Netkafejka dla Przyjaciół ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Strony Poprzednia 1 … 140 141 142 143 144 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9,166 do 9,230 z 30,541 ]

9,166

Odp: Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Blee nic o jedzeniu....... tongue Mój żołądek stanowczo mówi już STOP big_smile U mnie święta też z rodzinką, najbliższą hehe. Później spacerek z przyjaciółką i lenistwo w domku. smile

Marzenko, ja własnie mam tak, że jak założe szpilki to na drugi dzień strrasznie bolą mnie plecy... Mówisz niska jesteś ? A ile masz wzrostu ? :>

Zobacz podobne tematy :

9,167

Rafix napisał/a:

Chyba chciałbym już mieć własną rodzinę.

Ja tez bardzoooo...... smile

A ja prawie nic dzisiaj nie jem....niewiem jakos glodna nie jestem.....

Mnie nie bolalo nigdy nic po obcasach,ale wiem,ze jakbym nadal tak je codziennie nosila,to pewnie by sie zaczelo hmm

Karola mam 156cm wzrostu smile A ty?  I ty Raf przy okazji ? tongue

9,168

Dla kobiety wzrost nie taki ważny smile Tzn nie ma takiego wpływu na całokształt. Znam wiele kobiet dość niskich, a naprawdę atrakcyjnych o nienagannej figurze smile Za to facet musi mieć swój wzrost. Sam chciałbym być kilka cm wyższy.

Szpileczki są wiadomo kuszące dla nas facetów i fajnie w nich wyglądają Wasze stópki smile Jednak zdaje sobie sprawę, że to na dłuższą metę musi być niezdrowe.

9,169 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-04-04 22:41:46)

Ja 171 lol

Moja koleżanka z podwórka ma dokładnie tyle samo wzrostu co Ty i też na imie Marzena. smile

9,170

Karola to ty wysoka Diablica jestes!!!  Ja sie gubie przy tobie.... lol
To uwazaj z ta kolezanka,,,,,moze to ja???  hi hi wink

Raf mi to raczej trudno by bylo znalezc nizszego ha ha lol Szpileczki nie zdrowe,fakt...ale jak nas kobietki do nich ciagnie!!!

9,171

Może się znacie z podwórka?:P

Ja mam 176cm. Jakieś 180-182 bym chciał mieć. Kompleksu nie mam z tego powodu, ale czasem chciałbym być po prostu większy smile

9,172

Hehe własnie Marzenko, może to Ty jesteś ?? tongue:)

Spadam kochani, bo wcześnie dziś wstałam i jakaś taka zmęczona jestem, buziaczki robaczki :*

9,173 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-04-04 22:48:49)

No nie.....to ja jakis kurdupel miedzy wami lol he he he hmmm....ciekawe dokad bym wam siegala tongue

Dobra Robaczku_promyczko wyspij sie :****  I pamietaj......obserwuje cie tongue:P

Raf bedziesz jutro z wiaderkiem biegac ? hi hi tongue

9,174 Ostatnio edytowany przez Rafix (2010-04-04 22:49:27)

Dobranoc smile

Oj zaraz dokąd byś sięgała smile Myślę, że byśmy źle nie wyglądali obok siebie tongue Wiesz jak mówią - małe jest piękne smile

Z wiaderkiem raczej nie smile Chyba już z tego wyrosłem.

9,175 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-04-04 22:53:59)

Male jest piekne...a te wysokie osly same porosly ha ha ha lol <bez obrazy>

To z jakas sikawka albo perfumem? smile

Jakis temat zarzucisz moze?

9,176 Ostatnio edytowany przez Rafix (2010-04-04 22:55:45)

Perfum niezły pomysł, ale wiesz jest jeden problem. Każda kobieta lubi inny zapach smile Jakich używasz perfum pochwal się? smile

Oooo zostałem Lady in red big_smile

9,177 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-04-04 23:02:55)

He he Gratuluje big_smile  I juz bez rozdzki lol hi hi

Ogolnie zmieniam perfumy...ale ostatnio mam  od Celine Dione....pieknie pachna smile I z Avon-u ,,Litlle white dress"to tak bardziej na co dzien,bo nie sa takie drogie big_smile

A ty ?

