Netkafejka dla Przyjaciół ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Strony Poprzednia 1 … 143 144 145 146 147 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9,361 do 9,425 z 30,541 ]

9,361

Odp: Netkafejka dla Przyjaciół ;)

tak mi mija miło czas ze mi sie nie chce ale jak Ty zmęczona to zrozumiem

Zobacz podobne tematy :

9,362 Ostatnio edytowany przez Michael (2010-04-08 01:39:26)

a gdzie w Anglii czy Irlandii ?? 

Dzieki Słonce

wiesz jestem wdzięczyny Dziadkowi i Babci , którzy tam popłyneli we wczesnej młodości i wychowując mnie i

siostrę Basię uczyli nas poprawnej polszyzny a ,że oboje prowadzili teatr amatorski to bylo ich atutem

milo mi ,ze Cie poznałem bliżej sie nie pogniewasz poczytałem troche Twoich postów

9,363 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-04-08 01:35:38)

Nawet jakbym chciala to nie zasne smile  W tej Kafejce slyne z tego,ze zawsze ostatnia z niej wychodze i ja gasza swiatlo smile wink

Irlandia.

9,364

a a a wieć śpij kochanie jeśli gwiazdke z nieba chcesz dostaniesz  a a a były sobie kotki dwa ........

<spiewam dla Ciebie.

9,365

marzenko a co to znaczą te podpisy pod nickiem "wkręcam się coraz bardziej"

9,366

Gratuluje dziadkow smile  Napewno bradzo wartosciowi ludzie smile

Czytaj moje posty jesli masz ochote,prosze bardzo...tylko mroczna prawde o mnie odkryjesz...  hmm  Niekoniecznie to bedzie mile....

O dziekuje za spiew <bardzo,bardzo>  smile :**

9,367 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-04-08 01:48:43)

Te napisy to sa takie statusy , ktore zmieniaja sie po pewnej liczbie postow smile Zaraz Ci wkleje co za nazwy Cie jeszcze czekaja smile

Prosze bardzo ;

Statusy przyznawane automatycznie za ilość postów i aktywność na forum:

1   Niewinne początki
2   Zaglądam tu coraz częściej
3   Na razie czysta sympatia
4   Wkręcam się coraz bardziej
5   Do zakochania jeden krok
6   Powoli się zadomawiam
7   O krok od uzależnienia
8   Mój jest ten kawałek podłogi
9   Tajemnicza Lady
10 Dobry Duszek Forum
11 Słodka Czarodziejka
12 Wróżka Bajuszka
13 Woman In Red
14 Szamanka
15 Cioteczka Dobra Rada
16 Po prostu Netbabeczka
17 Przyjaciółka Forum (lub Netchłopak, dla zaglądających tutaj Panów)   smile

9,368

nie odchodz dałbym Ci misia -pluszaczka z mojego awatara ,bo zaraz zmienię.> abyś nie była taka smutna

wiesz widziałem Twoje zdjęcie na nk i patrzę na twój awatar i wiesz znma się trochę na ludziach

<skromność> moje 2 imię big_smile hehe

ale Drogi Promyczku  jak patrzę na Twój awatar - to widze taką małą Dziewczynke , którą trzeba przytulić

całować w czółko i ........ kochać :*

9,369

Uciekles ???  sad

9,370

nie Śłonce

9,371

Nie Sloneczko tylko szukam awatara - odpowiedniego dla Rycerza smile

9,372

Ema napisał/a:

Uciekles ???  sad

<przytula> dasz mi swój gg kiedyś

9,373

Nie do konca rozumiem co masz na mysli ?

Co ma moje zdjecie z NK do mojego awatara ??

Dlaczego uwazasz ze jestem smutna ?

Moj awatar szukalam dlugo....chcialm taki ktory by do mnie pasowal...czy to zle ze potrzebuje czulosci i milosci??

A slowo dziewczynka uzywasz w stosunku do mnie w znaczeniu pozytywnym czy negatywnym?

