Czy portale randkowe, to dobra opcja? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Czy portale randkowe, to dobra opcja?

Strony Poprzednia 1 53 54 55 56 57 70 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3,511 do 3,575 z 4,549 ]

3,511

Odp: Czy portale randkowe, to dobra opcja?
Krejzolka82 napisał/a:
santapietruszka napisał/a:
rossanka napisał/a:

O, fajnie. Ja zero.
Ale też jeszcze nie śpię ale zaraz się poloze;)

Mogę Ci podesłać to jedno, co nie śpi, jak chcesz tongue Będziemy mieć po równo tongue

Krejzi, ja wiem, że nie o wiek pytała big_smile dla jaj się chciałam przyczepić big_smile

Ja wiem, że wiesz, ale ja siebie tłumaczę tongue

Haha. Ale dowcipne.
Spać wam się nie chce po tygodniu pracy?:)

Zobacz podobne tematy :

3,512

rossanka napisał/a:
rossanka napisał/a:

O, fajnie. Ja zero.

Mogę Ci podesłać to jedno, co nie śpi, jak chcesz tongue Będziemy mieć po równo tongue

Haha to dawaj. Mam wolna wersalke w pokoju obok big_smile

A ta wersalka wygodna, może i ja się wproszę? big_smile

3,513

rossanka napisał/a:
rossanka napisał/a:

O, fajnie. Ja zero.

O, nima tak dobrze, na osobnej wersalce to on nie będzie spał. Preferuje wyłożenie się na cudzych plecach i wsadzanie pięty w nos big_smile jak akceptujesz warunki, to podaj adres na pw big_smile

3,514 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2016-07-30 00:43:22)

rossanka napisał/a:

O, nima tak dobrze, na osobnej wersalce to on nie będzie spał. Preferuje wyłożenie się na cudzych plecach i wsadzanie pięty w nos big_smile jak akceptujesz warunki, to podaj adres na pw big_smile

No to spoko, ja będę spała z Nim, jak pozwolisz ?:)

A po za tym po co na priv, lepiej niech poda na forum, to fajną  forumową imprezkę zrobimy sobie u Rossi big_smile

3,515

rossanka napisał/a:

O masakro yikes to ja się nie wyspie sad
To może niech podrosnie jeszcze; )
Krejzolko nie widziałaś gdzieś Oldorando? Coś jej dawno tu nie było.

3,516

rossanka napisał/a:
rossanka napisał/a:

Właśnie nie, jakiś czas temu nawet w tym wątku pytałam o Oldo i Metyla, ale nikt nic nie wie.

3,517

Krejzolka82 napisał/a:
rossanka napisał/a:

Właśnie nie, jakiś czas temu nawet w tym wątku pytałam o Oldo i Metyla, ale nikt nic nie wie.

Możesz metyl i oldorando w końcu kogoś poznali.Albo się u nich dzieje i nie mają głowy do forum.Jeszcze ktos pisał z oldorando  równocześnie,  oprócz Ciebie ale nicka sobie nie moge przypomnieć.

3,518

rossanka napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:
rossanka napisał/a:

Możesz metyl i oldorando w końcu kogoś poznali.Albo się u nich dzieje i nie mają głowy do forum.Jeszcze ktos pisał z oldorando  równocześnie,  oprócz Ciebie ale nicka sobie nie moge przypomnieć.

Fajnie by było, jakby kogoś wartościowego poznali! smile
Nie mam pojęcia o kogo Ci chodzi.

P.S. Fajnie by było, jakbyśmy wszyscy poznali wartościowe osoby big_smile

3,519 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2016-07-30 02:11:36)

Patrzcie 93 strony watku, jak bedzie 100 to trzeba uczcic to szampanem, chyba, ze nie lubicie to cos innego hehe :-P

Pewnie watek bedzie nadal zyl np jutro. Faktycznie teksty facetow jakie podajecie miazdza. Nie wiem z kim sie na mozgi pozamieniali :-P

Ide spac. Spijcie dobrze, a Wasze sny niech beda przyjemne :-) Dobranoc :-)

3,520 Ostatnio edytowany przez luz3rn (2016-07-30 08:37:04)

Umarłeś wątek... sad

Lepiej mi doradźcie. Poprosiłem o numer dziewczynę. Jeśli nie da to co? Nie jest zainteresowana, boi się, wstydzi? Jak nie da to znaczy definitywny koniec?                                     

truskaweczka19 napisał/a:

Patrzcie 93 strony watku, jak bedzie 100 to trzeba uczcic to szampanem, chyba, ze nie lubicie to cos innego hehe :-P

Pewnie watek bedzie nadal zyl np jutro. Faktycznie teksty facetow jakie podajecie miazdza. Nie wiem z kim sie na mozgi pozamieniali :-P

Ide spac. Spijcie dobrze, a Wasze sny niech beda przyjemne :-) Dobranoc :-)

Nagroda to randka ze mną

3,521

Jak nie da, to nie chce dać - uszanuj to.

