Netkafejka dla Przyjaciół ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Strony Poprzednia 1 … 131 132 133 134 135 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8,581 do 8,645 z 30,541 ]

8,581

Odp: Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Witajcie Skowroneczki życzę Wam  milego dnia smile

bardzo dobrego , ciepłego i radosnego smile  co tam chlopaki góry obgadujecie ????

Bo ja z gór pochodzę big_smile góraleczka hej z pod samiutkich Tater /  Nowy Targ / jak kojarzycie

a górale mają Wielkie serca  wink jak ja wink

no to pa <buziolki> ,<przytulaski> for everyone I LOve ALL of You  :*************** Julka

Zobacz podobne tematy :

8,582

Czesc Kochani smile

WItam serdecznie druga Asie milo poznac smile

Ja to mam wyczucie....jak przyszlam to wszyscy poszli sad

Czesc JUlenko...jak dzisiaj humorek? smile

8,583

Dzień Dobry smile
Minęło znów trochę czasu od mojej ostatniej wizyty.. Coś jednak się zmieniło. Stałam się silniejsza, znów patrzę optymistycznie w przyszłości i staram się dostrzegać także dobry strony każdej sytuacji wink Może wiosna mi poprawiła częściowo humor? Nie wiem - nie wnikam.
Dobrze jest jak jest smile Byle nie było gorzej big_smile

Pozdrawiam wszystkich z Netkafejki Przyjaciół :*

8,584

Czesc Paulii  smile smile smile Ciesze sie ze jest lepiej,szkoda,ze tak dlugo cie nie bylo....

Ale wazne ze jestes smile Powiem ci,ze na mnie ta wiosna tez pozytywnie wplywa,choziaz u mnie to jej akurat nie za duzo jeszcze....

Bianko,trzymam kciuki za dzisiejsze zajecia <przytula>

8,585

Guten tag smile <- uczę się niemieckiego w st. zaawansowanym lol

Druga Asiu witam Cię serdecznie smile

Julia, ja też nie wiedziałam, ze pracujesz w przedszkolu smile:) Załatwisz mi pracę za jakieś 5-6 lat ? hehe big_smile

Co tam u was ? U mnie wspaniale, urwałam się dziś z trzech lekcji bo nudy byly lol

8,586

Helo im back , back in polisch reality . Oj dziękuje za tyle ciepłych slow od wszystkich wczoraj , naprawdę wzruszyłam sie czytając. Witam Avia miałam ci się wpisać w twoim wątku ale skoro złapały cie dziewczyny to witaj.
Pozdro dla drugiej Asi jak i Paulina fajnie ze wróciłaś do nas.
Widze że Em kochana akurat jest cieszę się.

8,587

Cześć Karolinka, Marzena, Julia, Różyczka smile
Różyczka za nic nie mogę zanależć jak masz na imię, przepraszam smile

Karolina oj Ty, Ty nie ładnie na wagary chodzić wink

8,588 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-03-30 14:25:01)

A jestem Rozyczko jestem he he smile

Karola urwlalas sie? No pieknie,pieknie....Ale dobrze,ze do nas przyszlas,a nie do Parku poszlas wink

czesc Efilo rowniez smile

8,589

Hehe raz na jakiś czas nie zaszkodzi wink W tamtym półroczu mialam 100% frekwencje więc mogę sobie teraz pozwolić big_smile

8,590

Narazie was opuszczam bo muszę iść po kuzyna do zerówki.

Buziaki i do wieczorka :*

8,591

A wiesz co moja klasa kiedys zrobila??  W dzien wagarowicza postanowilismy wszyscy isc na wagary.....mama jednej kolezanki byla nauczycielka w naszej szkole,i jak wychodzilismy ze szkoly to jej mama nas przyuwazyla...wiec zaczelismy uciekac.....w poblizu nie bylo nic,za czym moglibysmy sie zchowac.....i wiesz co?  Wszscy schowalismy sie za malucha,bo tylko on tam stal lol 35 osob ha ah ha,oczywiscie bylo nas widac!!  Jej mama tylko popatrzayla,posmiala sie i poszla hahaaa  a my mielismy ubaw lol

Dziewczyny jak wasze samopoczucie??

