Czy portale randkowe, to dobra opcja? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Czy portale randkowe, to dobra opcja?

Strony Poprzednia 1 54 55 56 57 58 70 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3,576 do 3,640 z 4,549 ]

3,576

Odp: Czy portale randkowe, to dobra opcja?

W sumie wiesz, to działa trochę tak, że jeśli będziemy w ludziach szukać czegoś, co nas rozczaruje, to zawsze to znajdziemy. Jakby nie patrzeć, nie ma ideałów.
Chociaż przyznaję, że jak jest się na tyle emocjonalnie rozwiniętym jak Ty, to ciężko kogoś sobie znaleźć. Dlatego czasem mówię, że zazdroszczę tym prostym ludziom, bo oni nie mają takich problemów, im niewiele potrzeba do szczęścia tongue

A masz jakąś możliwość poznawać więcej mężczyzn w rzeczywistości? Może jest za mało na tyle ogarniętych facetów na portalach i to jest problemem? Bo wśród młodych chłopaków, to nic dziwnego, że pełno osób ma w ogóle konta, teraz taka moda. Nie wiem jak to jest z mężczyznami w wieku 30 lat i więcej. Może ci najbardziej dojrzali stawiają głównie na poznawanie face to face? wink

Co do niego, rozumiem. Też tak często miewam z chłopakami, więc wiem co czujesz.
Mimo wszystko kobieta potrzebuje, by facet jej imponował, przerastał ją w jakiś sposób. Albo chociaż był na równi.

Zobacz podobne tematy :

3,577

Mrs.Happiness napisał/a:

W sumie wiesz, to działa trochę tak, że jeśli będziemy w ludziach szukać czegoś, co nas rozczaruje, to zawsze to znajdziemy. Jakby nie patrzeć, nie ma ideałów.
Chociaż przyznaję, że jak jest się na tyle emocjonalnie rozwiniętym jak Ty, to ciężko kogoś sobie znaleźć. Dlatego czasem mówię, że zazdroszczę tym prostym ludziom, bo oni nie mają takich problemów, im niewiele potrzeba do szczęścia tongue

To prawda. Pisałyśmy o tym wczoraj z Rossanką nawet w innym wątku wink
Wiesz, ja nie twierdze, że nie popełniam błędów i mam na wszystko odpowiedź, ale na pewno uczę się na błędach i analizuję żeby jednak się rozwijać.
Tylko tyle i aż tyle oczekuję od faceta. Żeby nie był taki typowym przeciętnym Waldusiem, huehuehue ;/

A masz jakąś możliwość poznawać więcej mężczyzn w rzeczywistości?

Za chwilę będę miała i nie ukrywam bardzo mnie to cieszy smile
Ogólnie sam fakt że poznam nowych ludzi w taki naturalny sposób, jak to w szkole wink
Inna sprawa czy faceci odważą się zagadać czy coś zrobić. Z reguły bywało tak, że często ktoś się gapi, ale nic z tym nie robi.
No, chyba że żonaty (=bezpieczny wink) czy jakiś totalny nieogar, który nie ma świadomości o co mu do końca chodzi.

Może jest za mało na tyle ogarniętych facetów na portalach i to jest problemem? Bo wśród młodych chłopaków, to nic dziwnego, że pełno osób ma w ogóle konta, teraz taka moda. Nie wiem jak to jest z mężczyznami w wieku 30 lat i więcej. Może ci najbardziej dojrzali stawiają głównie na poznawanie face to face? wink

Różni są faceci na portalach, część taka jak obydwie wiemy, ale część normalnie pracujących i żyjących facetów z ambicjami i ogarniętych, którzy zakładają konta tak o, na próbę albo dla funu (jak ja) i są otwarci na poznanie kogoś fajnego, ale bez ciśnienia.
Tylko dziwi mnie to zawsze, że tak otwarcie zagadują w necie, często słyszę że "w realu na pewno bym Cię zaczepił" itp., ale w realu kończy się na spojrzeniach.. No tak to zazwyczaj jest.

Co do niego, rozumiem. Też tak często miewam z chłopakami, więc wiem co czujesz.
Mimo wszystko kobieta potrzebuje, by facet jej imponował, przerastał ją w jakiś sposób. Albo chociaż był na równi.

Ja mam wrażenie, że ja często nawet nie daję szansy, szybko się zniechęcam i stawiam na kimś krzyżyk.
Tak jakbym szukała "kija". To nie jest fair i muszę nad tym popracować.

3,578 Ostatnio edytowany przez cichyfacet (2016-07-31 17:40:38)

Miłego wieczoru. smile

3,579 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-07-31 18:23:31)

Cichy, dobry kawałek. Podoba mi się sposób zsamplowania.

EDIT: ciekawostka, bo okazuje się, że znałam już wcześniej ten zespół, w postaci tego kawałka konkretnie:

Zajebiście mi się podobał. A potem jakoś zapomniałam widać wink

3,580 Ostatnio edytowany przez Mrs.Happiness (2016-07-31 18:24:00)

Elle88 napisał/a:

To prawda. Pisałyśmy o tym wczoraj z Rossanką nawet w innym wątku wink
Wiesz, ja nie twierdze, że nie popełniam błędów i mam na wszystko odpowiedź, ale na pewno uczę się na błędach i analizuję żeby jednak się rozwijać.
Tylko tyle i aż tyle oczekuję od faceta. Żeby nie był taki typowym przeciętnym Waldusiem, huehuehue ;/

Nie dziwię się, że tego oczekujesz, bo w przeciwnym wypadku Ty byś się rozwijała cały czas, a ten gość stałby w miejscu. I z roku na rok przepaść między Wami byłaby coraz głębsza. Zresztą ciężko brać na poważnie osobę, która samej siebie nie bierze na poważnie smile

Elle88 napisał/a:

Za chwilę będę miała i nie ukrywam bardzo mnie to cieszy smile
Ogólnie sam fakt że poznam nowych ludzi w taki naturalny sposób, jak to w szkole wink
Inna sprawa czy faceci odważą się zagadać czy coś zrobić. Z reguły bywało tak, że często ktoś się gapi, ale nic z tym nie robi.
No, chyba że żonaty (=bezpieczny wink) czy jakiś totalny nieogar, który nie ma świadomości o co mu do końca chodzi.

To świetnie, trzymam kciuki, by udało się poznać kogoś fajnego w ten sposób! smile
Chociaż racja, zazwyczaj oni się boją podejść. W mojej szkole też był niedawno taki chłopak, co często na mnie zerkał, i to nie w mojej grupie, tylko w jednym z semestrów wyżej. Jednego dnia to się we mnie wpatrywał jak wariat. Ale oczywiście nie zagadał tongue
Nie wiem czemu AŻ TAK się tego boją.

Elle88 napisał/a:

Różni są faceci na portalach, część taka jak obydwie wiemy, ale część normalnie pracujących i żyjących facetów z ambicjami i ogarniętych, którzy zakładają konta tak o, na próbę albo dla funu (jak ja) i są otwarci na poznanie kogoś fajnego, ale bez ciśnienia.
Tylko dziwi mnie to zawsze, że tak otwarcie zagadują w necie, często słyszę że "w realu na pewno bym Cię zaczepił" itp., ale w realu kończy się na spojrzeniach.. No tak to zazwyczaj jest.