Nie strasz, bo moderacja zacznie posty kasować tongue

Spokojnie Happi, Elle i Feniks jak się weekendowo rozszaleją to i do 150 strony dojdą tongue

3,522

Lucyfer666 napisał/a:

Spokojnie Happi, Elle i Feniks jak się weekendowo rozszaleją to i do 150 strony dojdą tongue

Wywolana to tablicy melduje sie big_smile . A gdzie reszta ? Szama mam sie  bawic?
Wifey my honey bunny where are You? :*
Szwagierka?
Krejzodla?
Napredce?
reszta zacnego Towarzystwa?

3,523

Cześć Feniksowa, ja tylko na chwilę, wrzucę muzę na "ruszt", mocniejszą bo sobota i spadam:

I'm a Lady

Krejzolka82 napisał/a:

Ja wiem, że wiesz, ale ja siebie tłumaczę tongue

Przedrzeźniasz mnie? hmm

3,524

Lucyfer666 napisał/a:

ha dała... co teraz zadzwonić za 3 dni czy posłać sms-a?

3,525 Ostatnio edytowany przez Mrs.Happiness (2016-07-30 17:34:06)

luz3rn napisał/a:

Nagroda to randka ze mną

Hahaha, lepiej tak nie pisz, bo wszyscy się odzywać przestaną yikes

A tak poza tym, to DZIEŃ DOBRY, Misiaczki :*

Wpadłam sobie z Wami pogadać, skoro mamy weekend big_smile
Co prawda, przy okazji ogarniam coś tam do powieści, ale postaram się być w miarę aktywna wink

Elle, serio myślisz, że z nią dałabyś radę coś ten? wink
Bo mnie zaciekawiłaś big_smile

A tymczasem muzyczka ode mnie:

<3

3,526 Ostatnio edytowany przez Lucyfer666 (2016-07-30 18:51:32)

luz3rn napisał/a:
Lucyfer666 napisał/a:

ha dała... co teraz zadzwonić za 3 dni czy posłać sms-a?

Fuhrer prawie byłby z ciebie dumny, gdyby mógł mieć takich ludzi jak Ty

A jak myślisz ? tongue

Swoją drogą kiepski troll z Ciebie ;P

Feniksie, już nie szama tongue

3,527

Siema ema, Robaczki!

Łajf <3 :*
Happi :* :*

Wróciłam ze szpaceru i z darami losu z Biedronki. Nie wiem po co Wam takie pierdoły mówię, ale może kogoś to obchodzi.. Skoro Walduś pierdoli te swoje koszałki, a luz3rn - troll jeszcze nie został zbanowany uprawia dalej swoją debiliadę, to dlaczego mnie nie wolno ??
ufff... chyba zbyt gorąco się zrobiło, nastawię se wiatrak.

@Happi, wiesz.. chyba nie.. big_smile Tak mi się wydawało przez chwilę. Bardzo cenię jej styl i ją jako artystkę, ale seksy to pewnie nie, zagalopowałam się wink

Za to nadal dostaję magiczne hity na fotce i Kochanowski mógłby się schować.

3,528

No cześć :*

Mów do woli, mnie to obchodzi! I Feniks na pewno też :* Co dobrego przyniosłaś z Biedry? big_smile
Haha, luz3rn to jest nasz forumowy mistrz podrywu. Pamiętaj, że jak się odpowiednio postaramy, to będziemy mogły dostąpić zaszczytu randki z nim! yikes big_smile

No ja czasem też tak sobie myślę, że jakaś kobieta jest super, piękna, że ma fajny styl, cudowny głos i może... ale jak się w tę myśl zagłębiam, to dociera do mnie, że to byłoby jednak zbyt wiele big_smile

Haha, podziel się! Ja z wiadomych powodów teraz nic ciekawego nie otrzymuję sad
Więc chętnie poczytam wink

3,529

Naprawdę obchodzi Was co przyniosłam z Biedry???
Aaawwwwwwwwww ... smile
Będziem płakał 100%!  ale ze szczęścia :*

To tak - zupkę marchewkowo  -dyniową, filety z mintaja mrożone, bo będę robić rybę po grecku.. o ile się zbiorę, bo jak wiecie nie gotuje prawie.
Smoothie (już wypite) , owoce i jakieś chyba mydła, kosmetyki? Zabijcie mnie , nie pamiętam.. to chyba  z przeżarcia.

