Netkafejka dla Przyjaciół ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Strony Poprzednia 1 … 149 150 151 152 153 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9,751 do 9,815 z 30,541 ]

9,751

Odp: Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Ja nie potrzebuje takich wydarzen aby miec takie przemyslenia. Doceniam kazdy dzien i kazdego czlowieka i doskonale wiem,co w zyciu jest wazne.

Nie mozna sobie przypominac o tym ,,od swieta"  Nalezy pamietac dzien po dniu. smile

Zobacz podobne tematy :

9,752

No to mamy poniedziałek smile

Wstawać śpiochy! Szkoda dnia! big_smile

9,753

[b] Ema Bianka London Martyna Pawel Rafix Blizniaczka Rozyczka/gdzie jestes/ Efilo Bardzo milego tygodnia zycze wiele usmiechu, nadziei na lepsze jutro Pozdrawiam Cieplutko...

9,754

Czesc  Grażynko smile

Jakieś plany na dzisiejszy dzień?

9,755

Siedze na pizamie przed komputerem .moj syn poszedl do lekarza,jak wroci to pewno bedzie klikal

Jestem na wiosce, i co tu mozna robic tylko to co w domu,ja mam teraz taki maly urlop..

Bianka kochanie Milego Dnia...

9,756

Ile ma Twój syn? Pytam z ciekawości smile

No to kochana, oddychaj swiezym powietrzem i odpoczywaj smile

JA siedzę przed kompem w piżamie i pije kawę big_smile

9,757

Pawel ma 16 lat fajny i ladny chlopak tylko teraz troche w glupim wieku, ale jest ok...

Bianka ty pracujesz,czy masz wolne,a wogole jak masz na imie,bo nie wiem,

9,758 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-04-12 09:01:00)

Czesc Kochani Wszyscy smile I wy pizamowe potworki tongue Ubierac sie he he smile

Ja zaraz do do pracy wychodze .... Pogoda nawet,nawet...

Grazynko wczytalam sie wczoraj w twoje wszystkie posty smile Bo taka smutna jestes ostatnio....myslalam,ze powod znajde i znlalazlam smile   Jestes kochana i wrazliwa osoba,taka ciepla...  :*****   I tyle przeszlas..  sad 

Bianko syn Grazynki ma chyba 16 lat jak dobrze pamietam,ten najmlodszy ?? 

Pozdrawiam was kochane i zycze milego dnia smile

9,759

Ema,ale ty jestes kochana ,nawet jak tu siedze i pisze to czuje jaka jestes.jedyna w swoim rodzaju..

Dobrze ze sa jeszcze tacy ludzie na tym swiecie jak wy,Dzisiaj pieknie na dworze....Milego Dnia Ema..

9,760

Bianka mam na imie smile

A teraz zmykam ide na zakupy. pa

9,761

Cześć dziewczyny -  Bianko, Grażynko i Marzenko smile I wszyscy którzy tutaj dopiero zajrzą smile

Wszystkim życzę miłego słonecznego dnia! Tym, którzy są w pracy - miłej pracy, a tym na zakupach - udanych zakupów. A tym, co zostali w domu, by znaleźli czas i ochotę na spacer by nie siedzieć w czterech ścianach smile

Pozdrawiam

9,762 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-04-12 09:34:26)

Bianko to kup cos dobrego i dla mnie smile 

Grazynko,po prostu widze co sie dzieje...jestem jaka jestem :****   

Kurcze bylam wylogowana,ale zerknelam jeszcze na kilka watkow.....i az mnie potrzeslo jak to przeczytalam :: 

Martyna777 napisał/a:

Widocznie nie jestem godna miłości. Nie jestem aż na tyle warta żeby mnie kochać sad

Sorry,Martynka...skopiowalam to tutaj z pewnego watku ......  NO az mnie cos trafilo jak to przeczytalam !!! 

