Aga (Elede) jak córcia? Mam nadzieję, że tylko coraz lepiej. Obyś faktycznie Ty nic nie załapała...
Iza właśnie, przypomniałaś mi o tych kapturkach
Widziałam w Rossmanie z tej firmy Avent, ale nie pamiętam ceny. Chyba zakupię coś takiego w razie czego.
Aga uważajcie na siebie i odpoczywajcie! 
Karola widzę tak jak ja, też uwielbiam nocą jeździć samochodem
Mam nadzieję, że będę mogła jeździć jak najdłużej do końca ciąży. I powtarzam pytanie dziewczyn, jak się mieszka we Francji?
Elizka, nie ma co się zamartwiać na zapas, miejmy nadzieję, że wszystko będzie dobrze u Twojej koleżanki. Jednak jakby nie patrzeć to przykra wiadomość, każdy chyba by się przejął. U mnie w rodzinie jest bardzo duże ryzyko nowotworu piersi. Ja miałam pierwszego guzka w wieku 19 lat, sam się wchłonął, ale pokazał się rok temu w tym samym miejscu. Biopsja wyszła ok, łagodny, ale miał 16mm, w styczniu tego roku mi go usunęli próżnią. Mega krwiak po zabiegu, a teraz tylko mam malutką bliznę, chociaż zauważyłam, że teraz zrobiła się wypukła, chyba przez to, że piersi urosły. 4 października idę na wizytę do centrum onkologicznego, bo chodzę tam na kontrole co pół roku. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok, inaczej być nie może 
Jak się dzisiaj mamuśki czują? U nas chłodniej, w końcu. Wczoraj chyba przesadziłam trochę ze sprzątaniem, bo dziś boli mnie podbrzusze... Datego odpoczywam
Wieczorem pójdę do mamy, bo mój mężczyzna ma jazdy z prawka od 18-20. Dzięki ciąży zmobilizował się w końcu do pójścia na kurs 
Jak wasze wyprawki i rzeczy dla maluszka? Ja mam parę śpioszków i body, od października będę kompletować pomału wszystko, żeby nie bylo za dużego wydatku na raz. Na koniec zostawimy wózek, wanienke itp. Czekam z resztą na rzeczy od znajomych, bo wtedy będę wiedziała co dokupić, a co nie