9,374 Ostatnio edytowany przez Michael (2010-04-08 02:09:11)

już tłumaczę Marzenko

Twoje zdjęcie na nk młodziutka śliczna buzia ale w oczach widać - tęsknote .... moze troche smutku

tu na awatarze Dziewczynka-Elfik-Aniołek tulący się w siebie to oznaka ukrytego żalu do świata...

dobrze znam psychike mlodych (zranionych Dziewzyn ) mnie nie oszukasz sad nie ukryjesz smutku

kobiety ( i nie tylko) podświadomie wybierają Awatary obrazujące -Ich - Dusze

Nie chciałem Cię obrazic - dziewczynka - użyłem do kochanej Istotki która broni , wspiera i daje tu na forum radość

ale jeżeli nie chcesz będę nazywał Cie tylko Marzenką

9,375 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-04-08 02:10:38)

Dla twojego wlasnego dobra,polecam Tobie lektore mojej historii zyciowej....

W dziale <PSYCHOLOGIA>  watek <DDA Dorosle dzieci alkocholikow> strona nr.7 -post numer 154 jak dobrze pamietam.....

Jesli to przeczytasz....i nadal bedziesz chcial moje GG to ci dam,ale zrozumiem jesli zmienisz zdanie .

Mozesz poczytac jutro,bo to dosc dlugie jest. smile

9,376

Michael napisał/a:

już tłumaczę Marzenko

Twoje zdjęcie na nk młodziutka śliczna buzia ale w oczach widać - tęsknote .... moze troche smutku

tu na awatarze Dziewczynka-Elfik-Aniołek tulący się w siebie to oznaka ukrytego żalu do świata...

dobrze znam psychike mlodych (zranionych Dziewzyn ) mnie nie oszukasz sad nie ukryjesz smutku

kobiety ( i nie tylko) podświadomie wybierają Awatary obrazujące -Ich - Dusze

Czytasz mnie jak otwarta ksiazke !!!   Zaskakujesz mnie,a to mi sie podoba smile

Mowisz,ze nie ukryje smutku.....szkoda..... Masz racje we wszystkim co napisales....niesamowite... <szok>

9,377

Cieszę się,że mam rację a smuce że to prawda ... bo taka ładna mloda Dama powinna być radosna i szczęśliwa

aby nie musiała siedzieć na forum ... lecz bawić sie ... szaleć i cieszyć - wiosną

9,378

Michael napisał/a:

Nie chciałem Cię obrazic - dziewczynka - użyłem do kochanej Istotki która broni , wspiera i daje tu na forum radość

ale jeżeli nie chcesz będę nazywał Cie tylko Marzenką

Nie obraziles mnie. Tak pytam z ciekawosci smile    Mow jak tylko sie tobie podoba smile Spoko wink

9,379

mogę zmienic awatar poczekasz <może Cię zaskocze>

9,380 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-04-08 02:20:27)

Na co dzien nie jestem smutna,ciesze sie zyciem ,jestem radosna,naprawde doceniam kazda rzecz ktora mnie otacza smile

Smutek chowam gleboko w sobie,aby nikt nie widzial wink

Ale wiesz,nie jestes pierwsza osoba,ktora mi zwraca uwage na to,ze moje posty sa wesole i takie tam,a tak naprawde jest we mnie smutek. 

Czy to az tak widac ? Naprawde ?   A ja myslalam,ze schowane gleboko i nikt sie nie dowie...... nieslychane co ludzie potarfia zauwazyc smile

Dobrze,poczekam smile 

Widziales mojego posta wyzej,w ktorym pisze abys przeczytal pewna historie? Pytam,bo nie wiem czy go zauwazyles?? smile

9,381 Ostatnio edytowany przez Michael (2010-04-08 02:30:37)

no cóż Promyczku jak ktoś zna psychologie to "widać" bo taki czlowiek umie czytać między wierszami smile

tak zauważylem i czytałem

ale sie mecze z awatarem czy one musza byc u Was takie małe ???? sad

cokolwiek to jest ... co każesz mi czytać ... nie sprawi ,że przestane z toba pisac sad ludzi nie osądza sie

po ich rodzicach czy przodkach i nie z góry , nie znając ...