Co ty piszesz kobieto ??   Jestes godna milosci i jestes bardzo wartosciowa osoba !!!   Troche smutna i zmeczona sytuacja,ale nie wolno Tobie pisac,ze nie jestes godna,albo nie warta milosci....

Ja moglabym napisac to samo,ze nikt mnie nie kocha,ze jestem nic nie warta itd.itp......ale wiem,ze tak nie jest...   Znam swoja wartosc,a i ty powinnas w koncu poznac swoja !!   

Ja juz naprawde ostatnio sie zastanawiam.....skad sie bierze tyle samotnych ludzi??  NO spojrzcie ile jest watkow na ten temat!!!  Niby w roznych dzialach...ale o samotnosci roznego rodzaju...Na glownej,starsznie to bije po oczach !!   Wszedzie samotni.. sad  Czy w tych czasach,nikt nie potrafi docenic tego co ma??  Najlepiej usiasc i sie uzalac....

W wiekszosci to mlodzi ludzie,narzekajacy na samotnosc.....NO nie rozumiem... hmm Kurka...tacy mlodzi ludzie,a juz tacy pozbawieni nadzieji.....  A z reszta w tym wieku to jeszcze nie czas na nadzieje smile  Po 20 jest sporo czasu na spotkanie kogos....

MLODZI,co maja powiedziec ludzie samotni po 40 po 50 ???   IM jest trudniej z ta samotnoscia,bo ich sposob myslenia polega na tym,ze zastanawiaja sie,ze sa starzy juz i wogole....  W kazdym wieku mozna kogos poznac.

No teraz to juz lece do pracy smile Pozdrawiam

Czesc Raf slodki Rodzynku smile  Dziekuje i takze zycze milego dnia papa :*

9,763

Marzenko znowu się rumienię, a w pracy to tak nie wypada tongue Raz jeszcze miłego dnia w pracy przemiła istotko smile Czy Ty czasem nie za dużo pracujesz ostatnio? Codziennie w tej pracy. Musisz stanowczo jakieś wolne dostać. Albo pozwę Twojego pracodawcę o łamanie prawa pracy i wypłaci Tobie taaaaaaaaakieeeee odszkodowanie smile

A temat jaki mnie dziś zaciekawił z rana jest bardzo życiowy. Drogie Panie czy wolicie jak mężczyzna ma gładką buzię czy raczej kilkudniowy zarost? Pytam, bo dziś mi się później wstało i coś nie zdążyłem się ogolić. Źle nie wyglądam (chyba tongue) po jednym dniu, ale ja bardziej komfortowo czuje się bez zarostu i teraz nawet z tym moim jednodniowym czuje się jak stary kapitan statku pirackiego smile

9,764

Cześć smile

Czy Słodki Rodzynek to teraz nowe imię Rafała? wink

Odpowiadając na życiowy temat - zasadniczo do gładkiej buzi się przyjemniej przytulać wink 3-dniowy zarost też już tak wściekle nie kłuje i od przytulania nie odstrasza smile Ale pierwszy i drugi dzień niegolenia - brrrr...
Jeśli chodzi o walory estetyczne to zależy od faceta - niektórym problem z goleniem bardzo urody dodaje a inni wyglądają wtedy jak menele...

9,765

witaj Beata smile

Dostałem nową ksywę od Marzeny, trochę mnie zawstydza wink - w końcu rodzynków tutaj więcej, ale miło mi, ze to ja jestem ten słodki smile

A co do tematu masz racje. Ja chyba bardziej wyglądam na menela niestety. I pare razy się zdarzyło usłyszeć "idź bo kłujesz" big_smile

9,766 Ostatnio edytowany przez Martyna777 (2010-04-12 12:51:57)

No czasem tak jest, a co byś zrobił jakby twojej kobiecie zdarzyło się nóg nie ogolić??

