Netkafejka dla Przyjaciół ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Strony Poprzednia 1 … 134 135 136 137 138 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8,776 do 8,840 z 30,541 ]

8,776 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-03-31 17:27:46)

Odp: Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Hehe "chłopak" dobrze już się chyba lepiej czuje smile

Samopoczucie ok, dzięki a jak tam u Ciebie ? Z wcześniejszego posta, gdzie pisałaś że humorek zajefajny to  wnioskuje że chyba wszystko w porządku ? smile

Zobacz podobne tematy :

8,777

Tak juz lepiej....nie we wszystkich sferach mojego zycia,ale w tych ktore pozwalaja zyc codziennie smile smile :**

Trzeba doceniac to co sie ma smile Zawsze moze byc gorzej smile smile

Idziesz ze mna na biwak do Bianki ? tongue

8,778

To dobrze, że masz takie podejście kochana smile:*

Pewnie, że idę big_smile A to będzie w lany poniedziałek ? tongue

8,779

Tak w lany poniedzialek smile Tylko trzeba uzgodnic z Bianko,co kto ma przyniesc wink

8,780 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-03-31 17:48:30)

Hehe ok to się postaram big_smile Co prawda miałam jechać nad morze jak będzie ładnie ale wirtualnie zawsze mogę być na biwaku lol

8,781

He he ....jak talk wszyscy sie wprosimy na ten biwak,to niezly tlum bedzie smile

8,782

Hehe niezły tłum i niezła zabawa lol

8,783

Karola tylko prosze Cie,tym razem z dala od ognia,bo niewiadomo czy gasnica bedzie w poblizu ?? 

A nie chce Cie po ziemi tarzac,szkoda twojej urody tongue:P:P

8,784

Haha ok postaram się big_smile

Jak tam wieczorek mija ? smile

8,785

Kurcze nudzi mi sie ....hmmm......juz pranie zrobione,posprzatne wszystko,ugotowane,kwiaty podlane,buty wypastowane,kominek wyczyszczony.....no i co tu robic??  tongue tongue

O nie,nie prasowac nie bede!!  Nienawidze tego  hmm 

A u ciebie jak mija ??

8,786

Ja tez nie cierpie prasowania !

U mnie ok, dzisiaj chyba szybko pójde spać bo wczoraj i dziś wstałam baardzo wcześnie (jak zywkle w czasie szkoły hehe) i jestem padnięta tongue

8,787

Czesc smile

Musiałam zbijać z desek ławki by Was pomieścić big_smile

Przyniesie siebie z dobrym humorem, reszta się znajdzie big_smile

Ema ta piosenka z gg mi tez sie b. podoba: (..) niech dobry Bóg zawsze Cie za rękę trzyma (..)

A teraz na razie idę coś zjesc.. smile

8,788

Smacznego Bianka smile

8,789

Jaaa no to sie Bianka postaralas !!  lol 

Ja siebie przyniose ze sloncem w sercu smile

Smacznego smile

Karola,ale jeszcze nie uciekasz?? sad

8,790

Nie, jeszcze nie Marzenko :* smile

8,791

Tak Bianko ta piosenka mnie zauroczyla...

,,Usmiechaj sie do ludzi,bo nie jestes sam"
,,chwila ktora trwa,moze byc najlepsza z chwil.."
,,Idz wlasna droga,bo w tym caly sens istnienia.."

8,792 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-03-31 21:20:34)

Karola to o czym potrajkotamy?? wink lol

Podoba ci sie to moze ??   http://www.youtube.com/watch?v=XMiy_Usr … anslated=1

8,793 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-03-31 21:21:43)

O czymkolwiek hehe smile

Co wolisz: spódniczke czy spodnie ? :>

A ta piosenke b. lubie smile Dziś słuchałam jej na okrągło w autobusie jak jechałam do szkoły smile

8,794

Lubisz, ja tez!!  Tez jej slucham na okraglo he he az mmi sie znudzi wink

Dobrze,ze nie napisalas,ze ,,szmire''wklejam smile <przytula>

Wole spodnie na co dzien,ale spodnice tez nosze smile  Przymierzam sie do kupienia jakis sukienek smile

A ty jak ??