No, no.. styl stylem, ale jak se pomyślę, że miałabym jej coś robić to..  znowu se myślę że byłoby jej przykro jakby nadeszła moja kolej a ja nie chcę hmm To tak jak z jednym byłym.. tongue :%:%

OK.
Zapodaję dalsza część poezji niejakiego R.
(już go trochę znacie i lubicie)

"Uroda Niesamowita u Ciebie XXX ależ Ty Śliczna Jestes ,od tej urody aż dzien zrobił sie ładniejszy Życze Ci super soboty -kompieli i grillów w fajnym Towarzystwie paru drinków koniecznie z lodem bo gorąco i wieczorkiem super imprezki dyskotekowej .Z Taka urodą na Pewno Zostaniesz Królowa Imprezy .A na dyskotekowy nastrój posyłam odpowiednie taneczne piosenki
michael buble-sway www.youtube.com/watch?v=dG8giVJKQPI oraz "przytulak"-

Peter Gabriel & Kate Bush -Don't Give Up d83ddc8bwww.youtube.com/watch?v=uiCRZLr9oRw"

Dostaję też od niego memy.

Wiem, że trafia też w gust mojej Wajf bo lubi muzykę lat 80-tych, swój chłopak <yes>

Potem może wstawię coś serio miłego i oryginalnego, nie śmiechowego już i przesłodzonego wink

3,530

Ze szczęścia czasem można, więc płacz do woli! :*

O rany, to mi przypomina, że dawno nie jadłam ryby po grecku yikes Mój ojciec robi taką mega dobrą, chyba trzeba z nim porozmawiać big_smile big_smile
Haha, ja dzisiaj też zjadłam więcej niż ostatnio, bo zazwyczaj jadam bardzo malutko, ale z mamą sobie pizzę zamówiłyśmy i nooo tongue A teraz czekam na lody, jejej <3

Dokładnie, ja bym nie miała pojęcia za co się zabrać, haha big_smile Jednak facet to facet bez dwóch zdań wink

Ej, za Michaela ma ode mnie plusik! <3
Dance with me, make me sway!
Hej!
big_smile big_smile

3,531 Ostatnio edytowany przez luz3rn (2016-07-30 19:39:46)

Trolling ma na celu sianie zamętu na forum, kłótni itd. Ja po prostu nie mam doświadczenia. Proszę wrócić na pierwszą stronę tematu. Nigdy nie byłem na randce, nigdy nie szukałem dziewczyny itd. Temat rzeka... Ja umawiałem się na SMS więc po prostu podziękuje za danie numeru i coś jeszcze dopiszę. Tak mi mówi "intuicja".                                   

Elle88 napisał/a:

Siema ema, Robaczki!

Łajf <3 :*
Happi :* :*

Wróciłam ze szpaceru i z darami losu z Biedronki. Nie wiem po co Wam takie pierdoły mówię, ale może kogoś to obchodzi.. Skoro Walduś pierdoli te swoje koszałki, a luz3rn - troll jeszcze nie został zbanowany uprawia dalej swoją debiliadę, to dlaczego mnie nie wolno ??
ufff... chyba zbyt gorąco się zrobiło, nastawię se wiatrak.

@Happi, wiesz.. chyba nie.. big_smile Tak mi się wydawało przez chwilę. Bardzo cenię jej styl i ją jako artystkę, ale seksy to pewnie nie, zagalopowałam się wink

Za to nadal dostaję magiczne hity na fotce i Kochanowski mógłby się schować.

W sumie to podzielę się czymś z wami apropo biedronki jest tam młoda ładna dziewczyna pracuje na kasie itd całkiem przypadkiem zakolegowalem się z jej koleżankami dużo starszymi one mnie nie interesują ale ona tak i pytanie jak mozna zagadać do młodej ona zawsze mówi dzień dobry pierwsza i jest bardzo miła dla mnie... Myślałem żeby powiedzieć jej ze zamiast dzień dobry wole cześć i powiedzieć swoje imię ale mam wrażenie ze się zblaznie

3,532

luz3rn napisał/a:

Trolling ma na celu sianie zamętu na forum, kłótni itd. Ja po prostu nie mam doświadczenia. Proszę wrócić na pierwszą stronę tematu. Nigdy nie byłem na randce, nigdy nie szukałem dziewczyny itd. Temat rzeka... Ja umawiałem się na SMS więc po prostu podziękuje za danie numeru i coś jeszcze dopiszę. Tak mi mówi "intuicja"

Ej, a czemu nikt nie chce z tobą się umówić na randkę?

3,533 Ostatnio edytowany przez luz3rn (2016-07-30 19:43:51)

Elle88 napisał/a:
luz3rn napisał/a:

Trolling ma na celu sianie zamętu na forum, kłótni itd. Ja po prostu nie mam doświadczenia. Proszę wrócić na pierwszą stronę tematu. Nigdy nie byłem na randce, nigdy nie szukałem dziewczyny itd. Temat rzeka... Ja umawiałem się na SMS więc po prostu podziękuje za danie numeru i coś jeszcze dopiszę. Tak mi mówi "intuicja"

Ej, a czemu nikt nie chce z tobą się umówić na randkę?

