@Naprędce. aa do filmu. Trzeba było mówić, a nie ja se tu flaki wypruwam <niedowiarek>
Okropne są te chłopy zawsze to powtarzam..nie dogadasz się.
Słownik marsjańsko-wenusjański potrzebny od zaraz! Ma ktoś na zbyciu?
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Czy portale randkowe, to dobra opcja?
Strony Poprzednia 1 … 51 52 53 54 55 … 70 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
@Naprędce. aa do filmu. Trzeba było mówić, a nie ja se tu flaki wypruwam <niedowiarek>
Okropne są te chłopy zawsze to powtarzam..nie dogadasz się.
Słownik marsjańsko-wenusjański potrzebny od zaraz! Ma ktoś na zbyciu?
@Naprędce, przykro mi Cię rozczarować, ale tą wrażliwą stronę twardziela to okazują tylko ci, z którymi miałam chemię 'mentalną'.
W porządku, ale mnie to nadal bawi. Tzn. ich zachowanie.
Sporo mężczyzn myli brak komentarza podczas słuchania z zainteresowaniem doświadczenia tego w praktyce - jak było to ostatnim razem np.
Ostatnim razem? Tu nie kojarzę.
EDIT
Krejzi, nie przejmuj się, może kawał Ci opowiedzieć? Obiecuję, że jak nie zrozumiesz to wyjaśnię )
Znowu muszę złagodzić nieco obyczaje
Boże, co Wy byście beze mnie zrobili?
Waszej mediatorki, ostoi spokoju i zgody ???
Nawet nie chcę myśleć..
Za późno... <gryzie meble>
edit
Jacenty, po co Ci słownik? Bez aneksów jest bezużyteczny a te by Ci się w chacie nie zmieściły.
Widziałem gadkę o grach bodaj, to dam swoje ulubione intro z Silent Hilla na dobranoc.
https://www.youtube.com/watch?v=eds1ivwq1oc
Co to kurde jest za lipa.. Ja zapodaje co pyszniejsze kawałeczki, bass tak chodzi, że aż się zapętla i czlowiek wpada w oszołomienie --->
Ale nikt się ze mną nie bawi?????
Co to być
Siostra????
Będziem..wiesz co !
Tymczasem daję to
klasyk ale bassssss <tańcząca>
O, Siorka dziś wcześniej <jeeeej>
Dobrze się składa, bo mam nietypowe (jak na ten wątekpytanie..
Do Ciebie Sis, ale i Babeczek ogólnie - miała któraś z Was mgiełkę do ciała z Victoria`s Secret? Jeśli tak, to któy zapach jest wg Was najmniej 'duszący' i słodki zarazem?
Bo chce coś lekkiego na lato, taką 'przejściówkę', ale rzadko kiedy mi się zapach mgiełki podoba, a te z VS robią furorę podobno tu i tam.Pomożecie?
Sorki, zajrzałam wcześniej, a potem pobiegłam sprawdzić, czy mi dodatki w grze działają i... i no
Kurde, muszę przestać grać, bo życie ucieka. Od jutra pora wziąć się za naukę, tak jest!
Co do mgiełki, nie miałam, więc niestety się nie wypowiem
A chciałabym pomóc
Happiness, no obejrzałem tą gejowską trylogię. Muza nie w moich klimatach a takie "składanki" nie są nowym pomysłem, ale są na tyle rzadkie że obejrzałem z zainteresowaniem. Chociaż zakończenie trochę kupy sie nie trzyma, jak rozumiem miało byc wieloznaczne "żeby było głośniej". Czy może jest jakaś oficjalna wersja? Kto sie zabił (pomijając pytanie dlaczego skoro są już dorośli itp.)?
W każdym razie cenne, jeśli dobrze zrozumiałem z Wiki, że podali z tej okazji numer jakiegoś ichniego telefonu zaufania. W Polsce też coś takiego by się przydało, liczba samobójstw (nie wiem jaki odsetek wśród gejów) jest jedną z najwyższych na świecie i ciągle rośnie.
W sumie trzeba by oglądać jakieś filmiki Troya, zobaczyć czy on coś mówił na temat zakończenia tej trylogii, bo możliwe, że tak. Tak to ciężko powiedzieć co dokładnie miał na myśli kończąc w ten sposób, można tylko spekulować. Chociaż wychodzi na to, że zabił się ten chłopak, któremu zmarł ojciec.
@Happi, Gra Cię kompletnie oderwała od rzeczywistości! <szok> ..Musisz to rzucić w cholerę, bo potem widzisz jakie masz zaległości tutaj.. Są rzeczy ważne i ważniejsze, ja nie chce nic mówić..
Oglądamy Zombiaki dziś też????
No właśnie wróciłam do rzeczywistości! Ta gra ma to do siebie, że pograsz kilka dni i masz dość na kilka miesięcy, hahaha Ale zrobiłam taką ładną kobietkę sobie chociaż :3
Lubię domy projektować w Simsach, świetna zabawa, to najlepsze, co jest w tej grze, pomijając jeszcze tworzenie Simów
Ale jestem już, nadrobiłam wszystko i słucham tego kawałka, co wyżej zapuściłaś!
