Cześć ![]()
Co u Was?
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)
Strony Poprzednia 1 … 148 149 150 151 152 … 470 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Cześć ![]()
Co u Was?
Sorki ale musiałam... Sama się przeraziłam jak to przeczytałam.
Ale bądźmy dobrej myśli i oby ŻADNE przepowiednie się NIGDY nie wypełniły.
Czesc Martyna....a nic.....jakos smutno
A co u ciebie ?
Przepowiednie maja to do siebie,ze sie wypelniaja pewnego dnia........ehhhh
Cześć Martyna. Co u Ciebie ? I u Ciebie Marzenko ?
Fakt, tragedia ![]()
Widocznie, Bóg tak chciał.
Najwyraźniej nie powinno być IV RP
Ja chora jestem i jeszcze się muszę uczyć ![]()
Plus jest jeden nie użalam się nad sobą ![]()
Karola a wiesz co........za Bogiem to ja za bardzo nie jestem po moich przejsciach....ale przeszlam sie do kosciola...dla tych ludzi ktorzy zgineli,i dla tych rodzin ktore cierpia
Martyna ciesze sie,ze nie uzalasz sie nad soba ....
Karola jak możesz, takie rzeczy powtarzać !!
Oni już na nas nie raz napadli a sprzymierzeńcy mieli nas gdzie?
Niech ten Kwiecien mija juz.....
No dziewczynki piszcie cos .....
Nos mi za chwilę odpadnie ;(
Ale wy macie z tymi wirusami....a u lekarza bylas ??
Nie byłam, no musi przejść samo.
Mnie też coś łapie przeziębienie chyba, bo gardlo boli ![]()
Kurcze, przepraszam was pszczółki moje, ale jakoś nie jestem dziś w nastroju, jak chyba większość... Więc zmykam i życzę wam samych miłych i spokojnych snów skarbeńki ![]()
Ja też frunę, może za godzinę będę ![]()
Rozumiem kochane.....na pewno nikt nie jest dzisiaj w nastroju do zartow.... i pogaduch...
Ja jednak zostane i moze poczytam sobie nastepne historie forumowiczek. Sama w domu jestem...
Jesli jednak ktos sie tutaj pojawi to ZAWOLAJCIE mnie .....
Pewnie ze tak
Ja musze kiedys do Krakowa zajechac...pokochalam to miasto,jak kiedys tam bylam i zawsze chcialam tam wrocic
I Pojade tam !!
Witaj Promyczku Kraków to najpiękniejsze miasto świata
))
dziś smutne jak ja , ale pełne zadumy i ludzi którzy umieją kochać..... słuchać i być potrzeni ..
PS. przepraszam za milczenie, jesteś wspaniałą Dziewczyną , siostrą i córką oby (los) DObry Bóg
wynagrodzil Ci serce ..przykro mi,że spotkało Cię w życiu tyle zła i smutku.
Bądz zdrowa i uwarzaj na siebie.Abyś odnalazła swoją 2 połówkę "jabłka" <tulę do serca> Mike :*
Witam Was Kochani :******
Pewnie wszyscy sobie jeszcze slodko spia...Zgadnijcie kto idzie do pracy dzisiaj........tak ja .....
Wiosna nam sie zrobila
(zaraz wychodze)
Zycze dobrego dnia,pozdrawiam :***
Witam wszystkie moje skarbki ![]()
No, moja energia do życia znów powróciła, bo w końcu się wyspałam.
Calutkie 10 godzin spokojnego snu- bezcenne. ![]()
Miłego dnia !
Dzień dobry w niedzielne przedpołudnie
Ehhh, wciąż mi smutno i jeszcze ta pogoda, Marzenko, dziś u mnie jest angielska pogoda, pada,pada, szaro, buro... tylko dzrzewa zaczęły wypuszczać pąki, nareszcie.
Pozdrawiam wszystkich i życzę miłej niedzieli, mimo wszystko ![]()
Witam Was w ten smutny dzień.. Nawet niebo dziś u mnie płacze..
Mimo tego, co się stało, życzę Wam miłej niedzieli ![]()
Hejka....co za dzien glupi...... ![]()
Najpierw po drodze do pracy malo co,mnie gosciu nie rozjechal................rowerem!! Ale w sumie moja wina,bo muzyki sluchalam idac i jakos sie tak zamyslilam...