9,178

No ja mam podobny patent. Na codzień czarny adidas bo cena ok, a na specjalne okazje mam mój ulubiony chyba zapach - Paco Rabanne Ultraviolet. No i drugi Dior Higher Energy. To moje dwa zapachy jak narazie. Lubię pachnieć ładnie. Jakoś tak mam. Jak jakiś zapach mnie kiedyś urzeknie to zmienię, ale póki co te dwa mi wystarczą. Staram się kupować w sprawdzonych źródłach testerki z internetu, to cenowo wygląda nieźle nawet.

Jest taki zapach jeden kobiecy, ale pojęcia nie mam jaki. Po prostu strasznie mi się podoba. Używa jedna kobieta w pracy u mnie, ale jej nie znam i tak głupio zapytać. Chyba jednak kiedyś zapytam co to za zapach z ciekawości smile

A że zmienię temat. Powiedz mi jakie filmy lubisz?

9,179

Tak sa takie zapachy ....ahhhh....  smile   Superr jak facet ladnie pachnie wink

Wiesz wszystkiego po trochu ogladam,ale najbardziej i najchetniej ogladam horrory big_smile I dramaty .

9,180

Moim zdaniem zapach faceta jest dla kobiet niezwykle ważny. I to nie chodzi by po prostu dbać o higienę i się myć bo to oczywiste smile Jak facet znajdzie swój zapach i mu on pasuje, to na kobiety to działa. Wiem z autopsji smile Ale kobiety potrafią kusić zapachem tysiąc razy bardziej. Też wiem z autopsji tongue

A co do filmów też uwielbiam horrory. Dramaty też oglądam. Nie przepadam za komedyjkami. Myślę, że jak ktoś się dużo śmieje w życiu, to nie potrzebuje komedii na poprawę humoru smile

9,181

No facet wypachniony pociagajacy jest,nie powiem tongue a jak tak ma jeszcze np.koszule i szyje widoczna to mmmm.. smile nie wiem...lubie tak ,kreci mnie to smile

Jest jakis film,ktory ci w pamieci pozostal szczegolnie? smile

9,182

Hmm dobrze wiedzieć co kręci kobiety smile Będę rozpinał koszule przy szyi o jeden guziczek więcej tongue

A co do filmów to mamy temat rzeka. Uwielbiam kino. Kiedyś pracowałem prawie dwa lata w.....wypożyczalni filmów smile Tak hobby stało się pasją. Oglądałem kiedyś sporo, teraz też jak mam czas i znajdę dobry film to obejrzę. Lubie kino. Szkoda, że już niemal same multipleksy a nie ma tych małych kin posiadających niezapomniany klimat.

Film który zapadł mi w pamięci szczególnie? Jest takich filmów tak wiele, że moglibyśmy przegadać całą noc. Ale jest jeden film, który dla wielu nie ma większej wartości, a ja w nim odnalazłem coś niesamowitego. Wracam do niego często. "Plaża" z di Caprio. Niesamowity film z przesłaniem. Niestety wiele osób tego filmu nie rozumie. No a z innych to uwielbiam "Skazanych na Shawshank", "American Beauty" oraz "Buntownika z wyboru". Naprawdę mógłbym wymienić sto filmów jednym tchem smile W związku z tym nie mam jednego ulubionego filmu smile

A Ty masz jakiś wyjątkowy tytuł/tytuły ?

9,183

Ja sie nie pasjonuje,tylko tak zwyczajnie lubie obejrzec smile

Nie obejrzalam napewno tylu filmow co ty,ale sporo tak mysle smile

Tez mam filmy,ktore cos mi przekazaly,tak jak piszesz inni w nich nic nie widza,ale dla mnie sa wyjatkowe.:)

,,Ps.I love you"    ,,Oszukana''z Angelina Jolie   ,,Zycie jest piekne"     i jeden film na ktorym sie zryczalam jak bobr i dal mi do myslenia

jak nie wiem co to   ,,Dom z piasku i mgly'' -nalepszy film jaki w zyciu ogladalam !!

9,184

No no niezły gust filmowy smile

"Dom z piasku i mgły" - rewelacja! Mało kto faktycznie zachwyca się tym filmem. No i Ben Kingsley smile

"Życie jest piękne" - wojna opowiedziana tak, jak nigdy dotąd. Niesamowity film i niesamowicie poruszający.