8,592 Ostatnio edytowany przez efilo (2010-03-30 14:34:56)

Ha ha ha, dobra ta historyjka z maluchem, to podobnie jak mój mały, chowa się za nogą od stołu i mówi "mija nuna" wink

Sampoczucie? U mnie dziś rewelacyjne, dlaczego? Chyba tak poprostu big_smile

A jak u Was ????

8,593

Efilio moja droga mam na imię tak jak ty.  Skarbie tylko nie używam go na forum , bo mąż czasem gapi sie a nie chce żeby znał wszystkie moje myśli. Musze mieć i coś własnego.
Co do humoru to jakiś  trudny , efekt wczorajszego dania a i mąż poszedł do roboty za nic nie chce słuchać o szpitalu wiec martwię się.

8,594

Różyczka, a to niespodzianka smile miła oczywiście smile

Mój M gdy protestuje przed pójściem do lekarza to mówię mu, że nigdy mu nie powiem co mnie boli i nigdy już do żadnego lekarza nie pójdę!! Jak na razie szantaż działa smile

8,595

Efilo ciesze sie ze humor dopisuje smile

Rozyczko nie martw sie sad Bedzie dobrze <przytula>

Ja mam humor jako-tako,glowa przestala bolec,ale gardlo jeszcze mnie meczy sad

Przepraszam,ze tak zniklam przed chwilka,ale swoja skromna tworczosc wrzucilam do dzialu kultura-wiersze smile

Weszlam tam takze z nadzieja,ze odswierzylam ten watek i teraz jest widoczny,bo byl dosc schowany pod sterta innych watkow.
A uwazam,ze co niektorzy z was powinni tam zajrzec i cos wpisac smile Np.ty Rozyczko,albo Coco....I kazdy kto ma ochote smile

8,596

Ja dziś niestety sporo na głowie w pracy, więc popisać się nie da. Może wieczorem. Miłego popołudnia życzę wszystkim i wyglądajcie słońca, u mnie już świeci smile

wszystkim potrzebującym zdrówka życzę zdrówka, a tym potrzebującym szczęścia - szczęścia smile

8,597 Ostatnio edytowany przez efilo (2010-03-30 14:56:34)

W takim razie lecę do działu kultura-poczytać nie wpisać się wink

Cześć Rafix smile u mnie słoneczko świeci od rana tylko okropaśnie wieje smile

8,598

Hi Rafal smile

Ja dzisiaj slonca nie dojrze,leje jak z cebra .  Ale i tak nie moge nigdzie wychodzic dzisiaj to i lepiej smile

Dzieki za zyczonka biore i zdrowko i szczescie,kurka...ale zachlanna jestem tongue tongue

A ja tobie zycze milej pracy smile I czego tylko chcesz smile

Efilo...Dzieki ze ci sie chce :**

8,599

Ha ha ha elfiku to muszę wypróbować twoja metodę.

8,600

U mnie do południa mgła ale teraz świeci nieśmiało słoneczko.Rafał miłego po południa i zaje ... fajnego humoru.

8,601 Ostatnio edytowany przez efilo (2010-03-30 15:09:52)

Wow Marzenko, piękne są Twoje wiersze, naprawdę nie musisz być aż taka skromna, pisz, pisz więcej, ja chętnie poczytam smile

Różyczka u mnie metoda działa jak na razie bezproblemu smile czasami zastanawiam się dlaczego faceci są tak uparci w tej kwestii, gorzej niż z dzieckiem smile bo dziecko za rękę i do lekarza a chłopa to chyba tylko na plecy mogę wziąść i to nie bardzo wink

8,602

Dziewczyny, póki co muszę lecieć, dzieciaki się obudziły i czas zająć się nimi smile

