Ok Bianko
Tak pawik zupka dla swinek hihihih ![]()
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)
Strony Poprzednia 1 … 147 148 149 150 151 … 470 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ok Bianko
Tak pawik zupka dla swinek hihihih ![]()
Nie lubię zupy mlecznej ani szpinaku ani wątróbki, flaczków itp.
wychodzi na kto, że nic nie lubię
a może tak przyjemniej
Już tuż, tuż zacznie się sezon lodowy, jakie lody lubicie??? Ja uwielbiam włoskie, truskawkowe i takie kupowane w sklepie, wodne po 50 groszy hihihi, mniam
no i jeszcze ciepłe lody też lubię ![]()
Dobry wieczór kochani ! ![]()
Szpinak- ble, zupa mleczna- mniam, jogurty- mniam i wątróbka też mniam
A lody lubie najbardziej Big Milki ![]()
Jak mija wieczorek ?
Dobry wieczór Karolinko
ja na chwilkę muszę zniknąć, może wpadnę potem ![]()
hej Karola
Lody hmmm.....Najbardziej lubie galkowe
Mniammmmm
Lubie BigFruit czy jakos tak....w kazdym razie to od BigMilka ![]()
Witaj Karolka ![]()
a ja jak MAłgorzatka lubie sorbety
i orzechowe i malaga
oczeta mnie bola wiec za niedlugo znikam ![]()
dobranoc ![]()
Lubie BigFruit czy jakos tak....w kazdym razie to od BigMilka
Tak wiem które ! One są pyszne
Za Big Bambi jakoś nie przepadam, ale Big Fruit mmmm pychota ![]()
Na chwileczkę was opuszczę, pójdę sobie zrobić ciepłą kąpiel. ![]()
Sorbet bleeee..... nie lubie...
Co to wszyscy ida sobie ??? ![]()
Śpicie?
Ja nie ![]()
Ja też nie
![]()
Karola a Ty po kąpieli?
Ale pachniesz ![]()
Marzenko a Ty nie zmęczona? Jutro do pracy.. na cały dzień?
Ja mam takie pokady energi ze hohohho
W koncu kto tu swiatlo zawsze gasi ??
Bedzie duzy rachunek he he
Jutro ide jeszcze nie wiem na ktora?? czekam na telefon... ale napewno do 16. ![]()
To o której oni beda do Ciebie dzwonic? O 24?? Nie za pózno trochę?
U mnie jest dopiero 21.30
A zreszta szefowa zawsze tak dzwoni,przyzwyczaila sie.Ona jest bardziej jak KUmpela niz szef ha ha
Tutaj tak jest....dla nich Irlandczykow godzina to nie problem......
Pachne, a przynajmniej powinnam- karmelowym żelem pod prysznic ![]()
Jakie plany na weekend dziewczęta mają ? ![]()
Niestety, ale życzę wam już dobranoc, bo oczka mi się kleją hehe
:*
Karmelowym??? I rzeczywiscie karmelem pachnie??
Ja slodkie to jem tylko....nie lubie tak pachniec ![]()
Dobry wieczór wszystkim! A raczej powinienem chyba powiedzieć tylko cześć Marzenko ![]()
Jak mija wieczór?
Rafał a Ty nie śpisz?
No w końcu masz weekend ![]()
Czesc Raf
A wieczor jakos tam mija ....
A tobie ?? Chyba sie spoznilam...
Ja jutro mam na 9.30.
Cześć Bianka
Mam weekend i dlatego nie śpię ![]()
Jestem Marzenko, ja tak jak Ty nigdy nie znikam bez pożegnania
Daleko masz do pracy z domu?
Mam 15 minut
na pieszo. A z pracy widok na ocean
Oh ja dzisiaj zaczytana w historiach forumowiczek
sorrki...za opoznienie ![]()
No to pięknie, idziesz i podziwiasz widoki
Zazdroszczę.
To zostałaś usprawiedliwiona, bo już myślałem, że mnie ignorujesz ![]()
Ja Ciebie ignorowac ?????? NEVER :*
Jak dzionek minal Slodki Rodzynku
?
