Netkafejka dla Przyjaciół ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Strony Poprzednia 1 … 150 151 152 153 154 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9,816 do 9,880 z 30,541 ]

9,816

Odp: Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Grażyna to extra ze masz tyle fajnych pomysłów.. ze coraz ciekawsze rzeczy Cie pociągają smile Fotografia fajna sprawa, i na pewno ktoś kto fotografuje pomoże Ci się oswoić z zabawka smile
Ja lubię oglądać zdjęcia, więc mam nadzieję ze kiedy się pochwalisz smile

JA lubie puzzle, lubie poezje, lubię rozmawiać, po prostu lubie ludzi. Lubie na nich patrzec..

Zobacz podobne tematy :

9,817

Dobry wieczór dziewczyny. Co do Rafała to chyba chodzi o rozmowę o tym dlaczego wybrałeś prawo?
Czy tez może o twój układ z dzieckiem partnerki tak?
Coco brakuje mi ciebie szalona mądra kobietko.

9,818

Grażynko ja tak jak Marzenka lubie fotografie, ale po amatorsku. Marzy mi się lustrzanka. smile A poza tym szyje ubrania, przerabiam, skracam itd. smile Ogólnie mogę robić wszystko co mi się spodoba i co mnie zainteresuje.

Oj Marzenko, do zniknięcia to mi jeszcze dużo brakuje lol big_smile

9,819

Kasik musicie to jakos razem przejsc..

A jak tam Nikola? Zdrowa? Grzeczna?

9,820 Ostatnio edytowany przez Rafix (2010-04-12 21:45:11)

Cześć Kasia, chyba nie mieliśmy się okazji poznać smile

Marzenko - nudzę się jak nie ma mojego przełożonego big_smile Jutro niestety będzie. I kolejne dni tygodnia także.

Fotografowanie fajne hobby. Indianie wierzą, że robiąc komuś zdjęcie zabieramy mu kawałek duszy. Tak więc starannie wybierajcie cel dla obiektywu wink

Karolina - biegasz na dystans czy na czas? Ja dziś na rowerze treningowym jeździłem bo pogoda była nieciekawa do jazdy na zewnątrz.

Różyczko - no pytałaś o prawo i o hobby. Później ja pytałem jakie Ty masz hobby i zniknęłaś.

9,821

innego wyjścia nie ma,mam nadzieje że to chwilowy kryzys!

Nikolka bardzo dobrze...rozrabia ile sie da...łobuz mały:)

9,822

Rafix napisał/a:

Cześć Kasia, chyba nie mieliśmy się okazji poznać smile

No raczej nie mieliśmy wiec CZEŚĆ wink

9,823

To dobrze Kasik smile
Czujesz, ze masz dziecko smile tongue
zreszta tak jak ja.. mała mi nie spi, bawi sie,, big_smile

9,824

Karola oj Karola tongue

Czesc Raf smile  No to pieknie pracujesz....podobnie jak Vinnga lol

Kasiu mam nadzieje,ze wszystko sie ulozy smile

9,825

bianka25 napisał/a:

To dobrze Kasik smile
Czujesz, ze masz dziecko smile tongue
zreszta tak jak ja.. mała mi nie spi, bawi sie,, big_smile

Kasik fajne..tak mnie jeszcze nie nazywali big_smile

ooj tak czuje ze mam,czuje smile kochane te dzieciaczki nasze

9,826

O rozyczka jestes skarbie i Emcia ,po pracy...

Szylam i robilam na drutach 10 lat temu ,bylo minelo..

Maszyna do robienia swetrow zadzerwiala...

Rafal a gdzie znalezc indianina,na poczekaniu sie nie da,

Wiec chyba komus innemu duszy <tego kawalka> sie nie odbierze.hiiiiii

9,827 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-04-12 21:54:25)

Ale wam zazdroszcze tych dzieciaczkow ......ehhh

Grazynko  jestem,jestem big_smile :**** 

Roza jak piszesz cos do mnie na Gadu to narazie ci nie odpisze,bo Gg mi swiruje i nie chce mnie zalogowac sad

9,828

Rafał odpowiedziałam ci wtedy tylko przegapiłeś. Ja dużo czytam, pisze wiersze, opowiadania. Maluje tworze a poza tym najważniejsze projektuje czasem coś ciekawego. Ogólnie artystyczna jestem nieco.
Co jeszcze no ogródek mam i sadze warzywa i owoce, potem je przetwarzam.