Na szczescie tylko sie usmiechnal..... W pracy kociol....roboty a roboty....wszystko trzeba zrobic a czasu brak....jeszcze taka babcia (nasz gosc hotelowy),co chwile do mnie przychodzila...a to o cos spytac,a to jej cos pomoc,a to przyniesc..no masakra!! Ja juz zmeczona,zaczelo mnie wszystko wkurzac...myslalam ze wyjde z siebie i stane obok... A tu nagle szefowa sobie przydreptala i o oknach cos zagadywala....ZNOWU!! Te okna tutaj sa przerabane...co kilka dni trzeba myc..ehh..No wiec pomylam sobie te okna,na szczescie nie wszystkie...Potem kolejny nasz gosc do mnie....czy mozna tu palic,a ju mu ze nie wolno,zeby sobie na dwor poszedl....a ten zamiast isc jarac,to mi jakies historie zaczal opowiadac! Chcac nie chcac musialam wysluchac.....
tylko ciekawe po co mi to? Potluklam dzisiaj talerze i kubki......no Masakra...W koncu wyszlam do domu cala Happy ze w koncu koniec ... ide ,ide i ...................ptak na mnie ,,sie zalatawil"
<nic milego> Po drodze jeszcze musialam do sklepu wejsc. Wyszlam i musialam sie wrocic bo zle mi reszte wydali WRRRRR Pomyslalam sobie...NO co jeszcze mnie dzisiaj spotka??? Muzyki juz nie sluchalam na wszelki wypadek,aby tym razem auto mnie nie walnelo....doszlam do domu....
i od razu sie musialam wkurzyc ! Oczywiscie nic nie posprzatane,a i wiekszy balagan jak byl...ehh....Bedzie wojna wieczorem....ja nie od sprzatania jestem do cholerki... Pokaze im... ![]()
Co to ma byc ja sie pytam?? Co za dzien
Jestem rozdrazniona.....jak tylko wroca do domu pozostali domownicy to sie na nich wyzyje!! ehhh Wrrr.....
A co u was???
Hej Ema ![]()
Dziś to masz naprawdę ciekawy dzień..
U mnie szaro za oknem do południa było, ale pózniej przestało padac i byłam z mała na spacerze.. Tera sobie siedzę.. pije herbatę.. i cos mnie głowa rozbolała..
No dzien jak nigdy....
A co to za herbate smaczna pijesz sobie?? ![]()
Poloz glowe wygodnie zrobie masaz skroni ![]()
Dobry wieczór ![]()
U mnie pomalutku nastrój się poprawia
ale, ale Marzena, Ty nie masz dziś samych nieszczęść, podobno jak ptak na nas narobi to na szczęście ![]()
Na mnie kiedyś, jak byłam podlotkiem, ptak nasrał dwa razy w ciągu jednego dnia...co do szczęścia to nie pamiętam czy przyszło
więc się spodziewaj szczęścia ![]()
Spokojnej nocy i kolorowych snów ![]()
Cześć ![]()
Oj Ty Emcia moja biedna, co za dzień
Łap ode mnie przytulaska <przytula mocno> :** Na mnie tak jak na Małgosie też kiedyś ptak narobił. Aż mnie ręka zabolała wtedy hehe ![]()
A ja po południu wyszłam na spacerek po obiadku, bo słoneczko ładnie zaczęło świecić i później na 19:30 poszłam do kościółka no i właśnie przed chwilką wróciłam. ![]()
A co tam u Was ciekawego ?
Cześć ![]()
Co u Was?
Wpadłam na chwilę się przywitać ![]()
Moje kochane laseczki sie pojawily
:**** Zamawiacie kosmetyki z Avonu moze???
Efilo to ja bede tego szczescia wypatrywac,moze objawi sie w postaci jakiegos przyzwoitego samca ?
Karola ten przytulasek chcial mi uciec,ale zlapalam i przydusilam
Dzieki :************
Na mnie tak jak na Małgosie też kiedyś ptak narobił. Aż mnie ręka zabolała wtedy hehe
No nie,ale sie usmialam !!!!!!!!!!!!