Marzenko dziękuję, za troskę.
Tak jak pisałam przestałam się użalać nad sobą smile
To że powstał tamten post to tylko chwila w której było mi ciężko smile

9,767

Czesc Rafał, Marzena, Martyna i Alik smile

Jak mija dzień?
U mnie słońce big_smile

9,768

Cześć i cześć smile
u mnie również pogodnie. wiosna.

9,769

No to Alik idziesz na spacer smile

Ja byłam z Olka popatrzyc co ciekawego w sklepach, i na rozmowie z Pania, która chce zasponsorowc rehabilitacje Oli. No i się popłakałam, bo nigdy nie przepuszczałam, ze to mnie spotka.. No chore dziecko, i obcy człowiek, który sam mi pomocna ręke podaje..

Widać ten świat i ludzie nie sa tacy do konca zepsuci.. MAja jeszcze serca smile

9,770

Cześć Bianka, bo widzę, że resztę wywiało wink u mnie też słoneczko, cieplutko na zewnątrz, tylko strasznie wieje smile nie wiem, chyba halny musi być w górach skoro mamy taki ciepły mocny wiatr smile

Co do facetów to zdecydowanie wolę ogolonych i to codziennie, mój M ma na szczęście taką pracę, że goli się co dzień big_smile jedynie w sobotę mu odpuszczam bo to dzień wolny wink

9,771

Bianka, fantastyczna wiadomość, fajnie, że są jeszcze życzliwi ludzie smile humor mi poprawiasz i wiarę w ludzi też big_smile

9,772

Czesc Efilo smile

U nas nie wieje big_smile

A Ty co porabiasz?

9,773

Panowie tynkarze guzdrzą się na budowie jak muchy w smole, robota miała być zrobiona w góra tydzień a tu zaczyna się trzeci sad dostali obiad, Misiek zasnął, Julkę usypiam, potem posprzątam po obiedzie, potem dzieci się obudzą smile jak troszkę przestanie wiać to wyjdziemy na spacer smile i tak codziennie... big_smile

9,774

Kochana a moze Ty za dobre obiady gotujesz?

9,775

big_smile big_smile big_smile i dlatego się tak guzdrzą???? W sumie jadę na dwa dania, jak zaczynali robotę było jeszcze zimno i deszczowo, myślę sobie szkoda mi ich, tydzień to nie tak długo, poradzę smile Ale już mam dość, do południa z dziećmi nie wyjdę bo obiad gotuję, a w dodatku jeszcze te moje pociechy tak absorbujące są, że mój M to się czasem dziwi jak radzę sobie smile no ale jak zgodziłam się podawać obiady to wytrwam, choć fiksy przy tym nie małe lecą wink

A Ty co porabiasz???

9,776

Hej dziewczyny smile Zrobiło się wreszcie tutaj gwarno.

Martyna - jak się zdarzy nie ogolić, to nic się nie stanie smile Poza tym myślę, że golicie nóżki nie tylko dla nas tongue

Dziewczyny nie mówcie o obiadach, bo w pracy człowiek siedzi i go ściska żołądek smile

9,777

Siedze przed kompem i popijam zimna kawe z rana smile no i słucham muzyki.

Bo my kobietki to jesteśmy zaradne, wiec takiemu zwyłemu meżczyznie to trudno to ogarnac, jak my mamy wszystko za planowane, ze 24h nam starcza..

JA mam o tyle dobrze, że mój Grzesiek jak wróci z pracy o 15 to bez gadania umyje naczynia, ogarnie sie i pójdziemy gdzies sie przejsc..
Z tego całego nieszczescia jakie mnie spotkało Bog dał mi dobrego człowieka..

9,778

Rafał to ugotuj sobie pierogi w czajniku elektrycznym, tak jak kiedyś tutaj polecaliśmy Beacie, ale ona chyba nie zaryzykowała tongue tongue

9,779

Cześć Rafał smile Bianka co to za smutaszczy ton sad w sumie mój M to też dobry człowiek i cieszę się, że jest i w ogóle doceniam to co mam, oby gorzej nie było smile

Rafał, jak to leciało, szewc bez butów chodzi smile ja jeszcze nie jadłam, poczekam na M, choć kiszki marsza grają big_smile

9,780

Chociaż tak pisze nie jest mi smutno, wręcz przeciwnie, dzis mam dobry humor..