Od listopada uczę się obsługi komputera i przygotowuje do otworzenia własnej działalności.

9,829

Hehe dobre Coco, o tym nie pomyślałem smile To możesz spokojnie bez obaw fotografować wszystkich dookoła smile

Marzenko mnie tam nie rozliczają z czasu pracy, a z ilości wykonanej pracy. Na szczęście tongue A że się wyrabiam to tak mam. Choć w poprzedni weekend brałem pracę do domu. Różnie bywa smile

9,830

Rafix napisał/a:

Karolina - biegasz na dystans czy na czas?

Wiesz to zależy, raz na dystans, raz na czas ale częściej to drugie. wink

9,831

różyczka napisał/a:

Dobry wieczór dziewczyny. Co do Rafała to chyba chodzi o rozmowę o tym dlaczego wybrałeś prawo?
Czy tez może o twój układ z dzieckiem partnerki tak?
Coco brakuje mi ciebie szalona mądra kobietko.

MI CIEBIE TEZ NAWET NIE WIESZ JAK BARDZO

9,832

Rozumiem Raf smile Fajnie sie masz smile

No Roza nie siedzi w miejscu wink :***

9,833

Kochani ja zmykam, jutro mój "ulubiony" dzień kiedy czas wstać o 5:50 sad:(

Dobranoc :* smile

9,834

Wyspij sie Karola smile

9,835

Macie czasem ochote wrócic to takich czasów kiedy sie było młodym i głupim??(nie mówie ze sie teraz jest starym i mądrym ale wiecie o co chodzi) smile bo ostatnio mi sie tak na wspomnienie zebrało i mi sie tak zatęskniło!

9,836

Różyczko przysiągłbym, że pamiętam jak mówiliśmy wtedy z Marzeną, że już zniknęłaś, ale pewnie odpiszesz rano. Ale nie ma co roztrząsać, bo to nieważne i może faktycznie przegapiłem.

Faktycznie masz takie artystyczne zainteresowania. Czytać sam lubię jak wspominałem, ale pisanie to już nie dla mnie. A wiersze to w ogóle. Trzeba mieć wrażliwą duszę by pisać wiersze. Malowanie, no no faktycznie artystka z Ciebie.

Ten ogródek to podejrzewam taka odskocznia i relaks na świeżym powietrzu.

Czyli wynika, że opanujesz komputer i staniesz się z artystki kobietą biznesu smile Obyś tylko trafiła w rynek, bo teraz ciężkie czasy i trzeba dobrze zaplanować wszystko nim się ruszy z własną działalnością.

9,837

Ja tez sie z Wami pożegnam na dziś.

Dobrej nocy smile

9,838

Dobranoc Karola i Bianka smile :***********

Fajnie by bylo moc cofnac czas...ale z tym rozumem co sie go ma teraz tongue  Mozna by bylo wielu sytuacjom zapobiec i pomoc.....

9,839

Rafał na razie mam nowa zdolność czyli uprawnienia telemarketera, o dziwo wszędzie wymagali założenia w domu internetu a teraz jak założyłam wymagają stałego łącza co niestety nie możliwe w tych lasach .

Em na razie i mi szaleje gg wiec nie pisze. Bianka ciesze się ze dobrych mądrych ludzi spotykasz na swojej drodze.

9,840

O Melisa ..... gdzie bylas jak cie nie bylo ??  smile

Roza takie to juz czasy.....ciagle czegos wymagaja.... hmm

9,841

Melisa napisał/a:

witam serdecznie, jakichś humorek mnie dopadł zły... Po rozmowie z mamą... Powiedziała że jestem zapatrzona w mojego narzeczonego jak w obrazek, że mogłabym sobie jakąś koleżankę znaleźć, bo jak to tak, że ja tylko z nim... A prawda jest taka, że nie potrzebuje przyjaciółki, bo mam mamę, siostrę i Jego. Przejechałam się na koleżaneczkach... - jestem szczęśliwa bez nich (czyt. bez ich problemów).

