Czy portale randkowe, to dobra opcja? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Czy portale randkowe, to dobra opcja?

Strony Poprzednia 1 52 53 54 55 56 70 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3,446 do 3,510 z 4,549 ]

3,446

Odp: Czy portale randkowe, to dobra opcja?

@Happi u mnie wsio ok. Maz pije dziś z kumplami a ja odpoczywam w domu i pilnuje mojej Wifey zeby nie brykala za mocno z innymi absztyfikantami big_smile
Cieszę sie ze u Ciebie już  dużo lepiej smile Jestes mądra, dzielna i silna Dziewczynka. Warta jestes chłopaka ...co ja pisze mężczyzny ! który to doceni :*

Zobacz podobne tematy :

3,447

O, następny Gwiazdor.. Takich lubię najbardziej smile
Nie odzywa się kilka dni, a potem niż  gruszki ni z pietruszki jakieś 1 zdanie, albo propozycja spotkania.
Zadzieram kiecę i lecę big_smile

Inteligencja emocjonalna -10

3,448

feniks35 napisał/a:

@Happi u mnie wsio ok. Maz pije dziś z kumplami a ja odpoczywam w domu

Cholera, gdzie taką babkę można jeszcze spotkać co pozwala facetowi na uczestnictwo w popijawie? ^^

3,449

On-WuWuA-83 napisał/a:
feniks35 napisał/a:

Cholera, gdzie taką babkę można jeszcze spotkać co pozwala facetowi na uczestnictwo w popijawie? ^^

Walduniu, bo mąż Feniks robi w życiu jeszcze coś innego oprócz popijawy z koleżkami, huehuehue.
Ty mordo  http://memytutaj.pl/uploads/2014/05/01/hehehehehehehe-prawda-tatus-hehehe.jpg

3,450

On-WuWuA-83 napisał/a:
feniks35 napisał/a:

No wiesz .. To działa w dwie strony, kwestia dogadania smile

3,451 Ostatnio edytowany przez feniks35 (2016-07-29 20:48:16)

Elle88 napisał/a:
On-WuWuA-83 napisał/a:
feniks35 napisał/a:

Walduniu, bo mąż Feniks robi w życiu jeszcze coś innego oprócz popijawy z koleżkami, huehuehue.
Ty mordo  http://memytutaj.pl/uploads/2014/05/01/hehehehehehehe-prawda-tatus-hehehe.jpg

Hahah to fakt bywa czasem całkiem trzeźwy...nawet dosc często .... A nawet cześciej niż ja nieraz big_smile
Zreszta nie o picie chodzi tylko o posiadanie swojego towarzystwa a nie kiszenie sie non stop we wspólnym sosie i .....pieszczenie rączek big_smile

3,452

@Feniks, ale na pewno nie jest tak "Szalony" jak nasz WuWuś. Widzę oczyma wyobraźni tę ławkę pełną koleżków yikes
Każdy ma w łapce piwko yikes yikes 

faaaaaaaaaaaaaaaaaaaak
krejze szit!!

3,453

Elle88 napisał/a:

@Feniks, ale na pewno nie jest tak "Szalony" jak nasz WuWuś. Widzę oczyma wyobraźni tę ławkę pełną koleżków yikes
Każdy ma w łapce piwko yikes yikes 

faaaaaaaaaaaaaaaaaaaak
krejze szit!!

Oni nawet nie piją na ławce. Tacy nudziarze sad((((

3,454

Elle88 napisał/a:

Zaczęło się fajnie i lekko, tak jak lubię. Ale potem gość odleciał jak to mówię i robił już wizję 'spotkanka' i przedstawiał swój scenariusz i spoko.
Ale nic za frajer wink to raz, a dwa- jeśli sam nie wpadł na pomysł, że nikt mu za darmo nie będzie się dawał macać ani 'tym bardziej dupy dawał', to pomylił mnie z kims innym wink

No to zwykły burak, takim dziękujemy smile

feniks35 napisał/a:

@Happi u mnie wsio ok. Maz pije dziś z kumplami a ja odpoczywam w domu i pilnuje mojej Wifey zeby nie brykala za mocno z innymi absztyfikantami big_smile
Cieszę sie ze u Ciebie już  dużo lepiej smile Jestes mądra, dzielna i silna Dziewczynka. Warta jestes chłopaka ...co ja pisze mężczyzny ! który to doceni :*