8,795

Ja stanowczo spodnie smile dresy, leginsy, dzinsy. Spódniczki tylko jak musze hehe. Jak byłam mała to podobno potrafiłam zdjąć spódniczkę na ulicy bo strasznie nie lubiłam lol

Mi się ostatnio też ta spodobała : http://www.youtube.com/watch?v=nQlXaIWm7oU  smile

8,796

Dresy nie za bardzo..wole jeansy smile tongue  Leginsy nosze,ale ostatnio nie chetnie,bo ,,tluszczyk ''odstaje he he smile

Ja pamietam (jak bykam mala)jak babcia mi zrobila recznie sukienke niebieska taka koronkowa!!  Byla sliczna,ale tak drapala,ze szok!!  Nie nawidzilam jej,a mam mnie w nia ubierala,bo ladnie wygladalam ehh....

zaraz poslucham co wkleilas smile big_smile

8,797

Znam to oczywiscie,ale bardziej sie sklaniam ku tej piosensce >>>>>>>>>  http://www.youtube.com/watch?v=qrO4YZey … anslated=1

8,798

Ooo Bad Romance też straasznie mi się podobało i podoba do tej pory hehe nie wiem kiedy mi sie znudzi big_smile

Ja miałam kiedyś taki czerwony sweterek od babci z takiej strasznie drapiącej włóczki/wełny brrr ale musiałam go nosić :[

8,799 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-03-31 21:45:48)

Ahh te babcie lol

Robisz makijaz? Jak tak,to jaki i jak czesto? smile

Kurka...gdzie sa wszyscy kafejkowicze ??  sad

8,800

Hej laski drogie dziś o modzie temat? Z racji zawodu moda mi bliska ale sama łażę jak lump, wszystko tylko nie dbać o siebie.
Zawsze wydatki inne robię a sama na końcu. Co do makijażu lubię cienie do powiek i tusz z mikrowłóknami bo rzęsy długgggie są.

8,801 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-03-31 21:49:49)

Na codzień tylko maluje rzęsy tuszem z taką gumową elastyczną szczoteczką (super podkreśla rzęsy !) i używam błyszczyka do ust. Jak wychodze gdzieś do klubu to lekki podkład i leciutko policzki podkreślam brązem albo różem. smile I czasem jakiś cień na oczy. Ogólnie z podkładem czuje się taka 'zatkana' więc bez lepiej się czuje. smile

A Ty ? :>

Cześć Różyczko ! smile

8,802

Cześć laseczki smile

8,803 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-03-31 21:55:08)

Cześć Gosiu smile A Ty robisz makijaż ? I jak często jeśli tAK ? :>

8,804 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-03-31 21:58:43)

Czesc Rozyczko kochana :**  Jak lump?? lol Nie przesadzaj he he Oh ty....wesola kobieto smile

Ja nie moge uzywac cieni do powiek,bo mam zapadniete powieki i sie wszystko rozmazuje....

Ja nakladam makijaz codziennie,krem nivea,puder w kamieniu,eyeliner czarny,tusz do rzes,odrobina rozu na policzki smile

A blyszczyk zawsze obowiazkowo smile Ale delikatne kolorki smile Ale to w zaden sposob nie zamazuje mojej naturalnosci wink

Na wyjscia w sumie tak samo,z dodatkiem jakiegos eyelinera z brokatem,albo taki fioletowy mam smile

Czesc Efilo smile

Rozyczko zazdroszcze dluuuuuuugich rzes sad

8,805

Ja wcześniej też się malowałam na codzień (puder itp) ale stwierdziłam że malujac tylko rzęsy będę mogła dłużej pospać hehe lol

ZMykam dziewczynki bo już mam średnią wagę powiek 70kg hehe ze zmęczenia same mi opadają big_smile Buziaki :*

8,806

O widzę ze pojawiła się Małgosia fajnie im nas więcej tym lepiej.Em a ty jakie kosmetyki lubisz? A ja zakochałam się w błyszczykach a ze mam równiutkie usta duże to pasują mi te błyski na ustach.