Jak ty cos powiesz.....he he dobrze,ze ci nie urwalo ![]()
A z chlopakiem sie nie widzialas?? ![]()
U mnie tak jak wyzej napisalam.... ateraz sie relaksuje....im domownicy pozniej przyjda tym lepiej dla nich,bo moze mi ta zlosc na nich przejdzie?? Teraz bez kija nie podchodz !! ![]()
Hej Martynka jak nastroj?? ![]()
Kiepski a jaki może być u chorej osoby
.
Marzenko ja zamawiam kosmetyki z AVONu. Część polecam a część możesz sobie darować, zależy co chcesz kupić ![]()
Hej Karola i Martyna ![]()
Ja tez zamawiam kosmetyki z AVOnu. A dlaczego pytasz?
Juz jest lepiej wziełam tabletke na przeciwbólową ![]()
Cześć Martynko i Bianko ![]()
Wiesz Emcia ten mój przystojniaczek z którym się spotykałam ech... chyba jednak wolę w to dalej nie brnąć... Ale cóż. Jestem jeszcze młoda i napenwo trafię na kogoś lepszego ![]()
Ja zamiawiam czasem z Avonu, ale częściej z Oriflame bo jestem konsultantką Ori. ![]()
Czesc moje kochane juz tak tesknie za wami Ema London Efilo ROzyczka Pawel
Kochany Pawel ,ach ach no i Martyna ,wchodze na forum i ukradkiem czytam..
Bardzo Cie lubie Ema Efilo Pawel ,wlasciwie tylko was mam ,teraz siedze jak ta d....
Nie mam zadnych przyjaciol bo sie zawiodlam i nie ufam nawet wlasnej siostrze..
Ale pozdrawiam was i zycze Milego Tygodnia?
coco59 czasem tak jest ze przyjaciele zawodzą, ja się juz o tym wiele razy przekonałam
Ojej Martynko przykro mi
<przytula i daje buzi >
Hej Bianka
To masaz juz nie potrzebny?
Pytam o Avon,tak z ciekawosci,bylam przed chwila na watku o Avonie i napisalam co mysle . Bylam ciekawa,czy wy zamawiacie?
Ja zamawiam odkad zaczelam sama na siebie zarabiac,czyli od 15 roku zycia
I do dzis jestem wierna
Kocham wszelkie kosmetyki z NIvea i troche z Dove...no i Avon
A wy ? Co zamawiacie z Avonu? Macie jakies stale kosmetyki ? Jakie perfumy? ITd.Itp. ??? ![]()
hej
zamawiam z tych katalogow. jednak wole drogerię. "perfumy" ![]()
bardzo lubie dove. nivei nie za bardzo.
Karola instynkt samozachowawczy zapalił czerwona lampe?
Ooo.. czesc Alik ![]()
Oj ja to tak różnie kolorowe Avon Meybeline, Inglot (świetne cienie).
Pilęgnacja Avon, Dove, ostatnio też Ziaja, Soraya
Perfumy hmm część z Avonu, C. Klein ( kocham prefumy ceny już nie koniecznie
) i myślałam o FM, ale jeszcze nie korzystałam
Czesc COCO kochana !!
:***** Super ze jestes
Zostan i pogadaj z nami co??? <prosi>
Witaj Alik
:** how are u ? ![]()
Karolinko a co sie stalo ? Chyba,ze nie chcesz pisac,to uszanuje.
Ziaja bardzo mi do gustu przypadły te kosmetyki. Kremy, balsamy
Masło kakaowe, fajna sprawa ![]()
dla Was :*********
Marzenka dzis nie szczególnie. i nie wiem dlaczego.
FM- nic od nich nie używałam.
Ja do Dove tak naprawde sie dopiero przekonuje...ale Nivea forever with me
Lubie z Dove ta linie Ogorkowa
He he moje kosmetyki jakby tak razem zebrac,to tez kazdy z innej parafi
A co to FM ??
FM group, podróby markowych lepszej klasy
J kiedys kupowalam w avonie ,teraz zamawiam w Douglasie rzadko bo sa drogie....
Ale starczaja na dlugo i mam rabat.. maluje sie codziennie.. czesto zmieniam perfumy
Smutny dzisiaj dzien........
Ja lubie maseczki na twarz, takie nawilżajace ![]()
Widze,ze kilka osob Ziaje uzywa....ja nigdy nie korzystalam...