Czyli jest tak, jak wśród młodych. Chociaż wśród młodych więcej nieogarów zapewne, bo jednak pstro w głowie większość nadal ma.
Wiadomo, że w realu by odwagi nie miał. Ja się zastanawiam często jak ci ludzie się poznają, bo ja jakoś nie potrafię poznać nikogo ogarniętego w rzeczywistości. Faceci tak jak mówisz, popatrzą, ale zaraz potem idę w swoją stronę...

Elle88 napisał/a:

Ja mam wrażenie, że ja często nawet nie daję szansy, szybko się zniechęcam i stawiam na kimś krzyżyk.
Tak jakbym szukała "kija". To nie jest fair i muszę nad tym popracować.

Też to u Ciebie zauważyłam, że bardzo szybko się zniechęcasz.
Jakbyś na siłę odrzucała każdego kandydata.
Ale skoro widzisz problem, to na pewno znajdziesz rozwiązanie smile
A w razie czego pisz tutaj, może ktoś będzie znał jakiś patent, ze mną też się może podzielić, bo często mam identycznie big_smile

P.S. Hej, Cichy! Dawno Cię u nas nie było wink

Ode mnie łapcie :

<3

3,581 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-07-31 19:14:25)

@Happi, chyba mam to podejście po Tatusiu wink  Partnerki wodziły za nim oczami, a on zawsze zamyślony w swoim świecie, tylko nielicznym i na określony przez siebie czas pozwalał się zbliżać, ale nigdy do końca.
Myślę, że nawet obecna partnerka , która zna go od około 25 lat, prawie tyle co moja Mama - żadna z nich nie zna go dobrze.

Ja mogę rozmawiać na wiele tematów: sztuka muzyka, emocje, etc. ..byle nie "dłubać" w sobie wink Bardzo 'prywatna' jestem, tak samo jak Ojciec.

3,582 Ostatnio edytowany przez feniks35 (2016-07-31 19:22:55)

Cześć Dziewczynki.
Co do poznawania i szybkiego zniechęcania się to myśle ze z wiekiem jest trudniej. Bedac bardzo młodym człowiekiem fascynacja i zachwyt kimś przychodzi szybciej. Na wiele spraw nie zwraca sie tez uwagi no bo loooove jest. Z wiekiem ocenia sie wszystko bardziej na "chłodno" a moze na trzeźwo? Większa swiadomosc siebie sprawia tez ze wie sie czego sie szuka w drugim człowieku i z tych fundamentalnych cech ktore ma posiadac cieżko zrezygnować na rzecz np tego ze ma piękne oczy i ładnie gra na gitarze.
Mam kuzyna, przystojnego singla bez przeszłości w postaci exzony czy dzieci który podobnie jak Ty Elle bardzo krytycznie patrzy na ludzi, na kobiety, na związki. Każda z ktora był miała cos "nie tak". Tez nie jest wylewny i nie lubi opowiadać o sobie. Czasem tylko jak wypije o jedno piwko za dużo to zwierza mi sie ze kurcze chciałby sie zakochać, poczuć ze to TA a tak to życie przelatuje mu troche przez palce chociaż ogolnie lubi siebie, swoje zajęcia, prace. Sama sie nieraz zastanawiam czy poprostu jeszcze nie poznał właściwej kobiety, czy moze ma charakter który predysponuje go do bycia singlem czy...sama nie wiem co.
Nie wiem co chciałam w sumie przekazać tym wpisem. Moze to ze ludzi z takimi przemyśleniami jest całkiem sporo.

3,583

feniks35 napisał/a:

Cześć Dziewczynki.
Co do poznawania i szybkiego zniechęcania się to myśle ze z wiekiem jest trudniej. Bedac bardzo młodym człowiekiem fascynacja i zachwyt kimś przychodzi szybciej. Na wiele spraw nie zwraca sie tez uwagi no bo loooove jest. Z wiekiem ocenia sie wszystko bardziej na "chłodno" a moze na trzeźwo? Większa swiadomosc siebie sprawia tez ze wie sie czego sie szuka w drugim człowieku i z tych fundamentalnych cech ktore ma posiadac cieżko zrezygnować na rzecz np tego ze ma piękne oczy i ładnie gra na gitarze.

Nie wiem co chciałam w sumie przekazać tym wpisem. Moze to ze ludzi z takimi przemyśleniami jest całkiem sporo.

Ż ta szybkoscia zakochania zawsze byłam powolna, czy teraz czy 20 lat temu. Ominęły mnie jak dotąd atrakcje w stylu "uderzyl piorun i poczułam,  że to ten".
To, że z wiekiem wie sie czego się szuka u drugiej osoby to prawda, ale to dobrze. Niepokoila bym się,  jakby przez 20 lat człowiek nie nabył pewnych przemyśleń i nie wyciągnął wniosków. Dziwne by było.
Co do twojego kuzyna (którego opis wycielam smile ), to nie wiem.Może nie taki charakter, a może brak szczęścia jak do tej pory. Wszystko możliwe,

3,584

feniks35 napisał/a:

Cześć Dziewczynki.

Cześć Dziubku :*
Dokładnie tak samo to widzę.
Wielu facetów miało z tym problem ze mną, że ja się nie 'zakochuję' w nich z marszu, albo zaraz po seksie , no to chyba jestem albo ślepa i głucha wink albo czuli się osobiście dotknięci.
Tymczasem w czym ja mam się zakochać.. w umięśnionej klatce? W osiągnięciach zawodowych? Przecież to nie moje tongue
JA chcę się zakochać w Człowieku, w esencji - że jak on by nie miał nic to ja bym dalej czuła z nim bliskość i więź. Coś takiego chcę czuć.
Dlatego uważam, że związki takie jak masz Feniks ze swoim (pozdro dla niego smile) są piękne, bo ludzie poznają się, autentycznie zakochują i to chyba jedyny okres w życiu, gdzie nie patrzy się "co mi w kimś nie pasuje", tylko szuka się kompromisów. Oczywiście to jest z wzajemnością wszystko, inaczej to tylko uzależnienie jednego desperata od obecności kogoś, kto go nie chce. Inna bajka.

Mam kuzyna, przystojnego singla bez przeszłości w postaci exzony czy dzieci który podobnie jak Ty Elle bardzo krytycznie patrzy na ludzi, na kobiety, na związki. Każda z ktora był miała cos "nie tak". Tez nie jest wylewny i nie lubi opowiadać o sobie. Czasem tylko jak wypije o jedno piwko za dużo to zwierza mi sie ze kurcze chciałby sie zakochać, poczuć ze to TA a tak to życie przelatuje mu troche przez palce chociaż ogolnie lubi siebie, swoje zajęcia, prace. Sama sie nieraz zastanawiam czy poprostu jeszcze nie poznał właściwej kobiety, czy moze ma charakter który predysponuje go do bycia singlem czy...sama nie wiem co.

