@Naprędce, no to strach się bać jak przy Tobie nie można fryzury i stajlu zmienić, jak kobita musi się wieczorem "rozmontować" do spania, albo z rana, zanim się 'ogarnie'
hihi
A tak serio, to niektórzy faceci tak mają.. Ten mój ex sponsor i dobry znajomy potem tak miał, opowiadał mi kiedyś właśnie , jak to z jakąś młodą laską jechał na weekend i wszystko było super, dopóki ona nie przyszła do łóżka w jakichś gaciach i t-shircie..
A co ja pierwsze zrobiłam jak dojechaliśmy, tej pierwszej nocy? To samo
Ale to tak kusiło.. hihihihi
JA z kolei mam tak, że jak mnie facet kręci, to może se być w gaciach, może se być bez
, może .w obcisłych legginsach to może nie, ale w dresie (w DOMU!!) czy tam nie wiem..uwalony czymś, mówiąc tak obrazowo, a mi to nie będzie przeszkadzać. No nie na tyle, żeby mi się w ogóle nie chciało z nim seksu, bo mu się przedziałek na głowie przesunął albo co 
Zwracam tylko uwagę żeby ogólnie miał styl, który mi odpowiada a raczej - pasuje do niego i dodaje mu uroku.
Ale faceci mają swoje preferencje i są tacy, którzy np.w łóżku lubią określony typ bielizny itp. co kraj to obyczaj