stwierdzam że zamiast takiekj bransoletki wolałąbym ładny zegarek albo bransoletkę delikatną na nogę.
MArtynka jakby się z łatwości ą przyznałdo winy to by nie był samcem ![]()
Róża a Ty co fajnego sobie ostatnio kupiłaś ?
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)
Strony Poprzednia 1 … 137 138 139 140 141 … 470 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
stwierdzam że zamiast takiekj bransoletki wolałąbym ładny zegarek albo bransoletkę delikatną na nogę.
MArtynka jakby się z łatwości ą przyznałdo winy to by nie był samcem ![]()
Róża a Ty co fajnego sobie ostatnio kupiłaś ?
Ema tylko na tej stronce co wkleiła Asia to ceny są koszmarne
Wiadomo miłość nie zna ograniczeń cenowych, ale portfel niestety ma dno
Chyba, że można znaleźć jakiś tańszych firm.
Dobranoc Beata
Dzięki Różyczko już patrzę.
Rozyczko ladne, ladne.
Dobranoc Beata, kolorowych...
Raf ja mam ja akurat z firmy ,,Avon"
To byl prezent,wiec nie wiem ile kosztowalo,a znajac osobe ktora mi ja ofiarowala,to nie moglo byc drogie ![]()
Tylko to nie srebro,ani zloto....
Rafał te pierścionki srebrne oh męża zaboli na rocznice po kieszeni. Ja Alu ostatnio to mandarynki i winogrona . A tak serio to książki, o akwareli i druga o kuchni i jedna powieść.
Rafi moi znajomi pracują w "Kruku" Jeżeli coś tam ciebie zainteresuje to mów..Mogę załatwić 20% zniżki o ile to drogi prezent ma być.. Bo chyba na 50zł to się nie opłaca..
Kurczaczku przeczytałem właśnie twój mail.. Mnie też do was ciągnie ,i bardzo was lubię ale NAJGORSZY czas dla mnie ,najgorszy ROK w ogóle.. Staram się z wami być jak i kiedy tylko mogę a nie mam zwyczaju się wypłakiwać jak coś nie tak,obciążać jeszcze was...Jak mi było najciężej (jeszcze was nie znałem) to płakałem różyczce, a później poznałem że moje problemy z jej to...Ech lepiej nie gadać..Tobie też nie jest lekko.. I niema co dokładać...
http://cyrkon.pl/komplety/lista90 3 od góry- czarne jak ma ciemne włoski
bo też nie wiadomo czy Twoja pani jest nowoczesna czy stonowana..
Rafal mozesz znalezc tansze.Ja tylko wkleilam przypadkowy link, zebyscie wiedzieli o czym pisze.Sama bazowa bransoletke, to mozesz juz kupic w granicach 100-150 zlotych no i pozniej kompletujesz sobie zawieszki.
7 z góry- do pępka http://cyrkon.pl/piercing/
napisałam że poszłeś bo u mnie na stronie byłes "offline"
popatrzcie na to cudo- piekielnie drogie- http://sklepjubilerski.com/sklep/d/bros … d162f38f20
Ema daruj katalogową "biżuterię" - lepiej u jubilera- widzisz i co najważniejsze masz pewność ze jest prawdziwa.
Róża o czym powieść?
O! wiem! broszkę od jubilera!!! tak!
Wiesz Pawel chyba nie bez powodu wymienilismy sie GG ?? Dobrze wiesz,ze chetnie z toba pogadam o problemach! Wiesz o tym!
Nie mozesz tak myslec,ze mnie obciazysz (moge mowic tylko o sobie)bo tak nie jest,jak sie wygadasz to bedzie ci lepiej...Nie jestem tylko na dobre chwile....jak mozesz tak myslec ![]()
A zreszta ty wiesz o co mi chodzi dokladnie...