No Alik dziekuje za buziaki :*** Nie szczegolnie...to chyba taki dzien juz po prostu..... ![]()
Ja niestety musze już Was opuścić ![]()
Trzymajcie się ciepło ![]()
A wy ? Co zamawiacie z Avonu? Macie jakies stale kosmetyki ? Jakie perfumy? ITd.Itp. ???
Ja z Avonu tusze do rzęs czasem.
Stałe kosmetyki u mnie to podkład Matt Mousse z Maybelline i perfum- różowa Lacosta
Masło kakaowe od Ziaja też lubie ![]()
Tak dziewczyny poknociło się u mnie trochę. Po prostu ON ma ze sobą problem i to nie mały... Stwierdziliśmy oboje, że lepiej będzie dla nas jak nie będziemy dalej w to brnąć. On sam stwierdził, że nie chce żebym ja przez niego cierpiała, a nie daj Boże wciągnęła się w to... Ech, a wydawał się być takim porządnym facetem. No cóż, pozory mylą.
Martyna dzieki za wyjasnienie
Coco kochana dzien jak co dzien....Ty zawsze taka pelna energi....nie poznaje Cie ostatnio
Glowa do gory i usmiechnij sie choc troszke <prosi> Bedzie dobrze :*** <glaszcze po dloni>
A ja sie wlasnie zastanawialam nad maseczkami....ale boje sie ,ze sobie tylko tym zaszkodze... ![]()
Ema ja mam bardzo wrażliwa skórę..
Kazdy nowy zakup jest ryzykiem czy mnie nie uczuli..
Tak dziewczyny poknociło się u mnie trochę. Po prostu ON ma ze sobą problem i to nie mały... Stwierdziliśmy oboje, że lepiej będzie dla nas jak nie będziemy dalej w to brnąć. On sam stwierdził, że nie chce żebym ja przez niego cierpiała, a nie daj Boże wciągnęła się w to... Ech, a wydawał się być takim porządnym facetem. No cóż, pozory mylą.
Przykro mi Karolko
Ale dobrze,ze tak dojrzale podeszliscie do sprawy
Znajdziesz innego raz dwa.....za tydzien sie zaloba konczy,wiec bedziesz mogla wyhaczyc kogos nowego
:*****
Dziewczyny a używacie zalotek? Czy ona niszczy rzesy?
Ema ja mam bardzo wrażliwa skórę..
Kazdy nowy zakup jest ryzykiem czy mnie nie uczuli..
No,ale jednak ryzykujesz
Jakiego typu to sa maseczki,ze nawilzajace to wiem...ale chodzi mi z czego?? ![]()
Nigdy nie musialam uzywac zalotki,bo mialam rzesy do nieba,jak kocica
miauuu he he
Ale przy codziennym nakladaniu tuszu na rzesy....troszke sie przerzedzily...i juz nie sa miauu...
Chcialam kupic sobie ostatnio zalotke,ale nie wiem jak to sie uzywa....na pomalowane juz rzesy??
Przykro mi Karolko
Ale dobrze,ze tak dojrzale podeszliscie do sprawy
Znajdziesz innego raz dwa.....za tydzien sie zaloba konczy,wiec bedziesz mogla wyhaczyc kogos nowego
:*****
Wiesz, mi też przykro... Ale z drugiej strony taka ulga mnie nachodzi, że dobrze, że wydało się to teraz, póki jeszcze nic na tyle poważnego międyz nami nie było.
A za tydz. pewnie hehe wybieram się na imprezkę z przyjaciółką ![]()
Dziewczyny a używacie zalotek? Czy ona niszczy rzesy?
Ja mam w domu zalotkę, czasem używam. Najlepiej podkręcić rzęsy zanim się nałoży tusz. Moja koleżanka kiedyś nakładała na pomalowane rzęsy i strasznie sobie je zniszczyła... Więc jeśli już, to lepiej przed pomalowaniem. Ja jeszcze dodatkowo na noc nakładam na rzesy olejek rycynowy od niedawna i widać efekty-moje rzęsy są dłuższe (chociaż i tak mam długie dosyć
), grubsze i ciemniejsze. ![]()
Avon "greckie morza" na przykład..
Bianko uzywam
i wczesniej strasznie śmieszylo mnie to slowo. a rzesy przed snem wystarczy ze posmarujesz kremem.
KArolku przykro mi troszkę. z 2 str. macie głowę na karku.
