Czy portale randkowe, to dobra opcja? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Czy portale randkowe, to dobra opcja?

Strony Poprzednia 1 67 68 69 70 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4,421 do 4,485 z 4,549 ]

4,421

Odp: Czy portale randkowe, to dobra opcja?
Pirx napisał/a:

Pod Twój profil,czy to przez które mam teraz "kłopoty"? big_smile

Tzn??

Zobacz podobne tematy :

4,422 Ostatnio edytowany przez Pirx (2016-09-16 20:05:51)

To znaczy:
W profilu który kiedyś przeczytałem było napisane: Rubryka zawód: pracownik korporacji.
I jedyna wiadomość jaką wysłałem brzmiała: "Pracownik korporacji?...brzmi jak  wyrok albo co najmniej dobrowolna kolonia karna...;-)Nie lepiej usiąść i obejrzeć ciekawy film?"
I tak się zaczęło.I trwa big_smile

Hmm ... z tego co wkleiłaś ze swojego profilu:"Owszem można się się rozczarować...ale czasem najlepsze perły znajudje się "w błocie"... OK, Prince Charming na ogół jest narcyzem, 'worki' na głowie w postaci zasłoniętych zdjęć dają możliwość oczarowania rozmową,zanim okaże się że na zapoznawczej kawie spotkasz Ogra,
ale skoro jesteś rozczarowana tym miejscem - to czego tu szukasz? big_smile"

4,423

Dzisiaj rozmawiałem na mieście ze starszą babeczką trochę o życiu itd. Opowiadała o synach, że mieli ciężko z pracą i jednemu dziewczyna pomogła znaleźć pracę, bardzo go kocha, tęskniła, bo pracował poza miastem, więc mu nagrała i kochają się będą mieć dziecko. A ja ciągle trafiam na materialistki na zasadzie ja chcę, tak ma być zero poświęcenia. Zawsze to ja muszę zrezygnować ze wszystkiego, a w jej życiu nic się nie zmieni, tylko na lepsze. Koleżanka - widuję ją bardzo często ma faceta na ciężarówkach w międzynarodówce 23 lata miała jak urodziła, kredyt mieszkanie i żyją kochają się. A do mnie same wymagania mimo, że też mam fajne życie i mógłbym je przebudować dla wartościowej dziewczyny i cały czas nie mogę trafić, aż się przykro robi kiedy słyszę takie rzeczy kocha go, kochają się, ona pomogła tu i tam, zrezygnowała z tego i tamtego inni trafiają na porządne dziewczyny, a ja nie mogę mimo, że staram się. W realu znowu jak normalnie chcę zagadać, dziewczyny o cokolwiek głupieją, uciekają wzrokiem nie są chętne do polemiki. Też nie mam pojęcia co jest grane, i to jest strasznie zniechęcające.
Dają numery, dzwonię to nie odbierają, napiszę jednego SMS-a, nie odpisują, daję sobie spokój, bo taka jest zasada widać zrezygnowała, tylko nie rozumiem czemu nie rezygnują kiedy rozmawiam przez jakiś portal, tylko musi dojść do wymiany numerów i wtedy jest koniec?

Kiedyś pisaliście, że u mnie umiejętności podrywu są marne, ciekawe jak u mnie z wyglądem/// dzisiaj byłem w sklepie za jakąś koszulą i postanowiłem cyknąć fotkę. Tylko zaznaczam wchodzicie na własną odpowiedzialność.

http://www.imagebam.com/image/e6bc0d504929022

Poza tym u mnie nic więcej ciekawego nie ma, ta dziewczyna co daleko mieszka wstępnie jestem umówiony na przyszły tydzień wszystko dogram i się przejadę i tak nie mam nic już do roboty w swoim mieście, a spotkanie twarzą w twarz dużo znaczy. Poznałem jeszcze jedną bliżej siebie wstępnie na środę, wczoraj była gadka około 10 minut na luzie, dużo śmiechu, ale na razie się nie napalam, bo pewnie wymięknie.

A co u was jak z poszukiwaniem miłości?

4,424

Poćwicz chwilę na siłowni, poszerzy Cię w barach, w plecach, zwiększy się objętość ręki, od razu koszula inaczej leży, przyciąga wzrok kobiet, lepsze pierwsze wrażenie.
No i pośladki też w sumie warto poćwiczyć, przysiady, rower, ja ostatnio zauważam że coraz częściej patrzą mi się na tyłek tongue

4,425

KrzysztofWasacz napisał/a:

Tak, w telegraficznym skórcie (działałem i nadal w sumie działam na portalach od przeszło 9 lat..)

Portale randkowe - jeśli myślisz że znajdziesz tam żonę, męża to jesteś mocno naiwny/naiwna..równie dobrze można by szukać posady prezesa NBP na olx czy gumtree..
Owszem jak poznasz kogoś, to za 5 lat może będzie ślub ale ciężko w ogóle kogoś poznać, także nie warto się nastawiac.
Kolejna rzecz..to ma być alternatywa..jeśli poznajesz na żywo, to spokojnie możesz załozyć profil dodatkowo ale nie ograniczasz się tylko do wirutalnego świata bo się załamiesz..
Czasy się zmieniły i teraz portale randkowe mają bardzo słabą moc, to takie portale społecznościowe bis, bo kto dziś nie ma komputera z internetem? ten kto nie chce chyba..
Instagramy, facebooki i inne portale no to randkowe nie mają szans by tworzyć cos na poziomie..i teraz przchodzimy do tego jakie portale? ja polecam sympatie (mimo że płatna), zaadoptuj faceta i może przeznaczeni dla ludzi z wartościami..badoo to dla mnie badziew..facebook/instagram nr 2..
Kolejna sprawa to musisz umieć wyszukać kobiety..nie możesz szukać wartościowych kobiet na stałe, wśród panienek które szukają gości na jedną noc albo typowych klubowiczek. Najlepsze są profile kobiet które dużo opisują siebie, mają wszystkie pola wybrane i mają więcej niż 2 zdjęcia i to nie w bieliźnie, po prostu widzisz że coś prezentuje ze sobą.
Musisz znależć kobietę która pasuje pod Twoje wymagania a nie na oślep pisać do każdej, tak samo pisz dwie wiadomości do dwóch KONKRETNYCH kobiet na tydzień a nie 50 dziennie..to taka moja sugestia.
I teraz przechodzimy do sedna - PROFIL, daje sobie obciąć palce u rąk i nóg że Twój profil jest źle zrobiony, nudny i przewidywalny - zwykłe zdjęcia z życia a do tego realne opisy..niestety na portalu randkowym trzeba trochę oszukiwać, tzn zdjęcia obowiązkowo swoje, wzrosty itp też podajesz takie jakie masz ALE! w opisie, nawet jak jesteś spokojnym, miłym gościem przedstawiasz siebie koniecznie jako nieprzewidywalnego, romantycznego, odważnego faceta, który ma 100 pomysłów naraz, możesz np napisać że dziewczyna nie będzie się z Toba nudzić bo...i blabla bla..albo że uwielbiasz taniec ta gra zmysłów, ta bliskość ciał itd..i guzik kogo obchodzi czy Ty jesteś zawodowym tancerzem czy dla Ciebie taniec to ohyda, to budzi pewne skojarzenia, emocje itd..
Pokaż że jesteś wyjątkowy na tym portalu a nie kolejny Jan Kowalski, miły, sympatyczny, inteligentny który szuka...
Zdjęcia no i tu jest problem..mają być profesjonalne ale niekoniecznie od fotografa, byle nie selfie z telefonu, ubierz się ładnie, np marynarka i fajny t-shirt, np w parku, albo w aucie..ale uwaga nie złoty łańcuch i oparcie o maskę BMW e36..to nie tak..o ile naturalne dobre foto jak wychodzisz z basenu o ile masz fajną sylwetkę jest ok o tyle goła klata na sofie to już przegięcie, tak samo w aucie foto jest ok ale oparcie o maskę golfa III to złe zdjęcie. To ma być męskość i klasa a nie 'lans' i wiocha.pl
Pamiętaj że w profilu wszystko ma znaczenie również login, lepiej wpisać "Gorący Pocałunek" niż "Andrzej8830" albo "Piękny i namiętny" niż "Janek2016", postaraj się tego dopilnować.
No i na koniec wiadomości, tutaj jeśli pytasz o hobby to staraj się mieć swoje zdanie, nie zgadzaj się ze wszystkim np. dziewczyna uwielbia koty to napisz że owszem są fajne ale Ty wolisz psy bo itd..albo co jest takiego w kotach że je tak lubi....że drapią itd..no jakieś głupoty ale nie pokazuj że jestes uległy i nudny bo przytakujesz..lubi koty - taak ja tez je lubie, lubi horrory - zgadza się są to najlepsze filmy ma rację itd..odwrotnie Ty wolisz coś innego.
Żeby lekko zaiskrzyło, jakieś emocje a nie rozmowa jak z kolegą.

Czyli w skrócie - wybierasz najlepszy portal, budujesz profil - nick, zdjęcia i opisy, wszystko ma być NAJ...(tutaj najlepiej obejrzyj oferty sprzedaży aut od handlarzy a potem dla odmiany prywatne na olx - zrozumiesz o czym mówię, masz dotrzeć do potrzeb kobiet a nie przedstawiać rzeczywistość)

To tyle ode mnie, no i nie traktuj portali zbyt priorytetowo bo możesz się załamać, traktuj jako świetna zabawę i ciekawe wypełnienie czasu wieczorem.