Ema - coś czuje, że chyba masz "nienajlepsze" zdanie o tej osobie
o szczegóły nie pytam
Różyczko - ja jestem zdania, że jeśli mogę jakąś kwotę wydać na kobietę, którą kocham to to robię
zobaczyć radość z niespodzianki bezcenne, jestem jednak zdania, że nie można kupować uczuć i czasem lepiej jako niespodziankę zabrać ją gdzieś na spacer romantyczny niż obsypywać prezentami drogimi, fajna ta stronka i spory wybór, ceny też ujdą
Paweł - dobrze wiedzieć, zawsze kupuję biżuterię w Kruku, nawet mam jakąś kartę członkowską, ale to chyba daje 5% jeśli dobrze pamiętam, będę pamiętał o tym co napisałeś i jak coś wybiorę to dam znać, dzięki wielkie
Ala - bardzo stylowe to co pokazałaś, podoba mi się, już nazwa mi się podoba, mają w sobie coś te kamyki ale musiałbym zobaczyć jaki wielkie to jest, bo w kwestii biżuterii nie mam wyobraźni
A na koniec moja refleksja. Niektórzy tutaj piszą o poważnych problemach, że im źle, że coś złego się dzieje w życiu ich lub ich najbliższych. A ja mam "problem" wyboru biżuterii..... To nie znaczy, że nie mam większych zmartwień. Mam i to sporo, po prostu nie chce mi się ostatnio myśleć negatywnie. Dzięki wszystkim w każdym razie za pomoc! Jak coś wybiorę obiecuje dać znać.
Ema daruj katalogową "biżuterię" - lepiej u jubilera- widzisz i co najważniejsze masz pewność ze jest prawdziwa.
Co ja tobie poradze,ze tylko takich prezentow jestem warta?? ![]()
Paweł przyjaźń to nie tylko głaskanie po głowie i bycie gdy jest dobrze, to przede wszystkim sprawiedliwa wymiana myśli , trosk. Ja powiem trochę smutków tobie ty mi i obu jest lżej. A gdy robimy tak że ja mówię o sobie a ty milczysz albo nie chcesz mi na głowę kłaść to to już nie jest ani fer ani mi nie smakuje.sprawiedliwa wymiana a nie wyzysk typu ty mnie słuchasz a ja ciebie nie .
Az mi ciśnienie wzrosło po twojej odpowiedzi, myślałam ze znasz mnie już bardziej.
A co do kolczyków w pępek to nie mam i raczej bym bała sie tam zrobić odzież chyba przeszkadza.
Emcia nie liczy sie kto co za ile dal.Liczy sie przede wszystkim, ze ktos o Tobie pamieta.A ze z katalogu???Jakie to ma znaczenie???
Różni są ludzi i mają różne podejścia do prezentów.
Znam kobiety, które jak nie dostaną czegoś to są zbulwersowane.
Są i też takie, które nie przepadają za tym ![]()
Marzenko jesteś warta dużo więcej nie martw się ![]()
Kurcze a ja nie moge tych stron pootwierac
ehh...
Raf masz racje co do tej osoby ![]()
A co do twojej refleksji...pewnie,lepiej myslec pozytywnie,,tylko my kobiety lubimy tak siebie powspierac w klopotach ![]()
facetow tez!!
Koniecznie daj znac jak cos wybierzesz ![]()
Ema przestań! Co to za bzdury? Jesteś warta super faceta - tak masz myśleć. A jak będzie ten super facet, to zobaczysz jak będzie o Ciebie dbał. Nie lubię jak takie wesołe ludki (wnioskuję z wypowiedzi na forum) mają później takie pesymistyczne myśli. Popraw mi się zaraz
Różyczka - nie wtrącam się w Wasze sprawy, ale ile osób tyle definicji przyjaźni.
Fajnie mi tu z Wami naprawdę, szkoda że trzeba czasem pospać.
No to lecę.
Dobrej nocy wszystkim życzę!
Marzenko użalanie się jest zarezerwowane dla mnie ![]()
Dobranoc ![]()
To dobranoc Wrozko Bajuszko.Spokojnej nocy ![]()
MArzenko nie unoś się .