Fajnie, że to napisałaś.
JA też myślę czasem, że nikt do mnie po prostu nie pasuje, ale wiem, że to nieprawda, po prostu nie trafiłam jeszcze.
To na pewno musi być ktoś  kto sam się łatwo nie zniechęca i nie ma kompleksów, bo facet, który nie wierzy w siebie weźmie to osobiście.
A ja nie umiem zakochać się w kimś kto sam w siebie nie wierzy wink

3,585

Elle88 napisał/a:
feniks35 napisał/a:

Cześć Dziewczynki.

Cześć Dziubku :*
Dokładnie tak samo to widzę.
Wielu facetów miało z tym problem ze mną, że ja się nie 'zakochuję' w nich z marszu, albo zaraz po seksie , no to chyba jestem albo ślepa i głucha wink albo czuli się osobiście dotknięci.
Tymczasem w czym ja mam się zakochać.. w umięśnionej klatce? W osiągnięciach zawodowych? Przecież to nie moje tongue
JA chcę się zakochać w Człowieku, w esencji - że jak on by nie miał nic to ja bym dalej czuła z nim bliskość i więź. Coś takiego chcę czuć.
Dlatego uważam, że związki takie jak masz Feniks ze swoim (pozdro dla niego smile) są piękne, bo ludzie poznają się, autentycznie zakochują i to chyba jedyny okres w życiu, gdzie nie patrzy się "co mi w kimś nie pasuje", tylko szuka się kompromisów. Oczywiście to jest z wzajemnością wszystko, inaczej to tylko uzależnienie jednego desperata od obecności kogoś, kto go nie chce. Inna bajka.

Fajnie, że to napisałaś.
JA też myślę czasem, że nikt do mnie po prostu nie pasuje, ale wiem, że to nieprawda, po prostu nie trafiłam jeszcze.
To na pewno musi być ktoś  kto sam się łatwo nie zniechęca i nie ma kompleksów, bo facet, który nie wierzy w siebie weźmie to osobiście.
A ja nie umiem zakochać się w kimś kto sam w siebie nie wierzy wink

Dokładnie dlatego ja tam wierze ze i on i Ty znajdziecie swoje "dopełnienia". A czy to będzie dziś, za rok czy 5 lat nieważne, ważne zeby to były te właściwe osoby. Lepiej być samemu niż w kiepskim towarzystwie. Wiem ze to już wiele razy pisałam ale serio tak myśle smile

3,586

Jesień.. i deszczyk. Już tak niedługo <3

3,587

Elle... Ty mówisz jak człowiek...;-)
Mówię bez przytyku...:-)

3,588

Elle88 napisał/a:

@Happi, chyba mam to podejście po Tatusiu wink  Partnerki wodziły za nim oczami, a on zawsze zamyślony w swoim świecie, tylko nielicznym i na określony przez siebie czas pozwalał się zbliżać, ale nigdy do końca.
Myślę, że nawet obecna partnerka , która zna go od około 25 lat, prawie tyle co moja Mama - żadna z nich nie zna go dobrze.

Ja mogę rozmawiać na wiele tematów: sztuka muzyka, emocje, etc. ..byle nie "dłubać" w sobie wink Bardzo 'prywatna' jestem, tak samo jak Ojciec.

No to identyczny jest mój ojciec, o nim też praktycznie nic nie wiadomo, choć żyjemy z nim pod jednym dachem od tylu lat. Wiemy tylko tyle, ile sami widzimy, bo on o sobie nie opowiada prawie nigdy. Mama z kolei na co dzień lubi sobie pogadać, ale takie osobiste rzeczy to po kilku głębszych wyciąga na światło dzienne. Tylko wtedy leci z tematem konkretnie, wszystkie żale z siebie wylewa.
W sumie ja nie wiem po kim jestem jaka jestem, bo się różnie od obojga rodziców big_smile

Tak czy inaczej, w końcu się trafi na bank taki, co się przez ten mur przebije i któremu dasz zajrzeć bardziej wgłąb, wierzę w to smile

A na jesień też czekam! To znaczy, może nie na deszcz, bo nie lubię moich migren, ale upałów nie będzie i super <3

3,589

Pirx napisał/a:

Elle... Ty mówisz jak człowiek...;-)
Mówię bez przytyku...:-)

Tak, "TO" mówi yikes

wink

Oraz: Witamy w naszej pięknej bajce (wątku) 

@Happi, he.. Moja Mama też kocha się (-ła się !!! - bo już ją trochę oduczyłam <oscar> ) w opowiadaniu historii przewinień innych ludzi w stosunku do niej tak między 5 a 25 lat wstecz.
Nie przywiązując zbyt dużej wagi jednak do okoliczności czy innego rodzaju zawiłości, które wpływają na to, że świat nie jest biało- czarny, a ludzie podejmują decyzje pod wpływem emocji głównie.

Nie wiem czy "przebije", bo by najpierw musiał wiedzieć w ogóle, że ma coś przebijać ;> To nie błona dziewicza, że widać i słychać  big_smile wink
No ale dobra, paczymy co życie przyniesie, wiadomo.

3,590 Ostatnio edytowany przez luz3rn (2016-07-31 23:39:23)

Naprędce napisał/a:

Cześć wszystkim
Z innej beczki- "muzyka" dla głuchoniemych
https://www.youtube.com/watch?v=jO_GsRn_AHc

luz3rn napisał/a:

W sumie to podzielę się czymś z wami apropo biedronki jest tam młoda ładna dziewczyna pracuje na kasie itd całkiem przypadkiem zakolegowalem się z jej koleżankami dużo starszymi one mnie nie interesują ale ona tak i pytanie jak mozna zagadać do młodej ona zawsze mówi dzień dobry pierwsza i jest bardzo miła dla mnie... Myślałem żeby powiedzieć jej ze zamiast dzień dobry wole cześć i powiedzieć swoje imię ale mam wrażenie ze się zblaznie

W ogóle nie pracujesz? Czy pracujesz 6 miesięcy za graniicą a w PL laba? Bo jak to pierwsze to może zacznij najpierw pracy szukać?
Co do koleżanki to skoro jesteś aż tak nieśmiały to zrób tak- zacznij witać się z nią PIERWSZY (wyprzedzaj ją), a po jakims czasie podając kasiorę wręcz jej oprócz kasy kartkę, na której będzie napisane "Umówisz się ze mną?". Mój bratanek tak robił i dwie się zgodziły.
I wróć jak tu będzie96 strona.

