Czesc Rafix
Skoro piszesz,ze motylki wroca,to tylko czekac
Dziekuje ![]()
Ps. He he nie ma co podziwiac
On tylko skorupe musi zrzucic
Pewnie ze mi meskie towarzystwo odpowiada
Jak najbardziej...Fajnie,ze sama nie zostalam ![]()
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)
Strony Poprzednia 1 … 123 124 125 126 127 … 470 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Czesc Rafix
Skoro piszesz,ze motylki wroca,to tylko czekac
Dziekuje ![]()
Ps. He he nie ma co podziwiac
On tylko skorupe musi zrzucic
Pewnie ze mi meskie towarzystwo odpowiada
Jak najbardziej...Fajnie,ze sama nie zostalam ![]()
A i jest nas więcej jak widać Em moja droga nie jesteś sama słoneczko.
O nowy mężczyzna
chyba nie mieliśmy okazji się poznać
Małgośka jestem ![]()
Cześć Różyczka ![]()
Witam Nocnych MArków
:P:P
Wychodzi na to,ze ja zostalam sama
"nie jesteś sama, nie jesteś sama- uwierz w siebie uwierz w ludzi uwierz w nas!"= to z takiej ładnej piosenki
kurczak oglądnełam totalną szmirę na 1-ce i chciałam usnąć- ale nie wyszło.
Przyszłam tutaj ale nie obiecuję błyszczeć intelektem.
I cześć Ala, wreszcie coś się zaczyna dziać ![]()
Witaj Małgosia
Moje imię łatwiej wyczytać z nicka - Rafał
Bardzo mi miło, że mogę poznać. Nawet wiek mamy podobny ![]()
Jej..ile was sie pojawilo
:******
Chyba was myslami przyciagnelam ![]()
Efilo,rozumiem,ze sie denerwujesz....ja tez bym spac nie mogla....niech tylko wroci caly i zdrowy i juz spokoj w serduszku bedzie :***
Wlasnie....gdzie moje Maniery <wstydzi sie> Rafix,Rafal? Jestem Marzena ![]()
Kurka nie moglam sie netkobietami polaczyc!!!!! Jakies przeciazenie czy co!!?? Kiedys ten komputer rzuce o sciane!! wrrrrr...
Chyba nie uciekliscie?? ![]()
,,kurczak oglądnełam totalną szmirę na 1-ce i chciałam usnąć- ale nie wyszło.
Przyszłam tutaj ale nie obiecuję błyszczeć intelektem.''
Ala najwazniejsze,ze jestes ![]()
Rozyczko jak sie czujesz??
wreszcie coś się zaczyna dziać
DRODZY UŻYTKOWNICY W OBAWIE ŻE FORUMOWICZE Z 'PRZYJACIELSKIEJ' SZYKUJĄ NOCNĄ ROZPIERDUCHĘ PRZYBLOKOWALIŚMY WYEJŚCIE NA 20 MIN.
UWAGA NIEKTÓERZY PRZETRWALI - NASTEPNA PRZERWA OKOLO 12.15 PM
ADMIN
:) ![]()
Ala co ty piszesz?? ![]()
Cześć Marzena miło poznać. Kojarzę Twój nick z kilku wątków na tym forum. Stopniowo poznaje Was tutaj więc pewnie początkowo będę posługiwał się nickami choć imiona postaram się zapamiętać ![]()
Coś było ze stroną bo mi też padła i nie mogłem wejść.
mam romans z Adminem więc go wyręczyłam ![]()
No to widze,ze nie tylko mnie to spatkalo
Wkurza mnie to...ehh
Mi tez milo poznac
Spoko,posluguj sie nickami,no problem ![]()
Dzisiaj sie czas przestawia,nie?
mam romans z Adminem więc go wyręczyłam
No i wszystko jasne...!!
Nie szalejcie tak nastepnym razem,bo widzisz,ze zamieszanie sie robi i forum sie blokuje
:P
Tak, śpi się krócej
Ale za to dzień dłuższy więc można więcej porobić. Zależy jak kto na to patrzy ![]()
hahahaha Marzenko co tu poradzisz jak namiętność nami targa
![]()
tak śpimy godzinę krócej- oile ktoś pojdze spać ![]()
Smiejcie sie ze mnie,ale ja dopiero dzisiaj sie dowiedzialam,ze czas sie przestawia wlasnie dzisiaj....na jakim swiecie ja zyje??
