Netkafejka dla Przyjaciół ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Strony Poprzednia 1 … 121 122 123 124 125 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7,931 do 7,995 z 30,541 ]

7,931 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-03-26 22:08:49)

Odp: Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Karola Mam cukier cynamonowy w domu wink Ale z kawa go nie pilam??  Ciekawe dlaczego??  Ogolnie herbate pije,a kawe raz na jakis czas....ale jak ten czas nadejdzie to poslodze tymze cukrem smile

Justynko ja mam na imie Marzenka smile

Zobacz podobne tematy :

7,932

Polecam Marzenko, pysznie smakuje z kawką. JUż dawno nie piłam, bo ze względu na serducho staram się unikać kawy, ale wcześniej jak tylko mogłam to koniecznie z tym cukrem hehe smile

Mmm... ale pyszna ta Twoja kawka smile

7,933 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-03-26 22:26:44)

Ciesze sie ze ci smakuje smile  Rzucam temat.....:)

Karola nosisz lub nosilas nakrycia glowy rozne? Nie mowie o czapce zimowej tongue Chodzi mi np. o jakis gustowny beret lol albo dzokejke??

Jak bylam mlodsza,to dzokejka byla obowiazkowa...Po prostu lubilam ja nosic smile Mialam kilka w roznych kolorach smile Podobno jakas tajemniczosc roztaczalam ha ha
Pozniej mi przeszlo....  I spodobaly mi sie takie a'la czapki zolnierskie damskie...mialam jedna nosilam jakies pol roku i tez mi przeszlo.... Mowia,ze takie nakrycia glowy mi pasuja smile  Ale ja  nie jestem przekonana...?  Teraz tylko czapka zimowa ewentualnie smile

A wy ?

7,934 Ostatnio edytowany przez Yoko (2010-03-26 22:32:07)

No i znalazla sie kawusia  wink ja nie przepadam za kawa wole raczej cappucino wszelkiego rodzaju.Ostatnio pilam kawe z dodatkiem amaretto-dobra byla tylko podwoilo dzialanie kawy i nie spalam w nocy!!

Witaj Marzenko milo mi.

Musze Wam napisac ze tu jest naprawde swietnie!!Bez nadmiernego slodzenia-zarejestrowalam sie wczesniej na innym forum to czulam sie jak intruz!Wogole nie zwracal na moje posty uwagi juz nie wspomne o pamietaniu mojego imienia!!!!
idaltego dziekuje Wam za takie przyjecie!!!

Jestescie kochane!!!!;=)

Ja to ostatnio polubilam taki ala kaszkiet od meza -tylko to mi pasuje ,nawet z zimowymi czapkami mam problem jakos mi nie leza;)

7,935 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-03-26 22:32:16)

Ja jak byłam mała to dżokejki uwielbiałam i nie ruszałam się z domu bez którejś na głowie. smile Baseballówki też się zdarzały, nie wiem czy oglądałyście taką telenowele "Zbuntowany Anioł" ? Tam była Milagros (Natalia Oreiro) i ją uwielbiałam i też mialam taką czerwoną czapeczkę jak ona w tej telenoweli lol

A teraz to tylko czapki zimowe smile

7,936

Oh JUSTYNKO nie ma za co dziekowac smile Mi takze milo :***

Ja kiedys tak cappuucino wielbilam,ale przeszlo mi smile

Tak to forum ma to ,,COS" dlatego i ja tu jestem smile

Kiedy tu zawitalam pierwszy raz,to najbardziej spodobalo mi sie,ze tu wszystko takie uporzadkowane i przejrzyste!!  Tez bylam na innym forum,ale tam sie polapac to masakra!!! 

A potem odkrylam ta kafejke i juz tu zostalam smile:):)

7,937

JA TEZ TU ZOSTANE OJ NA PEWNO!!!!

Ja na dzis sie pozegnam,bedziemy ogladac jakis film na DVD. z moim Darkiem (kochanym mezusiem wink)))))))   )

Spijcie dobrze kolorowych snow i mysle ze do jutra;)))

Buziaki MARZENKO  i KAROLINKO

i dobranoc wszystkim papa

7,938

No to milego ogladania zycze smile

Dobranoc smile

7,939 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-03-26 22:59:22)

Dobranoc Justa smile

Ja przypadkowo weszłam na to forum, na ten wątek z resztą też i już tu zostałam, bo urzekła mnie wspaniała atmosfera panująca tu smile

7,940

Karolcia zarzuc jakis temat???  smile

7,941

http://i39.tinypic.com/2j3qmj6.jpg

7,942 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-03-26 23:19:52)

Ok, się robi smile)

Nie przychodzi mi nic do głowy ale... Szalejesz z farbowaniem włosów (jak tak to jakie kolory gościły na Twojej głowie ?:P) czy naturalne masz ? smile Pytanie się oczywiście do wszystkich tyczy.