Cześc ja tez sie przejechałam na kolezankach a właściwie niby przyjaciółkach...teraz zreszta nie miałbym czasu na to ich zycie!mam swoje...wole sobie tutaj na forum wpadac,tu jest milej!

9,842

Melisa napisał/a:

witaj kasia31a1 my sie jeszcze nie poznałyśmy- Justyna jestem, smile

wink Miło mi -Kasia smile

9,843

Rozyczka,czy musisz miec vene  do malowania,bo chyba tak jest z artystami..

I napisz wierszyk ,ale Ci zazdroszcze mieszkasz w lesie,cisza natura,oj fajnie<:))

9,844

hmmmm...moze ktos temat zarzuci??  smile

9,845 Ostatnio edytowany przez różyczka (2010-04-12 22:26:17)

Melisa powiem ci coś z własnego doświadczenia, powinnaś mieć przyjaciółkę choćby dla relaksu od faceta , bo gdyby odpukać cie zostawił zostaniesz sama.
Człowiek zw związku powinien mieć sfera własna własne przyjaciół własne hobby, druga sfera wspólna wspólne pasje wspólne sprawy, i trzecia strefa on ma własne towarzystwo własne sprawy.
Wtedy związek jest zdrowy nikt nikogo zbytnio nie dusi i jest ok.

Coco jak coś pisze i mi nie idzie to warczę w domu , albo cały dzień chandra i marudzę.
Mąż nie ma łatwo ze mną wtedy.

Witaj Kasiu my się tez powinnyśmy poznać miło mi.

9,846

no fajnie by było o czyms popisac ;P

9,847

Gdzies tu sie podziewal Slodki Rodzynek... ???  Moze on nam temat zarzuci ??  tongue:P

9,848

No chyba nie bedzie tematu dzisiaj tongue

9,849

Moze ja zadam temat? Czy macie jakieś wyobrażenia o naszym życiu do przodu za dziesięć lat?Czego byście chcieli od siebie i od waszych partnerów?

9,850 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-04-12 22:47:13)

Za 10 lat...hmmm....  Nie mam zielonego pojecia co bedzie za tyle czasu..Bede starsza sad  .Niewiem gdzie wtedy bede,tutaj czy w Polsce?? 
Czego bym chciala,na to juz latwiej odpowiem smile  Pieknie by bylo miec ze 3 dzieciaczkow big_smile <dlaczego nie 3 corki tongue> he he
Poczucie bezpieczenstwa i bliska i kochana osobe obok...nie nie obok,to zle slowo.... Miec ta osobe poprostu smile Ktora mnie bedzie rozumiala,doceniala i kochala ponad wszystko.
Chcialabym ,aby za ten czas moje sprawy rodzinne sie wyjasnily,i zdarzylo sie cudowne spotkanie... 
Moze za te 10 lat,w koncu moje serce bedzie spokojne i nie bedzie tak strasznie tesknic,bo osoby ktorych mi strasznie brakuje,byc moze beda juz przy mnie.

No a wy dziewczyny ????

9,851

Piękne moja droga  na prawdę piękne ja tez nie znam przeszłości.A ja za dziesięć lat hhhmm będę po 40 spełnię swoje marzenie kupię sobie różowy skuter będę jeździć do przyjaciół na kawę i podnieść ich na duchu.
Będę pogodzona z życiem szczęśliwa, w słońcu z rozwianymi włosami .
Spełnię mężowi marzenie z wyjazdem do Włoch i będę mieć swój sklepik kolorowy wesoły.
A i zbuduje wokół domu mur na dwa metry wysoki  a w środku ogród z źródełkiem.

9,852 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-04-12 23:05:36)

Ale pieknie napisalas smile :****  MOja kochana smile  Zycze ci tego z calego serca :***

A gdzie sie wszyscy rozbiegli,ci co spac nie poszli jeszcze ??

Roza a jak w urzedzie poszlo ??

9,853

Kobiety to mają wyobraźnię smile Tak ładnie piszecie o tym czego byście chciały. A ja bym chciał być po prostu szczęśliwy u boku tej osoby, z którą teraz jestem szczęśliwy. I by cała najbliższa rodzina za te 10 lat nadal była zdrowa. No i przyjaciele. Chyba jedyna rzecz jakiej się boję, to utrata zdrowia. Nie tylko mojego. Bardziej bliskich. Na to się nie da nic poradzić. Z resztą problemów można sobie poradzić.

