Netkafejka dla Przyjaciół ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Strony Poprzednia 1 … 125 126 127 128 129 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8,191 do 8,255 z 30,541 ]

8,191

Odp: Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Ja z nim kiedyś prowadziłam korespondencję mailową, jest tak zadufany w sobie, ma się za pół Boga, ale inteligencją to on nie grzeszy i to ciągłe obrażanie innych, żenada

Zobacz podobne tematy :

8,192

Hmm może masz rację. Dlatego stwierdziłem, że i tak zbyt dużo napisałem w tamtym wątku. A jeśli któraś kobieta z tego forum chciałaby się z nim umówić, to byłbym zdziwiony. Chyba że bez czytania jego postów.

8,193

To ladnie sie przedstawie tym ktorzy mnie jeszcze nie znaja hih;)
mam na imie Justyna mieszkam w Niemczech ma meza i psiunie -biala amstafke Herunie;)

8,194 Ostatnio edytowany przez Martyna777 (2010-03-28 22:57:40)

Z takim podejściem jest skazany na samotność i dobrze tacy nie powinni się rozmnażać, wiem, że to okropne, ale prawdziwe sad

Może i ja się użalam, ale ja nikogo nie krytykuje za to że napisał prawdę

Miło Cię Justynko poznać wink

8,195

Miło poznać smile I tak najlepiej się tutaj ludzie poznają przez regularne pisanie zauważyłem smile

Martyna - nie wiemy, może on w życiu jest inny, ja tam wszystkim życzę dobrze, po prostu będę omijał jego wątek na forum.

Różyczko - witaj, dzięki za mądre rzeczy które wczoraj napisałaś w mojej sprawie, dziś miałem czas pomyśleć o tym, pozdrawiam smile

8,196

Czesc Mezczyzni smile  I dziewczyny kochane smile

No skoro faceci sie pojawili to koniec tematu zakupow smile

TYlko Karolince odpowiem..

Karolinko ja tez jestem oszczedna smile Raczej przemyslane zakupy robie...ale wiadomo jak zobaczy sie cos ,,ekstra"...to co.....przeciez nie przejde obojetnie obok wink A zwlasza obok butow!!  tongue

8,197 Ostatnio edytowany przez Paweł-1979 (2010-03-28 23:07:12)

Ale z jednym ma racje (dyskoteki)..Już nie jako były singiel ale jako były barman wam powiem, że  takie miejsca to wbrew pozorom najgorsze do szukania partnerki..

8,198

sad Nie wiem nie byłam nigdy sad

8,199

hej Marzenko wink

Tak zauwazylam Rafix ,zagladam tu codziennie i naprawde mi sie tu podoba.

No to skoro mezczyzni sa to teraz temat -samochody hihi wink

8,200 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-03-28 23:07:51)

Yoko to fajny mezus... smile Moj to tylko za mna chodzi i narzeka na zakupach he he smile

A ja i tak szybko ,,szperam'' po sklepach smile tongue

No tak....dyskoteka to nie jest dobre miejsce na szukanie......

Rozyczko jak sie czujesz???

8,201

Mam 21 lat a nigdy nie była, poza paroma szkolnymi które były na terenie szkoły, jak byłam jeszcze dzieckiem sad
Jaki wstyd sad

8,202

Witam Towarzystwo wieczorową porą smile
jak te przekupki..  wink ten wątek przeznaczam do śmierci naturalnej - każda nowa tam os. nic już nie wniesie jak zresztą tam napisałam.
lubię zakupy ale jestem oszczędna
jak Wam minęła niedziela??

widzę że Kotek był smile

8,203

Rafix nic wielkiego nie zrobiłam. Proszę. Yoko ale mi ciśnienie podniósł watek Orchidei bo założyła trzy watki o ratowaniu związku a tu nagle jak to będzie jak będzie w nowym związku. No normalnie szok, jak związek trudny rzucić i zacząć coś nowego bo mamusia z teraźniejszego zięcia nie jest happy.