Zombiaki? Ja chętnie! :*
No właśnie wróciłam do rzeczywistości! Ta gra ma to do siebie, że pograsz kilka dni i masz dość na kilka miesięcy, hahaha
Ale zrobiłam taką ładną kobietkę sobie chociaż :3
Lubię domy projektować w Simsach, świetna zabawa, to najlepsze, co jest w tej grze, pomijając jeszcze tworzenie Simów![]()
Ale jestem już, nadrobiłam wszystko i słucham tego kawałka, co wyżej zapuściłaś!![]()
Zombiaki? Ja chętnie! :*
Allright allright allright!
Ja jeszcze nie skończyłam wczorajszego, bo zasnęłam.. ale muszę powiedzieć, że się nawet lekko wznieciłam przed spaniem.
W Simsy próbowałam kiedyś grać.. ale nieee coś mnie rozpraszało.
Ja to lubię strzelanki - Counter Strike, takie klimaty..
Też pamiętam, że tak mnie wciągnęło kiedyś, że byłam takim szalonym Babonem na tych serwerach.
Good times <ok>
O co chodzi z tymi zombiakami? Że niby faceci to zombiaki? Takie sobie podśmiechu.ki robicie z nas, tak? :)
O co chodzi z tymi zombiakami? Że niby faceci to zombiaki? Takie sobie podśmiechu.ki robicie z nas, tak?
To też. Tacy jesteście, po prostu przyjmij to.
Ale Zombie to od gry Dead Island -obejrzyj filmiki, które zapodałam - zlejesz się, znakomite!
Ja wczoraj przed snem w sumie tylko muzyki słuchałam, dzisiaj oglądam serial do końca, wreszcie ostatni odcinek, haha Się biedak naczekał
Potem muszę zrobić powtórkę z angielskiego...
I to na tyle
Mnie zawsze ciągnęło, ale nigdy na długo. Znaczy, te pierwsze części, to strasznie okrojone były w porównaniu z najnowszą. Teraz grafika znacznie lepsza, sporo interakcji, generalnie gra się lepiej.
A tak to może jutro Uncharted na konsoli odpalę, jak znajdę chwilkę, żeby pograć w coś bardziej wymagającego, bo to całkiem niezła gra akcji Choć w tej duchocie mój mózg pracuje tak słabo, że proste rzeczy mnie męczą
Kiedy to się skończy?
O! CS? Najs
Jeszcze co do oglądania, znacie jakiś fajny serial, gdzie momentami krew w żyłach mrozi i ogólnie jest dość scary? Bo brakuje mi czegoś takiego ostatnio...
@Happi, Breaking Bad
A przy okazji seriali, przypomniałaś mi o "Better call Saul" 2 część..znów zapomniałam, a miałam obejrzeć!
O! CS? Najs
Właśnie musze sobie chyba też kupić ten tytuł CS GO. O dziwo sporo dziewczyn-małolatek ^^ gra w CS-a
Mrs.Happiness napisał/a:O! CS? Najs
Właśnie musze sobie chyba też kupić ten tytuł CS GO. O dziwo sporo dziewczyn-małolatek ^^ gra w CS-a
Twój target :-D ?
@Happi, Breaking Bad
A przy okazji seriali, przypomniałaś mi o "Better call Saul" 2 część..znów zapomniałam, a miałam obejrzeć!
Mam to w planach od jakiegoś czasu, więc zabiorę się za to jak ogarnę resztę, dzięki :*
Fajny ten drugi?
No ja kilka razy w życiu tylko grałam, ale już pisałam gdzieś na forum, że mnie średnio do tego typu gier ciągnie
Ostatnio zresztą bardziej mam fazę na seriale i książki, a czas niestety ludzie posiadają ograniczony, więc nie wszystko jest się w stanie upchnąć.
W sumie ktoś mógłby już wymyślić urządzenie spowalniające upływ czasu...
On-WuWuA-83 napisał/a:Mrs.Happiness napisał/a:O! CS? Najs
Twój target :-D ?
Niekoniecznie ale po prostu wiem, że grają dość "masowo" co się raczej nie zdarza za często w grach online.
Aaaa przypomniało mi się Jakiś czas temu dostałem zapro od jakiejś małolaty aby pograć ale musiałem grzecznie odmówić bo właśnie nie mam gry chociaż już w tamtym roku delikatnie się interesowałem bo koledzy z klanu z WoT-a także zaczęli pykać w CS-a
@Happi, ten drugi to jest takie 'sidestory' dla Breaking Bad , w sensie kim była jedna z najważniejszych postaci tam - Saul Goodman.
Raczej nie da się go nie lubić
Początkowo miał wystąpić tylko w 1 odcinku, ale tak się spodobał, że został do końca i jeszcze serial o nim osobny nakręcili, także..go figure
UWAGA: mini spoiler
Jak będziecie zakładać klan "Netkobiety" w CS-a to dajcie znać haha
Elle, obejrzałem ten trailer i nic, niby ta dziewczynka... ale ogólnie lipa.
W "28 dni później" jest podobna scena, mąż żona i jakiś randomowy dzieciak barykaduje się w pokoju, dorośli mogą uciec ale żona chce ratować dzieciaka, wpadają zombi, mąż przerażony zostawia ich oboje, wyskakuje przez okno i ucieka, Raz się tylko ogląda i widzi żonę w oknie z wiadomym wyrazem twarzy... To jest horror i tragedia w jednym, a nie jakiś odrąbywanie rąk, hektolitry krwi itp
Edit.