7,943

Cześć dziewczyny . Coco ta Azjatka z tatuażem ekstra. Cześć Justynka  czuj się tu dobrze.

7,944

No i Fajnie smile smile

Wlasciwie wlosow nie powinno sie maltretowac,ale cos robic trzeba he he smile

Moj naturalny,ciemny blond smile     

A na glowie mialam miedzy innymi...

-jasny blond kilka razy
-baklazan(to byl eksperyment)
-Mialam kiedys taki kolor,ala rudy wink (taki jasniutki)
-ciemny blond+czerwien !
-I naprawde ROZNE odcienie Brazu....

Rok temu w lato zapodalam sobie trwala smile Zawsze chcialam miec krecone wlosy smile Trwala utrzymala sie 7 miesiecy smile
Wygladalo superr smile

Teraz mam mahoniowy braz smile    Ale spoko czasem daje odpoczac wloskom smile I mam swoj kolorek smile

7,945

Czesc ROzyczko   Co slychac? Jak samopoczucie? Jak nozki ?

7,946 Ostatnio edytowany przez London69 (2010-03-26 23:35:34)

Zawsze mi się podobały różne odcienie brązu smile

Ja naturalne włoski mam baardzo ciemny brąz, dwa lata temu pierwszy raz zafarbowałam na jasny brąz, później miałam ciemniejszy ale po paru miesiącach zrobił się wyblakły i zafarbowałam u fryzjera na rudy z blond refleksami i od tamtej pory sama w domu farbuje na rudo. smile

Cześć Różyczko smile

7,947 Ostatnio edytowany przez efilo (2010-03-26 23:43:30)

Cześć wszystkim, wpadłam na chwileczkę i widzę, że trafiłam na babskie pogaduchy co????? big_smile

Co do włosów to moje naturalne są w kolorze brązu ale ostatnio farbuję się na paloną kawę smile
Najlepsze jest, że mój M mnie molestuje żebym przefarbowała się na blond wink tylko ja jakoś nie widzę siebie w tym kolorku big_smile

7,948

Karolina ja tez miałam eksperymenty na włosach, jestem ciemna blondynką , właściwie brąz. Miałam często mahoń bo kocham rudy kolor, bakłażan tez w eksperymencie, blond oczywiście, balejaż trzy kolory.
Karolinko są teraz takie odcienie jak kawa palona, albo czekolada gorzka , albo coś podobnego i możesz wybrać mieniące się kolory brązu.
Em nogi są nadal spuchnięte a jutro do kościoła i miasta wiec będę cierpieć.

7,949

Prawda, teraz dużo jest różnych kolorów i odcieni. smile

Ja zmykam kochane jutro czeka mnie ciężki ale przyjemny dzień, dobranoc smile

7,950

Cześć witam ponownie wink

7,951

Cześć Martyna, a Ty jaki kolor masz na głowie?????? smile

7,952

Jasny blond wink

7,953

Fajny, w takim chętnie widziałby mnie mąż, aczkolwiek ja siebie nie wink

7,954

Karola ciezki ale jaki PRZYJEMNY!!!   Dziewczyny Karola jutro randke ma smile powodzenia i DObranoc smile

O nie Rozyczko  sad sad Ja nie lubiec kiedy ty cierpiec sad Mam nadzieje,ze sie troszke poprawi smile

Czesc Martyna smile

7,955

No to Karolina trzymam kciuki i zniecierpliwością czekam jutro na relację jak było smile

7,956

Tak tylko mówi, wiesz szczerze to panowie wolą brunetki, więc ja jako klasyczna masochistka przefarbowałam się z średniego na jasny blond i jeszcze je ścięłam. Teraz jestem w opozycji do poszukiwanego modelu kobiety tongue

7,957

Martyna a gdzie to wyczytałaś, że faceci wolą brunetki smile mój M tam woli blondynki a ożenił się z szatynką i w dodatku farbowaną wink

7,958

Kazdy kolorek jest ladny smile Jakie dlugie macie wlosy?

Hmmm....dziwne...Pawel sie dzisiaj ani na sekunde nie pojawil?? sad

7,959

Ja mam takie poniżej ramion, mam ochotę je już ściąć ale z drugiej strony żal mi ich bo mnóstwo czasu je hodowałam smile

7,960

To stereotyp ze wola blondynki Martynko. Właśnie podobno żenią się z brunetkami wink ale ja lubie siebie w blond ale włosy niszczą się od rozjaśniania.

