Netkafejka dla Przyjaciół ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Strony Poprzednia 1 … 119 120 121 122 123 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7,801 do 7,865 z 30,541 ]

7,801

Odp: Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Czesc Rafix smile

Ja mam jasna kasna karnacje i niegdy nie miałam bzika na na tle opalania sie.

Zobacz podobne tematy :

7,802

I bardzo dobrze. Zaręczam, że taka cera podoba się przynajmniej połowie facetów. Naprawdę to mit, że my lubimy tylko spalone słońcem brązowe kobiece ciała. Niektórzy lubią, a inni odwrotnie. No i na pewno nie chciałbym żeby moja kobieta chodziła do solarium. Szkoda zdrowia.

7,803

We mnie w końcu płynie niebieska krew lol tongue tongue

A tak poza tym,  napisałbyś cos o sobie?
Co Cie sprowadza do naszej kafejki? smile

7,804

Heloł Beata big_smile

7,805 Ostatnio edytowany przez vinnga (2010-03-26 09:39:57)

Jakiż tu ruch z samego rana smile Witaj, Rafix, mijaliśmy się czasem na forum smile

Opalać się nie mogę i całkiem to niegłupie. Zauważyłam, że moje rówieśniczki, które się nie opalają wyglądają o kilka lat młodziej niż czekoladki. I taka różnica już przed 30-tką jest bardzo widoczna...

Bianko - Arystokratko, a znasz swoje drzewo genealogiczne?

7,806 Ostatnio edytowany przez coco59 (2010-03-26 09:46:15)

Hej Bianka i Rafix..Ciagne temat,napewno naturalne ladniejsze,ale moja znajoma ma taka blado sina karnacje,

To troche ciemniejszego tla nie zaszkodzi...ale taka opalenizna na sloncu tez jest mila dla oka:)...

Bianka Dzieki:):):):)

Ja wyjezdzam, w niedziele wieczorem..troche smieszne to moje niespanie
Boje sie tego przestawienia na Polske...no ale to trzy tyg.wytrzymam:)

Witam Vinga...

7,807

Cześć Coco. Niektórzy nie mogą się opalać - zbyt jasna karnacja lub problemy zdrowotne. Na szczęście współczesna kosmetologia jest bardzo pomocna. Więc mogę mieć arystokratyczną jasną cerę lub koleżanki zazdroszczące opalenizny - na zmianę. Opalenizna z tubki, oczywiście smile

7,808

O ja niewychowany sad Zapomniałem się przywitać oficjalnie w tym wątku, a tutaj w końcu jeszcze nie byłem. Mam nadzieję, że szanowne Panie wybaczą smile

Tak więc witam wszystkich w tej kafejce! Na forum jestem już jakiś czas i bardzo mi się tutaj podoba. Fajnie pogadać z kobietami na wiele ciekawych tematów. Pewnie poznam odpowiedzi na wiele pytań. Pewnie wiele nowych pytań się pojawi smile No i fajnie sobie pogadać tak po prostu w netkafejkach.

O sobie co ja mogę napisać. Chyba to co już pisałem w innych miejscach na forum. Wiek każdy widzi wink Od roku spotykam się z cudowną mamusią wychowującą 5letniego obecnie synka. Dobrze nam razem, choć czasem są zgrzyty jak wszędzie smile Lubię przede wszystkim filmy. To moje hobby nr 1. Oprócz tego to sport - uprawiam, a nie oglądam smile No i jestem prawnikiem, ale nie wiem czy tu jest się czym chwalić smile Narazie chyba tyle. Z czasem może więcej smile

Pozdrawiam wszystkich i obiecuję zaglądać tak często jak czas pozwoli.

