Netkafejka dla Przyjaciół ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Strony Poprzednia 1 … 135 136 137 138 139 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8,841 do 8,905 z 30,541 ]

8,841

Odp: Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Niezłe Marzenko smile Ja na to nie wpadłam w moich wymyślnych odpowiedziach smile

Odnośnie robienia różnych rzeczy - po pierwsze to pozostałości z dawnych feministycznych lat w stylu "po co mi potrzebny facet" smile
Po drugie - mieszkałam 2 lata z moją przyjaciółką, która do "męskich" zajęć miała pasję poznawczą. Więc żeby nie być gorszą też starałam się umieć to co ona. Czasem zabawnie wyglądało jak się dwie baby o młotek kłóciły smile

Tortury - bez rezultatu. A internet dalej znika o 19 sad
Więc wczoraj wystosowałam siostrze pismo, że jak dzisiaj o 21 nie będę miała internetu to z braku lepszego zajęcia w nocy będę siedziała pod drzwiami pokoju mojej siostry (gdzie prawdopodobnie będzie też jej chłopak) i będę skrobać w drzwi smile

Zobacz podobne tematy :

8,842

vinnga napisał/a:

Więc wczoraj wystosowałam siostrze pismo, że jak dzisiaj o 21 nie będę miała internetu to z braku lepszego zajęcia w nocy będę siedziała pod drzwiami pokoju mojej siostry (gdzie prawdopodobnie będzie też jej chłopak) i będę skrobać w drzwi smile

Hehe dobre tongue:D

8,843

Karola, jak mnie nie będzie dzisiaj późnym wieczorem z wami to będziecie wiedzieć czym się zajmuję wink

8,844

O tak wink DObrze, że nas poinformowałaś hehe tongue

8,845 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-04-01 14:48:07)

Czyli zgadlam ??  tongue

Rozumiem,ze zdanie ,,po co mi potrzebny facet?'' juz nie aktualne tongue:P

Vinnga napisał/a:

Czasem zabawnie wyglądało jak się dwie baby o młotek kłóciły smile

To by sie facetom spodobalo big_smile

he he he tylko dziury w tych drzwiach nie wyskrob lol

Hej Promyczku smile Co porabiasz??

8,846

Taka ładna pogoda, że zaraz wybywam na spacerek z pieskiem i chyba babcię odwiedzę smile

A co tam u Ciebie Marzenko ? I u Ciebie Beatko ? wink

8,847

Zrobilyscie juz komus zart dzisiaj??  smile

A u mnie nic...w domu cos tam robie troche....nastawiam sie,aby isc ,,pozyczyc'' troche zakili (kwiaty) z laki nieopodal smile tongue

8,848

Mnie nabrała przyjaciółka że zostanę ciocią big_smile Prawie uwierzyłam hehe tongue Ja jeszcze nikomu dziś żartu nie zrobiłam ale dzień się jeszcze nie skończył big_smile

Zmykam kochane, do wieczorka ! :*

8,849 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-04-01 15:20:57)

Pa Karola-promyczku :***

Widziam co knuje Vinnga na dzis he he ,ladnie tak siostre przeciwko chlopakowi? tongue:P  hi hi

Ide gotowac... hmm

Hmm..widzialam Pawel dzisiaj buszowal po forum...nie przywital sie z nami ??!

A w sumie,nie musi...

8,850

Ja namawiam od rana siostrę, żeby kupiła test ciążowy i kazała go obsikać naszej koleżance w pracy, która jest w ciąży:) Póki co bezskutecznie smile

Karola - u mnie na razie ciężka praca...

Marzenko - zdanie "po co mi facet" nieaktualne, chociaż czasem wracało w ciągu ostatnich latek...

8,851

Witajcie smile

Ale dziś ładnie za oknem...