I hope so
Byłem w kinie i przysypiałem
Ale to chyba wina tej atmosfery tam - wiesz cicho, ciemno i wygodnie. Wróciłem do domu i już mi się spać odechciało.
Szkoda, że musisz jutro iść do pracy. Nie zazdroszczę. Sam kiedyś ponad 2 lata pracowałem w trybie weekendowym. Zupełnie się przestawiłem i nie było dla mnie pojęcia "weekend". Teraz praca 5 dni w tygodniu i stałe godziny lepiej mi służą.
Długo mieszkasz w Irlandii? Jeśli pisałaś gdzieś to wybacz, że pytam, ale wszystkich wątków nie zdołałem przeczytać i słabo Was znam. Wy pewnie znacie się tutaj lepiej bo piszecie ze sobą już dość długo z tego co widziałem.
P.S. Słodki rodzynku mnie rozczuliło i tak się zawstydziłem, że nie wiedziałem co odpisać ![]()
ooo a na czym byles w kinie ??
Tak racja pojecie weekend nie istnieje ......ale ja sie siesze,ze wogole mam prace
Jak sie nie ma co sie lubic,to sie lubi co sie ma ![]()
Jestem tutaj 3 lata i 4 miesiace....
Ps. Na serio rozczulilo ?? He he nie wstydz sie
Napisalam tak bo Ty jestes taki Slodki Rodzynek
Taki mily i cieply dla nas ![]()
Fajnie ze tu jestes z nami
<przytula>
OOO jestes juz Przyjaciel Forum...GRATULUJE
Na Wyspie Tajemnic byłem
Fajny filmik, ale początek troszkę pospałem i chyba obejrzę kiedyś raz jeszcze. Ale od połowy fajny i zakończenie też.
Ja być może będę też niedługo szukał innej pracy. Trochę z musu, trochę z własnej inicjatywy.
To już sporo spędziłaś czasu na zielonej wyspie. A zakładasz kiedyś powrót czy narazie nie masz takich planów?
Bardzo mi miło, że tak mnie postrzegasz. Ja też uważam, że jesteś miłą i ciepłą osobą. Tym bardziej mi smutno, jak czasem piszesz, że czujesz się samotna, bo taka osoba jak Ty na pewno kogoś fajnego znajdzie i wiem to na 100%. Tylko wiem, że to czekanie to nic przyjemnego. Z drugiej strony może lepiej poczekać troszkę dłużej niż być krzywdzonym - szczególnie, że wiem iż jesteś osobą wrażliwą.
A ja tu będę z Wami póki co, więc jeszcze wiele godzin przegadamy
No i dorobiłem się nowego statusu faktycznie
I znowu to Ty mi na to zwracasz uwagę ![]()
Hej Rafał powiedz czym się pasjonujesz tak w stylu hobby?Powiedz czemu wybrałeś prawo akurat? Jakieś ideały czy względy praktyczne?
Wyspa Tajemnic.......sprawdze to
Ja ostatnio ogladalam ,,raj dla par'' zabawny ale nie fenomenalny ![]()
Innej pracy?? czyli ??
Tak sporo czasu......sama nie wiem co bedzie....zastanawiam sie nad przeprowadzka do wiekszego miasta,aby praca byla caly rok....zobaczymy..A do POlski......niewiadomo...raczej nie mam dokad wracac,...
No to sobie poslodzilismy
Dzieki
Oj jak ty wszystko wiesz...ze jestem wrazliwa....naprawde na wiele rzeczy zwracasz uwage
Wiem,ze ta samotnosc minie.....nie bede czekac,sama sobie kogos ,,wyrwe'' ha ha ha
jak bedzie trzeba ![]()
Dzieki za mile slowa i troske,DOCENIAm
No ja mam nadzieje,ze jeszcze wiele godzin przed nami ![]()
Czesc Roza :********* Ale sie wkradlas noca ![]()
Hej Różyczko.