7,809

Rafix - przypomniałeś mi za co wzbudziłeś moją sympatię - za ten związek z dziewczyną z dzieckiem smile

Bianka tu gospodarzy więc pewnie Cię odpowiednio przywita smile
A Twój zawód to nie chwalenie się tylko prowokacja do wykorzystywania w potrzebie smile

7,810

Nie znam swojego drzewa, ale czas poznac smile big_smile

Ja nie lubię, i nie mogę sie opalać, mam tak jasna karnacje ze jak mnie słońce opali, nawet gdy nie widac, złazi mnie skóra..

Za to kocham wodę, kocham pływać.. lol

Coco to żyjesz tym wyjazdem jak widzę, teraz nie możesz się doczekać, a pobyt tu szybko minie.. smile

7,811

Rafał rozgość się, proszę..

Nie poczęstuje Cie na wstępie lampka szampana, bo myje okna i by było lol
Beata jest w pracy.. i nie możne sie śmiać do kompa, bo 9 już jest i rytuał nadchodzi tongue

Moze wieczorem będzie imprezka, zapraszam smile

7,812

Woda... Uwielbiam. Zwłaszcza w jeziorze. Basen i morze mniej mnie pociągają.
Zmykam ludki do pracy. Dzisiaj obsuwa, bo w nocy były nieprzewidziane akcje i teraz Żaba zamiast do przedszkola to czeka na przybycie taty, z którym ma siedzieć...

7,813

vinnga - Ty wzbudzasz moją sympatię zdecydowanymi konkretnymi poglądami. Lubię jak kobieta wie czego chce i ma swoje zdanie. Nie chciałbym też by ktokolwiek odbierał to co piszę jako celowe, by zbierać punkty. Raczej to czego się wysłuchuje i wysłuchało na ten temat nie skłania by się tym dzielić z kimkolwiek. Generalnie taki facet uchodzi za kogoś kto nie potrafi sobie znaleźć "porządnej" dziewczyny. A taka dziewczyna? Lepiej nie przytaczać co mówią niektórzy o takich osobach. Nawet bliscy.

A co do prowokacji. Gdyby ktoś potrzebował pomocy można zawsze napisać na maila. Nie odmówię pomocy jeśli tylko będę w stanie pomóc.

Dobra dość o mnie wracamy do tematu opalenizny. Z tubki to jeszcze mogę zrozumieć, byle nie niszczyć sobie zdrowia lampami z solarium.

7,814

O widzisz Bianko, uprzedziłaś mnie smile Jeszcze w pracy nie jestem i uśmiechać do kompa mogę smile

7,815

he he he smile no źle szczeniłam dziś smile

Ja na razie zmykam odbębnić ćwiczenia z Ola.. Mała zołza ma dziś humory..

7,816

Rafix - nigdy nie usłyszałam przykrego słowa z racji tego, że jestem tzw. panienką z dzieckiem. Nawet na wsi, z której pochodzę, ludzie jakoś nie dali nic odczuć. Tylko babcia czasem wspomina, ze ona teraz nie może już do śmierci z domu wyjść, bo się sąsiadów wstydzi smile No ale to w końcu jej wybór...

A w ogóle to dzięki za komplementa smile Zmykam. Zapewne pierwszą rzeczą w pracy będzie włączenie forum smile No chyba, że standardowy opierdziel od szefa będzie pierwszy smile

7,817

Godd morning moje ludziaki  witam z rana . Piję kawusie bo głowa wyprawia jakieś afrykańskie rytmy. Hej Coco szalona krejzolko ha ha ha , Beatko i Bianeczko tteż ukłon . A i pana Rafała witam, męskie poglądy dużo by tu rozjaśniły i pomogły czasem wiec zapraszam.
Co do opalonej mega skóry to nie podoba mi się , ja z natury blada jestem i ciężko mi się opalić.
Predzej bym spaliła się bo wrażliwa żem no ...

7,818

Rozyczka ,wlasnie chcialam Ci powiedziec ze na nk netkobiety poznalam takiego goscia..

No..zaczelismy sobie pisac tak zwyczajnie,rozmowy o fotografii,gorach ogolnie o

Wszystkim ,plubilam go No Tak Wirtualnie,na poziomie przyjazni..