Ja swojego męża poznałam na portalu randkowym obecnie mamy dwójkę szkrabów. Ah ślub był po roku znajomości :-) jeśli ktoś uważa że na pewno nie ma normalnych kobiet bądź mężczyzn na takich portalach to i na pewno nie znajdzie. Wystarczy odpowiednio zacząć konwersacje i wierzyć że jest to możliwe. Pozdrawiam

4,426

Rok znajomości i ślub to dla mnie kosmos.
Nie da się na tyle poznać drugiej osoby w tak krótkim czasie, żeby móc stwierdzić, że chce się z nią spędzić resztę życia.

W sumie to nie da się tego stwierdzić po żadnym czasie...

4,427

andziula125 napisał/a:
KrzysztofWasacz napisał/a:

Tak, w telegraficznym skórcie (działałem i nadal w sumie działam na portalach od przeszło 9 lat..)

Portale randkowe - jeśli myślisz że znajdziesz tam żonę, męża to jesteś mocno naiwny/naiwna..równie dobrze można by szukać posady prezesa NBP na olx czy gumtree..
Owszem jak poznasz kogoś, to za 5 lat może będzie ślub ale ciężko w ogóle kogoś poznać, także nie warto się nastawiac.
Kolejna rzecz..to ma być alternatywa..jeśli poznajesz na żywo, to spokojnie możesz załozyć profil dodatkowo ale nie ograniczasz się tylko do wirutalnego świata bo się załamiesz..
Czasy się zmieniły i teraz portale randkowe mają bardzo słabą moc, to takie portale społecznościowe bis, bo kto dziś nie ma komputera z internetem? ten kto nie chce chyba..
Instagramy, facebooki i inne portale no to randkowe nie mają szans by tworzyć cos na poziomie..i teraz przchodzimy do tego jakie portale? ja polecam sympatie (mimo że płatna), zaadoptuj faceta i może przeznaczeni dla ludzi z wartościami..badoo to dla mnie badziew..facebook/instagram nr 2..
Kolejna sprawa to musisz umieć wyszukać kobiety..nie możesz szukać wartościowych kobiet na stałe, wśród panienek które szukają gości na jedną noc albo typowych klubowiczek. Najlepsze są profile kobiet które dużo opisują siebie, mają wszystkie pola wybrane i mają więcej niż 2 zdjęcia i to nie w bieliźnie, po prostu widzisz że coś prezentuje ze sobą.
Musisz znależć kobietę która pasuje pod Twoje wymagania a nie na oślep pisać do każdej, tak samo pisz dwie wiadomości do dwóch KONKRETNYCH kobiet na tydzień a nie 50 dziennie..to taka moja sugestia.
I teraz przechodzimy do sedna - PROFIL, daje sobie obciąć palce u rąk i nóg że Twój profil jest źle zrobiony, nudny i przewidywalny - zwykłe zdjęcia z życia a do tego realne opisy..niestety na portalu randkowym trzeba trochę oszukiwać, tzn zdjęcia obowiązkowo swoje, wzrosty itp też podajesz takie jakie masz ALE! w opisie, nawet jak jesteś spokojnym, miłym gościem przedstawiasz siebie koniecznie jako nieprzewidywalnego, romantycznego, odważnego faceta, który ma 100 pomysłów naraz, możesz np napisać że dziewczyna nie będzie się z Toba nudzić bo...i blabla bla..albo że uwielbiasz taniec ta gra zmysłów, ta bliskość ciał itd..i guzik kogo obchodzi czy Ty jesteś zawodowym tancerzem czy dla Ciebie taniec to ohyda, to budzi pewne skojarzenia, emocje itd..
Pokaż że jesteś wyjątkowy na tym portalu a nie kolejny Jan Kowalski, miły, sympatyczny, inteligentny który szuka...
Zdjęcia no i tu jest problem..mają być profesjonalne ale niekoniecznie od fotografa, byle nie selfie z telefonu, ubierz się ładnie, np marynarka i fajny t-shirt, np w parku, albo w aucie..ale uwaga nie złoty łańcuch i oparcie o maskę BMW e36..to nie tak..o ile naturalne dobre foto jak wychodzisz z basenu o ile masz fajną sylwetkę jest ok o tyle goła klata na sofie to już przegięcie, tak samo w aucie foto jest ok ale oparcie o maskę golfa III to złe zdjęcie. To ma być męskość i klasa a nie 'lans' i wiocha.pl
Pamiętaj że w profilu wszystko ma znaczenie również login, lepiej wpisać "Gorący Pocałunek" niż "Andrzej8830" albo "Piękny i namiętny" niż "Janek2016", postaraj się tego dopilnować.
No i na koniec wiadomości, tutaj jeśli pytasz o hobby to staraj się mieć swoje zdanie, nie zgadzaj się ze wszystkim np. dziewczyna uwielbia koty to napisz że owszem są fajne ale Ty wolisz psy bo itd..albo co jest takiego w kotach że je tak lubi....że drapią itd..no jakieś głupoty ale nie pokazuj że jestes uległy i nudny bo przytakujesz..lubi koty - taak ja tez je lubie, lubi horrory - zgadza się są to najlepsze filmy ma rację itd..odwrotnie Ty wolisz coś innego.
Żeby lekko zaiskrzyło, jakieś emocje a nie rozmowa jak z kolegą.

Czyli w skrócie - wybierasz najlepszy portal, budujesz profil - nick, zdjęcia i opisy, wszystko ma być NAJ...(tutaj najlepiej obejrzyj oferty sprzedaży aut od handlarzy a potem dla odmiany prywatne na olx - zrozumiesz o czym mówię, masz dotrzeć do potrzeb kobiet a nie przedstawiać rzeczywistość)

To tyle ode mnie, no i nie traktuj portali zbyt priorytetowo bo możesz się załamać, traktuj jako świetna zabawę i ciekawe wypełnienie czasu wieczorem.

Ja swojego męża poznałam na portalu randkowym obecnie mamy dwójkę szkrabów. Ah ślub był po roku znajomości :-) jeśli ktoś uważa że na pewno nie ma normalnych kobiet bądź mężczyzn na takich portalach to i na pewno nie znajdzie. Wystarczy odpowiednio zacząć konwersacje i wierzyć że jest to możliwe. Pozdrawiam

1. Ty jesteś Kobietą, to wy jesteście atakowane przez mężczyzn zasypywane dziesiątkami, setkami wiadomości. Facetowi jest trudniej znaleźć drugą połówkę na portalu randkowym niż kobiecie.
2. Zależy od miasta w jakim mieszkasz. Jedne są praktycznie martwe inne mają bardzo dużo użytkowników, a jak wszyscy wiemy każdy chce mieć partnera blisko siebie w swoim mieście, a z innego miasta mamy do czynienia ze związkiem na odległość i tutaj już wymagane jest pewne poświęcenie i ułożenie sobie w głowie inaczej. Młode dziewczyny, mają najczęściej roszczeniowy stosunek do życia nic od siebie, a dla nich same przyjemności.
3. Rozmowę jakoś można zacząć, potem pytasz o jej zainteresowania, pasje i pojawiają się schodki albo nic nie mówi, albo pisze byle jak. Co to za dziewczyna która nie ma skonkretyzowanych zainteresowań? pewnie u większości to siedzenie przed komputerem i skakanie z portalu randkowego na społecznościowy i dalej na jakiegoś snapchata czy gdzie indziej.
4. Bardzo dużo osób podchodzi dla jaj, zabawy do takich portali przez, co ktoś ma nadzieję na bliższą relację, a okazuje się to być żartem, tacy ludzie powinni mieć bana na portale randkowe.
5. Ślub po roku znajomości, to według mnie głupota. Jakieś zaręczyny, ale nie ślub wiadomo kto co woli, ale ja nigdy w życiu po roku znajomości.

Co do mnie, na siłownie szkoda mi kasy i czasu. Poza tym za dużo tam samców alfa napakowanych odżywkami. Znudziłoby mnie to. Ale dzięki wielkie za wskazówki.

4,428

Zależy jaką się siłownię wybiera. Jeśli nie jest to typowa, osiedlowa dla pakerow, to raczej są tam normalni ludzie w różnym wieku. No i zapewne jest wcale nie mało fajnych kobitek :-) Na mojej przychodzą w różnym wieku i rzeźbia tyleczki...
Pół roku siłowni robi sporą różnicę. Szczególnie jak się widzi facetów, którzy wyglądają jak my rok temu...

4,429

Zawsze można kupić domową i ćwiczyć w spokoju.
Taki duży koszt znowu to nie jest, wystarczy amatorski sprzęt.

4,430

RavenKnight napisał/a:

Zawsze można kupić domową i ćwiczyć w spokoju.

smile To może być dobra alternatywa dla kogoś kto szuka kobiety przez internet. Można by jeszcze poszukać roboty zdalnej żeby z domu nie wychodzić, zakupy wiadomo przywiozą i pełne pole do popisu na forach...

4,431 Ostatnio edytowany przez RavenKnight (2016-09-18 14:01:17)

Robota zdalna to miód malina.

No chyba że chodzisz na siłownię żeby się dowartościować przed innymi, to ok, wszyscy którzy lubią spokój to nieudacznicy.