Ja dziś nic nie robię w kuchni, jutro będe działać big_smile
Więc sobie siedzę i popijam kawkę z mlekiem.. smile

8,852

Rozumiem Beatko,ja tez mam takie chwilowe nawroty ,,po co mi facet''? tongue

Czesc Bianeczko smile Czyzby kto inny w kuchni dzialal dzisiaj? wink tongue

Ile ty tej kawy dziennie pijesz? smile

Ja obiad wstawilam i racze sie latte z bita smietana i cynamonem mniam smile big_smile

8,853

rano nie piłam, więc teraz pije smile

Kuchnia pusta tak jak cały dom, wszyscy gdzieś poszli i jestem sama..
No oczywiście obiad mam ugotowany, wiec mówię tylko o pieczeniu babek, ze to jutro mnie czeka smile

8,854

O sama siedzisz smile  Odetchniesz wink

Bedziesz babki piekla,fajnie smile

8,855

Bo jeśli chodzi o święta to ja zawsze piekę, a moja siostra troszkę młodsza tylko gotuje.. jej to sprawnie i szybko idzie big_smile

Jeśli chodzi o makijaże to lubię sie bawić kolorami smile
Mam charakterystyczne rysy twarzy, a szczególnie oczy i lubię je podkreślać..
A tak na co dzień  to kredka, jasny cień, tusz, i pomadka lub błyszczyk.. smile

8,856

ja nic nie bede piekla....a po co?....u mnie to nie ma sensu... hmm

Ja widze,ze my wszystkie od blyszczyka uzaleznione lol

8,857

Ema a Ty jesteś jeszcze w "związku" czy nie? Jak  nie chcesz nie odpowiadaj..

Ja za chwile sie ubieram i wychodzę, ach lubie takie późno popołudniowe spacery.. smile

8,858

Cześć kochane smile

Muszę się pochwalić że moja sunia stała się kobietą. smile Chodzi teraz w majtkach z dziurką na ogonek big_smile

8,859 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-04-01 17:51:42)

Bianka napisał/a:

Ema a Ty jesteś jeszcze w "związku" czy nie? Jak  nie chcesz nie odpowiadaj..

NO....niestety jeszcze,, tkwie'' hmm sad

He he LOndon...to Gratuluje smile :***

8,860 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-04-01 18:05:29)

smile:)

Jak tam pogoda u Ciebie Marzenko ?

Coś mnie chyba przeziębienie bierze sad gardło mam jak bańka, a nos caly zapchany sad

8,861

Pogoda nadal taka sama sad Chociaz.....chyba troche slabiej leje deszcz he he

To zacznij sie juz leczyc...zanim sie rozwinie wink

8,862 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-04-01 18:17:45)

cześć!!!

Beata - pomysłowa jesteś big_smile

ja się też wbijam na to ognicho, Bianko smile

makijaż preferuję delikatny- "oczojebny" tylko na wieczóR ( smoke eyes- b. mi się podoba) hahaha ( no bez przesady oczywiście - calując w polik da się skórę wyczuć tongue
i jak najbardziej wolę siebie gładką smile

nie zrobiłam nikomu psikusa (jeszcze <zaciera łapki>

Marzenko Paweł dziś dyskutował o wyższości dziewczyny spróbowanej przez rodzinę nad tą którą samemu trzeba odkryć  <zart>

Karola ten pies musi śmiesznie w galotach wyglądać big_smile

8,863

czesc Alika smile   ,,jeszcze nie'' ha ha ha

Co slychac dzsiaj ?

8,864

Marzenko, już wzięłam lekarstwa moje także oby się nie rozwinęło chorobsko smile

Hehe Ala i uwierz mi że wygląda śmisznie big_smile

8,865 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-04-01 18:23:06)

hehe miałam ciekawe spotkanie z osobnikiem którego nie widziałam kilka mies. - przywitałam się i poszłam- widok opadniętej kopary <bezcenny>

a Wy co narozrabiałayście?

Karola <fota> wymagana wink

Marzenka te pogrubione lit. w podpisie coś znaczą?

8,866

Wlasnie Karola wklej nam fote !! <prosi> lol

Ja nie rozrabiam dzisiaj wink

Alu one nic nie znacza,chcialam aby ladnie wygladalo smile big_smile

8,867

aha. to dobrze bo już się bałam wink

Karol pewnie spaceruje a ja pobuszuję po forum.

8,868

Czego sie balas? wink 

Cicho ostatnio tutaj nie?

8,869

nie zauważyłam żeby była cisza smile zawsze tu można poczytać newsy.

A ja wiem co siedzi w Twojej pięknej główce- nijak mi te litery nie pasowały do naszych imion i nicków a częstotliwość a i m jest spora więc może - morderstwo Ali albo cuś wink

do pózniej

8,870

he he nie bede nikogo mordowac smile 

Ja tez znikam narazie pa pa ...

