutro tu zawitam (albo raczej dziś ;p) wink

10,066

Kochane, fajnie się gada, ale trzeba zmykać spać bo dzieciaki na pewno rano pospać nie dadzą big_smile

Dobranoc smile i kolorowych...

10,067

No Nk .......  bylo fajnie.....ale wszystko zepsuli tymi sledzikami i wogole co tam sie dzieje !!

10,068

Dobrze dziewuszki Dobranoc smile Kosmatych snow wink

Afrodyta,zawitaj koniecznie smile  Pa Efilo smile

10,069

Ale Em zobacz dziecko mama posadzi przed tv sama do kuchni , sprzątanie i mija parę godzin i potem dziwi się ze dzieciak ma w głowie siano.
Albo komputer przecież to uzależnienie te małe dzieci ciągle graja w to i kontaktują się z Bóg wie kim.

10,070

Dzień dobry o poranku big_smile
Mówiłam, że dzieciaki nie dadzą pospać, dziś pobudka o 6.15 wink 

Jakie macie plany na dziś???

Miłego i słonecznego dnia dla wszystkich big_smile

10,071

Witaj Gosiu i wszyscy którzy dopiero tu zajrzą wink

Moje plany hmm... za chwilkę zmykam na autobus i jadę do szkoły, a po południu MOŻE pójdę biegać big_smile Już mam weekend od południa, bo jutro muszę iść załatwić pewną sprawę do doktor rodzinnej więc nie będzie mnie w szkole lol lol

Miłego dnia !

10,072

Cześć Karolinka, mam nadzieję, że nie jesteś chora sad

10,073

Witajcie kochani smile

Karola hmmm...te MOZE nie brzmi dobrze..czyzby zapal ci przeszedl? tongue tongue

Gosiu o 6.15 !!!   Kurcze...  hmm  Ja sie z trudem z wyra wyrwalam dzisiaj.... a wstalam o 7.25 smile  Zaraz do pracy spadam....

Pozdrawiam i milego dnia zycze :*************** kisses...

10,074 Ostatnio edytowany przez coco59 (2010-04-15 09:19:04)

Witam Ema, Bianka, London,Martyna,Vinnga,Rozyczka,

Witam,Anula,Max,Afrodyta...

Milego Dnia...

Pakuje walizke,jutro wracam do Niemiec..

Uciekam do szkoly Syna,na cmentarz znicze zapalic...

Pozdrawiam Cieplutko...

Emcia Buziaczki:)

10,075 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-04-15 09:26:40)

Czesc Grazyneczko smile  To chyba sie cieszysz,ze wracasz? 

Oj te buziaczki znowu mnie obsypaly smile :**

Ja musze juz dp pracy wychodzic pa pa

Posty [ 10,011 do 10,075 z 30,541 ]

Strony Poprzednia 1 … 153 154 155 156 157 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024