I sie skonczylo zniknal...A ja czekam na jakas wiadomosc od niego..

Pewno do us....j s.....i  i Co ty na to!!!  Porazka wink
Faktycznie zemnie krejzolka...

7,819

No kurcze widzisz , człowiek tyle razy mówi sobie o nie nie będę ufać mam już dosyć oszustów ale zawsze się natnie .
Coco ja przegapiłam moment jak pojawiłaś się w kafejce dużo się działo , ale weź mi co nieco o sobie podpowiedz bo idiotkę z siebie zrobię jak nic.

7,820

Witajcie "krejzolki" i Faceci z ja**i  do koszyka big_smile

7,821

Witaj Różyczko smile żaden "pan" Rafał bo czuje się jakbym miał ze 20 lat więcej smile Również mam nadzieję, że czasem może się przydam w dyskusji.

Coco - różnie ludzie postrzegają takie fora. Ja np poznałem przez internet osoby, z którymi się później spotkałem osobiście i do dziś mamy kontakt. Może nie jak przyjaciele ale bardzo dobrzy znajomi. Ciężko znaleźć przyjaźń w realnym świecie, co dopiero w internecie. Może ten tajemniczy pan się jeszcze odezwie. A jak nie może poznasz innego, jeszcze bardziej intrygującego pana smile

7,822

No i Coco uciekła , chyba cie uraziłam przepraszam, poszukam info o tobie jakoś w gąszczu postów.
Ech trudno być samej w domu do ścian człowiek gadać nie będzie przecież.
Dobra znikam na razie  moi drodzy  dobrego udanego dnia.
Daniela niech ktoś pozdrowi i mu powie że zaniedbuje się w konwersacji ostatnio.

7,823

Oh nie spojrzałam na wiek Rafał , a wiec po imieniu . Miło mi. co do internetowych znajomości, zawsze traktuje ludzi jednakowo  i znajomych tu blisko jak i tych z sieci. Dla mnie człowiek różni sie jak juz na dwie kategorie dobry i zły . A nie realny czy wirtualny.
Ale jak mi wszyscy tu radzili mam uważać , wbrew sobie nikomu nie ufać i w ogole internet  to chyba jakieś zło.
No ale ja z tych naiwnych wiec może dobrze chcieli dla mnie.
Jak mija ci dzień? Julia dzień dobry.

7,824 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-03-26 11:59:43)

Cześć smile smile
aleście się rozpisali!- bardzo dobrze smile
Nie ma to jak przerwa z forum smile

Grażynko są tak różni ludzie..  nie zakładaj od razu najgorszego scenariusza - jest mnóstwo prozaicznych powodów. Głowa do góry smile
juz tylko tydzień i bedziesz w domu smile

Różyczko a ja nie dzielę na dobrych i złych bo świat nie jest biało- czarny.
Piszę teraz o zwykłych ludziach- nie o jakiś mordercach czy os. chorych psych.

7,825

Różyczka nie uciekaj bo pomyślę ,że przeze mnie sad

7,826

Julia ciebie to szukam po całym forum no biegasz i tyle ciepła rozdajesz że nadążyć nie mogę.Witaj Alu

7,827

Rafix napisał/a:

Witaj Różyczko smile żaden "pan" Rafał bo czuje się jakbym miał ze 20 lat więcej smile Również mam nadzieję, że czasem może się przydam w dyskusji.