8,871

http://img59.imageshack.us/img59/6876/dsc05286b.jpg

big_smile:D Przepraszam za jakość ale moją psinkę ciężko uwiecznić na zdjęciu tongue

8,872

Karola - rewelka smile

Wpadłam do was na 18 minut a tu takie pustki...

8,873

Hehe big_smile

Co tam słychać Beatko ? Jakieś plany na wieczór ? smile

8,874

Witam Panie smile Dobrze, że święta idą będzie można wypocząć. Ciężki tydzień mam w pracy. Miłego wieczoru życzę wszystkim - będę tu zaglądał dziś jeszcze jakby co wink

P.S. fajny psiak smile

8,875

Dzięki Rafał smile

8,876

ha ha ha haa  Karola....do twarzy jej w rozowym lol wink

Beata 18 minut? smile Ale precyzja.....  Widze,ze udalo ci sie byc po 19.oo  smile

Czesc Rafal smile

8,877

Jak Wam mija dzień? Jakaś propozycja tematu do rozmów? smile

8,878

Dzien mija jakos bez atrakcji smile

Moze ty rzucisz jakis temat?? wink

8,879

Widze ze jak radar wyczuwamy siebie ,jak mija wam dzień moi drodzy? Ja przy garach i powiem wam jak posoliłam bigos o kurcze. Musze kupić zapas wody ba święta.

8,880 Ostatnio edytowany przez Rafix (2010-04-01 21:30:52)

No to ja pójdę życiowo i zapytam o coś co mnie interesuje i co mi się przyda smile Niedługo będę miał z moją kobietką pierwszą rocznicę - strzeli roczek wink No i pytanie - co mógłbym jej podarować? Tak by nie przesadzić, ale też by pokazać kobiecie, że mi na niej zależy. Wiadomo coś na ten dzień zorganizuje, gdzieś pójdziemy. Ale myślę co by jej jakiś fajny upominek dać. By miała coś co jakoś kojarzy się może z tym dniem, sam nie wiem co bym chciał. Może coś podpowiecie?

Cześć Różyczka smile

8,881

Czesc Rozia smile :***        Przesolilas bigos?? Hmm..to pewnie przez to tancowanie ! wink tongue

jak samopoczucie?

8,882

Temat? Hmm powiedzcie moi drodzy czy jesteście gadżeciażami, fajna z bajerami komórka i coś do słuchania muzy?  No ostatnio gdzieś taka pannę widziałam , wszystko kapało brokatem a ja dziwna jak zwykle. Wolę funkcjonalny tel, ale tak mi sie udało kupiłam czerwony . ale nie wzięłam dla koloru ale bo nowa i chodziło mi o baterie.

8,883 Ostatnio edytowany przez vinnga (2010-04-01 21:34:27)

Cześć smile
Marzenko - po 19 byłam tylko dlatego, że zgarnęłam laptopa siostry. 18 minut - bo na tyle miał baterii.

Karola - znałaś moje plany na wieczór - skrobanie drzwi. Jak widać argument w końcu skuteczny - INTERNET DZIAŁA smile smile smile

Rafal - idę wyciągać Żabę z wanny i może mnie natchnie na to coś wyjątkowego smile Ale trudne to będzie bo ja jestem zwolenniczką czynów nie przedmiotów...

8,884

Hmm zawsze stawiam na pierwszym miejscu funkcjonalność. Telefon mam taki, że pewnie dinozaury takimi się bawiły (no dobra przesadziłem, ale najzwyklejsza nokia bez żadnych bajerów). Zegarek zwykły - bez tych wszystkich gadżetów jak gps, kompas i inne bzdury. Ogólnie takie rzeczy nie robią na mnie wrażenia. Rzecz ma służyć do tego, do czego ją wymyślono smile

8,885

Wow Rafix....bedziesz cos organizowal..jakie to romantyczne <ah-oh>  Wiesz,trudno cos poradzic,bo kazda kobieta jest inna i inne rzeczy ja ciesza.

Ale ja bym stawiala na delikatny wisiorek(jakies serduszko np.) ze zlota smile wink

8,886 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-04-01 21:40:35)

Gadzety....raczej nie...

Moj telefon i moze i by na to wskazywal,ale nie uzywam tego wszystkiego co w nim jest,Rozyczko moj telefon jest rozowy wink
Muzyki slucham wlasnie z niego jak gdzies ide,wiec mp3 nie potrzebne.