Odpada, za dziecinne i na pewno się ośmieszę. Tam pracuję 6 miechów i potem w PL dorabiam, ale ogólnie to co tam mam w 6 miechów tutaj muszę naginać 24 miesiące. lol

Elle88 napisał/a:

Nie no kurva - HIT !
Aż się prosi..
Czytajta & podziwiajta jakie meny do mnie piszą:

"Czesc, uwazam ze jestes atrakcyjna kobieta, ktora zapewne ma wiele do zaoferowania wink Ja jestem singlem, ktory poszukuje atrakcyjnej kobiety do wspolnego spedzania czasu. Jezeli jestes kobieta otwarta zyjaca bez schematow nie boisz sie zaryzykowac, to zapraszam do blizszego poznania sie. Jestem konkretnym facetem i wiem czego chce. W swoim zyciu mialem okazje zakochac sie zaczynajac znajomosc od intymnosci, dlatego tez teraz poszukuje tego samego, gdyz uwazam ze w ten sposob mozna poznac milosc swojego zycia. Jezeli w lozku bedzie nam cudownie, to i uczucia tez sie pojawia, bo intymnosc bardzo zbliza ludzi do siebie. Jesli chociaz troche Cie zainteresowalem to odezwij sie wink"

https://cdn.meme.am/instances/58917436.jpg

Ps. W sumie Autorze możesz sobie pożyczyć ten tekst.. Ba, jeden - bierz wszystkie, które tu wstawiam.
Może komuś spadną gacie od tego, bo ze mną najwyraźniej coś chyba nie tak..

Nuda jeśli chcę seksu pójdę na prostytutki z ulicy albo internetu. Gościowi wyraźnie chodzi o dupczenie, a ja szukam miłości kobiety z którą w przyszłości założę rodzinę... Możesz mi na email wysyłać takie wypociny może któraś będzie ok nieco ją zmodyfikuję i sprawdzę na dziewczynach z3gato@o2.pl zapraszam śmiało.

Jest mi smutno autentycznie. Popisałem sobie dzisiaj z dziewczyną smsków o wszystkim i o niczym i nagle urwała kontakt jak zadałem dwa pytania żeby rozwinęła temat. wysłałem drugi żeby dała znać jutro bo jestem ciekaw i ogólnie podziękowałem za rozmowę i dobranoc takie tam. Pytanie za 100% punktów jak jutro nic nie napisze to usunąć ją z listy kontaktów i dać sobie spokój?

Kurcze fajnie jest sobie popisać na telefonie z dziewczyną mój pierwszy raz jakby nie patrzeć. Szkoda, że trwał dwa dni. sad

nuta do ostatniego zdania.

https://www.youtube.com/watch?v=QuNhTLVgV2Y

3,591 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-07-31 23:51:12)

luz3rn napisał/a:

Nuda jeśli chcę seksu pójdę na prostytutki z ulicy albo internetu. Gościowi wyraźnie chodzi o dupczenie, a ja szukam miłości kobiety z którą w przyszłości założę rodzinę... Możesz mi na email wysyłać takie wypociny może któraś będzie ok nieco ją zmodyfikuję i sprawdzę na dziewczynach z3gato@o2.pl zapraszam śmiało.

Dziękuję.
Może loda do tego?
Dobrze zapłacę!! .. zastanów się, a ja już rozgrzewam się do pisania. :*

Jest mi smutno autentycznie. Popisałem sobie dzisiaj z dziewczyną smsków o wszystkim i o niczym i nagle urwała kontakt jak zadałem dwa pytania żeby rozwinęła temat. wysłałem drugi żeby dała znać jutro bo jestem ciekaw i ogólnie podziękowałem za rozmowę i dobranoc takie tam. Pytanie za 100% punktów jak jutro nic nie napisze to usunąć ją z listy kontaktów i dać sobie spokój?

big_smile <--

Kurcze fajnie jest sobie popisać na telefonie z dziewczyną mój pierwszy raz jakby nie patrzeć. Szkoda, że trwał dwa dni. sad

A ja nie cierpię na telefonie pisać.
Ty to jesteś jednak jedyny w swoim rodzaju.

Z nutą dojebałeś.. ronię wielkie jak groch łzy.
Wspaniała wrażliwość..
Też daje muzykę do ostatniego zdania

3,592

Na lody chcesz mnie zabrać czemu nie. Tylko dwa warunki jeden ty stawiasz i drugi musisz mieszkać w promieniu Warszawy nie więcej jak 200 km. Dzisiaj napisała do mnie dziewczyna wiec odpisałem i znowu dostała zaparć jakieś cuda. Może myśli co odpisać?

3,593

luz3rn napisał/a:

Na lody chcesz mnie zabrać czemu nie. Tylko dwa warunki jeden ty stawiasz i drugi musisz mieszkać w promieniu Warszawy nie więcej jak 200 km. Dzisiaj napisała do mnie dziewczyna wiec odpisałem i znowu dostała zaparć jakieś cuda. Może myśli co odpisać?

Dzieciak, dzieciak... Gdzie o lodach marzenia, jak ty na randkę nie jesteś w stanie się umówić?
smile

Jak tak dalej pójdzie to będziesz ściągał kogoś z Alaski, na WŁASNY koszt, a nie warunki stawiał. 200km od Warszawy, buehehe.
Ogarnij się.

3,594

Jeszcze z triumfem zaśpiewaj
https://www.youtube.com/watch?v=FSKvi5sB1Po

I będzie komplet big_smile

3,595

Moze problem wielu dzisiejszych singli leży w tym, że jak to ktoś pół żartem podsumował: "w dzisiejszych czasach oczekujemy od partnera tego wszystkiego co kiedyś rozkładało się na całą wieś", a sam uśredniony pakiet oczekiwań/wymagań stale się poszerza?
Przykładowo: kiedyś zaistnienie "miłości" nie było niezbędnym warunkiem do wejścia w związek (w praktyce -w małżeństowo), powiernikiem najgłębszych sekretów bywał często ksiądz, wymagania dotyczące seksu były niższe, zbliżonej wrażliwości (o ile nie było jej w związku) szukało się gdzieś indziej itp.
A dzisiaj wszystko i to na wyśrubowanym poziomie ma zapewniać jedna osoba, mimo że oprócz uwagi poświęconej partnerowi musi ją też czasem poświęcać np. dzieciom, musi pracować, ma własne nie pokrywające się z partnerem zainteresowania, jest bombardowany masą informacji/nowych inspiracji, ma własne rozterki lub "problemy", które musi przerobić sam, choćby ze względu na ograniczenia języka itp.itd. Faktycznie doba musiałaby mieć 48h, albo część spraw trzeba by upchnąć jakoś we śnie, żeby nadążyc za tym wszystkim i nie "rozczarować" partnera.

Elle napisał/a:

Tylko tyle i aż tyle oczekuję od faceta.

Ale jeżeli facet popełnia błędy "na Tobie" spławiasz go, zakładając że on swoich nie analizuje?

Happi napisał/a:

No to identyczny jest mój ojciec, o nim też praktycznie nic nie wiadomo, choć żyjemy z nim pod jednym dachem od tylu lat.

Uśmiechnąłem się, bo zabrzmiało to jakby Twój ojciec był jakimś "Obcym". Gdyby nie to, że miałaś (?) z nim jazdy w dzieciństwie, to bym zasugerował <pomysłowy Dobromir mode> żebys go po prostu zapytała, jesli jesteś czegoś ciekawa.

luz3rn napisał/a:

Odpada, za dziecinne i na pewno się ośmieszę.