8,807 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-03-31 22:17:05)

Karola kwestia wprawy,mi to 10 minut zajmuje,moze nawet nie smile

Wyspij sie smile BUziale :**********

Rozyczko,twoje usta jak malina,zmyslowe :****  smile Jakie kosmetyki lubie?  eyelinery przedewszystkim,takie w sztyfcie(wysuwajace sie) smile A blyszczyki uwielbiam jasne...kurcze za duzo tego wszystkiego mam,ale co tam big_smile Lubie olejki w spray do ciala po kapieli,niedosc ze pieknie pachna to nawilzaja skore smile

A co u ciebie dzisiaj slychac??

8,808

U mnie dziś głupota mi odbiła. Szkoda mówić, zrobiłam tyle roboty że szok . Po grabieniu trawnika  koło południa mało nie zemdlałam bo uwaga  głupia śniadania nie zjadła.A i moje plecy pięknie mi podziękują jutro na pewno za to co im zrobiłam dziś.
Ale humor mam dobry.

8,809 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-03-31 22:30:38)

OJ Rozyczko sad   Dlaczego sniadanka nie zjadlas??  Ty nie powinnas sie przemeczac!!!!   Przeciez wiesz!!!  <przytula>

I co jutro plecki beda bolec...  sad

Rozia jestes jeszcze ? sad

Gdzie sa wszyscy??

8,810

Wszystko przez kawę , jak nigdy nie piłam a teraz zrobie to mam taka fazę jak odrzutowiec.I to bez jedzenia, dlatego zapomniałam o tej cukrzycy.

8,811

Oj Rozia....chwila zapomnienia,a potem tyle cierpienia sad

8,812

Jestem, jestem, zniknęłam bo Misiek się przebudził pomarudzić troszkę smile

Co do makijażu to kiedyś było go mnóstwo, dziś maluję się tylko od święta, na co dzień wolę bez wink

Rózyczko ja też tak miałam tylko,że wczoraj, zrobiło mi się słabo, sama nie wiem od czego bo na pewno głodna nie byłam, kawę pijam bardzo rzadko i tylko rozpuszczalną, wielce prawdopodobne jest to, że zmęczenie daje znać o sobie sad ale M wystraszyłam nie na żarty, nakazał po świętach zrobić badania :)przez święta odpocznę, potem się zobaczy wink
A może upiekę dwie pieczenie na jednym ogniu, pójdę nabadania ale M zaciągnę ze sobą big_smile

8,813

Ciekawi mnie osoba Awii jest nowa u nas ale wyczuwam ze fajna z niej osoba gdy oswoi się z nami.Mam nadzieje ze zadomowisz się u nas,każda z nas może coś drugiej dać, i czegoś od siebie nauczyć się.

8,814

Dziś nie dane mi z Wami posiedzieć, zmykam spać smile

Spokojnej nocki i przyjemnych snów smile

8,815

A ja wolę u kobiet spódnice, a moja jak na złość tylko spodnie i spodnie smile

Dobry wieczór smile

8,816

Dobranoc Efilo i Witaj Rafix smile

Rozia pozyjemy zobaczymy smile

Rafal jak dzionek?

8,817

Dobry wieczór Rafi jak minął dzień?Ja u facetów też lubię spódnice typu kilt , pociągają mnie nogi męskie.

8,818

OO  ROzia...meskie nogi cie kreca??  no no smile

8,819 Ostatnio edytowany przez Rafix (2010-03-31 23:38:19)

W pracy tragedia, jak to przed świętami hmm Najgorsze, że jutro i pojutrze pewnie będzie to samo. Dziś całe popołudnie składanie mebli u kolegi. Miałem pomagać, a skończyło się, że w sumie sam je składałem. I na koniec zdanie kolegi "no ładnie nam poszło" bezcenne smile Ogólnie tragiczne jest teraz pokolenie facetów, nie wiem skąd to się bierze. Mnie ojciec sporo nauczył takich domowych rzeczy. Potrafię zmienić gniazdko, coś skręcić albo rozkręcić, wiadomo takie rzeczy co się w domu robi czasem. A niektórzy faceci? Nie leci woda - wzywam hydraulika. Nie ma prądu - dzwonię po elektryka. A żarówkę to prędzej kobieta wymieni niż taka ciapa. Nie wiem czy to Wam kobietom imponuje, ale wydaje mi się że facet powinien umieć co nieco w domu samemu naprawić.