Hobby? Uwielbiam podróże. Jak tylko mogę i mam pieniądze, to wyjeżdżam gdzieś. Najlepiej z kimś, bo nie lubię być sam. Kiedyś pojechałem sam - dosłownie sam - do Paryża. Dwa tygodnie tam spędziłem. Piękne miasto, ale czułem się samotny. A z bardziej codziennych rzeczy to lubię czytać książki - przede wszystkim horrory i kryminały
Do tego jak już pisałem kiedyś film. No i oczywiście sport. Ale nie jestem fanem oglądania tylko uprawiania. Rowerek przede wszystkim.
Dlaczego prawo? Kiedyś myślałem, że ideały. Poznałem środowisko i zobaczyłem, że daleko mu do ideałów. Chyba lubię siedzieć w przepisach, szukać rozwiązań i analizować sprawy. Lubię taką pracę. Choć gdy widzę obecną sytuację w zawodzie, to chciałbym wybrać raz jeszcze inne studia.
A Ty co lubisz robić Różyczko w wolnym czasie?
Ja za podrozowaniem nie przepadam......o nie......raz na jakis czas moge gdzies pojechac.....
Do Paryza bym pojechala,ale nie sama
Sport......rowerek......Moj rower rdzewieje ![]()
Rozo spac poszla juz...... ![]()
No ja nie mówię o podróżowaniu 3 razy w miesiącu
Teraz jest dobrze jak mi się udaje dwa fajne wyjazdy w roku zrobić. Fajne nie znaczy jakaś wielka egzotyka, może być w Polsce, byle fajne miejsce. Wiesz ogranicza mocno czas (urlop ma jednak określony wymiar
) i fundusze. Ale uważam, że fajnie wyjechać chociaż raz do roku gdzieś nieco dalej od miejsca zamieszkania. Nawet nad polskie morze czy na Mazury i odpocząć od tego wszystkiego co mamy codziennie.
No Róża chyba poszła spać. Może jutro odpisze ![]()
Czytałem Marzenko niedawno Twój wątek o tym, co powinna zrobić kobieta uderzona przez faceta. Moje zdanie jest takie, że nie powinna czekać na drugi raz, bo nie wierzę jak można uderzyć kogoś na kim zależy. Nie ma usprawiedliwienia. Alkohol, stres czy stan wzburzenia - nic tego nie usprawiedliwia. Wierz mi że jak słyszę takie historie to sam bym takiemu przylał - nawet gdyby był większy i miał mi oddać. Na dzieci i kobiety ręki się po prostu nie podnosi.
Pewnie ze tak
Ja musze kiedys do Krakowa zajechac...pokochalam to miasto,jak kiedys tam bylam i zawsze chcialam tam wrocic ![]()
I Pojade tam !!
Dobrze zwijam sie Slodki Rodzynku
Rano do pracy trzeba wstac
DO jutra ??
Kolorowych senkow
Albo Kosmatych...wybierz sobie
Buziaki Dobranoc
No jutro jeśli będę to dość późno
Kolorowych snów i jutro miłego dnia w pracy! Tzn żeby szybko minął ![]()
Wybieram te kosmate - jak zwykle z resztą ![]()
Dobranoc Marzenko ![]()
No Róża chyba poszła spać. Może jutro odpisze:)
Czytałem Marzenko niedawno Twój wątek o tym, co powinna zrobić kobieta uderzona przez faceta. Moje zdanie jest takie, że nie powinna czekać na drugi raz, bo nie wierzę jak można uderzyć kogoś na kim zależy. Nie ma usprawiedliwienia. Alkohol, stres czy stan wzburzenia - nic tego nie usprawiedliwia. Wierz mi że jak słyszę takie historie to sam bym takiemu przylał - nawet gdyby był większy i miał mi oddać. Na dzieci i kobiety ręki się po prostu nie podnosi.