.... jak to sie u Was mówi trzeba z jeść z nim beczke soli hehehe

9,382

A ty jestes psychologiem?  Wlasciwie czym sie zajmujesz,jesli to nie tajemnica?? smile

9,383 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-04-08 02:39:29)

Aby bylo jasne,ja nic Tobie nie Kaze czytac......mozesz jesli masz ochote,a mysle ze lepiej by tak bylo smile

Michael napisał/a:

cokolwiek to jest ... co każesz mi czytać ... nie sprawi ,że przestane z toba pisac sad

Dziekuje, nawet nie wiesz ile znaczy dla mnie to co napisales smile  Jestes dobrym czlowiekiem smile

A co do awatarow....he he tez zaluje ze sa takie male hmm ......

9,384

no tym razem piłka po twojej stronie młoda Damo (studiuje psychologie na

R.J.Daley College of Chicago miałem przerwę 2 lata między high scholl a uczelnia- problenmy zdrowotne - wypadek... spadłem z konia, które kocham

9,385

chciałem inny awatar ale nie wchodzi nawet po 3 krotnym zmniejszeniu

9,386

Czy to juz bedzie twoj awatar? smile   Ladny podis wink

No prosze Pan psycholog,pieknie smile Jak mialam 13 lat to marzylam aby byc psychologiem,(takie dzieciece marzenie )ale wyszlo komletnie inaczej he he  jak to w zyciu.....

To wypadek musial byc powazny ! ?       Ja bym sie na koniu przejechala,nigdy nie mialam okazji.....  moze kiedys...

9,387 Ostatnio edytowany przez Michael (2010-04-08 02:58:01)

nie wiem , co do awatara bo mi sie niezbyt podoba .... a ja muszę miec to co odzwierciedla moją dusze

wiesz nic straconego moja Babcia studiowała w Stanach aktorstwo tetralne bo chcieli z Dzidkeim miec teatr

w wieku 50 lat !!!!!!!!  byl poważny ale mój Tato ma znajomego chirurga u nas niestety za operacje się

płaci ew, ubezpieczalni pokrywa ale ja miałem 3 operacje , chodze i dalej jeżdzę konno

musisz kiedyś spróbować smile

9,388 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-04-08 02:56:39)

Wiem,ze nigdy nie jest za pozno....ale czas to nie wszystko co potrzebne......

Jednego mozesz byc pewien i to Ci powie klazdy w tej kafejce...Ja NIGDY nie odchodze bez pozegnania.Nie zdarzylo mi sie jeszcze smile

9,389

Marzenko ja uważam ... tzn ja nie oceniam ludzi ani po wykrztałceniu ani po majątku

tylko po Ich sercu i "dawaniu" siebie INNYM

9,390 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-04-08 03:02:45)

To dokladnie jak ja smile

Najwazniejsze to co w srodku smile

9,391

Ale rozumiem,ze doszedles do pelni zdrowia,skoro nadal jezdzisz ??  Az 3 operacje!!!   Okropne.... Przykro mi,ze musiales przez to przechodzic..  sad

Kiedys spruboje,jesli bedzie okazja smile

9,392 Ostatnio edytowany przez Michael (2010-04-08 03:25:05)

Piekna ma Białogłowo jakze mam Ci wyznac ... ot co gnębi moje cialo ... zmordowane ....

o pojdzmy juz do łoża... niestety każdy do swego ... nie ze ma głowe mysli 'nieczyste" ogarniają

leglbym jak pies u stóp twoich o Pani ależ odległość dzieli nas WIELKA

przykryłbym kolderką i czuwał nad twoim snem <buja w obłokach> Marzenko musze do wyrka padam na łeb

do "zobaczenia" na forum , nk .... i <tulę> <buziak> <cieszę Się > że chcialaś ze mną pogadać ...

no moje patałachy się budza mruczą coś.....musze iść spać rano mamy po śniadaniu wizytę na jednej z uczelni

UJ ....... no to pa Promyczku dobrej nocy .... snów o takim szalonym , romantycznym i średniowiecznym Mike'u

9,393 Ostatnio edytowany przez Michael (2010-04-08 03:20:17)

Ema napisał/a:

Ale rozumiem,ze doszedles do pelni zdrowia,skoro nadal jezdzisz ??  Az 3 operacje!!!   Okropne.... Przykro mi,ze musiales przez to przechodzic..  sad