9,854

Oj my poprostu sie rozdrabniamy nad kazdym szczegolem he he tongue
Wiadomo,ze kazdy chce byc szczesliwy i zdrowy smile

Ja mam podobnie jak ty,bardziej sie obawiam o zdrowie bliskich niz swoje.....albo bardzo sie boje smierci bliskich...a swojej wcale...

9,855

Może jeszcze dodałbym, że chciałbym za 10 lat móc powiedzieć, że zrealizowałem pare marzeń. Mam kilka. Pewnie jak każdy. Część pewnie nigdy się nie zrealizuje, ale taki urok marzeń. Można ich mieć setki, bo są za darmo.

9,856

Wlasnie za marzenia nie karaja big_smile  Podzielisz sie marzeniami??  Czy to zbyt osobiste? smile

9,857

Cześć smile

Co ja będę robić za 10 lat to już tu ktoś kiedyś za mnie napisał wink

9,858

Ale ważne jest darzenie do spełnienia marzeń, łatwo jest mówić bym chciała pojechać na wycieczkę do np Włoch ale przez lata nawet zł nie odłożyć na to.
A ja od roku  zawzięłam się moi drodzy czas mi mija , zdrowie coraz gorsze , spieszę się .
Żeby poprawić swój byt miałam możliwość kursu a potrzebna była wiedza o komputerze i nocami i w weekendy jeździłam się uczyć.
Sama dołożyłam się do spełnienia swojego marzenia o wyjeździe , dopomogłam szczęściu sama bo ktoś podawał mi rękę.
Widziałam morze pierwszy raz ukochane morze , płakałam jak dziecko dorosła kobieta.

A teraz odkładam już kasę , co jakiś czas trochę i spełnię moje marzenie, nie będę czekać na mannę z nieba.

9,859 Ostatnio edytowany przez Rafix (2010-04-12 23:35:32)

Różne mam marzenia. Niektóre takie przyziemne jak mieć fajnego psa. Inne typowo materialne jak mieć domek w górach i tam jeździć w każde wakacje i ferie. Kiedyś chciałbym przenieść się poza miasto, może wybudować domek i mieć własny ogródek, taki z miejscem na ognisko. Chciałbym mieć syna albo córkę - bez różnicy. Pewnie wiesz, że jestem w związku z mamusią z dzieckiem i bardzo się zżyłem z małym, ale ja go poznałem jak miał 4 lata. Chciałbym przeżyć to wszystko od samego początku. Pomagać mojej kobietce jak będzie w ciąży, później poród - na pewno niezapomniane przeżycie, wreszcie taki okres niemowlaka też musi być wspaniały dla rodziców. Chciałbym byśmy w czwórkę (może w piątkę tongue) stworzyli taki fajny dom. Wiele jest tych marzeń. Części nawet nie ma co wypowiadać, bo i tak się nie spełnią. Wolę się skupić na tych, na które mam jakiś wpływ.

A Wy jakie macie marzenia? Marzenko? Różyczko?

Różyczka w zasadzie już odpowiedziała po części smile

Witaj Martyna smile Kogo masz na myśli ?:D

9,860

Ala stwierdziła, że za 10 lat dorobię się mieszkania samochodu. I wtedy właśnie będę przeżywać pierwszą miłość z jakimś 40 letnim facetem. (kurcze skąd ja takiego wytrzasnę wszyscy których znam są poniżej 30 tongue )

Rafał no wiesz dzieci nie spadają z nieba, musisz chyba sam zadziałać, no w ostateczności możesz komuś zlecić to zadanie big_smile

9,861

Oj pieknie piszecie kochani......ehhh....

Marzenia...marzenia......... to takie odlegle.....moim marzeniem jest miec coreczke smile Wiem,wiem nie wazna plec,wazne by zdrowe bylo smile Ale bardzo bym chciala dziewczynke....Pragne spotkac sie z bracmi(znacie historie)....czekam az to sie stanie z utesknieniem...
I Bardzo bym chcial pojechac do Krakowa na kilka dni i do Paryza big_smile   

Nie bede pisac,ze chce domek z ogrodkiem i tym podobne,bo jak Raf zaznaczyl,o niektorych rzeczach nie warto pisac,bo nigdy sie nie stanie....