Rozyczka napewno odpisze jutro
Na bank mozesz byc pewny
Dzisiaj juz zmeczona byla
No,no moje posty czytasz i moje watki <jak milo>
Masz racje nie ma usprawiedliwienia.....Za to co napisales to juz na stale zostaniesz ,,Slodki Rodzynek''
Chyba,ze Tobie to przeszkadza??? To spoko ![]()
No jutro jeśli będę to dość późno
![]()
Kolorowych snów i jutro miłego dnia w pracy! Tzn żeby szybko minął
Wybieram te kosmate - jak zwykle z resztą
Dobranoc Marzenko
Dziekuje i ja Tobie zycze udanego dnia
Kosmate-dobry wybor
DOBRANOC RAF ![]()
PS, Gratki za 300 post
![]()
Mogę być słodki rodzynek
Nawet mi się to podoba, ale jak będę takie miłe rzeczy od Ciebie słyszał to zostanę Narcyzem
A poczytać lubię Twoje posty, bo są takie optymistyczne, nawet gdy mówią o smutnych rzeczach.
Ok teraz naprawdę dobranoc ![]()
Czesc spioszki
Zajrzalam do Was, zeby zyczyc milej soboty i niedzieli.
Dopadla mnie paskudna angina, a tu przed nami podobno najcieplejszy i najladniejszy weekend, jak do tej pory.
I tak to zamiast atrakcji plenerowych w perspektywie jedynie mam lezenie w lozku
![]()
Trzymajcie sie cieplutko.
Do pozniej ![]()
Miłego i słoneczneg dzionka wszystkim zyczę !
Buziaczki ![]()
Czesc kochane Dziobeczki :*******
Nie wiem co to bedzie za dzien.....ale koszmar mialam....Moja przyszla tesciowa mi sie snila !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nawet nie bede tego opowiadac !!!!
U mnie sloneczko wyglada.....jak rzadko
RAf - mozesz wpasc w narcyzm,ale mysle,ze Tobie akurat to nie grozi
Asiu - ZNOWU CHORA !! ??
Bidulka.... <przytula>
Karola - Jak zawsze z energia
Ja takze zycze WSZYTKIM ROBACZKOM milego dzioneczka
BUziale :**********************
Szok co sie stalo.
Wieczny odpoczynek.
No to mamy żałobę narodową..
Gratuluje Rafi wyróżnienia na forum! ![]()
Asia kuruj sie! angina przebrzydłe cholerstwo. a Twój podpis b. mi się podoba
Marzenko mi sie za to śniła broń. ale nie był to koszmar
życzę Wam żeby godziny pracy/zajęc szybko minęły ![]()
Cześć kochani, jestem w szoku
w taki dzień jak dziś uświadamiam sobie, że życie bardzo kruche jest, że wychodząc z domu możemy do niego nie wrócić, trzeba docenić to co mamy i cieszyć się każdym dniem.
I tylko jedno pytanie nasuwa mi się w takich tragediach-DLACZEGO????
Rodzinom ofiar bardzo współczuję, a ofiarom wieczne odpoczywanie...
Straszne...
[*] Nie mogę uwierzyć w to co się stało...
Dziwne, nierealne...
Ja, apolityczna i nielubiąca naszego prezydenta chciałabym znicz zanieść na Plac Piłsudskiego...
Od rana oglądałam wiadomości. Wrażenia podobne jak 11 września 2001, kiedy też od początku patrzyłam w tv z myślą "co się dzieje?, co teraz będzie?"
Teraz oglądam wiadomości na BBC. Tam się zastanawiają dlaczego tyle ważnych osób leciało jednym samolotem, zwracają uwagę, że Polska została bez dowódców armii (zginęli dowódcy wojsk lądowych, sił powietrznych i marynarki) i twierdzą, że Jarosław jest w Polsce jeszcze mniej popularny od Lecha...
Chłopak mojej koleżanki, moje guru, który kiedyś przy ognisku śpiewał dla mnie "Katyuszę" w oryginale miał lecieć tym samolotem. Pojechał samochodem, w sumie nie wiadomo dlaczego tak zdecydował. Normalnie jak w "Oszukać przeznaczenie"...
Nie interesuje sie polityką, i nie darzyłam szczególna sympatia prezydenta..
