Hehe "chłopak" dobrze już się chyba lepiej czuje
Samopoczucie ok, dzięki a jak tam u Ciebie ? Z wcześniejszego posta, gdzie pisałaś że humorek zajefajny to wnioskuje że chyba wszystko w porządku ? ![]()
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)
Strony Poprzednia 1 … 134 135 136 137 138 … 470 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Hehe "chłopak" dobrze już się chyba lepiej czuje
Samopoczucie ok, dzięki a jak tam u Ciebie ? Z wcześniejszego posta, gdzie pisałaś że humorek zajefajny to wnioskuje że chyba wszystko w porządku ? ![]()
Tak juz lepiej....nie we wszystkich sferach mojego zycia,ale w tych ktore pozwalaja zyc codziennie
:**
Trzeba doceniac to co sie ma
Zawsze moze byc gorzej
![]()
Idziesz ze mna na biwak do Bianki ? ![]()
To dobrze, że masz takie podejście kochana
:*
Pewnie, że idę
A to będzie w lany poniedziałek ? ![]()
Tak w lany poniedzialek
Tylko trzeba uzgodnic z Bianko,co kto ma przyniesc ![]()
Hehe ok to się postaram
Co prawda miałam jechać nad morze jak będzie ładnie ale wirtualnie zawsze mogę być na biwaku ![]()
He he ....jak talk wszyscy sie wprosimy na ten biwak,to niezly tlum bedzie ![]()
Hehe niezły tłum i niezła zabawa ![]()
Karola tylko prosze Cie,tym razem z dala od ognia,bo niewiadomo czy gasnica bedzie w poblizu ??
A nie chce Cie po ziemi tarzac,szkoda twojej urody
:P:P
Haha ok postaram się ![]()
Jak tam wieczorek mija ? ![]()
Kurcze nudzi mi sie ....hmmm......juz pranie zrobione,posprzatne wszystko,ugotowane,kwiaty podlane,buty wypastowane,kominek wyczyszczony.....no i co tu robic??
![]()
O nie,nie prasowac nie bede!! Nienawidze tego
A u ciebie jak mija ??
Ja tez nie cierpie prasowania !
U mnie ok, dzisiaj chyba szybko pójde spać bo wczoraj i dziś wstałam baardzo wcześnie (jak zywkle w czasie szkoły hehe) i jestem padnięta ![]()
Czesc ![]()
Musiałam zbijać z desek ławki by Was pomieścić ![]()
Przyniesie siebie z dobrym humorem, reszta się znajdzie ![]()
Ema ta piosenka z gg mi tez sie b. podoba: (..) niech dobry Bóg zawsze Cie za rękę trzyma (..)
A teraz na razie idę coś zjesc.. ![]()
Smacznego Bianka ![]()
Jaaa no to sie Bianka postaralas !!
Ja siebie przyniose ze sloncem w sercu ![]()
Smacznego ![]()
Karola,ale jeszcze nie uciekasz?? ![]()
Nie, jeszcze nie Marzenko :* ![]()
Tak Bianko ta piosenka mnie zauroczyla...
,,Usmiechaj sie do ludzi,bo nie jestes sam"
,,chwila ktora trwa,moze byc najlepsza z chwil.."
,,Idz wlasna droga,bo w tym caly sens istnienia.."
Karola to o czym potrajkotamy??
![]()
Podoba ci sie to moze ?? http://www.youtube.com/watch?v=XMiy_Usr … anslated=1
O czymkolwiek hehe
Co wolisz: spódniczke czy spodnie ? :>
A ta piosenke b. lubie
Dziś słuchałam jej na okrągło w autobusie jak jechałam do szkoły ![]()
Lubisz, ja tez!! Tez jej slucham na okraglo he he az mmi sie znudzi ![]()
Dobrze,ze nie napisalas,ze ,,szmire''wklejam
<przytula>
Wole spodnie na co dzien,ale spodnice tez nosze
Przymierzam sie do kupienia jakis sukienek ![]()
A ty jak ??