7,961

różyczka napisał/a:

To stereotyp ze wola blondynki Martynko. Właśnie podobno żenią się z brunetkami wink ale ja lubie siebie w blond ale włosy niszczą się od rozjaśniania.

Właśnie tego rozjaśniania się boję, bo może na moment chciałabym się zobaczyć w blond włosach, ciekawe jak bym wyglądała wink

7,962

A ja zawsze mialam za ramiona wlosy,ale teraz bylam zmuszona sciac krocej sad Nie lubie krotkich wlosow u siebie sad

Ale szybko odrosna smile  To prawda,wlosy niszcza sie od rozjasniania jak paznokcie od tipsow wink

7,963

Efilo niektorym takie duze zmiany sie przydaja smile

Nie wiem czy znacie aktorke Joanne Koroniewska? Ona bardzo dlugo miala brazowe wlosy do pasa,a teraz!!  Sciela wlosy do ramion i ma jasny blond! WYglada przepieknie moim zdaniem..  U niej ta zmiana sie oplacila.

7,964 Ostatnio edytowany przez efilo (2010-03-27 00:21:49)

Właśnie co do tipsów, dziś nocuje u mnie siostra i przy mnie odpadł jej jeden tips, jej paznokieć wyglądał okropnie sad chyba nieprędko zdecyduję się na tipsy, no może na jakąś dużą imprezę smile

Ema, zgadzam się, Koroniewska wygląda teraz o niebo lepiej, taak bardziej kobieco bym powiedziała smile

7,965

No bardzo kobieco! Przedtem tez ladnie,ale tak bardziej dziewczeco smile

Ja tez tipsom mowie NIE ! ZRobisz sobie paznokcie,beda piekne przez chwile,a potem sie mecz....

Hmmm....Tak sobie mysle..ciekawe jakie mezczyzni maja dylematy?  Bo raczej o fryzury i tipsy sie matwic nie musza wink smile

Moze....zapuscic brode czy nie? he he

7,966 Ostatnio edytowany przez efilo (2010-03-27 00:29:50)

Albo wąsy smile nie lubię facetów z wąsami wink choć mój tatuś takowe posiada big_smile

Mój M czasami ma dylemat co na siebie włożyć smile zupełnie jak ja twierdzi, że nie ma w co się ubrać wink

7,967

Elfiku zrób sobie taka mała przymiarkę z peruczka blond. Teraz na straganach w różnych miejscach można kupić wesołe . Zobaczysz jak wyglądasz. A mnie podoba sie odmiana Agnieszki Chylińskiej z stylu totalnej chłopczycy zrobiła się mega laska.

7,968

Ja tez za wasami nie przepadam....raczej kojarza mi sie z facetami po 60 smile Mlodzi nie powinni wasow miec!

Ale broda....taki malutki,wyprofilowany zarost niektorym pasuje wink Ale niektorym!!  he he

7,969

Tak ROzyczko....Chylinska pokazala jaka z niej laska!!!!  Superr...

Ciekawe co to? Koroniewska zmienila wizerunek po porodzie....Chylinska tez,po tym jak matka zostala.....hmmm

Cos w tym jest.....

7,970

coco59 napisał/a:

Ema[b] po jakiemu rozmawiasz,ja po Niemiecku umiem,ale bardziej rozumiem..
Jak sie pisze pogrubionym tekstem ,mi nie wychodzi...

Witaj coco [b] Witajcie Wszyscy ponownie   
Grażynko przy 2 b zrób taki ukosnik /b

7,971

Elfiku stawiasz kolejkę , napisałaś 8000 posta. Tak może wtedy kobiety czuja się dojrzalsze spełnione i czuja potrzebę zmiany.

7,972

Czesc Julcia :****  Jak tam motylki ??  BUszuja??

7,973 Ostatnio edytowany przez efilo (2010-03-27 00:41:21)

Cześć Julka smile

dziewczyny, cofałam się do poprzedniej strony żeby sprawdzić 8000 smile no to kolejka dla wszystkich, co kto lubi big_smile

7,974

Pewnie tak jest Rozyczko...  sad

7,975

CZESC BEATKO smile

7,976

Czesc Dziewczynytr<ce cierpliwosc do komputera,wszystko mam poprzestawiane

Wlacznie ze znakami inter...,apropo wlosow to mialam duzo kolorow,najlepiej mi

W jasnych .Ja dzisiaj bylam pierwsza na forum az sie zleklam i wylaczylam komputer,

Pozdrawiam Slodko DOBRANOC MROWKI...