Napisałam tak dlatego że Rafał wypadł by co najmniej śmiesznie z zawiniątkiem od tej firmy.
i pisanie że tylko takiej jesteś warta jest co najmniej niemądre!
ponieważ nie wiesz dlaczego tak się stało. może nie miał pieniędzy a może włąsnie jego siostra/ koleżanka pokazała mu katalog i zamówił.
dał to co mógł dać - najważniejsze że pamiętał
dobranoc Rafał ![]()
Tak masz racje Rafał ile ludzi tyle dla nich różne relacje maja różne nazwy. Założyłam wątek właśnie o tym , że nie wszystko co nam się wydaje to widać prawda.
To właśnie kiedyś Paweł mnie uświadamiał co to znaczy kolegowanie się w internecie.
Ale nie myśl że ja tez tylko marudzę, lubię się śmiać, i na pewno nie raz jeszcze się uśmiechnę.
Dobrej nocy wszystkim życzę.
Dokladnie jest tak Pawle jak Rozyczka napisala!!!!!
Asiu dziekuje ja to wiem,tylko Ali atak na sobie poczulam
Jakbym gustu nie miala.... A prezent to prezent,ja go nie wybieram...zreszta wyzej napisalam,ze dla mnie to moze byc byle co,oby z mysla o mnie ![]()
Oj Kochani jestescie,dziekuje za te mile slowa
Ale spoko ja znam swoja wartosc ;)Nie uzalam sie nad soba!To tylko byla odpowiedz do Ali ![]()
Dobranoc Różyczko ![]()
Rozyczko spokojnej nocki ![]()
Dobranoc Raf i wszyscy co spac poszli ![]()
Poszli sobie ![]()
Ja wiem Róża ale po takim "wyżaleniu" o dziwo jest mi ciężej.. To ja zawsze doradzałem, pomagałem..I jak mi się wali świat spod nóg to wolę otym nawet nie myśleć
Jak się wam wyżalałem to później długo nie mogłem zasnąć..Rozkleiłem się ,nie przyznam się że ryczałem bo to nie za bardzo męskie..
Nie wiem, może Rafał mnie rozumie o co mi chodzi i potrafi to wytłumaczyć..
Pawel czasami i facet beczy.I wcale nie uwazam, zeby jakos meskosc na tym ucierpiala.
Martyna a Ty o której idziesz spać?
okazanie słabości- zle (wg. Ciebie)
tłumienie w sobie - bardzo, bardzo złe ( wg. każdego- żeby było jasne nie namawiam do niczego- jak masz realnych przyjaciół to z nimi pb rozwiązuj)
Dobranoc ![]()
Nie Martyna nie poszli sobie ![]()
Pawel,przykro mi ze tak masz.... no powiem szczerze,ze niewiem co napisac
Ale skoro nie chcesz rozmawiac o problemach to ok,nikt cie nie zmusza..<przytula> ale zawsze mozna pogadac o czym innym....byle nie byc samemu?? ![]()
Nie wiem pewnie za chwilę, jakoś tak w sumie co ja tu robię?
No wiec Paweł podsumowując , lepiej trzymać własne sprawy dla siebie no nie? Tak może i łatwiej , jak chcesz. Zawsze możemy pogadac o neutralnych tematach do niczego cie nie zmuszam np o pogodzie czy o pracach polowych w końcu wieśniaczka ze mnie z prapra dziada. Lece tylko w moim wątku odpisze.
Ja będę się powoli zbierać, bo juz jest coraz później
Wiecie...Ja wychowałem się na "podwórku" Tam nauczono mnie że swoje problemy trzeba załatwiać samemu.. Wszystkiego czego dokonałem, sobie zawdzięczam
Życie późniejsze nauczyło mnie że warto,że SĄ jednak ludzie o dobrym sercu.. Ale trzeba na to czasu..By zaufać...TYM BARDZIEJ wirtualnie...
Dobranoc Ala .
Zostal tu jeszcze ktos?? ![]()
Dobranoc Ala ![]()
No Emka ja jestem.I jest jeszcze jak patrze Rozyczka i Pawel.