No faktycznie:
-zaoszczędzony czas na dojazdy
-możliwość ćwiczenia ile się chce, o której się chce i kiedy się chce
-nie trzeba czekać aż ktoś zwolni stanowisko

to wszystko świadczy o frajerstwie smile

4,432

Zależy jak patrzeć. Mnie w domu często się nie chce. Wyjazd na siłownię obliguje, bo skoro już się zebrałem... Poza tym sprawa podstawowa - jak ktoś zęby zjadł na siłowni, to ok, w domu sobie krzywdy nie zrobi i efekt uzyska. Pozostali popełniają mnóstwo błędów technicznych z powodu, których przerzucaja żelazo bez sensu albo i krzywdę sobie robią. Na porządnej siłowni są trenerzy, doświadczeni użytkownicy i podpowiedzą, zauważą itp.
No ale mnie chodziło bardziej o aspekt wyjścia do ludzi. Dziwne to prostu, szukanie partnera zza monitora. Owszem, czasem może nie ma innej alternatywy ale tak celowo?

4,433

Lepiej poćwiczyć na takiej pod chmurką. A kasę wydać na lody z dziewczynami, które boją się umówić... haha o ironio...

4,434

One nie boją się umówić. One chcą się umawiać z najlepszymi smile
One chcą za dużo, a Ci których one chcą sami nie chcą się z nimi umówić, albo je bzykną i nara wink

W dupeczkach się przewraca od internetowego fejmu.

Albo poznaje w realu, albo nie poznaje wcale, zasada numer 1.

4,435 Ostatnio edytowany przez On-WuWuA-83 (2016-09-19 01:53:23)

Witam po małych perturbacjach ;/

Snake napisał/a:

Zależy jaką się siłownię wybiera. Jeśli nie jest to typowa, osiedlowa dla pakerow, to raczej są tam normalni ludzie w różnym wieku. No i zapewne jest wcale nie mało fajnych kobitek :-) Na mojej przychodzą w różnym wieku i rzeźbia tyleczki...
Pół roku siłowni robi sporą różnicę. Szczególnie jak się widzi facetów, którzy wyglądają jak my rok temu...

I na osiedlowej siłce można spokojnie sobie poćwiczyć - nawet lepiej bo zawsze znajdzie się jakiś "cham" big_smile big_smile co cię przyasekuruje jak wyciskasz już ostatnie powtórzenie na ławce lub wspomoże ręce pod łokciami gdy robisz np. barki. U mnie blisko jest takowa i to w sumie najlepsze rozwiązanie bo przychodzi tam się głównie ćwiczyć, nie przychodzi na szczęście dużo kobitek. W sumie one nie są potrzebne w tym miejscu bo tylko rozpraszają uwagę ;D
Do sieciówek natomiast popyla sporo kobit. Ciężko nie spojrzeć big_smile ale tak jak wspomniałem jak już iść na siłownię to aby coś porobić. Kiedyś już pisałem, że byłem na jednym treningu któregoś razu w sieciówce no i niezłe cuda tam się widziało hahaha (laska zaliczyła wtopę) big_smile

Kasa przeznaczana na sport to na pewno nie wydawanie na marne, tobie to by się trochę przydało porobić pleców na drążku lub klatkę bo widzę, że takie raczej chucherko XD (nie to że ja jestem koksem)
Jak nie chcesz gdzieś chodzić to jest rozwiązanie - w domu nawalasz pompki - takie głupie ćwiczenie a jednak elegancko pompuje ciało. Kupujesz sobie drążek i montujesz w mieszkaniu. Chociaż myślę, że nie podciągnął byś się ani razu nachwytem. Aby zacząć to do tego jest lepsza maszyna na siłowni i robienie plecków na niej.

Prośba do modów o przyznanie rangi Net-Facet wink

4,436

luz3rn napisał/a:

Dzisiaj rozmawiałem na mieście ze starszą babeczką trochę o życiu itd. Opowiadała o synach, że mieli ciężko z pracą i jednemu dziewczyna pomogła znaleźć pracę, bardzo go kocha, tęskniła, bo pracował poza miastem, więc mu nagrała i kochają się będą mieć dziecko. A ja ciągle trafiam na materialistki na zasadzie ja chcę, tak ma być zero poświęcenia. Zawsze to ja muszę zrezygnować ze wszystkiego, a w jej życiu nic się nie zmieni, tylko na lepsze. Koleżanka - widuję ją bardzo często ma faceta na ciężarówkach w międzynarodówce 23 lata miała jak urodziła, kredyt mieszkanie i żyją kochają się. A do mnie same wymagania mimo, że też mam fajne życie i mógłbym je przebudować dla wartościowej dziewczyny i cały czas nie mogę trafić, aż się przykro robi kiedy słyszę takie rzeczy kocha go, kochają się, ona pomogła tu i tam, zrezygnowała z tego i tamtego inni trafiają na porządne dziewczyny, a ja nie mogę mimo, że staram się. W realu znowu jak normalnie chcę zagadać, dziewczyny o cokolwiek głupieją, uciekają wzrokiem nie są chętne do polemiki. Też nie mam pojęcia co jest grane, i to jest strasznie zniechęcające.
Dają numery, dzwonię to nie odbierają, napiszę jednego SMS-a, nie odpisują, daję sobie spokój, bo taka jest zasada widać zrezygnowała, tylko nie rozumiem czemu nie rezygnują kiedy rozmawiam przez jakiś portal, tylko musi dojść do wymiany numerów i wtedy jest koniec?

Kiedyś pisaliście, że u mnie umiejętności podrywu są marne, ciekawe jak u mnie z wyglądem/// dzisiaj byłem w sklepie za jakąś koszulą i postanowiłem cyknąć fotkę. Tylko zaznaczam wchodzicie na własną odpowiedzialność.

http://www.imagebam.com/image/e6bc0d504929022

Poza tym u mnie nic więcej ciekawego nie ma, ta dziewczyna co daleko mieszka wstępnie jestem umówiony na przyszły tydzień wszystko dogram i się przejadę i tak nie mam nic już do roboty w swoim mieście, a spotkanie twarzą w twarz dużo znaczy. Poznałem jeszcze jedną bliżej siebie wstępnie na środę, wczoraj była gadka około 10 minut na luzie, dużo śmiechu, ale na razie się nie napalam, bo pewnie wymięknie.

A co u was jak z poszukiwaniem miłości?

Ja pierd...Przecież cały się zasłoniłeś to co mamy mówić?o_O

4,437

luz3rn napisał/a:

Lepiej poćwiczyć na takiej pod chmurką. A kasę wydać na lody z dziewczynami, które boją się umówić... haha o ironio...

Jesuu...co Ty masz z tymi lodami...?
Pod chmurką jest g... warte bo nie możesz dokładać obciążeń:)

4,438

nasz kolega wu wu ma bana tymczasowego?

Krwawa bo lubię lody. kawa brzmi sztywno jak rozmowa kwalifikacyjna o pracę, na pizzę czy kino za drogo i za długo. a lody są słodkie, i sympatyczne.

Krwawa ja miałem pokazać ogólnie siebie czy pokraka i w ogóle, a nie twarz...

4,439

1. Ty jesteś Kobietą, to wy jesteście atakowane przez mężczyzn zasypywane dziesiątkami, setkami wiadomości. Facetowi jest trudniej znaleźć drugą połówkę na portalu randkowym niż kobiecie.
2. Zależy od miasta w jakim mieszkasz. Jedne są praktycznie martwe inne mają bardzo dużo użytkowników, a jak wszyscy wiemy każdy chce mieć partnera blisko siebie w swoim mieście, a z innego miasta mamy do czynienia ze związkiem na odległość i tutaj już wymagane jest pewne poświęcenie i ułożenie sobie w głowie inaczej. Młode dziewczyny, mają najczęściej roszczeniowy stosunek do życia nic od siebie, a dla nich same przyjemności.
3. Rozmowę jakoś można zacząć, potem pytasz o jej zainteresowania, pasje i pojawiają się schodki albo nic nie mówi, albo pisze byle jak. Co to za dziewczyna która nie ma skonkretyzowanych zainteresowań? pewnie u większości to siedzenie przed komputerem i skakanie z portalu randkowego na społecznościowy i dalej na jakiegoś snapchata czy gdzie indziej.
4. Bardzo dużo osób podchodzi dla jaj, zabawy do takich portali przez, co ktoś ma nadzieję na bliższą relację, a okazuje się to być żartem, tacy ludzie powinni mieć bana na portale randkowe.
5. Ślub po roku znajomości, to według mnie głupota. Jakieś zaręczyny, ale nie ślub wiadomo kto co woli, ale ja nigdy w życiu po roku znajomości.

Zadałeś pytanie w poście czy komuś się udało znaleźć kogoś poprzez portale randkowe i ja napisałam że mi się udało nie po to by ktokolwiek stwierdził że jestem głupia bo wzięłam ślub po roku bo nikt za mnie życia nie przeżyje i w przeciwieństwie do niektórych forumowiczów ja ułożyłam sobie życia mam to czego chciałam czyli rodzinę spełniam się każdego dnia i szukam nowych zainteresowań dla siebie a nie leże przed kompem i płaczę jak mi to jest źle i jaka to ja jestem sama samotna i niekochana.... nie na tym życie polega by sie wszystkiego bać i użalać się nad sobą!!! Postaram się odnieść do każdego punktu a więc:

1. Tak ja jestem kobietą ale to nie zmienia faktu że nam kobietom jest trudno rozszyfrować mężczyznę po drugiej stronie. nie każdy który piszę jest uczciwy i ma plany zaprzyjaźnić się na dłużej...poza tym kobieta również musi mądrze odpisać by zainteresować faceta który ją wcześniej zainteresował. nie zwalaj tu na płeć bo to nie od tego zależy tylko od charakteru danej osoby. kobieta może dostać milion wiadomości ale jeśli nie potrafi na nie odpowiedzieć to nic jej nie pomoże uroda!!!

