Netkafejka dla Przyjaciół ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Strony Poprzednia 1 … 126 127 128 129 130 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8,256 do 8,320 z 30,541 ]

8,256

Odp: Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Marzenko zależy ile starszy mam sporo kolegów tak o 8 lat starszych fakt ze oni to jeszcze młodzi są i może nie czuje tego, ale z tamtym przeżyłam szok. Widzę gościa pierwszy raz a on takie zdanie nie wiedziałam co myśleć, czy ze mu się nie podobam czy ze już nie może, ale w jego wieku.

Zobacz podobne tematy :

8,257

Em pytałaś słoneczko? Jej no zakręcona jestem , nogi bez zmian , jutro z mężem idziemy oboje do lekarza . Zmuszę tego konowała normalnie to kwestia mojego być lub nie.
Em piękne fotki morza i plaży oj jak tęsknota mnie ogarnęła za tym szumem fal.

8,258

Hmmm..daje do myslenia to co piszesz.... smile Bo ja zawsze myslalam,ze starszy facet to jest lepszy,bo opiekunczy i odpowiedzialny i wogole juz po szalenstwach.....

8,259

A co Tobie to szaleństwa się nie należą?
Kiedy masz zamiar się wyszaleć?
Ja mam zamiar i to bardzo intensywnie po studiach a raczej jak już coś osiągnę, wtedy mi nikt nie zarzuci że nic nie osiągnęłam smile

8,260

Rozyczko rozumiem...dzisiaj zabiegana jestes smile Spokojnie.... ;*

Zmus go Rozyczko,w koncu tu o twoje zdrowie chodzi!!  Niech maz sie postawi tongue

Dziekuje smile  Tak ten szum fal jest boski smile

8,261 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-03-29 00:56:09)

Martyna777 napisał/a:

A co Tobie to szaleństwa się nie należą?
Kiedy masz zamiar się wyszaleć?
Ja mam zamiar i to bardzo intensywnie po studiach a raczej jak już coś osiągnę, wtedy mi nikt nie zarzuci że nic nie osiągnęłam smile

Naleza sie wlasnie....po tym wszystkim w koncu trzeba o sama siebie zawalczyc,no nie ? ! wink smile

Wiesz,w mlodosci nie moglam szalec.....myslalm ze pozniej bede miala z kim poszalec....no ale jak to w zyciu bywa..pomylilam sie ....

Osiagnij swoje i szalej smile Zycze ci tego smile

8,262

Ema tak się boję tej batalii o mojego męża. Klinika snu jest daleko a on nie lubi czekania na badania i w ogóle  lekarzy. Podda sie i tyle z mojego zaciągnięcia go. Co dziwne jak ja chodzę do lekarzy to on ze mną nie chodzi wcale ale jak on to bez mojej osoby nawet jak ledwo żyje to do lekarza nie pójdzie.
Dziwni są ci faceci.Dobra na mnie chyba pora wstaje o 4 wiec muszę iść.Em buziaczki a i reszcie dobrej nocy.

8,263

Dobranoc Róża i powodzenia jutro wink

8,264

Dobranoc Rozyczko smile Zycze powodzenia w Batali.....no tak Faceci dziwne stworzenia sa.....niby sie ich zna ,a potem wyskakuja z czyms......dziwnym.... ehhh  wink

8,265

Ps czytałam że ktoś tu ma mojego awatara muszę poszukać jutro . Dzięki i dobranoc.

8,266

Tak ktos ma taki sam jak ty smile Wystarczy jak zajrzysz do dzalu.... poznajmy sie smile Nie pamietam jej nicka....

8,267

Różyczko, lekarze są na prawdę różni czasem warto zmienić lekarza prowadzącego wink

Marzenko ja też sobie tak stale wmawiam, że może później będzie z kim, ale się na to nie zanosi. Wiele z moich znajomych mówi wprost po studiach dzieci. A ja po studiach ma inne plany obawiam się szaleć nie będzie z kim.
A samemu, no co pójdę napiję się drinka i co tak siedzieć samej, to sobie pomyślą no stara panna wyszła z domowych pieleszy i myśli że kogoś pozna, nie że sie tym przejmować od razu, ale ...
To nie jest tak jak na filmach że ktoś do Ciebie podejdzie, "rzeczywistość jest już inna inny los ..."

8,268

Tak ktos ma taki sam jak ty smile Wystarczy jak zajrzysz do dzalu.... poznajmy sie smile Nie pamietam jej nicka....

8,269 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-03-29 01:12:30)

Martyna ja wiem jak to jest..... zycie to nie film,racja!  Zycie to bitwa...

Dobra ja ide spac,bo rano trzeba wstac do pracy,a i o ,,pewnych rzeczach'' zaczynam za duzo myslec...   

