Naprawdę obchodzi Was co przyniosłam z Biedry???
Aaawwwwwwwwww ...
Będziem płakał 100%! ale ze szczęścia :*
To tak - zupkę marchewkowo -dyniową, filety z mintaja mrożone, bo będę robić rybę po grecku.. o ile się zbiorę, bo jak wiecie nie gotuje prawie.
Smoothie (już wypite) , owoce i jakieś chyba mydła, kosmetyki? Zabijcie mnie , nie pamiętam.. to chyba z przeżarcia.
No, no.. styl stylem, ale jak se pomyślę, że miałabym jej coś robić to.. znowu se myślę że byłoby jej przykro jakby nadeszła moja kolej a ja nie chcę
To tak jak z jednym byłym..
:%:%
OK.
Zapodaję dalsza część poezji niejakiego R.
(już go trochę znacie i lubicie)
"Uroda Niesamowita u Ciebie XXX ależ Ty Śliczna Jestes ,od tej urody aż dzien zrobił sie ładniejszy Życze Ci super soboty -kompieli i grillów w fajnym Towarzystwie paru drinków koniecznie z lodem bo gorąco i wieczorkiem super imprezki dyskotekowej .Z Taka urodą na Pewno Zostaniesz Królowa Imprezy .A na dyskotekowy nastrój posyłam odpowiednie taneczne piosenki
michael buble-sway www.youtube.com/watch?v=dG8giVJKQPI oraz "przytulak"-
Peter Gabriel & Kate Bush -Don't Give Up d83ddc8bwww.youtube.com/watch?v=uiCRZLr9oRw"
Dostaję też od niego memy.
Wiem, że trafia też w gust mojej Wajf bo lubi muzykę lat 80-tych, swój chłopak <yes>
Potem może wstawię coś serio miłego i oryginalnego, nie śmiechowego już i przesłodzonego