"Oszukana" - ostatnio leciał na Canal+, osobiście nie lubię Angeliny Jolie i jakoś filmy z nią mi przeważnie nie leżą.

"P.S. I love you" - całkiem dobry film,

Fajne tytuły podałaś muszę przyznać. Lubię jak kobieta ogląda filmy smile

Musimy kiedyś się umówić chyba w osobnym wątku na rozmowę o kinie tongue

Bardzo podobało mi się co napisałaś w jednym wątku dzisiaj o facetach. Tzn na co zwracasz uwagę. Eh gdyby wszystkie kobiety takie były smile Tyle jest zawodów, gdy piękne opakowanie okazuje się tylko pięknym opakowaniem. Ale wiesz co mogę Tobie powiedzieć z doświadczenia? Piękna kobieta nigdy nie stanie się ciekawa, jeśli taka nie jest, zaś ciekawa kobieta staje się piękna nawet gdy z początku tego piękna się nie zauważyło. A jaka kobieta jest ciekawa? Kobieta mądra, zabawna, z pasją. Z facetami jest chyba podobnie.

9,185

Kurcze dzieki...nie wiedzialam,ze mam taki dobry gust big_smile 

No ,,Dom z piasku i mgly".....trudno ten film zapomniec...a ten aktor tam zagral....no nie da sie opisac!!! 

,,Zycie jest piekne''- dokladnie tak jak piszesz,poruszajacy bardzo i tak przedstawione wszystko ....  az serce sciska...

He he ja nie lubie Angeliny tez lol  Ale ten film mi ktos polecil i nie zaluje ze obejrzalam smile

,,Ps. I love you"-wzruszajaca historia smile

Jak dobrze,ze mozna takie filmy obejrzec...

rafix napisał/a:

Musimy kiedyś się umówić chyba w osobnym wątku na rozmowę o kinie tongue

Oj no niewiem....znawca nie jestem tongue

Przestan mnie tak wychwalac bo mi glupio big_smile tongue he he

W tym watku o facetach napisalam cala prawde,to co mysle smile Wlasnie opakowanie to nie wszystko! A niektorzy tylko na tym bazuja.... hmm dochodzi co do czego a tu zonk....nie ma o czym pogadac..... Jak ja nie lubie takich facetow,co to Oni Piekni sa brrrr.... hmm
A jak sie trafi ciekawy czlowiek ,,w srodku'' to jesli jeszcze bedzie dodatkowo przystojny to tylko na plus smile Ale dla mnie wyglad to drugorzedna sprawa..

Rafix napisał/a:

Piękna kobieta nigdy nie stanie się ciekawa, jeśli taka nie jest, zaś ciekawa kobieta staje się piękna nawet gdy z początku tego piękna się nie zauważy

Jak to pieknie ujales!!!  Wlasnie tak uwazam dokladnie co do facetow wink 
Ty wogole tak wszystko ladnie w slowa ubierasz smile

Ps.szpiegujesz mnie ..ty tongue tongue <moje posty> he he

9,186

Ja Ciebie wychwalam? smile Prawdę piszę tongue

Jako prawnik muszę ładnie wszystko w słowa ubierać. Taka praca wink Moja kobieta często podkreśla, że dla niej wygląd nie jest najważniejszy, ale też często mówi mi, że jej się podobam. Ona mi się bardzo podoba, ale to nie wygląd miał decydujące znaczenie. Po prostu wydała mi się ciekawa i zaprosiłem ją na spotkanie (przerodziło się w randkę:P ), bo chciałem ją lepiej poznać. Porozmawiać gdzieś w spokoju. Z dala od innych. Warto poznawać ludzi, którzy są ciekawi. Uroda jest subiektywna i przemija. Wnętrze mamy to samo do końca życia smile

No i jeszcze się wydało, że Cie szpieguje smile

9,187

Dziekuje za mile slowa smile

Wiesz jak sie jest razem,to sie raczej sobie podoba nawzajem tongue  I sie komlementy prawi smile

,,Uroda jest subiektywna i przemija. Wnętrze mamy to samo do końca życia smile"  -PRAWDA smile