To masz wolny wieczór, fajnie big_smile
A Elle i tak najbardziej kocha Ciebie, więc nie martw się :* Żaden Cię nie przebije big_smile

Ja też się cieszę, bo to ogromna ulga dla mnie. Nie lubię wiecznie siedzieć jedną nogą w przeszłości smile
Dziękuję!!! :* <3
I wiesz, pierwszy raz w życiu naprawdę lubię "partnera" swojej siostry big_smile big_smile

Elle88 napisał/a:

Nie odzywa się kilka dni, a potem niż  gruszki ni z pietruszki jakieś 1 zdanie, albo propozycja spotkania.

Hahaha big_smile
Znało się takich, oj, znało... wink

Albo jeden psychol, co najpierw się ze mną umówił, ale że nie byłam wystarczająco podniecona, to mnie olał, spotkał się z inną. Potem z nią był, ale mu nie pasowała, to odezwał się do mnie. I nadal z nią będąc, chciał spotkać się ze mną big_smile big_smile

On-WuWuA-83 napisał/a:

Przecież sporo jest takich tongue
Tylko trzeba, tak jak pisały już dziewczyny, się odpowiednio dogadać, no i to nie ma być popijawa 5 razy w tygodniu wink

Widzisz, znowu wychodzi, że masz strasznie skrzywione spojrzenie na związki smile

3,455

luz3rn napisał/a:

Witam. Jak można fajnie przywitać dziewczynę z rana. Np cześć Kasia jak się spało, miłego dnia. Witaj Basiu wcisnę kit ze mi się snila i napisze miłego dnia czy same miłego dnia i imię ruszcie głowami wy macie juz nieudane związki setki randek ja na dopiero się uczę dzieki za fajne przykłady pozdrawiam

Najlepiej działa jak to mężczyzna pierwszy zaczyna kontakt. Możesz więc próbować jej życzyć miłego dnia... albo po prostu się do niej uśmiechnąć. Pamiętaj, że wbrew temu, co myślą kobiety i wbrew temu, co myśli o nich świat, będą zawsze takie, jak w tym cytacie Tuwima: Kobieta nie goni za mężczyzną, bo kto kiedy widział, żeby pułapka goniła mysz.

Powodzenia w łapaniu myszki. wink

3,456 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-07-29 20:55:08)

feniks35 napisał/a:

No domyślam się.
Tak samo jak pewnie nie chodzi po klubach w bluzie Fełałi yikes  <---

Maderfakin!

Hapiness napisał/a:

Widzisz, znowu wychodzi, że masz strasznie skrzywione spojrzenie na związki smile

<oops> nie może być wink

3,457

Mrs.Happiness napisał/a:
Elle88 napisał/a:

Zaczęło się fajnie i lekko, tak jak lubię. Ale potem gość odleciał jak to mówię i robił już wizję 'spotkanka' i przedstawiał swój scenariusz i spoko.
Ale nic za frajer wink to raz, a dwa- jeśli sam nie wpadł na pomysł, że nikt mu za darmo nie będzie się dawał macać ani 'tym bardziej dupy dawał', to pomylił mnie z kims innym wink

No to zwykły burak, takim dziękujemy smile

feniks35 napisał/a:

To masz wolny wieczór, fajnie big_smile
A Elle i tak najbardziej kocha Ciebie, więc nie martw się :* Żaden Cię nie przebije big_smile

Ja też się cieszę, bo to ogromna ulga dla mnie. Nie lubię wiecznie siedzieć jedną nogą w przeszłości smile
Dziękuję!!! :* <3
I wiesz, pierwszy raz w życiu naprawdę lubię "partnera" swojej siostry big_smile big_smile

Elle88 napisał/a:

Hahaha big_smile
Znało się takich, oj, znało... wink

Albo jeden psychol, co najpierw się ze mną umówił, ale że nie byłam wystarczająco podniecona, to mnie olał, spotkał się z inną. Potem z nią był, ale mu nie pasowała, to odezwał się do mnie. I nadal z nią będąc, chciał spotkać się ze mną big_smile big_smile

On-WuWuA-83 napisał/a:

Przecież sporo jest takich tongue
Tylko trzeba, tak jak pisały już dziewczyny, się odpowiednio dogadać, no i to nie ma być popijawa 5 razy w tygodniu wink

Happi jestem zaszczycona. ^^ Nie powiem ale moja przyszła szwagierka (bo ślub już szykuje dla mojej Księżniczki) mi sie tez udała :* Ta jedna chociaż big_smile

3,458

Elle88 napisał/a:
feniks35 napisał/a:

No domyślam się.