Tu się ośmieszasz i Ci to nie przeszkadza, więc w czym problem?

3,596 Ostatnio edytowany przez 2400 (2016-08-01 14:11:23)

Elle88 napisał/a:

Jak tak dalej pójdzie to będziesz ściągał kogoś z Alaski, na WŁASNY koszt, a nie warunki stawiał. 200km od Warszawy, buehehe.
Ogarnij się.

Witam wszystkich. smile

Konstancin? Mogie podjechać. Mam zagraniczny SUV marki japońskiej.
I czrery dychy na paliwo.

3,597

Tworki bliżej... big_smile A i park do romantycznych spacerów... big_smile

Dobra, już jestem poważny :-)

3,598

Pirx napisał/a:

Tworki bliżej... big_smile A i park do romantycznych spacerów... big_smile

Dobra, już jestem poważny :-)

Pojemność 2400, no nie wyśmiewaj się. wink

3,599 Ostatnio edytowany przez luz3rn (2016-08-01 15:57:04)

To jest temat o portalach randkowych, poznawaniu ludzi, a nie samochodach... Zadałem jej jedno pytanie pomiędzy wierszami o rodzinę i znowu zamilkła chociaż teraz tak pisze ze mogę pisac kolejne  smsy czy odpisze czy nie btw jakbyście pisaly ze mną to wolałybyscie suchary jedno zdaniowe czy cos dłuższego na kilka zdań jak to u was drogie panie?                          Dzieciak, dzieciak... Gdzie o lodach marzenia, jak ty na randkę nie jesteś w stanie się umówić?   bo się boja na nią isc

3,600

luz3rn napisał/a:

To jest temat o portalach randkowych, poznawaniu ludzi, a nie samochodach... Zadałem jej jedno pytanie pomiędzy wierszami o rodzinę i znowu zamilkła chociaż teraz tak pisze ze mogę pisac kolejne  smsy czy odpisze czy nie btw jakbyście pisaly ze mną to wolałybyscie suchary jedno zdaniowe czy cos dłuższego na kilka zdań jak to u was drogie panie?                          Dzieciak, dzieciak... Gdzie o lodach marzenia, jak ty na randkę nie jesteś w stanie się umówić?   bo się boja na nią isc

Kiedyś lepiej ci trollowanie wychodziło. Ale podziwiam za wytrwałość.

3,601 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-08-01 16:22:10)

To zgłaszajcie dziada.
Zrobił nam kafejkę i git, zadanie wykonane. A teraz wypad, alivederczi.

Odliczam dni do końca tych upałów, nie znoszę.. JAk tu się randkować w taKI SKWAR? Pot cieknie po dupie przecież.

3,602

Nie będę konfidentem, JP na 90%

Złej baletnicy... wink
Zawsze myślałem, że to latem najłatwiej o płomienne romanse.

3,603

Za to autor jest konfidentem, bo mnie zgłaszał.
I tak byłam cierpliwa i serdeczna.

3,604

Zawsze możemy nabić mu do tej setnej strony, żeby w końcu zruch... spotkał się z ... tongue

Jędrka tu trzeba zaprosić tongue

3,605 Ostatnio edytowany przez luz3rn (2016-08-01 17:08:59)

To jest mój temat, i będę pisał w nim, co będę chciał wszystko jest regulaminowe. Pytam o portale randkowe, prowadzenie rozmów z dziewczynami itd. Wiele osób w tym temacie złamało wielokrotnie regulamin pustym spamem postami absolutnie nic nie wnoszącymi do tematu, robieniem off-topicu, obrażaniem mojej osoby i wiele innych. Mimo to nie zgłaszałem wszystkich, bo to za dużo roboty. To raz i dwa. Chcę aby była utrzymana koncepcja z początku tego tematu czyli ktoś coś pisze dzieli się spostrzeżeniami to udzielcie mu sensownej odpowiedzi, a nie rozmawiacie w kółko ze sobą. Możecie się spotkać przy stole, umówić na skype, a nie tłuc posty, to tylko licznik wirtualnych cyferek.

Ja będę dalej utrzymywał ten wzór co jakiś czas napiszę sprawozdanie co u mnie i w jakim kierunku to idzie. Chętnie wysłucham normalnych opinii i uwag, a nie obrażania mnie.

nie Wyzywajcie mnie od trolli bo takie z was cwaniaki a prawda jest taka, że ja pierwszy raz w życiu mam nr od dziewczyny, z drugą wymieniłem emaila na dniach wymienię z drugą numer będę mieć już dwie. Dzisiaj, a rok temu to niebo a ziemia. Zrobiłem duże postepy od nieśmiałości po  konwersację w celu zainteresowania drugiej osoby samym sobą.
będzie coraz lepiej wierzę w to.

Na sympatii jestem 3 miesiące i co za tym idzie kończy mi się konto premium, będę mógł pisać tylko 1 wiadomość, ale to nic jak pisał ktoś wcześniej wiele stron temu robię sobie przerwę na tym portalu. 1 porządna dziewczyna poznana która pisze do mnie regularnie emaile zawsze ja coś do niej, a ona do mnie. młoda pracowita jestem zainteresowany. Druga ta z którą pisze smsy z mojego miasta.

miałem konto na polishearts ale to podobno fake strona wyłudzają kasę żeby napisać wiadomość trzeba kupić konto premium przelewem ja o dziwo miałem spam na skrzynce od różnych lasek same całuski buziaczki więc skasowałem konto i najważniejsze że nie robiłem przelewów bo później pobieraja czytałem na forum jednym, temat zamknięty. Buziak nudny kilka PW brak odp poza tym mało popularny daje sobie spokój z tym na razie.

Pytanie do was, na pierwsze takie spotkanie z dziewczyną lepsza popularna kawa przy stole czy iść na lody do lodziarni i sobie pojeść z dziewczyną.

Pytałem o ubiór ale dostałem same ogólniki od materiału, koloru itd. Na pewno nie krótkie spodenki, tylko długie, a z butów coś pod krój trampek, mokasyn? a koszula coś luźniejszego
coś takiego będzie ok?

http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0399012003.html

Elle88 napisał/a:

To zgłaszajcie dziada.

W ramach przypomnienia.

6. Nie zbaczaj z tematu, który ma dany wątek! Wszelkie mało merytoryczne wypowiedzi (w szczególności zaś prywatne pogaduszki, podziękowania czy przekomarzania użytkowników), odbiegające w jednoznaczny sposób od wyznaczonego tematu, mogą zostać przez Moderatorki potraktowane jako off topic i usuwane bez ostrzeżenia.
7. Miejsce na luźne pogawędki użytkowników na każdy temat znajduje się w netkafejkach. W celu nawiązania bezpośredniego kontaktu z innym użytkownikiem, wyślij do niego wiadomość prywatną poprzez kontakt mailowy. Podawanie jakichkolwiek danych kontaktowych w poście (mail, GG, Skype, jakiekolwiek inne dane itp.) będzie skutkowało usunięciem wypowiedzi, a kolejne próby łamania regulaminu ostateczną blokadą konta w serwisie.
13. Aby zachować dotychczasowy bardzo dobry poziom forum - stawiamy na merytoryczne, sensowne i pomagające innym użytkowniczkom wypowiedzi i wątki. Autor/Autorka postów/wątków jednozdaniowych, nie rozwijających i niczego sensownego nie wnoszących do dyskusji lub uznanych przez Moderatorów oraz innych użytkowników za prowokację otrzyma ostrzeżenie, które przy braku reakcji może ostatecznie zakończyć się banem.