Ja stanowczo spodnie
dresy, leginsy, dzinsy. Spódniczki tylko jak musze hehe. Jak byłam mała to podobno potrafiłam zdjąć spódniczkę na ulicy bo strasznie nie lubiłam ![]()
Mi się ostatnio też ta spodobała : http://www.youtube.com/watch?v=nQlXaIWm7oU ![]()
Dresy nie za bardzo..wole jeansy
Leginsy nosze,ale ostatnio nie chetnie,bo ,,tluszczyk ''odstaje he he ![]()
Ja pamietam (jak bykam mala)jak babcia mi zrobila recznie sukienke niebieska taka koronkowa!! Byla sliczna,ale tak drapala,ze szok!! Nie nawidzilam jej,a mam mnie w nia ubierala,bo ladnie wygladalam ehh....
zaraz poslucham co wkleilas
![]()
Znam to oczywiscie,ale bardziej sie sklaniam ku tej piosensce >>>>>>>>> http://www.youtube.com/watch?v=qrO4YZey … anslated=1
Ooo Bad Romance też straasznie mi się podobało i podoba do tej pory hehe nie wiem kiedy mi sie znudzi ![]()
Ja miałam kiedyś taki czerwony sweterek od babci z takiej strasznie drapiącej włóczki/wełny brrr ale musiałam go nosić :[
Ahh te babcie ![]()
Robisz makijaz? Jak tak,to jaki i jak czesto? ![]()
Kurka...gdzie sa wszyscy kafejkowicze ?? ![]()
Hej laski drogie dziś o modzie temat? Z racji zawodu moda mi bliska ale sama łażę jak lump, wszystko tylko nie dbać o siebie.
Zawsze wydatki inne robię a sama na końcu. Co do makijażu lubię cienie do powiek i tusz z mikrowłóknami bo rzęsy długgggie są.
Na codzień tylko maluje rzęsy tuszem z taką gumową elastyczną szczoteczką (super podkreśla rzęsy !) i używam błyszczyka do ust. Jak wychodze gdzieś do klubu to lekki podkład i leciutko policzki podkreślam brązem albo różem.
I czasem jakiś cień na oczy. Ogólnie z podkładem czuje się taka 'zatkana' więc bez lepiej się czuje. ![]()
A Ty ? :>
Cześć Różyczko ! ![]()
Cześć laseczki ![]()
Cześć Gosiu
A Ty robisz makijaż ? I jak często jeśli tAK ? :>
Czesc Rozyczko kochana :** Jak lump??
Nie przesadzaj he he Oh ty....wesola kobieto ![]()
Ja nie moge uzywac cieni do powiek,bo mam zapadniete powieki i sie wszystko rozmazuje....
Ja nakladam makijaz codziennie,krem nivea,puder w kamieniu,eyeliner czarny,tusz do rzes,odrobina rozu na policzki ![]()
A blyszczyk zawsze obowiazkowo
Ale delikatne kolorki
Ale to w zaden sposob nie zamazuje mojej naturalnosci ![]()
Na wyjscia w sumie tak samo,z dodatkiem jakiegos eyelinera z brokatem,albo taki fioletowy mam ![]()
Czesc Efilo
Rozyczko zazdroszcze dluuuuuuugich rzes ![]()
Ja wcześniej też się malowałam na codzień (puder itp) ale stwierdziłam że malujac tylko rzęsy będę mogła dłużej pospać hehe ![]()
ZMykam dziewczynki bo już mam średnią wagę powiek 70kg hehe ze zmęczenia same mi opadają
Buziaki :*
O widzę ze pojawiła się Małgosia fajnie im nas więcej tym lepiej.Em a ty jakie kosmetyki lubisz? A ja zakochałam się w błyszczykach a ze mam równiutkie usta duże to pasują mi te błyski na ustach.