Witaj Rafale my poznaliśmy się w innym wątku wink

miłego dnia i wieczorku pozdrawiam Julka

7,828

Różyczko jesli pytasz mnie to dzień mija powoli smile Siedzę w pracy, nic się nie chce, odliczam godziny do weekendu. I ta pogoda za oknem dobija. Pojechałoby się gdzieś nad wodę. A na jutro zapowiadają gwałtowne burze i ulewy i niższe temperatury sad

Mimo wszystko człowieka przez internet trudno poznać. Dużo trudniej niż na żywo. Jak tak sobie piszemy nie widzimy kiedy się denerwujemy, kiedy coś nas złosci, kiedy się podoba, a kiedy wpadamy w zakłopotanie. Wiele można napisać, ale ludzka twarz zdradza wszystko. Oczywiście jestem zdania, że w internecie również można spotkać kogoś wartościowego. Ba, znam dwie pary małżeństw, które poznały się przez internet smile

Cześć Julia i Alaclaudie smile

P.S. to gdzie ten koszyk na jaja Julia?: big_smile

7,829 Ostatnio edytowany przez coco59 (2010-03-26 13:13:50)

Julka 24 Czesc A ja wklejalam kawaly na netkafejce-zalu Rozyczka moze Ci powiem

Jaka jestem, ale  moim trybem zycia skoncze na fotelu siedzac w kierunku okna

W przytulnych czterech scianach, Kochany Rafix ale milo by bylo gdyby powiedzial

Zegnaj Gienia Swiat Sie Zmienia...moi kochani pisze troche zartobliwie

A teraz mam sztapel do prasowania Buziaczki Caluski Przytulaski

Rafix zostan z nami jako drugi kogutek w kurniku haha

Wisienka nie daleko spada od jabloni...Podsumowanie SAD:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Pozdrawiam....

7,830

muszę się z Wami podzielić - mam motyle w brzuchu już dawno się tak nie czułam wink

7,831 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-03-26 12:18:09)

Grażynko nie zakładaj od razu że się nie odezwie!!

Różyczko nóżki już Cię nie bolą??

Rafix- witaj po naszej stronie mocy smile aha pisz mi Ala - po prostu.

Kurcze czy czytaliście moje dzisiejsze posty napisane tutaj?? ( chodzi mi o Różę i Grażynkę).

Julio - szczegóły tongue:P była randka ostatnio??

7,832

no Rafałku coś w tym jest ... ja znam 2 małżeństwa z neta i jedną super parę wink

a ja też poznałam kogoś przez net / ale ciiiiiiiiii , nie zapeszam /

7,833

Julcia, oby motylki trzepotały jak najdłużej smile

Ja chyba łatwiej nawiązuję znajomości przez internet niż na żywo. Łatwiej czas znaleźć w tym zabieganym świecie. W necie poznałam najlepszego przyjaciela, kilku kolegów no i ostatnio kogoś, kto stał się podejrzanie bliski i w innych relacjach niż przyjacielskie na początku zakładane smile Bianka wie o kim mowa smile

7,834

Rafix hmmm tęsknotę za wyjściem na dwór rozumiem, pójdę do koni pod lasem w weekend na spacer z mężem jak pogoda pozwoli. Na pewno ich widok da siły i energie a poza tym kocham las.

Juleczko ciesze się każda chwila radości to dużo .

Alu tak czytałam co wcześniej napisałaś, a co do nóg to siedze w bandażach wiec na razie jest dobrze , jak zacznę chodzić zobaczę i ci wtedy powiem.

Coco a ja lubię prasować wiesz? Pracowałam nawet na żelazku w firmie wiec robię to profesjonalnie.

7,835 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-03-26 12:28:54)

Cześć Beata smile:)
wiesz nieładnie tak pisać Bianka wie- skoro wie a my nie to wiesz taki dyskomfort teraz mam. wolałabym nie wiedzieć ze wie Bianka wink

Pani Prezes witamy wink smile

Róża może kąpiel by pomogła ( z lawendą albo sosną). ja zaś  nienawidzę prasować ze wszystkich sił!