2. Nic nie zależy od miejsca zamieszkania!!! Mój mąż mieszkał w Anglii w momencie gdy zaczepił mnie na portalu randkowym! Miał w planach przyjazd do PL na kilka tygodni i połączyliśmy to z naszym zapoznaniem w realu. Jeśli się chce być z kimś na poważnie nie jest ważna odległość tylko chęci w tym związku i poświęcenie. Mój R. zostawił wszystko w UK 10-letnie życie tam pracę znajomych i co najważniejsze swoją całą rodzinę ale czuł że właśnie tego chce by być ze mną i stworzyć związek. jeśli by się nie udało to ocZywiście wrócił by do UK i tyle bo zawsze jest jakieś wyjście tylko trzeba próbować. nie jest łatwo poświęcić komuś życie łatwo jest mówić puste słowa kocham składać puste obietnice ale miłość powinno się udowadniać nie tylko mówić jaka jest piękna. więc jeśli nie jesteś gotowy na zmiany w życiu to nie szukaj partnera na internecie!!!

3.Jeśli uważasz że kobieta która nie chce mówić o swoich zainteresowaniach to skacze tylko po portalach i jest mało interesująca to się nie dziwie że nigdy nie znalazłeś kogoś interesującego!!! a czy zapoznanie to przesłuchanie na policji?? a czy ty pokazałeś że prócz pytań skąd jesteś? w jakiej sieci masz tel? i jakie masz zainteresowani? gdzie pracujesz? ile zarabiasz kasy?? big_smile że prócz takich pytań można z tobą ciekawie porozmawiać? rozmowa musi zainteresować a nie tylko odpowiadać na ankietę!!! mój R np zaczepił mnie i zaczął rozmowę od co u ciebie!! czym dał mi do zrozumienia że nie interesuje go moja majętność i moja praca!!! chciał usłyszeć jak mi się wiedzie co robię jak sie czuje a nie zadawać stos pytań i tak rozpoczęła się konwersacja bo opowiedział co on robi w tym samym czasie w między czasie opowiadając jakąś anegdotkę i próbując mnie rozweselić. rozmowa musi być ciekawa a nie oparta na pytaniach!!! tak naprawdę o miejsce mojego zamieszkania zapytał dopiero przed przyjazdem do pl i w ostateczności sam sprawdził sobie gdzie to jest a ze mną rozmawiał o innych ciekawych sprawach. o jego zainteresowaniach dowiedziałam się dopiero gdy już zamieszkaliśmy razem a on dorwał wędkę o moim tak samo z czasem odkrył co mnie interesuje.. trochę pomysłu na rozmowę i można zaciekawić drugą osobę!

4. Zgodzę się z Tobą że mnóstwo ludzi żartuje ze znajomości na internecie, wcześniej sama miałam przykre doświadczenia ale nic nie można poradzić na takich ludzi i nie można się zrażać tylko próbować próbować i jeszcze raz próbować!!

5. Dla Ciebie głupota dla mnie ja głupia nie jestem, mamy dwójkę cudownych dzieci radzimy sobie z wychowywaniem i spełniamy się jako rodzice... odkąd poznałam swojego męża nie żałuję ani jednej decyzji w przeciwieństwie do wcześniejszych błędów życiowych... nie twierdzę że jest idealnie że nie kłócimy się wcale ale nie ma związków bez kłótni a brak kłótni świadczy o braku zainteresowania!!! ale dogadujemy się. spędziliśmy mnóstwo czasie na internecie i ciągłe rozmowy tęsknota za sobą pomogły nam utwierdzić tylko naszą miłość w przekonaniu że nie chcemy być bez siebie!! a czy ślub odbył by się jeszcze za kilka lat to nie ma znaczenia bo nie na tym polega życie z drugą osobą by od niej uciec jak się ma możliwość bo mówią że po ślubie to już nie odejdziesz!! Gucio prawda!!! w kłótniach trzeba odnaleźć rozwiązanie a nie iść na łatwiznę i bo mnie wkurzasz to odchodzę. starsi ludzie bardzo dobrze mówią że teraźniejsze czasy są gorsze dla zakochanych bo nie potrafią sie szanować i nie potrafią docenić najdrobniejszych spraw! coś ich zdenerwuje i odchodzą od siebie zamiast walczyć o miłość!!! Moi rodzice wzięli ślub po dwóch miesiącach znajomości i nie znam lepszej pary od nich!!! cały czas się kochają całują i nie wstydzą tego!!! co najważniejsze szanują się nawzajem!!! Nie jest istotne po jakim czasie znajomości bierzesz ślub tylko jak kochasz jak szanujesz swoją połówkę jak wspierasz i jak poświęcasz się dla niej/niego!!  mój R pomaga mi przy dzieciach i nie wstydzi się tego i jak ma wolne posprząta i nie wstydzi się tego i ugotuje i cieszy się gdy wszystkim smakuje a nie jak większość mężów moich koleżanek bądź kuzynek rżną cwaniaków bo oni są mężczyznami i nie pójdą w gary starczy że pracują. Nigdy w życiu nie zamieniłabym swojego męża na jakiegoś stąd!!!! Jest jedyny w swoim rodzaju i dziękuję Bogu że poprowadził mnie bym zajrzała na ten rzadko spotykany u nas portal randkowy big_smile Bo szczęściu trzeba pomóc a nie użalać się nad sobą i liczyć na cud!!!!

4,440

No muszę przyznać, że ładny komentarz z twojej strony. Ile miałaś lat jak zarejestrowałaś się na tym portalu randkowym?
1. Wiem wiem, dziewczyna ładna, bo ubrana w drogie ciuchy, wymalowana, nałożone filtry na zdjęcia, a w środku pustak.
Kolega wyżej dobrze napisał one ciągle czekają i czekają, chcą się umówić z rycerzem w białym porsche 911.
2. No w moim przypadku, to nie wyobrażalny problem zagranica nie, praca w Polsce, ale poza domem też nie. Musi być w domu i zarabiać minimum 5000+
3. Ja takich bzdur jak co słychać nigdy nie pisałem na portalach, najczęściej łączyłem to co mnie interesuje z jej i robiłem pytanie, rzadko która odpowiadała, albo komentowałem motto jakiejś laski o marzeniach, że warto marzyć itd. To pytałem np. coś z marzeniami też brak odpowiedzi. Tylko odczytują.
4. OK
5. Nie dzielę z Tobą swojego życia, czasu, dachu nad głową, łóżka, pieniędzy, więc jest mi obojętne czy tobie się dobrze żyje czy nie. Wychodzi na to, że dobrze, więc przybijam wirtualną piątkę i powodzenia.

4,441

luz3rn napisał/a:

No muszę przyznać, że ładny komentarz z twojej strony. Ile miałaś lat jak zarejestrowałaś się na tym portalu randkowym?
1. Wiem wiem, dziewczyna ładna, bo ubrana w drogie ciuchy, wymalowana, nałożone filtry na zdjęcia, a w środku pustak.
Kolega wyżej dobrze napisał one ciągle czekają i czekają, chcą się umówić z rycerzem w białym porsche 911.
2. No w moim przypadku, to nie wyobrażalny problem zagranica nie, praca w Polsce, ale poza domem też nie. Musi być w domu i zarabiać minimum 5000+
3. Ja takich bzdur jak co słychać nigdy nie pisałem na portalach, najczęściej łączyłem to co mnie interesuje z jej i robiłem pytanie, rzadko która odpowiadała, albo komentowałem motto jakiejś laski o marzeniach, że warto marzyć itd. To pytałem np. coś z marzeniami też brak odpowiedzi. Tylko odczytują.
4. OK
5. Nie dzielę z Tobą swojego życia, czasu, dachu nad głową, łóżka, pieniędzy, więc jest mi obojętne czy tobie się dobrze żyje czy nie. Wychodzi na to, że dobrze, więc przybijam wirtualną piątkę i powodzenia.

Uwierz że nie każda dziewczyna myśli o kasie i samochodzie tylko trochę wiary że na necie można spotkać normalne kobiety i w dodatku ładne wink nie pytaj o marzenia bo one piszą takie motta ale nikt nie chce gadać o swoich marzeniach z nieznajomym no może po kilku tygodniach!! okaż po prostu zainteresowanie co słychać itp niech sama się rozgada big_smile Lat miałam około 24 jak się tam zarejestrowałam nawet może 23 i byłam już z konkretnym bagażem i nie szukałam związku tylko przyjaźni a że stało sie inaczej że sie zakochaliśmy to tylko wielkie szczęście. Tobie również życzę powodzenia i obyś znalazł swoją połowę niekoniecznie na necie może być i w realu wink Pozdrawiam

4,442

Jak jej się nie spodoba, to się mnie rozgada choćby na q.. stanął.
Póki co widocznie na takie autor wątku trafia.

4,443 Ostatnio edytowany przez renesans (2016-09-19 22:11:02)

Przeleciałam szybciutko przez temat. Początek mnie wciągnął, nawet rozśmieszył.

Czy warto na portalu szukać miłości?

Myślę, że warto w ogóle jej szukać... Czy tam można znaleźć? To miejsce gdzie spotykają się ludzie. Mam krótkie doświadczenie ale bogate smile
Powiem tyle- nie szukałam, a znalazłam. Dlatego myślę, że można.
To miejsce jest jak" wolny" targ, "towaru"  dużo i trzeba wiedzieć po co się przyszło lub mieć ulubionego dostawcę tongue.