Maderfakin!

Haha nie wiem czy moj maz w życiu w klubie był. Moze jak było oberwanie chmury to wszedł z konieczności. Zupełnie nie ten tajp. Czasem aż szkoda bo mógłby mnie zabrać na jakies pląsy. tongue

3,459

feniks35 napisał/a:

Happi jestem zaszczycona. ^^ Nie powiem ale moja przyszła szwagierka (bo ślub już szykuje dla mojej Księżniczki) mi sie tez udała :* Ta jedna chociaż big_smile

Haha, no Ciebie to by mógł zaprosić na kawkę i ciacho, albo drinka i ciacho... i tak przesiedzieć pół dnia na pogaduchach :* A nie siedzieć, modląc się w duchu, by ta osoba jak najszybciej sobie poszła, jak to mam zazwyczaj w przypadku partnerów mojego rodzeństwa big_smile

Swoją drogą, jak któraś z Was będzie gdzieś w trójmieście, to wiecie co robić... big_smile :*

3,460

Mrs.Happiness napisał/a:
feniks35 napisał/a:

Haha, no Ciebie to by mógł zaprosić na kawkę i ciacho, albo drinka i ciacho... i tak przesiedzieć pół dnia na pogaduchach :* A nie siedzieć, modląc się w duchu, by ta osoba jak najszybciej sobie poszła, jak to mam zazwyczaj w przypadku partnerów mojego rodzeństwa big_smile

Swoją drogą, jak któraś z Was będzie gdzieś w trójmieście, to wiecie co robić... big_smile :*

Dziekie zapamiętam smile :* A bywam ^^

3,461

feniks35 napisał/a:

Dziekie zapamiętam smile :* A bywam ^^

No to super smile
Jeszcze nasza Ellcia mogłaby wpaść i byśmy sobie poszły na "pląsy", haha wink
Skoro Twój małżonek nie lubi big_smile

3,462

Się wie. Dam znać jak będę się wybierać nad nasze polskie piekne morze wzruszony> smile

3,463

Mrs.Happiness napisał/a:

Hahaha, nie no jeżeli o mnie chodzi to już te lata minęły ^^
Wczoraj sie trafiła jedna jak się okazało dość niegrzeczna  xD
Kiedyś to było tak, że w każdy dzień można było spotkać kogoś na osiedlu chętnego na melanż big_smile a dzisiaj to tak raczej trzeba szukać ^^

feniks35 napisał/a:
Elle88 napisał/a:
feniks35 napisał/a:

No domyślam się.

Maderfakin!

Haha nie wiem czy moj maz w życiu w klubie był. Moze jak było oberwanie chmury to wszedł z konieczności. Zupełnie nie ten tajp. Czasem aż szkoda bo mógłby mnie zabrać na jakies pląsy. tongue

Ławkowe klimaty są spoko hahaha xDDDD
To taki raczej sztywniacha z niego.
Dzisiaj kilku kumpli pojechało na Audioriver do Płocka, miałem chęć pojechać ale jakoś się nie zabrałem z nimi, może i lepiej bo było by grubo oj grubo big_smile tongue
Ja bardziej wolę kołobrzeskie <3 klimaty i Sunrise Festival <3

3,464 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-07-29 21:10:43)

Hit lista, nr (nie wiem który)

"Jakże milutko zajrzeć do Ciebie -Super Fajnej Przesympatycznej Dziewczyny poprawić sobie humorek widokiem Prześlicznej Dziewczyny Czarującej zmysłową urodą i Pieknem wysublimowanym i nietuzinkowym .Wiesz chyba Czarujesz Swą urodą bo nią oczarowany Swieć Swym blaskiem urody Brylanciku .Jestem fanem muzyki ,a nie ma piekniejszych utworów niż metalowe ballady wiec 2 dla Ciebie Piękne Słoneczko -
Metallica - Nothing else Matters www.youtube.com/watch?v=cbV190MjKiU oraz Helloween - Forever and One www.youtube.com/watch?v=cY_tV-6IkJQ i tulipanki dla Ciebie Serduszko "

Nie wiem nawet co powiedzieć..