9,862 Ostatnio edytowany przez vinnga (2010-04-12 23:55:57)

Cześć Ema smile Bo chyba żadna inna dusza się w kafejce nie ostała. Wracasz z innych wątków czy mam pozamiatać i zgasić światlo?

O, a teraz Różyczka i Rafix też online smile Więc i was witam smile

9,863

Czesc Vinnga big_smile :****  Jestem obecna big_smile

Miotle na razie odloz smile   Co slychac,jakie ty masz marzenia ??

9,864

Martyna wiem, że muszę zadziałać, ale jak to mówią nie czas jeszcze smile Przyjdzie czas.

Marzenka - myślę, że Twoje marzenia jak najbardziej realne. Jutro budzisz się i zaczynasz je realizować smile I wbrew pozorom czasem te najbardziej przyziemne najtrudniej zrealizować. Wierzę, że dasz radę, bo masz w sobie siłę i optymizm. Ciekawe czy jutro (tzn już dzisiaj) idziesz do pracy? Bo coś długo nie miałaś chyba wolnego smile

No ja się zwijam powoli spać smile Tak więc witaj Beata i jednocześnie dobrej nocy smile

Dobranoc dziewczyny.

9,865

różyczka napisał/a:

Moze ja zadam temat? Czy macie jakieś wyobrażenia o naszym życiu do przodu za dziesięć lat?Czego byście chcieli od siebie i od waszych partnerów?

Temat przypomniał mi pewną niedawną rozmowę z moim przyjacielem. Jako osobnika w szczęśliwym związku małżeńskim zapytałam go o to, skąd mam wiedzieć, że chcę być z danym facetem. Odpowiedział: "wyobraź sobie siebie za 10 lat. Czy jesteś z kimś i czy jesteś szczęśliwa. A jeśli na oba pytania odpowiesz tak to sprawdź jeszcze czy koło ciebie to ten facet, nad którym teraz się zastanawiasz"

9,866

Raf niektorych realizacji juz sie podjelam i nie wyszlo tak jak mialo....ale co tam,widocznie nie dane mi jeszcze zostac mama.....moze i to jakis znak?  smile W obecnej sytuacji bardzo mozliwe.

A na Krakow juz odkladam big_smile        Dziekuje za mile slowa smile

Jutro ide do pracy na 9.00   wolne mialam srode,czwartek i piatek.   DObranoc  kosmatych snow tongue

Beata dobrze powiedziane...ten przyjaciel to musi byc super czlowiek smile

9,867

O marzeniach: strasznie ich dużo smile
chciałabym w końcu mieć spokój w duszy
chciałabym wychować moją córkę na dobrego człowieka
chciałabym, żeby mimo patologicznej sytuacji, miała moją radość życia, optymizm i ciekawość świata
chciałabym napisać książkę
chciałabym szybki samochód wink
chciałabym, żeby doba miała przynajmniej 30 godzin...

9,868

Vinnga WOW big_smile   A o czym ta ksiazke bys pisala?? smile

Doba moglaby miec wiecej niz 24 racja,popieram big_smile

9,869

Marzenia to piękna rzecz pod warunkiem że się spełniają smile

9,870

Oj Marzenko, parę pomysłów mi się przewijało smile Tylko u mnie krucho z realizacją smile

Kiedyś pisałam pamiętnik. Kilka zeszytów zabazgrałam. Niezła by z tego powieść wyszła smile Psychologiczna bardzo smile

Marzenko, a jak byś wykorzystała taką długą dobę?