Karola kwestia wprawy,mi to 10 minut zajmuje,moze nawet nie ![]()
Wyspij sie
BUziale :**********
Rozyczko,twoje usta jak malina,zmyslowe :****
Jakie kosmetyki lubie? eyelinery przedewszystkim,takie w sztyfcie(wysuwajace sie)
A blyszczyki uwielbiam jasne...kurcze za duzo tego wszystkiego mam,ale co tam
Lubie olejki w spray do ciala po kapieli,niedosc ze pieknie pachna to nawilzaja skore ![]()
A co u ciebie dzisiaj slychac??
U mnie dziś głupota mi odbiła. Szkoda mówić, zrobiłam tyle roboty że szok . Po grabieniu trawnika koło południa mało nie zemdlałam bo uwaga głupia śniadania nie zjadła.A i moje plecy pięknie mi podziękują jutro na pewno za to co im zrobiłam dziś.
Ale humor mam dobry.
OJ Rozyczko
Dlaczego sniadanka nie zjadlas?? Ty nie powinnas sie przemeczac!!!! Przeciez wiesz!!! <przytula>
I co jutro plecki beda bolec... ![]()
Rozia jestes jeszcze ?
Gdzie sa wszyscy??
Wszystko przez kawę , jak nigdy nie piłam a teraz zrobie to mam taka fazę jak odrzutowiec.I to bez jedzenia, dlatego zapomniałam o tej cukrzycy.
Oj Rozia....chwila zapomnienia,a potem tyle cierpienia ![]()
Jestem, jestem, zniknęłam bo Misiek się przebudził pomarudzić troszkę ![]()
Co do makijażu to kiedyś było go mnóstwo, dziś maluję się tylko od święta, na co dzień wolę bez ![]()
Rózyczko ja też tak miałam tylko,że wczoraj, zrobiło mi się słabo, sama nie wiem od czego bo na pewno głodna nie byłam, kawę pijam bardzo rzadko i tylko rozpuszczalną, wielce prawdopodobne jest to, że zmęczenie daje znać o sobie
ale M wystraszyłam nie na żarty, nakazał po świętach zrobić badania :)przez święta odpocznę, potem się zobaczy ![]()
A może upiekę dwie pieczenie na jednym ogniu, pójdę nabadania ale M zaciągnę ze sobą ![]()
Ciekawi mnie osoba Awii jest nowa u nas ale wyczuwam ze fajna z niej osoba gdy oswoi się z nami.Mam nadzieje ze zadomowisz się u nas,każda z nas może coś drugiej dać, i czegoś od siebie nauczyć się.
Dziś nie dane mi z Wami posiedzieć, zmykam spać ![]()
Spokojnej nocki i przyjemnych snów ![]()
A ja wolę u kobiet spódnice, a moja jak na złość tylko spodnie i spodnie ![]()
Dobry wieczór ![]()
Dobranoc Efilo i Witaj Rafix
Rozia pozyjemy zobaczymy ![]()
Rafal jak dzionek?
Dobry wieczór Rafi jak minął dzień?Ja u facetów też lubię spódnice typu kilt , pociągają mnie nogi męskie.
OO ROzia...meskie nogi cie kreca?? no no ![]()
W pracy tragedia, jak to przed świętami
Najgorsze, że jutro i pojutrze pewnie będzie to samo. Dziś całe popołudnie składanie mebli u kolegi. Miałem pomagać, a skończyło się, że w sumie sam je składałem. I na koniec zdanie kolegi "no ładnie nam poszło" bezcenne
Ogólnie tragiczne jest teraz pokolenie facetów, nie wiem skąd to się bierze. Mnie ojciec sporo nauczył takich domowych rzeczy. Potrafię zmienić gniazdko, coś skręcić albo rozkręcić, wiadomo takie rzeczy co się w domu robi czasem. A niektórzy faceci? Nie leci woda - wzywam hydraulika. Nie ma prądu - dzwonię po elektryka. A żarówkę to prędzej kobieta wymieni niż taka ciapa. Nie wiem czy to Wam kobietom imponuje, ale wydaje mi się że facet powinien umieć co nieco w domu samemu naprawić.
