Netkafejka dla Przyjaciół ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Strony Poprzednia 1 … 136 137 138 139 140 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8,906 do 8,970 z 30,541 ]

8,906

Odp: Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Karola ty wszystko tak traktujesz....liczbowo?  Jeszcze 203 dni do twoich urodzin....a ostatnio pisalas ile dni szkoly ci zostalo ha ha wink tongue

W wiezieniu siedzialas czy co? hi hi hi  mam nadzieje,ze nie robisz pionowych kreseczek w pokoju na scianie? haha  lol lol

Ja mam 6 sierpnia smile

Zobacz podobne tematy :

8,907 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-04-01 22:30:16)

Hehe ja tak lubie big_smile Mam ustawione odliczanie na googlach big_smile do urodzin i do wakacji lol

8,908

Ja jestem zodiakalny Rak i 30 czerwiec. Ha ha ha Em skarbie na suficie pełno krech na każdy dzień.

8,909

Rafix napisał/a:

Dzięki dziewczyny za miłe słowa. Skoro uważacie że to dobry plan, to chyba podejmę się realizacji.

Ema - takich facetów jest pełno, musisz się rozejrzeć i zobaczysz smile Kolegów mam paru, ale wszyscy zajęci tongue i mnie pytasz o urodziny? no wiesz tongue

Podejmij sie ,pewnie,beda nie zapomniane wspomnienia,ktorych nikt wam nie zabierze smile

A nie powinnam pytac o twoje urodziny?? tongue

Roza a ty co tak milczysz?? sad  A Becia gdzie sie podziala?? sad

8,910

Spadam kochane kurki i kurczaczki moje
lol

Świerszcz swój koncert zakończył.
Króliczek pracą się zmęczył.
Nawet rybki w wodzie poszły spać.
A ja na dobranoc chcę Wam buzi dać :**

8,911 Ostatnio edytowany przez Rafix (2010-04-01 22:33:44)

Nie no pytać możesz zawsze smile Ale zdaje się, że z kimś tutaj rozmawiałem o dniu św. Patryka w Irlandii smile Czekaj czekaj kto to był. Hmmmmm....:D

Dobrej nocy Karolina smile

8,912

różyczka napisał/a:

Ja jestem zodiakalny Rak i 30 czerwiec. Ha ha ha Em skarbie na suficie pełno krech na każdy dzień.

A ja lew ! he he Kurcze....Roza....na suficie!!!   yikes   To dlugie palce musisz miec lol

Karola spryciara tongue

8,913 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-04-01 22:38:33)

O cholerka ,ale wtopa Rafix <wstydzi sie bardzo,bardzo>  yikes   Teraz pamietam..... Upsss... 17 marzec

Zazwyczaj pamietam wszystko...tylko ostatnio tyle sie dzieje..... tongue

Pa Karolka i masz buziola odemnie :***

8,914

Em albo tipsy jak jola rutowicz brrrr Jak jej facet to znosi  , w ogóle co w niej widza faceci. Em ty lewek jesteś ale nie boje się nie zjesz mnie wiem. Rafał Ryba jesteś czy juz baranek zodiakalny?

8,915 Ostatnio edytowany przez Rafix (2010-04-01 22:42:29)

Nie gniewam się przecież Ema smile

A ja zadam takie o to pytanie. Macie przyjaciela/przyjaciółkę. Spotyka się z osobą, której z jakiegoś powodu nie lubicie. Uważacie, że nie pasują do siebie. Powiecie o tych swoich myślach przyjacielowi/przyjaciółce? Czy zachowacie to dla siebie?

Różyczka - rybka, najlepiej po grecku wink

8,916

Roza,Jola RUtowicz ma swoj swiat lol  Ciebie nie zjem kochana <przytula>

Bylam w twoim watku dzisiaj i dokonalam malego wpisu wink

Raf ,mowie tak do ciebie,ale chyba moge? smile  Dobrze,ze kary nie bedzie ha ha ha lol

Hmmm....pytanie godne glebokiego przemyslenia.Wiesz,mialam taka sytuacje!  Tez sie zastanawialam,powiedziec czy nie....ale powiedzialam,no i to nie byl dobry pomysl w moim przypadku.
POniewaz kolezanka stwiedzila,ze zazdrosna jestem i zaczela mnie podejrzliwie traktowac... sad
Drugi raz powiedzialam swopjemu bratu,ze widzialam jak jego zona byla zajeta pewnym kolesiem..i wiesz co?  Nie uwierzyl mi!!