8,204

Martyna777 napisał/a:

Mam 21 lat a nigdy nie była, poza paroma szkolnymi które były na terenie szkoły, jak byłam jeszcze dzieckiem sad
Jaki wstyd sad

i NAPRAWDĘ nie masz czego żałować..Tam sobie można tylko mózg stępić yikes

8,205

Martyna777 napisał/a:

Jaki wstyd sad

Martyna jaki wstyd???  Ja bylam dwa razy i stwierdzilam,ze nie warto tam chodzic!!  TO co tam zobaczylam,to szkoda gadac!!

A faceci niektorzy jak sie zachowuja!!  Jak chamy..  sad Niewiem,moze ja trafilam na zla dyskoteke....ale wole sie trzymac z daleka od tych co narkotykami sie bawia.....niewiadomo co to za swiry!!??

8,206

No Rozyczko dokladnie-ja tu sie cieram bo faktycznie z dobrego serca przytaczam ten przyklad a dopiero Ty otworzylas mi oczy no szok-no nie fajnie wyszlo...

8,207 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-03-28 23:14:35)

Róża ciekawa jestem czy jakby jej napisało z 10 os. masz 3% szansy na to że znajdziesz normalnego faceta lubiącego dzieci to by się na to porwała- wątek dla mnie totalnie bez sensu!!! wk. mnie jak ludzie traktują zdanie innych jako wyrocznię!

Martynka na dyskotekę tylko w towarzystwie na prawdę  znającym się dobrze i mieszanym najlepiej.

8,208

Ala masz racje.....do tego watku juz nikt nic nie wniesie...   ehh....

Szkoda,ze on taki jest.......

8,209 Ostatnio edytowany przez Yoko (2010-03-28 23:18:33)

Martyna777 napisał/a:

Jaki wstyd sad

No dokladnie ZADEN wstyd!!!nic nie stracilas!!! wiem ze niektorzy mysla ze to wyznacznik doroslosci ale to nie tak jest uwierz!!

To ja juz Wam wszystkim mowie dobranoc .Ide spaciu bo jutro do pracy....
kolorowych snow,dzieki za towarzystwo

papa

8,210 Ostatnio edytowany przez Martyna777 (2010-03-28 23:19:41)

No nie pocieszajcie mnie tak, bo za chwile, będe mieć tyle lat że mnie już ze względu na wiek nie wpuszczą tongue

Uwielbiam tańczyć, ale nigdzie poza kursami nie mam okazji, bo moi znajomi, fakt czasem pójdą, ale ... ja nie pasuję do kanonu sad

Pa:)

8,211 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-03-28 23:22:32)

Yoko napisał/a:

niektorzy mysla ze to wyznacznik doroslosci

jestem w szoku głębokim po przeczytaniu powyższego stwierdzenia, Justynko.

Szkoda że idziesz ale rozumiem śpinkaj smacznie smile

Matrynka mam pomysł załóż temat--> samotne z Krakowa łączmy się i z tymi dziewczynami może się zaprzyjaznisz i bedziecie podbijać kluby smile

8,212

Ale Martyna, na dyskotekach się już nie tańczy,tylko skacze big_smile To właśnie podkreśla bezsensowność tego miejsca wink

8,213

Dobranoc tym,co spaciu poszli :****  Kosmatych senkow... wink

8,214

Co ja będę wspominać na starość sad

Nie wiem Pawełku co się tam robi bo nigdy nie byłam

8,215

Wiekszosc tam chodzi po ,,zaliczenie" Martynko hmm

Jeszcze cale zycie przed toba kobieto!!!

8,216 Ostatnio edytowany przez różyczka (2010-03-28 23:38:41)

Lubie ludzi z sensem ale ta dziewczyna jest tak nie dorosła ze szok. Najgorzej gdy takie laski biorą ślub kościelny , a potem zmieniają męża i co dalej ?Trzeba mieć rozum i przekonanie że jak się bierze kościelny to po coś a nie ot tak.Mówiąc po coś mam na myśli uczucia przekonanie ze to właśnie to czego chce się na zawsze. Przekonania głębokie i wiarę, do tego przeświadczenie że będzie się  mimo kłopotów dbać,o związek rodzinę i samych siebie.