Nawet nie wiesz ile bym dał żeby mieć czarno na białym te powody. Dlaczego dziewczyny nie chcą iść np jak wymienimy kilka wiadomości. Ja przypuszczam ze na 100 procent jeden z powodów to ze nie pracuje nie mieszkam w Polsce przez około 6 miesięcy po prostu ona pyta co robię itd pisze krótko i na temat koniec nie odpisuje mi. Pisze ze byłoby mi bardzo miło napić się wspólnie kawy czy pojeść lodów nie odpisują kiedy pada propozycja. Dużo osób mówiło mi ze dziewczyny się boja wstydzą umówić

3,534

Ja obstawiam, że jesteś nudny z gadki.

Sorry

3,535

luz3rn napisał/a:

W sumie to podzielę się czymś z wami apropo biedronki jest tam młoda ładna dziewczyna pracuje na kasie itd całkiem przypadkiem zakolegowalem się z jej koleżankami dużo starszymi one mnie nie interesują ale ona tak i pytanie jak mozna zagadać do młodej ona zawsze mówi dzień dobry pierwsza i jest bardzo miła dla mnie... Myślałem żeby powiedzieć jej ze zamiast dzień dobry wole cześć i powiedzieć swoje imię ale mam wrażenie ze się zblaznie

Jeśli chcesz, to spróbuj, tylko nie mów tego, gdy będziesz miał za sobą sznurek innych klientów przy kasie, bo możesz postawić ją w bardzo niekomfortowej sytuacji. Najlepiej jakby Cię przywitała gdzieś na sklepie, to wtedy. Tylko się przy tym za bardzo nie spinaj, bo nie wiem jaki jesteś w rzeczywistości, ale tu na forum to jakbyś kij połknął, serio tongue

Swoją drogą, bo mi to umknęło, albo nigdy nie wspominałeś.
Ile masz lat?

3,536

Elle co ja pacze ..ryba po grecku yikes ? Podawaj adres jadeeee. <3
Lucek dzieki ze nie zostawiles mnie "szamej". Od razu mi razniej  ^^

3,537

feniks35 napisał/a:

Odpalaj motóóóóóóóóóóóóóóóóóóóór !!!!!!!!!!

Rozkładam talerze <yes> <3

Ale jeszcze sie za gotowanie nie zabrałam, czekam na instrukcje od WuWu. ---> big_smile
On jest wytrawnym specem od rosołu wprawdzie, ale na rybkach pewno też się zna.
Taki szkowyrny chłop.

3,538

A to ja mam właśnie na kolację paluszki rybne i lody big_smile
Ktoś chętny? :*

3,539

Elle88 napisał/a:
feniks35 napisał/a:

Odpalaj motóóóóóóóóóóóóóóóóóóóór !!!!!!!!!!

Rozkładam talerze <yes> <3

Ale jeszcze sie za gotowanie nie zabrałam, czekam na instrukcje od WuWu. ---> big_smile
On jest wytrawnym specem od rosołu wprawdzie, ale na rybkach pewno też się zna.
Taki szkowyrny chłop.

Motórrra nie mam aaale wsiadam na rower i zapitalam niczym ojciec Mateusz big_smile
@ Happy paluszki rybne tez lubię bo bez ości sommm ^^

3,540

Gdzie tą rybę po grecku dają, gdzie???

Ale mi się zachciało big_smile

3,541

feniks35 napisał/a:

@ Happy paluszki rybne tez lubię bo bez ości sommm ^^

No ja też dlatego, nienawidzę jak coś ma ości hmm
Chociaż i tak dużo nie zjadłam, bo już mnie dopadły pierwsze bóle spowodowane miesiączką. Trzeba będzie znów jakoś przeżyć tych parę dni wink

3,542

Mrs.Happiness napisał/a:

A to ja mam właśnie na kolację paluszki rybne i lody big_smile
Ktoś chętny? :*

Zaraz, zaraz, paluszki oddaje dopiero po ślubie, ale na lody chętnie się skuszę :-D

3,543

Jacenty89 napisał/a:

Zaraz, zaraz, paluszki oddaje dopiero po ślubie, ale na lody chętnie się skuszę :-D

Paluszki są od innej ryby! yikes
Chociaż domyślam się, że ciężko byłoby jeść jednego ze swoich... big_smile wink
Więc niech będą same lody big_smile

3,544

Jakim debilem emocjonalnym i ogólnie niedorozwojem trzeba być, żeby nie mając zdjęcia ani żadnych informacji o sobie (z pustego profilu), zadawać osobiste i bardzo prywatne pytania..

Po co takie coś żyje?

3,545

Elle88 napisał/a:

Jakim debilem emocjonalnym i ogólnie niedorozwojem trzeba być, żeby nie mając zdjęcia ani żadnych informacji o sobie (z pustego profilu), zadawać osobiste i bardzo prywatne pytania..

Po co takie coś żyje?