:P
Malo brakowalo,a jutro bym sie do pracy spoznila ha ha ha ....rok temu wlasnie tak bylo ![]()
Skoro wszyscy na raz piszą to się chyba coś dzieje. Ja też musiałam się dwa razy logować i wyrzucało. Mnie pasuje zmiana godzin dłuższy dzień będzie.Przed domem będę mogła posiedzieć.
no to ja zaś przyszłam wcześniej kiedyś ( ale przy zmianie na zimowy)
szkoda że Gocha "padła"
Różą tutaj jesteśmy
ps.: mam nadzieję że za ten niewinny żart mi się nie oberwie <dyga po fakcie>
ja wolę tą zmianę - dłużej jest jasno ![]()
No ja również dowiedziałem się dzisiaj, słuchając radia w samochodzie
Po prostu ludzie mają ważniejsze rzeczy na głowie niż gapić się w kalendarz. Zarzućcie Panie jakiś temat ![]()
Tak dzionek bedzie dluzszy
SPADAJ ZIMO!!!!!! ![]()
No tak namietnosci sie nie da poskromic ![]()
Ale postaraj sie nas uprzedzic nastepnym razem,zanim cie porwie NAmietnosc ![]()
Alu ode mnie na pewno nie ha ha ha . Ale czas leci nie dawno mówiliśmy o święcie kobiet a tu już kwiecień i blisko maj.
Macie już jakieś wakacyjno urlopowe plany?
tak namietnosci sie nie da poskromic
pytanie brzmi : kto by chciał poskramiać to szaleństwo??
Wlasnie Ala,kto by chcial
Moje plany Rozyczko sa narazie takie luzne....ale mam nadzieje,ze mi to wyjdzie
Planuje POlske odwiedzic ![]()
No jak mnie wreszcie połączyło to M do domu dojechał i niestety zmuszona jestem się pożegnać, idę przywoływać moje motyle ![]()
Słodkich snów dla wszystkich ![]()
ja bym chciała pojechać nad morze
<nieważne które
>
Dobranoc Gosiu :*
Rafał Ty też dzielnie walczyłeś z pesymizmem Adama
na jego nieszczęście jest tzw. betonem- ale to jego wybór i życie
Różyczko - na 100% polskie morze, rok temu w Karwii, w tym roku chodzi mi po głowie Krynica Morska, ale nie wiem jeszcze do końca, a jak u Ciebie?
Dobranoc efilo ![]()
Oczywiscie Efilo
Jasna sprawa
DObranoc :***
A czy miał ktoś z was naprawdę zawiedzione wakacje , przez miejsce , towarzystwo czy coś innego?
Taka kicha z wakacji. Ja dopiero w tamtym roku pierwszy raz w zyciu byłam na wakacjach. Ulga jaka się czuje po dotarciu i luz bezcenny.
Rafał w tamtym roku byłam w okolicach Jarosławca ale w tym roku podobno część grupy chce góry. Ja zakochałam sie w Bałtyku totalnie i wolała bym tam wrócić ale kto wie.
Różyczko - rok temu miałem wyjątkowe wakacje, inne niż zwykle, pojechałem pierwszy raz nad morze z moją obecną kobietą ale dodatkowo z jej synkiem (wtedy 4 lata miał), już wcześniej bywałem na takich wyjazdach we dwoje, ale we troje to była nowość, na początku było dziwnie, później z dnia na dzień coraz lepiej
Myślę, że ten wyjazd bardzo nas zbliżył - ona zobaczyła, że może mi ufać i że traktuje ich (nie tylko ją) poważnie, zaś ja zobaczyłem, że małe dzieci można zrozumieć ![]()
Jarosławiec kojarzę, bo jest tam latarnia morska
Kiedyś byłem na takim wyjeździe rowerowym (jeszcze w szkole) - odwiedziliśmy wszystkie miejscowości gdzie są latarnie nad Bałtykiem ![]()
miałam taki jeden wyjazd w życiu zawiedziony- nie wspominam tego w ogóle.
Ludziki -spać polazły??????
Ja tez mialam mega zawiedzione wakacje -ale wole o tym nie gadac ![]()
Tak my też byliśmy na tej latarni jak i w Darłowie. O tak wspólne chwile we trojkę trochę krepujące na początku ale jak zaczęliście wreszcie odpoczywać to radość sama przyszła.Zwłaszcza że przy takim maleństwie wesołym nie sposób się nudzić.