Różyczko - ale wolisz ogolone czy takie owłosione? smile

8,820

Oj to bardzo męskie , i cenione u facetów bycie złota rączka.Zaginęły te momenty gdy synowie uczyli się od taty, a pokolenie netu całkiem będzie miało problem. Prawdziwy facet powinien co nieco umieć samemu moim zdaniem .

8,821 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-03-31 23:44:45)

he he Raf .... smile ,,ciapa'' usmialam sie lol

No ja wole faceta ,ktory potrafi naprawic to i owo,ale jakby nie umial to bysmy sie razem nauczyli wink lol To mogloby byc ciekawe smile

No przeciez kolega pomagal napewno..........................myslami tongue:P:P

jak zabawnie opisane wszystko he he i te nogi hahahaa lol (nie wez mnie za wariatke,ja tylko dobry humor mam ) smile

Rozia nie wymiguj sie od odpowiedzi tongue tongue Lubisz owlosione ? hahahahaaa ;****

8,822

Ja? Hmmm na nendertalczyka  to aż może nie, ale włoski lubię byle nie na plecach i zadku.
O kurcze  na plecach matko brrr . Ale gołe gładkie o nie tez odpadają. Jak widzisz kryteria mam ścisłe w tej dziedzinie.:)

8,823 Ostatnio edytowany przez Rafix (2010-03-31 23:51:11)

Masz rację Różyczko pokolenie netu będzie biedne smile Za wszystko będą płacić tzw. fachowcom. Mnie ojciec niewiele nauczył, ale przekazał mi jedno ważne zdanie - "bez młota to nie robota" smile A tak serio to kiedyś to była rozrywka łazić wszędzie jako dzieciak za ojcem i podglądać co robi. Czasem dał coś spróbować. Można się było nauczyć czegoś. A teraz mamy internet, telewizję i wiele wiele innych rozrywek.

Ema - masz rację nie trzeba być alfą i omegą smile fajnie czasem jak to kobieta czyta instrukcję a facet wykonuje polecenia tongue czemu miałbym Cie brać za wariatkę? smile Lubię ludzi, którzy mają często dobry humor.

P.S. na zadku? smile hehe tam akurat nie mam, tzn takie małe i niemal niewidoczne. Za to na plecach sobie nie wyobrażam. Z resztą ani tu ani tu nie muszę golić na szczęście tongue i nie wyobrażam sobie, by facet miał taką gładką pupcię jak kobieta smile na to tylko Wy macie wyłączność tongue

8,824

A ty Rafał u kobiet ze tak powiem na zero czy na buszmenkę? Oczywiście  nadal nóg się trzymamy...

8,825

Ha ha Rozia lol kryteria naprawde scisle smile

Na plecach moga byc,gole tez..ehh jak milosc jest to nic sie nie liczy tongue:P:P

Raf przyznaj sie lubisz jak kobieta ci instrukcje czyta tongue:P

8,826

Hmm ja tam wolę na zero smile Byle nie na głowie tongue Wydaje mi się, że nie ma nic przyjemniejszego niż gładka kobieca skóra. Ale nie mam świra. Moja kobieta nie musi sobie golić nóg codziennie. Ważne żeby sama się dobrze czuła, a chyba macie lepsze samopoczucie z takimi gładziutkimi nie?:)

8,827

Oj temat czuje się śliski nieco czuje ze moje mroczne  zainteresowania mogą wyjść na jaw. A wiec Rafi pomalowałeś już pisanki? smile

8,828

Ema - zależy czego instrukcję smile

Różyczka - będę malował w sobotę  jeśli znajdę trochę czasu smile

8,829

Rozia o ktore pisanki go pytasz tongue:P:P

8,830

O te właściwe dla niego i najważniejsze zgodnie z tradycja. :0  A ja w piątek będę wieczorem. Malować znaczy pisanki.

8,831 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-04-01 00:07:34)

Nie bede wnikac instrukcje czego tongue

Bedziesz malowac pisanki Rozia...te wlasciwe oczywiscie hehee tongue

A co do nog i owlosienia,to pewnie ze lepiej sie czuje z gladkimi smile Ale czasem to sie tak nie che.... wink

8,832

Ok ja się ładnie pożegnam bo o 6 pobudka sad Ciężko w pracy będzie wysiedzieć oj ciężko.