No i sie wydalo smile hi hi

9,188

Oj mógłbym z Tobą tak długo sobie pisać, ale lecę spać, bo rano trzeba wiaderko chwycić i ruszyć na miasto tongue

Dobranoc Ema smile

9,189

Mi takze sie z toba dobrze pisze smile Ja jutro do pracy na 8.00 hmm

Dobranoc Raf smile   Nie badz zbyt brutalny JUTRO DLA KOBIETEK wink tongue  papa

9,190

Dzien Dobry kochani smile  ZYcze wszystkim milego dzionka i duzo slonka smile

U mnie leje i wieje.....a tu do pracy trzeba wychodzic hmm  Smingus-Dyngus od natury mam ha ha ha lol

papa Buziaczki i Przytulaski :***

9,191

Cześć ludziki smile

Pozdrowionka z granicy mazowiecko - podlaskiej smile

Święta to fajna rzecz - takie oderwanie od rzeczywistości...

W przeciwieństwie do większości malutko siedziałam przy stole - jakąś godzinkę przy śniadaniu i wszystko smile Za to ganiałam z bratem żaby z aparatem smile No i mam kilka swoich zdjęć w końcu. Ale co z tego, skoro ropucha wyszła fenomenalnie a ja tylko przeciętnie ? wink Marzenko, Paweł (jeśli zajrzysz) - obiecałam kiedyś fotki czarnej pumy na nk. Dzisiaj wrzucę, razem z ropuchą wink
A wieczorem były ploty z koleżanką smile

Dzisiaj grafik napięty - najpierw jadę po jedną koleżankę żeby zabrać ją do drugiej koleżanki, potem chciałabym się jeszcze na jakiś spacerek wybrać i po południu wracam w Warszawki. Starzeję się chyba, bo jakoś nie mam ochoty na lanoponiedziałkowe wygłupy... A jeszcze w zeszłym roku robiliśmy widowisko z moim "malutkim" braciszkiem, którego nieopatrznie chlapnęłam wodą. Potem była pogoń, brat mnie złapał i pod pachą niósł wrzeszczącą i wierzgającą pod kran na podwórku. Jakoś w końcu mu uciekłam, a że ciężko znoszę gorycz porażki więc się przyczaiłam i wylałam na niego wiadro wody. W dodatku nie mogłam ze śmiechu uciekać, więc braciszek mnie złapał, zaniósł za płot i wrzucił do rowu z wodą...

Do zobaczenia później smile Idę szukać wrażeń smile

9,192

Witam was ,życze Miłego i Pogodnego Dnia..

Serdecznie pozdrawiam ,mięciutkie kaczuszki..

U mnie ogromna pustka i samotnosć

Tęsknie za wami... hmm  hmm

9,193 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-04-05 10:22:11)

Cześć kochani !

Ema napisał/a:

Male jest piekne...a te wysokie osly same porosly ha ha ha lol <bez obrazy>

Marzenko, u mnie w miejscowości są Zakłady Chemiczne i jak ktoś jest wysoki to ludzie się śmieją, że rodzice mu nawóz z zakładów wsypywali do kołyski i dlatego tacy duzi niby jesteśmy lol

Widzę, że o perfumach sobie gderaliście wczoraj smile Ja na codzien używam Bruno Banani "Pure Woman" a od okazji mam Lacoste różową.

Dzisiaj jak wyszłam z psem na dwór to mnie sąsiad chciał oblać ale... miałam broń big_smile (ale nie to jajeczko spod poduszki big_smile) więc nie ytylko ja byłam poszkodowana lol

Idę się szykować powolutku na grilla.