8,217

Martyna777 napisał/a:

Co ja będę wspominać na starość

To że zamiast się ograniczać w takim miejscu ,rozwijałaś się przy książce wink

8,218 Ostatnio edytowany przez Martyna777 (2010-03-28 23:28:43)

Wiem, całe życie, za 21 lat spróbowałam tylko nauki, kiedy się będę bawić jak nie teraz?
Nie ma się co użalać nad sobą, tylko trzeba się do tej nauki zebrać wink

Paweł, a co ja z tego mam? Z tej nauki, nic, totalnie nic

8,219 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-03-28 23:31:53)

Do tego samego wniosku ostatnio doszlam Martyna...kiedy sie bede bawic jak nie teraz??  Dotychczasowe plany zyciowe szlak jasny trafil sad  wiec tez nie zamierzam sie uzalac nad soba....i bede sie bawic i szalec....zasluguje na to wink

8,220

Róża dla wielu niestety ślub religijny jest pewnym rodzajem tradycji, wiesz biała suknia, welon (haha), obrączki taka bajka dla dorosłych hmm

8,221

I tak trzymaj Martyna wink Na balety zawsze jest czas ,mówią że im później tym lepiej..A z nauką odwrotnie..
Różyczka co to za post?

8,222 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-03-28 23:33:49)

Martyna777 napisał/a:

a co ja z tego mam? Z tej nauki

póznej będziesz liczyć - kasiorkę smile - taki żarcik rozweselający Martynko nie obrażaj się :*

A Rafał gdzie się nam był- zgubił?

8,223 Ostatnio edytowany przez Martyna777 (2010-03-28 23:35:16)

Marzenko masz rację, tyle, że ja jak się już czegoś podjęłam, to muszę to dokończyć.
Zdaję sobie sprawę z tego, że pewnie za 10 lat osiągnę to co chcę i co wtedy?
Zapytam siebie samej po co mi to było?

Stale słyszę, a lepsze studia, lepsze wyniki, coś dodatkowo, to lepsza praca, lepsze pieniądze.
A czasem się zastanawiam po co mi to.

Ala jasne że się nie obrażam wink

Paweł i co będę jako 40 latka szaleć po imprezach? Z kim wtedy? Co będę siedzieć tam sama jak dinozaur z 16 latkami, będą się mnie pytać a co córka nie mogła przyjść sama?
Jest takie coś jak wyrafinowanie, co komu wypada a czego juz nie bardzo

8,224

Martyna - naprawdę nic nie tracisz, że siedzisz nad książkami zamiast się bawić na dyskotekach smile

Ala - jestem jestem nie martw się o mnie smile Czytam co piszecie i sobie rozmyślam smile

Paweł - masz pewnie wiele tych historii jako barman. A z ciekawości gdzie byłeś tym barmanem? smile

Różyczka - dla niektórych ślub to tylko kolejna imprezka. Smutne ale prawdziwe. Słowa wypowiadane nic nie znaczą.

8,225

Edytowałam tamtego posta i wyjaśniłam co miałam na myśli.

8,226

A kto ci będzie kazał iść na imprezę do dzieci?
Powiem ci tylko że ja bardo dziś  żałuje tego że imprezowałem wtedy kiedy powinienem był się uczyć wink Bo wspomnienia imprez mnie dziś nie nakarmią, i jakoś mnie na duchu nie podnoszą..

8,227

Martynka ja to widzę tak: za 10 lat będziesz miała 31- wykształcenie i pozycję smile swoje mieszkanie i samochód- a to bardzo ważne.
i z racji tego że będzie Cię stać będziesz sobie np.: wyjeżdżała na wycieczki i tam możesz poznać uroczego np. 35-40 latka.
Również z pozycją. Dogadacie się i stworzycie zgrany tandem. Dzieci też możecie mieć. Swoje lub adoptowane- żle??????