Kiedys spruboje,jesli bedzie okazja smile

dzieki za współczucie ...nie jestem go godzien ... znosiłem ból dzielnie bom Rycerz -mężczyzna big_smile

niejedna Dama - dzielniejsza odemnie bo rodzi dzieci - a to nie lada wyzwanie i tu chyle czoła - smile

raz byłem przy porodzie, bo u nas każdy musi umieć się zachować w takiej sytuacji i umieć udzielic

1 pomocy w wypaku  czy ciężarnej

Boże dzięki żeś mnie - nie stworzył kobietą - wolę Je kochac i wielbić niż być Nią big_smile

wiesz co nas nie zabije to nas wzmocni !!!!!!!!! to o wypadku sad a swoją drogą jestem Byk a one się nie poddaja

tak łatwo kroczaą uparcie do celu smile

9,394 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-04-08 03:25:06)

He he w porzadku.  Idz wiec do lozeczka i wyspij sie porzadnie smile  Dziekuje za tak mila konwersacje smile

Ja sie jeszcze nie wybieram spac....moze za pol godzinki polegne wink

Dobranoc smile

........co nas nie zabije to nas wzmocni !!!!!!!!!......... i ja sie stosuje do tej zasady smile

Ja jestem lew wink

He he no tak...porod to jest cos smile

9,395

Marzenko jeszcze małe pytanie czy już się "zalapałem" na to co u Ciebie pod "kreską" podpis

9,396 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-04-08 03:36:22)

Oj Mike wink  Po dzisiejszej rozmowie napewno w jakis stopniu juz sie tam znalazles,jak daleko zabrniesz zalezy tylko od ciebie smile

Michael napisał/a:

. snów o takim szalonym , romantycznym i średniowiecznym Mike'u

Opis jak ze snu...wiec jest duza szansa wink smile

<Buziaki i przytulaski > :***

9,397 Ostatnio edytowany przez Michael (2010-04-08 03:40:00)

na 3,4 gasimy światełko / uzupełnie tylko profil ok ???? /

DOBRANOC MARZENKO bardzo milo spędziłem z Tobą wieczór smile dziękuje smile  <BUZIAK><PAPA> Mike

9,398 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-04-08 03:49:23)

Jaka mila odmiana...nie bede gasic swiatla sama big_smile    he he oj jakos trudno Ci sie stad wyrwac big_smile wink

Uzupelnij profil,a ja poczytam smile

ja takze MILO go spedzilam z toba smile Dobranocka <buziak> <przytulasek> smile

Hmm....muzyka romantyczna-celtycka.... pomaganie drugiej osobie...ciekawy profil....ze tez tacy faceci jeszcze istnieja tongue

DOBRA DOBRANOC <Gasze swiatlo>

< MOi wszyscy kafejkowicze,jakby co to pokryje wiekszosc rachunku za prad tongue tongue tongue >

9,399

przecież to nie mamuty , sztuką w sztuce jest odstawać od schematu big_smile Marzenko <Przytulam Cie mocno>

gas , gas mo ja nie wiem gdzie przycisk on/off big_smile :**********************

Mike

9,400

Hmm....ty posiadasz znaczna czesc moich mysli....... 

Michael napisał/a:

sztuką w sztuce jest odstawać od schematu

Czy byles w moim profilu smile he he to sobie wlasnie cenie w ludziach.....kiedy odstaja od schematu smile

Co ja tu robie,ciemno juz.....ide ..

9,401

HEHE lol Co tu się dzieje ?? Do czwartej Don Kichoty jakieś..
Witam wszystkie śpiochy wink

9,402

O matko, jakiż flirt uroczy nocą się odbywał smile

Cześć ludki smile

9,403

Hej kobito pracująca wink

9,404

A ty Pawełku jaki status obecnie posiadasz? Facet pracujący/niepracujący/niezmiernie zajęty?

9,405 Ostatnio edytowany przez Michael (2010-04-08 10:39:05)

Witam Zacną Białogłowę Vinnga i  rycerza zwanego Pawło

Damo owa Beato całuję Twe rączki i do nózek ukłon  / wyczytałem z notatek tutejszych /

Kawalerze dali Bóg przyjmij mą przyjazń i kompanem my zostań zaszczycisz mnie tym niezmiernie

bo niemam tu znajomych Rycerzy sad rzadnych <grabulka> siema Paweł wink

Mościa Panno Beatko co Cię tak śmieszy wink

Jak się Wam spało ????