O widze,ze wiecej nas jest ![]()
No tak,ja tez wszystko zawsze w sobie tlumilam i na dobre mi to nie wyszlo
No tak na zaufanie trzeba sobie zasluzyc.....chyba zrozumialam twoje przeslanie.
Tak wirtualnie zaufania ma się nie dawać, pamiętam jak mi mówiłeś. Przykro mi że widocznie zawiodłam zaufanie, a może tylko pozorne zaufanie. Zawiodłam chyba twoja ostrożna powściągliwość. Jeśli życie w zamknięciu przed wszystkimi to robi dobrze dla ciebie to rób tak dalej nie zabraniam. Więcej sie nie wypowiem w temacie a i zniknę i z tad.
A tobie Paweł i wszystkim życzę prawdziwych przyjaciół takich którym będziecie ufać.
Pa moi drodzy.
Ledwo siedzę..Pa kochani ,NIGDY nie pomyślcie że kogokolwiek z was olałem ,jak nie online to zawsze w serduszku was mam ![]()
Dobranoc przyjaciele ![]()
Ja umykam spac.Dobrej nocy wszystkim.Do nastepnego ![]()
Rozia chyba nie tylko ty zawiodlas
No nic trudno...znowu cierpiec nam przyszlo <my za wrazliwe Rozyczko do tego wszystkiego>
Dobranoc wam .
*(`*?.¸ (`*?.¸ ¸.?*´) ¸.?*´)
?............,-.,-.
?............(..(..(
?.............\..)..)._..-.._
?............__)/.,','.......`.
?..........,".....`......,--...`.
?........,"...@.........'....`...\
?.......(Y.............(...........;''.
?........`--.____,.....\..........,..;
?........((_.,----'.,---'......_,'_,'
?............(((_,-.(((______,-'
*MIŁOŚCI - Wielkiego Czwartku,
*WIARY - Wielkiego Piątku,
*NADZIEI - Wielkiej Soboty,
*RADOŚCI - Wielkiej Niedzieli!!**^~~)
^*Smacznego jajeczka Wielkanocnego,
Dużego zająca czekoladowego,
Sprytnego króliczka, co wyskoczy z koszyczka!
Kurczaka złotego
i wszystkiego naj....lepszego!
...||.\\...../.../`
...||..\\._|...'.``'-
...|.\_.\\.`.........6.\
....\_..........6...._...'-.=
.....|.._.............\.).....|
......\/.......=.\......;_.'/
......|.............`--`__.;---.
........'..____....-'`..........`|
........_/..............__.--.__/
......-'................-'....|
....-/................/......|
{...|.............../_...../
..`-\.................`\--;`..
.....'-..................|....|
........).............../.._/.
......./...........__.'...'--,.
.......(..........
(`*?.¸ (`*?.¸ ¸.?*´) ¸.?*´)
Kochani tym co wyjeżdzają gdzieś na Święta lub ICH tu nie będzie - życzę Wam Wszystkim dużo dobra,
zdrowia i ciepła od bliskich
Wiele obfitych łask od zmartwychwstałego Jezusa .... i aby Wasze życie
było przy Bogu , możecie nie wierzyć , możecie się buntować gdzie ON był gdy ja ..... gdy mnie....
ale to nie prawda,że On Was opuścił kiedykolwiek to my opuszczamy JEGO ...a bez Boga nie doznamy tego
największego szczęścia i choćbyśmy mieli wszystkie skarby świata nie będziemy szczęśliwi i zadowoleni.
Mówię Wam to bo wiem !!! jak człowiek zraniony, zagubiony i samotny wini za to Boga.
A powinien prosić i być z Nim wtedy wszystko ma sens..... dużo refleksji jest Wielki Piątek proszę
każdą i każdego z Was - wstąpcie dziś do Kościola i uklęknijcie przed krzyżem - ON za Was umarł !!!
pozdrawiam Was cieplutko <SciskamWas Mocno> Julia
Witajcie Przyjaciele ![]()
Zyczę Wam miłego dnia ![]()
Cześć wszyscy i Bianka
Ostatni dzień i prawie święta ![]()
Cześć kochani !