8,603 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-03-30 15:16:41)

Dziekuje Efilo smile Kochana jestes smile

No tak faceci....znowu ich temat powraca tongue Mojego tez trudno do lekarza zaciagnac hmm Jak chce cierpiec to jego sprawa,(tylko dlaczego ja wtedy musze cierpiec razem z nim), jak on chory jest to wtedy jest najwazniejszy i wogole,podejrzewam,ze to znacie wink

Mam znajomego tutaj,ktory cierpi z powodu biodra...musial rzuscic prace bo nie daje rady,jest w domu na zasilku w chwili obecnej...
A gdyby poszedl do lekarza,na poczatku swoich cierpien,to teraz bylby prawdopodobnie zdrowy!!

Zal mi go,no ale sam sobie na to zapracowal.....Wspolczuje jego zonie..maja 6letniego synka a ona teraz w 7 miesiacu ciazy....I zero pomocy od niego,bo on z ledwoscia chodzi...

Narazie Efilo smile

A ty Rozyczko jestes,czy Cie nie ma ?? tongue

8,604

Em moja droga wzruszyłam się twoimi wierszami , zwłaszcza ten pierwszy. Kochana masz talent w sobie wiec korzystaj z niego moja droga.Jestem ale powinnam już pójść.Będę na pewno skarbie wieczorem , może cie złapie   jak zdążę.

8,605 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-03-30 19:40:17)

Ach w?nderbar!! Wir haben hier eine kleine deutch-gruppe tongue Ich freue mich sehr meine Schadsien wink

Co do gwary śląskiej- nie wierze w jej zanik- są tzw. aktywiści którzy pragną autonomi dla Śląska!!

A górale nie to nie tylko Tatry tongue Beskidy są wspaniałe!!

Och w końcu chwila wytchnienia smile

Ogromne buziaczki dla Pauli890 ( zmorko ale nas w niepewności trzymałaś) :**

8,606

Ooo Alik widzę też zapodaje niemieckim lol

Hehe dziewczyny... Jak facet jest chory to myśli, że jest pępkiem świata.

Marzenko, niezła ta historia z wagarami big_smile chciałabym to zobaczyć tongue

8,607

Oj dziewczyny - takie duże jesteście i nie wiecie jak to jest z męskimi chorobami... Otóż faceta nie można wygonić do lekarza z prostej przyczyny - dopóki jest chory to może narzekać i ubolewać jaki on biedny i korzystać do woli z babskich zapędów opiekuńczych. A jak pójdzie do lekarza i ten go za szybko uzdrowi lub, nie daj Boże, powie, że nic mu nie jest poważnego to koniec z nadskakiwaniem niewiasty i powrót do brutalnej rzeczywistości wink

8,608

Ala...eee  ...mozesz powtorzyc?  PO POlsku ? lol lub po angielsku ewnentualnie?

Jak mialam 6 lat to dobrze po niemiecku mowilam...ale z braku praktyki juz nic nie pamietam ...

Karola no niestety...facet chory -swiat sie wali...a nam nie ma kto herbatki zrobic....

te wagary...no ubaw,ze hej.... ha ha do dzisiaj to wspominam big_smile lol

8,609

vinnga napisał/a:

Oj dziewczyny - takie duże jesteście i nie wiecie jak to jest z męskimi chorobami... Otóż faceta nie można wygonić do lekarza z prostej przyczyny - dopóki jest chory to może narzekać i ubolewać jaki on biedny i korzystać do woli z babskich zapędów opiekuńczych. A jak pójdzie do lekarza i ten go za szybko uzdrowi lub, nie daj Boże, powie, że nic mu nie jest poważnego to koniec z nadskakiwaniem niewiasty i powrót do brutalnej rzeczywistości wink

NO Beatka....Swiete slowa!!!! 

Co slychac??