Różyczko - ale wolisz ogolone czy takie owłosione? ![]()
Oj to bardzo męskie , i cenione u facetów bycie złota rączka.Zaginęły te momenty gdy synowie uczyli się od taty, a pokolenie netu całkiem będzie miało problem. Prawdziwy facet powinien co nieco umieć samemu moim zdaniem .
he he Raf ....
,,ciapa'' usmialam sie
No ja wole faceta ,ktory potrafi naprawic to i owo,ale jakby nie umial to bysmy sie razem nauczyli
To mogloby byc ciekawe ![]()
No przeciez kolega pomagal napewno..........................myslami
jak zabawnie opisane wszystko he he i te nogi hahahaa
(nie wez mnie za wariatke,ja tylko dobry humor mam ) ![]()
Rozia nie wymiguj sie od odpowiedzi
Lubisz owlosione ? hahahahaaa ;****
Ja? Hmmm na nendertalczyka to aż może nie, ale włoski lubię byle nie na plecach i zadku.
O kurcze na plecach matko brrr . Ale gołe gładkie o nie tez odpadają. Jak widzisz kryteria mam ścisłe w tej dziedzinie.:)
Masz rację Różyczko pokolenie netu będzie biedne
Za wszystko będą płacić tzw. fachowcom. Mnie ojciec niewiele nauczył, ale przekazał mi jedno ważne zdanie - "bez młota to nie robota"
A tak serio to kiedyś to była rozrywka łazić wszędzie jako dzieciak za ojcem i podglądać co robi. Czasem dał coś spróbować. Można się było nauczyć czegoś. A teraz mamy internet, telewizję i wiele wiele innych rozrywek.
Ema - masz rację nie trzeba być alfą i omegą
fajnie czasem jak to kobieta czyta instrukcję a facet wykonuje polecenia
czemu miałbym Cie brać za wariatkę?
Lubię ludzi, którzy mają często dobry humor.
P.S. na zadku?
hehe tam akurat nie mam, tzn takie małe i niemal niewidoczne. Za to na plecach sobie nie wyobrażam. Z resztą ani tu ani tu nie muszę golić na szczęście
i nie wyobrażam sobie, by facet miał taką gładką pupcię jak kobieta
na to tylko Wy macie wyłączność ![]()
A ty Rafał u kobiet ze tak powiem na zero czy na buszmenkę? Oczywiście nadal nóg się trzymamy...
Ha ha Rozia
kryteria naprawde scisle ![]()
Na plecach moga byc,gole tez..ehh jak milosc jest to nic sie nie liczy
Raf przyznaj sie lubisz jak kobieta ci instrukcje czyta
:P
Hmm ja tam wolę na zero
Byle nie na głowie
Wydaje mi się, że nie ma nic przyjemniejszego niż gładka kobieca skóra. Ale nie mam świra. Moja kobieta nie musi sobie golić nóg codziennie. Ważne żeby sama się dobrze czuła, a chyba macie lepsze samopoczucie z takimi gładziutkimi nie?:)
Oj temat czuje się śliski nieco czuje ze moje mroczne zainteresowania mogą wyjść na jaw. A wiec Rafi pomalowałeś już pisanki? ![]()
Ema - zależy czego instrukcję
Różyczka - będę malował w sobotę jeśli znajdę trochę czasu ![]()
Rozia o ktore pisanki go pytasz
O te właściwe dla niego i najważniejsze zgodnie z tradycja. :0 A ja w piątek będę wieczorem. Malować znaczy pisanki.
Nie bede wnikac instrukcje czego ![]()
Bedziesz malowac pisanki Rozia...te wlasciwe oczywiscie hehee ![]()
A co do nog i owlosienia,to pewnie ze lepiej sie czuje z gladkimi
Ale czasem to sie tak nie che.... ![]()
Ok ja się ładnie pożegnam bo o 6 pobudka
Ciężko w pracy będzie wysiedzieć oj ciężko.