Ważne że dobrze potem sie bawiłeś z bliskimi.
Hmm wesołym, to nie zawsze wierz mi
Rzekłbym na początku to nie był zbyt zadowolony tym, że ja tam jestem. No i ta zazdrość o mamę. Normalnie to słyszałem, że może się bawić godzinami bez mamy i jak ona chce go przytulić czy pocałować to uciekał. Przy mnie to by mamy na krok nie odstępował, jakby jej pilnował przede mną
Ale teraz już jest lepiej, choć zazdrość nadal jest.
Co do latarni, to kiedyś miałem taką obsesję - wejść na wszystkie. No i udało się
W Darłowie mi się nie podoba plaża - strasznie kamienista.
Ja tutaj mam malutka plaze kamienista ![]()
Tutaj tzn?
Bo ja tak średnio w temacie jestem skąd Wy jesteście ![]()
W Irlandii
Mieszkam 10-15 minut od plazy....a niedaleko jest takze plaza kamienista ![]()
Marzenka pisze z Irlandii ![]()
A no to rozumiem
Nigdy tam nie byłem, a bardzo bym chciał. Nawet urodziłem się 17 marca
Nie muszę chyba mówić akurat Tobie co to za dzień ![]()
O czyli traktuje cie poniekąd jak rywala o mamę no proszę. W rodzinie miałam taki przypadek to nawet dziecko potrafiło wymyślić że facet go krzywdzi tylko po to żeby rozdzielić dwoje ludzi. To był 5 latek i mamie mówił że pan go bije i mu grozi.
Nic z tego prawda nie było a malec takie bajki układał ze głowa mała. Ale tam matka była nad opiekuńcza i nie dopuszczała mysli że synek jej malutki takie cuda wymyslic by mógł.
A no to rozumiem
Nigdy tam nie byłem, a bardzo bym chciał. Nawet urodziłem się 17 marca
Nie muszę chyba mówić akurat Tobie co to za dzień
Nie musisz
SW.Patryk
BYlam sobie na paradzie ![]()
Irlandia piekna jest!!! TYlko smutna czasami.... Jak sobie prawko zrobie....to bede jezdzic tu i tam i foty pstrykac a co?
![]()
Dzieci często walczą o tego rodzica który im pozostał boją się że nie będą się liczyły. mądry rodzic wytłumaczy że takie zachowanie jest bezzasadne.
Marzenko a w którym kraju zamierzasz je zrobić??
Różyczka nawet mnie nie strasz
Ale serio gdyby mały coś takiego powiedział miałbym przechlapane. Która mama uwierzy facetowi, a nie dziecku. Teraz ma 5 lat i bywa sprytny. Np leżymy sobie na kanapie i rozmawiamy, to on żeby zwrócić uwagę mówi, że boli go brzuszek albo żeby przyszła sprawdzić czy nie ma gorączki bo go głowa boli. Oczywiście w 99% przypadków nic mu nie jest
Różne są motywy. Czasem bywa to na swój sposób irytujące, ale dziecko trzeba zrozumieć. W końcu nie przywykł dzielić się mamą, a teraz pewnie boi się że mamę straci. Powiedz mi jak ta historia w Twojej rodzinie się skończyła?
Ema - słyszałem, że te parady są bardzo fajne. Kiedyś na pewno odwiedzę Irlandię. W końcu taka data urodzin zobowiązuje ![]()
A popros parady tak z 10 stron wcześniej Emka wrzuciłą fotki
trzeba mieć duże i mądre serce żeby zaakceptować "nie swoje"dziecko.
Facet nagrał małego telefonem jak tamten naśmiewał się że powie mamie to i to , a potem mówi skoro mi nie wierzysz to zobacz sama.Koniec końców boczył się i myślę zadrę ma do dziś choć za kumplowali się i graja w swoje męskie gry.
Ale są takie momenty gdy facet się odwróci a mały ma taka minę jak by mu kopa chciał dać. Ale potem i tak leci i bawi się.
To kwestia mądrej rozmowy mamy z dzieckiem i tego jak ty podchodzisz do związku i nowej rodziny w trójkę.
E tam parady w wielkim miescie jak DUblin albo Galway to napewno sa superrr...ale ja na wiosce mieszkam he he i tutaj tylko poprzebierani ludzie sobie po ulicy przeszli i tyle ![]()
Ala w Irlandii
Ale pojezdze sobie ![]()
trzeba mieć duże i mądre serce żeby zaakceptować "nie swoje"dziecko.