Proszę stosujcie się do tego. wink

3,606 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-08-01 17:26:59)

Ach Ty mordo big_smile

Jak tu się gniewać na ciebie.
Tak, będzie OK.

Ale wcześniej pisałeś, że już nie pisze ta dziewczyna smsków z tobą, coś kręcisz, ale i tak czasem nawet bawi mnie to twoje wesołe pierdolenie.

Jak wyglądasz?
Wyślij mi foto na maila.

6. Nie zbaczaj z tematu, który ma dany wątek! Wszelkie mało merytoryczne wypowiedzi (w szczególności zaś prywatne pogaduszki, podziękowania czy przekomarzania użytkowników), odbiegające w jednoznaczny sposób od wyznaczonego tematu, mogą zostać przez Moderatorki potraktowane jako off topic i usuwane bez ostrzeżenia.

Nie-e. Tego nie możesz zrobić. To jest już nasza netkafejka i Moderatorki zgodziły się smile Pozdrowienia dla nich :*
Musisz to uszanować.

Reszty twoich podpunktów nie chce mi się czytać ani komentować. Wyślij mi tylko to zdjęcie.

3,607

Jak tutaj u Was wesolutko wink
poczytam sobie, o co kaman ??? bo jak na razie tytuł przeczytałam i ostatnią stronę tongue

3,608

Witamy, Alika smile 

Coś na przedwieczorny rozruch:

3,609 Ostatnio edytowany przez robingirl (2016-08-01 18:09:06)

luz3rn napisał/a:

Pytanie do was, na pierwsze takie spotkanie z dziewczyną lepsza popularna kawa przy stole czy iść na lody do lodziarni i sobie pojeść z dziewczyną.

Pytałem o ubiór ale dostałem same ogólniki od materiału, koloru itd. Na pewno nie krótkie spodenki, tylko długie, a z butów coś pod krój trampek, mokasyn? a koszula coś luźniejszego
coś takiego będzie ok?

http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0399012003.html

Miejsce spotkania - zależy, co lubi dziewczyna. W zasadzie to jak ją zaprosisz gdzieś do fajnej cukierni (nie na kawę przy stole), to na pewno do kawy można coś zamówić. Nie zapraszałabym na lody, bo samo sformułowanie jest po prostu dwuznaczne. Na kawę jest bardziej neutralnie. Oczywiście moim zdaniem Ty powinieneś zapłacić.

W kwestii ubioru, to można różnie, trudno ocenić, co do Ciebie pasuje przez internet, a tymbardziej jak to pasuje do Ciebie. Zależy jaką masz sylwetkę i jaki masz styl na co dzień.
Warto, żebyś w stroju czuł sie dobrze, żebyś był sobą, to nie będziesz sobą. Zależy też trochę od dziewczyny, bo jeśli ona jest bardziej na luzie, to Ty też możesz sobie na więcej pozwolić.

Nie wiem, jakie dostałeś inne rady, ale dla mnie koszula lniana pokazana przez Ciebie i to w takim kolorze jest trudna do fajnego skomponowania z resztą stroju. 

Mozesz też po prostu wybrać się do jakiegoś sklepu np. H&M właśnie i poprosić ekspedientkę, żeby Ci coś dobrała.
Jak jesteś niepewny to postaw na klasyczne kroje i kolory, choćby to miałybyć ciemne jeansy i niebieska koszula.
MOIM zdaniem lepiej wyglądać "nudnie" i zaciekawić osobowością niż przynudzać w ekstra modnym stroju.

3,610

Hej Robaczki smile
Elzuniu Slonce mego zycia :*
Przyszla mgielka. Secret charm. Pachnie ladnie, na mojej skorze bardziej kwiatowo niz owocowo wiec jest slodka ale delikatnie bo bardziej wybija "swiezosc"  (na szczescie taka nieklozetowa jak z odswiezacza big_smile ) Co do trwalosci to zobaczymy jutro po calym dniu bo odebralam  godzinke temu dopiero.

3,611

Elle88 napisał/a:

Witamy, Alika smile 

Dziękuję za przywitanie smile wpadnę w wolnej chwili i poczytam co tutaj naskrobaliście tongue

Teraz zmykam, to narka miłego wieczoru, bawcie się grzecznie   wink  smile

3,612 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-08-01 19:56:18)

feniks35 napisał/a:

Przyszla mgielka. Secret charm. Pachnie ladnie, na mojej skorze bardziej kwiatowo niz owocowo wiec jest slodka ale delikatnie bo bardziej wybija "swiezosc"  (na szczescie taka nieklozetowa jak z odswiezacza big_smile ) Co do trwalosci to zobaczymy jutro po calym dniu bo odebralam  godzinke temu dopiero.

Moja Słodka Brzoskwinka :*  stanęła na wysokości zadania, zakupiła & sprawdziła.
Wiem, że to just for me <beczy> <3

Cieszę się, że zapach Ci się podoba, bo tez obawiałam się czy nie będzie 'klozetowy' big_smile, jak to zwykle bywa przy tańszych opcjach perfum.
Ja jednak zdecydowałam się ostatecznie na coś innego. Z Zary.
Ale wypowiem się więcej jak przyjdzie, bo dopierom co zamówiła - przed randką, ale pssst wink hihihi
Mam nadzieję, że dojdzie!!!

EDIT: Że perfumy dojdą w sensie <oopsy>

@Alika, tu nie ma grzecznej zabawy - warunkiem wstępu jest hardcore. Co zresztą narzucił od samego początku Autor.

3,613

Elle88 napisał/a:
feniks35 napisał/a:

Moja Słodka Brzoskwinka :*  stanęła na wysokości zadania, zakupiła & sprawdziła.
Wiem, że to just for me <beczy> <3

Cieszę się, że zapach Ci się podoba, bo tez obawiałam się czy nie będzie 'klozetowy' big_smile, jak to zwykle bywa przy tańszych opcjach perfum.
Ja jednak zdecydowałam się ostatecznie na coś innego. Z Zary.
Ale wypowiem się więcej jak przyjdzie, bo dopierom co zamówiła - przed randką, ale pssst wink hihihi
Mam nadzieję, że dojdzie!!!

EDIT: Że perfumy dojdą w sensie <oopsy>

@Alika, tu nie ma grzecznej zabawy - warunkiem wstępu jest hardcore. Co zresztą narzucił od samego początku Autor.