7,836

Hymmm.. a ja myślałam, ze Ty nie wiesz, ze ja wiem.. :)r
I tak po cichu Wam kibicuje smile

Dotarłaś do pracy Beata? smile

Czesc Róza, Ala, i Grażyna smile

7,837

Alik a Ty w pracy czy już weekendem żyjesz? smile

7,838 Ostatnio edytowany przez Rafix (2010-03-26 12:34:47)

Coco - no może napisze jeszcze, może napisze zamiast niego ktoś sto razy ciekawszy. Nie wiesz co będzie jutro smile Kogutek mogę być, ale drugi? big_smile

Ala - raz piszę tak a raz tak. Postaram się pamietać smile Ty pamiętaj o liście tongue

Julia - życzę powodzenia. Mam wrażenie że taka znajomość internetowa ma jedną podstawową przewagę nad znajomością realną. W internecie nie widzisz kogoś, skupiasz się na tym co pisze - co myśli, co lubi, czego nie lubi. Jak decydujesz się z taką osobą spotkać wiesz już o niej często sporo. A taka zwykła znajomość to na początku czysta fizyczność przeważnie. Fizyczność jest ważna ale nie najważniejsza. No to już nie zapeszam smile

Pozdrawiam miłe Panie i troszkę chyba popracuję przed weekendem tongue

p.s. Vinnga - apropo poprzedniego tematu jeszcze. Widać miałaś większe szczęście w życiu i nie spotkałaś tylu takich osób. Wydaje mi się także, iż osoby wtrącające się w życie i szczęście innych to tchórze. Nie potrafią często powiedzieć wprost zainteresowanej osobie co myślą. Ja np wysłuchiwałem epitetów na moją ukochaną (oczywiście reagowałem ), a od przyjaciół dowiadywałem się często co się mówi o mnie. No i rodzinka też czasem niestety swoje dokładała. Ale miłość nie wybiera. Albo bierzesz co przyniesie los albo żyjesz wg sztywnych zasad i wtedy możesz się nie doczekać tej miłości.

7,839

no nie ładnie mieć tajemnice w towarzystwie <nono> pa ja zmykam do roboty bo mnie zwolnią big_smile

na wiosne to tylko się zakochać ... uważajcie tylko z garnakmi , bo ja 2 ostatnio spaliłam przez <marzyciel>

myślenie , i rozkojarzenie <buziaki> dla Wszystkich Dziewczyn / bo nasi Panowie - zajęci a Ich Panie

byłyby zazdrosne , bo One nie są w temacie naszego forum big_smile big_smile big_smile  pa Julka

Wszystkim Wam - motyli w brzuszku smile wink pa Julka

7,840 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-03-26 12:37:35)

Rafix drudzy bywają pierwszymi tongue  wink
wiem że tak robisz - tak Ci chciałam ułatwić smile wiem wiem mmmuszę się starać  by nie wypaść z gry tongue wink

Ja dziś mam wolne Bianko i też przyłączę się do sekundowania. Mam nadzieję że wypali smile

edit: Juleczko mi się marzą takie motyle smile mam nadzieję że ich doświadczę ( w tym roku tongue:P ) hahaha

7,841 Ostatnio edytowany przez vinnga (2010-03-26 12:36:05)

Bianko, wczoraj się wygadał, że ci powiedział smile No to bez tajemnic towarzystwo - ten "ktoś" to Rafik, z forum zresztą smile Nie mylić z Rafixem smile

7,842

Rafałku masz dużo racji , właściwie to lepiej znać Kogoś "wirtualnie" byle ta Osoba pisała prawdę

to poznając Ją/ Jego trochę - łatwiej jest znając Jej poglądy znależć - wspólny język

tym co bardzo ciekawi - nie nie było jeszcze randki tongue

7,843

Rafix - pierwszego kogutka zapewne wieczorem poznasz smile Paweł się nazywa i naszego kurnika pilnuje smile

Co do znajomości internetowych zgadzam się, że przez internet bardziej zwracamy uwagę na osobowość człowieka i to co ma do powiedzenia. Od razu skreślam takich co po kilku zdaniach chcą fotkę. A jak już sympatia zdobyta słowami na gg mogę im nawet zdjęcie krowy wysłać a oni i tak powiedzą, że fajnie wyglądam smile

7,844 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-03-26 12:43:54)

OOO jasna! kurczę smile a ja myślałam że Wy się znacie z rzeczywistości wcześniej.
Super smile