@Feniks, słyszalaś - masz sztywnego męża po nie pije po ławkach big_smile

@WuWu, kogo obchodzi co lubisz.. <niedowiarek>

3,465

Elle88 napisał/a:

Się wie. Dam znać jak będę się wybierać nad nasze polskie piekne morze wzruszony> smile

No nad morzem świetny klimat smile :*

On-WuWuA-83 napisał/a:

Hahaha, nie no jeżeli o mnie chodzi to już te lata minęły ^^
Wczoraj sie trafiła jedna jak się okazało dość niegrzeczna  xD
Kiedyś to było tak, że w każdy dzień można było spotkać kogoś na osiedlu chętnego na melanż big_smile a dzisiaj to tak raczej trzeba szukać ^^

Skoro te lata minęły, to nie ma czego się bać. Jak facet robi takie wypady w normalnych ilościach, to ciężko byłoby mieć coś przeciwko wink
Czekaj, niegrzeczna w sensie? yikes Bo tak o niej napisałeś pomiędzy tym wszystkim, aż nie wiem jak to interpretować big_smile

Widzisz, bo czas nie stoi w miejscu smile
U mnie dzisiaj kolejna koleżanka dodała zdjęcia ze ślubu, inna swojego drugiego dziecka, bo jakoś dzisiaj czy wczoraj urodziła. Obie 20-21 lat big_smile

Elle88 napisał/a:

"Jakże milutko zajrzeć do Ciebie -Super Fajnej Przesympatycznej Dziewczyny poprawić sobie humorek widokiem Prześlicznej Dziewczyny Czarującej zmysłową urodą i Pieknem wysublimowanym i nietuzinkowym .Wiesz chyba Czarujesz Swą urodą bo nią oczarowany Swieć Swym blaskiem urody Brylanciku .Jestem fanem muzyki ,a nie ma piekniejszych utworów niż metalowe ballady wiec 2 dla Ciebie Piękne Słoneczko -
Metallica - Nothing else Matters www.youtube.com/watch?v=cbV190MjKiU oraz Helloween - Forever and One www.youtube.com/watch?v=cY_tV-6IkJQ i tulipanki dla Ciebie Serduszko "

Hahaha big_smile
Podziękuj za tulipanki! big_smile big_smile

3,466

Nie dziękuję już, siedzę cicho jak mysz pod miotłą. Nie chcę go prowokować wink
Swoją drogą to chyba sam Lesiu z działu Miłość do mnie  napisał. A nie poznałam..

3,467 Ostatnio edytowany przez feniks35 (2016-07-29 21:21:26)

Elle88 napisał/a:

@Feniks, słyszalaś - masz sztywnego męża po nie pije po ławkach big_smile

@WuWu, kogo obchodzi co lubisz.. <niedowiarek>

Haha muszę go zatem chyba troche powyginac jak precla big_smile
Elle to ten yikes superfajna  przesympatyczna dziewczyna...toc on wszystkie Twoje kluczowe cechy wymienił.

3,468 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2016-07-29 21:23:21)

Elle88 napisał/a:

Swoją drogą to chyba sam Lesiu z działu Miłość do mnie  napisał. A nie poznałam..

Za mało wielokropków na Lesia tongue chyba że się czegoś nauczył na forum big_smile

3,469

@Feniks, no ja wiem, ale nie mogę teraz wyjść za niego.
Bo śpię wink

3,470

Mrs.Happiness napisał/a:

Skoro te lata minęły, to nie ma czego się bać. Jak facet robi takie wypady w normalnych ilościach, to ciężko byłoby mieć coś przeciwko wink

Moja mama np. wgl. nie pije i ona nigdy nie przepadała za takimi imprezami gdzie się pije i później wraca w kiepski stanie ^^ albo np. jak jechaliśmy na wesele to się zawsze krzywo patrzyła na to picie tongue

Mrs.Happiness napisał/a:

Czekaj, niegrzeczna w sensie? yikes Bo tak o niej napisałeś pomiędzy tym wszystkim, aż nie wiem jak to interpretować big_smile

Może nie będę mówił bo to się nie nadaje na forum aby powiedzieć hahaha ^^

3,471

Elle88 napisał/a:

Bo śpię wink

Taki argument to żaden argument dla romantyka. Będziesz jego śpiąca królewna ktora zbudzi przesympatycznym całusem big_smile

3,472

feniks35 napisał/a:
Elle88 napisał/a:

Bo śpię wink

Taki argument to żaden argument dla romantyka. Będziesz jego śpiąca królewna ktora zbudzi przesympatycznym całusem big_smile

No nie wiem.. Całus to trochę za szybko.
Na początek wolę żebyśmy popieścili sobie rączki.