A wiecie co, ja jestem konsultantką Oriflame i zawsze zamawiam mamie biżuterie z tego katalogu i jesteśmy zadowolone.
Wszystko zależy od gustu.
Co do przyjaciół, prawdziwych- kiedyś już wam pisałam, że obdarzono mnie taką przyjaźnią 'od zawsze na zawsze'
Niestety teraz wyjechała na święta i pewnie niedługo będę miała brak kasy na komórce ze względu na nasze smsowanie ![]()
Miłego dnia !
Czesc Karola, Beata ![]()
Vinnga jak Twoje wczorajsze warowanie pod drzwiami siostry?
Zadziałałaś coś?
Hej Bianka, Beata i Karolina
I wszystkich co tu się pojawią za chwilę i trochę później też witam.
Odliczajmy godziny do dłuższego weekendu ![]()
Czesc Rafał ![]()
Wyspałes sie?
Idzisz jutro jajka swięcic? ![]()
Nie wyspałem się, wystarczy zobaczyć mój ostatni wpis i pierwszy z rana, porównać godziny, odliczyć dojazd do pracy i poranny rytuał typu prysznic i sniadanie by wiedzieć, że spałem jakieś 6 godzin maksymalnie
A czy jajka poświęcę? Jakieś na pewno ![]()
Bianko, wystarczy zobaczyć godziny mojej wczorajszej bytności tutaj
Wizja drapania w drzwi przekonała chłopaka mojej siostry, że trzeba internet mi naprawić ![]()
Rafał - kiepska jestem w liczeniu ale i tak pracować mi się nie chce, więc mogę poodliczać
Do mojego weekendu zostało 7 godz i 33 minuty ![]()
*(`*?.¸ (`*?.¸ ¸.?*´) ¸.?*´)
?............,-.,-.
?............(..(..(
?.............\..)..)._..-.._
?............__)/.,','.......`.
?..........,".....`......,--...`.
?........,"...@.........'....`...\
?.......(Y.............(...........;''.
?........`--.____,.....\..........,..;
?........((_.,----'.,---'......_,'_,'
?............(((_,-.(((______,-'
*MIŁOŚCI - Wielkiego Czwartku,
*WIARY - Wielkiego Piątku,
*NADZIEI - Wielkiej Soboty,
*RADOŚCI - Wielkiej Niedzieli!!**^~~)
^*Smacznego jajeczka Wielkanocnego,
Dużego zająca czekoladowego,
Sprytnego króliczka, co wyskoczy z koszyczka!
Kurczaka złotego
i wszystkiego naj....lepszego!
...||.\\...../.../`
...||..\\._|...'.``'-
...|.\_.\\.`.........6.\
....\_..........6...._...'-.=
.....|.._.............\.).....|
......\/.......=.\......;_.'/
......|.............`--`__.;---.
........'..____....-'`..........`|
........_/..............__.--.__/
......-'................-'....|
....-/................/......|
{...|.............../_...../
..`-\.................`\--;`..
.....'-..................|....|
........).............../.._/.
......./...........__.'...'--,.
.......(..........
(`*?.¸ (`*?.¸ ¸.?*´) ¸.?*´)
Wracając jeszcze do wczorajszego tematu - chyba najfajniejsze jest zaskakiwanie
Mnie osobiście krępują drogie prezenty, chociaż jeśli nie jest to zjawiskiem częstym to potrafi sprawić radość. Za to najbardziej się cieszę z prezentów, które wskazują na to, że ktoś o mnie myślał przy wyborze. Może to być cokolwiek. Np jeśli przechodziłam z kimś przy straganie i zachwyciłam się kolczykami w trupie czaszki a na drugi dzień je dostaję to mimo ceny 10 zł cieszą bardziej niż takie za 500... Albo kwiaty - można kupić 100 róż (tak np robi chłopak mojej siostry) ale mnie bardziej uszczęśliwia skromny bukiecik konwalii kupiony z myślą, że to moje ulubione kwiatki ![]()
A wymarzony prezent - skok na bungee
Ciekawe czy ktoś się w końcu domyśli ![]()
Cześć Rafał, Bianka, Beata i Julka ![]()
A mój długi weekend zaczął się wczoraj. ![]()
O ty leniwcze
I co zrobisz z tym nadmiarem wolnego czasu Karolciu?