Jeśli człowiek jest szczery to można się dużo dowiedzieć. Poza tym to wygodne- przed monitorem, nie trzeba się stroić by iść na np. dyskotekę i czuć się jak w rzeżniczym tongue big_smile

7,845

Rafał mam nadzieje,że zostaniesz z nami dłużej  w naszym "kurniku"

nie jak inne "kogutki" co podziobały i nas opuściły sad

jak Daniel , Junior, Piotr co wpadł pożyczyć zapałki i tyle Go mamy big_smile

fe Panowie , my Kobiety się łatwo przyzwyczajamy - nie porzucajcie nas big_smile

7,846

Alu znaliśmy się wcześniej, ale kilka dni tylko. Jego też poznałam przez internet, tyle, że na innym portalu. Zresztą to on mi pokazał netkobiety - wtedy był to chyba jego jedyny nałóg wink

Julcia, będziemy czekać na kolejne newsy z poczynań brzuszkowych motylków smile

7,847

Vinnga zdjęcie krowy hehe big_smile

7,848

Daniel siedział w kurniku długo... Nie wspominajmy go bo mi się miłe wspomnienia zacierają o nim i pamiętam tylko idiotyczne odejście. A Juniora chyba w ogóle teraz nie ma na forum. Odfrunął do wojska lub biegać za marzeniami o miłości zapewne... A umiecie znaleźć jego posty? Moja wyszukiwarka nie chce go znaleźć w ogóle...

7,849

alaclaudie napisał/a:

Jeśli człowiek jest szczery to można się dużo dowiedzieć. Poza tym to wygodne- przed monitorem, nie trzeba się stroić by iść na np. dyskotekę i czuć się jak w rzeżniczym tongue big_smile

Wierzę w to, że umiem rozgryźć szczerość człowieka po krótkiej wymianie zdań przez monitor. Jeszcze nigdy się nie zawiodłam na tym przekonaniu...

7,850

skoro tak to pewnie Junior dezaktywował konto.

a jaki masz nick na kurniku?? chętnie bym z Tobą zagrała.

7,851

Witajcie Netprzyjaciele;)

W Niemczech pada i jakos nudno ale widze u WAS ciagle sloneczko swieci i jest weslo!!
pozdrowionka

Julka motyli w brzuszku masz to swietnie,wkoncu czuje sie wiosne no nie!!!Powodzenia.

Fajnie ze Panowie tez tu zagladaja;))))))))))))))))
papapa

7,852

Yoko a jak masz na imię - bo z Tobą jeszcze tutaj nie rozmawiałam smile

ja wrócę za pół h

7,853

Julia - Hmm postaram się pisać tak często jak czas pozwoli. Podoba mi się tutaj bardzo nie ukrywam smile Szczerość jego wypowiedzi na gg ocenisz pewnie na pierwszym spotkaniu. Nie warto kłamać jeśli komuś zalezy na poznaniu drugiej osoby.

Vinnga - Pawła poznałem już smile w kilku wątkach się spotykaliśmy. Do tego z tego co pamiętam jesteśmy koguty z tego samego regionu, ba nawet z miasta smile A co do tej oceny ludzi przez internet jednak warto być ostrożnym. Za wczasu, a nie gdy się sparzymy.

7,854

Rafix - faktycznie, kojarzę, że koło Pawła pisywałeś smile I obaj z Bydgoszczy też wcześniej mi się w oczka rzuciło smile Jakaś nieogarnięta jestem dzisiaj...