Dobrej nocy Ema i Różyczko
Chyba więcej tutaj nie ma dziś nikogo.
Dobranoc Rafal
Milego dnia w pracy zycze
I tak pewnie wpadniesz sie tu przywitac grzecznie jutro ![]()
No i Rozia same zostalysmy
![]()
Rafał dobrej nocy i pięknych snów życzę.. Dobranoc .
Cześć wam
Jakoś wczoraj mało stworzyliście
10 minut czytania tylko ![]()
Odniesienie do niektórych tematów:
Makijaż - nie umiem
podkład co najwyżej i błyszczyk. Od tuszu mnie oczy szczypią choćby nie wiem jaki był antyalergiczny...
Włochata staram się nie być. Ułatwienie od natury - praktycznie sierścią nie porastam w innych miejscach niż na głowie ![]()
Rafał - ciapy niewielu kobietom imponują. Dla mnie facet musi być bardziej "męski" ode mnie. I tu dość trudne zadanie, zwłaszcza wśród miejskich samców. Bo ja umiem szybko doły kopać, obsługiwać wiertarkę, szlifierkę, naprawiać zlew się zdarzało i skręcać meble z ikei
I dużo innych rzeczy. No ale gniazdka wymienić nie umiem. A może po prostu nie próbowałam ![]()
Za to lubię jak facet wyręcza mnie w tych "męskich" czynnościach. Jak mnie wyręcza w "babskich" to też lubię ![]()
Miłego prima aprilis ![]()
Cześć kochani ![]()
Hehe Marzenko, ja już przyzwyczjona z tym że sam fakt że mi sie nie chce w tyg. malować
Lenistwo hehe ![]()
Co wy gadacie za głupoty, w zime jak się nie goli nóg to cieplej jest
:D
Hmmm, a wiecie dlaczego kolarze golą nogi? Kiedyś mnie kumpel takim pytaniem zaskoczył i oczywiście nie zgadłam, chociaż kombinowałam bardzo ![]()
Czesc Moje ludki malutkie slodziutkie
U mnie slonca brak ponownie
I pada deszcz....ehhh.....
Beatko malo stworzylismy??!! A tak sie staralismy.....ale co tu tworzyc jak tylko kilka osob sie pojawilo
Jak tortury ci poszly ??
:P
He he wlochata starasz sie nie byc..dobre
![]()
Kurcze ty tyle potrafisz zrobic....az sie zastanawiam co ja potrafie ..hmmm...niech pomysle ............:).........Oo gwozdzia w sciane wbije,aby obrazek powiesic
:P Potrafie sie obsluzyc mlotkiem i srubokretem
I to zwyklym i krzyzakiem <dumna>
Ale takie narzedzia jak wiertarka,szlifierka, to mnie przerazaja,boje sie to dotykac
niech faceci sie tym bawia ![]()
Za to lubię jak facet wyręcza mnie w tych "męskich" czynnościach. Jak mnie wyręcza w "babskich" to też lubię
Tak..ja tez lubie
szkoda tylko,ze w tych typowo ,,babskich'' nie mozliwe jest aby nas wyreczyli
A tak chociaz co drugi miesiac,lzej by bylo
![]()
Co wy gadacie za głupoty, w zime jak się nie goli nóg to cieplej jest
![]()
![]()
![]()
He he he
racja Karola ...
Pozdrawiam Was wszystkich i zycze milego dzionka moje slonka :******
Hmmm, a wiecie dlaczego kolarze golą nogi? Kiedyś mnie kumpel takim pytaniem zaskoczył i oczywiście nie zgadłam, chociaż kombinowałam bardzo
Czesc ![]()
Aby im sie wlosy w lancuch nie wkrecaly??
![]()
COś słyszałam kiedyś o tym ale nie wiem dlaczego golą
Może by zmniejszyć opór ![]()
Strony Poprzednia 1 … 134 135 136 137 138 … 470 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024