28 TYGODNI później
Naprędce napisał/a:O co chodzi z tymi zombiakami? Że niby faceci to zombiaki? Takie sobie podśmiechu.ki robicie z nas, tak?
To też. Tacy jesteście, po prostu przyjmij to.
Tzn. że ciągniemy bezrozumnie do pewnej części Waszego ciała jak zombiaki do mózgu?
Chcesz powiedzieć, że nie zdarzyło Ci się spotkać faceta, który okazawszy Ci zainteresowanie jednak nie próbował później Cię poderwać/przelecieć?
@Naprędce.. że jak - LIPA?
Ok, nie odzywamy się!!!
A 28 dni później było fajne, jak na tamten czas.
@Elle, okej, to skończę oglądać odcinek i sobie zobaczę ten mini spoiler
A skoro ten serial, to jakby część Breaking Bad, to obejrzę go też, jak ogarnę pierwszy
Teraz patrzę sobie Mr.Robot do końca, właśnie gość strzelił sobie w łeb... cóż
Tak na marginesie, Was też tak boli głowa w takie pogody?
@Happi, nie całkiem "część BB", bo to zupełnie inny klimat.. zupełnie. Ale Saul to Saul. Lubię tego gościa po prostu, więc musiałam obejrzeć.
Ale zacznij od BB - serio
JA już nie zwracam uwagi na pogodę.
Odpalam wiatrak gdzie mogę, a jak nie to smutno przeczekuję te momenty gdzie pot cieknie po tyłku w pełnym słońcu i lecę pod bieżącą wodę.
Ale jeszcze tylko miesiąc lalala>
Aa, rozumiem! Tak czy inaczej jestem ciekawa, ale najpierw jeden, tym bardziej, że ma kilka sezonów
Troszkę zajmie nim ogarnę całość
Ale teraz wiele seriali, które oglądam, oczekuje dopiero na kolejny sezon, więc... mam czas
No mnie niestety łapią migreny jak ciśnienie się zmienia, także ostatnio mam przerąbane
Może dzisiaj w nocy wreszcie będzie padać, to jutro już by lżej było
@Naprędce.. że jak - LIPA?
Ok, nie odzywamy się!!!
A 28 dni później było fajne, jak na tamten czas.
Wstawia spojlery i ma czelność się obrażać! :D
28 jest uniwersalne i tyle
Happi, przykro słyszeć, ten ból masz od spadającego/rosnącego ciśnienia może, skoro łączysz to wyraźnie z pogodą? Nie wiem, nie znam się -mnie boli raz na rok... to i sie nie interesuje.
Ale niedawno słyszałem zabawną wymianę zdań apropo. Zgadało się o chorobach, bólach itp.
I znajoma mówi do towarzystwa: "To w tej sprawie może pytajcie męża, on jest dość dobrze zorientowany"
A on: "Ja tu nie mam nic do powiedzenia, ważne że głowa już Cię tak nie boli, a reszta co mnie tam..."
W żartach oczywiście :)
Happi, przykro słyszeć, ten ból masz od spadającego/rosnącego ciśnienia może, skoro łączysz to wyraźnie z pogodą? Nie wiem, nie znam się -mnie boli raz na rok... to i sie nie interesuje.
Ale niedawno słyszałem zabawną wymianę zdań apropo. Zgadało się o chorobach, bólach itp.
I znajoma mówi do towarzystwa: "To w tej sprawie może pytajcie męża, on jest dość dobrze zorientowany"
A on: "Ja tu nie mam nic do powiedzenia, ważne że głowa już Cię tak nie boli, a reszta co mnie tam..."
W żartach oczywiście
No tak, to musi mieć związek z ciśnieniem. Ostatnio powietrze jest inne, bo ta duchota, to czułam się gorzej. A teraz pewnie się zbiera na deszcz. Nie zdziwię się, jak będzie u mnie lało, często tak przewidywałam pogodę swego czasu
Haha, kolejny plus bycia singlem: żaden facet nie będzie narzekał, że znów migrena
Naprędce napisał/a:Happi, przykro słyszeć, ten ból masz od spadającego/rosnącego ciśnienia może, skoro łączysz to wyraźnie z pogodą? Nie wiem, nie znam się -mnie boli raz na rok... to i sie nie interesuje.
W żartach oczywiścieNo tak, to musi mieć związek z ciśnieniem. Ostatnio powietrze jest inne, bo ta duchota, to czułam się gorzej. A teraz pewnie się zbiera na deszcz. Nie zdziwię się, jak będzie u mnie lało, często tak przewidywałam pogodę swego czasu
![]()
Haha, kolejny plus bycia singlem: żaden facet nie będzie narzekał, że znów migrena
![]()
Ja tak od dobrej dekady cały czas przewiduje. U mnie już po deszczu, czuje się jak nowonarodzony :-)
Znaczy jesteś tą, no- meteoropatką chyba.
Zależy jak na to spojrzeć, Ty mówisz o prawdziwym bólu głowy, który facet jakoś mógłby próbować ukoić, więc może nie warto się przyzwyczajać ;)
W przypadku tych znajomych to była permanentna "migrena", z której na szczęście ona się wyleczyła, ten rodzaj migreny atakuje zazwyczaj dopiero po kilku latach małżeństwa.
edit.