Jedyna moja uwaga do autora jest taka, aby nic na siłę. Co ma być to będzie, samo przyjdzie. Być sobą to najlepsza droga. Uwaga na reklamę- często wiele obiecuje, a rzeczywistość swoją drogą. Sztuka nauki przez doświadczenie.

Powodzenia!

4,444 Ostatnio edytowany przez luz3rn (2016-09-19 23:06:41)

RavenKnight napisał/a:

Albo poznaje w realu, albo nie poznaje wcale, zasada numer 1.

Przetestowałem to na 4 laskach z mojego miasta i wszystkie uciekły, jedna napisała już tak szybko, ale ja jestem wstydliwa. To ja napisałem w takim razie zrobimy terapię szokową. popisałem jeszcze na zasadzie 2x2 i ucichła jak napisałem daj mi swój numer telefonu to się zdzwonimy w tygodniu.

To nie działa, ale z drugiej strony lepiej opowiadać o zainteresowaniach, hobby, pasjach szkole, pracach itd w realu niż wszystko przez neta przerobić. bez sensu.
napiszesz coś zaczepliwego, lekko uszczypliwego to obrażają cię i dodają na czarną bez sensu.

4,445

Chyba jeszcze mi się nie zdarzyło, by facio nie odpisał na moją wiadomość...Ale ja, nie chwaląc się, mam lekkość zagadywania i dość lekkie piórko więc sucharów nie zapodaję...

Ale faktem jest, że o pasje raczej nie pytam...Dla mnie jest istotne czy facet jest aktywny fizycznie. Brzuchacza, którego głównym hobby jest oglądanie piłki i żłopanie piwska wogóle za mężczyznę nie uznaję.

Luz, wyluzuj:)

4,446

KrwawaEm napisał/a:

Brzuchacza, którego głównym hobby jest oglądanie piłki i żłopanie piwska wogóle za mężczyznę nie uznaję

Bardzo odważna teza big_smile

4,447

KrwawaEm napisał/a:

Chyba jeszcze mi się nie zdarzyło, by facio nie odpisał na moją wiadomość...Ale ja, nie chwaląc się, mam lekkość zagadywania i dość lekkie piórko więc sucharów nie zapodaję...

Ale faktem jest, że o pasje raczej nie pytam...Dla mnie jest istotne czy facet jest aktywny fizycznie. Brzuchacza, którego głównym hobby jest oglądanie piłki i żłopanie piwska wogóle za mężczyznę nie uznaję.

No widzisz, a jak ja piszę lubię spacery, rower, biegi, prace siłowe to odpisuję nuda, a to ble...

Pokaż przykładowe otwieracze jak zagadujesz do JANUSZÓW...

4,448

Luz3rn właściwie dlaczego próbujesz poznawać kobiety na portalach randkowych ? Skoro lubisz aktywnie spędzać czas, masz dużo zainteresowań to powinieneś mieć też dużo okazji do poznawania kobiet w realu, więc w czym problem?

4,449

luz3rn napisał/a:
KrwawaEm napisał/a:

No widzisz, a jak ja piszę lubię spacery, rower, biegi, prace siłowe to odpisuję nuda, a to ble...

Pokaż przykładowe otwieracze jak zagadujesz do JANUSZÓW...

Do Januszów nie piszę.
kasuję wszystkie rozmowy więc nie skopiuję Ci nic. Ale zawsze w jakiś sposób nawiązuję do profilu.

4,450 Ostatnio edytowany przez luz3rn (2016-09-20 17:44:03)

Jeśli chodzi o realne życie, to mam bardzo małą wiedzę i doświadczenie. Na ogół zawsze jak czegoś próbowałem spotykałem się z odrzuceniem i odpowiedzią na Nie. A jak chciałem zagadać, to dziewczyna po prostu odchodziła. Nie to nie, nic na siłę. Paradoks jest taki. Dziewczyna mi się podoba mój typ - okazuje się, że zajęta. Zasada jest taka nie rozbijamy cudzych związków... Dziewczyna mi się podoba mój typ, ale ja nie jestem w jej typie i jej się nie podobam.

Wiem, że mam dużo zainteresowań, ale nie mogę znaleźć osoby/dziewczyny, która chciałby je ze mną np. dzielić. ot co.

Poza tym ja jestem chyba upośledzony uczuciowo w pewien sposób. Jak widzę ładną dziewczynę w swoim typie nie mówię od góry do dołu, ale ma wiele takich cech fizycznych, no to pojawia się malutki mętlik w głowie, ściska lekko brzuch. A np. do innych równie ładnych już tego nie ma. Jak to jest ogólnie z budowaniem związku. Na początku kiedy spotykam się z dziewczyną muszą być już motyle w brzuchu i głupienie na jej punkcie?

Wiele razy byłem zauroczony, ale to przechodziło np. po tygodniu, dwóch, miesiącu, kilku i było ok, mówiłem sobie, co ja w niej takiego widziałem.

KrwawaEm - to wklej mi profil jakiegoś fagasa do którego zarywałaś, zobaczę jakie masz gusta. Na jakim portalu masz konto?

4,451

luz3rn napisał/a:

Jeśli chodzi o realne życie, to mam bardzo małą wiedzę i doświadczenie. Na ogół zawsze jak czegoś próbowałem spotykałem się z odrzuceniem i odpowiedzią na Nie. A jak chciałem zagadać, to dziewczyna po prostu odchodziła. Nie to nie, nic na siłę. Paradoks jest taki. Dziewczyna mi się podoba mój typ - okazuje się, że zajęta. Zasada jest taka nie rozbijamy cudzych związków... Dziewczyna mi się podoba mój typ, ale ja nie jestem w jej typie i jej się nie podobam.

Wiem, że mam dużo zainteresowań, ale nie mogę znaleźć osoby/dziewczyny, która chciałby je ze mną np. dzielić. ot co.

Poza tym ja jestem chyba upośledzony uczuciowo w pewien sposób. Jak widzę ładną dziewczynę w swoim typie nie mówię od góry do dołu, ale ma wiele takich cech fizycznych, no to pojawia się malutki mętlik w głowie, ściska lekko brzuch. A np. do innych równie ładnych już tego nie ma. Jak to jest ogólnie z budowaniem związku. Na początku kiedy spotykam się z dziewczyną muszą być już motyle w brzuchu i głupienie na jej punkcie?

Wiele razy byłem zauroczony, ale to przechodziło np. po tygodniu, dwóch, miesiącu, kilku i było ok, mówiłem sobie, co ja w niej takiego widziałem.

KrwawaEm - to wklej mi profil jakiegoś fagasa do którego zarywałaś, zobaczę jakie masz gusta. Na jakim portalu masz konto?

A może jeszcze mój pesel chcesz i imię założyciela rodu...?

4,452

KrwawaEm napisał/a:
luz3rn napisał/a:

HaHa wstydzi się, bo przegląda Junuszowe profile... i będzie siara. Nie no nie chcesz to nie skoro to tak prywatna, intymna dla ciebie rzecz publiczny profil jakiegoś gościa to ok. no problemo

4,453

luz3rn napisał/a:
KrwawaEm napisał/a:
luz3rn napisał/a:

HaHa wstydzi się, bo przegląda Junuszowe profile... i będzie siara. Nie no nie chcesz to nie skoro to tak prywatna, intymna dla ciebie rzecz publiczny profil jakiegoś gościa to ok. no problemo

Noo...bardzo się wstydzę...A tak już na koniec. Ja zagaduję bardzo mało. Zazwyczaj po prostu odpowiadam na zaczepki jeśli są do rzeczy. Co do słabizn : za słabiznę uważam np. sposób w jaki mi odpisałeś, tzn., że się wstydzę bo do JANUSZÓW piszę...I ja kumam, że to żart.Ale mega siermiężny.

Co do tej całej "męskości"...Poznałam w styczniu faceta, 31 lat, kaskader, sam tworzy meble z drewna, uczy dzieci jazdy konnej, generalnie ciekawy jest.ALE. Ale właśnie taki dość miękki jest. I mimo tego, że obrotny, samodzielny i męski z wyglądu ( fajny, ciemny zarost , 204 cm wzrostu ), nie wiem czy błyśnie. Widzimy się w piątek pierwszy raz.

4,454

Luz3rn, jeżeli masz FB to może daj ogłoszenie na "Warszawa Poznajmy się". Sporo ładnych dziewczyn lajkuje tam poszukującym facetom. Tylko przyzwoity opisik trza sobie zrobić.
Może sam dla picu (aby sprawdzić tongue) zamieszcze ogłoszenie haha

4,455 Ostatnio edytowany przez RavenKnight (2016-09-21 16:17:55)

Więc tak, 25% urwie kontakt po wysłaniu fotki, następne 25% urwie kontakt po wymianie kilku zdań, 30% zalajkowało dla jaj.
Jakaś tam statystyczna możliwość jest, ale przez internet trzeba umieć siebie sprzedać, nie to co w realu, tutaj nie można mierzyć spojrzeniem, subtelnie dotykać, uśmiechać się itd.
Inne warunki, nie każdy je lubi.

4,456 Ostatnio edytowany przez On-WuWuA-83 (2016-09-21 16:27:36)

Koleś raczej nastawiony jest na internet tak więc może spróbować. Już sporo wcześniej widziałem tą stronkę a teraz sobie o niej przypomniałem, nawet aktualnie przeglądam i wydaje mi, że może spróbować. Gruby nie jest to i tak dla większości kobit z wyglądu zapewne "+" big_smile tongue

4,457 Ostatnio edytowany przez luz3rn (2016-09-21 20:25:57)

Musimy uściślić pewną nieścisłość, bo tkwicie w wielkim błędzie.