Wiec postanowilam sie juz NIGDY nie wtracac!!

8,917

Zmorę usypiałam... Tak długo się zeszło, że myślałam już że sama się wcześniej uśpię.

Marzenko - pasujemy do siebie jeśli wierzyć horoskopom smile Znaki ognia - lewek i baran smile Ja mam urodzinki 6 kwietnia, czyli niedługo będę baaardzo stara smile

Odpowiedź na Rafałowe pytanie: powiedziałabym o tym. Moje przyjaźnie polegają na absolutnej szczerości. Staram się swoje poglądy przedstawić w taki sposób, żeby nikomu nie sprawić przykrości. No i nie narzucać swojego zdania - ja mogę powiedzieć co mi się nie podoba ale to życie i wybór mojej przyjaciółki/przyjaciela...

8,918

Cześć smile

Widzę, że rozmowy o horoskopach wink

8,919

I jaki masz znak zodiaku, Martynko?

8,920

Koziorożec tongue

8,921

Ziemia smile Zrównoważona ziemia smile

Marzenko - nie wyobrażam sobie takiej sytuacji. Gdybym miała jakiekolwiek wątpliwości co do odbioru moich "rewelacji" - nie powiedziałabym. Ale nigdy nie miałam takich wątpliwości

8,922 Ostatnio edytowany przez Rafix (2010-04-01 23:01:41)

Spoko możesz mówić. Dość oryginalnie smile Kto powiedział że kary nie będzie ? tongue Powiedziałem, że się nie gniewam tongue

Co do tej historii mam właśnie podobne przemyślenia. Raz powiedziałem i ta osoba już nie jest moim przyjacielem. Oczywiście jest z tą kobietą nadal i znając moje zdanie na jej temat raczej unika spotkań. Co ciekawe z obiektywnego źródła wiem, że miałem rację. Szkoda, że tak jest, ale rzadko która przyjaźń ma szanse w starciu z "miłością". Ja kiedyś dowiedziałem się od przyjaciela, że uważa, że mój obecny związek to błąd. Uzasadnił to oczywiście jakoś. Szanuje jego zdanie i że miał mi odwagę powiedzieć, ale nie zgadzam się z tym. Sam raczej poważnie bym się zastanowił, czy jeszcze raz komuś powiedzieć coś takiego.

A co do Joli - żal komentować. Typowa kobieta, która stanowi skazę dla całej płci pięknej i jest kumulacją chyba większości cech, które mnie w kobietach odrzucają smile

Hej vinnga (może zacznę w końcu mówić Beata? tongue) i Martynka smile

8,923 Ostatnio edytowany przez Martyna777 (2010-04-01 23:02:38)

Czasem mniej zrównoważona, podobno powinnam szukać innego Koziorożca, Byka lub Skorpiona, ale nie wiem ile w tym prawdy. Jednak z panami spod tych znaków dogaduję się najlepiej big_smile

Rafał przyznaj sie nie wiedziałeś jak Beatka ma na prawdę na imię tongue

8,924

O trudne pytanie. Ja niestety walę takie prawdy prosto z mostu  uprzedzajac słowami " jesteś mi bliska, możesz mnie znielubić ale strasznie martwię sie ze twój wybranek wzbudza we mnie dziwne złe przeczucia. Nie musisz mnie słuchać ale proszę spójrz na niego a nuż mam racje. Jeśli nie,  będę wam w sukience z komunii kwiatki sypać na ślubie."  Zazwyczaj działa i kumpela zastanowi się.

8,925 Ostatnio edytowany przez Rafix (2010-04-01 23:04:59)

Martyna - kilka razy mi się rzuciło w oczy jak się do Niej zwracają inni, ale jakoś tak się przywiązuje do nicków bardzo tongue

Różyczko - jakby mi tak ktoś powiedział też bym się nie obraził smile

Poza tym wolę czasem napisać nickiem niż walnać gafę smile Ale powoli zapamiętuje Was.

8,926

A ja wolę być vinnga niż Beata smile Ale jakoś przywykłam, ze mówicie do mnie imieniem, którego nie lubię.

Ciągnąc trudny temat - unikam poważnego przedstawiania swojego stanowiska w tak delikatnych sprawach. Lepiej rzucić coś półżartem, lub jakieś subtelny sygnał wpleciony między zdania o czymś innym. Ale to się da tylko z kobietami - facetom trzeba wprost bo między wierszami nie czytają wink

8,927

Vinnga jak wolisz wink masz rację faceci nie umieją czytać między wierszami sad

8,928

Czesc dziewczyny smile

Czesc Rafal smile

Wpadlam tu do Was na chwile na pogaduchy.