Na fotce wiele osób z takich właśnie kont wypisuje różne głupoty, więc dla mnie to już norma. Oni chyba myślą, że tak jest fajniej, bo anonimowo...
Najwyraźniej nie biorą pod uwagę, że nikt normalny nie odpowie big_smile

3,546

Hmm.. ja myślę, że ti są jakieś osoby które niezbyt atrakcyjnie się prezentują i wielokrotnie się o tym przekonały zagadując ze zdjęciem, stąd taka technika i brak ogarnięcia.
Rozumiem i współczuje poniekąd , ale nie na tyle żeby bawić się w przygarnianie kropka.

3,547 Ostatnio edytowany przez Naprędce (2016-07-30 23:54:51)

Cześć wszystkim
Z innej beczki- "muzyka" dla głuchoniemych
https://www.youtube.com/watch?v=jO_GsRn_AHc

luz3rn napisał/a:

W ogóle nie pracujesz? Czy pracujesz 6 miesięcy za graniicą a w PL laba? Bo jak to pierwsze to może zacznij najpierw pracy szukać?
Co do koleżanki to skoro jesteś aż tak nieśmiały to zrób tak- zacznij witać się z nią PIERWSZY (wyprzedzaj ją), a po jakims czasie podając kasiorę wręcz jej oprócz kasy kartkę, na której będzie napisane "Umówisz się ze mną?". Mój bratanek tak robił i dwie się zgodziły.
I wróć jak tu będzie96 strona.

3,548 Ostatnio edytowany przez On-WuWuA-83 (2016-07-31 00:07:31)

Te z Biedry to mi się kiepsko kojarzą.
Raczej jako takie "szlaufy" i to jest wzięte z autopsji big_smile big_smile

3,549 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-07-31 00:16:51)

Nie no kurva - HIT !
Aż się prosi..
Czytajta & podziwiajta jakie meny do mnie piszą:

"Czesc, uwazam ze jestes atrakcyjna kobieta, ktora zapewne ma wiele do zaoferowania wink Ja jestem singlem, ktory poszukuje atrakcyjnej kobiety do wspolnego spedzania czasu. Jezeli jestes kobieta otwarta zyjaca bez schematow nie boisz sie zaryzykowac, to zapraszam do blizszego poznania sie. Jestem konkretnym facetem i wiem czego chce. W swoim zyciu mialem okazje zakochac sie zaczynajac znajomosc od intymnosci, dlatego tez teraz poszukuje tego samego, gdyz uwazam ze w ten sposob mozna poznac milosc swojego zycia. Jezeli w lozku bedzie nam cudownie, to i uczucia tez sie pojawia, bo intymnosc bardzo zbliza ludzi do siebie. Jesli chociaz troche Cie zainteresowalem to odezwij sie wink"

https://cdn.meme.am/instances/58917436.jpg

Ps. W sumie Autorze możesz sobie pożyczyć ten tekst.. Ba, jeden - bierz wszystkie, które tu wstawiam.
Może komuś spadną gacie od tego, bo ze mną najwyraźniej coś chyba nie tak..

3,550

Elle88 napisał/a:

Nie no kurva - HIT !
Aż się prosi..

"Czesc, uwazam ze jestes atrakcyjna kobieta, ktora zapewne ma wiele do zaoferowania wink Ja jestem singlem, ktory poszukuje atrakcyjnej kobiety do wspolnego spedzania czasu. Jezeli jestes kobieta otwarta zyjaca bez schematow nie boisz sie zaryzykowac, to zapraszam do blizszego poznania sie. Jestem konkretnym facetem i wiem czego chce. W swoim zyciu mialem okazje zakochac sie zaczynajac znajomosc od intymnosci, dlatego tez teraz poszukuje tego samego, gdyz uwazam ze w ten sposob mozna poznac milosc swojego zycia. Jezeli w lozku bedzie nam cudownie, to i uczucia tez sie pojawia, bo intymnosc bardzo zbliza ludzi do siebie. Jesli chociaz troche Cie zainteresowalem to odezwij sie wink"

Ps. W sumie Autorze możesz sobie pożyczyć ten tekst.. Ba, jeden - bierz wszystkie, które tu wstawiam.

Odpisz mu. Koniecznie.
Cóż za szczęście big_smile

3,551

Elle88 napisał/a:

Hmm.. ja myślę, że ti są jakieś osoby które niezbyt atrakcyjnie się prezentują i wielokrotnie się o tym przekonały zagadując ze zdjęciem, stąd taka technika i brak ogarnięcia.
Rozumiem i współczuje poniekąd , ale nie na tyle żeby bawić się w przygarnianie kropka.

Tak, to też robi swoje, ale wielu dziwaków celowo nie daje zdjęcia, żeby nie było wiadomo kto tak naprawdę śle te dziwne propozycje. Przerabiałam to już wiele razy. Pisali do mnie, proponując sponsoring, jeden gość chciał, żebym go biła yikes Byli też tacy, co mieli niby fotki wrzucone, ale pisali, że to nie ich, że celowo wrzucili zdjęcia kogoś innego, oczywiście oni też byli jacyś powaleni i chcieli się umawiać na dziwne rzeczy big_smile
Wiem, bo przez jakiś czas miałam takie zboczenie, by niektórych dopytywać dlaczego robią to, co robią big_smile
Hahaha big_smile Sporo rzeczy się dowiedziałam w sumie tongue

Elle88 napisał/a:

Nie no kurva - HIT !
Aż się prosi..