8,610 Ostatnio edytowany przez vinnga (2010-03-30 18:35:19)

Zmęczona jak nie wiem co... Padam na ryjek. Na szczęście mi dzisiaj miał kto herbatkę zrobić po powrocie z pracy smile

Marzenko a Ty czasem nie rozpaczałaś od x czasu, że bez internetu dzisiaj będziesz? wink

8,611

Wlasnie Beatko rozpaczalam z tym internetem....wczoraj juz nie powinnam go miec,ale jeszcze jest...to siedze cicho i korzystam smile

Zrobilam wielke hallo nie potrzebnie hmm

OOO  a kto herbatke zrobil??  smile

8,612

A taki jeden strasznie milusi R wink Trzeba się bardzo starać, żeby kotka marki puma oswoić, ale sama nie zdawałam sobie sprawy, że kotki oswajają się przez herbatki wink

Marzenko, a może z tym internetem będziesz miała jak z ja z kablówką - mieli odciąć 3 lata temu i dalej jest wink

8,613

Wykrakałam? Marzence zabrali neta?
Może sprawdzę swoją kablówkę?

8,614

Ha no i pewnie wykrakalas Beata z tym netem u Emki.A u nas wlasnie byl facet i za 10-15 dni bedziemy miec stacjonarny internet a nie to mobilne badziewie smile smile smile

8,615 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-03-30 19:14:18)

He he Slyszalam o tym R. wink Fajnie smile

He he moze tak byc nie obraze sie wink

czesc Asia no to zazdroszcze smile

Jeszcze jestem smile

8,616

Hehe obyś nie wykrakała tongue A z tą kablówką to serio jeszcze Ci nie zabrali ? Fajnie. smile

8,617

A jednak nie. smile Cześć Asiu. smile

Co tam dziewczyny ? wink

8,618

Czesc, czesc.

Wszystko dobrze Karolcia.Tylko pada deszcz sad

8,619

A u mnie leje od rana !!!!!!!

8,620

A u mnie z rana była mgła i ziimno a teraz słoneczko smile

8,621

My to Emcia mamy sie z tym deszczem, no nie?

8,622

A no tak ...ale dzisiaj wyatkowo mocno wieje i leje....lepiej nie wychodzic z chatynki smile

8,623

Helołłł smile
tak jest Marzenko: Great! We have here a small group of German-speaking. I'm verry happy my goldies.

8,624

Hi Alik smile Thank you very much smile

Co u ciebie ??

8,625 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-03-30 19:38:16)

dobry humorek mnie nie opuszcza - czyli ok smile dzięki a co u Ciebie?

ja tu czytam że nasza Beatka właśnie raczy się wspólną herbatką smile

8,626

A u mnie tez ok smile dzieki smile 

No tak...Beatce ma kto herbatke zaparzyc w razie jakby chora byla wink

8,627

Ja musze zmykac, bo obowiazki wzywaja.Milego wieczorku.Moze wieczorem wskocze tu do Was smile

8,628 Ostatnio edytowany przez Julia24 (2010-03-30 19:53:22)

Witajcie ponownie Skowroneczki  kochane smile 

Alu, Marzenko, Karolinko i Paulinko kto jeszcze obecny ????

Paulii założyłaś - kafejke marzeń - a sama - Je pogrzebałaś ????? swoje ?????

Beatko pozdrów R. / znam Go <nie powiem>  powiedz Mu,ze nie ładnie tak zaniedbywać przyjaciół

jak miał doła i sprawe r. to siedziałam z Nim całą noc na gg a teraz nawet cześć nie powie sad

8,629

Ok Asiu smile Wpadnij jeszcze smile

Hej Wiosno smile  Jak tam po pracy???

8,630

Asia .uciekła sad pa

A nawet Marzenko dziś pogadałam szczerze z A. nie chce,zeby narobił sobie nadzieji a potem cierpiał

nie lubię ranic - nikogo .. wręcz przeciwnie lubię pomagać i podnosić na duchu , kocjham być potrzebna

i sprawiać ,ze smutni i nieszczęsliwi ocieraja przy mnie łzy i ich buzia się smieje

dookola głowy big_smile

8,631

Julka przy Tobie ciężko jest się nie śmiać smile :* Wprowadzasz ludzi w wyjątkowo pozytywny nastrój.