Zegarkow nie nosze,bo mi przeszkadzaja na rece. A co do reszty gadzetow....nie potzrebne mi na razie smile

Beata,ale dziury w drzwiach nie wydrapalas,co? tongue

8,887

Dzięki Ema - fajny pomysł. Ale powiedz mi kobiety noszą takie serduszka czy raczej taki prezent trafia do skrzyneczki na biżuterię? smile Wiem każda kobieta ma inny gust, ale troszkę pogeneralizujmy smile No i chyba raczej takie mniejsze i subtelne niż większe nie?

A co do tej organizacji, to wiesz nic specjalnego. Pewnie jakaś restauracja i spacer w nasze ulubione miejsce tongue

8,888

Malutkie i subtelne. Tylko najpierw się zorientuj czy ona w ogóle złoto nosi, bo ja np tylko srebro lubię. No a jeśli złoto to tylko tzw białe.

Kobiety noszą takie rzeczy Rafałku smile Przynajmniej tak długo jak długo coś czują do osobnika, od którego taką ozdobę dostały...

8,889

Rocznica związku hmmm może bransoletka z dopinanymi np kluczyk czy serduszko ,czy inicjały w stylu indyjskim. Na każda okazje można dokupić zawieszkę. Wiesz takie malutkie ozdoby co grzechoczą przy poruszaniu ręką  . http://1.1.1.2/bmi/www.halens.pl/pl/def … 00_QPL.jpg  nie wiem czy uda ci sie wejść ale cos w tym stylu.

8,890

Rafix napisał/a:

Dzięki Ema - fajny pomysł. Ale powiedz mi kobiety noszą takie serduszka czy raczej taki prezent trafia do skrzyneczki na biżuterię? smile Wiem każda kobieta ma inny gust, ale troszkę pogeneralizujmy smile No i chyba raczej takie mniejsze i subtelne niż większe nie?

A co do tej organizacji, to wiesz nic specjalnego. Pewnie jakaś restauracja i spacer w nasze ulubione miejsce tongue

Ciesze sie ,ze ci sie spodobal smile Tak,masz racje subtelne i delikatne wink  I wlasnie dlatego,ze bedzie takie delikatne,wydaje mi sie idealnym prezentem. Wiesz zamiast serduszka moze byc cos innego.
Jestem pewna,ze jesli kobieta nosi bizuterie,to taki podarunek (dany od serca)nie zagosci w jej skrzyneczce na bizuterie wink

Sam fakt,ze TY cos organizujesz jest istotny... Restauracja superr...a spacer w ulubione miejsce,bardzo romantyczne smile

A to bedzie niespodzianka?

8,891

Hej beatko. Em tez wymyśliłam biżuterie ha ha ha jak zwykle podobnie, a moja bransoletka może być wieczorowa jak i na co dzień do dżinsów.

8,892

He he Rozyczka mam taka bransoletke smile Dokupuje te zawieszki,a bransoletki nie nosze,bo nie lubie... (prezent nie trafiony,ale jakos mnie to nie dziwi) a zawieszki uzywam jako wisiorka wink

8,893 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-04-01 21:56:14)

Czyli widze plan zadziałał Beti big_smile

Różyczko, ja mam zwykły tel. z aparatem i mp3 i obowiązkowo zawsze nosze do niego słuchawki. Nic z jakiś spejclanych bajerów wink Zwykly Sony Ericsoniak do dzwoniena, smsow i sluchania muzy tongue Zdjęcia raczej wolę robić cyfrówką, ale jak jej nie mam przy sobie to i zrobię telefonem.

8,894

vinnga - nosi złoto, chociaż mogłaby częściej, nie wiem jak trafię w jej gust może będzie częściej nosić smile

Różyczka - widziałem takie bransoletki w Kruku. Tzn chyba coś w stylu tego, o czym mówisz bo link się nie otwiera u mnie. Ale to też jest myśl, a do tego można później skorzystać z tego przy innej okazji, dokupując np fajną zawieszkę na inną okazję.