3,473

Elle88 napisał/a:
feniks35 napisał/a:
Elle88 napisał/a:

Bo śpię wink

No nie wiem.. Całus to trochę za szybko.
Na początek wolę żebyśmy popieścili sobie rączki.

Rozumiem ze najlepiej Ty sobie i on sobie big_smile

3,474

feniks35 napisał/a:

No nie właśnie.
Tak paluszkami.. raz on mnie, a może potem ja jego? Kto wie... hihi <płonie ze wstydu>

3,475

Elle88 napisał/a:
feniks35 napisał/a:

No nie właśnie.
Tak paluszkami.. raz on mnie, a może potem ja jego? Kto wie... hihi <płonie ze wstydu>

I po takiej randce ciach wszelkie portale łącznie z netkobietami yikes

3,476

Elle88 napisał/a:

Haha, wiem, wiem wink Też bym nie odpisała big_smile

Jaki Lesiu? O kogo chodzi? yikes

On-WuWuA-83 napisał/a:

Moja mama np. wgl. nie pije i ona nigdy nie przepadała za takimi imprezami gdzie się pije i później wraca w kiepski stanie ^^ albo np. jak jechaliśmy na wesele to się zawsze krzywo patrzyła na to picie tongue

No może i Twoja mama taka jest, ale nie każdy, wierz mi. To znaczy, ja na przykład nie miałabym nic przeciwko, aby mój facet gdzieś sobie wyszedł, wypił, pobawił się poza domem. Byle potrafił kulturalnie się zachowywać po powrocie tongue wink

On-WuWuA-83 napisał/a:

Jeśli nie chcesz, to nie mów, nie naciskam big_smile

3,477 Ostatnio edytowany przez On-WuWuA-83 (2016-07-29 21:50:24)

Mrs.Happiness napisał/a:
On-WuWuA-83 napisał/a:

No może i Twoja mama taka jest, ale nie każdy, wierz mi. To znaczy, ja na przykład nie miałabym nic przeciwko, aby mój facet gdzieś sobie wyszedł, wypił, pobawił się poza domem. Byle potrafił kulturalnie się zachowywać po powrocie tongue wink

Ja to jestem tego typu, że jak wrócę to idę spać od razu, nie odwalam i nie awanturuję się ^^ więc jak kiedyś może mi się jakaś trafi hahahahaha to przynajmniej pod tym względem będzie spox big_smile

Mrs.Happiness napisał/a:
On-WuWuA-83 napisał/a:

Jeśli nie chcesz, to nie mów, nie naciskam big_smile

Ufffff. Myślałem, że już po mnie xDDD

Feniks, podnoś kooper big_smile bansujemy big_smile big_smile

3,478

Hej :-)

Widze, ze ostatnio duzo sie dzialo w watku :-) Niestety nie mialam za bardzo dostepu do Internetu.

Elle, co do tego porno, to moze byc tak jak piszesz ze zagranica inaczej wygladaja, ale tez moze to byc kwestia oswietlenia albo nawet jakichs zabiegow. W kazdym razie dobrze, ze nie jestes w tej branzy, bo jak sama pisalas chroby, a tam jest ryzyko zawsze wieksze. Tak wybiorczo odpowiadam, bo ciezko taj dokladnie wszystko przeczytac.

Autorze watku, Ty faktycznie mocno spiety jestes jak piszesz z dziewczyna. Przydaloby sie pogadac z dziewczyna o czyms wiecej niz o pracy, diecie :-P Wiecej pozartowac, flirtu tez, takich osobistych rozmow. No, ale moze z czasem tak bedziesz rozmawial.

3,479

truskaweczka19 napisał/a:

Elle, co do tego porno, to moze byc tak jak piszesz ze zagranica inaczej wygladaja, ale tez moze to byc kwestia oswietlenia albo nawet jakichs zabiegow. W kazdym razie dobrze, ze nie jestes w tej branzy, bo jak sama pisalas chroby, a tam jest ryzyko zawsze wieksze. Tak wybiorczo odpowiadam, bo ciezko taj dokladnie wszystko przeczytac.
.