Ala - tam mam oczywiście nick vinnga. Mój ulubiony i zawsze wolny smile Ale dawno nie grałam i nei wiem czy chcę znowu poznać gorycz porażki smile

Wyłączam forum i trenuję siłę woli. Żeby nie włączyć wcześniej niż za 2 godziny porządnej pracy smile

7,855

To na razie moi drodzy , ciekawe jak tam Em dziś w pracy i z tym internetem. Pójdę już źle się czuję ,pa . Beatko Rafik mówisz  no to bardzo dobrze trzymam kciuki. pa

7,856

oj Vinnga to wiem o Kogo chodzi tongue / ale cicho sza /

pa Słodziaczki wszystkim buziaczki

....Rozmawia dwóch facetów:
- Wiesz, wczoraj na ulicy jakiś palant nazwał mnie gejem...
- A Ty co?
- Jak to co? Pudrem po oczach i torebką po głowie...

7,857

no i poszliście sobie smile ale pewnie się spotkamy jeszcze wink

nie zakładaj z góry porażki smile

Julia jak zwykle kawał mnie zwalił z nóżek big_smile

Różyczko zdrówka życzę :**

7,858

Witaj Justynko

ja spadam do realu tongue już za Wami tęśknię pa

będe wieczorkiem smile pa Julka

7,859

Jeszcze Wam Wszystkim życzę :

Wiosna  - wiosna jest a Wy czemu nie marzycie o Wielkiej miłości wink

.... ktoś się zakochał , świat nagle zawirował , ktoś się zakochał.... nana

miłych słonecznych , romantycznych i cudownych dni wiosennych

Qurde mam motylkiw brzuchu

Tym w związkach dużo - miłości - oświeżonej a tym samotnym - wielkiej miłości -

woda i ogień  ale hyrk 

kocham Was Julka

7,860

Julko co to hyrk?? kurczę czuję się jak jakaś wapniaczka tongue:P:D

Beako znalazłam Juniora big_smile ostatnie zalogowanie - marzec br. tongue

7,861

no to macie kawał z woja :

Poruczniku Rżewski, co to za hałasy z Pana kwatery dochodziły w nocy? Jakieś rżenie, jak by Pan klacz sprowadził, nie dziewczynę...
- A to w rzeczy samej dobra myśl Panie pułkowniku. Następnym razem dziewczynę sprowadzę.

- Kowalski do kuchni!
- Nie mogę tam iść, jestem chory i roznoszę zarazki.
- Marsz do kuchni! Zarazki poroznosi ktoś inny...

Generałowi urodził się wnuk i wysłał zwiadowcę, żeby się dowiedział jak wygląda.
- Podobny do Pana generała.
- Czyli jaki?
- Mały, łysy i ciągle drze mordę.

7,862

alaclaudie napisał/a:

Yoko a jak masz na imię - bo z Tobą jeszcze tutaj nie rozmawiałam smile

ja wrócę za pół h

Jestem Justyna;)
Wybaczcie moze powinnam tak zaczac  uupsss ale juz w innym temacie pisalam o sobie.
Mieszkam na stale w Niemczech,mam meza od 3 lat ale jeszcze nie mam dzieci.

Probowalam troche nadrobic Wasze imiona ale troche mi to zajmie.;) ale podoba mi sie u Was i nie zamierzam nigdzie uciekac wiec wszystko przede mna..;)

Tez uciekam gotowac obiadek.Wymyslilam sobie kluseczki wiec do robotki heh wink zajrze potem
pa

7,863 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-03-26 13:29:44)

Justynka - mam fantastyczną kolezankę o tym właśnie imieniu smile
ja czasem też się gubię - ostatnio wiele os. się przyłączyło smile:):)

Julko duży buziak dla Ciebie- skąd bierzesz kawały - pewnie od tego Amanta wink smile

muszę iść na zakupy bo inaczej na obiad bedzie tylko makaron saute' tongue:P big_smile

7,864 Ostatnio edytowany przez coco59 (2010-03-26 14:02:49)

http://i43.tinypic.com/35ddz01.jpgJustyna w jakim regionie mieszkasz pozdro...

7,865

oooo romatico wink
Grażka nie wiadomo co fajniejsze: ramka czy tło ?? wink:):)

Posty [ 7,801 do 7,865 z 30,541 ]

Strony Poprzednia 1 … 119 120 121 122 123 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024