Nie jestem z Warszawy, mieszkam od niej 125 km w niedużym 55 tyś mieście w woj. mazowieckim. Pewnie zasugerowaliście się moimi żartobliwymi propozycjami spotkania z dwiema użytkowniczkami jeśli mieszkają w promieniu 200 km od Warszawy. Dlatego to jest ważne moje miasto to zaledwie 55k ludzi z czego większość to renciści i emeryci ze zgorzkniałymi i kamiennymi twarzami. Dużo dzieci z podstawówki i gimnazjum, to mnie w 100% nie obchodzi. Szkoły średnie, ale tam dziewczyny mają IQ mniejsze od waszego chlebaka kuchennego daje sobie spokój. Dla mnie dobra dziewczyna to od 19 do 24 lat. Te starsze w sklepach, stoiskach itd. Są pozajmowane, kilka takich w moim typie, że będąc przez nie obsługiwanym robiło mi się cieplej, ale gdy okazało się, że już mają chłopaka mocno się wychłodziło, teraz jak je widzę to tylko taki czuć żal, że szkoda wielka. Nie mi pisana była, tylko komuś innemu. Dlatego głównie skupiam się na portalach randkowych, ale tam też ciężko, bo muszę być gotowy na związek na odległość... Nie jest łatwo.

Co do tego Facebooka odpada. Dużo dziewczyn i chłopaków pisze szukam NORMALNEJ/NORMALNEGO. Co to znaczy pytam się? wiele razy jak zadawałem laskom to pytanie milczały. Co to jest według was, bo ja nie mogę rozgryźć? Osoba zdrowa psychicznie? mająca wykształcenie minimum średnie, pracująca? Dla mnie takie słowa jak Normalny, idealny, dałem z siebie wszystko nie istnieje nie da się tego określić, opisać. STĄD OD kilku tygodni mam zasadę Laska pisze szukam normalnego, przeskakuję na inny profil, bo to ona jest nienormalna i szkoda marnować na nią czas.

http://fotka.com/profil/MalutkaJakMyszka28

Ale laska... mam nadzieję, że 28 to nie wiek...

4,458

Nie wszystkie są pozajmowane, sporo tak tylko mówi jak ktoś nachalnie podrywa/zagaduje, a one mają tego po dziurki w nosie, bo są w ten sposób zaczepiane X razy dziennie wink

4,459

luz3rn napisał/a:

Musimy uściślić pewną nieścisłość, bo tkwicie w wielkim błędzie.

Nie jestem z Warszawy, mieszkam od niej 125 km w niedużym 55 tyś mieście w woj. mazowieckim. Pewnie zasugerowaliście się moimi żartobliwymi propozycjami spotkania z dwiema użytkowniczkami jeśli mieszkają w promieniu 200 km od Warszawy. Dlatego to jest ważne moje miasto to zaledwie 55k ludzi z czego większość to renciści i emeryci ze zgorzkniałymi i kamiennymi twarzami. Dużo dzieci z podstawówki i gimnazjum, to mnie w 100% nie obchodzi. Szkoły średnie, ale tam dziewczyny mają IQ mniejsze od waszego chlebaka kuchennego daje sobie spokój. Dla mnie dobra dziewczyna to od 19 do 24 lat. Te starsze w sklepach, stoiskach itd. Są pozajmowane, kilka takich w moim typie, że będąc przez nie obsługiwanym robiło mi się cieplej, ale gdy okazało się, że już mają chłopaka mocno się wychłodziło, teraz jak je widzę to tylko taki czuć żal, że szkoda wielka. Nie mi pisana była, tylko komuś innemu. Dlatego głównie skupiam się na portalach randkowych, ale tam też ciężko, bo muszę być gotowy na związek na odległość... Nie jest łatwo.

Co do tego Facebooka odpada. Dużo dziewczyn i chłopaków pisze szukam NORMALNEJ/NORMALNEGO. Co to znaczy pytam się? wiele razy jak zadawałem laskom to pytanie milczały. Co to jest według was, bo ja nie mogę rozgryźć? Osoba zdrowa psychicznie? mająca wykształcenie minimum średnie, pracująca? Dla mnie takie słowa jak Normalny, idealny, dałem z siebie wszystko nie istnieje nie da się tego określić, opisać. STĄD OD kilku tygodni mam zasadę Laska pisze szukam normalnego, przeskakuję na inny profil, bo to ona jest nienormalna i szkoda marnować na nią czas.

W Ostrołęce chyba nie jest aż tak tragicznie.

4,460 Ostatnio edytowany przez kasmis (2016-09-23 18:22:05)

Dziewczyna w Twoim guście? Zwracasz uwagę na profile dziewcząt w tym typie?
Odezwałeś się ? Macie Jakieś podobne tematy lub pasje?
Co najbardziej Cię przekonało by zwrócić na Nią uwagę?

4,461

kasmis napisał/a:

Dziewczyna w Twoim guście? Zwracasz uwagę na profile dziewcząt w tym typie?
Odezwałeś się ? Macie Jakieś podobne tematy lub pasje?
Co najbardziej Cię przekonało by zwrócić na Nią uwagę?

Jak dziewczyna, nie jest w moim typie po prostu zero pociągu, a wręcz delikatnie odpycha, mimo, że wiadomości kilka poszło np. 3 to kończę nawet jak widać, że intelektualnie jest wszystko w porządku. Mówię było miło, robię podsumowanie tych rozmów i powodzenia nie idę dalej, bo jak to mówią im dalej w las tym więcej drzew, a taka dziewczyna może się nakręcać i w coś wierzyć. Mam też po prostu takie podejście, że w ogóle nie odpisuję dziewczynie jak prześle buziaka czy puści oczko. Takie coś powoduje wchodzenie w polemikę, która i tak do niczego nie doprowadzi.

Tak - jeśli piszę wiadomości, to do dziewczyn, które fizycznie i z opisu są interesujące dla mnie, nie piszę wiadomości do każdej po kolei, jedna, druga, trzecia przerzucam tylko strony, tak nie robię.

Najczęściej stosowałem metodę, to co ja lubię, jakaś pasja - ona ma to samo łączę w jedno i piszę do niej. Niestety rzadko dostaję odpowiedź. Po prostu zdaję sobie z tego sprawę, że mogę nie być w jej typie, a ona w moim tak. Jednak ostatnio często jak pytam o jakąś pasję, np. bieganie, to dziewczyny piszą nie, nie biegam, a ma w profilu, więc nie wiem po co takie coś zamieszcza. Chyba teraz jest moda na to i ludzie zamieszczają.

Flirt, uszczypliwe teksty jako otwieracze, to rosyjska ruletka, najczęściej spotykałem się z wulgarną odpowiedzią, ale to tylko świadczy o niej, nie o mnie. Najbardziej działa metoda jak jestem w 100% sobą. Nieważne sztywniak, nudziarz, amator. Po prostu jestem sobą i te dziewczyny mimo wszystko odpisują mam największe rezultaty...

5 miesięcy zabawy na portalach randkowych, z czego 3 takie aktywne, a od 2 konto po prostu tylko jest czasami wejdę sprawdzę, czy jakiś niedobitek odpisał... ale i tak nie wiem o czym była gadka, bo PW skasowałem.

U mnie w mieście jest strasznie ciężko, mało młodych dziewczyn, ogarniętych. Często opryskliwe i jakbym mówił po chińsku uciekają wzrokiem jakaś masakra. Dlatego szukam dalej od siebie. Pozajmowane z kim bym nie mówił wychodzi, że ta i ta jest zajęta, unikam jedynie koszmarnie niezręcznej sytuacji, że chciałbym poznać bliżej, a ona mam chłopaka...

Jeśli dziewczyna ma chłopaka i jest w związku, to znaczy, że kochają się. Był pierwszy, zdobył ją, ona mu się oddała i to trzeba uszanować. Tak podchodzę do każdej dziewczyny, która mi się podoba, a jest zajęta. Nie będę wchodził w czyjś związek z butami i pilnował swojego interesu...
Chcę mieć czyste konto i budować swoje szczęście od zera.

Powiem wam, że chłopaki w szkołach pilnowali fajnych dziewczyn już tam zaczynała się gra w zdobywanie porządnej dziewczyny, a ja to zaniedbałem poprzez interesowanie się tylko sobą, szkołą, koledzy i maluteńko dziewczyny... Ale lepiej późno niż wcale jak to mówią. Cały czas pracuję w tym temacie.

Dzisiaj zbierały dziewczyny kasę na jakąś akcję charytatywną, a ja mówię, a co w zamian, a one się śmiały, to mówię jak wrzucę, to dasz mi buzi. Się śmieje mówię, no zaraz będzie piątka wrzuciłem do puchy i pocałowała mnie w policzek. Bardzo miłe to było. smile Miałem w głowie dylemat, ale przemogłem się i wykrztusiłem z siebie taką propozycję i udało się.

4,462 Ostatnio edytowany przez kasmis (2016-09-23 21:20:20)

Moje pytania dotyczyły tego profilu.
Czym Ta dziewczyna Cię zainteresowała? Chyba nie ma nic wpisanego w profilu.

4,463 Ostatnio edytowany przez luz3rn (2016-09-23 21:31:18)

A o to chodzi. Po prostu była na kamerce online, na tej stronie jest na górze zakładka kamerki i tam ludzie nadają na żywo... I ona była, miała dziwny opis i straszny HEJT na nią się wylewał, ale ona tego raczej chce patrząc na profil i zdjęcia. i Dlatego tutaj zapodałem różne cudaki ciekawe z sieci.