Miłego dzionka buziaczki pysiaczki ! :*

9,194

Czesc w lany poniedziałek smile

Beata może jak zobaczysz brata, wróci Ci młodość i pogonisz brata z wiadrem wody smile

Karola ode mnie tez jesteś wyższa, mi Bozia dała tylko 164 smile

9,195 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-04-05 18:15:34)

Witam smile

Beata tak pamietam smile Zajrze na Nk dzisiaj i poogladam na pewno big_smile

Czesc Coco,gdzie ty sie podziewasz kobietko nasza ?? smile

Karola Lacosta rozowa jest fajnie pachnaca tongue tez mi sie podoba smile Moze sobie kiedys zafunduje?? smile

Bianko,jak biwak???  Mam sie szykowac? tongue tongue  Tylko 164 cm?!  He he jestes wyzsza o 10 cm odemnie smile

Jestem wyczerpana po pracy dzisiaj.....nic robic juz nie bede....poleniuchuje big_smile  Kupilam sobie herbatke pomarancza+zurawina...ale szalenstwa nie ma....myslalam,ze lepsza bedzie... hmm

,,Dobrze jest mieć kogoś, komu na Tobie zależy.
Dobrze jest mieć kogoś, komu można myśli powierzyć.
Najlepiej jest jednak żyć ze świadomością,
że można być dla drugiego tak wielką radością .''
< FOR ROZA :*>

9,196

Czy ja również mogę do Wasz dołączyć, lubię się śmiać, chociaż ostatnio nie mam zbyt wielu powodów smile

9,197

Witaj pantera smile Pewnie,ze mozesz dolaczyc!!!    Jak masz na imie? Powiedz nam cos o sobie smile

Pozdrawiam smile

9,198

Oj nici z biwaku sad Pada i pada na dworze..

Pantera fajnie ze do nas zaglądnęłaś smile

Jak mija dzień?
JA dzis siedze i z nudów tylko jem big_smile

9,199 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-04-05 19:44:35)

Święta i po świętach smile
mam nadzieję moje Rybki że się nie kulacie wink

Marzenko ładny wiersz smile

Bianko szkoda że leje - za to wczoraj było cudownie!

Pantero - proszę się ładnie zaprezentować smile

9,200

Cześć smile

Co tam u Was?

9,201

Szkoda Bianko że u Ciebie nici z biwaku sad

U mnie pogoda dopisuje i grillek z rodzinką był dzisiaj. smile Trochę mi czasy dzieciństwa powróciły bo bawiłam się z kuzynem w chowanego i tak się nalatałam po budowie że już czuje jutrzejsze zakwasy lol

9,202

haha Karola Ty to dzieciak jeszcze jesteś wink

Martynka - jak mnie głowa boli wink

9,203 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-04-05 19:47:50)

alaclaudie napisał/a:

haha Karola Ty to dzieciak jeszcze jesteś wink

niby tak ale zwykle nie bawie się bo jestem w miare poważna big_smile jak już się bawię to na baletach lol a w chowanego to bawiłam się wieeki temu big_smile

9,204

Czesc Alik smile KArola, Martyna smile

9,205

oj już nie tłumacz się big_smile każda forma ruchu jest dobra smile

Pani Prezes a może tak coś więcej napiszesz?? Pogadajże z nami smile

9,206 Ostatnio edytowany przez Martyna777 (2010-04-05 19:50:36)

Oj od czego Cię ta głowa boli?
Mnie w nocy tak bolała, że myślałam, że umrę sad

9,207 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-04-05 19:57:53)

Oj nie wiem - po prostu. Może dziś za mało powietrza się do niej dostało big_smile

Bianka robi daszek- ogniska nie będzie ale przynajmniej pogrillujemy smile

Idę Ludziki - jakoś nie mam ochoty dzisiaj na monolog big_smiletongue

9,208

To nie będę się jeszcze kąpała skoro kolejny grill ma być big_smile Jak mam smierdzieć to na całego.

9,209

Hejka smile

Biwaku nie bylo sad    Bianka i cale te zbijanie laweczek sie zmarnowalo tongue

Karola..dlaczego mnie na grilla nie zabralas? wink tongue Karola,powaznym to sie jest w trumnie tongue

Na Nk,to twoj kuzynek? smile

Gdzie jestescie ludzie ??   yikes

9,210

Hej wszystkim smile Jak zwykle zlądowałem tutaj na koniec dnia tongue

Chyba tylko my tutaj jesteśmy Ema - jak wczoraj smile

Dziś Ty zarzucasz temat tongue

9,211

ale zaskoczka tongue
wymiana - ja dzis zamiast Marzenki wink

9,212

Hej Ala smile Chyba się powtórzę (bo mam dziwne uczucie, że Tobie mówiłem o tym), ale mam wspaniałe wspomnienia związane z Twoim imieniem smile i tak jakoś mi się od początku dobrze kojarzysz smile

to o czym gadamy?