9,406

Niechcecie ze mną gadać ... sad

9,407

Jam twym pobratyńcem zostać mogę a już ci
Powiedz tylko co zażywasz,jakim przednim trunkiem się radzisz, Że z rańca staropolszczyzną poginasz lol
Beatko właśnie zadzwonili że w poniedziałek do roboty (NARESZCIE)

9,408

Witajcie Konwalie wink

Kotku kochany przyjmij najszczersze życzenia: by Twoje pazurki nigdy nie stępiały, grzywa zawsze lśniła i Twoj mały skarbek codziennie pozytywnie Cię zaskakiwał :****

9,409 Ostatnio edytowany przez vinnga (2010-04-08 10:53:36)

A ja porzucę język szlachetny i tak rzekę: cholera, jestem w pracy i nie mogę rżeć jak kobyła do monitora, bo to rumakowi Michała przystoi a mi stwarzanie pozorów słabo przez to wychodzi!

Więc błagam o bardziej poważną wymianę zdań...

Witaj Michał smile Czekaj, rączki opłuczę bo mandarynkę żarłam i dopiero ucałujesz...

Pawełku, czy to znaczy, że od poniedziałku będziesz z nami nadal czy to znaczy, że będziesz w kraju odległym? Bo się zgubiłam w Twych planach karierowych...

Dzięki Alu smile

9,410 Ostatnio edytowany przez Michael (2010-04-08 11:03:55)

Witaj Młoda Damo Alu nikt nas sobie nie przedstawił mym zwyczajem <rączęta całuję i do nózek >

padam czemu taką Saropollszczyzną do Was przemawiać raczę bo tak mnie wychowano

... pewnom starej daty i nieco "zakurzony" jak mój herb i rumak .........

Beatko azalisz smakowite masz rączęta

mniemam że zajęte sad

Ale ja nie w konkury ino dla kompaniji

Pawle wdzięczność ma z Twej przyjaźni wink bądże mi jak brat którego nie miałem smile

9,411

Beatko Ty z mandarynką a ja z kawką big_smile

Witajcie w naszych skromnych progach Rycerzu- mamy nadzieję żeś cnotliwy i rozruby z innymi Kogutkami robił nie będziesz- a jak się postarasz to może i Damę serca swego tutaj utrafisz smile

No własnie Pablo jedziesz czy czekasz ?

9,412

uraczyła byś tą kawą Białogłowo z wisieńką  Alusiu miła .... wczoraj mnie tu Jedna zacna Dama

Marzenka wabiła swymi urokami i spać nie dawała aż mi głowa na kontusz pada

big_smile hehe

9,413

haha Michale zacny ja proponuje bys pod wypowiedzią słowa dawne roztłumaczał
( taka już moja natura że wiedzę w każdej postaci chce pochłonąc jak gąbka!)

<podaje kawę z mlekiem>

a zaszczyt miałeś wielki że to własnie MArzenka z Różą Cię tu zaprosiły i jakże przyjemnie czas z Nimi spędziłeś smile
obie fantastycze ( z resztą cieniasów w tutaj nie uświadczysz big_smile)

9,414

cicho nkt nie słyszy ...i tu Cie Pawle zaskoczę nic nie zażywam i nie piję z rana .... dobrze ,ze zażywam

antybiotyk bo by moi koledzy uraczyli mnie Waszą czystą i bym był wymięty

staciłem dziś - wycieczkę na UJ i zwiedzanie knajpek tongue ale cóż to w porównaniu z Waszym towarzystwem

9,415

Nie  ja do starej roboty wracam ,jakoś mnie na obczyznę nie ciągnie ,będę się bronił czym popadnie..
Ale cv złoże do Holandii zobaczymy co zaproponują wink
A co u ciebie Alu? Widziałem jakieś zmiany?

9,416 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-04-08 11:22:57)

widziałeś zmiany - nieeee - to tylko był tryb awaryjny big_smile - wszystko po staremu smile
do starej wracasz - to chyba dobrze..