8,632

Marzenko wiesz Kruszynko    sis kochana ze Twoj awatarek oddaje całą Ciebie <przytula>

8,633

No JUlko to dobrze,ze pogadalas z A.  smile  mam nadzieje,ze wszystko sie jakos ulozy....

A co z reszta??

8,634

Julia24 napisał/a:

Marzenko wiesz Kruszynko    sis kochana ze Twoj awatarek oddaje całą Ciebie <przytula>

Naprawde tak myslisz?  Dlugo go szukalam smile Takiego ktory by do mnie pasowal...

8,635

bo ja taka WIOSNA jestem wink wiecie ,że jak Marzenka napisała to na nk u mnie na profilu

to niektórzy men's   tak do mnie teraz mówią "wiosno moja"

8,636 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-03-30 20:04:21)

Julko o co chodzi z tą tablicą ogłoszeń ??

Karola "pan od zauroczenia" wink zachorował poważnie? ( na kaszel o rozmiarze gruzlicy tongue ) ??

8,637

pasuje jak ulał ...taka kruszynka co potrzebuje ciepła , milosci i tulenia  <tuli ja siostra>

potrzebny Ci prawdziwy kochający mężczyzna

życzę CI z cąłego serca smile

8,638

cześć Alu  bo ja tam częśto daję ogłoszenia ... gdzie pisze i nie tylko ja tongue

a Karolinka też ma awatarek , taka rozrywkowa nastolatka

Aluś - bo wisienka  do drinka

8,639

Ema napisał/a:

No JUlko to dobrze,ze pogadalas z A.  smile  mam nadzieje,ze wszystko sie jakos ulozy....

A co z reszta??

a z F. tak jak myslałam - znudzony bo sam w Wielkim świecie .. ateraz pewno wrócil do żony i miodowy miesiąc

8,640

OO  to widze,ze nick ktory ci nadalam droga sympatii <wiosna moja> sie przyjal,fajnie wiedziec smile Ze ktos podlapal...

Julia24 napisał/a:

pasuje jak ulał ...taka kruszynka co potrzebuje ciepła , milosci i tulenia  <tuli ja siostra>

potrzebny Ci prawdziwy kochający mężczyzna

życzę CI z cąłego serca smile

Kruszynka he he......fajnie brzmi....Dziekuje Julenko za te mile i ciepla slowa <przytula mocno straszniscie>

A Karoli avatarek,to ja tajemnice znam <ale cii> 

Julko wiesz,ze ja tobie tez najlepiej zycze.....i wszystkim na kafejce....  smile

Ala a co Karoli ,,chlopak"chory??

8,641

ale dziewczyny żeście się "rozgadały",ze przekrzyczeć nie można

a Paweł z RAfałem dywany trzepią ????

A pan Piotr / przeczytał już te 347 stron / obiecał ,że jak przeczyta to wróci .... typowy facet - obiecuje a słowa

nie dotrzymuje tongue

8,642

Ala i Karolina żyjecie ???? co tam u Was słychać ????

8,643

NO JUleczko....co do F. pewnie masz racje sad

Ja mysle ze duzo facetow,zawraca dziewczynie glowe...prawi komlementy...jest mily i gada z toba o wszystkim....a potem cie ignoruje i inaczej traktuje sad  <wirtualnie oczywiscie>

Smutne,ale prawdziwe...tylko pozniej my babeczki nie wiemy o co chodzi..?? !!

8,644

bo jak w realu bajeruja to w necie dopiero mają pole do popisu sad

8,645

Rafal zajety w pracy dzisiaj ,ale byl sie z nami przywitac i pozyczyl nam zdrowia i szczescia smile

Posty [ 8,581 do 8,645 z 30,541 ]

Strony Poprzednia 1 … 131 132 133 134 135 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024