Haha a ja pomyslałam już o innym "dojściu " i nawet nie w sensie ze do randki dojdzie tongue
No i dobrze Ty będziesz miała zarę ja victorie postawimy obok siebie na toaletce i będziemy sie wymieniać ^^ :*

3,614

@Feniks, o tak - taka wymianka mi odpowiada <yes>

Coś byśmy porobili, ale oczywiście nie ma komu..

3,615

Dobry wieczór wszystkim, wpadłam na chwilkę, bo zaraz lecę dalej pisać! big_smile :*
Dzisiaj czas pędzi jak szalony, masakra yikes

Naprędce napisał/a:

Uśmiechnąłem się, bo zabrzmiało to jakby Twój ojciec był jakimś "Obcym". Gdyby nie to, że miałaś (?) z nim jazdy w dzieciństwie, to bym zasugerował <pomysłowy Dobromir mode> żebys go po prostu zapytała, jesli jesteś czegoś ciekawa.

Haha, z nim zawsze ciężko mi się rozmawiało. Ostatnimi czasy jest już lepiej, to czasem pogadamy, sam przychodzi porozmawiać yikes Ale na ogół to o nim w mojej rodzinie wiadomo najmniej wink

luz3rn napisał/a:

To jest temat o portalach randkowych, poznawaniu ludzi, a nie samochodach... Zadałem jej jedno pytanie pomiędzy wierszami o rodzinę i znowu zamilkła chociaż teraz tak pisze ze mogę pisac kolejne  smsy czy odpisze czy nie btw jakbyście pisaly ze mną to wolałybyscie suchary jedno zdaniowe czy cos dłuższego na kilka zdań jak to u was drogie panie?

Skomentuję to bardzo krótko i treściwie...

big_smile big_smile big_smile

Kłamca napisał/a:

Kiedyś lepiej ci trollowanie wychodziło. Ale podziwiam za wytrwałość.

:*

Elle88 napisał/a:

To zgłaszajcie dziada.

Odliczam dni do końca tych upałów, nie znoszę.. JAk tu się randkować w taKI SKWAR? Pot cieknie po dupie przecież.

Hahaha big_smile Siostra jak zwykle dosadna :*

A ja powiem tyle, że mam w pracy IDEALNĄ temperaturę, bo ten budynek zawsze latem mega ochładza powietrze!! <3
Tylko jak słońce wpada przez okno, to jest upierdliwie, bo na twarz hmm
Ale tak to perfecto! Zapraszam big_smile

Elle88 napisał/a:

Za to autor jest konfidentem, bo mnie zgłaszał.
I tak byłam cierpliwa i serdeczna.

Serio? yikes
Hahahahaha, mówiłam, że połknął kij big_smile
A nawet dwa, zważywszy na to, co napisał później.
Autorze, jeśli będziesz tak spięty przez resztę życia, to uwierz lub nie, ale mógłbyś zabrać dziewczynę na jacht (Trojan, jeśli to czytasz, ja wciąż czekam!!!! <3), a następnego dnia płakałbyś na forum, dlaczego ona nie odpisuje.

Ja też jestem ciekawa jak wyglądasz big_smile
Czy chociaż wyglądem nadrabiasz...

alika40+ napisał/a:

Jak tutaj u Was wesolutko wink
poczytam sobie, o co kaman ??? bo jak na razie tytuł przeczytałam i ostatnią stronę tongue

Cześć smile
Zapraszamy do nas, zapraszamy :*

Elle88 napisał/a:

O rany, jak dawno tego nie słyszałam! big_smile
W gimnazjum ciągle słuchałam tej piosenki wink

I tak w ogóle, o jakiej randce mowa? :*

I jak tam u Was wszystkich?!
Bo ja ostatnio mało tu przebywam, ale wiedzcie, że nadrabiam wszystko sumiennie kiedy tylko mogę :*
Tak więc piszcie, piszcie! <3

No i oczywiście życzę miłego wieczorku wszystkim!!! :*

A tu łapajcie muzyczkę wink

Uwielbiam Skruxa <3

3,616

Ello  Siostra :*  smile

No to pisz jak musisz, ale liczę , że odbijemy to sobie później wink

Zarzucam coś.
Eksperymentalny house czy coś..podobno, well whateva
Do wieczornej lampki wina ujdzie.

A randka.. nie będę się teraz rozwodzić, powiem tylko, że troszkę chcę coś sprawdzić wink

3,617

Elle na randce byłaś? ?

3,618

rossanka napisał/a:

Elle na randce byłaś? ?

Będziem dopiero wink

3,619

Elle88 napisał/a:
rossanka napisał/a:

Elle na randce byłaś? ?

Będziem dopiero wink

O ooo.  No no.

3,620

No, ostatnio był niewypał - z bardzo grzecznym panem, który okazał się hmm.. dziwny wink To teraz robię na odwrót - z niegrzecznym panem chcę sprawdzić coś wink
hihi

3,621

RossAnka, ktoś musi- taki wątek. Ciągnęliśmy losy i padło na nią wink

3,622

Elle - co ty, jaki znowu niewypał? Aa chyba coś słyszałam,  to ten co ubrany był jakoś inaczej niż powinien?
smile
Naprędce - ciekawam kto te losy zamieszał
smile

3,623

Rossi, yes. Dla mnie to niewypał wink

3,624

Elle88 napisał/a:

To dobrze kojarzyłam.
Ja kiedyś byłam na "randce"gdzie osoba była po jednym głębszym. Ogolnie nie polecam.

3,625

rossanka napisał/a:
Elle88 napisał/a:

To dobrze kojarzyłam.
Ja kiedyś byłam na "randce"gdzie osoba była po jednym głębszym. Ogolnie nie polecam.

Hheheh, widocznie stres go pokonał wink i chciał sobie trochę ulżyć.

Też miałam takiego "kolegę". Dzisiaj się leczy. Good for him.

3,626

rossanka napisał/a:
Elle88 napisał/a:

To dobrze kojarzyłam.

Przepraszam, ale roześmiałam się, jak to przeczytałam big_smile
Co zrobiłaś, kontynuowałaś randkę?

3,627

Krejzolka82 napisał/a:
rossanka napisał/a:
Elle88 napisał/a:

To dobrze kojarzyłam.

Ciekawe pytanie.
Od razu nie było widać,  bo nie był pijany, nie bełkotal, nie dobieral się etc.... ale coś taki dziwnie rozluźniony był,  wiecie co mam na myśli no i jak się parę razy przybliżył  (przeszliśmy się kawałek a potem na kawe)to tak mi coś zalecialo alko.Pote mówił, że przyjechał pociagiem(40km) więc wszystko mi pasowało.
Ogolnie wtedy byłam trochę inna i miałam duzo nierokujacych znajomości zabierających tylko czas. To mnie zawsze gubilo, więc teraz jak mi coś istotnego nie pasuje,  to nie wchodzę w dalszą znajomość.
A tak to ciagnełam takie znajomości w nadziei że zaskoczy i oczywiście nie zaskoczylo nigdy.
Pamiętajcie więc,  nie ma nic na siłę i lepiej coś uciąć niż się męczyć.
smile

3,628

rossanka napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:
rossanka napisał/a:

To dobrze kojarzyłam.