Karola mowisz,ze przed pomalowaniem...ok
I pewnie najlepiej nie robic tego codziennie?? A ten olejek rycynowy z apteki? I czy do oczu nie splywa,czy nie podraznia??
Bianko to poszukam w katalogu w takim razie,moze cos dla siebie znajde
Ala kremem?? Zwyklym ? A rano tusz da rade nalozyc na tluste rzesy?? jak moge znowu miec rzesy miauuu to spruboje ![]()
Ema ja mam tyle energi w sobie zapalu , ze nie wiem od czego zaczac..
W tej chwili dziele mieszkanie z ojcem mojego syna,i to dla niego tylko tu jestem..
A on siedzi za sciana i nadaje jak trajkotka..ech szkoda slow ,ale bardzo Ci dziekuje
Moja dzielna slodka dziewczynko.za ta troske i uwage Wielkie buzi dla Ciebie
Co by bylo dobre jak sie pomaluje to mi po jakims czasie blyszcza sie policzki
Uzywam dobrych kremow i podkladow,
tutaj Marzenko.
Karola mowisz,ze przed pomalowaniem...ok
I pewnie najlepiej nie robic tego codziennie?? A ten olejek rycynowy z apteki? I czy do oczu nie splywa,czy nie podrania??
Ja zalotki używam tylko na jakieś specjalne okazje.
A olejek kupiłam w aptece za 6,00zł 100ml. Nakładam sobie patyczkiem a resztki wyczesuje szczoteczką od starego tuszu.
Za dużo olejku nie można nakladać też, bo jak spłynie do oczu, to można się nabawić zapalenia spojówek, a nawet rogówki. Ale jak się uważa, to wszystko będzie ok. ![]()
Oj Coco nie ma za co
Masz moze GG ?? <jesli mozesz wyslij mi na e-maila,chyba,ze nie chcesz,to spoko>
Dzieki Karola za cenne informacje :*** I wskazowki...tylko ciekawe czy ja tu kupie ten olejek....?
Bo apteki tutaj inaczej prosperuja....nie kupisz wszystkich witamin ot tak sobie....potrzebna recepta .... w sklepach tez tylko jedno,no najwyzej dwa opakowania tabletek przeciwbolowych sprzedadza...jedna osoba nie moze kupic wiecej...nie wiem dlaczego tak jest...??
W POlsce chyba tak nie ma??
Kobietki zmykam na pol godzinki,ale wroce oczywicie
:*******
A ja już zmykam spać kochani... Dobrze, że jutro poniedziałek- tak, lubię poniedziałki ![]()
Nie ma za co Emcia,
z miłą chęcią je Tobie udzieliłam ![]()
Buziaczki, dobranoc ! :*
Dobranoc Karola ![]()
Ema Mam ale wracam do Niemiec w piatek, to Ci napisze z mojego komputera,teraz korzystam z komputera mego Pawla Czekam w sobote na Ciebie z niecierpliwoscia ,tylko nie zapomnij...
Musze zniknac bo synek chce komputer .narazie slonko...
Tym co sie wybieraja spac - dobranoc ![]()
ja sie trochę poszwędam:)
No chwilke dluzej mi zajelo....... Dobranoc Karola,kosmatych snow
:****
Nie lubie poniedzialkow ....
Coco,spisalam twoj numer,mozesz go wykasowac stad juz
( Lepiej tak zrob ) Dzieki :*** Nie zapomne o sobocie,ale wieczorem jakby co,bo od rana w pracy
Bianka spac poszla ?
Alik sie poszla poszwedac..no w koncu wloczykijka
To ja tez sie poszwedam ![]()
Witajcie Przyjaciółki i Przyjaciele ..... nie ma mnie ze zrozumiałych względów
dla mnie to nie opisane i niepojęte lekcja historii ,pokory i zatrzymania się aby pomysleć co w życiu jest ważne
i jak ono jest kruche
u mnie w domu nie za wesoło ... efekt domnio ......jak się wali to wszystko naraz !!!!!!!!!
pozdrawiam Was ... nadzieji, wiary i zdrówka ... łączcie się solidarnie z narodem [*]
Dobrej nocy Julka
PS. jak się wyciszę to zaglądnę pa <Całuję Was> Julia
Strony Poprzednia 1 … 148 149 150 151 152 … 470 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024