Dobranoc smile :***

8,270 Ostatnio edytowany przez Paweł-1979 (2010-03-29 01:17:41)

Martyna PEWNIE że podejdzie ,a w filmach to faceci z reguły dostają kosza wink
Przeglądam właśnie demotywatory..
http://mainhg.demotywatory.pl/uploads/201003/1268755172_by_szlaft_500.jpg

Dobranoc kurczaczku wink

8,271 Ostatnio edytowany przez vinnga (2010-03-29 09:53:41)

Cześć wszystkim smile
Wczoraj mnie aż skręcało ze złości bo klawiaturę wymieniłam, ale internet padł i nie mogłam z wami popisać sad sad sad
Widzę, że dyskusja żyła do ciemnej nocy smile

Miłego dzionka i zbierajcie siły na wieczór smile

8,272

Dzień dobry smile

8,273

Witam smile

8,274

Piękny słoneczny pierwszy dzień tygodnia.. smile
A ja jestem zła.. na wszystko i na nic smile

8,275

?**?.
...*?-?* ..)
??. .?DZIEŃ DOBRY:)
?. .?* ........ .?**?.
?.( ??. .?*,?**×...)
?.*?.¸_¸.?* ..*?.¸_¸.?*
*``*´´*_______
_*``*´´*

Radość jest sercem duszy,
oświetla tego kto ją ma
i ogrzewa wszystkich,
na których padają jej promienie.

?¤???¤¤???? Serdecznie pozdrawiam Julia

8,276

Witam i ja smile nie, nie zapomniałam o Was, tylko się z niczym wyrobić nie mogę, szkoda, że doba trwa tylko 24 godziny, a dziś jeszcze tynkarze na budowie, trzeba im obiad ugotować, popołudniu z dzieciakami do kontroli, a tu pasowałoby jeszcze posprzątać bo święta za pasem smile

Ale chociaż pogoda nas rozpieściła, piękny i słoneczny dzień mamy i oby tak zostało smile

Pzdrawiam wszystkich serdecznie, całuski :**********

8,277

Miłego Dnia Kochani smile

nie będe mogła dziś do Was wpaść sad

Ale jestem z Wami : myślami i sercem

bawcie się dobrze <przytulaski> <buziolki> pa Julka

8,278

O paskudny poniedziałek sad Rozmowy o podwyżce zakończyły się brakiem podwyżki sad Będę uboga i będę jeść korzonki sad No ale z czystym sumieniem mogę teraz siedzieć na forum smile Grunt to dobra motywacja pracownika...

8,279

Korzonki są pyszne tongue A jak ci coś zostanie Beatko to się podzielisz? tongue
Dzień dobry wszystkim
-Nie wiem gdzie wy piękny dzień i słońce widzicie... wink

8,280

No u mnie cały dzień świeci słońce smile i wreszcie przyleciały bociany smile pierwszy bocian widziany w locie podobno przynosi szczęście wink nareszcie mamy prawdziwą wiosnę big_smile

8,281

Pawełku, sam sobie wykop korzonka jakiegoś wg gustu smile Ja też dzisiaj słońca nie widziałam. Ani bociana. Co nie zmienia faktu że czuję wiosnę smile

8,282

Cześć wszystkim smile
Co u Was?
Ja właśnie padam ze zmęczenia sad po nie przespanej nocy, odsypianiu w dzień nic nie kontaktuje, a muszę się jeszcze zebrać na zajęcia sad a później ciąg dalszy przyjemności, tym razem z innej dziedziny

8,283

Hej wszystkim. ja tez miałam kiepski , podły dzień. Spałam godzinę wczoraj wiec teraz się położę.Może wieczorem wpadnę.
Jak by kogoś interesowało jaki miałam dzień to w kafejce 40 wstawiłam posta.Martynko dziś znam twój ból nie wyspania.
Pa moi drodzy na razie.

8,284

Przeczytałam opis Twojego dnia, Różyczko... Faktycznie podły... A jakie bierzesz sterydy i jak długo? To pytanie z gatunku tych, na które nie musisz odpowiadać jeśli nie chcesz...

8,285

Martyna, a po jaką ch*** uczyłaś się w nocy, skoro w dzień miałaś czas na sen?