4,464 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-09-24 01:26:23)

luz3rn, tak mi się Twoje próby zainteresowania dziewczyn sobą poprzez własne zainteresowania skojarzyły big_smile

Generalnie zasada jest taka - jeśli nie chcesz być uznany za zamulacza i zapychacza kiszki stolcowej, to jak najmniej pytań w stylu:

- a gdzie waćpanna pracuje? smile
- a czym waćpanna się interesuje? smile

<haft>

Nuda w uj i rozmowa na poziomie pana Zbysia, jak się z nim mijam na klatce schodowej.
Nie znoszę takich nudziarzy.

Trochę kreatywności.
Rozmowa ma być lekka, zaczepna, lekko zabarwiona kontekstem damsko-męskim, a nie przepytywanką czy odhaczaniem pól w CV.
U mnie jak ktoś wyjeżdża z takim pytaniem to natychmiast zwalniana jest 'blokada' maszyny.

4,465

Elle, kurcze, a to ciekawe, bo zazwyczaj kobiety jak do mnie zagadują to właśnie najczęściej w ten znienawidzony przez Ciebie sposób.
Mnie też to męczy, bo to nudne i wymuszone, bleeee, muszę sprowadzać wtedy rozmowę na zaczepne gry słowne, żeby nie zanudzić siebie i tej dziewuchy, ale to może przez to że jesteśmy introwertykami ;>

4,466

Dokładnie, bo to jest po prostu sztuczne. Kto tak rozpoczyna konwersacje w nowym miejscu z nowymi osobami? NIKT kufa.

Wyobraźmy sobie sytuację, że przychodzimy po raz pierwszy do nowej grupy na zajęcia (studia, whatever) i co, zagajamy, że: "Dzień dobry, jakie są państwa zainteresowania? Kto gdzie pracuje? Jakie macie państwo plany na 5 lat do przodu?" No rejczel nie..

A niestety, 80% gości tak właśnie "podryw" zaczyna.
Nuda, przewidywalność 100% i 0% funu z konwersacji.

Co do introwertyzmu, to ja mam tak że w grupie nowych osób zazwyczaj byłam postrzegana jako ekstrawertyk big_smile <lol>, bo pierwsza zagadywałam kogoś z grupy, jak nikt nic nie mówił, albo coś załatwiałam dla grupy (często sami mnie wybierali). Ale potem mi przeszło wink
Więc tu kwestia nastawienia do konkretnej sytuacji bardziej niż osobowości stricto. Tak mnie się wydaje się.

4,467

Wy macie doświadczenie, wiedzę, nieudane związki, setki randek.

Byłem na spotkaniu z dziewczyną z portalu randkowego pisałem o tym wiele razy na poprzednich stronach. Dzisiaj w końcu doszło do spotkania, ogólnie szkoda gadać, może kiedyś o tym napiszę...:(

Zdobyłem nową wiedzę, nowe doświadczenie, które wykorzystam w przyszłości. No i to chyba na tyle. Mój pierwszy raz w randkach oceniam na 5/10.

4,468

Nie trzeba mieć za sobą setek randek, żeby wiedzieć jak powinna wyglądać ciekawa konwersacja. to nie jest kwestia doświadczenia, raczej wyczucia, ogólnie umiejętności nawiązywania kontaktów i w dużej mierze podejścia. Zgodzę się też co do tego, że na portalach randkowych nagminne jest prowadzenie rozmów na zasadzie zadawania wcześniej wymyślonych pytań i nawet nie zadaniu sobie trudu nawiązania do odpowiedzi udzielonych przez drugą stronę. Jest pytanie, jest odpowiedzieć to lecimy z następnym.  Też się zawsze zastanawiałam czy w realu tacy ludzie prowadzą rozmowy w ten sam sposób. Zawsze jeden schemat, zero elastyczności, strategia "liczy się ilość, nie jakość"

4,469 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2016-09-25 15:23:37)

Oj tak, takie rozmowy sa wtedy kiepskie. Sama pamietam jak bylam wolna i mialam krotko portal randkowy, to wielu chlopakow tak gadalo. A wtedy z kazdym rozmowa jest taka sama, nikt nie sa nic od siebie tylko zadaja te same pytania i sa bardzo sztywni. Jakby mieli napisane o co i kiedy zapytac, tylko schemat... No albo te pytania co kiedys potrafili zadawac "O czym pogadamy"? Taka sztucznosc i od razu sie odechciewa. Dlatego autorze przyda Ci sie wiecej luzu. Mozliwe, ze juz kiedys Ci o tym pisalam.

Najlepsze rozmowy byly takie, ktore toczyly sie naturalnie, rozmawialo sie na bardzo wiele tematow i ciezko bylo sie oderwac od rozmowy. Tak jest najlepiej dla mnie. Po prostu bardzo dobrze sie wtedy rozmawia. Oczywiscie wtedy tez mozna zapytac czym kim sie ktos interesuje, ale nie co chwile, a cala rozmowa jest bardziej swobodna. Moga byc tez chwile, ze nie wie sie co pisac, ale nie ma sensu sie tym stresowac, bo wtedy najbardziej sie blokujemy. Warto wyluzowac i w koncu to naturalnie idzie.

4,470

Same ogólniki z waszej strony zero przykładu. Np jak zaczepiałem dziewczynę na serwisie społecznościowym miała dużą torebkę, to pisałem bardzo fajna torebka, ale założę się, ze w dniu zakupu była ładniejsza. Aż strach pomyśleć co w niej może być.

A ona odpowiada a co cie to?
albo tera jest moda chyba na podarte spodnie na kolanach, to mówię, o rety koniecznie musimy wyskoczyć po nowe jeansy

to słyszę spier... ale w sumie szkoda tracić czas na takie prostaczki. i niby wymalowana i w ogóle a taka dolina umysłowa. to tylko sieć, a ludzie dostają takiej sraczki że głowa mała. Większość Polaków ma strasznie czułe EGO.

4,471

Heheheh, po odpowiedziach poznaję, że piszesz do dziewczyn w typie "oderwana od pługa" - niezły gust big_smile

A tak serio, twoje gadki tez sa czerstwe i to chyba każdy z nas Ci o tym pisał, nie umiesz zagadać tak żeby zaciekawić, a nie wkurvić - swoją drogą to też jest umiejętność tongue wink

Chcesz gotowców 'tekstów otwierających' i choćby to pokazuje jak sztywiutki i niekreatywny jesteś. A jak już starasz się nawiązać do profilu to robisz to w taki sposób, że nawet ja jak to czytam to bym Cie pewnie olała po takim tekście, "spier..j" bym sobie darowała, bo to przegięcie, ale swoje bym pomyślała wink

Naprawdę nie wiem co Ci poradzić, pierwszy raz się spotykam z sytuacją, że 24 letni chłopak zachowuje się w kontaktach damsko-męskich jak robot.

4,472 Ostatnio edytowany przez luz3rn (2016-09-25 21:09:38)

No właśnie. Tutaj jest problem. A znowu kolesie z piwkami i papieroskami przed blokami rwą laski jak wsioki marchew i same się do nich pchają jak ćmy do światła. To jest paradoks...

Komplementów zero, czytałem ciekawy poradnik, to jest oklepane i nudne. Co do randek. Pizza czy kino na pierwszy raz, to pomyłka. Ta kawa przysłowiowa jest najlepsza...

4,473

Nasz przyjaciel to chyba ma lat 26?
Rwą te laski bo nie są sztywni tak jak ty tongue
Podlinkuj te profile lasek od torebki co złoto w niej się znajdowało wink i od tych podartych spodni XD

4,474

Nie zero komplementów - nie rozumiesz.
Trzeba rozróżnić kiedy i jak je mówić i przede wszystkim KTO je mówi smile

Zupełnie inaczej "wchodzi" komplement od faceta, którego uważam za atrakcyjnego i seksownego dla mnie - wtedy mile mnie to łechce i dodaje mu to + pkt , a zupełnie inaczej od gościa, który jest dla mnie obojętny lub wręcz nieatrakcyjny. W tym drugim przypadku jego komplementy nic nie zdziałają i zupełnie nie wpłyną na moje samopoczucie.

Natomiast w zdrowej relacji komplementy, tylko szczere, powinny być czymś naturalnym.
Nie idź w gierki, bo narazie nie masz pojęcia o podstawach, a chcesz brać się za niuanse wink Odwrotnie zacznij.

4,475

luz3rn napisał/a:

Same ogólniki z waszej strony zero przykładu. Np jak zaczepiałem dziewczynę na serwisie społecznościowym miała dużą torebkę, to pisałem bardzo fajna torebka, ale założę się, ze w dniu zakupu była ładniejsza. Aż strach pomyśleć co w niej może być.

albo tera jest moda chyba na podarte spodnie na kolanach, to mówię, o rety koniecznie musimy wyskoczyć po nowe jeansy

to słyszę spier... ale w sumie szkoda tracić czas na takie prostaczki. i niby wymalowana i w ogóle a taka dolina umysłowa. to tylko sieć, a ludzie dostają takiej sraczki że głowa mała. Większość Polaków ma strasznie czułe EGO.