Dokończyłam porządki, odwiedziłam babcie, pospacerowałam trochę
Jednym słowem zero nudy. Dziś idę z wynikami od kardio. do l. rodzinnego a dalej nie wiem co będę robiła. Napewno coś pożytecznego ![]()
A wy jakie plany macie na dzisiejsze popołudnie ?
Ja dzisiaj dziecko wysyłam kurierem do dziadków a sama mam plany bardzo... hmmm... romantyczne
Chociaż to chyba nie jest najlepsze określenie dla moich zamiarów ![]()
Romantyczne ?? :> Czyżby jakieś małe rendez-vous ? ![]()
Vinnga - no to nie wiem czy mam Cie denerwować
Właśnie się dowiedziałem, że dziś wychodzimy z pracy o 13
2,5 godz. i wolne!
A co do prezentów jeszcze - ja właśnie nie chce kupować jakiś mega drogich prezentów. To nie sztuka wejść do sklepu, wybrać drobiazg za 500zł i kupić, a później podarować. Kiedyś mniej więcej tak zrobiłem. Owszem ucieszyła się, ale jakoś bez szału. Nawet myślałem, że jej się drobiazg nie podoba. Ale niby podobał, powiedziała że nie oczekuje ode mnie takich prezentów. A późną jesienią tak bez okazji kupiłem jej taki komplecik - czapka i szalik. Nie pamiętam ile to kosztowało, ale w porównaniu z tamtym prezentem grosze. Wiedziałem jaki lubi kolor. Jaki rodzaj czapki. Trzy dni chodziłem po sklepach. Zobaczyłem w tym czasie więcej czapek niż dotąd w życiu. W końcu wybrałem, kupiłem i podarowałem, by nie marzła zimą. Jaki efekt? Nieopisana radośc i chyba nikt mi tak miło nie podziekował za prezent wcześniej
Trud został nagrodzony, bo zobaczyć radość u kogos kogo się kocha to bezcenne.
Teraz na ten roczek chcę właśnie podarować coś, co podkreśli moje uczucia, ale jednocześnie nie wprawi jej w zakłopotanie. Nie chcę jej imponować drogimi prezentami. Z resztą jej nie imponuje takie cos i bardzo mi się to podoba w niej. Łatwo jest pójść i kupić drogą ekskluzywną błyskotkę. Trudniej kupić coś, co naprawdę pozwoli poczuć się kobiecie wyjątkową. Fajnie, że w dzisiejszych czasach jest jeszcze tyle kobiet niematerialistek ![]()
Czesc Kochani
Ja za godzine do pracy wychodze,ale postanwilam wpasc tutaj
![]()
Beata moje ulubione kwiatki to tez konwalie ![]()
A czy jajka poświęcę? Jakieś na pewno
ha ha ha
Julenko dziekuje serdecznie za zyczenia :*** Ja Tobie takze zycze wszystkiego najlepszego,duzo milosci i ciepelka i wszystko czego tylko chcesz kochana :****
Ehh pogoda znowu nie za bardzo....
Cześć Ema
Przyjemnej (jeśli to możliwe) pracy życzę ![]()
Witaj Marzenko ![]()
Rafał - jakoś mało mnie Twoja informacja stresuje
Co za różnica czy na forum posiedzę do 13 czy do 17?
Bo dzisiaj tak mniej więcej wygląda moja praca ![]()
Facet - ty zaskakująco dobrze czujesz temat "kobieta"... Normalnie pozazdrościć twojej wybrance...