9,781

Bianka ja też chyba nie dam rady, za duże wyzwanie i zbyt wiele oczu mnie śledzi by sobie takie uczty szykować smile

Efilo - grunt to doceniać co się ma, a facet doceniany nawet za drobne rzeczy stara się trzy razy bardziej smile Wiem po sobie i po paru innych przykładach. A z gotowaniem to tak często jest. Gotujesz = głodujesz big_smile

9,782

Bianka, nie zaryzykowałam, bo w naszej firmie nie ma czajnika elektrycznego smile

Rafał - nóżki golimy też dla siebie, żeby się jak yeti nie czuć smile

9,783

Ooo cześć Vinga smile

9,784

Żeby tam od razu głodujesz big_smile z głodu nie umrę a parę kg w dół by się przydało, więc chyba czas zacząć robić coś w tym kierunku smile pogoda sprzyja ku temu by ruszyć tyłek z domu a jak zastosuję przy tym dietę MŻ to już powinno być ok, więc postanowione BIORĘ SIĘ ZA SIEBIE smile

9,785 Ostatnio edytowany przez efilo (2010-04-12 14:02:43)

Cześć Beata smile a cóż ciekawego Ty porabiasz???

Ja na razie się pożegnam, mała się buntuje i zamiast spać to się śmieje pokazując mi dwa zęby big_smile do boju wink

9,786

he he smile fajne są takie małe dzieci smile

9,787

Ja tam jestem za ruchem jak najbardziej. We wszelkiej formie. A co jedzenia, to byle regularnie o stałych porach i nie do syta smile

Beata - wyłączność na bycie Yeti mamy my big_smile Kiedyś pamiętam jeździłem z ojcem na ryby i on miał takiego kolegę. Zawsze nad wodą jak zdjął koszulę, moim oczom ukazywał się gąszcz włosów na jego plecach. Po prostu całe zarośnięte. Masakra big_smile Jakby mi tam rosły włosy takie, to bym na maszynki nie zarobił big_smile

9,788

He he mi jako kobiecie strasznie nie podobają sie takie owłosione plecy i ramiona tongue bleee..

Chociaż tors nie jest dla mnie taki zły  smile tongue

9,789

No ja tam na klacie nie golę, bo chyba dziwnie bym się czuł. To samo na nogach. Ale na plecach zgoliłbym bez wahania big_smile

9,790

Rafałku istniej coś takiego jak depilacja laserowa.
Po 4 zabiegach nawet ten pan nie miałby włosów na plecach.
A może nie miał mu kto o tym powiedzieć, ani pomóż przy usuwaniu wink

9,791

Myślę, ze ten pan na same słowa "depilacja laserowa" spojrzałby w niebo i zaczął szukać statku kosmitów big_smile A tak serio, to żaden laser nie chwyciłby tych włosów - nie ma takiej wiązki big_smile Nie dam sobie powiedzieć, że to takie proste ogolić takie plecy tongue

9,792

A może temu panu oraz jego damie nie przeszkadzało yeti? Ja osobiście szczególnie włochatych facetów nie lubię, ale zauważyłam, że mi się gust zmienia okrutnie jeśli akurat obdarzę sympatią jakiegoś pana wstępnie nie w moim typie smile

Efilo - jak to co robię? Pracuję oczywiście smile

9,793

Rafix napisał/a:

Cześć dziewczyny -  Bianko, Grażynko i Marzenko smile I wszyscy którzy tutaj dopiero zajrzą smile

Wszystkim życzę miłego słonecznego dnia! Tym, którzy są w pracy - miłej pracy, a tym na zakupach - udanych zakupów. A tym, co zostali w domu, by znaleźli czas i ochotę na spacer by nie siedzieć w czterech ścianach smile

Pozdrawiam

Milego Dnia <tobie> przesyla krejzolka Pozdrawiam Cieplutko

9,794

Coco nie pisze już w kafejce z własnych względów , ale bardzo proszę byś  pamiętała ze chce z toba utrzymywać kontakt i jak już będziesz w sobotę jak wrócisz do Niemiec.Trzymaj się ciepło moja droga .