A to Ty oceniasz poziom inteligencji po tym czy kobieta jest umalowana czy nie ? Bez żartów.
Przykładu konkretnego nie dostaniesz, bo nie istnieje coś takiego jak zawodna i uniwersalna metoda rozpoczynania rozmowy, która zadziała na wszystkich. W realu jest tak samo, z jednym rozmowa się sama klei, z innym nie i nic nie zrobisz. W ogóle, po przeczytaniu tych "otwieraczy" uważam, że słoma Ci z butów wyłazi. Wybacz, że dosadnie, ale sam chciałeś konkretów. Jeśli to ma być przykład ciekawego i miłego zagadania do obcej kobiety i wstęp do fascynującej polemiki to nie ma się co dziwić, że masz takie efekty. Chociaż odpowiedzi jakie dostajesz też rzucają pewne światło na to w jaki typ celujesz. Biorąc pod uwagę twój kolejny komentarz o dziewczynach lubiących chamów i prostaków, to chyba powinieneś się zacząć przyzwyczajać.

4,476 Ostatnio edytowany przez luz3rn (2016-09-25 22:26:07)

26 Maja założyłem tutaj temat, a 24 września miałem pierwsze spotkanie z dziewczyną... Od zera do pierwszego spotkania mówiąc w skrócie jest postęp.

Ale musimy, coś uściślić tak naprawdę ja nie zagram z dziewczyną, która lubi zabawy, imprezy, dyskoteki, alkohol, papieroski itd. No nie ma mowy, alkohol jeszcze okazyjnie, ale papieroski odpada ten smród...
A ta z którą się umówiłem jest porządną dziewczyną, spokojną, cichą i strasznie nieśmiałą, tak jak i ja, tylko może mniej dlatego nasze spotkanie było dosyć sztywne, bo obydwoje jesteśmy nieśmiali, ale było fajnie. Warto było pojechać i sprawdzić ten temat.

A o tych prostaczkach, to po prostu wyszło takie uszczypnięcie gdyby laska miała takt odpisałaby uszczypliwie, albo nic. Pokazała, że nie ma co marnować na nią czasu i już.

Te laski umalowane, to pic na wodę fotomontaż widziałem kilka z Fotki w realu, o rany na fotce ładna, a w realu straszna średnica.
Te otwieracza tylko testuję sobie nic więcej. A takie portale to fantastyczne narzędzie do treningu...

WSZYSTKIE jesteście takie wygadane, a co do czego byście ust nie otworzyły jak niektóre dziewczyny pisze, że jest nieśmiała, wstydzi się, to ja jej pisze to dobrze spotkanie będzie terapią szokową. A ona jestem jaka jestem i się nie zmienię, to ja Rozumiem w takim razie cześć.
Czasem mam wrażenie, że dziewczyny to jacyś podludzie są serio, taki śmietniczek w główce niektóre mają, że głowa boli. Jak one sobie w życiu poradzą...?

4,477

Nie wyjeżdżaj znów z uogólnieniami na WSZYSTKIE kobiety, bo po pierwsze osobiście do tej pory poznałeś ile..jedną? wink A po drugie frustracja nie jest najlepszym filtrem do przyglądania się rzeczywistości i wyciągania o niej poprawnych wniosków.

Część kobiet nie jest wygadana, część jest. Problem w tym, że narazie nie masz umiejętności żadnej z tych grup na dłużej sobą zainteresować. Powodem, zapewniam Cię, nie jest to, że kobiety maja "śmietnik w główkach", tylko Twój brak obycia, pojęcia. Wydaje Ci się, że tego z boku nie widać, bo nie potrafisz stanąć z boku wink Ale możesz mi wierzyć, że brak ogarnięcia jest bardzo widoczny i nie zachęca do kontaktu.
Nikt nie chce być pierwszym królikiem doświadczalnym.

Ps. A porpos takich sytuacji to opisywałam chyba już tutaj kolesia, lat 28, który na początku ujął mnie trochę szczerością, że jest nieśmiały na początku itd., ale mocno stracił kiedy stwierdził, że "wszystko mu się zmienia PO seksie z daną kobietą" <WHAT?! yikes>
Wyszedł z niego totalny nieogar i co tu dużo gadać..prostak. A ja nie miałam kompletnie ochoty żeby sobie "ćwiczył" swoją nieporadność i nieśmiałość na mnie.

4,478 Ostatnio edytowany przez luz3rn (2016-09-25 23:22:17)

Niedawno miałem zabawną sytuację, z przechodzeniem na Ty wiele dziewczyn, no może starsze, może rówieśniczki, a może nawet ja starszy, bo tylko młodo wyglądam. No i ona zawsze na ty do mnie, to ja też, i już nie pasuje patrzy się i mówi dzieciaku. A druga zaczęła mnie umoralniać o wieku  i szacunku jaja jak berety. Wiem, że nie ogarniam dziewczyn, to kosmos cały czas dla mnie, ale nie wiesz jakie to budujące jest dla mnie, wszelkiej maści uwagi, wskazówki i tak Kocham was wszystkich za pomoc, bo jednak tutaj się logujecie i mi pomagacie.

Spać mi się chce pogadałbym jeszcze, ale forum to forum, zanim ktoś odpowie/odpisze to jutro będzie. Idę pod prysznic i nurkuję pod kołdrę. z ELLE jako przytulankę.

4,479

luz3rn napisał/a:

Bez urazy, ale wedlug mnie to sa kiepskie zarty. Na takie mozna sobie pizwolic jak relacja jest bardziej zaawansowana, a nie w 1 wiadomosci. Probujesz byc chyba na sile oryginalny w tych wiadomosciach, a niepotrzebnie. Troche taktu, bo jestes nieuprzejmy piszac tak obcej dziewczynie. Ona nie wie przeciez czy zartujesz czy chcesz ja obrazic. To nie brzmi fajnie. Lepiej napisac cos zwyczajnie, naturalnie, nawiazac do profilu, ale bez takich nieprzyjemnych "zartow". Od tego co napisales 100 razy wole zwykle nawiazanie, nawet zwykle to, ze spodobal mu sie moj profil.

To proste, niby nic oryginalnego, ale dla mnie w porzadku :-) No albo cos w stylu, ze widzisz, ze jest osoba, ktora ma ciekawe zainteresowania, chetnie bys z nia porozmawial. Nie ma co na sile wymyslac. Milo, kulturalnie. Wiadomo, ze i tak nie kazda odpisze, tak jest zawsze, ale szanse sa wieksze. Do tego zobacz czy tez masz ciekawy profil, czy piszesz tam o tym co lubisz, czy masz wyrazne zdjecia z usmiechem.

4,480

Z waszego kobiecego punktu widzenia... Jak może czuć się dziewczyna, która dała chłopakowi swój numer, bo poprosił ją o niego, ale nie zadzwonił? mijają dni, a on nie dzwoni. Co wtedy sobie taka dziewczyna pomyśli, co wy byście pomyślały?

4,481

Ja bym się nażarła tabletek pewnie i ducha wyzionęła jakby taki men jak ty wziął maj namber & nie zadzwonił potem sad Albo bym się zamasturbowała na śmierć big_smile

..wy lu zuj.
Pewnie w dupju to ma i nawet nie zauważyła. Zrobiła rano kupę, poszła się myć, potem szkoła albo praca na polu i tak jej zleciał dzień, a potem kolejne.
Znowu zaczynasz fantazjować i dramatyzować.

4,482

Serio? Ja? Np spotkałem się ze złością jak dzwoniłem na ten książkowy trzeci dzień. A ty Elka byłabyś zła gdybym zadzwonił na trzeci dzień?

4,483

Nie.
Jakbyś nie zadzwonił wcale to też nie tongue

wink

4,484 Ostatnio edytowany przez kasmis (2016-09-26 23:25:01)

Ty zachowujesz się strasznie ,, książkowo '' , wg instrukcji w poradnikach.
Twoje pytanie o podarte jeansy-> mogłeś napisać np. ,, Jesteś trendy! Ślicznie w tym  wyglądasz :Wstaw symbol buźki;)) ''
Pytanie o torebkę  napisać np. ,,No, w jednej ręce torebka, a w drugą rękę pasują...kwiaty i czekoladki ode mnie ;)Co Ty na to wink) ''

Wpisz coś miłego o osobie,  jakaś pochwała i  wstaw czasem symbol buźki-  nie wiadomo czy piszesz do kogoś złośliwie. Rozmowa na żywo ma taki plus ,że widzisz jak ktoś  intonuje wypowiedź-,czy mówi złośliwie czy żartobliwie . Zza monitora się tego nie da widzieć.
Tekstami zaczepnymi zniechęcasz na starcie- nikt nie chce użerać się z niemiłym osobnikiem , takich się ma dosyć na co dzień.
Dla Ciebie jest to tekst fajny, druga strona na 1szy kontakt poczuje się niemiło.

4,485

Wyobraź sobie-> Dziewczyna mająca taki sposób myślenia jak Ty, widzi twoje foto i  wyśle Ci takie teksty otwieracze np.
-,, masz taką dopasowaną bluzę,tłuszcz się wylewa, może pójdziesz na siłownię ''
- ,,fotki strzelasz sobie, brakuje jeszcze dziubka i sweet focia ,chyba nie gej, co''
-,,Twoja koszula ma taki wyblakły kolor,czy chodzisz w tej  jednej  koszuli całe życie''

Co byś na takie zaczepki dziewczyny,pomyślał-miłe czy drętwe, denerwujące?....
No właśnie.

9/10 chłopaków poczuło by się po ,takim'' otwieraczu zniechęconym do rozmówcy.
Zgodzisz się ze mną,co?

Posty [ 4,421 do 4,485 z 4,549 ]

Strony Poprzednia 1 67 68 69 70 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Czy portale randkowe, to dobra opcja?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024