8,929

Bliźniaczka moja !!!

Martynko, nie wchodźmy na Twój ulubiony temat, please... Wystarczy, że mam Adama na linii wink

8,930

Beatko, są pewne granice smile

A tak na marginesie co u niego?

8,931

Sorki kochani,ale brat do mnie zadzwonil z Polski big_smile Musialam pogadac smile

Czesc Martyna smile

Rafix napisał/a:

Spoko możesz mówić. Dość oryginalnie smile Kto powiedział że kary nie będzie ? tongue Powiedziałem, że się nie gniewam tongue

No to sie wpakowalam tongue:P Oby nie byla zbyt brutalna tongue:P

Czesc Asia smile

8,932

Martyna - potrafią potrafią, wierz mi. Po prostu lepiej do nas mówić bez owijania w bawełnę, bo my lubimy wiedzieć a nie się domyślać smile No i nie warto mówić o całym męskim gatunku na podstawie kilku przykładów. Zrozumiesz, gdy spotkasz tego, który rozczyta wszystko co umieścisz między wierszami.

Witaj Asia (Joankola) smile Chyba nie pomyliłem imienia tongue

Vinnga - Beata fajne imię, co chcesz smile Miałem bardzo fajną koleżankę kiedyś w pracy i z dumą nosiła to imię tongue A co do szczerości, to chyba nie ma znaczenia facet czy kobieta. Jak ktoś ma klapki nic do niego nie trafi. Takie jest moje zdanie. No i jak raz się sparzysz na szczerości w takiej sytuacji, to później myślisz czy warto.

8,933 Ostatnio edytowany przez vinnga (2010-04-01 23:30:19)

No więc dla zainteresowanych - z A. da się pogadać. Jest okrutnie drażliwy w pewnych kwestiach, ale generalnie ok. I ma fajne absurdalne poczucie humoru smile Jeśli chodzi o poglądy w wiadomym temacie - oczywiście bez zmian wink Reszta tajemnica służbowa smile

Ja też z dumą noszę moje imię, co nie znaczy, że nie wolę moich nicków i innych ksywek wink A mam ich trochę wink

8,934 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-04-01 23:31:22)

Kurcze,chwilke mnie  nie bylo a tyle czytania!!  wink

Becia a raczej Vinnga wink taka stara to ty nie bedziesz <przytula> :*

Martyna jak samopoczucie ?

Asia co slychac?

Pan A. ma wielkie poczucie humoru,tylko szkoda ze go wykorzystac nie potrafi sad Walczylam tam,ale on nikogo nie slucha sad

8,935 Ostatnio edytowany przez vinnga (2010-04-01 23:34:30)

Marzenko, zlituj się! Beata, Beatka - ok, ale nie Becia!!! Tak do mnie ciotki kiedyś mówiły i obrzydło mi na amen smile

A ze starością tak mi się powiedziało smile Stara to ja jeszcze długo nie będę, a możliwe, że nigdy. W każdym razie mentalnie smile

A. nie umie się śmiać z samego siebie. A szkoda. Bo to najbezpieczniejszy rodzaj poczucia humoru...

8,936

Samopoczucie znacznie lepiej, teraz jestem u rodziców, więc jakoś leci wink

Vinnga ja z nim kiedyś pisałam tak mailowo, nawet fajny dopóki nie zaczęło się coś pisać w wiadomym temacie.
Miał też problem kiedy zwróciłam mu uwagę, że jak się na coś powołuje to żeby robił to dokładnie, to zostałam zwyzywana od ćpunek

8,937

Dobry wieczór ślicznotki wink sorki ze rzadko zaglądam ale mam oooogrom obowiązków ostatnio,wybaczcie..

8,938

Cześć Paweł smile Oj, tak łatwo się nie wybacza... Będziesz musiał jakoś winę odkupić wink

8,939

wykopie ci Beatko duuużo korzonków ,a reszta co by chciała? wink

8,940

Wlasnie nadrabiam zaleglosci i czytam, co tu nastukaliscie smile

Rafal nie pomyliles imienia.Co do prezentu dla dziewczyny, to polecam bransoletke Pandory.Kupujesz taka bazowa-srebrna badz tez zlota, to juz kto co woli-a pozniej dokupujesz do tego zawieszki.A sa na rozne okazje.
Ja kiedys taka dostalam dawno, dawno temu od meza.To jeden z moich ulubionych drobiazgow.