Zgadzam sie ![]()
Zaraz wracam ....
Hmm powiem Tobie że bywa różnie, mały potrafi dać w kość. Na pewno nie aż tak jak w tym przykładzie, który opisałaś, ale bywa nieznośny.
Z drugiej strony zawsze trzeba pamiętać, że taki pięciolatek nieraz nie panuje nad tym co mówi/robi. Wiedziałem od samego początku jak ten związek będzie wyglądał. Miłość nie wybiera. Dopóki nie mam wrażenia, że robię coś wbrew sobie to jest ok. A czy mam wielkie serce? Nie mnie oceniać, ale myślę że nie. Wielkie serce ma ktoś, kto robi coś dla innych bezinteresownie. Ja też korzystam z tego związku, więc nie ma mowy o bezinteresowności.
Czasem mam poczucie winy, że może temu dziecku przewracam świat do góry nogami. Owszem wierzę, że jestem w stanie w jakimś tam stopniu zastąpić ojca. Mogę się z nim bawić w męskie gry. Na pewno mały nie ma ze mną źle. Ale z drugiej strony słyszę czasem mały nie zasypia tak późno jak ciebie nie ma, albo mały nie jest taki niegrzeczny jak ciebie nie ma. Słyszę, że się przede mną popisuje itd itp. Rozmawiamy o tym z moją ukochaną ale czasem i tak czuje się z tym źle.
Dobra dość o tym. Miał być temat podróży i wakacji, a ja się ze swoimi przemyśleniami wciąłem. Koniec ![]()
Dobranoc na mnie pora , czeka mnie spanie i pilnowanie męża żeby nie dusił się. Miłych kolorowych snów.Buziaczki
Dzięki Różyczko za miłe towarzystwo i cenne uwagi. Pozdrawiam i życzę dobrej nocy.
Dobrej nocki Dzióbki - do następnego razu ![]()
Dobranoc Rozyczko i Alu
:*** SPijcie dobrze ![]()
A ty Rafix? Nie do lozeczka? ![]()
To i ja się chyba pożegnam, bo chyba zostaliśmy tu już tylko we dwoje
Dobrej nocy i do następnego razu. No i miłej niedzieli jakbym nie miał okazji dzisiaj rano tutaj zajrzeć ![]()
Puste to łóżeczko dzisiaj to i mnie nie ciągnie tak bardzo do niego ![]()
Witam nocne Marki ![]()
Pawel!!! Nareszcie jestes
Tesknilam
Gdzie byles jak cie nie bylo ?
Co slychac?
Dobranoc Rafal
Kolorowych snow ![]()
Wiesz człowiek zmęczony obowiązkami czasem narzeka i nie zdaje sobie sprawy że partner słuchając odbiera to personalnie.
Ta osoba może nawet nie mieć ciebie na myśli , są to jej przemyślenia, obawy i ona je tobie wypowiadając na głos oswaja własne lęki.
Wypowiada je i lekko kłuje tym w ciebie nie zdając nawet sobie sprawy z tego co robi.
Dajesz temu dziecku możliwość pokochania ciebie i bycia po przejściu trudnych czasów początku , potem bycia autorytetem .
Napewno jej jest tez trudno chce być szczęśliwa a tu boi się jak ty przyjmiesz małego , jak mały ciebie, jaka będzie przyszłość gdy znów zacznie od nowa.Będzie dobrze , morze rozmów miłość i ułoży się wszystko.
Troszkę się spraw zebrało (odkładanych) w czwartek do pracy więc muszę nadgonić..
Rozumiem...
Widzę że kolega Bydgoszczanin dołączył do nas..To miło ![]()
A co u ciebie kurczaczku?
A dolaczyl
U mnie usmiech i do przodu
Jutro praca ![]()
To się bardzo cieszę
Marzenko
Rzadko już niestety teraz będę zaglądać.. ![]()
I jak ja to przezyje Pawel ??
Ja niestety tez bede rzadko zagladac...jutro chyba koniec neta....bede czekac na podlaczenie nowego
![]()
Nienawidze czekac
Wrr....
Ale bede za wszystkimi tesknic
Serduszko mi peknie ![]()
Strony Poprzednia 1 … 123 124 125 126 127 … 470 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024