8,228 Ostatnio edytowany przez Martyna777 (2010-03-28 23:44:46)

Różyczko, przez to że Kościół zliberalizował możliwość stwierdzenia nieważności małżeństwa, straciło ono na wartości.
Takie jakie obecnie są przesłanki do stwierdzenia tego, to na prawdę, jest w tej chwili łatwiejsze tyle że dłuższe niż rozwód wink

Ala a po co mi 40 latek, który nie chce już mieć dzieci a tego jaką metoda one powstają też mu się nie chce.

Ładna wizja w marzeniach mam podobną, trzymaj kciuki żeby mi się udało wink

8,229

Oj tak Rafał ,zebrało by się tych historii wink
pub Żubr ul. Magdzińskiego ,tylko to 10 lat temu było..

8,230

Rafał ile takich kobiet , czy raczej nie dojrzałych kobiet pisze  tu na forum , no przerażające. Pomyśl teraz traf na taka i zwiąż się z nią.Ja zdecydowanie jestem nie dzisiejsza , dla mnie każda rzecz która robię w życiu jest głęboko przemyślana.
Nie boję się konsekwencji decyzji bo robię je świadomie. Chyba stara zawsze duchowo byłam i dlatego.

8,231

Różyczko wiele tu jest takich postów kobiety są niedojrzałe, czytają Imperium TV i widzą o ta dostała "rozwód kościelny" i tak myślą może i ja spróbuje. Wcześniej się na jakimś forum wypyta, bo przecież nie koleżanki bo wstyd, i stąd takie posty wink

8,232 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-03-28 23:54:00)

Martyna777 napisał/a:

Ala a po co mi 40 latek, który nie chce już mieć dzieci a tego jaką metoda one powstają też mu się nie chce.

Idiotyzm w najczystszej postaci, MArtynko ( wiem że jesteś wyrozumiała więc mi wybaczysz wink )

Halo MARZENKO Ty też siedzisz i dumasz nad naszymi postami??

8,233 Ostatnio edytowany przez Martyna777 (2010-03-28 23:54:52)

Ala ja jestem z ultra konserwatywnej rodziny, facet który przeszedł pewien wiek, i często jest po rozwodzie raczej nie wchodzi w grę. Nie chcę doprowadzić ojca do zawału sad

Ala ja mam tyle dystansu do samej siebie, ze subtelne żarty mnie bawią, nie jestem taka jak nasz kolega że się obrażam wink

8,234

Paweł kojarzę ten pub, kiedyś bywałem.

Różyczka masz 100% racji. Kiedyś spotkałem kobietę. Dowiedziałem się, że jest mężatką ale w separacji i w trakcie sprawy rozwodowej. Wiesz co mnie od niej odstraszyło? Kiedyś zapytałem czemu tak młodo brała ślub. Padła odpowiedź chciałam się wyrwać z domu od rodziców, zamieszkać na swoim. Taka opinia kazała mi się zastanowić i dobrze wybrałem. Również jestem chyba z minionej epoki pod tym względem.

8,235

Martyna no właśnie, ale wkurza mnie to w tych czasach , brak podstaw w życiu, brak korzeni moralnych.
Moja babcia to się w grobie przewraca na ten świat jak patrzy. Kurcze nie wiecie jakie to dla mnie męczące jak pomyśle w jakim kraju żyję i kto mnie w nim czasem otacza.
Ostatnio rozmawiałam z moją sąsiadką, jest kuzynka tego policjanta który zginął w warszawie ostatnio na tym przystanku.
Mówiła że zachował się jak bohater a zginął jak głupi , bo realia polski są takie że nie wtrącaj się w cudze sprawy.
Kurcze a dlaczego nie reagować? Ja zawsze to robię i nie interesuje się tym co mi się stanie.
Przynajmniej facet był z powołania policjantem, a nie odbębniał  byle do emerytury.
Jak mój lekarz do którego jutro idę.

8,236

No to ochajtaj się za miesiąc z za przeproszeniem byle kim żeby tatuś był zadowolony
i w tej euforii utrzymywał waszą 2 +  ( nie wiem ile od 1 do powiedzmy 3- dzieciaczków (tak trójki bo za jednym "zrzutem" tyle może być))

8,237 Ostatnio edytowany przez Martyna777 (2010-03-29 00:01:33)

Ala, no nie przesadzaj smile

Najstarszy facet z którym się spotkałam miał 32 lata ja wtedy 20 i to było straszne, nic mu się nie chciało.
Jedyne na co mogłam z nim liczyć to na wyjście do restauracji na kolację i tyle

Marzanko ... gdzie jesteś??