Ema - serduszko wydaje się ok bo jakoś tak związane z tym dniem. I coś wyraża w końcu. Nie wiem co mógłbym innego wybrać. Jeśli wisiorek to tylko serducho smile Tak prezent ma być niespodzianką, ale jak mówię nie chcę przesadzić. Nie chcę jej zawstydzić jakimś bardzo drogim prezentem, jeszcze by miała wyrzuty sumienia, że np mi czegoś podobnego nie dała. Chcę by prezent wyrażał przede wszystkim uczucie. Ja czerpię ogromną radość z dawania prezentów. Nie muszę dostawać smile Jeszcze nad czymś myślę, ale nie wiem czy wypali.

8,895

Rozyczka napisał/a:

Hej beatko. Em tez wymyśliłam biżuterie ha ha ha jak zwykle podobnie, a moja bransoletka może być wieczorowa jak i na co dzień do dżinsów.

No my juz jednym tokiem myslenia idziemy ha ha ha A coz to za bransoletke masz?? Ta z zawieszkami?

Czesc Karola :**

8,896

Cześć, cześć :* smile

8,897 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-04-01 22:00:37)

Raf no to serducho-delikatne smile   Oh..ty o wszystkim pomyslisz... smile

Ja bym sie ucieszyla i wzruszyla takim prezentem smile

Powiem wam po cichu,ze ja najbardziej lubie prezenty,ktore zostaly zrobione wlasnorecznie,bo z mysla o mnie smile

I moze to nawet brzydkie byc,ale tylko moje <rozmarzona> smile

Ahh...szczesciara z tej twojej kobiety wink tongue   Kurka...nad czym ty jeszcze myslisz??

8,898

A ja chciała bym dostać kolczyki bo jestem od nich uzależniona chyba. ale ogólnie wole skromne kwiatki , one dają mi więcej wzruszeń mimo iz więdną. Niektórzy dają świece takie fantazyjne i płytę z ulubiona jej czy wasza muzyka a do tego foto ramke ze wspólnymi zdjęciami które się przesuwają.

8,899

Karola to tak jak ja !!   Tez jak nie mam aparatu przy sobie,to robie zdjecia telefonem smile I tak jak ty obowiazkowo sluchawki zawsze przy sobie wink ja mam Samsunga .

8,900 Ostatnio edytowany przez Rafix (2010-04-01 22:04:32)

No miałem taki plan, żeby zaaranżować wyjście do restauracji i jak będziemy w drodze zadzwoni jej siostra, która będzie się w tym czasie zajmować małym i powie, że coś jej wypadło i że ona musi wrócić do domu. Jak wrócimy okaże się, że siostry nie ma dalej, mały u niej, a w domu zastaniemy przygotowaną kolację na miejscu. W domu mógłbym zrobić fajny nastrój - świece, kwiaty, pyszna kolacyjka (skądś zamówiona pewnie tongue ). No taki pomysł mi zaświtał w głowie, ale nie wiem czy plan nie nazbyt szatański smile No i wymaga pomocy osób trzecich.

A własnoręcznie nie wiem co mógłbym zrobić smile Aż boje się myśleć nawet big_smile

Cześć Karolina smile

8,901

Rafał świetny pomysł , dziewczyna będzie wzruszona totalnie.

8,902

Cześć Rafi smile

Hehe Ema, to kolejna rzecz nas łączy lol telephone tongue smile

Rafał świetny plan z tą kolacją w domu, pogadaj z jej siostrą na ten temat smile

8,903

Nie no Raf......ty mi dajesz nadzieje na istnienie takich facetow!!   I ten plan...taki....rozbudowany i pracochlonny....ehhh

Musze sobie poszukac kogos takiego...nie masz podobnego kolegi ? he he he tongue tongue <taki zarcik>

Rozia...ja normalnie kupie ci kolczyki na urodziny!!!  TYlko powiedz jakie? Na wkretki,wiszace,kolorowe,z cyrkoniami????  smile

A wlasnie kiedy macie urodziny?? wink

8,904 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-04-01 22:19:18)

Ja mam 22 października. Dokładnie za 203 dni lol

A Wy ?

8,905

Dzięki dziewczyny za miłe słowa. Skoro uważacie że to dobry plan, to chyba podejmę się realizacji.

Ema - takich facetów jest pełno, musisz się rozejrzeć i zobaczysz smile Kolegów mam paru, ale wszyscy zajęci tongue i mnie pytasz o urodziny? no wiesz tongue

Posty [ 8,841 do 8,905 z 30,541 ]

Strony Poprzednia 1 … 135 136 137 138 139 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024