Ciekawe pytanie.
Od razu nie było widać,  bo nie był pijany, nie bełkotal, nie dobieral się etc.... ale coś taki dziwnie rozluźniony był,  wiecie co mam na myśli no i jak się parę razy przybliżył  (przeszliśmy się kawałek a potem na kawe)to tak mi coś zalecialo alko.Pote mówił, że przyjechał pociagiem(40km) więc wszystko mi pasowało.
Ogolnie wtedy byłam trochę inna i miałam duzo nierokujacych znajomości zabierających tylko czas. To mnie zawsze gubilo, więc teraz jak mi coś istotnego nie pasuje,  to nie wchodzę w dalszą znajomość.
A tak to ciagnełam takie znajomości w nadziei że zaskoczy i oczywiście nie zaskoczylo nigdy.
smile

Ale przynajmniej nie jeździ po alkoholu big_smile

Ale kontynuowałaś tą znajomość, czy jedna randka i koniec?

3,629

Krejzolka82 napisał/a:
rossanka napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:

Ciekawe pytanie.
smile

Co ty , jedna randka i wystarczy smile
A potem napisał mi po paru miesiącach smsa, myślałam, że padne, akurat byłam na wczasach. Na początku myślałam że to jakaś pomyłka. Potem go skojarzyłam.Jakoś dziwnie napisał, mysle,że on mógł mieć żonę. Licho go wie.
W każdym razie ciągu dalszego nie było.

3,630

Krejzolka82 napisał/a:
rossanka napisał/a:

To dobrze kojarzyłam.

Siemka.
Jakiś czas temu kolega umówił się z jakąś laską i ta nie dość, że przybyła jak mi się przypomina z koleżanką to jeszcze był(a)y wypite ^^. On jak przystało na "normalnego białego człowieka" hahaha w 100% przybył trzeźwy. Z tego co pamiętam dość szybko spotkanie się zakończyło/nie chciał przeciągać xD

3,631

rossanka napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:
rossanka napisał/a:

Ciekawe pytanie.
smile

Co ty , jedna randka i wystarczy smile
A potem napisał mi po paru miesiącach smsa, myślałam, że padne, akurat byłam na wczasach. Na początku myślałam że to jakaś pomyłka. Potem go skojarzyłam.Jakoś dziwnie napisał, mysle,że on mógł mieć żonę. Licho go wie.
W każdym razie ciągu dalszego nie było.

To dobrze, że na jednej randce się skończyło.

3,632

A po co miała by być jeszcze jedna?

3,633

rossanka napisał/a:

No właśnie nie wiem, chociaż ja przeważnie spotykam się dwa razy, żeby mieć pewność, że nie chcę kontynuacji znajomości, a po za tym, warto dać drugą szansę.

Jakby, ktoś przyszedł podpity na spotkanie ze mną, to drugiej szansy by nie było.

Cześć WuWuś smile

3,634

Krejzolka82 napisał/a:
rossanka napisał/a:

No właśnie nie wiem, chociaż ja przeważnie spotykam się dwa razy, żeby mieć pewność, że nie chcę kontynuacji znajomości, a po za tym, warto dać drugą szansę.

Jakby, ktoś przyszedł podpity na spotkanie ze mną, to drugiej szansy by nie  smile

Właśnie dlatego nie chciałam kolejnej.
Ale to stare dzieje.

3,635 Ostatnio edytowany przez Mrs.Happiness (2016-08-02 00:36:33)

@Elle, właśnie skończyłam pisać, więc wpadłam na moment. Teraz zostaje mi do ogarnięcia angielski, przynajmniej powtórkę sobie zrobię przed snem, a potem muszę iść spać, bo rano pobudka. Ale postaram się jutro być więcej czasu, żeby sobie pogadać! :*

Tak czy inaczej, napisałam dzisiaj wszystko, co chciałam napisać i aż jestem w szoku, bo mi się podoba big_smile Możesz być dumna :*
big_smile

Spoko nutka, choć dzisiaj Skruxa nic u mnie nie przebije wink

Jak już będziesz wiedziała co z tą randką dalej i wyciągniesz jakieś wnioski, to wiesz co z tym zrobić, prawda?... big_smile
No i oczywiście baw się dobrze :*

A teraz lecę! wink
Kolorowych snów wszystkim! :*
Do jutra <3

3,636

Happi, kiedy spotkanie autorskie i rozdawanie książek z autografami? Jak trzeba zrobimy reklamę i sztuczny tłok;)

3,637

Naprędce napisał/a:

Happi, kiedy spotkanie autorskie i rozdawanie książek z autografami? Jak trzeba zrobimy reklamę i sztuczny tłok;)

Idąc tym tokiem zapytam się czy osobisty briefing ;D z autorką wchodzi w grę? ^^

3,638

Cześć wszystkim! :*
Przed chwilą prawie płakałam, bo jak to tak można, że człowiek wraca z pracy, a internetów brak? sad
Głupi deszcz hmm
Ale na szczęście się naprawiło, tak więc jestem! big_smile

Naprędce napisał/a:

Poczekajmy aż to napiszę i wydam, na razie wszystko jest w fazie planowania big_smile
Ale na pewno upomnę się o ten tłok i reklamę w odpowiednim czasie big_smile wink

On-WuWuA-83 napisał/a:

Idąc tym tokiem zapytam się czy osobisty briefing ;D z autorką wchodzi w grę? ^^

Zależy co rozumiesz przez osobisty big_smile
Doprecyzuj, a powiem co można zrobić w tej sprawie wink

A tak poza tym...
Jak tam u Was? Też tak lało w innych częściach naszego pięknego kraju? wink

I żeby nie było, że nie ma muzyczki, to macie tu moją Melcię :*

Pół dnia chodzę i to podśpiewuję, nawet w pracy, haha big_smile
Idealna dla mnie <3
I don't need a man to make my life sweet, lalala <nuci>

3,639 Ostatnio edytowany przez Naprędce (2016-08-02 21:32:40)

Cześć
No a jak szef/szefowa przechodzi to koniecznie "Love me harder and don't be nice, please" haha

Mrs.Happiness napisał/a:

Ale na pewno upomnę się o ten tłok i reklamę w odpowiednim czasie :D ;)

Ok. O ile to nie będzie tam jakichś jednorożców itp., bo po tym jak wspomniałaś coś, że; "będą tam tylko tacy faceci jacy powinni być" to mam pewne obawy :D

Ja wałkuję Nightcore, cokolwiek to jest... chyba dziecinnieje.

3,640

Hello evribody!
Maj Dir :* <dziś ja pieszczę rączki> --> big_smile  (musiałam)

Fajnie jest, bo z każdym dniem zbliżamy się do końca upałów i to jest szansa dla mojej skóry wyglądać znowu normalnie, a nie.. ;/

Happi, piszesz dziś ?

F*ck yes! 

Posty [ 3,576 do 3,640 z 4,549 ]

Strony Poprzednia 1 54 55 56 57 58 70 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Czy portale randkowe, to dobra opcja?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024