Czesc Raf ,Dziekuje
Dzisiaj chyba w robocie glownie sprzataniem swiatecznym bede sie zajmowac
He he Vinnga...ty dobra jestes
Byl rytual po 9.00?? ![]()
Facet - ty zaskakująco dobrze czujesz temat "kobieta"... Normalnie pozazdrościć twojej wybrance...
Prawda!! Aby wiecej takich facetow !! Ehhh to rozczulajace....tyle zrozumienia dla naszej plci
<pod wrazeniem>
Czy dobrze czuję temat "kobieta"? Nie wiem, nie mnie oceniać. Skoro tak uważasz to dziękuję
Po prostu dwa poprzednie moje związki rozpadły się powiedzmy oględnie z podobnych powodów. Jak już opadły negatywne odczucia jakie zawsze towarzyszą rozstaniu, zacząłem się zastanawiać, co było złego we mnie. co źle robiłem. Czego było za mało, a czego za dużo. Dlaczego mimo, że ja uważałem że się staram, druga strona myślała inaczej. Jak to samo (mniej więcej) mówi Tobie druga osoba, to zaczynasz myśleć - hmmm może ma rację. Tak było u mnie. Postanowiłem odrzucić myślenie "kobiety z którymi byłem były złe" i zacząłem myśleć jak zrozumieć potrzeby kobiet. Cały klucz moim zdaniem to poznać i zrozumieć potrzeby partnerki, a później je realizować
Oczywiście najlepiej by nie wymagało to od nas ogromnej przemiany i byśmy mogli pozostać sobą.
Dobrze, że raczej jestem bardzo samokrytyczny, bo już tyle miłych rzeczy usłyszałem tutaj odkąd jestem, że mógłbym popaść w samouwielbienie ![]()
P.S. jeszcze coś dodam jakby było mało. Może dlatego lekko irytują mnie takie przykłady jak Adam, że sam nigdy nie użalałem się nad sobą. Kiedyś zostawiła mnie kobieta w zasadzie bez słowa. Bo cięzko uznać za słowo smsa albo telefon. Był okres, że dość długo byłem sam. Potem kolejny związek, o którym lepiej nie pamiętać. I nigdy się nie użalałem. Po ostatnim razie stwierdziłem, że coś musi być nie tak ze mną, skoro kobiety nie czują się w związku ze mną dostatecznie szczęśliwe. Często myślę zbyt analitycznie. Muszę wszystko sobie jakoś wyjaśnić, wytłumaczyć, zrozumieć. Czasem to atut, ale w życiu osobistym przewaznie przeszkadza, bo pewnych rzeczy nie da się po prostu wyjaśnić. To analityczne myślenie to chyba zboczenie zawodowe. Tak jak i pisanie długich postów ![]()
Raf my szczera prawde piszemy
Odrobinka samouwielbienia nie zaszkodzi ![]()
Hmm....bardzo lubie czytac to co ty piszesz....
Oj Vinnga zajeta chyba he he moze z szefem o podwyzce ponownie rozmawia ![]()
Twoje myslenie tylko na dobre ci wychodzi,jak sie domyslam
Fajnie,ze potrafisz tak przeanalizowac sytuacje i wyciagnac wnioski ![]()
A do do dlugich postow,do czytania ich,ja nie mam z tym problemow,wiec pisz takie dlugie jak tylko chcesz ![]()
CZeść!!!
przyszłam Wam pożyczyć miłego dzionka mimo pogody za oknem by w Waszych serduszkach było ciepło i słonecznie
i to są również moje dla Was życzenia świąteczne.
Marzenko mam nadzieję że już się na mnie nie gniewasz.
Rafał my Cię tylko konstruktywnie chwalimy więc w samouwielbienie Ci nie grozi
Muszę dziś dużo pracy wykonać- mam nadzieję że wieczorkiem wpadnę a jak nie to znaczy że się regeneruję (przez sen).
Strony Poprzednia 1 … 137 138 139 140 141 … 470 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024