To jest mój temat, i będę pisał w nim, co będę chciał wszystko jest regulaminowe. Pytam o portale randkowe, prowadzenie rozmów z dziewczynami itd. Wiele osób w tym temacie złamało wielokrotnie regulamin pustym spamem postami absolutnie nic nie wnoszącymi do tematu, robieniem off-topicu, obrażaniem mojej osoby i wiele innych. Mimo to nie zgłaszałem wszystkich, bo to za dużo roboty. To raz i dwa. Chcę aby była utrzymana koncepcja z początku tego tematu czyli ktoś coś pisze dzieli się spostrzeżeniami to udzielcie mu sensownej odpowiedzi, a nie rozmawiacie w kółko ze sobą. Możecie się spotkać przy stole, umówić na skype, a nie tłuc posty, to tylko licznik wirtualnych cyferek.
Ja będę dalej utrzymywał ten wzór co jakiś czas napiszę sprawozdanie co u mnie i w jakim kierunku to idzie. Chętnie wysłucham normalnych opinii i uwag, a nie obrażania mnie.
nie Wyzywajcie mnie od trolli bo takie z was cwaniaki a prawda jest taka, że ja pierwszy raz w życiu mam nr od dziewczyny, z drugą wymieniłem emaila na dniach wymienię z drugą numer będę mieć już dwie. Dzisiaj, a rok temu to niebo a ziemia. Zrobiłem duże postepy od nieśmiałości po konwersację w celu zainteresowania drugiej osoby samym sobą.
będzie coraz lepiej wierzę w to.
Na sympatii jestem 3 miesiące i co za tym idzie kończy mi się konto premium, będę mógł pisać tylko 1 wiadomość, ale to nic jak pisał ktoś wcześniej wiele stron temu robię sobie przerwę na tym portalu. 1 porządna dziewczyna poznana która pisze do mnie regularnie emaile zawsze ja coś do niej, a ona do mnie. młoda pracowita jestem zainteresowany. Druga ta z którą pisze smsy z mojego miasta.
miałem konto na polishearts ale to podobno fake strona wyłudzają kasę żeby napisać wiadomość trzeba kupić konto premium przelewem ja o dziwo miałem spam na skrzynce od różnych lasek same całuski buziaczki więc skasowałem konto i najważniejsze że nie robiłem przelewów bo później pobieraja czytałem na forum jednym, temat zamknięty. Buziak nudny kilka PW brak odp poza tym mało popularny daje sobie spokój z tym na razie.
Pytanie do was, na pierwsze takie spotkanie z dziewczyną lepsza popularna kawa przy stole czy iść na lody do lodziarni i sobie pojeść z dziewczyną.
Pytałem o ubiór ale dostałem same ogólniki od materiału, koloru itd. Na pewno nie krótkie spodenki, tylko długie, a z butów coś pod krój trampek, mokasyn? a koszula coś luźniejszego
coś takiego będzie ok?
http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0399012003.html
Elle88 napisał/a:To zgłaszajcie dziada.
Zrobił nam kafejkę i git, zadanie wykonane. A teraz wypad, alivederczi.
W ramach przypomnienia.
6. Nie zbaczaj z tematu, który ma dany wątek! Wszelkie mało merytoryczne wypowiedzi (w szczególności zaś prywatne pogaduszki, podziękowania czy przekomarzania użytkowników), odbiegające w jednoznaczny sposób od wyznaczonego tematu, mogą zostać przez Moderatorki potraktowane jako off topic i usuwane bez ostrzeżenia.
7. Miejsce na luźne pogawędki użytkowników na każdy temat znajduje się w netkafejkach. W celu nawiązania bezpośredniego kontaktu z innym użytkownikiem, wyślij do niego wiadomość prywatną poprzez kontakt mailowy. Podawanie jakichkolwiek danych kontaktowych w poście (mail, GG, Skype, jakiekolwiek inne dane itp.) będzie skutkowało usunięciem wypowiedzi, a kolejne próby łamania regulaminu ostateczną blokadą konta w serwisie.
13. Aby zachować dotychczasowy bardzo dobry poziom forum - stawiamy na merytoryczne, sensowne i pomagające innym użytkowniczkom wypowiedzi i wątki. Autor/Autorka postów/wątków jednozdaniowych, nie rozwijających i niczego sensownego nie wnoszących do dyskusji lub uznanych przez Moderatorów oraz innych użytkowników za prowokację otrzyma ostrzeżenie, które przy braku reakcji może ostatecznie zakończyć się banem.
Proszę stosujcie się do tego.