Dobra, misja wykonana, tym razem babeczki przegnane przez zombiaki ;)
Ja tak od dobrej dekady cały czas przewiduje. U mnie już po deszczu, czuje się jak nowonarodzony :-)
U mnie właśnie popaduje
Znaczy jesteś tą, no- meteoropatką chyba.
Zależy jak na to spojrzeć, Ty mówisz o prawdziwym bólu głowy, który facet jakoś mógłby próbować ukoić, więc może nie warto się przyzwyczajać
W przypadku tych znajomych to była permanentna "migrena", z której na szczęście ona się wyleczyła, ten rodzaj migreny atakuje zazwyczaj dopiero po kilku latach małżeństwa.edit.
Dobra, misja wykonana, tym razem babeczki przegnane przez zombiaki
Na to wygląda, że nią jestem, od lat to mam
Haha, nigdy nie byłam z nikim kilka lat, więc...
I wcale nikogo nie przegnało! Ja nadal jestem
Znaczy, zbieram się do spania, ale teraz, i nie przez zombiaki
Znaczy, zbieram się do spania, ale teraz, i nie przez zombiaki
To:
Śpij, nocą śnij
Niech zły sen Cię nigdy więcej nie obudzi
Teraz śpij.
Do juterka
@ Jacenty, niedawno się dowiedziałem, że ten "zapach" po deszczu w niektórych częściach świata jest uznawany za afrodyzjak, więc jak masz nadal te "problemy" z nimfomankami, to bądź czujny po deszczu! ;)
Mnie też łózko ciągnie jak magnes.
Dobranoc i dzień dobry na zapas wszystkim.
To:
Śpij, nocą śnij
Niech zły sen Cię nigdy więcej nie obudzi
Teraz śpij.Do juterka
O kurczę, WuWuś mi zaśpiewał na dobranoc, szooook!
Idę spać więc, żeby kołysanka się nie zmarnowała
Dobranoc wszystkim! :*
@ Jacenty, niedawno się dowiedziałem, że ten "zapach" po deszczu w niektórych częściach świata jest uznawany za afrodyzjak, więc jak masz nadal te "problemy" z nimfomankami, to bądź czujny po deszczu!
Mnie też łózko ciągnie jak magnes.
Dobranoc i dzień dobry na zapas wszystkim.
Ja uwielbiam ten zapach, ale żeby afrodyzjak to nie. No niestety/stety nie mam, to raczej zamierzchła przeszłość.
O, Siorka dziś wcześniej <jeeeej>
Dobrze się składa, bo mam nietypowe (jak na ten wątekpytanie..
Do Ciebie Sis, ale i Babeczek ogólnie - miała któraś z Was mgiełkę do ciała z Victoria`s Secret? Jeśli tak, to któy zapach jest wg Was najmniej 'duszący' i słodki zarazem?
Bo chce coś lekkiego na lato, taką 'przejściówkę', ale rzadko kiedy mi się zapach mgiełki podoba, a te z VS robią furorę podobno tu i tam.Pomożecie?
Witam Wszystkich
Elle od jakiegos czasu tez nosze sie z zamiarem zakupu tej mgielki bo moje ulubione perfumy na lato powoli sie koncza tylko blokuje mnie troche fakt ze musze kupic " w ciemno" przez neta. Tez chcialabym zapach slodki ale za razem swiezy i chyba postawie na zapach Secret Charm bo z opisow wynika ze to moze byc cos w tym klimacie. Zamawiam mgielke na dniach. Jak dojdzie a nie zdazysz kupic sama to podziele sie wrazeniami
Moja Bejba, jak zwykle - na ratunek dla mnie !!!!
:*:*
Ja też właśnie myślałam o Charm i jeszcze Pure Seduction. Ale tego samego się obawiam, żeby się do mnie nie "przykleiły" takim ciężkim, słodkim zapachem.
Także ja prawdopodobnie jeszcze się wstrzymam chwilę.. Ale jestem BARDZO ciekawa Twojej opinii
Też wiadomo, na każdej skórze ten sam zapach pachnie inaczej, ale my jako 'Sugar & Spice' i to mamy na pewno podobne !!
Extra jest mieć Żonę <3
Helo, Śpiochy.
/specjalnie wybrałam takie zdjątko Ryanka, gdzie wszystko jest miło i czysto - od pasa w górę, łatwo nie było../
Moja Bejba, jak zwykle - na ratunek dla mnie !!!!
:*:*Ja też właśnie myślałam o Charm
i jeszcze Pure Seduction. Ale tego samego się obawiam, żeby się do mnie nie "przykleiły" takim ciężkim, słodkim zapachem.
Także ja prawdopodobnie jeszcze się wstrzymam chwilę.. Ale jestem BARDZO ciekawa Twojej opinii
Też wiadomo, na każdej skórze ten sam zapach pachnie inaczej, ale my jako 'Sugar & Spice' i to mamy na pewno podobne !!
Extra jest mieć Żonę <3Helo, Śpiochy.
/specjalnie wybrałam takie zdjątko Ryanka, gdzie wszystko jest miło i czysto - od pasa w górę, łatwo nie było../
Maj Bejbi:*
<3
Moje Dziubaski.