8,286

Beatko, przyszłam z zajęć i padłam bo już nie byłam w stanie, ale masz rację, za dużo się obijam i użalam nad sobą sad
Mea culpa sad

8,287 Ostatnio edytowany przez efilo (2010-03-29 17:59:04)

Ja również Różyczko przecztałam, przykro mi, tyle problemów zdrowotnych na raz sad nic dodać, nic ująć podły dzień, dbajcie z mężem o zdrowie bo to najcenniejsze co mamy, ja też za chwilę jadę do kontroli, tyle, że z dziećmi, również ostatnio często odwiedzamy lekarza sad pozdrawiam

8,288

Ja nie potępiam użalania w tym przypadku tylko nierozumność nocnej nauki smile Ale z twojego postu nie wynikało, że rano byłaś na zajęciach smile

8,289 Ostatnio edytowany przez Martyna777 (2010-03-29 17:57:55)

Beatko, to prawda, jakbym posiedziała nad książką zamiast siedzieć i pisać jak to mi jest źle, że jestem starą panną, to wszystko byłoby lepiej, ale cóż człowiek uczy się na błędach, i czasem musi się żalić, jaki to on ma ciężki i zły los

Co do Różyczki, problemy zdrowotne to chyba najgorsze problemy, bo żeby z innymi sobie radzić, to trzeba mieć do tego końskie zdrowie

8,290

Rafix napisał/a:

Po prostu wyobraziłem sobie płot, tę dziurę i pewną jakże wrażliwą część ciała big_smile

Facet to jednak delikatne stworzenie jest wink

8,291 Ostatnio edytowany przez Martyna777 (2010-03-29 18:00:02)

Rafix no jak możesz wstydź się tongue
Nieładnie tak

8,292

Tak trochę wyrwałam z kontekstu wink
Rafałku nie obrażaj się smile Chodź tu dyskutować o męskiej wrażliwości wink

8,293

Czesc i czolem wszystkim;)

Rozyczko duuuzo zdrowka dla Was;)

A dzis moja mama ma urodziny ...a ja nie moglam na nich byc....;( ach..

No poniedzialek i nowe wyzwania i problemy ale byle do piatku ...

Milego wieczoru wszystkim;)

8,294

Czesc kochani.... Ciesze sie,bo dzisiaj powinni mi neta odlaczyc,a jeszcze mam!!  Niewiem dlaczego,ale grunt,ze moge sobie z wami popisac smile

Czuje sie dzisiaj okropnie.... sad  Gardlo mi spuchlo,z trudem mowie....  ehh  a glowa mi peka...  Angina do mnie zawitala sad sad

Nie lubie byc chora....jutro do pracy nie ide...  sad   I jeszcze te niesamczne leki bleee...... tongue

Ide przeczytac posta Rozyczki... smile

A u mnie leje od rana!!!  Zapowiadaja,ze ma sie zimniej zrobic hmm

8,295 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-03-29 18:18:41)

Rozyczko zycze tobie i mezowi duzo zdrowka,mam nadzieje,ze bedziecie sie czuc dobrze wkrotce :**

A co do tego lekarza,to co za cham!!  Jak tak mozna do pacjetna powiedziec??  Ehhh  co za brak kultury....Przykro mi,ze tak cie potraktowal sad

Co slychac ludziki??  Justynko przykro mi sad

8,296

Emuś, dzisiaj chyba każdy miał paskudny dzień smile

8,297

Chyba tak Beatko,na to wychodzi....nie lubie poniedzialkow...

8,298

A ty jutro nie pracujesz z powodu choroby? Jakoś kojarzy mi się, że ta praca jakaś chwilowa miała być?

8,299

No ja tez nie lubie poniedzialkow!!! ,niech sie juz skonczy ten dzien!

Vinngo trzymam kciuki za podwyzke wink)!!!!! zawsze jest nadzieja!

Emus dziekuje;))) dbaj o siebie i szybko zdrowiej!!

Trzymajcie papa znikam

8,300

Beatko....praca jest stala,tylko to wyglada tak: Pracuje 10 miesiecy i 2 miesiace mam wolne,pracuje w hotelu i duzo zalezy od pogody..jak pogoda jest zla,to jest malo gosci....czasem ich wogole nie ma i wtedy mam wolne...  Teraz wrocilam do pracy smile Jutro mam wolne bo jestem chora sad  Ale w srode juz pojde smile   Bede pracowac codziennie,az do tej 2-miesiecznej przerwy smile

Dzieki Justynko smile

8,301

Hmm - to masz takie wakacje zimą? Mało czasu sobie dajesz na pozbycie się anginy...

8,302

Wlasnie takie wakacje zima.... hmm  Wiem,ze powinnam dluzej w domu posiedziec...ale juz sie nasiedzialam!  Wole do pracy isc wink

Szkoda,ze tobie tej podwyzki sie nie udalo zalatwic sad hmm....