8,238

Bo mnie wkurzyłaś. Bardzo się boisz o to co powiedzą inni zamiast zaplanować swoje życie.
oczywiście że przesadziłam ale wiele os. ma taką sytuację- i im w najmniejszym stopniu nie zazdroszczę każdy jest kowalem swojego losu i panem swoich myśli- od Ciebie zależy czy szklanka jest do połowy pełna czy pusta.

8,239

Martyna777 napisał/a:

Marzanko ... gdzie jesteś??

Jestem Martynko.... caly czas smile

8,240

Róża nic dodać nic ująć...Jak byłem w wojsku na patrolu to widziałem taką sytuację...
Wchodzi gość do przedziału w pociągu uderza kobietę KASTETEM w nos ,ta pada, bierze torebkę i wychodzi!!!! A reszta NIC ,ja byłem na zewnątrz ...Pozostało mi tylko zadzwonić na policje..

8,241

No nie uciekaj mi wink

Ala po prostu mam złe doświadczenia z facetami powyżej 30.
W sumie twoja wizja nie jest zła nawet mi się podoba, ale co do dzieci to jednak raczej własne.
Nie chciałabym żeby mój "ukochany" był człowiekiem z którym mogę tylko rozmawiać i nic poza tym smile

8,242

Dziś, bardziej niż kiedykolwiek, nauka wydaje się kluczem do przetrwania. Zarówno dla naszej planety jak i nas samych jako narodu, oraz naszego dobrobytu i bezpieczeństwa. Nadszedł czas, byśmy znowu naukę zaczęli traktować jako jedną z najważniejszych dziedzin życia.

? Barack Obama
A NIE IMPREZY Martyna wink

8,243

Martyna777 napisał/a:

po prostu mam złe doświadczenia z facetami powyżej 30

Jedna jaskółka wiosny nie czyni smile

Uciekam big_smile do wc tongue

8,244 Ostatnio edytowany przez Martyna777 (2010-03-29 00:18:23)

Oj nie był to jeden facet.
Z tego co widzę to Paweł też jest po 30, więc nie chcę żeby tak było, że każdy, ale Ci których ja poznałam to 2 skrajności albo tylko łóżko albo tego już im się nie chciało

Ja powoli się będę zbierać, żeby nie było, iż tylko o tej nauce piszę, bo to jest tak jak człowiek nad tym siedzi to go to cholernie irytuje, bo nie mam innej możliwości jak nauka bo trzeba lub nauka z nudów sad

Trzeba się do tego zebrać, ktoś musi rozwodzić te pożal się Boże małżeństwa wink czego bym oczywiście nie chciała wink

8,245

Nie uciekam Martyna,jak bede szla spac to dam znac wink

Jakos nie potrafie sie w wasza dyskusje wtracic....

8,246

Martyna jeśli patrząc na siebie mówisz ze jesteś na etapie rozwoju 21 latki to twój rówieśnik będzie dla ciebie zbyt nie dojrzały.
Kumpel mnie kiedyś pytał ze on ma 38 lat a laski które podrywa sa do niczego bo albo głupie albo coś nie tak.
Więc mu mówię a w jakim wieku te wybranki a on że 19 , 22 . To mu dałam taka definicje.
Kobieta 18 -chce szaleństw rozrywki.
20 latka- szuka nauki , i przyjaźni .
25 latka- szuka związku i partnera .
30latka- szuka męża i ojca .
35latka- szuka towarzysza bo jest spełniona i bawi sie .
40 latka- nie szuka , ma gdzieś czy ktoś się trafi czy nie.
A on mi odpisał  taka jego zdaniem tabele.
18 latek - podpatruje i się boi .
20 latek uczy się , i myśli o chodzeniu.No i seksie.
25 latek poznaje świat kobiet i przezywa najlepsze imprezy w życiu.Ach ten seks.
30 latek - myśli o dłuższym związku zobaczyć jak to jest a nóż się spodoba. mrrr o to jest seks.
35latek- chce rodziny dzieci . Przy tym jaki ekstra jest seks.
40latek- znam już kobiety, sam wybiore czy chce w to wchodzić  ocenia koszty. no i ten seks.
45 - latek - zmienię na młodsza z nią to będzie seks.