"Ja mam urodzinki 6 kwietnia, czyli niedługo będę baaardzo stara"-blizniaczko moja bardzo Ci dziekuje.A co ja mam powiedziec?????

A co do szczerosci to ona jest podstawa wszystkiego.I przyjazni i milosci i zycia tak ogolnie.

8,941 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-04-01 23:46:28)

Dobra Vinnga nigdy wiecej Becia lol :**

No tak,z siebie trzeba potrafic sie smiac wink

Martynko to dobrze smile

Czesc P.

Roza gdzie jestes??          Ja takze wymienilam z A, kilka emaili wink

8,942

Nie wiem tak jakoś się nie zgrywamy na jeden temat sad

8,943

Paweł-1979 napisał/a:

Dobry wieczór ślicznotki wink

Nie musiałeś, dziękuję wink

Witaj ziomek smile

8,944

Oj widzę że kurczaczek się gniewa ,nic tu po mnie wtedy... sad

8,945

Paweł - ty jak prawdziwy kogut, co kurom korzonki wykopuje... A może i jakąś glistkę wygrzebiesz?

Asia - nieważne co ci wpisali w dowodzie. Wiek ma się w duszy smile I mam wrażenie że ty i ja jesteśmy młodsze np od Martynki smile

Rafał - kolejna niewiasta proponuje tę samą bransoletkę! Może to naprawdę cosik fajnego jest?

8,946

Witaj Paweł. No jesteś , nie sadzisz ze może ktoś martwił się o ciebie? A unikasz mnie chyba jakoś a nie wiem czym zasłużyłam. Jeśli uraziłam to chciała bym wiedzieć i przeprosić.

8,947

Rafix napisał/a:
Paweł-1979 napisał/a:

Dobry wieczór ślicznotki wink

Nie musiałeś, dziękuję wink

Witaj ziomek smile

Rafix - bez takich tekstów! Mi nie wolno o tej porze parskać śmiechem do monitora. Siostra zajrzała do pokoju z pytaniem czy znowu mi coś się z główką porobiło wink

8,948

Oj no panowie się tak starają tongue

8,949

Dzióbki czemu nie śpicie - czekacie aż  ciotka Ala Was ulula ? wink smile

8,950

Tak Alu, tak! Przynajmniej ja na ciebie wyglądałam z utęsknieniem smile A reszta też się zapewne wpisze zaraz do księgi powitalnej smile

8,951 Ostatnio edytowany przez Rafix (2010-04-01 23:56:20)

Vinnga - no masz rację, skoro coś cieszy się taką popularnością musi być ciekawe. Muszę to obejrzeć gdzieś, bo zdaje mi się że kiedyś widziałem, ale może jednak widziałem coś innego smile A jak następny raz parskniesz do monitora i wejdzie siostra popatrz na nią spokojnym wzrokiem i powiedz "sprawdzam czy śpisz" smile

Cześć Ala smile

8,952

A i pewnie, ze sie wpisze smile Czesc Alik!

Vinnga ta bransolka to naprawde cosik fajnego.

8,953

lol No jak chcesz Rafik lol
Różyczko przepraszam was.. Mam urwanie głowy ostatnio..Pisałem już że mam pół hektara pola i trzeba coś z tym zrobić,kierownik odkłada zatrudnienie w firmie,więc muszę brać "fuchy" (a bardzo nie lubie) dostałem ostatnio amatorski film ze ślubu i pan młody powiedział że mam z tego zrobić cuuda (on ma wyglądać jak KEN a Ona jak barbi uwierzycie?
a dodam że z wyglądu trol paskudny.. sad Do tego ostatnio jeździłem z teściem po lekarzach bo ciężko zachorował..

8,954

No i Ciotka Ala sie pojawila big_smile Ale ja chce bajke na dobranoc tongue:P

Raf  te zawieszki maja w sobie to cos wink smile   To modne ostatnimy czasy..

Pawel.....nie odebrales mojego emaila?

8,955

szkoda że wcześniej nie napisałaś ze imienia nie lubisz Vinngo- i też tęskniłam za Kotkiem smile

Rafał mi by się podobał ten łańcuszek z serduszkiem albo.... uwaga - przedmiot w sprawie którego się radziłeś smile
( ale chyba z takiej okazji nie wypada)
albo coś co wiesz że chciałaby dostać a nie jest to zbyt kosztowne.

możecie wrzucic linka do tej bransoletki ??