Hej Truskaweczka, no to nieźle Cię odcięło.. :* Fajnie, że jesteś.

W kwestii chorób, to paradoks tej branży polega na tym, że oni tam mają dość często (chyba nawet co 2 tyg.) obowiązkowe badania  to jest rutynowe więc wbrew pozorom te choroby to wyolbrzymiona sprawa. Co innego w burdelach czy kontakty z przypadkowymi osobami - i to miałam na myśli.

3,480

A do mnie znowu napisał ten kolega, co dwa lata był obrażony yikes
Myślałam, że da sobie spokój po ostatnim, tym bardziej, że już mu potem nie odpisałam, ale ten od nowa...

3,481 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-07-29 22:09:54)

Mrs.Happiness napisał/a:

A do mnie znowu napisał ten kolega, co dwa lata był obrażony yikes
Myślałam, że da sobie spokój po ostatnim, tym bardziej, że już mu potem nie odpisałam, ale ten od nowa...

Lol. Jaka synchronizacja desperatów wink
Do mnie npisal (chyba po raz 10ty) koleś, z któym bylam jakiś czas temu wstępnie umówiona zanim nie zaczął mnie zamęczać wiadomosciami o pierdołach, a potem też zobaczylam jego inną odslonę na zdjęciach i kompletnie mi się przestal podobać. Ale przeciez nie powiem mu tego hmm
Suma sumarum gość dalej nie zatrybił, że jak nie odpisuje i/lub nie czytam od niego wiadomości to nie jestem zainteresowana.
A pisze jak gdyby nigdy nic big_smile fascynujące wink

3,482

Elle88 napisał/a:

Lol. Jaka synchronizacja desperatów wink
Do mnie npisal (chyba po raz 10ty) koleś, z któym bylam jakiś czas temu wstępnie umówiona zanim nie zaczął mnie zamęczać wiadomosciami o pierdołach, a potem też zobaczylam jego inną odslonę na zdjęciach i kompletnie mi się przestal podobać. Ale przeciez nie powiem mu tego hmm
Suma sumarum gość dalej nie zatrybił, że jak nie odpisuje i/lub nie czytam od niego wiadomości to nie jestem zainteresowana.
A pisze jak gdyby nigdy nic big_smile fascynujące wink

Hahahahahaha, ten mój desperat to po paru minutach, jak odczytałam i nie odpisałam nic, napisał mi: Yhym, pierd** się wink "

Skisłam big_smile
To jest naprawdę dobry dzień, powiem Ci big_smile

3,483

Mrs.Happiness napisał/a:

Hahahahahaha, ten mój desperat to po paru minutach, jak odczytałam i nie odpisałam nic, napisał mi: Yhym, pierd** się wink "

Naprawdę?
Pogięło już tych kolesi, niezły burak pastewny xD

3,484

O kurde, to niezły prostak hmm

Ten "mój" desperat to jest b. milusi, taki przytulaśny wink tylko, że właśnie nie dociera nic do niego.. to co by było gdybym się z nim kilka razy spotkała yikes

3,485

On-WuWuA-83 napisał/a:

Naprawdę?

Naprawdę wink
Nie on pierwszy taki i podejrzewam nie ostatni, bo trochę takich w swojej "karierze" już miałam tongue

Elle88 napisał/a:

O kurde, to niezły prostak hmm

Ten "mój" desperat to jest b. milusi, taki przytulaśny wink tylko, że właśnie nie dociera nic do niego.. to co by było gdybym się z nim kilka razy spotkała yikes

No padalec zwykły. Odpisałam mu: dziękuję :* i wywaliłam gada ze znajomych big_smile

Wtedy to by wystawał pod Twoim domem, jak Trojan big_smile Haha big_smile
Zresztą ja też znam takich miłych kolesi, co długo o mnie zabiegali, mimo że dawałam wyraźne znaki, że nic nie chcę. Jeden taki młodziutki na przykład, młodszy ode mnie o dwa lata czy trzy, którego znam odkąd był dzieciakiem. Tylko on by mnie nigdy nie obraził tongue

3,486 Ostatnio edytowany przez Elle88 (2016-07-29 22:30:19)

Teraz mnie też bawi ta nowa 'moda' na portalach, że co drugi facet z brodą i długimi herami daje sobie ksywkę "Ragnar". Tylko zapominają, że Ragnar był przystojny w miarę, a na pewno nie miał przepalonych, tłustych, bezkształtnych piór, brody o kształcie podobnym zupełnie do niczego i 'metalowego stajlu' bleeehs>

Gdzie te chłopy się chowali.. Lustra nie było w domu czy jaka cholera?
Coś nieprawdopodobnego..