8,303

E tam, podwyżka nie zając - nie ucieknie smile Aczkolwiek pewien niesmak pozostał. Już wiem, że będę zajmować się tylko tym, z czego mam prowizję. Nie opłaca mi się odbierać telefonów. Nie opłaca mi się zostawać w pracy po 15-tej. Nie opłaca mi się pracować w trakcie zwolnienia lekarskiego. Czyli w sumie dużo wolności mi się zrobiło wink

8,304

To dobrze,ze do takich wnioskow doszlas wink   I co bedziesz robic z ta wolnoscia? tongue

8,305

Cześć smile

A ja lubię poniedziałki i dyskoteki też (pisaliście wcześniej o imprezach więc to tak a propo big_smile). Już parę ładnych raz byłam u mnie w mieście, mamy tylko dwa kluby, ja zawsze chodzę do tego pierwszego. Atmosfera i towarzystwo mi bardziej w nim odpowiada, jest naprawdę super. I nie chodzę po to żeby się uwalić w trupa i spędzić czas pijana w klubowej toalecie, tylko po to żeby się pobawić i wytańczyć smile

U mnie dziś rano było ładnie, a teraz zaczął padać deszcz sad

8,306

Czesc zakochana tongue tongue

U mnie od rana leje deszcz.... sad

8,307

Marzenko - na pewno wymyślę, co zrobić z wolnością i na pewno nie będzie to nic mądrego wink
Karola - dyskoteki - TAK wink Wprawdzie teraz to tylko po kilku piwach ale stare dobre czasy wiejskich przytupywajek wspominam z sentymentem wink

8,308

Nic madrego,mowisz.. he he wink

A mi dyskoteki nie przypasowaly...powiem wiecej odrzucilo mnie od nich...

8,309 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-03-29 19:09:01)

Beatko, jak jeżdże do mojej rodzinki na wioskę, koło Włocławka to tam są czasem takie przytupany lol Tam można zobaczyć jak wygląda prawdziwa zabawa smile

Oj tam od razu zakochana hehe lol

8,310 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-03-29 19:24:05)

He he ...ubawilam sie... weszlam na watek ,,jak to rozumiec?'' I teraz rozumiem,dlaczego skopiowalas posta Rafixa lol  he he wink

Dobra Karolinko zauroczona lol

8,311

Ema napisał/a:

He he ...ubawilam sie... weszlam na watek ,,jak to rozumiec?'' I teraz rozumiem,dlaczego skopiowalas posta Rafixa lol  he he wink

haha big_smile też to czytałam big_smile

8,312 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-03-29 19:26:49)

He he nie dosc ze madry to i zabawny tongue tongue  hi hi

chyba sobie kisiel zrobie tongue chcesz troche??  wink

8,313

Ja poproszę. smile Dawno nie jadłam, a uwielbiam kisiel.

8,314

hehe chwilę mnie nie ma i już moje "złote myśli" są cytowane big_smile Jak widzę takie wątki to chyba nie będę nic pisał, bo za często kusi mnie by być złośliwym albo ironicznym smile

vinnga - ja mówiłem o swojej wrażliwości, a nie tamtego faceta z opowieści autorki wątku smile jego to mi nie żal zupełnie, nawet gdyby musiał sobie faktycznie tak radzić smile a co do reakcji na odmowę podwyżki gratuluję podejścia do tematu - ostatecznie to pracodawca będzie żałował że Cie nie docenił wink

Ema i Różyczka - zdrowia życzę! oby wiosna przyniosła Wam poprawę tego zdrówka

muszę uważać co piszę, bo jeszcze przylgnie do mnie jakaś nieodpowiednia łatka tongue

8,315

O Rafał tongue Jakoś zawsze się mijaliśmy hehehhe tongue

8,316

Ema napisał/a:

He he nie dosc ze madry to i zabawny tongue tongue  hi hi

Że niby ja? smile Nie to musiało być o kimś innym tongue Inaczej musiałbym się zarumienić i nie wiedziałbym co powiedzieć tongue

London69 - no to dziś na siebie wpadliśmy smile witam serdecznie smile

Wybaczcie, że operuje nickami ale powoli spamiętuje Wasze imiona i niedługo postaram się pisać po imieniu.

8,317

Czesc Rafal smile  Dziekuje za zyczenie zdrowka :*

Karolinko prosze..<podaje kisiel morelowy> smacznego tongue

8,318 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-03-29 20:09:06)

Rafix napisales..............Że niby ja? smile Nie to musiało być o kimś innym . Inaczej musiałbym się zarumienić i nie wiedziałbym co powiedzieć

Tak,tak Ty smile Nie ma mowy o pomylce wink  No,to teraz mozesz sie rumienic tongue

8,319

Witaj, witaj Rafał smile

Morelowy kisiel ? Ojejku pychotka, dzięki wielkie smile <przytula> :*

8,320

Ema - to się rumienię właśnie smile Wiesz dlaczego komplementy są tylko dla kobiet? Bo facet wygląda głupio jak się rumieni tongue A kobiecie z rumieńcem do twarzy tongue

A co do kisieli zawsze wolałem budyń smile

Posty [ 8,256 do 8,320 z 30,541 ]

Strony Poprzednia 1 … 126 127 128 129 130 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024