Em zostawiłam ci wiadomość na gadu , pozdrawiam będę wieczorem.

9,795

Rozyczka prosze Cie zagladam bo  oczekuje kontaktu z toba..

Wlasnie myslalam o Tobie jak Cie <zwabic>..

Jesli juz podjelas decyzje ,uszanuje to,ale czekam na Ciebie kochana w sobote..

Pozdrawiam Cie serdecznie???

9,796

Cześć moje kochane pszczółeczki Gucie i Majki lol smile

Jak dzionek mija ?

U mnie bardzo cieplutko, objerzę tylko serial i ide później biegać. smile

9,797

Hej London biegasz to swietnie,ja nie biegam tylko chodze szybkim krokiem..

Mam ruchy sloniowate ,i jak biegam to jak bym stala w miejscu..

Ja dzisiaj tylko zmienilam firane,obiad ugotowalam,teraz czyszcze meble.

Z doskoku zagladam na forum.

Milej bieganiny..

9,798

Dziękuje Grażynko, ja Tobie życzę miłego wieczorku wink

A biegam sobie tak rekreacyjnie żeby zrzucić to co przybylo po świętach hehe.

9,799

Dzieki lLondon Jak wrocisz to wpadnij,na ploteczkiiiiiiiiiiiiiii? tongue tongue

9,800

Witam wszystkich.

Fajnie, że wpadłaś na chwilkę Różyczko - urwała się nam ostatnia rozmowa. Odpowiedziałem na Twoje pytanie i sam zadałem swoje, lecz pewnie przeoczyłaś. Jakbyś miała czas i ochotę odpisz.

Miłego wieczoru życzę Wam i obiecuję zajrzeć później.

9,801

Uffffff ale się zmęczyłam smile prawie dwie godzinki biegałam yikes

Jak wieczorek mija ?

9,802

Czesc Karola i Różyczko smile

JA właśnie wróciłam z długiego spacerku, i nogi mnie bola.. ufff..
Ja sie zabieram za bieganie, ale jakos nie chce mi sie tak szybko ruszac tongue tongue

9,803

Cześć Bianka smile

Ja już czuje moje zakwasy jutrzejsze hehe bo dawno się nie biegało tongue:P

A jak tam rehabilitacje Oli ?

9,804

Jutro jade z nią poćwiczyć smile
Dziś załatwiłam jej jazdę na kucykach, ale nie wiem jak to bedzie bo Olka jak bedzie krzyczec to kucyki spłoszy (ma taki twardy donośny głos)
No ale to są takie kochane zwierzęta, wiec jestem dobrej myśli smile

Karola jak biegasz, jakiej muzyki słuchasz?

9,805

Czesc Marzena smile

Jak tam wieczorek po pracy?

9,806

Cześć wszystkim smile dawno mnie tu nie było już...

9,807

Kasia czesc smile

Gdzie byłaś i porabiałaś jak Cie tu nie było? smile

9,808

Pewnie po mamusi Olcia ma taki głos tongue

Jak biegam to słucham radia w komórce, Eski smile A dziś słuchałam nagranych piosenek- wszystko po kolei z każdego rodzaju. smile

9,809

Właściwie to nie wiem jakoś ostatnio nie miałam głowy do siedzenia na necie!co tam u was ciekawego??

9,810

U mnie po staremu, i dobrze smile

A Tobie jakoś sie poukładało? Jak spisuje sie mąz?

9,811

U mnie nic nowego Kasiu. smile A jak tam u Ciebie ?