Ja też jestem za tym, byś odpisała!
Przecież to marzenie każdej kobiety! Nie wahaj się ani chwili!
big_smile big_smile

3,552

Dziewczyny, po prostu weźcie od Elle namiar na tego gościa. I wszyscy będą zadowoleni ;)

3,553

Naprędce napisał/a:

Dziewczyny, po prostu weźcie od Elle namiar na tego gościa. I wszyscy będą zadowoleni wink

Ja mam własnego dziwaka teraz na tapecie...
Ten, co pisał do mnie ostatnio, że powinnam była do niego wpaść big_smile
Teraz pisze, że jest na jakimś ognisku i pyta, czy lubię być niegrzeczna, hahaha big_smile
Lol.

3,554

No, dałabym Wam, ale wykasowałam.. Nie pomyślałam hmm sorry

Przyznam, że nie zajrzałam kto zacz nawet na profil. Tak mnie to oszołomiło chyba. Wyznanie w sensie...
Pobzykałby se chop, za darmo ,wiadomo. Tzn nie za darmo - za piękny uśmiech i majacząca gdzieś w tle wizję, że pokocha - jeśli fikołki będą mu odpowiadały.
Cwany gówniak..ale to nie ze mną takie numery.

3,555

Mrs.Happiness napisał/a:

Teraz pisze, że jest na jakimś ognisku i pyta, czy lubię być niegrzeczna, hahaha big_smile

O "skurwesyn"
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ile ten chłopak ma lat? To jest twój kolega" z klasy ze szkoły? Czy mi się coś wydaje? tongue

3,556

On-WuWuA-83 napisał/a:
Mrs.Happiness napisał/a:

O "skurwesyn"

Ile ten chłopak ma lat? To jest twój kolega" z klasy ze szkoły? Czy mi się coś wydaje? tongue

Kurva znowu przylazło..

3,557

Elle88 napisał/a:

No, dałabym Wam, ale wykasowałam.. Nie pomyślałam hmm sorry

Przyznam, że nie zajrzałam kto zacz nawet na profil. Tak mnie to oszołomiło chyba. Wyznanie w sensie...
Pobzykałby se chop, za darmo ,wiadomo. Tzn nie za darmo - za piękny uśmiech i majacząca gdzieś w tle wizję, że pokocha - jeśli fikołki będą mu odpowiadały.
Cwany gówniak..ale to nie ze mną takie numery.

Widzisz, za mało romantyczna jesteś sad
Nie potrafisz docenić siły miłości big_smile big_smile

On-WuWuA-83 napisał/a:
Mrs.Happiness napisał/a:

O "skurwesyn"

big_smile Jest w moim wieku, nigdy z nim w realu nie gadałam, ale tak, to ten gość, co ze mną do jednej szkoły chodził wink
Serio nie przestanie mnie zaskakiwać jak wielu psycholi i niedorozwojów może mieszkać w jednej okolicy big_smile

3,558

Mrs.Happiness napisał/a:

Teraz pisze, że jest na jakimś ognisku i pyta, czy lubię być niegrzeczna
Lol.

Może napisz mu że marzysz żeby mu usmażyć jego kiełbaskę, że jedziesz i żeby kijek przygotował.

3,559 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-07-31 01:08:10)

Ale podziwiam Cię za cierpliwość że z wuwusiem gadasz.. Dla mnie to jest taki Tołdi.

http://www.serienoldies.de/images/gummibaeren_Toadwart.jpg

3,560

Naprędce napisał/a:

Może napisz mu że marzysz żeby mu usmażyć jego kiełbaskę, że jedziesz i żeby kijek przygotował.

Obawiam się, że jego prostacki mózg by tego nie ogarnął... yikes

Elle88 napisał/a:

Ale podziwiam Cię za cierpliwość że z wuwusiem gadasz.. Dla mnie to jest taki Tołdi.

http://www.serienoldies.de/images/gummibaeren_Toadwart.jpg

Wiesz przecież, że ja Was wszystkich lubię wink

3,561

Wiem.
Jesteś uprzejma wink

3,562

Elle88 napisał/a:

Wiem.
Jesteś uprzejma wink

Chłopacy, którym zdarzało mi się pocisnąć chyba by się z Tobą nie zgodzili, haha big_smile

A ten tutaj, to tchórz, bo nie potrafił nawet nazwać rzeczy po imieniu. Bezjajeczny kolejny, co się bawi w jakieś "tajemnicze" nazwy.
Napisałam, że jeśli szuka dziewczyn, które są "niegrzeczne" wobec obcych, to trafił pod zły adres big_smile