Edit. Ja juz wiernie czekam w "Naszym" gniazdku milosci Raczku Ty mrrr :*
luz3rn napisał/a:Z ciekawości przeczytałem kilka ostatnich stron mojego tematu i muszę przyznać, że przykre życie mają/miały niektóre osoby przemoc psychiczna, fizyczna to już w ogóle tragedia straszna przeszłość naprawdę współczuje... Co do tematu portali randkowych: Dlaczego jak rozmawiam z dziewczyną o dupie Marynie i pisze na koniec krótkie pytania np. Obecnie uczysz się czy już pracujesz to to kompletnie olewa co jest grane już na kilka pytań nie odpowiedziała...
To, ile pytań naraz Jej zadałeś?
Masz fragment, ogólnie laska trudna w rozmowie.
Pracuje
test
21:03
test
O ciekawe, ale nie będę drążyć tego tematu powiedz tylko jeśli możesz w Krakowie.?
Asia
21:31
Asia
Bursa
21:31
Jutro będę mieć rower
test21:55
test
będziesz jeździć rowerem, wow i dokąd się wybierasz?
21:55
chętnie razem z tobą pojechałbym gdzieś daleko daleko
22:08
Noo zbliża się pora prysznicowa, jutro pogadamy, będziesz np. o 20? dobranoc kolorowych Asia.
Asia
22:12
Asia
Dobranoc
wczoraj
test08:17
test
Nie była dobra...
08:18
A teraz do pracy Miłego dnia...
Asia
11:45
Asia
Miłego
test
15:24
test
Już po, prawie po. Straszne upały od kilku dni tylko praca ----> dom. Odpocznę i poczekam do 18 pójdę biegać, szybko pod prysznic i do pracy na 2 godziny. Pewnie kiedy odczytasz wiadomość będzie późno, więc zapytam jak minął dzień?
Asia
18:54
Asia
Długo strasznie, teraz trening
test
19:06
test
Zapomniałem zapytać o siłownię jak to wygląda u Ciebie. Tydzień - siedem dni jak masz to rozłożone na poszczególne dni? ile razy w tygodniu chodzisz na siłownię i ile tam zazwyczaj spędzasz czasu 3 godziny?
19:11
A i powiesz mi jak to jest masz specjalny jadłospis odżywanie. Filet z piersi kurczaka, ryż itd?
19:30
I znowu do pracy, jutro idziesz za mnie, a ja za Ciebie do twojej...
Asia
20:50
Asia
Wiesz co chciałabym tak
20:51
Z dieta jest ciężko
test
21:51
test
Dieta jest bardzo ważna, bez tego będzie ciężko. W sumie jestem ciekaw, co jadłaś dzisiaj na śniadanie i obiad. Kolacja odpada...
22:09
Tak patrzę na Ciebie i twój profil i naprawdę wydajesz się bardzo interesującą dziewczyną 55 zainteresowań po prostu WOW.
22:19
Dobranoc i spokojnej nocy...
Asia
00:28
Asia
Robię masę
00:29
Na razie tylko
7 godzin temu
test08:24
test
Dzień dobry z rana. Ty na pewno słodko śpisz i dopiero będziesz wstawać...
08:24
No tak najpierw masa potem rzeźba, tylko się nie zatrzymaj na masie.
08:25
Bez pracy nie ma kołaczy czy jakoś tak leciało, trzymaj się Asia miłego dnia.
Asia
10:32
Asia
Muszę trochę masy mięśniowej nabrać
Ja nie śpię, uczę się
Potem rower bo dziś wolne
test
11:44
test
Krótka przerwa i wiadomość do ASI. Jeśli chcesz nabrać masy mięśniowej to bodaj dużo białka i ruch cały czas pracować. Pogubiłem się, na początku napisałaś, że pracujesz, a teraz uczę się... Jesteś uczennicą i dorabiasz sobie po szkole?
11:45
Chętnie wsiadłbym z tobą na taki rower podwójny nie pamiętam nazwy i pojechał gdzieś daleko, zostawił wszystko za sobą...
11:46
Tylko my we dwoje...
11:47
np. piknik na łonie natury plus kanapki i herbatka...
11:48
Pobujałem sobie w obłokach, czas zbierać się do pracy, miłego dnia Asia.
Asia
11:57
Asia
Pracuje ale muszę maturę poprawić
test
15:18
test
nie zdałaś czy chcesz raz jeszcze zdać lepiej i iść na studia?
Edit. Ja juz wiernie czekam w "Naszym" gniazdku milosci big_smile Raczku Ty mrrr :*
I ja jestem, słodka Różyczko :* :>
Muszę wymyślać dla Ciebie coraz to nowe jmena , tak mnie to kręci wrrrr
@Autor, ale nudzisz.. szkoła praca, dieta.. <dłubie w zębach wykałaczką> nuda panie.
Nie umiesz o czymś sensualnym pogadać?
A tak, nie umiesz przecież..
feniks35 napisał/a:Edit. Ja juz wiernie czekam w "Naszym" gniazdku milosci big_smile Raczku Ty mrrr :*
Muszę wymyślać dla Ciebie coraz to nowe jmena , tak mnie to kręciwrrrr
Mam to samo Kocico Ty :* Ta milosc tak dziala. Czekalam i tesknilam (niby pracowalam... ale w glowie tylko gdzie moja Lelija ?) Juz mialam maila slac z monitem
Edit: o jaaaa i teraz piszac slysze ze w radio Extreme grajoo It is a sign !