9,812 Ostatnio edytowany przez coco59 (2010-04-12 21:35:43)

Witam wieczorowa pora,wiecie co ja slyne w rodzinie z szalonych pomyslow..
Wiec wymyslilam nowe hobby,fotografowanie kupilam lustrzannke..
Niestety sie przeliczylam,narazie zrobilam kilka zdjec,zdziebko za trudna dla mnie..
Ta profesja,gdyz aparat posiada wiele funkcji,i musze konsultowac to z fotografem..
A kto ma dzisiaj czas by uczyc tepoka od podstaw..mam cicha nadzieje ze zaskocze..
Ale puki co bede robic to co dotychczas <malowac mebelki>
Czy wy dziewczynki macie jakies hobby???????
Ale najgorsze ze znowu mam pomysl,poznalam w autokarze dziewczyne co ma stoisko
W Kolonii i handluje wszystkim co sie da,a ja jestem typ zbieracza roznosci,mam troche tego..
Tylko musze to zorganizowac z czasem, ach ach co ja bym nie chciala,,,,

Witam Bianka i Kasia

9,813

Czesc smile

Raf mowilam Tobie przestan sie juz rumienic i sie przyzwyczaj he he... smile  Dzieki za troske...ale nie pracuje ostatnio wlasnie za duzo...4 dni w tygodniu tylko ..... A to taaaaaaaaaaaaaaaaakie odszkodowanie by sie przydalo,jako zastrzyk gotowki hi hi tongue

Co do zarostu...to juz kiedys pisalam o tym gdzies....niektorym facetom wlasnie lepiej z takim lekkim zarostem niz bez....Mi obojetnie,byle to nie byla WIELka broda tongue Faceci niektorzy superr wygladaja z wyprofilowanym zarostem....ale przytulanie wcale nie musi byc mile.   tongue

Ha ha  lol  Menel ha ha dobre....  lol

Martynko rozumiem smile  :** 

Kochana Bianko,bardzo sie ciesze,ze tak sie stalo smile :***  Superrr...Jak dobrze,ze istnieja tacy dobrzy ludzie smile 

Raf to sie chyba w pracy nudzi???  tongue

Oj ale czytania !!  O obiadach,o pierogach z czajnika !!!  yikes  O wlosach .....I Yeti lol

Karola biegasz??  Chesz znikniac ? tongue 

Czesc BIanko...sorki ze tak z opoznieniem pisze,zle chcialam wszystko przeczytac co natworzyliscie big_smile Juz jestem smile

Czesc Kasiu smile

Ja po pracy,odwiedzilam znajomych ,potem mojego chrzesniaka kochanego,pobawilismy sie wyprzytulalismy i wycalowalismy big_smile

Ehhh...ale mi dlugie wyszlo hmm

9,814

Oj narazie mam spokój bo w końcu znalazł sobie prace...mniej sie widzimy mniej sie kłucimy!i to jeszcze za kierowce wiec pić tez nie moze!nie wiem czy moge powiedziec ze mi sie wkońcu poukładało bo przez ostatni czas tyle sie wydarzyło że aż głowa boli...najgorsze było to jak przyszła do mnie matka chłopaka(naszego wspólnego znajomego)i dała mi jasno do zrozumienia ze mó mąż rozpija jej syna...no chciałam sie zapaść pod ziemie!musiałam sie za niego wstydzić!ale za to mnie przeprosił!narazie jest troche spokoju mam nadzieje ze na dłużej a nie na chwile!

9,815 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-04-12 21:39:38)

Hej Grazynko smile O dzisiaj pelna energi big_smile :*****  Moje hobby to fotografia wlasnie...ale narazie mnie nie stac na profesjonalny sprzet....Tak amatorsko sobie pstrykam to co mi sie podoba smile Jakiegos specjalnego talentu nie mam...ale wazne ze to lubie smile

Posty [ 9,751 do 9,815 z 30,541 ]

Strony Poprzednia 1 … 149 150 151 152 153 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024