3,487

Mrs.Happiness napisał/a:
On-WuWuA-83 napisał/a:

Naprawdę?

Nie on pierwszy taki i podejrzewam nie ostatni, bo trochę takich w swojej "karierze" już miałam tongue

Pojeby. Rotfl ^^

3,488

Ach te "cięte riposty" naszego  waldusia smile

3,489

Elle88 napisał/a:

Teraz mnie też bawi ta nowa 'moda' na portalach, że co drugi facet z brodą i długimi herami daje sobie ksywkę "Ragnar". Tylko zapominają, że Ragnar był przystojny w miarę, a na pewno nie miał przepalonych, tłustych, bezkształtnych piór, brody o kształcie podobnym zupełnie do niczego i 'metalowego stajlu' bleeehs>

Gdzie te chłopy się chowali.. Lustra nie było w domu czy jaka cholera?
Coś nieprawdopodobnego..

Hahahahaha big_smile

Wiem co czujesz, niektórzy to jakby w jaskini spędzili całe życie yikes Chociaż na badoo jak miałam to fake konto, żeby sprawdzić czy on tam zaglądał i pisał, to powiem szczerze, że znowu widziałam sporo fajnych chłopaków w moim przedziale wiekowym. Fajnie uczesani, ubrani, wizualnie naprawdę spoko wink

On-WuWuA-83 napisał/a:

Pojeby. Rotfl ^^

I tak póki co nikt chyba nie przebija gościa z fotki, któremu odmówiłam spotkania, a który zaczął mnie od różnych wyzywać jak powalony big_smile

Ręce opadają, ale co zrobić, że niektórzy nie mają pojęcia co to kultura i szacunek do drugiego człowieka wink

3,490

@Happi ja se zrobiłam przerwę od badoo, bo ciągle te same japy i mnie znudziło to.
JA jak jestem to tak 1,5-2mce max i przerwa.

3,491

Elle88 napisał/a:

@Happi ja se zrobiłam przerwę od badoo, bo ciągle te same japy i mnie znudziło to.
JA jak jestem to tak 1,5-2mce max i przerwa.

No to ja podobnie, też mnie szybko męczy i się wynoszę wink
A na badoo to w ogóle byłam mega krótko big_smile

3,492 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2016-07-29 22:58:57)

Elle88 napisał/a:
truskaweczka19 napisał/a:

.

Hej Truskaweczka, no to nieźle Cię odcięło.. :* Fajnie, że jesteś.

W kwestii chorób, to paradoks tej branży polega na tym, że oni tam mają dość często (chyba nawet co 2 tyg.) obowiązkowe badania  to jest rutynowe więc wbrew pozorom te choroby to wyolbrzymiona sprawa. Co innego w burdelach czy kontakty z przypadkowymi osobami - i to miałam na myśli.

No tez racja. Jak sie czlowiek czesto bada, to zawsze lepiej. Chociaz i tak np hpv mozna zlapac, a sa bezobjawowe, a niektore rodzaje moga prowadzic do raka, wiec roznie bywa. No, ale zawsze regularne badania to podstawa, bo w razie czego szybciej cos sie wykryje.

Co do portali to moja przyjaciolka ma teraz badoo. Tak jak ja ma 25 lat, pisala z chlopakami w wieku 23-28 lat jakos. Na razie zadowolona, ma szczescie, bo na niewielu debili trafia i pisza do niej tak normalnie, a podoba jej sie jeden i mysle, ze ona tez, a chlopak 26 lat atrakcyjny. Widzialam, ze ma duzo nagrod na badoo i faktycznie wyglada swietnie. Z tym, ze mniejsza o wyglad, ale podobno swietnie sie z nim pisze, maja duzo tematow do rozmow itp.

3,493

@Truskaweczka, racja - hpv to syf.
Ale to dotyczy głównie facetów wink

W każdym razie i tak mocno filtruje potencjalnych partnerów. I jeśli ktoś jawi mi się jako typowo zabawowy, to wiem, że na zdrowie ma wywalone, bo jest w amoku.