Yszzzzti <gryzie w uszko> Tygrysico Ty :>
Co grajo? Pewnie nasza piosenkę. Zapodajże linka, niech i ja zatańczę.
I dokładnie - tak działa love, że wszędzie się widzi swojego kochanka/ukochaną.
I feel the same way!
Z dedykacją dla mojej Mgiełki :* (whaaat? )
Yszzzzti <gryzie w uszko> Tygrysico Ty :>
Co grajo? Pewnie nasza piosenkę. Zapodajże linka, niech i ja zatańczę.
I dokładnie - tak działa love, że wszędzie się widzi swojego kochanka/ukochaną.
I feel the same way!
No nasza Mufloniku :*
A piosenke jakas inna Ci zapodam ale z domu juz bo na fonie jakos mi to srednio idzie. Jestem za 10 mrugniec Maj lafff :*
feniks35 napisał/a:Edit. Ja juz wiernie czekam w "Naszym" gniazdku milosci big_smile Raczku Ty mrrr :*
Muszę wymyślać dla Ciebie coraz to nowe jmena , tak mnie to kręciwrrrr
@Autor, ale nudzisz.. szkoła praca, dieta.. <dłubie w zębach wykałaczką> nuda panie.
Nie umiesz o czymś sensualnym pogadać?A tak, nie umiesz przecież..
Chcę się czegoś o niej dowiedzieć, nie zrobiła na mnie wrażenia swoimi krótkimi wypowiedziami. Podteksty są męczące tym bardziej z trudną dziewczyną takie coś w realu lepiej działa. Już ją skasowałem szkoda mojego czasu. Nie wiem po co one wchodzą na mój profil i klikają serduszka skoro są fatalnymi partnerami do rozmowy... Może w opisie zamieszczę info jeśli nie jesteś w stanie napisać 2 zdań i więcej to nie pisz.
[
Chcę się czegoś o niej dowiedzieć, nie zrobiła na mnie wrażenia swoimi krótkimi wypowiedziami. Podteksty są męczące tym bardziej z trudną dziewczyną takie coś w realu lepiej działa. Już ją skasowałem szkoda mojego czasu. Nie wiem po co one wchodzą na mój profil i klikają serduszka skoro są fatalnymi partnerami do rozmowy... Może w opisie zamieszczę info jeśli nie jesteś w stanie napisać 2 zdań i więcej to nie pisz.
Tak!
Ostro ma być.
Ps. Szykują mnie się seksy chyba..
Tylko nie wiem jak kwestie zdrowotne obejść w moich marzeniach o 'podziemnym porno'
PS.2. Mam nowy crush, bo ileż można w Ryanie beznadziejnie się kochać.
Ten obecny też jest żonaty <szok>
U-lalala.
Tylko chudy jest dość, ale nie o to nie o to ..
luz3rn napisał/a:[
Chcę się czegoś o niej dowiedzieć, nie zrobiła na mnie wrażenia swoimi krótkimi wypowiedziami. Podteksty są męczące tym bardziej z trudną dziewczyną takie coś w realu lepiej działa. Już ją skasowałem szkoda mojego czasu. Nie wiem po co one wchodzą na mój profil i klikają serduszka skoro są fatalnymi partnerami do rozmowy... Może w opisie zamieszczę info jeśli nie jesteś w stanie napisać 2 zdań i więcej to nie pisz.Tak!
Ostro ma być.Ps. Szykują mnie się seksy chyba..
Tylko nie wiem jak kwestie zdrowotne obejść w moich marzeniach o 'podziemnym porno'![]()
PS.2. Mam nowy crush, bo ileż można w Ryanie beznadziejnie się kochać.
Ten obecny też jest żonaty <szok>
U-lalala.
Tylko chudy jest dość, ale nie o to nie o to ..
Jakie z kim ? I co to podziemne porno?
Jakie z kim ? yikes I co to podziemne porno?
Wiem, Perełko, że mogę być z Tobą 100% szczera, bo mnie w całości akceptujesz :* <3 to Ci powiem.. W zasadzie znowu nic nowego, bo wspominałam już o tym.
Gdyby mieszkała w Stanach i miała możliwość pracować tam z takimi ciałami w porno biznesie, jakie można z łatwością w co 2 filmiku znaleźć, to była by moja ścieżka kariery
W Polszy czy ogólnie w Europie, o ile się orientuję, ten przemysł wygląda nieco inaczej i przede wszystkim ludzie wyglądają na filmikach nieco inaczej Ale przyznam, że aż tak to się w produkcjach europejskich nie orientuje, no, poza rosyjskimi produkcjami czasem
Ale tam też nie raz oczy bolą jak wziąć pod uwagę kwestie estetyczne i pracę kamery.
To tak sobie cichutko czasem wzdycham.. i przynajmniej od czasu do czasu się można pobawić, nie na tak dużą skalę , we własnym zakresie. I tyle.
A pisze sobie z takim fajnym facetem. Nie będę cytować , bo za dużo tego, a dwa - nie chcę nikogo zniesmaczyć.
Podoba mi się jego podejście, poza tym, że ON mi się bardzo podoba ale bez pośpiechu..
A co u Was moim mili?