Ale to człowiek, tak jak i my i to co sie stało jest tragedia dla naszego państwa..
Zginęło też dużo innych ważnych ludzi..
Składam szczere kondolencje, najbliższym rodzinom osób tej tragedii, bo najbardziej ona dotknęła ich..
Czesc Karola ![]()
Witaj Beata ![]()
To jest takie dziwne, ze czasami wybieramy coś niby tak po prostu a omija nas cos, co jet tragedią.. Tak jak Twojego znajomego..
Jakie plany sobotnie, Bianko i Karol?
Ja w sumie zdrzemnąć się mam zamiar, bo wczoraj margerita się litrami lała na urodzinach koleżanki i dzisiaj nieco zmulona jestem...
Ja dziś jestem jakaś nie posklejana.. Nic mi sie nie chce..
No ale moze wieczorkiem gdzieś wyjdę, jeszcze nie wiem.. Wiesz, lubię taki spontan ![]()
JAk u Ciebie jest tak szaro za oknem jak u mnie, to samo łózko Cie woła ![]()
Jest szaro. Ale ja mam specyficzne podejście do snu. Zazwyczaj chodzę aż naprawdę padnę. Jakoś mi szkoda czasu na sen...
A spontan jest suuuper ![]()
Wiesz ja tez mało śpię, jakoś szkoda mi czasu na sen ![]()
Lubie zyc na pełnych obrotach, wtedy nie czuje ze sie starzeje
![]()
Pamiętam taki wpis w dziecinnych pamiętnikach, jakie się prowadziło w podstawówce: "Idź śmiało przez życie, miej wesołą minkę, łap szczęście za ogon i duś jak cytrynkę"
To chyba powinno być moje motto życiowe ![]()
Chciałabym z każdego dnia wycisnąć jak najwięcej. Nie rozumiem powiedzenia "nudzę się"...
Zmykam Bianko. Jednak nie spać tylko ogarnąć się przed wieczorkiem
Dzisiaj ostatni dzień wolności - jutro jadę po Żabę ![]()
To miłej wieczornej soboty ![]()
Co za głupoty o starzeniu opowiadasz, kobieto? Na moich 29 urodzinkach ktoś powiedział, że "stara d***" jestem. Odgryzłam się, że nie liczy się wiek na papierku tylko duchowy. I zaraz pojawiły się głosy, że w takim razie dzisiaj są 13 urodziny Beaty
Potem jednak podnieśliśmy wiek do 18, żebym mogła pić na legalu ![]()
he he ![]()
Mi ostatnio papierosów nie chcieli sprzedać, bo dowodu nie miałam przy sobie ![]()
Nie czuje sie na tyle ile mam
![]()
A mój plan na dziś to chyba duużo spaceków, bo słoneczko dopisuje. ![]()
Miałam iść z przyjaciółką na imprezkę do klubu, ale kluby zamknięte dziś z powodu żałoby, ale i tak bysmy nie poszły... Jako że jestem obywatelką kraju, w którym doszło do strasznej tragedii, nie wypada się rozkosznie bawić, gdy cały kraj pogrążony jest w żałobie... ech... aż się płakać chce jak się słyszy o tej katastrofie
....
Mi też głupio się dzisiaj bawić. Więc plan wieczorny zabawy nie przewiduje. Mam natchnienie do poważnych rozmów z pewnym bliskim mi panem... Refleksyjne nastawienie mam dzisiaj...
Emcia, jak się pojawisz - napisz co Irlandia mówi o dzisiejszych wydarzeniach
Nie interesuje się polityką, i nie darzyłam szczególna sympatia prezydenta..
Ale to człowiek, tak jak i my i to co się stało jest tragedia dla naszego państwa..
Zginęło też dużo innych ważnych ludzi..
Wiesz, Bianka ja również się za bardzo polityką nie zajmowałam, prezydent był bo był, każdej z ofiar mi szkoda, ale bardzo podobała mi się, szanowałam osobę Pani Marii Kaczyńskiej
jej chyba najbardziej mi żal i będzie mi brakowało jej osoby
może to głupie...