Wiec jak by patrzeć na te tabelki to Martyna partnera z sensem to można jedynie koło 30 mieć lub tuż po.
Oczywiscie część pewnie większość uzna za stereotypowy owszem i ja z moim znajomym tez nad tym dyskutowaliśmy.

Em co u ciebie?

8,247

Ciekawie jest w kafejce ale noc późna, więc się ładnie pożegnam smile Dobrej nocy życzę miłym Paniom i Tobie też ziomku z Bydgoszczy smile

A to co tu jeszcze popiszecie poczytam sobie jutro, a właściwie dzisiaj.

Pozdrawiam

8,248 Ostatnio edytowany przez Paweł-1979 (2010-03-29 00:26:26)

Różyczka, też się pod tym podpisuje wink
Dobranoc ZIOM wink

8,249

Róża z przymrużeniem oka ale jak to mówią : w każdym żarcie kropla prawdy wink smile

Życzę spokojnej nocki mili forumowicze smile:):)

8,250

Dobranoc Rafix i Alu smile

Rozyczko ja sie wczesniej pytalam jak sie czujesz dzisiaj?  Ale chyba ci pytanie umknelo?

U mnie nic nie slychac....

8,251

Różyczko też tak myślałam, poznałam w sumie przez neta faceta 31 lat. Umówiliśmy się na kawę, a on w 5 zadaniu do mnie nie myśl sobie nei jestem erotomanem, nie chcę seksu i kawa stanęła mi w gardle sad

Co do tych 45 latków to prawda wtedy przychodzi ochota na zmianę na młodszą, niestety

8,252

No właśnie są od reguły wyjątki, ale to tyczyło się jakiejś  neutralnej typowej grupy ludzi kobiet i mężczyzn.
Zreszta w każdym kraju są inne zasady .
Weż polkę i Włocha tu w tym by namieszali.
A ja np siebie nie widziała bym z facetem narodowości niemieckiej , albo rosyjskiej.No i z Wietnam czy Chiny absolutnie nie,Amerykanin też by mi nie pasował. Mój typ to raczej  Polak , Duńczyk albo Szwed albo Hiszpan  choć tu bym się bała bo ja w domu dominująca raczej.Ale mieszane pary są bardzo fajne, mam kumpele która ma filipińczyka za męża..
A nie ciekawi wydaja mi się Brytyjczycy, oni jacyś dziwne poczucie humoru maja i te kibicowanie  oj nie.
A wy jak podchodzicie do  upodobań w naszej Europie?

8,253

Nie ma się co użalać, nad sobą parę razy fakt, że może nie ze nie trafiłam, tylko każde z nas było na innym etapie, trzeba się skupić na tym co jest teraz.
Najwyżej mogę mieć faceta po 40 ja nie muszę mieć dzieci wink

8,254

Martynko a ja myslalam,ze ze starszym facetem mogloby byc ciekawie??

Czyli co.....??

8,255

Byłam w UK o nie Anglicy odpadają.
Za Niemca, jeden mnie uczy masakra, zresztą tuż przed maturą usłyszałam za tą nienawiść do niemieckiego wyjdziesz za Niemca zobaczysz, wszyscy się z tego śmieją i ilekroć ktoś z moich znajomych pozna jakiegoś, to mi zaraz o tym mówi smile

Duńczyk hmm oni tyle jedzą i jak wyglądają o nie.
Szwedów nie znam, ale Włoch myślę że mógłby być, tyle że raczej taki z okolic Rzymu bo Ci na południu to raczej nie wink

Posty [ 8,191 do 8,255 z 30,541 ]

Strony Poprzednia 1 … 125 126 127 128 129 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024