Żonka wróciła z pracy - to wiem. I co będzie robione? :>
feniks35 napisał/a:Jakie z kim ? yikes I co to podziemne porno?
Wiem, Perełko, że mogę być z Tobą 100% szczera, bo mnie w całości akceptujesz :* <3 to Ci powiem.. W zasadzie znowu nic nowego, bo wspominałam już o tym.
Gdyby mieszkała w Stanach i miała możliwość pracować tam z takimi ciałami w porno biznesie, jakie można z łatwością w co 2 filmiku znaleźć, to była by moja ścieżka kariery![]()
W Polszy czy ogólnie w Europie, o ile się orientuję, ten przemysł wygląda nieco inaczej i przede wszystkim ludzie wyglądają na filmikach nieco inaczejAle przyznam, że aż tak to się w produkcjach europejskich nie orientuje, no, poza rosyjskimi produkcjami czasem
Ale tam też nie raz oczy bolą jak wziąć pod uwagę kwestie estetyczne i pracę kamery.
To tak sobie cichutko czasem wzdycham.. i przynajmniej od czasu do czasu się można pobawić, nie na tak dużą skalę
, we własnym zakresie. I tyle.
A pisze sobie z takim fajnym facetem. Nie będę cytować , bo za dużo tego, a dwa - nie chcę nikogo zniesmaczyć.
![]()
Podoba mi się jego podejście, poza tym, że ON mi się bardzo podobaale bez pośpiechu..
A co u Was moim mili?
Żonka wróciła z pracy - to wiem. I co będzie robione? :>
Dziękuje za wyjaśnienie :*
Cieszę sie ze fajny men wkoncu na fali. Oby dał mojej Dziewczynce spełnienie mentalno fizyczne. Taka jestem troskliwa ooo <3
No wróciła i wlasnie zasiadła do kawy i...rurki z kremem. . Znaczy sie cukierniczej naprawde ^^
I tak o to w temacie śmietanki
Ooo.. Prince <3
to ja też w temacie śmietanki:
Ooo.. Prince <3
(...)
Ja jednak wolę dziewczyny
Elle88 napisał/a:Ooo.. Prince <3
(...)Ja jednak wolę dziewczyny
O to lubię!
Tzn piosenke.
Dziadki, śpicie?
U-lalala.
Niezły fryz, chyba chodzi razem z Patrickiem Wolfem do fryzjera.
Witam. Jak można fajnie przywitać dziewczynę z rana. Np cześć Kasia jak się spało, miłego dnia. Witaj Basiu wcisnę kit ze mi się snila i napisze miłego dnia czy same miłego dnia i imię ruszcie głowami wy macie juz nieudane związki setki randek ja na dopiero się uczę dzieki za fajne przykłady pozdrawiam
Kurde kolo od randki- katastrofy jednak zagląda
A druga sprawa.. jakim cudem piszą do mnie na zaadoptuj kolesie, których zauroczeń nie zaakcpetowałam ? wtf
Happi jesteś?
help
Witam. Jak można fajnie przywitać dziewczynę z rana. Np cześć Kasia jak się spało, miłego dnia. Witaj Basiu wcisnę kit ze mi się snila i napisze miłego dnia czy same miłego dnia i imię ruszcie głowami wy macie juz nieudane związki setki randek ja na dopiero się uczę dzieki za fajne przykłady pozdrawiam
Napisz jej czy zapakowałaś już szczoteczkę do zębów, bo jutro budzisz się u mnie :-D
A druga sprawa.. jakim cudem piszą do mnie na zaadoptuj kolesie, których zauroczeń nie zaakcpetowałam ? wtf
Happi jesteś?
help
Jak tylko zagląda to niech sobie zagląda, raczej w mózg Ci nie zajrzał, bo by wiedział o co kaman.
Hmmm nie mam pojęcia. Ja tak nie mogę. Napisz im, że seks dopiero po ślubie to szybko przestaną.
@Jacuś, chyba mylisz osoby
Hej Wszystkim
Buziaczki dla mojej Sikoreczki...stawiam paczki i pieszcze rączki
Dzień dobry! :*
Wczoraj mnie nie było, wybaczcie, zrobiłam sobie dzień wolny od internetów, dzisiaj się najpierw skupiłam na wszystkim, co miałam do zrobienia, ale już jestem i mogę pogadać!
Happi jesteś?
help
Serio nadal zagląda?
Ale nie pisał nic, nie?
Nie byłam nigdy na zaadoptuj niestety, więc nie wiem, ale może jak wykupią coś, to mogą?
O co chodziło wcześniej? O to zaadoptuj, czy coś innego? :*
Serio nadal zagląda?
![]()
Ale nie pisał nic, nie?Nie byłam nigdy na zaadoptuj niestety, więc nie wiem, ale może jak wykupią coś, to mogą?
Hejoo :*
No zaglądał ze 4 razy od tamtego czasu.
Nawet jeśli nie pisze to widać, że rozkminia.
Wiesz, z tym zaadoptuj to sprawa się częściowo wyjaśniła - tam czasem jest pierdolnik i system się wiesza, wtedy takie 'kwiatki' wychodzą i np. wyświetlają mi się dawno pokasowane maile itp.