8,956

Paweł rozumiem kłopoty, ale polubiłam cie i może głupie i jak mówiłeś naiwne ale martwię sie gdy tak ktoś robi.
Współczuje kłopotów u mnie tez ich co nie miara ale staram się być i dla was tu. 
No wiem że to może głupota ale ja taka jestem.Ale owszem nie musisz mi sie tłumaczyć bo kim bym musiała być , nie ma potrzeby.
O i Ala sie pojawiła , wisienko co u ciebie? A moja droga nimfa gdzie ucieka na watki no?

8,957

A co napalilas sie na nia? Ja mam ale nie nosze...przyslac ci ?? tongue:P:P

8,958 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-04-02 00:11:41)

zastanawiam sie czy to to o czym myślę:)
jak przyjedziesz to może się spotkamy wink

Różo co to są watki??

Asia co u Ciebie?

Szkoda że Rafał poszedł.

MArtynko widzisz ja nie dostąpiłam zaszczytu pw z A. lol

ogłaszam że dziś było łażenie po sklepach - niestety jutro chyba też.

8,959

No i sama sobie nagmatwałam smile Ja chcę, żebyście używali mojego imienia w takim stopniu jak dotychczas - czasem Beata, czasem Vinnga!!! Vinnga jestem na forum a w kafejce się okrutnie bezosobowo poczułam jak zostałam bez imienia <płacze>
To, że tutaj używa się mojego imienia to jednak dla mnie świadczy o pewnej wyjątkowości tego miejsca wśród innych miejsc na forum...

8,960

oK ale i tak najbardziej lubie pisać nazwę powstałą w wyn. nieporozumienia big_smile

8,961

Ala kupiłaś coś fajnego? Czy tylko spożywcze. A za błędy przepraszam  serdecznie.

8,962

Ja też ją najbardziej lubię Wiśniowa Surykatko smile

Pożegnam was już dzisiaj. Pobudka o 6...

Papa ludki smile

8,963

Alik http://www.stylistka.pl/luksusowa-bizut … kim-rynku/ prosze bardzo.Tu mozesz obejrzec bransoletki.
Pytasz co u mnie?Otoz wszystko ok, tylko moj maz ma od 2 dni okres.

8,964

Oczywiście Beatko wink

Ala no widzisz ten pan jest jaki jest, ale taka jest prawda jak napisałam mu że się myli a raczej grzecznie zwróciłam uwagę, z uśmiechem, że to pewnie przez przypadek, to zostałam tak potraktowana, co więcej swoją niewiedzę usprawiedliwiał mówiąc że tak jest dobrze, bo on się nie może mylić wink

8,965

Ala - nigdzie nie poszedłem smile hmmm rozmarzyłem się, też bym chciał kupić to, w sprawie czego się radziłem smile i kupię, ale tak bez okazji kiedyś, na pewno kupię ha ha ! big_smile i ja tak nie znikam bez pożegnania tongue

Beatko - zapamiętam, że w tym wątku mam nie pisać "vinnga" smile

Ema - ja jestem wzrokowiec, jak zobaczę o co chodzi z tymi zawieszkami to powiem co myślę

Rózyczko - nie masz jeszcze jakiegoś linku tego co wklejałaś ?

8,966

Pawel nie gniewam sie na ciebie. Przykro mi,ze masz tyle zmartwien. sad i wogole mi przykro...

Ze mna sie chcesz spotkac Ala?? smile

Vinnga-Beata smile smile

A Raf gdzie zniknal nagle??

8,967

wyśpij się dobrze Kotku smile

niestety nic fajnego. łaziłam za fajnym biustonoszem  ale niestety nie było mi dane dziś go zakupić.

haha widzisz Asiu a podobno to tylko my mamy humory wink

8,968 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-04-02 00:25:35)

Asia maz ma okres??!!   He he ciekawe lol

Raf to sa takie malutkie zawieszki,miniaturki buta,jablka,prefum,misia,serca,delfina,no dlugo by wymieniac!! kolorowe lub nie, ozdobione cyrkoniami..no sliczne poprostu,ale nie wszystkie smile

Roza where are you ??  Pawel??

Dobranoc Beata :***

8,969

Asia no wiesz jakie piękne te z ywes rocher mi sie podoba. Rafał na tej stronie masz przystępne ceny a wybór oszałamia.

www.cyrkon.pl Tu coś zainspiruje cie.

8,970

No niestety ma :\

Posty [ 8,906 do 8,970 z 30,541 ]

Strony Poprzednia 1 … 136 137 138 139 140 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024