9,213 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-04-05 22:37:27)

Witaj smile

o to możesz o tej fajnej Ali opowiedzieć smile

temat: czy uważasz że  rozwiązywanie pb przez forum może pomóc?

9,214

Hmmm może innym razem opowiem smile                 

A co do pytania - czy może pomóc to nie wiem. Pewnie niektórym tak. Ja jeśli coś piszę gdzieś na forum o problemach to z dwóch powodów - by się wygadać i bo jestem w internecie anonimowy. Są sprawy, o których nie chce się mówić nikomu kto nas zna. Zwróć uwagę, że większość wątków z prośba o pomoc ma generalnie ten sam układ. Ktoś zadaje pytanie albo prosi o pomoc, inni odpowiadają i autor wątku neguje ich propozycje smile Jestem zdania, że tylko sam człowiek może rozwiązać własny problem. Nikt mu w tym nie może pomóc. Inni mogą jedynie pomóc stłumić ewentualne wyrzuty sumienia.

9,215

Hej Hej ;)Witajcie .Czytam sobie i  widze Swieta u Was udane;)

U mnie troche samotnie z mezem ale za to po sniadanku i kosciolku wybralismy sie na do Belgi do pieknego miesteczka Durbuy. Jest tam park fiurek wycietnych z drzew.Naprawde swietny widoczek!! Polecam jak kiedys ktos moze bedzie mial z Was okazje a przy okazji wpasc do mnie na kawke..tak po drodze hihi

Emus nie matrw zyje ..;) ,) wink

Alaclaudie jak glowa?

Pozdrowiam wszystkich

9,216 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-04-05 22:48:14)

Hej Ludziki smile  Ale minie dzisiaj zasieg dobija!!  mad co chwile sie traci...

Co slychac ? smile

9,217

Justynka a masz może fotki?

No własnie Rafi - wszystko zależy od nastawienia smile są takie typy że nawet jakbyś ich walnął to będą przy swoim trwać.. ehh
przykre jest to że ludzie nie mają z kim rozmawiać o pb- w życiu..

Ból głowy minął big_smile - dziękuję ( oczywiście bez tabletek)

MArzenka ta ekipa od neta to siedzibę ma na Grenlandii czy w Katarze? wink mogli by Ci w końcu z nim zrobic!

9,218 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-04-05 22:52:24)

Rozwiazywanie pb przez forum......Uwazam ze forum  pomaga wielu ludziom w rozny sposob smile

He he Ala.... smile Siedziba jest 40 km odemnie smile   Wkurzaja mnie juz....mialam dzisiaj dzwonic,kiedy w koncu przyjda zakladac stacjonarny,ale nie mialam czasu,a potem juz za pozno bylo sad

Ale jak sie dodzwonie to ochrzanie tego goscia!!  MOwil,ze sie odezwie i mnie olal!!!   Ja mu pokaze tongue

9,219

Jasne ze mam.Jak sie uporam z wgrywaniem to zobaczycie wink tylko kurcze komp nie jest moja mocny strona ..moze troche potrwac --uppss hehe

Swietnie ze minal ten bol.

Co do problemow to faktycznie mysle ze internet daje mozliwosci anonimowego "wylania"i dla nie ktorych to jest "tylko" pisanie a dla nie ktorych "az"...No przykre.

9,220 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-04-05 22:57:09)

powiedz mu że osobiście mu skopiesz zadek jak w końcu go do Ciebie nie ruszy!!!
przecież już  z miesiąc czekasz!

oh ale jakie to wkurzające jest jak Ty konkternie piszesz- szczerze, z serca radzisz - a założyciel tupnie nóżka i Ci powie nie bo nie tongue

9,221 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-04-05 23:00:40)

he he Ala,taka brutalna nie bede,Po co go az tak straszyc tongue:P

Ale nagadam mu !!  mad

OOO  zdjecia beda!!  Superrrr big_smile

Ala napisał/a:

oh ale jakie to wkurzające jest jak Ty konkternie piszesz- szczerze, z serca radzisz - a założyciel tupnie nóżka i Ci powie nie bo nie tongue

Wlasnie..irytujace to jest i tak troche sie przykro robi.... sad

9,222 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-04-05 23:00:42)

Marzenko, tak ten słodziak na NK to mój kuzynek smile ten starszy, bo młodszego ciężko sfotografować hehe.