W sumie nic takiego, ale upierdliwe, jak pisze do mnie jakiś kolo, którym nie byłabym zainteresowana nawet gdybyśmy zostali sami na planecie
@Feniks, :* Wifey.
"pieścisz rączki" mrrr..not
Mrs.Happiness napisał/a:Serio nadal zagląda?
![]()
Ale nie pisał nic, nie?Nie byłam nigdy na zaadoptuj niestety, więc nie wiem, ale może jak wykupią coś, to mogą?
Nawet jeśli nie pisze to widać, że rozkminia.Wiesz, z tym zaadoptuj to sprawa się częściowo wyjaśniła - tam czasem jest pierdolnik i system się wiesza, wtedy takie 'kwiatki' wychodzą i np. wyświetlają mi się dawno pokasowane maile itp.
W sumie nic takiego, ale upierdliwe, jak pisze do mnie jakiś kolo, którym nie byłabym zainteresowana nawet gdybyśmy zostali sami na planecie@Feniks, :* Wifey.
"pieścisz rączki" mrrr..not![]()
Hej hej Happi Jak nastrój?
@ Ptysiu :* no wiem wiem ze nie lubisz aż tak perwersyjnie Uznałam jednak ze nie moze być non stop tak sweetasnie. Muszę czasami podrażnić moja Kocice Elcice ^^
Nawet jeśli nie pisze to widać, że rozkminia.Wiesz, z tym zaadoptuj to sprawa się częściowo wyjaśniła - tam czasem jest pierdolnik i system się wiesza, wtedy takie 'kwiatki' wychodzą i np. wyświetlają mi się dawno pokasowane maile itp.
W sumie nic takiego, ale upierdliwe, jak pisze do mnie jakiś kolo, którym nie byłabym zainteresowana nawet gdybyśmy zostali sami na planecie
:*
Najważniejsze, że nie pisze, a zaglądać niech sobie zagląda, jak nie ma nic lepszego do roboty
Aa, takie buty. Potem się wszystko już naprawia i nie mogą pisać? Czy mogą już cały czas?
Wiem co czujesz, ale na szczęście można takiemu nie odpisać i mieć z głowy. Chociaż chyba najgorsze jest, jak długi czas piszą sami tacy, a nie ma żadnego, co by zainteresował Tak swoją drogą, jak ten gość, co Cię troszku zainteresował? Ostatnio o nim coś wspominałaś
Hej hej Happi
Jak nastrój?
No hej
Dobrze, a nawet bardzo dobrze dzisiaj
W dodatku moja podświadomość już też zrozumiała co powinna uważać o tym wszystkim, haha, bo teraz jak mi się śni wiecie kto, to zawsze NIE CHCĘ z nim być w tym śnie. Ostatnio śniło mi się, że daliśmy sobie szansę, ale zaraz potem ja chciałam się wycofać. A dzisiaj znowu coś takiego, że on przyjechał do mnie, razem spędzaliśmy czas, jednak mi to było bardzo nie na rękę i nie chciałam, by tu był
A Ty jak tam dzisiaj? Jak minął dzionek? :*
@Feniks, no nie będę ukrywać to była na maxa perwersyjne nawet wg mojej skali :*
Aa, takie buty. Potem się wszystko już naprawia i nie mogą pisać? Czy mogą już cały czas?
To tak jakoś wyrywkowo działa. Jak chaos to chaos
Wiem co czujesz, ale na szczęście można takiemu nie odpisać i mieć z głowy. Chociaż chyba najgorsze jest, jak długi czas piszą sami tacy, a nie ma żadnego, co by zainteresował
O to to i wtedy chce się odreagować na nich Czego, oczywiście, nie czynię!
Tak swoją drogą, jak ten gość, co Cię troszku zainteresował? Ostatnio o nim coś wspominałaś
Pożegnałam już go.
Za bardzo się wkręcił w 1 temat i odleciał. To jak miał taki dobry lot sam ze sobą, to nie chciałam mu przeszkadzać
To tak jakoś wyrywkowo działa. Jak chaos to chaos
A to masakra. Powinni to naprawiać
O to to i wtedy chce się odreagować na nich
Czego, oczywiście, nie czynię!
No nie warto na nikim się wyżywać, ale wiem sama, że korci momentami, bo też tak miewam. Mnie wkurzało zawsze też jak ktoś, na kim mi zależało, z taką lekkością potrafił odpuścić, a chłopacy, którym dałam kosza, co jakiś czas nadal się odzywali
Pożegnałam już go.
Za bardzo się wkręcił w 1 temat i odleciał. To jak miał taki dobry lot sam ze sobą, to nie chciałam mu przeszkadzać
Haha, jakoś Ci się nie dziwię
Ale kiepsko, że znów taki niewypał
Haha, jakoś Ci się nie dziwię
![]()
Ale kiepsko, że znów taki niewypał
Zaczęło się fajnie i lekko, tak jak lubię. Ale potem gość odleciał jak to mówię i robił już wizję 'spotkanka' i przedstawiał swój scenariusz i spoko.
Ale nic za frajer to raz, a dwa- jeśli sam nie wpadł na pomysł, że nikt mu za darmo nie będzie się dawał macać ani 'tym bardziej dupy dawał', to pomylił mnie z kims innym
Strony Poprzednia 1 … 51 52 53 54 55 … 70 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Czy portale randkowe, to dobra opcja?
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024