Dobrej nocy Ema i Różyczko smile Chyba więcej tutaj nie ma dziś nikogo.

8,833 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-04-01 00:11:33)

Dobranoc Rafal smile Milego dnia w pracy zycze smile

I tak pewnie wpadniesz sie tu przywitac grzecznie jutro wink

No i Rozia same zostalysmy smile smile

8,834

Rafał dobrej nocy i pięknych snów życzę.. Dobranoc .

8,835

Cześć wam smile
Jakoś wczoraj mało stworzyliście smile 10 minut czytania tylko smile

Odniesienie do niektórych tematów:
Makijaż - nie umiem smile podkład co najwyżej i błyszczyk. Od tuszu mnie oczy szczypią choćby nie wiem jaki był antyalergiczny...

Włochata staram się nie być. Ułatwienie od natury - praktycznie sierścią nie porastam w innych miejscach niż na głowie smile

Rafał - ciapy niewielu kobietom imponują. Dla mnie facet musi być bardziej "męski" ode mnie. I tu dość trudne zadanie, zwłaszcza wśród miejskich samców. Bo ja umiem szybko doły kopać, obsługiwać wiertarkę, szlifierkę, naprawiać zlew się zdarzało i skręcać meble z ikei smile I dużo innych rzeczy. No ale gniazdka wymienić nie umiem. A może po prostu nie próbowałam smile

Za to lubię jak facet wyręcza mnie w tych "męskich" czynnościach. Jak mnie wyręcza w "babskich" to też lubię smile

Miłego prima aprilis smile

8,836

Cześć kochani smile

Hehe Marzenko, ja już przyzwyczjona z tym że sam fakt że mi sie nie chce w tyg. malować lol Lenistwo hehe tongue

Co wy gadacie za głupoty, w zime jak się nie goli nóg to cieplej jest lol lol big_smile:D

8,837

Hmmm, a wiecie dlaczego kolarze golą nogi? Kiedyś mnie kumpel takim pytaniem zaskoczył i oczywiście nie zgadłam, chociaż kombinowałam bardzo smile

8,838

Czesc Moje ludki malutkie slodziutkie smile smile

U mnie slonca brak ponownie sad I pada deszcz....ehhh.....

Beatko malo stworzylismy??!!   A tak sie staralismy.....ale co tu tworzyc jak tylko kilka osob sie pojawilo sad
Jak tortury ci poszly ??  tongue:P

He he wlochata starasz sie nie byc..dobre wink tongue
Kurcze ty tyle potrafisz zrobic....az sie zastanawiam co ja potrafie ..hmmm...niech pomysle ............:).........Oo gwozdzia w sciane wbije,aby obrazek powiesic  tongue:P Potrafie sie obsluzyc mlotkiem i srubokretem big_smile I to zwyklym i krzyzakiem <dumna>

Ale takie narzedzia jak wiertarka,szlifierka, to mnie przerazaja,boje sie to dotykac yikes niech faceci sie tym bawia wink

Vinnga napisał/a:

Za to lubię jak facet wyręcza mnie w tych "męskich" czynnościach. Jak mnie wyręcza w "babskich" to też lubię smile

Tak..ja tez lubie smile szkoda tylko,ze w tych typowo ,,babskich'' nie mozliwe jest aby nas wyreczyli sad A tak chociaz co drugi miesiac,lzej by bylo tongue tongue

London napisał/a:

Co wy gadacie za głupoty, w zime jak się nie goli nóg to cieplej jest lol lol big_smile big_smile

He he he lol lol racja Karola ...

Pozdrawiam Was wszystkich i zycze milego dzionka moje slonka :******

8,839

vinnga napisał/a:

Hmmm, a wiecie dlaczego kolarze golą nogi? Kiedyś mnie kumpel takim pytaniem zaskoczył i oczywiście nie zgadłam, chociaż kombinowałam bardzo smile

Czesc smile

Aby im sie wlosy w lancuch nie wkrecaly??  smile tongue

8,840 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-04-01 14:10:02)

COś słyszałam kiedyś o tym ale nie wiem dlaczego golą tongue Może by zmniejszyć opór lol

Posty [ 8,776 do 8,840 z 30,541 ]

Strony Poprzednia 1 … 134 135 136 137 138 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024