Cześć dziewczyny
Zaczynamy 20 tydzień! Połowa za nami. Jesteśmy po lekarzu, synek waży 438 gram i mierzy 23cm jak się wyprostuje
Wszystkie narządy rozwijają się prawidłowo. Niestety nie zobaczyliśmy jego ślicznej buźki, bo całe usg pokazywał pupę i jajeczka. Ale przynajmniej zdjęcie jajeczek mamy na pamiątkę
Nie wiem czy dużo waży czy nie, koleżanka mówi, że jej córcia na połówkowym ważyła 350
Mój facet był ze mną pierwszy raz. Zadowolony, że synek jajeczka pokazał, ciekawe czy też taki szczęśliwy będzie jak się obrobi i będzie mu trzeba te jajeczka i pupkę czyścić 
Dziewczyny czy wy też macie (albo miałyście w poprzedniej ciąży) kołatania serca?? Trochę się martwię, bo od kilku dni (4-5) zauważyłam, że popołudniami, najczęściej w spoczynku strasznie kołacze mi serce, jakby miało wylecieć. Nie jest mi słabo, duszno itp. tylko po prostu to kołatanie jest takie męczące. W środę idę do mojej pani ginekolog z wynikami połówkowego to przy okazji powiem jej o tym, bo nie powiem ale jestem trochę zmartwiona. Niby czytałam na różnych forach, że takie kołatania są normalne... Ale że codziennie? 
Karola dużo zdrówka dla synka! Angina jak dla mnie najgorsze co może być, straasznie nie lubię...
Aga (e) przykro mi z powodu Twojej cioci. Pamiętaj jednak, że Ty i Twój synek też jesteście ważni, musicie dbać o siebie, za dużo się nie denerwować :*
Marlena ja też już nie mogę się doczekać śniegu. Uwielbiam!
Zakupy niezłe zrobiłaś, u nas w "galerii" hehe też widziałam kombinezony zimowe ceny 30-60zł więc naprawdę można zaoszczędzić. A i ładne 
Aga gratulacje pierwszych kroków Werki! Co za emocje
Zaraz będzie biegać!
Natomiast jeśli chodzi o tą rankę, faktycznie lepiej idź do lekarza.
Eliza jak się czujesz teraz na basenie? Zapewne lżej niż "na lądzie"?
Zastanawiam sie czy nie zacząć chodzić na basen. Dobrze by mi to zrobilo na kręgosłup.
Spokojnych dni Tobie życzę, bez nerwów, jeszcze za wcześnie żebyś nam tutaj takie przedporodowe emocje dawała! 
Któraś z was pisała o proszkach i płynach - słyszałam że te z Loveli są bardzo dobre dla dzidziusiów.
Rebel - witamy
Który tydzień u Ciebie? Wiesz już co będzie? I jak się czujesz? 
Oprócz Marleny i mnie u lekarza chyba była dziś jeszcze Eliza?
Marlena oszczędzaj się po prostu na tyle, na ile możesz. A raczej na ile Ci mała pozwala i mąż pomaga, o.
Buziaczki dla was wszystkich, ostatnio ciągle mi się chcę spać, ale czytam na bieżąco co tu się dzieje, nawet jak pisać nie mam siły