7,977

A czego ty sie zleklas coco ??  smile smile

7,978

Niestety kochane, dłużej z Wami nie posiedzę bo mały coś zaczyna się wiercić i muszę wyłaczyć laptopa smile ot tak wygląda macierzyństwo smile wszystko dla naszych pociech big_smile

Słodkich snów smile

7,979 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-03-27 00:50:35)

DObranoc Efilo smile

DObranoc coco smile

7,980

Coco święta bożego narodzenia już były ha ha ha kobietko zakręcona .

7,981

ROzyczka dla Rozyczki,aby ja nozki przestaly bolec ....

http://image.lagata.pl/images/78333671471528630775.jpg

7,982

A mi dziecię poprzestawiało klawiaturę i musiałam resecik komputerkowi zrobić, żeby móc z wami popisać smile

Dopiszę sie do tematu włosów: przeważnie mam naturalne (czyli ciemny brąz z rudawym odcieniem) - jak są akurat zdrowe to wyglądają i tak jak farbowane smile Kiedyś miałam epizody z czerwoną czupryną, z fioletową i czarną. Obecnie drugi epizod z czarną. A może czarną zostawię na dłużej? Podobno mi ładnie w takim kolorku.

7,983

różyczka napisał/a:

nogi są nadal spuchnięte a jutro do kościoła i miasta wiec będę cierpieć.

Rózyczko a kefirek masz w domu to wlej do miski i potrzymaj

7,984

Ema napisał/a:

Czesc Julcia :****  Jak tam motylki ??  BUszuja??

są i to najlepsze bo siedzę z F. / facetem na gg i z Wami / także sorry jeśli troche "nieobecna"

7,985

Beatko ladnie tobie w ciemnym kolorku smile

Julka a ty co tak skaczesz? Trudno dzis z toba pogadac...   Jaka fryzurke masz obecnie? smile

7,986

Em moj ulubiony kolor róży naprawdę. smile Dziękuje . postaram sie dac jutro rade z tymi nogami a w poniedziałek do doktora no.

7,987

ja mam od kilku lat blond

ale miałam rude, mahoń, kasztan raz nawet czerwone big_smile

7,988

różyczka napisał/a:

Em moj ulubiony kolor róży naprawdę. smile Dziękuje . postaram sie dac jutro rade z tymi nogami a w poniedziałek do doktora no.

He he jasnowidzem jestem smile OO w poniedzialek do doktora....to moze cos poradzi?...  smile :*

7,989

miałam w zeszłym roku do pasa prawie , sciełam sad a teraz mam do ramion z/w

7,990

Julia24 napisał/a:

ja mam od kilku lat blond

ale miałam rude, mahoń, kasztan raz nawet czerwone big_smile

Fajnie..Blondyna jestes smile  Zycze ci jak najlepiej Julenko smile z tymi motylkami...

7,991

różyczka napisał/a:

biduko moja <przytula> nie chodz jeszcze od nas ja w tygodniu tak nie mam czasu
a teraz przed Świętami to jeszcze gorzej , bo wszystko na mojej głowie tongue

pisze tu z Wami / a "mój" amant mysli ,że z kimś innym nawijam big_smile

bo mu nie odpisuje
ale pięklny księzyc

7,992

Julia uważaj na swoje delikatne serduszko proszę, choć mam nadzieje ze świat dzięki mężczyźnie będzie dla ciebie bardziej kolorowy. Em widzisz łatwo mnie rozgryźć.

7,993

Uwazajcie na siebie kobietki....Dbajcie o siebie.....Ja zmykam do lozeczka,bo zmeczona juz jestem hmm

Dobranoc i zycze wam WSZYSTKIM kolorowych snow smile

<caluski i przytulaski>

7,994

efilo napisał/a:

Cześć Julka smile

dziewczyny, cofałam się do poprzedniej strony żeby sprawdzić 8000 smile no to kolejka dla wszystkich, co kto lubi big_smile

ja poprosze czysta z sokiem orange

7,995 Ostatnio edytowany przez Julia24 (2010-03-27 01:26:57)

Dziekuje Rózyczko i Marzenko smile uciekacie ????

Dzieki za towarzystwo , dobrej nocy i kudłatych snów tongue

Odpoczywajcie bidulki moje .... gdybym była czarodziejem to bym Wam spełniła njaskrytsze z marzeń

ale choć nie jestem to Wam tego życzę <BUZIACZKI DLA WSZYSTKICH> <PRZYTULASKI> <PAPA> Julka

Posty [ 7,931 do 7,995 z 30,541 ]

Strony Poprzednia 1 … 121 122 123 124 125 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024