3,563

Mrs.Happiness napisał/a:

big_smile Jest w moim wieku, nigdy z nim w realu nie gadałam, ale tak, to ten gość, co ze mną do jednej szkoły chodził wink
Serio nie przestanie mnie zaskakiwać jak wielu psycholi i niedorozwojów może mieszkać w jednej okolicy big_smile

Pytam się ciebie tak, bo w sumie porównuje zachowanie hmmmm tych "forumowych typków"  do potencjalnego mojego zachowania. Zresztą w innych wątkach tak samo mam big_smile
Nie no, może jestem czasami pierdolnięty w zachowaniu w różnych sytuacjach big_smile big_smile big_smile ale  raczej wychodzi na to, że dalej jednak zachowanie w normie bo bym niektórych akcji w życiu nie odwalił hahahahaha ^^

Jakby co to u mnie delikatna imprezka na plejsie" i czwarte piwko się już wypiło big_smile

3,564

"Imprezka na plejsie".. wow

http://i1.kwejk.pl/k/obrazki/2012/11/42e88be623129f8712f7fb136b0960d4_original.gif?1353584214

3,565

O, jakiego kwiatka znalazłem na dobranoc.
Może się Feniksowa ucieszy rano?

3,566 Ostatnio edytowany przez Mrs.Happiness (2016-07-31 01:28:08)

On-WuWuA-83 napisał/a:

Pytam się ciebie tak, bo w sumie porównuje zachowanie hmmmm tych "forumowych typków"  do potencjalnego mojego zachowania. Zresztą w innych wątkach tak samo mam big_smile
Nie no, może jestem czasami pierdolnięty w zachowaniu w różnych sytuacjach big_smile big_smile big_smile ale  raczej wychodzi na to, że dalej jednak zachowanie w normie bo bym niektórych akcji w życiu nie odwalił hahahahaha ^^

Jakby co to u mnie delikatna imprezka na plejsie" i czwarte piwko się już wypiło big_smile

Okej, a jak już porównujesz i stwierdzasz, że Ty zachowujesz się lepiej od nich, to... co dalej? Po co te porównania? Pytam serio jak coś wink

Tymczasem gość już nic nie odpisał, hahaha big_smile
Chyba go przerosło wymyślenie jakiejś normalnej odpowiedzi big_smile

A ja napisałam właśnie do takiego internetowego kolegi, co z nim kilka miesięcy rozmawiałam, aż stwierdził, że nasza znajomość nie ma już sensu, bo i tak tylko on pisze, no i się pożegnał. W sumie dotarło do mnie, że nic złego mi przecież wtedy nie zrobił, jedynie czasem trochę przesadzał ze swoimi żarcikami, ale generalnie to miał rację, że go olewałam. Nawet bym nie wpadła na to, że po ponad miesiącu będę ciekawa co u niego. Tak czy inaczej, jak już się ta ciekawość pojawiła, to co mi tam, czasem mogę schować dumę w kieszeń i się odezwać, skoro nawaliłam tongue

3,567

Mrs.Happiness napisał/a:
Jacenty89 napisał/a:

Paluszki są od innej ryby! yikes
Chociaż domyślam się, że ciężko byłoby jeść jednego ze swoich... big_smile wink
Więc niech będą same lody big_smile

Jak śmietankowe to nawet mi nie wypada odmówić ;-)

3,568 Ostatnio edytowany przez feniks35 (2016-07-31 09:01:00)

Naprędce napisał/a:

O, jakiego kwiatka znalazłem na dobranoc.
Może się Feniksowa ucieszy rano?

http://buzzz.pl/wp-content/uploads/2015/06/pies2.jpg
Naprędce ...zadowolona aż merdam ogonkiem big_smile
Witam z rana Wszystkich.
Wifey :* 
Ktos chętny poprasować moj stosik ciuchów?
Nie? To idę sama <foch> tongue

3,569 Ostatnio edytowany przez Mrs.Happiness (2016-07-31 16:28:53)

Dzieńdoberek! :*
Widzę, że tu ostatnio coraz spokojniej, czyżby wszystkich pokonał ten gorąc? yikes

Ja się pochwalę, że tamten bezmózg serio dał sobie siana, więc jednego mniej big_smile
Ten wspomniany kolega ze mną pogadał, wszystko jest okej, napisałam też do mojej drugiej przyjaciółki, bo dawno z nią nie rozmawiałam, a dzisiaj ma urodziny. Jest jeszcze parę osób, z którymi chcę poprawić kontakt, ale wszystko po kolei. Szkoda tylko, że nie jestem już w stanie poprawić kontaktu z takim wieloletnim przyjacielem, jedynym z mojego miasta tongue
Przydałoby się mieć kogoś bliskiego na miejscu.
Ale cóż, cudotwórcą nie jestem wink

I wiem, wiem, no one cares, możecie mnie zignorować jak coś, tak sobie gadam big_smile
Tak czy inaczej...