3,494

Elle88 napisał/a:

@Truskaweczka, racja - hpv to syf.
Ale to dotyczy głównie facetów wink

W każdym razie i tak mocno filtruje potencjalnych partnerów. I jeśli ktoś jawi mi się jako typowo zabawowy, to wiem, że na zdrowie ma wywalone, bo jest w amoku.

Tez tak uwazam. No i dlatego faceci z grupy " a po co mi prezerwatywa" tym bardziej odpadaja. Osobiscie przeraza mnie jak wielu z nich nieodpowiedzialnie do tego podchodzi, a niby dorosli faceci, a czasem nawet nic o chorobach nie wiedza.

3,495

A nie można tych wulgarnych odzywek na portalach zgłaszać do administracji?

3,496 Ostatnio edytowany przez Naprędce (2016-07-30 00:12:30)

No i babki poszły zgłaszać. Będzie ze dwa dni spokoju, bo sie pewnie trochę nazbierało ;)

3,497

Umarłeś wątek... sad

3,498

santapietruszka napisał/a:

Umarłeś wątek... sad

Na raz, dwa, trzy...zaczynamy reanimację.
Raz, dwa, trzy...nie udało się.
Raz, dwa, trzy... i cholercia.
Raz, dwa, trzy...puls odczuwalny, stabilizacja serca big_smile big_smile big_smile

3,499

Jeszcze nie spicie?

3,500

rossanka napisał/a:

Jeszcze nie spicie?

Młode mi nie śpi, to i ja nie...

3,501

rossanka napisał/a:

Jeszcze nie spicie?

Ile masz?

3,502

To ja,  w ramach reanimacji, mogę zapodać jedyną kobietę na ten moment (oprócz my Wife oczywiście :*) ,z którą jestem w stanie wyobrazić sobie intymną interakcję. W sensie fascynuje mnie, imponuje mi - na poziomie swojej twórczości i wizualnie/stylowo jest mi bardzo bliska.

No i tańczy obłędnie <3  Znacie już ją, także szoku nie powinno być wink

3,503

rossanka napisał/a:
rossanka napisał/a:

Jeszcze nie spicie?

Ile masz?

Rossanko kobiet nie pyta się o wiek tongue

3,504 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2016-07-30 00:34:42)

rossanka napisał/a:
rossanka napisał/a:

Jeszcze nie spicie?

Ile masz?

2, ale tylko 1 nie śpi big_smile

Haha, Krejzi mnie wyprzedziła, miałam się przyczepić, ale przypomniałam sobie, że Rossanka wie, ile mam lat big_smile

3,505

rossanka napisał/a:

Ile masz?

O, fajnie. Ja zero.
Ale też jeszcze nie śpię ale zaraz się poloze;)

3,506

rossanka napisał/a:

Ile masz?

Haha, Krejzi mnie wyprzedziła, miałam się przyczepić, ale przypomniałam sobie, że Rossanka wie, ile mam lat big_smile

A najlepsze, że Rossi, nie pytała o wiek big_smile big_smile big_smile

3,507

A nie rossanka nie wie ile masz dokładnie lat;) możesz mieć  i 35 i 45;)
-

3,508 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2016-07-30 00:37:50)

rossanka napisał/a:
rossanka napisał/a:

Ile masz?

O, fajnie. Ja zero.

Mogę Ci podesłać to jedno, co nie śpi, jak chcesz tongue Będziemy mieć po równo tongue

Krejzi, ja wiem, że nie o wiek pytała big_smile dla jaj się chciałam przyczepić big_smile

3,509

rossanka napisał/a:

O, fajnie. Ja zero.

Mogę Ci podesłać to jedno, co nie śpi, jak chcesz tongue Będziemy mieć po równo tongue

Haha to dawaj. Mam wolna wersalke w pokoju obok big_smile

3,510

rossanka napisał/a:

O, fajnie. Ja zero.

Krejzi, ja wiem, że nie o wiek pytała big_smile dla jaj się chciałam przyczepić big_smile

Ja wiem, że wiesz, ale ja siebie tłumaczę tongue

Posty [ 3,446 do 3,510 z 4,549 ]

Strony Poprzednia 1 52 53 54 55 56 70 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Czy portale randkowe, to dobra opcja?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024