Zwiedzanie knajp- faktycznie nasze Towarzystwo lepsze big_smile

Beatka - odezwij się choc 1 literką smile

lece - wieczorem pogadamy smile

9,417

HEHE Michael Nasza wódka? To byś musiał z ruskimi kamratami spróbować lol my przynajmniej z kieliszków.. lol

9,418

Piękne Damy i szlachetni Rycerze idę bo mnie  Pan / zwierzchnik/ mój wzywa smile

Miłego dnia życzę  dużo słoneczka i radości ... w moim Grodzie -Kraka świeci ........... ale nie po oczach

idę do łoża bo mam reprymende wink do zobaczenia MILI moi

jakże tu u Was miło .... aż się chce wejść i pogadać ... czy jest lepsze miejsce w sieci i na tym forum

NIE ma !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<Ściskam Damy > podaję Rycerzom braterką dłoń  /Dziewczyn Wam nie zabiorę

(chyba,że same zechcą ) hehe big_smile tongue wink do zobaczenia wieczorkiem Wasz Mike smile

9,419

ludzi nietuzinkowych nigdy za wiele Rycerzu! Do zobaczenia wink

9,420 Ostatnio edytowany przez Michael (2010-04-08 12:28:41)

Paweł-1979 napisał/a:

HEHE Michael Nasza wódka? To byś musiał z ruskimi kamratami spróbować lol my przynajmniej z kieliszków.. lol

ja wódki nie pijam a nie tylko Wasza bo moja też / w połowie jestem Polak big_smile

a nie dość ,że mnie coś złapało  jakieś grypsko to jeszcze moi koledzy się wczoraj "zalali" w trupa i nici

z planów - dzisiejszych a mnie się dostało bo miałem im powiedzieć że nie pokażą się w takim stanie na uczelni

i teraż muszę odkręcac bo jako jeden z 26 osobowej grupy mówię po polsku dobrze sad

no cóż wszystko ma swoje plusy i minusy

Miłego dnia Pawle ...było miło no to siemka <żółwik> <grabulka> jak się u Was mówi Nara wink

PS. do Pawła  do zobaczenia smile  dzięki za dobre słowo smile bądzcie dziś radośni smile przeyłam Wam pozytwną

energię z wnętrza mego serca smile

milego popołudnia .... trzbeba coś skomsumować / ew. jakieś mięsiwko kfc macie nie może być !!!/

żebyście wiedzieli jakie rzeczy w Stanach mówią amerykanie to myślą ,że ludzie Tutaj to przy lampie naftowej

i bez cywilizacji i rzadko który wie gdzie Polska na mapie ... ale cóz inteligencja to Polacy smile

9,421

Ja się ma 30 lat to do zobaczenia się mówi wink ehh nie tak jak kiedyś..
Dobrze wiedzieć że za miedzą mądrzy rodacy..A nie złodzieje chamy bo słyszy się wiele..
Miło cię było poznać Michał wink

9,422 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-04-08 12:09:33)

Witajcie Sloneczka big_smile 

Ale sie wyspalam !!!  smile   Co ja widze,Mike nic nie wyszlo z twpich planow dzisiejszych ha ha lol 

Czesc Pawel smile  Co slychac ? Ciesze sie,ze do pracy wracasz smile

9,423

No Hej ! Ale co widzę  kurczaczku jakieś flirty za moimi plecami? po nocach? mad

9,424

No wiesz Pawle..... <burak>......Ten,ktory dotychczas sie mna opiekowal,ukrywa sie przedemna....jak odczuwam.... sad

Niewazne,ze nic z tego nie rozumiem,a nawet wyjasnieniem nie zostalam uraczona  sad  Zycie.....

Chyba zazdrosny nie jestes??  tongue tongue

9,425

to baardzo zle odczuwasz ...Tym bardziej że tłumaczyłem wielokrotnie że czasu u mnie jak na lekarstwo..Ale chwile mnie niema a narzeczona patataj big_smile z rycerzem amerykańskim ..

Posty [ 9,361 do 9,425 z 30,541 ]

Strony Poprzednia 1 … 143 144 145 146 147 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024