Co u Was, Misiaczki? :*
Jak tam prasowanko, Feniks? wink

3,570

Witam wszystkich i ciebie Happi :*
:*

big_smile

3,571

Hello hello :*

Pamiętacie tego gościa co mu kazałam odmaszerować, bo za bardzo się skupił na 'wiadomym' temacie?
No to prosił o szansę i dostał. I tak se gadamy, a mi się odechciało.. hmm

Nie chciało mi się jak gadał o jednym tylko i nie chce mi się jak gada tez o czym innym.
Ja już kufa nie wiem jak ja mam ze sobą rozmawiać.
Zawsze kurva coś.

3,572 Ostatnio edytowany przez Mrs.Happiness (2016-07-31 16:51:52)

Kłamca napisał/a:

Witam wszystkich i ciebie Happi :*

big_smile

Hahahaha, jaki głuptas big_smile
Cześć, Kłamczuszku :*

Elle88 napisał/a:

Hello hello :*

Pamiętacie tego gościa co mu kazałam odmaszerować, bo za bardzo się skupił na 'wiadomym' temacie?
No to prosił o szansę i dostał. I tak se gadamy, a mi się odechciało.. hmm

Nie chciało mi się jak gadał o jednym tylko i nie chce mi się jak gada tez o czym innym.
Ja już kufa nie wiem jak ja mam ze sobą rozmawiać.
Zawsze kurva coś.

Pamiętam!
Ale czemu Ci się odechciało? yikes Nie podoba Ci się, zrobił zbyt kiepskie pierwsze wrażenie, czy o co chodzi? wink

A mucha epicka big_smile

3,573

@Happi, zrobił bardzo dobre wizualne wrażenie wink - w sensie podoba mi się, inaczej bym z nim nie gadała o tym co moglibyśmy robić.
Ale nie wiem czy gość nie będzie cisnął.. a ja jak powszechnie wiadomo mam fobię przed 'ciśnięciem" i zaczynam się dusić.

Bliższa relacja = przypalanie nad ogniem.

Nie wiem kurva..no po prostu nie wiem hmm

3,574

Wiesz, w sumie to nigdy nie wiadomo, czy ktoś nie zacznie zaraz cisnąć. Dużo ludzi potrafi jakiś czas udawać takich wyluzowanych i średnio napalonych, a jak przyjdzie co do czego, to się od nich nie da opędzić. Jeśli Ci się wizualnie podoba i nie jest jakimś przygłupem, to chyba warto dać mu szansę. Najwyżej jakby zaczął cisnąć, to się ewakuujesz wink

Chociaż z drugiej strony to widać, że trochę się miotasz. W sensie, z jednej strony nie chcesz już relacji dla samych seksów, z drugiej boisz się innych, więc jak się trafi ktoś, z kim być może by się dało, to będziesz uciekać od tego.

3,575 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-07-31 17:07:10)

Mrs.Happiness napisał/a:

Wiesz, w sumie to nigdy nie wiadomo, czy ktoś nie zacznie zaraz cisnąć. Dużo ludzi potrafi jakiś czas udawać takich wyluzowanych i średnio napalonych, a jak przyjdzie co do czego, to się od nich nie da opędzić. Jeśli Ci się wizualnie podoba i nie jest jakimś przygłupem, to chyba warto dać mu szansę. Najwyżej jakby zaczął cisnąć, to się ewakuujesz wink

Chociaż z drugiej strony to widać, że trochę się miotasz. W sensie, z jednej strony nie chcesz już relacji dla samych seksów, z drugiej boisz się innych, więc jak się trafi ktoś, z kim być może by się dało, to będziesz uciekać od tego.

No, bo dokładnie tak jest.
Na pewno nie dam się wykorzystać do seksu tylko, bez niczego w zamian - ale to wiadomo wink

Z drugiej strony nie potrafię żadnemu facetowi zaufać narazie.
Tzn. nie zaufać z sensie, że mnie nie skrzywdzi/nie zdradzi tylko że mnie nie rozczaruje..

A rozczarowuje się każdym, szybciej czy później.
Chciałabym się zafascynować zakochać. A prawie każdy facet jest gdzieś tam mniej emocjonalnie ogarnięty (w sensie wiedzy i pewnych przemyśleń) ode mnie.
To wychodzi dość szybko.

A nie potrafię czerpać satysfakcji z seksu z kimś kto mi nie imponuje  czy nudzi mnie.
Dusze się.

A on.. jest chyba spoko. Wydaje się OK, po prostu 'zaskoczyło' na poziomie wizualnym więc trochę popłynęliśmy to nic złego.
Sęk w tym, że im więcej normalnie rozmawiamy, tym mniej on 'niezwykły' i intrygujący mi się wydaje.
No i mam wrażenie, że pewnymi rzeczami on się nie interesuje. Że jest bardziej przyziemny niż bym chciała..

Posty [ 3,511 do 3,575 z 4,549 ]

Strony Poprzednia 1 53 54 55 56 57 70 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Czy portale randkowe, to dobra opcja?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024