Każdego człowieka jest żal, i głupie jak giną w takich tragediach ![]()
Stało sie, a mnie przeszedł dreszcz..
Mysle, ze dzisiaj nasze sympatie czy antypatie polityczne staja sie malo istotne.
Chylimy po prostu glowe wobec nieszczescia.
Tutaj tez sie non stop mowi o katastrofie a i przy okazji o zbrodni katynskiej.
Czesc ludzie....
Wstalam sobie,usmiechnieta...poszlam do pracy....spedzilam jakas godzine i telefon....,,Slyszalas co sie stalo???"
Normalnie mnie zamurowalo.....jakis dziwny dreszcz przeszyl moje cialo......tel.do Brata w Polsce z zapytaniem dla pewnosci,bo uwierzyc nie moglam...czy to prawda??
A on mi na to, ze tak....
No SZOK....Ja jeszcze nie wierze,serio...... !!!
Snila mi sie przyszla tesciowa...wiedzialam,ze dzien bedzie dziwny.....ale nie sadzilam ze AZ TAK !!!! Jak mi sie przysni kolejny raz,bede wyczekiwac Apokalipsy chyba......
Ja tez nie palalam sympatia do Prezydenta,ale jakos mi smutno i dziwne...ze tyle ludzi ponioslo TAK OKRUTNA smierc...
Ja latam samolotami......nie chcialabym takiej smierci !!!!! Nawet nie chce sobie wyobrazac....
Tez wiadomosci ogladam...... Kwasniewski powiedzial; ,,My wiedzielismy,ze samoloty sa stare" !!! Niezle nie?? POlska jak zawsze mysli po fakcie...nic nowego.....
A to pytanie co je tam wyzej Beata napisala ,,Ze zastanawiajace jest dlaczego tyle osob,TAK waznych osob lecialo tym samolotem???
To naprawde zastanawiajace???
Dzisiaj bylam w pracy caly dzien,wiec tylko radia sluchalam irlandzkiego i mowili kilka razy o tej tragedii....Raz to byly tylko takie szybkie newsy,ze Szok ,ze katastrofa ze POlska w zalobie... Drugie,juz konkretniejsze,ze wszyscy zgineli,i wogole wiecej detali..
Za trzecim razem,jeden reporter byl w Dublinie i relacjonowal co sie tam dzieje. Kilka Polakow sie wypowiadalo,ze Szok i mowili o tym co czuja... W Dublinie jest POlska AMbasada,POLACY nosza tam kwiaty i znicze i sie modla !!
W kosciolach maja sie odbyc specjalne msze dla Polakow i nie tylko,Bedzie modlitwa za ta katastrofe.... Ludzie i tam nosza kwiaty i znicze...
Irlandczycy nam wspoczuja
Irlandia mowi o tym glosno..... Jutro pewnie bedzie wszystko w gazetach!!
Ogladam wlasnie program,pokazali te zgliszcza i teraz rodziny ofiar sie wypowiadaja przez lzy.....Okropnosc..... ![]()
Jak mi zal tych rodzin,tych dzieci
TRAGEDIA !!!!
Dobry wieczór
ale tu dziś puściutko...
Chciałam życzyć wszystkim spokojnej nocy i miłej niedzieli ![]()
Ten dreszcz to dzisiaj chyba wszystkich przeszedł...
"I wtem wielki ptak metalowy upadnie, a na nim znajdować się będą osoby ważne kraju niezwyciężonego...
...a na kraj ogarnięty chaosem i żałobą, wrogi najeźdzca ze wschodu uderzy" - Nostradamus ...
Witam ponownie ....
Kurka....aby nas tylko nikt nie zaatakowal w tej biedzie .......
Karola....wez tego Nostaradamusa z GG,bo mnie przerazasz !!! ![]()
O czesc Karola.... I nawet tutaj to wpisalas..... przestan.....
Strony Poprzednia 1 … 147 148 149 150 151 … 470 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024