Życzę wam wszystkim kochani dobrej nocki, i sobie też <skromniś> bo mam ochotę się porządnie wyspać lol Buziaczki ! smile

9,223 Ostatnio edytowany przez Yoko (2010-04-05 23:01:39)

No masz racje,niestety ...ale co zrobic..

Marzenko pokaz mu kto tu rzadzi!!hehhe (taki zarcik jednosc jajnikow przemawia hehe)!!

no beda  staram sie........

Spij dobrze Karolinko wink

9,224 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-04-05 23:03:01)

Ema napisał/a:

zdjecia beda!!

wytłumacz jak się wstawia to jest szansa że jeszcze dzisiaj wieczorem smile

od razu brutalna - trzeba mu po prostu by sobie wizualizował Twoją wściekłość wink

Dobranoc KArola smile

9,225 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-04-05 23:07:04)

Karola slodki ten twoj kuzyn,ale te jego oczka,jak dwa guziczki!!  Sliczne,take wyraziste smile

Ja tez TObie zycze dobrej nocki smile <przytula>

Justynko..... Jajniki Gora!!!!!!!!!  wink tongue

Justyna jak chcesz to przesle ci na emaila link,przez ktory bedziesz mogla wkleic tutaj zdjecia smile TYlko powiedz slowo smile

9,226 Ostatnio edytowany przez Rafix (2010-04-05 23:05:40)

cześć Yoko, London69 i Ema smile (te nicki mnie wykończą, muszę spamiętać imiona jak najszybciej)

Ala - co do problemów, to wiesz. Powiesz komuś znajomemu o problemie to zaraz Cie oceni - nieważne czy dobrze czy źle, zna Ciebie to oceni. Co gorsze zła ocena będzie bolesna. A w internecie wiesz jak to jest. Nawet jak ktoś pisze o sobie złe rzeczy i inni mu dołożą mocno, to czy tak bardzo się tym przejmie? Nie chce mi się wierzyć. Jak ocenia nas ktoś, kto nas na oczy nie widział łatwiej nam przełknąć gorycz złej oceny smile

Justyna, Karolina i Marzena big_smile chyba dobrze big_smile

9,227 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-04-05 23:10:48)

Masz racje Raf smile  Czesc smile Zgadzam sie z tym co napisales.

Ema-Marzena-Dobrze big_smile <brawo> hihi

9,228

Czesc Rafix;)
dobrze pamietsz ,no mnie tez trudno zapamietac ,ale mam napisane na kartce przy kompie ale ciiiiiiii!! wink

Emus tak wlasnie...;))))

Tak sobie mysle ze juz sie znacie ze soba przynajmniej wiekszosc i Nk a to znaczy ze znacie swoje wizerunki a jak sobie pomysle ze na tych zdjeciach mam pokazac siebie...szok jakos musze sie przemoc-NIENAWIDZE siebie na zdjeciach..;(

9,229 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-04-05 23:15:28)

coś w tym jest- tylko na ta ocenę nie mamy wpływu. oceniamy bezwiednie wszystko dookoła.

śpimy czy piszemy?

Justynka pisząc o fotach miałam na myśli zdjęcia tych domków - a nie Twoje.
lepiej tu nie wstawiać- nie ma żadnych zabezp.

9,230 Ostatnio edytowany przez Rafix (2010-04-05 23:19:23)

No to Ema idzie w odstawkę Marzenko smile

Ala - ja tam siedzę jeszcze przynajmniej do północy. Co do tematu, to człowiek ma w naturze oceniać. Mimo, że czasem nie chcemy to oceniamy. Wydaje mi się, że nie da się przed tym uciec.

Justyna - lepiej nie wklejać zdjęć na takim forum ogólnodostępnym. Ewentualnie wybranym osobom na maila smile

Posty [ 9,166 do 9,230 z 30,541 ]

Strony Poprzednia 1 … 140 141 142 143 144 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024