9,871

Martyna777 napisał/a:

Marzenia to piękna rzecz pod warunkiem że się spełniają smile

Martyna, jak się kiedyś znajdę w Krakowie to cię chyba zamorduję za te masakryczne podejście smile Chciałam napisać, że optymizm nam niszczysz, ale wymyśliłam, że go wzmacniasz, bo trzeba się bić o własne poglądy smile

9,872

Nie mam tak złego podejścia big_smile
Ja miałam jedno marzenie damsko męskie nie spełnione innych brak smile
I marzenia z innej dziedziny smile

9,873

No widzicie czasem warto zastanowić się  czy nie tracimy czegoś , nie odkładamy za długo spełnienia marzeń.
Wiecie ja popełniłam ten błąd , odkładałam przez 8 lat marzenia a skupiłam się na układaniu życia , kredytach, na remontach.
Poświęciłam wszystkie siły na to by zrobić idealny dom , rodzinę.
A przez te skupienie na kłopotach prawie te rodzinę straciłam.Bo gdy dom stał się już dobry, zabrakło nam sił na dbanie o siebie by być szczęśliwymi.
Maz po tylu latach zaciskania pasa miał już dosyć, ciągłe kłótnie, zapomnieliśmy ze małżeństwo to nie tylko obowiązki a czasem przyjemności, czasem warto odłożyć oszczędzanie i sprawić drobny prezent drugiej osobie.

Nawet patrząc po tej katastrofie, ilu ludzi z nich przerwało życie nagle, było wiele marzeń które mówili potem później.
A teraz nie ma już później, nie ma już jutro.

9,874

Idę sobie, bo i tak mnie nie chcecie sad

9,875

No to musisz sie za siebie wziac i napisac ta ksiazke smile Kiedys bede mogla ja kupic i powiedziec,ze znam autorke big_smile wink

Hmmm..jakbym wykorzystala..... kurcze nie wiem jeszcze.....ale jakby sie zdarzylo tak to i pomysly by sie znalazly big_smile

A ty jak? LIcze na ciekawa wypowiedz znajac ciebie wink

9,876

Martyna nie opowiadaj bzdur....chcemy cie tutaj...  big_smile 

Roza masz racje smile   Mam znajomych ktorzy zyly sobie wypruwaja aby zbudowac dom,kupic auto...udalo im sie....ale jakim kosztem....teraz chca wiecej i wiecej....... Wlasnego syna nie znaja,bo nie bylo czasu na rodzine,na pilegnowanie uczuc i wiezi sad
Gonia za kasa.....Kolezanka ostatnio mi sie zwierzyla,ze boi sie,ze nie zdazy byc szczesliwa.....

9,877

No widzisz, jak tak nagle by mi się 30 godzin doby pojawiło to też z zaskoczenia bym pewnie dodatkowe 6 na forum przesiedziała smile
A serio to brakuje mi czasu na kontakty ze znajomymi, na chwile nicnierobienia, na włóczenie się po odludziach w towarzystwie własnych myśli, na dostrzeganie drobnych rzeczy.

Zazwyczaj ze zdziwieniem dostrzegam na jesieni, że lata nie zauważyłam...

9,878

Miałam wyjść już z forum ale tekst Martyny zatrzymał mnie.Martynop ty fajna kobieta jesteś, ale rozmawiasz tylko o sprawach twoich czyli mój dół, mój smutek , mój nie spełniony sen o miłości nastolatki.
A ja akurat bym chciała poznać jaka fajna jest Martyna, co ja interesuje, jakie kolory smaki lubi, jakie książki . Co robi dla przyjemności, to mnie interesuje.
Owszem kłopoty twoje ważne ale na boga non stop deprecha?Dziecko idź z tym do psychologa bo to straszne , wypowiadasz się jak  50latka.Wez dla mnie zrób coś z tym nastawieniem.

9,879

No to nie jest wesole,ze nie zauwazasz jak lato mija..... Az tak szybko zyjesz?  Moze pora sie zatrzymac...spojrzec za siebie (ale nie za daleko tongue)     I sprawic sobie przyjemnosc smile

9,880

Ja się cieszę, że mi się dziecko "niechcący" przytrafiło - dzięki temu uniknęłam tego schematu - samochód, dom i na końcu dziecko. Ale w sumie to nigdy nie miałam takiego podejścia. Generalnie wolę "być" niż "mieć".

Aż się czuję winna, że Martynę wypłoszyłam. Ale mam nadzieje, że spać jej się po prostu chciało, bo zazwyczaj nie obraża się za reakcje na jej pesymizmy smile

Posty [ 9,816 do 9,880 z 30,541 ]

Strony Poprzednia 1 … 150 151 152 153 154 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024